30.10.2023

Rauhaa iholle: Djusie Peace Out -hoitoneste

Jatketaan hajusteettomien tuotteiden linjalla: tänään esittelyssä Djusien mielenkiintoinen uutuus Peace Out -hoitoneste. 

Kyllä - luit oikein! Hajusteeton tuote Djusielta! Olen saanut tuotteen testiin valmistajalta.

Djusie peace out hoitoneste

Uusi Peace Out -hoitoneste on vastaus niille kuluttajille, joita Djusien aiempien tuotteiden hyvinkin voimakas tuoksumaailma ei miellyttänyt. Djusien Acid Bloom -hoitoneste on muuten sekin hajusteeton, mutta ei hajuton: etikkaisesta tuoksusta vastaa yksi pääraaka-aineista, omenasiiderietikka.

Peace Out taas on (ainakin allekirjoittaneen nenään) aivan hajuton. Ja sen sisältö..? Uuuu, niin kiinnostava..! 😍

Ilouutisia myös paksujen hoitonesteiden ystäville: Peace Out on sellainen! (I Love Me -messuilla juuri yksi asiakas kyseli luonnonkosmetiikan paksujen essence-tyyppisten hoitonesteiden perään... Niitä ei ole paljon, ja Peace Out tulee mukavasti paikkaamaan tätä vajetta.)

Edit. Peace Out on tarjouksessa House Of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivillä 8.-12.11. *)mainoslinkki: *Peace Out -hoitoneste 38€ (norm. 45€).

Djusie peace out hoitoneste

PEACE OUT REVIVAL ESSENCE

Miten Peace Out vaikuttaa?

Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä vahvistaa ihon vastustuskykyä. Bonuksena Peace Out myös hillitsee pigmenttiläiskien syntymistä ja kirkastaa ihoa.

Mitkä ovat Peace Outin vaikuttavat aineet?

Kosteuttavuudesta huolehtivat inositoli, betaiini ja glyseroli, muista vaikutuksista vihreä merilevä, merisaunio sekä adaptogeeniset sieniuutteet shiitake ja lakkakääpä. Lue näistä lisää alempaa :)

Inci kokonaisuudessaan:

Aqua - vesi
Inositol - kosteuttaa
Betaine - kosteuttaa
Glycerin - kosteuttaa
Codium Tomentosum Extract - merilevä
Tripleurospermum Maritimum Extract - merisaunio
Lentinus Edodes Extract - shiitake
Ganoderma Lucidum Stem Extract - lakkakääpä
Propylene Glycol - kosteuttaa, toimii liuttimena ja imeytymisen tehostajana
Dehydroacetic Acid - säilöntäaine
Xanthan Gum - tihentäjä (tekee vedestä paksumman)
Lactic Acid - säätää tuotteen pH:ta
Benzyl Alcohol - säilöntäaine
Acacia Senegal Gum - tihentäjä (tekee vedestä paksumman)

Djusie peace out hoitoneste

Vihreä merilevä 

Ahh, levät! Täällä sitä jälleen on :) Levien ykköshyöty iholle on antioksidanttisuus, mutta niiden sisältämät ravinteet myös hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Peace Out'in sisältämä Codium Tomentosum -viherleväuute sisältää aminohappoja, polysakkarideja, glukuronihappoa, klorofylleja ja mineraaleja, joiden vaikutus iholla on kosteuttava ja suojaava. Viherlevän aminohapoilla on myös kyky suojata ihon kollageeni- ja elastiinivarastoja.

Merisaunio

Merisaunio on minulle uusi ainesosatuttavuus. Se kosteuttaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa sekä vähentää ihon tulehdusta ja punoitusta. Merisauniouute vaikuttaa hermoston välittäjäaineen Substanssi-P:n reseptoreihin, millä on ihon reaktiivisuutta vähentävä vaikutus.

(Tämä on nörtti-osaston tietoa mutta en malta olla lisäämättä: reseptin muusta kokonaisuudesta riippuen sama uute toimii myös mikrolihasrelaksanttina vähentäen ilmejuonteita. Lähde: raaka-ainevalmistaja Seppic. Täytyypä laittaa tämä raaka-aine korvan taakse..!)

Shiitake

Rauhoittava ja ihon uudistumista edistävä Shiitakeuute sisältää antioksidantteja, hivenaineita, polysakkarideja ja aminohappoja. Lisäksi sen sisältämä kojic-happo hillitsee tyrosinaasientsyymiä, mikä auttaa ehkäisemään pigmenttilaikkuja.

Shiitakesieni on adaptogeeninen kasvi, mikä tarkoittaa, että sillä on tasapainottava ja stressistä palauttava vaikutus elimistöön. Adaptogeenisiä uutteita käytetään paljon ravintolisinä, mutta niistä on hyötyä myös kosmetiikan muodossa. Yleisesti ottaen adaptogeenisten uutteiden vaikutus on rauhoittava ja tulehdusta laskeva. (Ja jos et usko adaptogeenisiin vaikutuksiin, ainakin shiitake tuo ihollesi erinomaisen antioksidanttisuojan. ☺️)

Lakkakääpä eli reishi

Reishin ykköshyöyty iholle on hyperpigmentaation ehkäiseminen. Sen sisältämä ganodermanondioli hillitsee tyrosinaasientsyymia, ja tekee sen ilmeisesti vieläkin tehokkaammin kuin shiitakesieni. Nämä kaksi sientä tukevat toistensa vaikutusta ei-toivotun liikapigmentin ehkäisyssä, tuloksena tasaisempi ihon sävy :) Reishi sisältää myös kosteutta sitovaa beetaglukaania ja toimii iholla oikein hyvänä antioksidanttina.

Summa summarum, Djusie Peace Out -hoitoneste on:

🌿 Rauhoittava

🌿 Kosteuttava

🌿 Ihoa kirkastava

🌿 Pigmenttimuutoksia ehkäisevä

ja

🌿 Hajusteeton

Se sopii ihanteellisesti kuivalle, herkälle ja punoittavalle iholle.

👩 Mun kokemus? Peace Out ei ehkä tuntunut mun iholla ihan kaikkein kosteuttavimmalta nesteeltä (pidän Whamisaa edelleen tämän osaston kiistattomana kuningattarena), mutta tykkään kyllä tämän ihotuntumasta enemmän kuin Acid Bloomista.

Lisäksi Peace Out on pari kertaa rullannut, kun levitän päälle kasvoöljyä. Rullautuvuus johtuu kumi-ainesosista, joita käytetään tihentämään kasvovesiä ja seerumeita. Ilmiö ei siis sinällään ole merkki siitä, että tuotteiden ainesosat eivät sovi yhteen, kumin muodostama aavistuksenomainen kalvo vain saattaa murustua (=rullaantua) kun sen päälle hankaa öljyä. Rullautumisefektiä voi hillitä painelemalla öljy ihoon hieromisen sijaan, mutta allekirjoittanut myöntää tykkäävänsä öljyn hieromisesta. 😅

Kenelle suosittelisin Peace Outia? Herkkäihoiselle ja hajusteallergiselle, joka tykkää paksuista hoitonesteistä ja jolle esim. Whamisan hoitonesteet ovat liian tujuja. Henkilölle, joka on kiinnostunut adaptogeenisistä uutteista ihonhoidossa.

Peace Out -hoitonesteen suositushinta on 45€ ja pullolla on kokoa 100 ml. Lisätietoa Djusien omilla sivuilla. House Of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviltä *Peace Outin saa hintaan 38€ (mainoslinkki) 8.-12.11.

14 comments on “Rauhaa iholle: Djusie Peace Out -hoitoneste”

  1. Olet aina askeleen edellä, kun juuri ajattelin että tästä olisi kiva saada kokemusta 😊
    Leahlani kasvovesi oli seuraavana listallani, mutta kyllä tämä Djusie kiinostaa myös. Kiinnostavaa, että moni pitää sarjan tuoksua voimakkaana, kun itse hajusteyliherkkänä nämä eivät aiheuta mitään reaktiota nenässä.
    Leahlanilta hankin vihdoinkin kokeiluun retinol seerumin ja olin jo unohtanut ostaneeni varastoihini Madaran botinical retinol seerumin. Voikohan näitä käyttää yhtäaikaa tai esim Leahlani iltaisin ja Madara aamuisin?

    Vastaa

    1
    1. Kiinnostavaa, että moni pitää sarjan tuoksua voimakkaana, kun itse hajusteyliherkkänä nämä eivät aiheuta mitään reaktiota nenässä.

      Se miten eri lailla ihmiset haistavat tuoksuja on kyllä pohjattoman kiinnostavaa. :)

      Mä en ole hajusteherkkä mutta esim. Liquid Silkin tuoksu on mun nenään poikkeuksellisen voimakas.

      Toisaalta - Leahlanin öljyputsarissa on yhtä voimakas tuoksu, mutta siihen liittyvä kokemus on hyvin erilainen kuin Djusiessa. Djusie-putsarin tuoksu on mun nenään epäharmoninen, Leahlani taas harmoninen, ja siksi Djusie tuntuu raskaammalta. Leahlanin putsarissa kaikki tuoksunuotit tulevat hedelmistä ja siksi se on harmoninen, kaikki tuoksuelementit pelaavat ikäänkuin samassa liigassa 😀, kun taas Djusien tuoksussa sitruksiset lime ja geippi ovat saaneet kaverikseen voimakkaan ja paksun kukkaisen jasmiinin. Luulen, että nimenomaan jasmiini saa Liquid Silkissä aikaan sen tietyn "kakofonian", jota tuoksussa koen. Jasmiini ei muutenkaan ole lempparituoksujani koska se on helposti niin "overpowering". Silloin kun tuoksussa on jasmiinia, se usein hallitsee ja sen tietty myskisyys tekee tuoksusta raskaan. (Ainakin meidän nenään, jotka emme ole jasmiinin faneja :))

      Mutta mä opin tykkäämään Liquid Silkin tuoksusta ja nykyään sitä on ilo käyttää, koska se on niin erikoinen ja persoonallinen.🤗 Mutta joka kerta kun käytän sitä, mietin, mitähän kaikki muut ihmiset tuumaa tästä tuoksusta.. :D Se on oikeasti niin erikoinen, kun puhutaan ihonhoitotuotteista.

      (Heheh, huomaako, että tykkään puhua tuoksuista... 😁)

      Leahlanilta hankin vihdoinkin kokeiluun retinol seerumin ja olin jo unohtanut ostaneeni varastoihini Madaran botinical retinol seerumin. Voikohan näitä käyttää yhtäaikaa tai esim Leahlani iltaisin ja Madara aamuisin?

      Joo, kyllä voi :) Leahlaniahan suositellaan käytettävän vain iltaisin koska se sisältää "oikeaa" A-vitamiinia, kun taas Mádaraa voi käyttää milloin vain, koska se sisältää bioretinolia.

      Vastaa

      3
  2. Kiitos tästä jutusta, olenkin odottanut djusien ja yin your skinin uutuuksista riippumattomien tahojen arvosteluita. ☺️🙏🏻

    Mietin juurikin tuota, että miten suhtautuu whamisan deep richiin. Se on paras kosteuttaja ikinä, joten ainakin sinun kokemuksesi perusteella kuulostaa, että tästä ei haastajaksi. Myös rullaantuminen ja hajuttomuus miinuksia.

    Vastaa

    3
    1. Kiitos tästä jutusta, olenkin odottanut djusien ja yin your skinin uutuuksista riippumattomien tahojen arvosteluita. ☺️🙏🏻

      Mulla on muuten Yin Your Skinin Aura vielä testaamatta, hyvä kun muistutit siitä..! ☺️ Vaikuttaa incin puolesta älyttömän hyvältä.

      Mietin juurikin tuota, että miten suhtautuu whamisan deep richiin.

      Deep Rich taitaa olla kosteuttavuudessa niin ylivertainen, että saas nähdä ilmaantuuko sille koskaan haastajaa :) Mutta sen "huono" puoli on sitten epäsopivuus oikein herkälle iholle. En ole tainnut kuulla mistään muusta tuotteesta yhtä paljon sekä kehuja että "aiheutti ärsytysreaktioita" -palautteita.

      Deep Rich'issä muuten aloe vera -pohja vaikuttaa osaltaan siihen megakosteuttavuuteen, samoin korkea glyserolipitoisuus (5%). Peace Out'issa on vesipohja. Vaikka kummassakin olisi samat prosenttiosuudet humektantteja, aloe vera -pohja tekee verrokkituotteesta kosteuttavamman.

      Vastaa

      3
    2. Ihanaa, jos testaat Aurankin ja jaat kokemuksia! Rakastan Sileää, joten Aura kiinnostelisi testata. Toisaalta Sileä on niin täydellinen, ettei tavallaan tarvisi edes löytää parempaa. ☺️ Aura myös kalliimpi.

      Mielenkiintoista tietää tuo Deep Richien aloe vera -pohja. 👍🏻 Aloe vera -tuotteet monesti musta hyviä, mutta ne jos mitkä rullanneet mun iholla. Varmasti siis ollut enemmän kyse kokonaisuudesta kuin itse aloe verasta.

      Vastaa

      1
    3. Aloe verakin tosiaan muodostaa kalvon, joten kyllä sekin voi rullautua, olet aivan oikeassa :) Mutta tuotteen kokonaisuus vaikuttaa.

      Palaillaan toivottavasti pian Auran testailun merkeissä. ☺️

      Vastaa

      1
  3. Ihmeellistä Djusiessa on juurikin tämä jasmiinin tuoksu, kun se ja muut yhdessä ei aiheuta minussa mitään muutakuin tyytyväistä reaktiota. Normaalisti en voi sietää jasmiinin tuoksua, nenä on heti tukossa ja kitalaki kutiaa. Kukkakaupassakin kierrän sen kaukaa. Ennen Djusieta minulla oli puhdistusöljynä Urang, se oli tehoiltaan sekä tuntumaltaan hyvä, mutta tuoksui mielestäni rypsiöljyltä. Ja sitten tuli Djusie ihanalla tuoksullaan 😊 myös kasvovesi on etikkoineen päivineen ihanan tuoksuinen.

    Vastaa

    2
  4. Acid bloom sai naaman huutamaan aaargh (epäilen sitä etikkaa) mutta varovasti mietin kokeilevani tätä uutuutta . Nimittäin ilmojen kylmetessä ohut kasvovesi ei välttämättä riitä. Hyvä tieto tuo mahdollinen rullautuminen!

    Vastaa

    1
    1. Hyvä tieto tuo mahdollinen rullautuminen!

      Mulla tietyt seerumitkin rullaa öljyn alla. Ja siis nimenomaan öljyn alla, voide ei yhtä helposti saa aikaan tätä efektiä.

      Vastaa

      1
  5. Hei eihän sulla Sanni ole tietoa siitä voiko tuosta Acacia Senegal Gum, eli akaasiapuun kumista, saada lateksiallergikot oireita? Pikaisella googlaamisella en iham löytänyt tietoa onko nämä saman sukuisia puita vai ei ja mikä tilanne lateksiallergian suhteen.

    Vastaa

    0
    1. Acacia Senegal -kumissa ei pitäisi olla lateksia. Tarkistin muistiinpanot kouluni Sensitive Skin -kurssimateriaalista eikä Acacia Senegal -kumia mainittu siellä. Aloe verassahan sen sijaan on lateksia, sitä ei moni tiedä. Lateksiallergikko voi saada oireita papaijasta, voikukasta ja aloesta.

      Vastaa

      1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (50)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat