28.04.2024

Hypokloorihapoke on superaine epäpuhtaalle iholle - haluatko testiryhmään?

Kaupallinen yhteistyö: Briotech

Tänään mulla on ihan älyttömän kiinnostavaa kerrottavaa! 🤩

Te, jotka olette TikTokissa, olette tästä ehkä kuulleetkin: hypokloorihapoke. Minä myönnettävästi en ollut kuullut, mutta nyt kun olen aineeseen perehtynyt, olen niin innoissani hypokloorihapokkeen hyödyistä epäpuhtaalle, atooppiselle ja herkälle iholle, että todellakin sukat pyörii jaloissa. 🔥

hypokloorihapoke

Tämä mielenkiintoinen aine on nyt saatavilla Suomessakin, ja etsimme 100 henkilön testiryhmää testaamaan Briotechin hypokloorihapoke-kasvovesisuihketta!

Jos sinulla on ihollasi tulehduksellisia ongelmia kuten aknea, epäpuhtauksia, atooppista ekseemaa tai punoittelua, tämä aine voi olla täydellinen apu just sulle!

hypokloorihapoke kasvovesi

Mitä on hypokloorihapoke?

Hypokloorihapoke (HOCl) on vedyn, hapen ja kloorin yhdiste ja sitä on kehossamme luonnostaankin. Se on mieto happo, jota valkosolut tuottavat osana kehon immuunijärjestelmää. HOCl nitistää patogeenisiä mikro-organismeja, ja on siinä aivan äärettömän tehokas. Se on kehomme oma "poliisi", joka riisuu patogeeniset roistomikrobit aseista.

Hypokloorihapoke löydettiin vuonna 1834, ja sen ensimmäinen dokumentoitu käyttö tapahtui ensimmäisessä maailmansodassa, jossa sillä hoidettiin sotilaiden haavoja ja amputaatioalueita. Hypokloorihapoke on niin valtavan tehokas antiseptinen aine, että se tehoaa jo 0,01% pitoisuudella.

Hypokloorihapoke tunnettiin pitkään antiseptisenä aineena terveydenhuollossa, kunnes tutkijoille 1970-luvulla selvisi, ettei se ole "vain" ihmisen kehittämä desinfioiva supermolekyyli, vaan sitä on myös kehossamme luonnostaan osana immuunipuolustusta.

Hypokloorihapokkeen hyödyt iholle

Neljä tärkeintä ovat:

🔸 Edistää haavojen paranemista

🔸 Lievittää aknen oireita ja vähentää näppylöitä ja epäpuhtauksia

🔸 Hillitsee ihon rasvoittumista

🔸 Lievittää atooppisen ekseeman oireita; vähentää kutinaa, laskee tulehdusta, rauhoittaa ihoa

Lisäksi hypokloorihapoke:

🔸 Tasapainottaa ihon pH:ta ja auttaa vahvistamaan ihon hapanta, tervettä suojavaippaa

🔸 On miedosti deodoroiva, ja vähentää iholla epämiellyttäviä hajuja

hypokloorihapoke suihke

Hypokloorihapoke on äärimmäisen hellävarainen

Hypokloorihapokkeen hämmästyttävä ominaisuus on sen hellävaraisuus. Vaikka se nitistää bakteereja todella tehokkaasti, se on niin hellävarainen, että sitä voi käyttää jopa silmissä. Silmälääkärit käyttävätkin hypokloorihapoketta hoitamaan silmän sidekalvon tulehduksia.

Hypokloorihapoketta voi käyttää myös vauvojen iholla ja hoitamaan lemmikkien tulehduksia.

Briotechin hypokloorihapoke-suihkeessa on vain kolme ainesosaa: vettä, suolaa ja puhdasta hypokloorihapoketta.

Miten käytän hypokloorihapoketta?

Hypokloorihapoketta käytetään eniten suihkemuodossa. Myös seerumeita on olemassa, mutta suihkeen muodossa ainetta on helpoin annostella sekä lisätä tarpeen mukaan pitkin päivää. Suihkuta hypokloorihapoketta puhtaalle iholle aamuisin, painele ihoon samaan tapaan kuin tekisit kasvoveden kanssa, ja kun suihke on imeytynyt, lisää päälle muut käyttämäsi hoitotuotteet.

Voit tarpeen vaatiessa lisätä hypokloorihapoke-suihketta iholle 2-3 kertaa päivän aikana, esimerkiksi jos iho on todella tulehtunut. Suihketta voi laittaa meikin päälle, se ei sotke meikkiä.

Hypokloorihapoke ja antioksidantit

Mikäli käytät ihonhoidossasi antioksidanttisia tuotteita kuten C-vitamiiniseerumia, älä käytä hypokloorihapoketta samaan aikaan antioksidanttituotteen kanssa. HOCl neutraloi antioksidanttien vaikutuksen. Jos käytät antioksidanttista kosmetiikkaa, tee näin: levitä antioksidanttituotteesi iholle aamuisin tavalliseen tapaan, ja suihkuta hypokloorihapoke iholle 2-3 tunnin kuluttua. Tai: käytä hypokloorihapoketta iltaisin, ja antioksidanttituotteitasi aaamuisin.

Miltä hypokloorihapoke-suihke tuntuu iholla?

Ei oikeastaan miltään. Suihkeessa on mieto kloorin tuoksu, joka haihtuu nopeasti. Suihke ei kirvele iholla, joten sitä voi suihkuttaa myös haavoihin tai rikkinäiselle iholle.

Kasvovetenä hypokloorihapoke-suihke jättää iholle pehmeän tunteen. Se imeytyy nopeasti eikä tahmaa ihoa. Suihke tuntuu samalta kuin suihkuttaisit iholle vettä, mutta jälkitunne on pehmeämpi kuin pelkällä vedellä, koska suola sitoo ihoon kosteutta ja HOCl on pH-arvoltaan kevyesti hapan, eli sama kuin terveen ihon pH. (Pelkkä vesi on pH-arvoltaan kevyesti emäksistä.)

Mistä hypokloorihapoke-suihketta voi ostaa?

Tuotetta voi ostaa Briotechin omasta verkkokaupasta. Suihke maksaa 14,95€ / 100 ml.

Saatavilla on kahta eri vahvuutta: Topical Skin Spray on miedompi (sisältää 0,014% HOClia) ja sopii "vauvasta vaariin" kaikenlaisten ihotulehdusten kuten naarmujen, ihottuman ja näppyjen hoitoon. Skin Renew Toner on hieman vahvempi (sisältää 0,02% HOClia) ja sopii erityisesti kasvojen alueelle aknen, atooppisen tulehduksen, voimakkaan punoituksen ja muiden tulehduksellisten herkkyysoireiden hoitoon.

hypokloorihapoke kasvovesi

Yhdysvalloissa hypokloorihapoke on ollut jo useita vuosia ihonhoidon "biohakkereiden" suosikkituotteita ja näkyy paljon TikTokissa ja muissa sosiaalisen median kanavissa. Tässä on esimerkiksi kiva ja selkeä kahden lääkärin YouTube-video aiheesta. Muualla maailmassa aine on vielä vähemmän tunnettu, mutta ennustan, että pian hypokloorihapoke tulee meilläkin päin ihonhoidon hitiksi. 🔥 Tuote on edullinen, älyttömän tehokas JA samalla superhellävarainen - what's not to love? 😍

Aine täydentää fantastisen hyvin muita, jo markkinoilla olevia epäpuhtaan ihon tehoaineita kuten salisyylihappoa. Hypokloorihapoketta voi mainiosti käyttää yhdessä BHA:n eli salisyylihapon kanssa!

Etsimme nyt 100 henkilön testiryhmää testaamaan Skin Renew Toner -hypokloorihapoke-kasvovettä. Kiinnostuitko?

Edit. Hakuaika on sulkeutunut. Kiitos kaikille hakijoille. 🙏🏻

 

Palaan aiheeseen kesän aikana ja raportoin testituloksista. :)

22 comments on “Hypokloorihapoke on superaine epäpuhtaalle iholle - haluatko testiryhmään?”

  1. Kuulostaa mielettömän hyvältä! Mietin että jättäisin hakemuksen testiryhmään mutta taidan suoraan vaan tilata itselleni, ettei tarvitse odottaa 🙂
    Uskoisin että toimii koska ihollani on epäpuhtauksia, punoitusta ja ajoittain ihottumaakin, vaikka ikää on kohta 37 vuotta...

    Vastaa

    2
    1. Tämä aine vaikuttaa aika lailla ilmiselvästi toimivalta, koska tätä on käytetty terveydenhuollon puolella jo vuosikymmeniä hoitamaan ihon tulehduksia. Olen ihmeissäni, ettei näin monikäyttöinen JA hellävarainen aine ole päätynyt ihonhoitotuotteiden puolelle paljon aikaisemmin..!

      Vastaa

      3
    2. Samaa ihmettelen itsekin - en ole aiemmin näistä kuullutkaan.

      Plussaa muuten tälle yritykselle nopeasta toimituksesta! Tilasin 2.5., puoli tuntia tilauksen jälkeen (!) paketti oli jo pakattu ja lähdössä matkaan. Äsken hain tilauksen postista ❤️
      Pääsen heti testaamaan 🙂

      Vastaa

      0
    3. Tilasin 2.5., puoli tuntia tilauksen jälkeen (!) paketti oli jo pakattu ja lähdössä matkaan.

      😮👏

      Vastaa

      0
  2. Olisiko sinun mahdollista tehdä vertailu, jossa olisi mukana kaikki luonnonkosmetiikan hyvänä pitämäsi sävyttävät aurinkosuojat sävyineen päivineen? Tiedätkö muuten yhtään kylmälle pohjasävylle tehtyä sävyttävää aurinkovoidetta?

    Vastaa

    1
    1. Olisiko sinun mahdollista tehdä vertailu, jossa olisi mukana kaikki luonnonkosmetiikan hyvänä pitämäsi sävyttävät aurinkosuojat sävyineen päivineen?

      Tällainen on tulossa.

      Tiedätkö muuten yhtään kylmälle pohjasävylle tehtyä sävyttävää aurinkovoidetta?

      En täysin kylmää (eli selvästi pinkki-pohjaista), mutta Alga Mariksen sävyt ovat eniten viileitä eli selkokielellä vähiten keltaisia.

      Vastaa

      1
    2. Kiitos jo etukäteen!

      Algan sävyt olisivat ok, jos Ivoiren ja Teinte Beigen välillä olisi yksi keskisävy.

      Olen huomannut, että minulla on herännyt vahva kaipuu aitouteen, mikä tarkoittaa sitä, että tulee jotenkin väärä olo, jos laitan päälle kovin meikkivoidemaisen ja omaa ihonsävyäni ainakin asteen verran tummemman tuotteen. Haluaisin olla aika lailla sillä ihonsävyllä, mikä minulla luonnostaan on, toki pienellä punaisuuden tasoituksella.

      Vastaa

      4
  3. Minulla on varmaan kaikki nuo mainitut ominaisuudet. Hinta on kuitenkin sen verran "halpa", etten minäkään ehkä malta odottaa hakuajan umpeutumista. Jos tuo aine auttaa edes osaan mun ongelmista, niin on kyllä hintansa arvoinen.

    Vastaa

    2
  4. Kiitos tästä, ihan super mielenkiintoinen tuote enkä ollut aiemmin kuullut koko aineesta! Toivottavasti firmalla on reilusti varastoa🤭

    Vastaa

    2
  5. Minä käytän hypokloorihapoketta sekä omiin että koiran kaikkiin mahdollisiin naarmuihin, pieniin haavoihin, hiertymiin yms. Toimii koirilla myös hotspottiin, joka on märkivä ihotulehdus. Ostan sitä eläinpuolelta tuotenimellä Leucillin. Puoli litraa maksaa parikymppiä, hypokloorihapokkeen vahvuus siinä on 0,03%. Loistava tuote! 😊

    Vastaa

    4
    1. Hetken aikaa mietin miksi tämmöinen suihke kuulostaa niin tutulta ja sitten muistin, että olen jo aikaisemmin ostanut tömmöisen eri valmistajan tuotteen!
      Testiryhmään en ehtinyt hakea, mutta pitää ostaa tämä tuote testiin, koska havaitsin kyl eron ihossa, kun käytin sitä toista tuotetta viimeksi :)!

      Vastaa

      0
  6. Olipa muuten eilen valtava yllätys lukea iltapäivälehdestä, että Transmeri on ostanut Mossan.

    Vastaa

    0
    1. Omasta mielestäni paljon hätkähdyttävämpi kuin esim. se, että Lumene valmistaa nyt myös hiustuotteita.

      Vastaa

      0
    2. Lumene on itse asiassa valmistanut hiustuotteita aiemminkin, viimeksi 2000-luvun alkupuoliskolla. (Sitä ennen varmaan 90-luvulla.) Eli on siitä aikaa, mutta ei sinällään uutta Lumenelle. He aina aika ajoin kokeilevat, josko hiustuotteet nyt lähtisivät vetämään.

      Vastaa

      0
  7. Muualla maailmalla hypokloriitin käyttö näyttää olevan suht yleistä varsinkin atooppisen ihottuman hoidossa.
    Googleen "bleach bath for eczema" ja tietoa löytyy :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (53)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat