17.04.2024

Parhaat kulmakarvatuotteet

Olen löytänyt ihan parhaat kulmakarvatuotteet! Ainakin mulle! 😍 Ne ovat NYXiltä.

Mun piti kirjoittaa näistä jo tämän meikkipostauksen yhteydessä, mutta kun siitä tuli pitkä jo ilman NYX-hehkuttelujakin, päätin nipsaista kulmakarvaosuuden omaan postaukseensa. :)

Parhaat kulmakarvatuotteet NYX

Näillä teen nykyään joka päivä kulmakarvameikin:

💕 NYX Thick It, Stick It Thickening Brow Macara, sävy Cool Ash Brown

💕 NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen, sävy Ash Brown

Silloin, kun olen kestovärjännyt kulmakarvat, käytän tuota läpinäkyvää The Brow Glue -geeliä.

Ennen Nyxin

NYXin jälkeen

Mulla tunnetusti ei ole hurjasti lahjoja eikä näkemystä kulmakarvojen meikkauksessa, vaikka monta muuta kosmetiikan asiaa osaankin 🤪. En ole ikinä tykännyt kulmakarvojen meikkauksesta, koska kulmakarvani ovat niin ohuet ja hentoiset. Niitten meikkaaminen on mulle hirveä vaiva, ja siksi olenkin kestovärjännyt niitä säännöllisesti teini-iästä saakka.

Blogiani alkuajoista saakka lukeneet saattavat hyvin muistaa nämä ajat:

Lisää "kauhukulmakarvoja" tässä muistelupostauksessa. 😂

Tällä pohjalla voi ymmärtää, miksi esimerkiksi kulmakarvojen laminointi oli mulle yksi merkittävimpiä kosmeettisia tapahtumia koskaan. 🤩🔥 Mutta laiska kun olen (ja noh, yritän kyllä säästääkin...), en enää käy laminoinnissa.

Laminointi tosin muutti suhteeni kulmakarvoihin pysyvästi, ja olen laminointivaiheen jälkeen meikannut kulmakarvani eri tavalla. Toki pidempään vallalla ollut "pystyyn harjattu" -kulmakarvatrendi on myös vaikuttanut: tuuheus ja paksumpi muoto, joka vielä 2010-luvun alussa tuntui mulle aivan järkyttävän epäluonnolliselta, on nyt Se Ainoa Oikea tie.

Parhaat kulmakarvatuotteet NYX Thickening Brow Mascara

NYXin Thickening Brow Mascaraa mulle itse asiassa suositteli Sokoksen myyjä. NYXin tuote oli jäänyt täysin mun tutkan ulkopuolelle! Olin Sokoksella etsimässä edullisempaa versiota Mádaran mainiolle sävyttävälle kulmakarvageelille, ja käännyin myyjän puoleen. Mádaran Brow & Fix -kulmageeli on tosi hyvä, mutta kieltämättä aika arvokas: 4,25 ml / 30,50€ (ja joillain jälleenmyyjillä yli 35€...) Se kuluu nopeasti loppuun.

Sokoksen myyjän NYX-vinkki osoittautui niin hyväksi, että ostin juuri kolmannen tuubini ja minusta on tullut tuotteen uskollinen käyttäjä. (Samoin kun minusta viime vuonna tuli myös NYXin Epic Ink Linerin bestis!)

NYXin Thickening Brow Mascarassa on mukana pieniä kuituja, jotka kiinnittyvät kulmakarvoihin huomaamattomasti ja luovat tuuheampaa vaikutelmaa. Täydellinen mun kaltaisille ohuille ja "reikäisille" kulmakarvoille. Sävy Cool Ash Brown on sekin täydellinen neutraali harmaanruskea ja näyttää ainakin miljoona kertaa luonnollisemmalta, kuin nuo mun Karkkipäivän alkuvuosien kulmakarvasävyt... 😂

NYXin tuotetta on helppo käyttää ja jälki on luonnollista. Jopa mun kaltainen kulmakarvatumpelo saa sillä kivan näköiset kulmakarvat!

Ennen - jälkeen

NYXin Thick It -kulmakarvamaskara on selvästi Mádaraa edullisempi: 15,90€ / 7 ml. Tämä hinta siis Sokoksella.

Mutta jos etsit luonnonkosmetiikasta parasta kulmakarvageeliä, se on tuo Mádara, ilman muuta! 👌

Jo Brow Mascaralla saa yksinään kivan näköiset kulmakarvat, mutta näkyvimpien aukkojen täydentämiseen ja lisäkarvojen piirtämiseen NYXin Lift & Snatch -kulmakarvatussi on vallan mainio.

Sävy Ash Brown on superhyvä, tussi tekee todulla ohutta jälkeä ja - mikä mulle tärkeintä - väri ei ole liian pigmenttistä. Liian vahva pigmentti saa piirretyt viivat erottumaan oman kulmakarvan joukosta epäluonnollisina.

Parhaat kulmakarvatuotteet

Vahva suositus siis tälle NYXin kulmakarvatriolle!

6 comments on “Parhaat kulmakarvatuotteet”

 1. Lavera värillinen kulmageeli on ollut mun luottotuote.
  Oma ongelmani on miten osata nyppiä ne kulmat muotoon. Kampaajakäynnillä on vahalla napsattu hajakarvat pois. Väliajat oon resupekka kulmineni. 😁

  Vastaa

  1
  1. Kaikki rakastavat Laveran kulmageeliä, mutta mulle se vanha oli liian märkä ja harja väärän mallinen; harja ei levittänyt väriä riittävän tasaisesti. Tarvitsen vahamaisemman koostumuksen mun oikukkaisiin karvoihin!

   Tuo Laveran geelihän muuten uudistui juuri, ja olen pari kertaa testannut uutta. Siinä on nyt parempi pito, mutta harja (sekin uudistettu) on yhä huono (mulle), ei harjaa mun kulmakarvoja tuuheiksi ja jättää pigmenttiä näkyviin ihoon kulmakarvojen ympärille.

   Vastaa

   1
 2. Mä olen etsinyt oikeaa kulmatuotetta kauan, koska mun omat on ihan läpinäkyvät. En myöskään osaa nyppiä niitä, mut ei kai näin vaaleita ole tarpeenkaan? No, joskus jonkun hajakarvan nyppäsen, joka sojottaa väärään suuntaan. Mutta oon siis kokeillut monia kulmatuotteita, jotka ei sitten oo sopivia kuitenkaan. Tällä hetkellä on ollut käytössä Essencen kynä ja kulmamaskara. Kynä on liian tumma ja maskara sitä kivasti pehmentää, mut sit ne on liian paksut yhdessä, siis tunne on sellainen tahmainen iltapäivästä, jos on aamulla meikannut. Täytyy vielä siis etsiä sitä oikeaa.

  Vastaa

  1
 3. Toi Nyxin kulmamaskara on hyvä! Kokeilin myös essenceltä vastaavaa joka ei ollut kummoinen.
  Itse tykkään noista harjallisista lähinnä nopeuden takia, kaikki kynät ja geelit on niin vaikeita kun ei tarvitse "lisäkarvoja" tehdä, ainoastaan muotoilla ja värjätä.

  Vastaa

  1
 4. Täytyykin kokeilla tuota comboa, näyttää hyvältä. Itse olen kulmakarvoissa jumahtanut edelleen vuoden 2016 tienoille, en ole vielä saanut kiinni pörhöisten kulmakarvojen viehätyksestä :D Tuntuu että muille se sopii, mutta itse näytän omaan silmään hassulta.

  Vastaa

  1
  1. en ole vielä saanut kiinni pörhöisten kulmakarvojen viehätyksestä :D

   En minäkään varmaan olisi saanut ilman laminointia..! 😁

   Vastaa

   3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)