11.02.2022

Djusie - uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja ottaa rohkeasti tilansa

Vihdoin esittelyssä DJUSIE - vuoden odotetuimpia kosmetiikkalanseerauksia!

DJUSIE - uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Miksi Djusie on ainakin minulle odotettu tapaus? Se on suuresti ihailemani luonnonkosmetiikkaguru Katja Kokon luoma sarja. Tunnen Katjan ammatillisesti jo vuosien takaa ja hänen tinkimätön suhtautumisensa ihonhoitoon ja raaka-aineiden maailmaan on todellakin terottunut vuosien varrella selväksi, ja Katjan vinkit käytännön myötä osoittautuneet kullan arvoisiksi - jopa käänteen tekeviksi. Olen blogissakin kertonut, kuinka juuri Katja Kokko oli se "kasvovesimentori" joka istutti mieleeni kasvoveden käytön tärkeyden jo kauan ennen kuin kasvovesistä tuli trendikkäitä ja ihon nesteytyksestä valtayleisön omakseen ottama hoitorutiini.

Tätä nykyä omat arvotukseni ihonhoidossa menevät pitkälti samoilla linjoilla kuin Katjan - vesikosteus & lipidikosteus sekä hellävarainen mutta samalla tehokas ja perusteellinen puhdistus muodostavat ihonhoidon kulmakiven ja pohjan tasapainoiselle, terveelle iholle. Periaatteessa mitään muita tuotteita ei tarvitsisi kuin hyvän vesikosteuttajan, hyvän öljykosteuttajan ja laadukkaan puhdistajan.

Djusie-sarja aloittaakin matkansa rakentuen tälle tärkeälle kolminaisuudelle. Sarjassa on alkuun vain kolme tuotetta: hoitoneste, kasvoöljy sekä puhdistusöljy. Djusie tulee myöhemmin laajentumaan ja voidemaisiakin tuotteita on luvassa, voin kertoa saman tien, jos joku voidekoostumuksen ystävä siellä jo hätääntyi..! :)

Mikä 'djusie'? Sana ei tarkoita mitään, mutta vie ajatukset mehukkuuteen ('juicy'). Mehukas iho on Djusien tavoite ja ihannetila: mehukas iho on hyvin nesteytetty, optimaalisesti kosteutettu ja ravittu iho jonka pinta on heleä, täyteläinen ja pehmeä. Tähän päästään, kun ihon jano sammutetaan, sen lipidivarastoa ylläpidetään suojamuuria vahvistavilla ja korjaavilla öljyillä ja iho saa luontaista hehkua lempeistä hapoista ja kylmäpuristetuista kasviöljyistä.

Muita Djusien tärkeitä juttuja:

⭐️ Kotimainen; kehitetty ja valmistettu Suomessa

⭐️ Sertifioitu: tuotteilla on Ecocertin myöntämä Cosmos-sertifikaatti (Natural sekä Organic)

⭐️ Hyväntekeväisyys: osa myynnin tuotosta ohjataan hyväntekeväisyyteen (ensimmäisen vuoden kohde ovat nuoret asunnottomat)

Tuotteet ovat vegaanisia.

Djusie-tuotteet / perusihonhoitorutiini:

PUHDISTA: 🍉 Liquid Silk -puhdistusöljy

KOSTEUTA: 🍏 Acid Bloom -hoitoneste

RAVITSE: 🍇 Fruit Glaze -kasvoöljy

Ennen kuin lähden perkaamaan tuotteita yksitellen, kerron yleisiä fiiliksiäni Djusiesta. Tiedätte, että rakastan paneutua näihin perusteellisesti, ja tämä sarja harkittuine yksityiskohtineen ja persoonallisine tatseineen on erityisen herkullinen fiilisteltävä..!

Pakkausdesign - wow! Oli ensireaktioni. Samalla pullot ovat värikkyydessään jopa vähän "in your face" -tyyppisiä ja kevyesti provokatiivisia haastaessaan luonnonkosmetiikkaan perinteisesti liitetyn hempeän vihreän ja hillityn designin, mutta mulle kolahtaa! Todellakin! Tällainen räväkkyys ja persoonallinen oman tiensä kulkeminen on valinta, jota arvostan. Ihanaa, kun kauppojen hyllyiltä löytyy jotain aivan erinäköistä kuin perinteinen luonnonkosmetiikka, ja Djusiet todellakin erottuvat kilpailijoista.

Pakkaukset ovat painavahkoa (täysin kierrätettävää!) lasia, mikä luo arvokkaan tunteen.

Koostumukset - on sanottava, että Katja Kokon laatukriteerit ja koostumusmaun tuntevana en epäillyt, etteivätkö nämä lunastaisi odotuksia hienostuneista ja korkealaatuisesti hoitavista koostumuksista. Jo Katjan esikoistuote, Yin Your Skin -sarjan Sileä-öljy, antoi osviittaa siitä, mitä Katjalta voi odottaa. Ja kyllähän odotukset täyttyivät. 👌 Djusie-tuotteiden öljykoostumukset ovat silkkisiä ja upeasti levittyviä ja hoitoneste kosteuttaa ihon jo yhdellä kerroksella - vailla tahmaista jälkitunnetta.

Tuoksu - Djusien tuoksumaailma tulee varmaankin jakamaan mielipiteitä. Olen lukenut tuoksuista hieman erilaisia kokemuksia mutta itse kerron toki omani, ja minusta nämä ovat yllättävän voimakkaat ja erikoiset. Eivät epämiellyttävät, mutta persoonalliset ja keskivertoa voimakkaammat. Katja vannoo aromaterapeuttisen vaikutuksen nimeen, ja Djusien öljypohjaisten tuotteiden tuoksut tulevatkin eteerisistä öljyistä. Eteeristen öljyjen tuoksukokemus on hyvin yksilöllinen, joten on kiinni kuluttajasta, millaisena tuoksu välittyy. Acid Bloom -hoitoneste on öljytön, ja sen tuoksu tulee kasviraaka-aineista.

Kerron tuoksuista tarkemmin tuote-esittelyjen yhteydessä.

LIQUID SILK -PUHDISTUSÖLJY 35€ / 100 ml

Täysi kymppi! Tämän täytyy olla miellyttävin puhdistusöljy jota olen käyttänyt. Sen täyteläisyys on ohuen ja keskitäyteläisen välissä, se "pureutuu" meikkiin fantastisesti samalla kuitenkin liukuen jouhevasti - ja huuhtoutuu iholta täydellisesti jättämättä yhtään rasvaista tunnetta.

Katja on kertonut Liquid Silkin kehityksestä, että hän halusi siitä ohuen mutta samalla kuitenkin sopivasti "sitkaan", jotta koostumusta voi kunnolla työstää iholla ja se liuottaa meikin tehokkaasti. Hyvin ohut öljy ei välttämättä ole tehokkain vahvan meikin poistoon. Lisäksi Katja halusi koostumuksen soveltuvan kasvohierontaan, jolloin puhdistuksen yhteydessä kasvoille voi halutessaan antaa hoitavaa lisäbuustia hieronnalla. Koostumuksen sopiva täyteläisyys on tässäkin tärkeää; ohut ja "kuiva" öljy imeytyy nopeasti eikä luo ihanteellista pintaa hieronnalle.

Djusien sivulta löydät Katjan luomia helppoja kasvohierontarituaaleja jotka maksimoivat tuotteiden tehon.

Liquid Silk -puhdistusöljyn hienostunut koostumus sisältää auringonkukansiemenöljyä, skvalaania, japaninruusukvittenöljyä ja puolukansiemenöljyä. Vaikutus on puhdistavan ohella kirkastava ja tasapainottava. Liquid Silk sopii kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan.

Tuoksu tulee limen, verigreipin, jasmiinin ja geraniumin eteerisistä öljyistä. Itse aistin tuoksussa eniten limeä ja jasmiinia; tuoksu on yhdistelmä pirskahtavaa sitrusta pohjallaan maadoittava jasmiini. Jasmiini ja geranium tekevät tuoksun kokonaisuudesta syvemmän, runsaamman ja voisiko sanoa mausteisemman kuin se olisi pelkillä sitrushedelmillä. Jasmiinissa on jotain "matalaa", se tuo maadoittavaa tasapainoa sitruksen lennokkuudelle ja korkeudelle. (Koen tuoksut värien ohella myös korkeusasteina.) Kuten ylempänä totesin, tuoksu on minusta voimakas. Hyvin mielenkiintoinen ja jännittävä. Jos olette kokeilleet Djusien tuotteita, kuulisin mielelläni kokemuksianne myös tuoksuista!

Djusie luonnonkosmetiikkaACID BLOOM -HOITONESTE 39€ / 100 ml

Tässä on Katjan todellinen taikaliemi ihon täydelliseen kosteutukseen ja kirkastukseen! Tälle tuotteelle Katja povaa kulttituotteen asemaa, enkä näe miksi se ei voisi toteutua..! Toista vastaavaa kotimaista tuotetta ei Suomen markkinoilla ole. Acid Bloom hakee inspiraationsa korealaisista ultrakosteuttavista hoitonesteistä eli essenceistä ja on nyt toteutettu Katjan käsialalla suomalaisena versiona.

Kuten nimestäkin voi arvata, Acid Bloom -nesteen pääaktiiviaine ovat hapot. Mutta eivät vahvat hapot! Acid Bloomin sydämen muodostavat glukonolaktoni eli PHA-happo sekä omenasiiderietikka, jotka kosteuttavat ja kirkastavat ihoa hellävaraisesti. Hapoilla on kosmetiikassa sekä kuorivia että kosteutta sitovia vaikutuksia, ja vaikutus määräytyy happojen pitoisuuden sekä tuotteen kokonais-pH:n kautta. Djusien Acid Bloom -nesteessä happojen pitoisuus on sillä rajalla, että niillä on vain aavistus kuorivaa vaikutusta ja pääasiallisesti ne kosteuttavat sekä pitävät huolen ihon optimaalisesta pH-tasapainosta.

Muita Acid Bloomin vaikuttavia ainesosia ovat kosteuttava tiimi ksylitolia ja betaiinia, uudistava ja rauhoittava centella asiatica sekä ihoa rauhoittava ja pigmenttimuutoksia ehkäisevä lakkakääpä eli reishi. Djusie käyttää suomalaista erittäin korkealaatuista reishi-uutetta, joka on uutettu lakkakäävän itiöistä.

Tuotetta käytetään taputtelemalla ja painelemalla se suoraan ihoon kämmenten kautta. Koostumus on hieman paksumpi kuin tavanomainen kasvovesi, mutta ei geelimäisen paksu. Neste levitetään kasvoille puhdistuksen jälkeen ja ennen muita hoitotuotteita.

Acid Bloomia voi levittää mieltymysten ja ihon tarpeen mukaan 1-3 kerrosta. Itse esimerkiksi olen niin tottunut hoitonesteiden kerrostelija, että en enää edes osaisi pysäyttää levittämistä yhteen kerrokseen..! :D Itse asiassa joudun melkein hillitsemään itseni, että saan lopetettua kolmannen kerroksen kohdalla..! Hihih... Kun on kerran päässyt vihille hoitonesteiden verrattomasta kosteuttavuudesta, kerrostamiseen jää koukkuun. Iholle jää niin hyvä tunne..!

Koska Acid Bloomissa on happoja, Katja ei kuitenkaan suosittele useampaa kuin kolmea kerrosta.

Djusie luonnonkosmetiikkaAcid Bloomin vihertävä väri tulee centella asiaticasta (eli gotu kolasta - kasvilla on useampia nimiä ja Djusiella käytetään gotu kolaa, minä olen tottunut puhumaan centella asiaticasta tai cicasta).

Tuotteen persoonallinen tuoksu puolestaan on yhdistelmä omenasiiderietikkaa ja cicaa. Acid Bloomissa ei ole käytetty lisättyjä hajusteita eikä eteerisiä öljyjä, joten sen luonnollinen tuoksu tulee täysin raaka-aineista. Centella asiatican ominaistuoksu muistuttaa vihreää teetä, ja siiderietikan tuoksu on luonnollisesti etikkaisen hapan. Acid Bloomin tuoksu on siis kuin etikkainen vihreä tee. Hyvin erikoinen tuoksu joka varmasti tulee jakamaan mielipiteitä.

Minusta tuoksu on erikoisuudessaan lopulta aika virkistävä. Ei tämä nyt mikään lempparituoksuni ole, mutta rehellisessä vihreän happamassa raaka-ainemaisuudessa on jotain ihan viehättävääkin..! Tämä tuoksuu juuri siltä miltä näyttää: vihreältä liemeltä. Kuin luonnonkosmetiikan poppamiehen taikaliemi..! 😄

Djusie luonnonkosmetiikkaFRUIT GLAZE -KASVOÖLJY 49€ / 30 ml

Sitten päästään ravitsevaan päänäytökseen: Fruit Glaze -kasvoöljyyn. Tässä meillä on kosmeettisesti erittäin miellyttävä ja helposti lähestyttävä kasvoöljy: ohut, nopeasti imeytyvä ja kuivaöljymäinen. Viikko sitten kirjoittelin Essen Protect Oilista jonka koostumus on kuin paksua hunajaa; Djusien Fruit Glaze on sen vastakohta. Tämä öljy menee laajemmalle kohdeyleisölle ja sopii myös rasvoittuvalle, herkästi tukkeutuvalle ja epäpuhtaalle iholle. (Kyllä! Fruit Glaze mm. liuottaa mustapäitä ja hillitsee liiallista talineritystä...!)

Fruit Glazen silkkisen koostumuksen salaisuus on skvalaani, jota koostumuksesta on noin puolet. Ihoidenttinen skvalaani imeytyy erittäin helposti ja tekee öljystä miellyttävän ohuen ja "kuivan" tuntuisen. Myös toiset kaksi pääöljyä, viinirypäleen siemenöljy ja ruusunmarjaöljy, ovat nopeasti imeytyviä ja silkkisiä.

Lisäksi Fruit Glaze sisältää mm. acai-marjaöljyä, puolukansiemenöljyä, immortelle-uutetta (yksi omia lemppariraaka-aineitani!) sekä bisabololia. Fruit Glaze -öljy ravitsee, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. (Huomaatte, että kirkastavuus kulkee yhtenä punaisena lankana kautta koko Djusie-linjan.)

Djusie luonnonkosmetiikkaSain Instagramissa kysymyksen, ovatko Djusien tuotteet anti-age-vaikutteisia.

Kyllä, ne ovat sitäkin. Mutta ne sopivat myös iholle, jolla ei näy ikääntymisen merkkejä, siksi anti-age-vaikutusta ei korosteta tuotteiden mainonnassa. Kasviöljyt kuten ruusunmarjan siemenöljy, hapot kuten glukonolaktoni sekä uutteet kuten centella asiatica sekä immortelle uudistavat ja korjaavat ihoa ja stimuloivat kollageenin tuotantoa. Näiden myötä Djusie-tuotteet ovat anti-age-vaikutteisia. Mutta yhtä hyvin Djusien tuotteita voi käyttää 20-vuotias kuin 49-vuotias. Tuotteet eivät ole liian aktivoivia nuorellekaan iholle.

FRUIT GLAZE SOPII:

🍇 Kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa

🍇 Kirkastamaan sameaa ihoa

🍇 Hoitamaan arpia ja pigmenttiläiskiä

🍇 Suojaamaan ihoa ympäristön stressitekijöiltä (saasteet, älylaitteiden sininen valo, yleisesti vapaat radikaalit)

🍇 Uudistamaan ja kiinteyttämään ihoa

Fruit Glaze -öljyn tuoksukomponentit on valittu enemmän niiden hoidollisen ulottuvuuden kuin varsinaisen tuoksun vuoksi. Fruit Glazen tuoksun muodostavat vihreä mandariini, bergamotti ja geranium. Esimerkiksi vihreän mandariinin eteerinen öljy tuo tuotteeseen antioksidanttisia, tulehdusta laskevia, uudistavia ja kirkastavia ominaisuuksia. Bergamotti puolestaan tasapainottaa talineritystä, ehkäisee huokosten tukkeutumista, rauhoittaa kutiavaa ja ärtynyttä ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä.

Fruit Glazen tuoksu on oma suosikkini sarjan tuoksuista. Se on tuoksuista pehmein ja rauhallisin. Yllätyin kun kuulin, että tuoksussa on mandariinia - minusta tuoksu ei ole juuri lainkaan sitruksinen.

Djusie luonnonkosmetiikka

Näin päästiin Djusie-tutustumiskierroksen loppuun ja voitte poistua laitteesta..!  :)

DJUSIE VIIDELLÄ SANALLA BY SANNI: persoonallinen, tinkimätön, korkealaatuinen, jännittävä, oleellinen. Kolme tuotetta, kolme olennaista ihonhoidon peruspilaria. Tästä se lähtee, ja jäämme odottamaan mitä kaikkea jännää Djusien maailma tulee tulevaisuudessa pitämään sisällään! "Sarjasta tulee laaja!" Katja lupaa.

Djusieta myyvät Sokos, Stockmann, Ruohonjuuri ja Life-myymälät sekä verkossa ainakin House Of Organic, Jolie, Biodelly ja Twistbe. Djusieta saa myös valikoiduista hoitoloista.

78 comments on “Djusie - uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja ottaa rohkeasti tilansa”

 1. Vaikuttaa tosi kivalta sarjalta, raaka-aineet kuulostaa näin taviksen korvaan oikein vakuuttavilta ja hinnatkin ovat yllättävän edulliset, ei mitään satasen per pullo luokkaa. Täytyy pitää tämä sarja mielessä 😊

  Mutta tuo pakkausdesign 🙈 Taas nähdään miten eri tavalla eri ihmiset kokee nämä. Itseäni häiritsee ihan valtavasti tuollainen vastaväri-parien käyttö ja tuo että pullojen värit ovat sikinsokin eri tummuusasteita ja sävyjä, kammottava sekasotku, joka ei ollenkaan tue mielikuvaa laadukkaista raaka-aineista😄 nettisivunkaan perusteella yrityksellä ei oikein ole mitään ”yrityksen väriä”, joten omaan makuun brändäystä olisi voinut vielä hieman miettiä, mutta kukin tavallaan 🙂

  Vastaa

  0
  1. Heh, osasin odottaa että Djusien värit näyttäytyvät toisille myös näin..! :D Ne ovat tietynlaisessa "riitaisuudessaan" aika provokatiiviset, eivät varmastikaan kaikkien juttu. Mä jälleen aplodeerasin tätä ratkaisua, koska se on samalla kiinnostava ja rohkea sekä epäkaupallinen, vaikka saakin tuotteet erottumaan kilpailijoistaan. Näin rohkea värien käyttö ei varmasti ole jokaisen cup of tea ja mä todella ymmärrän sen, ja epäilemättä myös design-tiimissä tiedetään tämä. Silti on haluttu rohkeasti tarttua omalta tuntuvaan visioon. Minusta se on hienoa. Minusta siinä on niin sanotusti "munaa" (pahoittelut kenties epäfeministiseksi tulkittavasta ilmaisusta, jota en sellaiseksi tarkoita.)

   Vastaa

   1
 2. Minulle tuoksut ovat todella tärkeä asia kosmetiikassa, mieluummin sitten tuoksuton kuin yhtään huono tuoksu. Djusie valitettavasti kuuluu tähän huono tuoksu sarjaan. Yritän käyttää pullot loppuun, kun oli kuitenkin aika kallis ostos, mutta ei jatkoon. Menee fiilis käyttää, vaikka tuote olisinkin hyvä. Lisäksi sain kyllä aika paljon näppyjä, joita muuten ei ole ollut. Mutta pikkuhiljaa koitan tyhjennellä pullot.
  Valitettavan usein juuri nämä luonnonkosmetiikan tuotteet ovat ne joissa on eniten häiritseviä tuoksuja. Bybin, Madaran ja Weledan tuotteissa on kaikissa testaamissani ollut sama ongelma. Muutama muu merkki on onneksi onnistunut paremmin minun makuun, Lavera, Dr. Hauschka ja Estelle & Thild esim.

  Vastaa

  0
  1. Luonnonkosmetiikan tuoksut tosiaan ovat haastavia. Valmistajan tulee valita, haluaako hän ensinnäkin funktionaalisen tuoksun eli eteerisiä öljyjä, joilla on tuoksun lisäksi myös terapeuttinen vaikutus, vai haluaako hän "vaikutuksettoman" ja samalla usein miedomman tuoksun, joka tällöin on itse asiassa prosessoidumpi kuin ensimmäinen vaihtoehto, sillä tuoksumolekyylit pitää tällöin erottaa eteerisistä öljyistä. Jälkimmäisellä vaihtoehdolla, jossa tuoksut rakennetaan irrotetuilla tuoksumolekyyleille, voidaan luoda helpompia ja niin sanotusti kaupallisempia tuoksuja. Kaikki valmistajat eivät kuitenkaan halua tätä vaihtoehtoa käyttää, koska he haluavat välttää tai minimoida prosessoitujen ainesosien pitoisuuden tuotteissaan. (Ja tällöin tuoksun hoitava ominaisuus jää pois.) Kolmas vaihtoehto on jättää tuotteisiin raaka-aineiden oma tuoksu, mutta sekin harvoin miellyttää kuluttajia. Tai käyttää masking-aineita poistamaan/kätkemään raaka-aineiden tuoksua, mutta masking-aineiden on todettu aiheuttavan herkistymistä, joten edes nekään eivät ole yksiselitteisen turvallinen vaihtoehto. Tuoksujen valinta ei tosiaan ole ihan yksinkertaista hommaa..!

   Vastaa

   0
 3. Kiinnostavaa, kiitos kattavasta arviosta! Minua jäi kiinnostamaan, miten meikki levittyy tämän setin päälle?

  Vastaa

  0
  1. Oikein hyvin, Fruit Glaze imeytyy täysin himmeäksi ja "olemattomaksi", ei jää tahmaista pintaa.

   Vastaa

   0
 4. Kiitos arvioistasi. Tuotteet kiinnostavat, mutta halusin kuulla näistä sulta ennen hankintaa, varsinkin kun luin, että hoitoneste ei välttämättä riitä kosteuttamaan atooppista ihoa. Tuli mieleen, että käytätkö Acid Bloomia myös silmänympärysvoiteen alla? Käytätkö yleensäkään hoitonestettä/kasvovettä sy-voiteen alla? Ja mikä on mielipiteesi näiden tuotteiden hinta-laatu suhteesta?

  Mun makuun ulkoasu ei oikein vetoa ja vaikka en mikään muovifani olekaan, niin lasiputelit koen hieman epäkäytönnöllisenä, etenkin puhdistustuotteessa. Kasvoöljyssä lasipakkaus tuntuu kuitenkin luontevalta. Matkailijallekaan lasiset ehkä ei optimaalisimmat mukaan otettavaksi.

  Vastaa

  0
  1. varsinkin kun luin, että hoitoneste ei välttämättä riitä kosteuttamaan atooppista ihoa.

   Mun henk.koht, mielipide on, että ei välttämättä riitäkään. Oikein kuivalle atooppiselle iholle valitsisin hoitonesteen, jossa humektanttiset (sekä rauhoittavat) ainesosat ovat kärjessä. Acid Bloomin kärjessä oleva glukonolaktoni toki myös kosteuttaa oikealla pitoisuudella, mutta humektanttisuus ei ole sen ns. ykkösominaisuus. Myöskään glukonolaktonia incissä seuraava etikka ei ole humektantti. Vaikka Acid Bloom toki on kokonaisuudeltaan kosteuttava, sen toinen avainominaisuus on ihon sarveiskerroksen kevyt uudistaminen (= kirkastava vaikutus) hapoilla. Atooppinen iho käsittääkseni kaipaa kirkastusta enemmän nimenomaan kosteuttavaa vaikutusta, joten atooppiselle iholle valitsisin hoitonesteen, jonka koostumus rakentuu tehokkaille humektanteille kuten vaikka sodium-pca, hyaluronihappo ja vanha kunnon glyseroli. (Eikä atooppinen iho varmasti kieltäytyisi myöskään hoitonesteestä, joka sisältää öljyjä..! 👌)

   käytätkö Acid Bloomia myös silmänympärysvoiteen alla? Käytätkö yleensäkään hoitonestettä/kasvovettä sy-voiteen alla?

   En levitä Acid Bloomia silmänympäryksille ja nyt kun mietin, en taida levittää mitään hoitonesteitä vasiten silmänympäryksille. Toki osa nesteestä osuu silmän lähelle kun sitä levittää poskipäille, mutta erityisesti en kohdenna hoitonesteitä silmänympäryksille. Laitan silmänympäryksille voiteen alle mieluummin esim. Novexpertin hyaluronihapposeerumia. Mitään syytä minulla ei ole sille, miksi en levitä hoitonesteitä silmänympäryksille, se on vain tapa. En ole tullut edes ajatelleeksi sitä :)

   Ja mikä on mielipiteesi näiden tuotteiden hinta-laatu suhteesta?

   Minusta oikein hyvä, olisin odottanut näiden olevan jopa kalliimpia..! Öljytuotteissa ei esimerkiksi käytetä lainkaan hintaa edullistavia esteriöljyjä vaan pelkästään kokonaisia kasviöljyjä, se yhdistettynä aitoihin eteerisiin öljyihin tekee jo tuotteista ns. keskiverto-kosmetiikkaa arvokkaampia. Eteeriset öljyt ovat suhteellisen kalliita raaka-aineita.

   Vastaa

   0
 5. Kiinnostavaa..
  Osaatko verrata Sensai Purifying tai Darphinin Hyration (jotain nää on sanahirviöitä, mutta öljynä mandariini ja kosteusvoide lempparini) tuoksumaailmaan?
  Puhdistusöljy kuuostaa että saattaisi korvata Sensain Purifyingin ominaisuuksiltaan.

  Vastaa

  0
  1. Osaatko verrata Sensai Purifying tai Darphinin Hyration (jotain nää on sanahirviöitä, mutta öljynä mandariini ja kosteusvoide lempparini) tuoksumaailmaan?

   En valitettavasti tunne näitä tuotteita lainkaan joten en osaa verrata. :/

   Vastaa

   0
 6. Hemmetti, puhelimella viesti singahti liian nopeasti.. odotan siis itse älyttömän paljon, että pääsisin näitä tuotteita testaamaan 🥰 seuraan Katjaa aktiivisesti somessa ja on hauskaa, kun tietää myös hieman tuotteiden taustoja tekijältä itseltään. Pakko myös sanoa, että muhun näiden brändäys ja visuaalisen maailma vetoaa aivan kympillä. Opiskelen itse luovalla alalla ja jotenki näistä tuotteista huokuu sellainen viimeistely ja loppuun saakka ajateltu fiilis, niin sisältä kuin ulkoakin 😻

  Vastaa

  0
 7. Tuoksu on ihana joka putelissa. Ne eivät häiritse edes minua hajusteyliherkkää 🤗 puhdistusöljy voittaa kirkkaasti entisen suosikkini Urang, joka tuoksui minusta aivan rypsiöljylle.
  Hoitonesteen ja öljyn tehosta en ole vielä varma. Joko neste tai öljy tai molemmat yhdessä aiheuttaa pienen punoituksen kasvojen keskikohdan iholle. Ihoni ei ole herkkä, ehkä iho vain reagoi uuteen ja tottuu. Pahimmassa tapauksessa joudun lopettamaan. Koska olen käyttänyt pari pulloa Sileä öljyä tuntui tämä öljy jotenkin pettymykseltä. Hoitonestettä kolme kerrostusta tuntuu riittämättömältä, joten olen kerrostanut enemmän iltaisin, aamuisin enkä noin 2 kerrosta. Lisäksi olen käyttänyt öljyä vain aamuisin ja iltaisin sitten Sileä öljyä. Purkkien ulkonäkö ja tuotesarjan nimi oli aluksi minulle nou nou, nyt olen jo tykästynyt.
  Mutta siis seurataan vielä vaikutuksia ja tuloksia.
  Mitä mieltä oot, voisiko retinolia (the orginary) käyttää tämän hoitonesteen kanssa yhdessä?

  Vastaa

  0
  1. Kiva kuulla kokemuksia :)

   Mitä mieltä oot, voisiko retinolia (the orginary) käyttää tämän hoitonesteen kanssa yhdessä?

   Voi käyttää, hapot ylipäänsä eivät aiheuta toiminnallista ristiriitaa retinolin kanssa. Ainoastaan todella herkällä iholla happojen ja puhtaan retinolin yhdistäminen ei välttämättä ole paras kombo, koska ko. aineet voivat jo yksinään aiheuttaa herkällä iholla reaktioita. Djusien hoitonesteessä happoja on miedolla pitoisuudella.

   Vastaa

   0
 8. Vaikka luonnonkosmetiikan tuoksut ovat paikoin... persoonallisia (niin kuin tässä ihanassa sarjassakin), niissä on minusta se hyvä puoli, että tuoksut haihtuvat nopeasti. Mieluummin valitsen kummallisen heinänhajun, joka häipyy heti ja on ehkä terapeuttinen itsessään, kuin kaupallisen herkkutuoksun, joka aamullakin vielä lehahtaa tyynyliinasta :)

  Vastaa

  0
  1. Tämäkin on hyvä pointti :) Eteeristen öljyjen tuoksu tosiaan haihtuu iholta, synteettiset hajusteet voivat leijua esimerkiksi hiuksissa päiväkaupalla.

   Vastaa

   0
 9. Itse pidän näiden pullojen designista kovasti. Todella hienosti välitut värit ja sävykombot. Näitä on taatusti pohdittu pitkään ja lopputulos on tyylikäs ja persoonallinen, mutta samalla tosi freesi.

  Hankin itse tuon kasvoveden ja kasvoöljyn. Kasvovettä (tai hoitonestettä) pystyin käyttämään kokonaiset kaksi kertaa. Tuoksu. Siihen se tyssäsi. Tämä ei ollut minua varten. Itse en olisi erotetellut tuoksussa vihreää teetä, mutta nyt kun sanoit sen, niin se oli ehkä juuri vihreän teen ja etikan sekoitus, mutta ikävällä tavalla. :) Rakastan etikkaa ruoassa, mutta olisin toivonut jotain hemmottelevaa tuoksua tämän tyyliseen tuotteeseen. Saatta olla, että koostumus oli miellyttävä, en itse asiassa muista, sillä se jäi tuoksun varjoon.

  Tuo kasvoöljy taas on ihana. Siinäkään tuoksu ei ole suosikkini ja varsinkin tuolla nimellä (Fruit Glaze) odotin jotain aivan muuta. En haista tässä mitään sitruksista tai raikasta, en mitään hedelmäistä tai kevyttä. Tuoksu on aika raskas ja voimakas, hieman jopa pistävä ja yrttinen. Mieleen tulee ayurveda-tuotteiden tuoksu. Tuoksu ei ole paha tai epämiellyttävä, siihen tottuu ja tykkään siitä nyt enemmän kuin alussa. Mutta jos saisi vapaasti valita, niin hieman raikkautta tähän kaipaisi. Koostumus on kuitenkin todella hyvä. Itse taas miellän tämän paksuksi öljyksi, jossa on selvästikin tiivistettyjä uutteita, sillä öljy on vahvaa. Sitä ei voi käyttää kuin 2-3 tippaa. Ainakaan itse en voi. Mutta se imeytyy hyvin ja rauhoittaa ihoa sekä tekee siitä kuulaan ja pehmeän. Tosin itse käytän kasvoveden ja öljyn välissä vielä seerumia.
  Ainoa miinus on se, että öljyä ei voi laittaa kovin lähelle silmiä, sillä siitä haihtuvat eteeriset öljyt taitavat hieman herkistää silmiä. Tai sitten se on joku muu öljyn ainesosa.

  Olen kokeillut sitä myös meikkivoiteen alla ja toimi hyvin. Eli kasvovesi, seerumi, taas kasvovesi ja öljy, jonka päälle (heti levityksen jälkeen) ihan vaan pari tippaa meikkivoidetta, niin jälki oli kaunis ja kuulas. Kokeilin myös sekoittaa pari tippaa peitevoidetta öljyyn, mutta meikkiovoide toimi paremmin.

  Vastaa

  0
  1. Kiva kun avasit kokemuksiasi :) Odotinkin sun puheenvuoroa! Erityisesti odotan muiden kokemuksia Djusien tuoksuista, ne ovat niin erityiset. Olen samaa mieltä siitä, että Fruit Glazen tuoksussa ei ole yhtään hedelmäisyyttä ja ayurvedinen tuoksu itse asiassa on aika hyvin kuvaava ilmaisu.

   (Jos miellät Fruit Glazen paksuksi öljyksi, todennäköisesti järkyttyisit syvästi Essen Protect Oilista..! 😆 Ja "paksuus" saisi ihan uuden merkityksen..! 😀)

   Mitä tarkoitat tuolla, että Fruit Glazea ei voi käyttää kuin 2-3 tippaa..? Mitä tapahtuu, jos käytät enemmän..? Iho reagoi huonosti..?

   Vastaa

   0
  2. Laitoin ensimmäisenä iltana reilusti kasvovettä ja useamman tipan öljyä. Iho alkoi punoittamaan lievästi ja silmät vuotamaan. Pesin kasvot öljystä puolen tunnin jälkeen. Seuraavana päivänä tein saman, samalla lopputuloksella. Sitten kokeilin laittaa vain pari tippaa ja levitin sen kauemmas silmistä, jolloin ei tullut punaisuutta eivätkä silmät reagoineet. Eli tästä päättelin, että koostumus on tiivistä ja konsentroitua ja olin käyttänyt sitä vain liikaa. Ja itse asiassa pari kolme tippaa riittää hyvin.:)

   Ihan mielenkiinnosta: kuinka paljon sinä käytät tätä öljyä kerralla kasvoille?

   Vastaa

   0
  3. Mä käytän kaksi tippaa. Mun ihohan ei ime öljyjä mitenkään valtavasti, enkä edelleenkään ole öljysaturoituneen ihofiiliksen ystävä (vaikka Katjakin puhuu siitä, että kasvoöljyä olisi hyvä levittää niin että iho saa kiiltää). Mulle 1-2 tippaa riittää mainiosti, Essen Protect Oilia melkeinpä puoli tippaa. Iho jää tällä määrällä mun makuun täydellisen pehmeäksi ja mukavan tuntuiseksi, tyytyväiseksi. Jos öljyä lurahtaa vahingossa enemmän kuin 2 tippaa, öljyllä menee tosi pitkään imeytyä, tai kaikki ei imeydy lainkaan ja lopulta painelen ylimääräiset kasvopaperiin..! :D Fruit Glazea tosin en ole edes kokeillut laittaa enempää kuin 2 tippaa ja pipetti annostelee niin hyvin, ettei liikaa hulahda.

   Laita muuten ihmeessä Katjalle/Djusielle palautetta noista reaktioista, joita olet tuotteista saanut. Katja on varmasti kiitollinen kaikesta palautteesta.

   Vastaa

   0
  4. Hups 😉 mä laitan öljyä n. 10 tippaa, aamuisin muutaman tipan vähemmän, iltaisin hoitojen jälkeen saatan laittaa / surrautta jopa koko tipetillisen. Rakastan öljyn kiiltoa ja tunnetta, pari tippaa ei riittäisi kuin tuoksutteluun 😁 myös Sileä öljyä laitan iltaisin vähintään 10 tippaa.

   Vastaa

   0
  5. 10 tippaa...! Siis ei herranjestas, mun iho ei vuorokaudessakaan varmaan saisi kaikkea imettyä sisään.. :D Kauanko sulla kestää yksi öljypullo? :)

   Vastaa

   0
  6. Pitää ehkä laittaa palautetta. Mutta lopputulos on, että tykkään tästä öljystä todella paljon, ja suosittelen muillekin kokeilemaan. :) Tuo reaktio johtui siitä, että laitoin vain liikaa tuotetta.

   Tuli muuten mieleen eräs asia, josta on pitänyt aikaisemminkin kysyä. Nimittäin yövoiteen / yötuottteiden laittoajankohta. Puhuimme taannoin parin kaverin kanssa aiheesta, että toinen oli ostanut ihon todella kiiltäväksi jättävän yövoiteen, joka jäi tästä syystä käyttämättä. Ihmettelin, että mitä väliä sillä on, että kiiltääkö iho nukkuessa, niin selvisi, että hän laittaa yötuotteet kasvoille heti töiden jälkeen kotiin palattuaan. Ja ilmeisesti monikin tekee näin. Itse pesen kasvot päivätuotteista korkeintaan puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa, eli nimenomaan yötä vasten. Eli hyvin eri periaatteella kuin ne, jotka vaihtavat yötuotteisiin jo kuuden aikaan illalla. Tämä oli mielenkiintoinen ero ja jäin miettimään kuinka paljon tämä tapaero vaikuttaa tuotteiden valintaan? :) Itselleni ei ole mitään väliä, miten kiiltävällä iho näyttää yöllä, kunhan aamulla näyttää hyvältä, mutta tietenkin sillä olisi vaikutusta, jos kasvot kiiltäisivät koko illan kuudesta alkaen.

   Vastaa

   0
  7. Mutta lopputulos on, että tykkään tästä öljystä todella paljon, ja suosittelen muillekin kokeilemaan. :)

   🙂🙏🏻

   Noista yötuotteiden käytöstä... Olipas muuten mielenkiintoinen aiheenavaus..! Täytyy myöntää, että en ole koskaan aiemmin kuullut, että joku laittaisi yöhoitotuotteet kasvoilleen jo aiemmin päivällä, esim. töiden jälkeen. Tämä tietysti vain tarkoittaa, ettei omaan tuttavapiiriini kuulu sellaisia ihmisiä, ei sitä, etteikö tällainen tapa voisi olla hyvinkin yleinen. (Vaikka jotenkin epäilen...?) Minulle itselleni on järkeenkäypää ja tarkoituksenmukaista, että yöhoitotuotteet levitetään kasvoille juuri ennen nukkumaanmenoa, jolloin iho siirtyy lepotilaan ja tuotteet jäävät vaikuttamaan puhtaalla iholla nukkuessani. En pese meikkiäkään pois ennen nukkumaanmenoa, joten totta kai yöihonhoitorutiini suoritetaan silloin, kun iho on puhdistettu. Jos laittaisin tuotteet naamaan jo aiemmin päivällä/illalla, iho ei enää tuntuisi nukkumaanmennessä puhtaalta (jo pelkästään mun rasvaiset kokkailut käryineen pitää siitä huolen..! :D), joten iho pitäisi taas pestä uudelleen nukkumatin tullessa noutamaan.

   Juuei, mulle ihan kumma ajatus. Kasvot saavat koko päivän kerätä likaa ja se lika poistetaan illalla ja iho jätetään puhtaana lepäämään hoitavien aineiden vaikuttaessa.

   Tuo yöhoitotuotteiden ihotuntu on sitten toinen ihan oma aiheensa, jota olen joskus pohdiskellut blogissa oman postauksenkin verran. Itse asiassa taisin jutussa ylipäänsä miettiä sitä, "kuuluuko" voiteen jäädä tuntumaan (ja kiiltämään) iholle vai kuuluuko sen imeytyä ns. olemattomaksi. Sain inspiraation postaukseen eräällä työmatkalla käydystä keskustelusta, jossa matkakumppanit kertoivat, että jos voide ei jää tuntumaan iholla, sitä on liian vähän. Ja että erityisesti yövoidetta "kuuluu" laittaa niin paljon, että iho jää reilusti rasvaisen tuntuiseksi. Mulle tämä oli/on ihan käsittämätön ajatus kun olen aina kammoksunut "tuotteisen" tuntuista ihoa...! :D Matkakumppanit perustelivat käytäntöään sillä, että yöllä iho kuuluukin kuorruttaa voiteella, jotta se saa mahdollisimman paljon hoitavia aineita ja että tuo "voiteisuus" nimenomaan tuo hoitavuuden tunteen. Ja yöllä tahmaisuudella ei ole väliä, kun nukkuu eikä voiteen tarvitse sopia meikin alle.

   Mulle paksu tai kiiltävä kerros voidetta on aina ollut synonyymi ihoa potentiaalisesti tukkivan olosuhteen kanssa, enkä edelleenkään tunne oloani mukavaksi, jos mikä tahansa kosmetiikkatuote jättää ihon rasvaisen tuntuiseksi ja näköiseksi. Mitään tieteellistä faktaa minulla ei ole tukemaan sitä, tukkiiko paksu kerros voidetta ihoa herkemmin suhteessa ohueen, mutta mulle jo ajatus tahmeasta kalvosta iholla riittää viemään mielenrauhan..! :D (Tahmeus = 😱)

   Huomaa, että aihe on mulle inspiroiva kun lähti rönsyämään..! :D Mutta joo, kannanottoa alkuperäiseen pohdintaasi (= miten paljon kellonaika vaikuttaa yötuotteen koostumusvalintaan) en lopulta osaa edes antaa, koska en ollut aiemmin tullut ajatelleeksi, että joku saattaisi laittaa yöhoitotuotteet kasvoille jo tunteja ennen nukkumaanmenoa. Minulle koostumusvalinta on aina näyttäytynyt puhtaasti mieltymysasiana: toiset, kuten työmatkaseuralaiseni, pitävät kunnon rasvaisesta tunteesta iholla yötä vasten, koska se viestii heille hoitavuudesta. Toiset taas haluavat ihonhoitotuotteiden katoavan ihoon täydellisesti, oli aamu tai ilta. Mä kuulun edelleen tähän joukkoon, vaikka nykyisellään käytänkin paljon runsaampia voiteita ja öljyjä kuin ennen. Nyt kun ihoni on kuivempi, se imee enemmän rasvoja :) Mutta yhä säädän tuotteen määrän niin, että iho ei illallakaan saa jäädä kiiltämään tai tuntua yhtään tahmealta. ☺️

   Vastaa

   0
  8. Tosi mielenkiintoinen tuo aika, jolloin yötuotteita käytetään! Itsekin laitan yötuotteet jo joskus kuuden aikaan, jos olen meikannut. Jos en ole meikannut, laitan ne vasta ennen nukkumaanmenoa. Jos meikkaan, niin minulla on ns. likainen olo ja on pestävä meikit pois jo hyvin pian töistä tulon jälkeen. Tähän liittyy myös piilareiden käyttö, eli kun ne on kuitenkin poistettava viimeistään kuudelta, pesen samalla kasvot ja poistan meikit ja laitan yötuotteet iholle.

   Vastaa

   0
  9. Tästähän voisi ihan tehdä jonkin yleisen kyselyn..! :D Mielenkiintoista..!

   Onpa jännä, että en ole koskaan aiemmin tullut kohdanneeksi aikaisen iltaihonhoitorutiinin ihmisiä..! Tai ehkä olenkin - mutta yöihonhoidon ajankohta ei vain ole tullut puheeksi. Ehkä tämä on sarjassamme asioita, jotka ovat yleisempiä kuin kuvittelenkaan, mutta en vain ole ollut asian kanssa tekemisissä niin sitä ei ole tullut kyseenalaistettuakaan. :)

   Vastaa

   0
  10. Hei kysely olisi kiva! Vähän samaan tyyliin kuin se käyttääkö deodoranttia iltaisin vai aamuisin. :)

   Vastaa

   0
  11. Yövoiteiden laitosta tulee mieleen - itseäni kiinnostaa ihan toinen näkökulma.. eli, kuinka ihmeessä 'pariutuneet' ihmiset järjestävät käytännössä ihon puunauksen?
   Ajattelen kaikkia seerumeja, öljyjä, retinoleja, okklusiivisia voiteita jne.., joita iholle iltaisin menee... ja tuoksu ei välttämättä ole niin miellyttävä lähietäisyydeltä, varsinkin kun kyseessä on hajustamattomat tuotteet... joten siinä on toisella osapuolella totuttautumista...

   Vastaa

   0
  12. Mielenkiintoinen näkökulma. Itse en ole tuota edes ajatellut, sillä en pysty käyttämään tuotteita, joissa on epämiellyttävä tuoksu, joten en ole tällä tavoin (toivottavast) aiheuttanut myös muillekaan ikävää tuoksualtistumista. :D

   Ainoa ongelma, minkä olen huomannut on se, että iltapuunauksessa kestää nykyään niin kauan. Olen ihmetellyt kuinka sellaisissa perheissä, joissa on yksi kylpyhuone ja useampi henkilö, toimitaan iltaisin ja aamuisin. Kuinka kylpyhuoneajat päätetään? :D

   Vastaa

   0
  13. Ainoa ongelma, minkä olen huomannut on se, että iltapuunauksessa kestää nykyään niin kauan. Olen ihmetellyt kuinka sellaisissa perheissä, joissa on yksi kylpyhuone ja useampi henkilö, toimitaan iltaisin ja aamuisin. Kuinka kylpyhuoneajat päätetään? :D

   Olen miettinyt ihan samaa..! :D Joululomalla lapsuudenkodissa on jo illat aikamoista jonotusta kylppäriin, en jaksaisi sellaista odottelua jatkuvana olosuhteena..! (Lapsuudessa oli vain yksi naaman puunailija = äiti, joten jonoja ei syntynyt :D)

   Vastaa

   0
  14. Yövoiteiden laitosta tulee mieleen – itseäni kiinnostaa ihan toinen näkökulma.. eli, kuinka ihmeessä ’pariutuneet’ ihmiset järjestävät käytännössä ihon puunauksen?

   Nohh, voin kertoa omasta puolestani että lähinnä ihmetystä/ärtymystä aiheuttaa puunaukseen kuluva aika, mutta kyllä tuoksutkin välillä saavat vähemmän positiivista palautetta... :D Kumppanini ei ole allerginen mutta aika hajusteherkkä tapaus, ja yhteiselo mun kaltaisen purkkimonsterin (ja tuoksuvaa kosmetiikkaa rakastavan..!) kanssa ei aina ole helppoa...! :D

   Vastaa

   0
  15. Itselläni on sama. En osaa laittaa voidetta tai öljyä niin paljon, ettei se imeydy. Se et kasvot jäävät kiiltämään on välillä eri asia kuin se, että ihoon jäisi paksu kerros voidetta. Toisaalta itselleni se on myös käytännön kysymys. Jos laittaisin niin paljon voidetta, ettei se imeytyisi, niin sehän vaan pyyhkytyisi tyynyliinaan.

   En myöskään pidä siitä tunteesta kasvoilla minkä paksu voidekerros aiheuttaa. Siksi en myöskään pidä lähtökohtaisesti naamioista. Edes sen vartin ajan. :D Patykan naamio on ainoa, joka menee, sillä käytän sitä yön-yli -hoitona (pienen määrän) tuomaan exrtakosteutta muutaman kerran kuukaudessa.

   Mielestäni useimmissa yövoiteissakin lukee, että "levitä pieni määrä tuotetta". Olen ajatellut, että aktiiviaineet on mitoitettu niin, että tuotetta laitetaan pieni määrä. Eivätkö ne mene muuten hukkaan? Muistaakseni muun muassa Bakuchiol on tehokas juuri vähän käytettynä. Esimerkiksi Bybin tuotetta ei pitäisi annostella kuin pari tippaa. Voin kyllä hyvinkin olla väärässä, mutta näin olen ymmärtänyt. Samoin kai hyaluronihappotuotteita ei saisi annostella liikaa?

   Mutta mielenkiinnosta tämä kuinka eri tavalla ja eri aikaan ihmiset käyttävät yötuotteita. :)

   Vastaa

   0
  16. Se et kasvot jäävät kiiltämään on välillä eri asia kuin se, että ihoon jäisi paksu kerros voidetta.

   Tottapa tämäkin. Kasvot voivat kiiltää joskus myös ohuen kerroksen jäljiltä (tuntuu että tähän ilmiöön törmäsi ennen useammin, nykyään kiiltävyys on niin nou-nou että valmistajat ovat hinkanneet täyteläisetkin koostumukset epäkiiltäviksi, hyvänä ja ajankohtaisena esimerkkinä vaikka Novexpertin täyteläiset Omega-voiteet).

   Siksi en myöskään pidä lähtökohtaisesti naamioista. Edes sen vartin ajan. :D

   Sama. Levitän naamiotkin aina ohuelti :)

   Mielestäni useimmissa yövoiteissakin lukee, että ”levitä pieni määrä tuotetta”.

   Mä en ole kiinnittänyt tuohon huomiota, mutta mulle oikean määrän mitta on aina ollut imeytyvyys - silloin kun kaikki imeytyy, tuotetta on riittävästi. Eri iholla tuotteet imeytyvät eri tavoin ja kuivaihoinen varmasti aina levittää enemmän yövoidetta tai öljyä kuin minä, ja hänelle mun 'suuri määrä' voikin olla 'pieni määrä'.

   Jep, hyaluronihappoa ei kannata "holvata" iholle, sen kohdalla less is definitely more. Liika määrä ei tuo lainkaan lisähyötyä, melkein päin vastoin. Bakuchiol on samoin tehokas jo pienellä pitoisuudella.

   Vastaa

   0
  17. Tätä olen itsekin miettinyt, että onko vaikutusta. Erityisesti nykyään kun joutuu pitämään maskia koko päivän kasvoilla, niin haluaa puhdistaa meikit heti kotiin tullessa. Onkohan sitten parempi jättää ihonhoitotuotteiden laitto iltaan vai onko ne sama laittaa jo töiden jälkeen klo 16-17 aikoihin jos ei ole lähdössä enää kotoota minnekkään..

   Vastaa

   0
  18. Hmm, miten saatte tuon 1-2 tippaa leviämään? Itse laitan 6 tippaa, tällä määrällä menee hetki imeytyä, mutta tämäkin määrä on mielestäni vaikea saada leviämään ilman, että kasvoja täytyy "hinkata ja venyttää"🤔. Ja tiputatteko pipetistä suoraan kasvoille (mihin?) Vai kymmenen kautta?

   Vastaa

   0
  19. Hmm, miten saatte tuon 1-2 tippaa leviämään? Itse laitan 6 tippaa, tällä määrällä menee hetki imeytyä, mutta tämäkin määrä on mielestäni vaikea saada leviämään

   Levittyminen ja imeytyminen liittyvät suoraan ihotyyppiin ja ihon hydro/lipiditasapainoon. Kuivalla eli lipidivajaalla iholla öljy imeytyy hetkessä eikä 1-2 tippaa varmasti riitäkään. Jos taas iho ei ole kovin kuiva, tai sanotaan ei rasvapuutteinen (sillä iho voi olla kuiva myös vesipuutteen vuoksi, silloin puhutaan kosteusköyhyydestä), tippakin voi hyvin riittää. Iho imee sen mukaan, mitä se tarvitsee. Jos se tarvitsee rasvoja, se ryystää niitä kiitollisena :)

   Minun ihoni on kosteusköyhä, ei rasvaköyhä, joten runsas öljymäärä ei imeydy siihen. Kämmenen kautta levitän.

   Vastaa

   0
  20. Djusien kasvoöljy on koostumukseltaan minusta yksi kevyimmistä ja kuten Sanni totesi niin Essen Protect oil antaa paksulle koostumukselle ihan uuden merkityksen 😄.
   Itse ihastuin koko Djusien sarjaan, niin itse sisältöihin kuin ulkoasuunkin. Toki hoitonesteen ja kasvoöljyn koostumus sopii todella kuivalle iholleni (myös hieman herkkä ja couperoottinen) paremmin loppukeväästä alku syksyyn sillä ihoni vaatii kylmänä vuoden aikana tuhdimman öljyn ja Essen protect oil on kyllä yksi parhaimmista atooppisen ihon kasvoöljyistä ☺️.

   Vastaa

   0
  21. Itse ihastuin koko Djusien sarjaan, niin itse sisältöihin kuin ulkoasuunkin.

   🙂👍

   Vastaa

   0
 10. Kaikki tuotteet testattu ja valitettavan ristiriitaiset fiilikset.

  Tuoksuista ja koostumuksista tykkään todella paljon. Purkkien värit ei kyllä iske muhun henk.koht, oon enemmän Team Yin Your Skin, mitä tulee tyylikysymyksiin. Esim gua sha -lastojen väripaletti on just se, mistä tykkään ja mitä haluan kaapissani nähdä. Arvostan kyllä brändin omintakeisuutta, eli siinä mielessä pidän tuotteiden ulkokuorta onnistuneena, vaikka nyt omaan makuun ei osukaan.

  Ensimmäisten päivien perusteella olin tosi vakuuttunut putsarin ja kasvoöljyn suhteen. Erityisesti putsari on poikkeuksellisen hyvä ja molemmissa erinomaiset koostumukset ja tuoksut.

  Acid bloom sen sijaan oli turn off alusta asti: tuoksu ihan ok ja kivan erilainen, mutta jotenkin ei vaan tuntunut tekevän mitään. Odotin ihanaa whamisa deep rich -henkistä syväkosteutta, mutta acidin jäljiljiltä iho tuntui yhtä kuivalta kuin ennen tuotteen levittämistä. Eikä myöskään ollut sen enempää mikään kirkas. Nämä kolme tuotte yksinään eivät siis todellakaan mun kohdalla riitä ihonhoitorutiiniksi, sillä kunnon vesikosteus on mulle ihan välttämätön.

  Suurin turn off on kuitenkin nyt noin kuukauden testiin jälkeen se, että ihoon puskee aivan järkyttäviä, mulle epätyypillisiä finnejä. Voi tietysti olla sattumaa eikä johdu näistä tuotteista, mutta ajoituksellisesti osuu vaan tosi yks yhteen. Yritän nyt päästä käsiksi siihen, mikä näistä kolmesta on syyllinen, pitämällä taukoa tuotteista yksitellen.

  Halusin niin kovasti tykätä sarjasta!! Niin pieteetillä tehty, alusta loppuun. Upeaa suomalaista osaamista. Hienoja raaka-aineita, kohtuulliset hinnat, mainio bränditarina ja -positio. Mutta nyt tosiaan vaikuttaa, että ei jatkoon omalla kohdalla, jollei finnitilanne raukea tai tule jotain hyviä, pitkän ajan tuloksia ihon kunnossa.

  Katja Kokon Sileä-öljyä sen sijaan jumaloin - se ja deep rich on kaikki, mitä tarvitsen, aivan match made in heaven. Yin Your Skinin gua sha -lastat ja rutiinit siihen vielä kylkeen - best!

  Tulen varmasti testaamaan kaikki djusie-sarjan tulevatkin tuotteet, sillä arvostan ja ihailen Katjaa ja uskon, että kyllä sieltä jotain perfect matchejä tulee vielä minullekin.:)

  Vastaa

  0
  1. Yin Your Skinin öljy on mullekin suosikki Katjan kahdesta öljystä, sen aromaterapeuttinen vaikutus osuu mun energioihin paremmin kuin Djusien ja nyt kun olen tykästynyt vähän runsaampiin öljyihin, Sileän täyteläisempi koostumus on enemmän mun mieleen kuin Fruit Glazen.

   Vastaa

   0
  2. Aamulla herätessä leuassa komea nyrkin kokoinen finni, ei oo aiemmin lähempään kymmeneen vuoteen niitä näkynytkään. Samaa toistelen, että niin kovasti näistä haluaisin tykätä, mutta ei taida olla mun juttu. Ehkä nää vaan sopii nuoremmalle iholle. Tietysti uteliaana seuraan mitä seuraavaksi vuorossa. Whamisa deep rich on ollut ykkös suosikki myös minulle. En ole mitään vastaavaa löytänyt. Olisikohan Neal's yards remedies Frankincense Intense Hydrating Essence vastaava? Olisiko sinulla Sanni siitä kokemusta?

   Vastaa

   0
  3. Neal'sin Essenceä en ole vielä kokeillut. Mutta kun katson inciä, se ei ainakaan incin perusteella vaikuta hakkaavan Whamisaa.

   Onko tämä nyt tyhmä kysymys jos kysyn, miksi etsiä muita hoitonesteitä, jos Whamisan Deep Rich Toner on jo osoittautunut kuningattareksi..? ☺️ Tai no, kosmetiikkafriikin näkökulmasta toki ymmärrän viehätyksen eri tuotteiden testailussa, mutta onko jokin muu syy hakea Whamisalle korviketta..? Esim. Whamisan uudistunut tuoksu, joka ei ole ollut kaikkien mieleen..?

   Vastaa

   0
  4. Mulla on varmaan vääristynyt käsitys että tuotetta tulisi vaihtaa aika ajoin, ettei iho kyllästy, en yhtään tiedä onko se totta. Olen varmaan ennen Dusjieta käyttänyt Whamisaa kolme putelia yhteen menoon. Ja tietty kokeilunhalu aina etsiä pahempaa 😀

   Vastaa

   0
  5. Mulla on varmaan vääristynyt käsitys että tuotetta tulisi vaihtaa aika ajoin, ettei iho kyllästy, en yhtään tiedä onko se totta.

   Joo, tästä on erilaisia mielipiteitä ja näkemyksia - kuten myös konkreettisia kokemuksia. Ja itse uskoisin aina viimeisenä omaa kokemusta ja ihon välittämää viestiä. :) 🙏🏻 Puhtaasti tieteen näkökulmasta ihon "kyllästyminen" tiettyihin kosmeettisiin ainesosiin ei käsittääkseni ole mahdollista, vaan vaihteleva ihotuntu johtuu ihon tarpeiden vaihtelun ohella käyttäjän omasta "sensorisesta kyllästymisestä". Käyttäjän aistit yksinkertaisesti "tylsistyvät" jonkin tuotteen tuntuun. Ihosolujen kyllästymiselle ei ole tieteellistä pohjaa.

   Oli totuus mikä tahansa, jos jokin tuote yhtäkkiä alkaa tuntua iholla erilaiselta tai huonommalta kuin aiemmin, ei muuta kuin uutta tilalle. :) Koska siihen on kuitenkin mahdollisuus ☺️ Kokeilunhalu on myös erittäin hyvä syy. :) Ihonhoito saa myös olla hauskaa ja elämyksellistä, ja usein tähän kuuluu luonnollisesti halu testailla uutta.

   Vastaa

   0
 11. Kiinnostava sarja. Kasvoöljyä minulla on vielä parikin pulloa, joten hoitoneste on varmaan se jonka otan ekana kokeiluun. Tuoksu toki mietityttää tuon kuvauksen perusteella. Tosi monissa loistavissa tuotteissa tuoksu ei miellytä, joten hyvä tuoksu on yleensä kiva bonus.
  Pakkausdesign on mielenkiintoinen, ihanan erilainen, tyylikäs ja toisaalta vähän ärsyttävä. :)

  Osaatko sanoa koska on tulossa House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät? Jos tilaisin hoitonesteen samalla, tuli aleen tai ei.

  Vastaa

  0
  1. Osaatko sanoa koska on tulossa House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät?

   En valitettavasti tiedä yhtään, House toimittaa tiedot tarjouksiin kuuluvista tuotteista vasta pari päivää ennen Luonnonkosmetiikkapäivien alkua.

   Jos sun kotipaikkakunnalla on Sokos, Stockmann tai Ruohonjuuri, käy tuoksuttelemassa tuotteita livenä :)

   Vastaa

   0
  2. Osaatko sanoa koska on tulossa House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät?

   Nyt tuli tieto: ovat mukana Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksissa :) Ja nyt muuten vasta luin kysymyksesi oikein: kysyitkin, koska Luonnonkosmetiikkapäivät ovat tulossa, mun aivot väänsi tämän niin, että kysyit ovatko Djusiet tulossa LK-päiville..! :D Luonnonkosmetiikkapäivät ovat nyt keskiviikosta sunnuntaihin, 16.-20.2.

   Vastaa

   0
 12. Oon niin odottanut sun kirjoitusta tästä, kiva kun kirjoitit!
  Ostin Djusien essencen ja öljyn, ja tuota…Ehkä odotin liikaa tms mutta aikamoinen pettymys kyllä. Siis varsinkin essence. Tuntuu ettei se tee mun iholle mitään, siis yh-tään mitään. Sama kun kerrostaisin kraanavettä. Olen sinnikkäästi yrittänyt käyttää monta viikkoa josko se siitä paranisi. Mutta ei, just tänään totesin että mun iho on mennyt niin rutikuivaksi tän Djusien takia että mä annan noi tuotteet pois. Djusien öljy sinänsä Ok mutta ei riitä mun iholle. Kun puhutaan mehukkuudesta Djusien kohdalla niin en voi kuin ihmetellä miten, MITEN?
  Essencen tuoksu on myös hirveä, joskin voisin sen kestää, jos se edes kosteuttaisi.

  Harmi, kun odotukset oli kovat!

  Vastaa

  0
  1. Huh, voi ei..! Olethan laittanut palautetta Djusielle, Katja varmasti haluaa kuulla niin paljon kuluttajien kokemuksia kuin mahdollista, myös kritiikkiä. (Ilman kritiikkiä ei voi tehdä parannuksia....)

   Onpa jännä lukea nyt jo muutamastakin kommentista, ettei Essence kosteuta riittävästi. Mulla tuntuma on oikein kosteuttava. Okei, ei yhtä kosteuttava kuin vaikka Whamisan Tonereilla, mutta oikein hyvä joka tapauksessa. Inciä katsoessa en tavallaan odotakaan superkosteuttavaa tuntumaa, minusta se olisi mahdotonta kun kärjessä on kaksi happoa.

   Vastaa

   0
  2. Sehän tässä just onkin kun en edes lukenut inciä ennen ostoa🙈 Ensinnäkin, mä käytän kasvovettä/essenceä nimenomaan kosteuttamiseen enkä tajunnut et kaikki essencet ei ookaan vissiin siihen. Tietty jos kasvovedessä lukee ”exfoliant” niin sitten tämmönen vähän hätäsempikin tajuaa että tää ei nyt varmaan kosteuta (kuten Pixie Glow tonic).
   Toisekseen mä ”ostin” ton mehukkuus mielikuvan niin täydellisesti, että en voinu kuvitellakaan etteikö mun iho olisi ihan sairaan täyteläisen kosteutettu ja ”Juicy” sen käytön jälkeen.
   Eli tarkkuutta kehiin meikäläiseltä ens kerralla🙂 (tai sitten pitäydyn vaan siinä whamisassa…)

   Vastaa

   0
  3. Ymmärrän hyvin. Tavallisen kuluttajan ei tokikaan oleteta osaavan lukea inciä vaan kuluttaja on tuotteiden ja brändin viestinnän varassa.

   Itse en lähde vielä näin lyhyellä historialla tekemään laajempia oletuksia Acid Bloomin koostumuksen markkinointiviestinnän onnistuneisuudesta, itse kun koen tuotteen kosteuttavan, mutta jään mielenkiinnolla seuraamaan keskustelua Acid Bloomin ympärillä. Meille vaikuttajille pidetyssä koulutuksessa korostettiin Acid Bloomin kirkastavaa vaikutusta, olen sen jopa alleviivannut koulutusmuistiinpanoihini :D Mutta kun luen Djusien Instagram-tekstejä, niin kieltämättä niissä korostuu enemmän kosteuttava ja ihoa plumppaava vaikutus. Ihoa täyteläistävää "plump"-kosteusvaikutusta en itse koe Acid Bloomilla saavani, eli kyllä tämä on selvästi hyvin erilainen hoitoneste kuin vaikkapa täälläkin referenssiksi vedetty Whamisan Deep Rich Toner, mutta ainesosatkin Whamisassa ovat aivan erilaiset.

   Tämä keissi osoittaa kyllä hyvin, miten tavallinen kuluttaja on yrityksen viestinnän varassa ja vertaa eri tuotteita valmistajien antamien markkinointiväittämien perusteella, kun taas ammattilainen vertaa tuotteita incin perusteella. Ja näinhän sen kuuluu ollakin. Mutta välillä - tai oikeastaan useinkin - markkinointiviestintä voi antaa erityyppisistä tuotekoostumuksista hyvin samankaltaisen kuvan, ja kuluttaja voi luulla ostavansa yhden tyyppisen tuotteen kun kyseessä onkin toisen tyyppinen. Tällöin vain incilukutaito auttaisi vahvistamaan ja kertomaan, miten tuote todellisuudessa vaikuttaa.

   Vastaa

   0
 13. Sopivatko kaikki tuotteet akne ja finni-iholle? Vai ovatko enemmän kuivan ihon tuotteita.

  Vastaa

  0
  1. Djusiet eivät ole suoranaisesti kummankaan ihotyypin tuotteita, jos siis puhutaan mille ihotyypille nämä ensisijaisesti sopivat. Akneihoa hoitaisin ilman muuta akneihon erityistarpeisiin kehitetyillä tuotteilla. Djusien tuotteiden koostumukset eivät ole sellaisia, että ne huonontaisivatkaan finnisen ihon tilannetta, mutta niiden vaikutus ei kohdistu nimenomaan aknea aiheuttaviin tekijöihin.

   Akneihon hoidossa tärkeää lempeän kosteutuksen ja puhdistuksen ohella on laskea ihon tulehdusta anti-inflammatorisilla aineilla, neutraloida aknea aiheuttavan bakteerin toimintaa sekä puhdistaa huokosia talia hajottavilla ainesosilla. Djusien tuotteet kyllä laskevat punoitusta, hoitonesteen hapot puhdistavat huokosia kevyesti ja öljyjen kompositio auttaa sulattamaan mustapäitä, mutta jos iholla on varsinaista aknea, eivät nämä ole riittävän tehokkaita hoitamaan ja lievittämään sitä. Akneiholle parempia happoja esimerkiksi ovat BHA-hapot sekä atselaiinihappo, eivät Djusien käyttämät hapot.

   Summa summarum: Djusien tuotteista Fruit Glaze -öljy sopii parhaiten näppyläiselle iholle, mutta sanoisin, että se sopii tukemaan varsinaista aknenhoitorutiinia lisätuotteena. Käyttäisin alla akneiholle soveltuvaa puhdistusta, kasvo/hoitovettä ja kuorintaa, ja päällä Fruit Glazea kosteuttamassa. Fruit Glaze auttaa liuottamaan mustapäitä ja kirkastaa ihoa, mutta ei hoida tulehduksellista tilaa.

   Vastaa

   0
 14. Suomalaisia sarjoja tulee nyt markkinoille kovaa vauhtia, ja testattavia olisi paljonkin.. mutta en ole ehtinyt vielä edes kokeilemaan EkoPharman enkä muiden vastaavien tuotteita.. sun blogisi kautta tietoa tulee jatkuvasti :)
  Kiinnostaisi kuvauksesi perusteella ainakin Circulove, sekä Laponie of Scandinavia.. mutta aina etusijalle ovat tuppautuneet näkyvämmin esillä olevat sarjat, kuten The Inkey List ..!

  Tätä uutuutta tuskin aion edes harkita, käyttäjäkokemusten mukaan... todella kosteuttavien kasvo/hoitovesien ystävänä ei taida tämä olla mulle se optimaalinen..

  Vastaa

  0
 15. Olen käyttänyt näitä tovin ja hyvät perustuotteet. Putsari oma lempituotteeni. Öljy kirveltää silmiä jos laittaa sy-iholle. Pelkästään ei riitä kosteuttamaan näin talvella.

  Häiritsee hieman tuo guru -sanan käyttö. On upeaa, että ihailet ja arvostat Katjaa ja hänen ammattitaitoaan, mutta tämä hieman poikkeaa muista kirjoituksistasi ja tyylistäsi sen suhteen.

  Vastaa

  0
  1. Häiritsee hieman tuo guru -sanan käyttö.

   Ai? Tämä oli jännä. (Millaisia merkityksiä ihmiset saattavat liittää eri sanoihin ja ilmaisuihin.) Minulle 'guru' on synonyymi asiaansa syvällisesti perehtyneen ja alalla paikkansa vakiinnuttaneen asiantuntijan kanssa. Guru = tyyppi joka osaa ja tuntee asiansa perin pohjin. Katja Kokkoa tituleerataan Suomessa laajasti luonnonkosmetiikan guruksi. En tullut ajatelleeksi, että sanaan voisi liittää jotain... häiritsevää..? Minulle se on neutraali, korkeaa asiantuntijuutta symboloiva ilmaisu eikä liity esimerkiksi mihinkään uskonnolliseen guruuteen.

   Häiritsikö tässä jokin uskonnollinen tai "johtajallinen" konnotaatio vai mikä...?

   Vastaa

   0
 16. Mulla on kokemusta vain hoitonesteestä, koska siinä ei ole eteerisiä öljyjä. Eteeriset öljyt aiheuttaa mun iholle ärsytystä ja sitä kautta pod:tä ja epäpuhtauksia, joten en enää nykyään viitsi edes kokeilla niitä sisältäviä tuotteita. MUTTA hoitoneste onkin sitten mun iholla ihan huippu! Minäkään en koe sitä kosteuttavana, mutta mikä kirkkaus ja kuulaus. Mun iho ei ole koskaan näyttänyt näin kirkkaalta ja kuulaalta. Kun aloitin käytön mulle tuli heti pintaan muutama ihon alla lymynnyt tukkeuma, mutta ne lähti pois tosi nopeasti, eikä uusia ole tullut. Mulle tämä hoitoneste on ollut todellinen gamechanger ja toivon todella, ettei koostumusta muuteta vähemmän miellyttävän tuoksun takia. Tuoksu on tosiaan vähän etikkainen ja erikoinen, mutta ei mitenkään häiritsevästi ja katoaa nopeasti. Oon vuosikausia kärsinyt erilaisista iho-ongelmista, ja kokeillut kaikki mahdolliset aineet, joten mulle ihonhoito ei ole elämys, vaan odotan tuotteilta vaikuttavuutta ja sitä tällä hoitonesteellä todellakin on. Hoitoneste on siis uskomattoman tehokas kirkastaja ja kuulauttaja (onko tää sana?), mutta ärsyttämättä ja tuntuu myös tukevan ihon yleistä terveyttä ja vastustuskykyä.

  Vastaa

  0
  1. Olipa kiva lukea tällainenkin kokemus, kiva kun jaoit sen :) Olen kyllä tosi utelias kuulemaan mahdollisimman monen kokemuksia näistä.

   Vastaa

   0
 17. Näiden tuotteiden kanssa taisi ilmestyä samoja aikoja melkein yhtä värikäs Kinoko-sarja ja luulin että ne ovat samaa tuoteperhettä 😃. Onko tietoa tai kokemusta vielä kyseisestä sarjasta?

  Oletko muuten huomannut, että Blistexiltä on tullut markkinoille uusia huulirasvoja (mm. hemp). Muistelen että sinunkin suosikkeihin kuului esim. Medilip. Edellinen vetelee viimeisiään ja mietin uskaltaisinko testata uutuuksia vakkarituotteen sijaan.

  On muuten pitänyt myös kysyä mielipidettäsi Yves Rocherin -ripsareista. Nehän uusittiin ja ainakin oma pitkäaikainen vakkarisuosikki Longeur 360 (waterproof) lopetettiin kokonaan 😓. Sinulla taisi olla myös joku vakkariripsari heiltä?

  Vastaa

  0
  1. Näiden tuotteiden kanssa taisi ilmestyä samoja aikoja melkein yhtä värikäs Kinoko-sarja ja luulin että ne ovat samaa tuoteperhettä 😃. Onko tietoa tai kokemusta vielä kyseisestä sarjasta?

   Tiedätkö - mä kuulin koko Kinokosta ensimmäistä kertaa nyt perjantaina työporukan illanistujaisissa.! Multa on mennyt tämä sarja aivan ohi, en ilmeisesti ainakaan kuulu sarjan tiedotuksen postituslistalle..! :D 😅

   Kun googlaan, niin näistä löytyy tosi nihkeästi tietoa, en esim. löydä lainkaan kotisivua vaan ainoastaan Ruohonjuuren blogiartikkelin Kinokosta. Mikähän tämä tällainen sarja on joka ei meinaa löytyä Googlellakaan..? Mistä te olette kuulleet tästä..? Ruohiksen artikkelista selviää, että brändiä markkinoi Greasy Fingers, ja tästä yrityksestä puolestaan löytyy vain tieto, että heidän portfolioonsa kuuluu Dick Johnsonin pallivaha..! :D Ei mitään muuta referenssejä. Ei nyt ihan heti kättelyssä saa antenneja kohoamaan tällä pohjustuksella...! :D Kuka tuotteita valmistaa, kuka ne kehittää? Mikä on bränditarina?

   Blistexin uusiin huulirasvoihin en myöskään ole vielä ennättänyt tutustua.

   Mitä Yves Rocherin ripsareihin tulee, en ole käyttänyt niitä enää moneen vuoteen. :/ Harmi kyllä Yves Rocher vähän niinkuin katosi mun kartalta (hiustuotteita lukuunottamatta!) sen myötä kun myymälät Suomessa lakkautettiin. Meikkituotteet ovat sellaisia, joita haluan hypistellä livenä, eivätkä ne oikein herätä kiinnostusta YR:n verkkokaupassa. Sexy Pulp -ripsari jäi viimeiseksi suosikiksi, itse asiassa yksi sellainen on yhä jemmoissa mutta liekö enää toimivassa kunnossa...

   Vastaa

   0
  2. Itse bongasin tuotteet samoin kuin nuo Djusiet uuden vuoden jälkeen Ruohonjuuren näyteikkunasta ja liikkeestä. Oikeastaan sen takia kysyin sinulta, kun itsekin ihmettelin kun sarjasta ei ole enempää tietoa ("sarjassa" näyttäisi toki olevan myös vain 3 tuotetta). Yleensä uutuudet on brändätty vahvasti ja taustalta löytyy jonkinlainen tarina tai tekijät,ainakin mitä tulee suomalaiseen luonnonkosmetiikkaan 🤔.

   Vastaa

   0
  3. Ei nyt ihan hurjan lupaavalta vaikuta tällainen aloitus sarjalle, suoraan sanottuna..! Kasvoton, näkymätön, tarinaton.... Ehh. No, katsellaan jos sieltä jotkut kasvot vielä paljastuvat ja brändistä kuullaan muuallakin kuin Ruohiksen ikkunassa.

   Vastaa

   0
 18. Mullakin on nyt käytössä Djusie Acid Bloom. Järkytyin ekalla käyttökerralla tuoksusta mutta olen oppinut sietämään sitä ja olen kyllä tyytyväinen tuotteen vaikutuksiin. En odottanutkaan sen olevan megakosteuttava, sillä luokittelin sen enemmänkin kuorivaksi. Minusta Acid Bloom kosteuttaa paremmin kuin lähes kaikki muut kokeilemani kuorivat kasvovedet. Whamisa Refresh on ainoa joka kosteuttaa paremmin, mutta siinä happopitoisuus on mielestäni liian matala, kun taas Djusien hoitonesteessä se on omaan makuuni riittävä. 👍

  En tosin ole edes yrittänyt käyttää hoitonestettä pelkän öljyn kanssa vaan olen laittanut väliin seerumin ja kosteusvoiteen. Tällä hetkellä mulla on käytössä Urang True Rose Essence ja Murumuru Sinkkivoide. Mitä mieltä muuten olet voiko Madaran C-vitamiinikonsentraattia ja -voidetta käyttää Djusien hoitonesteen kanssa? Jotkut sanovat että C-vitamiinia ei saisi yhdistää happoihin... 🤔

  Vastaa

  0
  1. Mitä mieltä muuten olet voiko Madaran C-vitamiinikonsentraattia ja -voidetta käyttää Djusien hoitonesteen kanssa? Jotkut sanovat että C-vitamiinia ei saisi yhdistää happoihin… 🤔

   Tuo, että C-vitamiinia ei saisi yhdistää happoihin tulee itse asiassa vain siitä, että nämä ovat yhdessä vähän "tårta på tårta" eikä ole järkevää käyttää samanaikaisesti samankaltaisen vaikutuksen omaavia tuotteita. Toisaalta, on myös hifistelijätyyppejä, jotka nimenomaan käyttävät happoja ennen C-vitamiinituotetta maksimoidakseen C-vitamiinin vaikutuksen. Tämä tekniikka taitaa liittyä vain puhtaaseen C-vitamiiniin eli askorbiinihappoon, joka vaatii hyvin happamat olosuhteet toimiakseen optimaalisesti. Niinpä jotkut asiaan vihkiytyneet käsittelevät ihon ensin matalan pH:n hapoilla ja laittavat sitten askorbiinihapon päälle muhimaan :)

   Hapot eivät siis "pilaa" C-vitamiinin vaikutusta, mutta ellei tarkoituksena ole askorbiinihapon suorituksen optimointi erittäin matalan pH:n hapoilla, on erillisen happotuotteen yhdistäminen C-vitamiinituotteen kanssa tavallaan kahden hyvän ihoa kirkastavan aktiiviaineen turhaa päällekkäisyyttä, yksikin riittää.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos perusteellisesta vastauksesta! 👍 Mä oon kyllä just sellainen ihonhoitohifistelijä joka voisi tehdä noin, tosin en tiedä toimiiko se noilla tuotteilla... olin lähinnä huolissani siitä, että aktiiviaineet jotenkin kumoaa toistensa vaikutuksen, mutta hyvä ettei niin voi käydä 😁

   Vastaa

   0
  3. olin lähinnä huolissani siitä, että aktiiviaineet jotenkin kumoaa toistensa vaikutuksen, mutta hyvä ettei niin voi käydä 😁

   Joo, tällaisesta ei ole dataa. :)

   Vastaa

   0
 19. Kävin testaamassa ja tuoksuttamassa Acid Bloomia Sokoksella, ja ei... en ole niin kiinnostunut, että menisi hankintaan.. (Tuoksu erottui kyllä kasvomaskista huolimatta.. ihan mukava, mutta hinta silti liikaa..)
  Hyllyjä sekä uusia tuotesarjoja oli ilmaantunut niin monia lisää, että en meinannut enää tunnistaa koko kauppaa..! :)) Nyt omasta kaupungista saa lähietäisyydeltä hankituksi jo ByBin, Ole Henriksenin, IT Cosmeticsin ja monen muun hehkutetun brändin tuotteita.. ei enää tarvitse luottaa nettikauppoihin.
  (Muistan, kun Ole Henriksen aikoinaan oli niin kulttimaineessa, ja sitä sai Suomesta vain muutamasta kauneushoitolasta... nyt sekin on jo imagoltaan arkipäiväistynyt..)

  Siinä runsaudensarven ääressä mietin, osataanko enää arvostaa toimivia, laadukkaita tuotteita, vai juostaanko uusien mainoslupausten perässä..?
  IT Cosmetics oli sangen näyttävällä paikalla, ja sen anti-age 'tähtituote' ylimmällä hyllyllä kruunattuna iskulauseineen...
  Hyvin epäviisaasti ainakin on valittu sen pakkausmuoto, tavanomainen avopurkki - sarjan retinolvoide sen sijaan on sentään ilmatiiviissä paketissa..
  (Oletko muuten perehtynyt tähän sarjaan? Ymmärsin sen perustuvan lähinnä meikkivoiteiden ympärille, mutta näkyy siinä olevan muitakin ammuksia...)

  Vastaa

  0
  1. En ole ehtinyt perehtymään It Cosmeticsiin. Kiinnostusta on kyllä, mutta kuten totesit, sarjojen runsaus.... Olin jo ostamaisillani It Cosmeticsin hehkutetun CC(?)-voiteen USAn matkalla 2017, mutta päädyinkin sitten Hourglassin meikkivoiteeseen. Tuolloin taisin kuulla koko It Cosmeticsista ekan kerran.

   Ole Henriksen muuten on sekin sarja jonka tunnen vain nimeltä. Yhtäkään tuotetta en ole koskaan kokeillut. Aika on rajallinen, ihania sarjoja monen elämän verran....

   Vastaa

   0
  2. En oikein usko, että menetit Ole Henriksenin kohdalla mitään..!
   Muistan joskus lukeneeni sarjasta esittelyvihkosen, jossa kehittäjä Mr. Henriksen esitteli ihonhoidollisia näkemyksiään ja sarjan visiota. Huvitti hiukan, kun yksi keskeinen nyrkkisääntö oli 'Less is more', ja sitten tarjolla oli jos kuinka monta tököttiä, joita oli tarkoitus kerrostaa... :D

   Silloin eräs tähtituote oli mustaherukkaöljyä sisältävä omega-seerumi, jota suositeltiin kuivalle ja atooppiselle iholle... arvelutti kyllä se eteeristen öljyjen runsas määrä. Olisit varmaan tuoksuvien kasvoöljyjen ystävänä nauttinut ko. tuotteesta <3 ..en tiedä, onko valikoimassa enää mitään vastaavaa.

   Vastaa

   0
  3. Huvitti hiukan, kun yksi keskeinen nyrkkisääntö oli ’Less is more’, ja sitten tarjolla oli jos kuinka monta tököttiä, joita oli tarkoitus kerrostaa… :D

   🤣 Voi, tää on tätä.... ❤️

   Olisit varmaan tuoksuvien kasvoöljyjen ystävänä nauttinut ko. tuotteesta <3

   Mahdollisesti :) Eteeriset öljyt on jänniä siinä, miten voimakkaan puolesta/vastaan-kokemuksen ne voivat muodostaa. Jos valitut EÖ:t ei ole yhtään mun aallonpituudella, tuote voi olla jopa vastenmielinen. Jos taas kemiat kohtaa, parhainkaan synteettinen tuoksu ei hakkaa toimivaa eteeristen öljyjen kombinaatiota 😍

   (Vaikka voi olla, ettei mikään ainakaan tunnetasolla voita Diorin Hypnotic Poisonia..! Ja se on niin synteettinen kuin olla voi...)

   Vastaa

   0
 20. Minulla on pintakuiva,helposti tukkeutuva sekaiho ja olen aika herkkä tuoksuille. Esim. Madaran tuotteet tuoksuvat minulle liikaa.
  Mutta tämä djusie 🤩 ensinnäkin puhdistusöljy kesti käytössä 4kk vaikka käytin sitä päivittäin ja sillä tavalla reilusti (4-5pumppausta),että sain kasvot ja wpripsarin helposti pois. Tuoksua oli joo ja mua vähän hämmensi, kun sitruksen lisäksi tuoksui jokin kukka.
  Mutta ei se jäänyt iholle,eikä ärsyttänyt mitenkään.

  No sitten tuo liemi. Loppui minulta ensimmäisenä ja vaikka tuoksu oli erikoinen,etikkainen, niin pidin kovasti! Tuntumasta ja tulosista, miten ihon pintakuivuus ja karheus katosi ja kasvot kirkastui.

  Öljy oli myös tuoksultaan jännä, yhdistelmä hedelmää ja kukkaa, mutta sekään ei haitannut. Öljy vaan hulahti ihoon ja ai että 💕

  Sitten pätevänä ajattelin, että testaanpa kotimaista pureisbeautyn tuotteita, mutta puhdistusbalmi ei yllä lähellekään djusieta,joka jätti ihon puhtaan tuntuiseksi ja pehmeäksi, kun taas tuo puhdistusbalmi tuntuu jättävän iholle tunteen, että tarvitsen joko konjacsienellä tai toisella putsarilla putsauksen päälle.

  Palaan taatusti takaisin djusiehin. Pullot kun eivät olisi lasia, niin sarja olisi täydellinen nim.rikoin wcistuimen säiliön kannen öljypurkilla 🙈

  Vastaa

  0
  1. Moikka Kaisa! Balmimaiset putsarit harvoin huuhtoutuvat iholta yhtä hyvin kuin emulgoituva öljy, niissä käytetty oleogeeli-teknologia on vähän erilainen kuin "oil-to-milk"-teknologia. Öljyissäkin valitun emulgaattorin tai emulgaattorien laatu ja määrä vaikuttavat siihen, miten hyvin öljy huuhtoutuu. Djusiessa on onnistuttu löytämään aivan poikkeuksellisen hyvä emulgaattorikoostumus. 👌

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)