03.04.2024

Karkkipäivä ehdolla Tubecon Awardseissa

Näköjään blogit eivät vielä ole täysin kadonneet tiedostetulta vaikuttajakentältä. Suomen suurin vaikuttajia palkitseva Awards-gaala, tänä vuonna 10 vuotta täyttävä Tubecon, on asettanut Karkkipäivän ehdolle Vuoden Blogivaikuttajaksi tämän vuoden tapahtumassaan.

Olen tästä odottamattomasta huomiosta erittäin otettu. En tiennyt, että blogeja enää ylipäänsä huomioidaan missään vaikuttajakinkereissä, ja vielä häkeltyneempi olen siitä, että blogini on päässyt ehdolle niinkin kovaan seuraan kuin Nata Salmelan ja Iina "I'm a Human Not A Sandwich" Hyttisen rinnalle.

(Samalla olisin tietysti toivonut näkeväni Awards-kategoriassa myös muita pitkän uran tehneitä, yhä aktiivisia bloggaajia. Kolme ehdokasta on aika suppea valikoima edustamaan Suomen blogisceneä.)

Tubecon Awards on sen verran suuri tapahtuma, että sinne myydään jopa yleisölippuja. Awards-gaala järjestetään Turussa 3. toukokuuta.

Palkintokategorioiden voittajat valitsee tuomaristo, mutta myös yleisö pääsee vaikuttamaan voittajiin.

Olisin hyvin otettu, jos haluaisitte äänestää Karkkipäivää Tubeconin yleisöäänestyksessä. 💜

Jossain vaiheessa blogiuraani olin jo saanut aika lailla tarpeekseni kaiken maailman palkintogaaloista, joita oli parhaimmillaan kaksikin kertaa vuodessa. Yletön korokkeelle nostaminen ahdisti minua, ja lopulta jättäydyin pois koko gaaloista. Sen ainoan kerran kun minut palkittiin Parhaana Kauneusbloggaajana, olin Kreikassa ja sain tiedon voitosta Facebookin kautta.

Nyt huomaan kuitenkin, että Tubeconin ehdokkuus vilpittömästi ilahduttaa minua. Kyllä mä olen siitä otettu.

Koen, että bloggaajia on viime vuodet väheksytty vaikuttajina, vaikka meitä on yhä monia, jotka kirjoitamme aktiivisesti - ja suurelle yleisölle. Siksi bloggaajien näkyväksi tekeminen Suomen suurimmassa vaikuttajagaalassa ilahduttaa minua.

Tänä vuonna - ja tässä kuussa - blogini vieläpä täyttää 15 vuotta.

Tubecon Awards

Kiitos, jos haluat antaa Karkkipäivälle äänen. Äänestysaikaa on 14.4. asti.

Äänestää voi täällä

Samalla kysyn, jos haluatte kertoa kommenteissa:

Kauanko juuri sinä olet lukenut Karkkipäivää? 

Miksi luet Karkkipäivää, tai miksi luet yhä blogeja?

73 comments on “Karkkipäivä ehdolla Tubecon Awardseissa”

 1. Noin viitisentoista vuotta laskin! Välissä on ollut erilaisia lukutauon aiheuttaneita tapahtumia, kuten vaihto-opiskeluvuosi ja työlomavuosi. Olen aina palannut blogisi pariin Suomeen palattuani tai muuten elämäntilanteiden tasoituttua.

  Vastaa

  0
 2. Ääni annettu jo aiemmin, todellakin ansaittu!

  Klikkailin itseni alunperin äänestämään suosikkitubettajiani, ja hämmennyin kun olihan siellä bloggaajiakin! Nimi hämäsi kunnolla. Ilahduin kovasti, koska olen blogien puolestapuhuja kaikille jotka jaksavat vain kuunnella :D blogien aika ei ole ohi niin kauan kuin bloggaajat vain kirjoittavat postauksiaan lyhyen kontentin valtaamassa somemaailmassa!

  Löysin itseni tänne päälle vuosi sitten kun aloittelin uutta blogia monen vuoden tauon jälkeen. Aihealueet matkailusta kosmetiikkaan kiinnostavat, ja kunnollisen pitkän postauksen ääressä on mukava viettää aikaa :)

  Vastaa

  1
  1. Klikkailin itseni alunperin äänestämään suosikkitubettajiani, ja hämmennyin kun olihan siellä bloggaajiakin!

   Niinpä, tämä oli tosiaan jotenkin odottamatonta..! Mutta kivaa, tietysti! ☺️

   Suomessa kuitenkin koko vaikuttaja-scene on saanut alkunsa blogeista.

   Löysin itseni tänne päälle vuosi sitten kun aloittelin uutta blogia monen vuoden tauon jälkeen. Aihealueet matkailusta kosmetiikkaan kiinnostavat, ja kunnollisen pitkän postauksen ääressä on mukava viettää aikaa :)

   Kiitos, tosi mukava kuulla..! ☺️🙏🏻

   Vastaa

   0
 3. Äänestetty!

  Olen löytänyt Karkkipäivän reilu 5v sitten ja lukenut ihan jokaisen kirjoituksesi. Tämä on sellainen kosmetiikan aarreaitta ja mun raamattu. Palaan usein edelleen myös vanhoihin teksteihin.

  Kiitos, että jaksat kirjoittaa ❤️

  Vastaa

  0
  1. Olen löytänyt Karkkipäivän reilu 5v sitten ja lukenut ihan jokaisen kirjoituksesi.

   Ohoh..! 😮🫶

   Mieletöntä..! Ihanaa, että olet löytänyt lukijakseni..! 🙏🏻

   Vastaa

   0
 4. Onnittelut ehdokkuudesta!

  Olen lukenut blogiasi varmaankin lähes sen alkuajoista lähtien, välillä aktiivisemmin ja välillä vähemmän. Hienoa, että jaksat yhä tehdä laadukasta sisältöä ja paneutua asiaasi syvällisesti.

  Kuten olet itsekin kirjoittanut, on nykymeno tuhonnut monen keskittymiskyvyn. Yritän pysyä lähes kokonaan pois somesta (joskus töiden vuoksi pitää käydä) ja suosin ehdottomasti blogeja kolmen sekunnin TikTok-videoiden sijaan. Uskaltaisin veikata, että blogit kokevat vielä uuden tulemisen, kun osa ihmisistä haluaa palata muutaman sekunnin mittaisen sisällön parista mediaan, joka monella tapaa on paljon parempi ja terveellisempi.

  Kiitos siis blogistasi ja mukavaa kevättä! :)

  Vastaa

  1
  1. Olen lukenut blogiasi varmaankin lähes sen alkuajoista lähtien

   🙏🏻🥰

   Kuten olet itsekin kirjoittanut, on nykymeno tuhonnut monen keskittymiskyvyn.

   Minäkin olen (mm. tästä syystä) rajannut somen käyttöni ainoastaan Instagramiin. Ja sielläkin vietettyä aikaa saisi roimasti vähentää.

   Hidas sisältö on minunkin mielestäni "terveellisempää". (Kirjat olisivat se kaikkein paras luettava sisältö.... ❤️)

   Ihanaa kevättä sinullekin, Kaisa!

   Vastaa

   2
 5. Muutaman vuoden olen lukenut. Blogiasi luen koska aiheesi kiinnostavat ja varsinkin koska osaat kirjoittaa niin hyvin.

  Vastaa

  1
 6. Onnea ehdokkuudesta, oot aivan ehdottomasti sen ansainnut 🤗

  En pysty muistamaan, koska löysin sun blogin. Reippaasti yli 10 vuotta olen varmasti seurannut.

  Blogeja luen siksi, että kirjoitettua tekstiä voi rauhassa sisäistää, ja sille voi antaa oman hetkensä. Inhoan nykyajan nopeasti sykkivää mediaa. Esim. Hätäiset IG-stoorit ja toisaalta en vain innostu vlogeista, samoin kuin blogeista. Surullista, että blogit ovat hiipuneet. Onneksi silti vieläkin kirjoittajia löytyy

  Muistaakseni olenkin sanonut jo joskus, mutta sun blogi oli mulle aikoinaan suuri inspiraatio luoda oma blogi. Että kiitoksia vaan 😀

  Vastaa

  2
  1. Onnea ehdokkuudesta, oot aivan ehdottomasti sen ansainnut 🤗

   Kiitos Jusu! ❤️🥰

   Muistaakseni olenkin sanonut jo joskus, mutta sun blogi oli mulle aikoinaan suuri inspiraatio luoda oma blogi. Että kiitoksia vaan 😀

   Mä muistan tämän - ja pakko jakaa tämä, mutta yksi mun varhaisista sinuun liittyvistä muistoista liittyy 2Unlimitediin..! 😄❤️

   Vastaa

   1
 7. Kävin antamassa äänen. Mukavaa, kun vielä aktiivisesti bloggailet. En osaa sanoa kuinka kauan olen Karkkipäivää lukenut, mutta blogeja olen aktiivisesti lukenut 10 vuotta. Karkkipäivääkin vuosia :-) tavallaan "harmi", jos blogivaikuttajan palkinto menee sellaiselle, joka päivittää muutaman kerran vuodessa. Luen blogeja, sillä tykkään rauhallisemmasta ja itse valitusta sisällöstä. Instagram syöttää uutta ja uutta niin en pidä siitä harhailusta mitä saa aikaan.

  Vastaa

  1
 8. Sun blogia on seurattu aika alkuajoista asti ja ihanaa ettet ole lopettanut. Tässä nykyelämän pikakulttuurissa kaipaa oikeita blogeja ja pitkiä tekstejä. Nataa tuli aiemmin seurattua, mutta kun alkoi lisääntymään niin lopetin. Kävin nyt huvikseni vilkaisemassa ja enpä ole mistään jäänyt paitsi. Tekstejä tullut harvakseltaan ja lähes kaikki jotain mainosta tai sitten kakara-aiheisia, jotka ei itseä kiinnosta ja jonka takia seuraamiseen lopetin.
  Toivottavasti voitat, koska oikeasti teet töitä sun blogin eteen ja pidät blogin laadukkaana.

  Vastaa

  3
 9. Olisiko noin 10v siitä kun löysin blogisi. Ja ennen luin useita blogeja, nykyään Karkkipäivä on ainoa, jota luen säännöllisesti, koska se vaan on mielenkiintoisin ja paras. Yleensä luen sen aamuisin pitkällä aamukahvihetkelläni.
  Kaikki luonnonkosmetiikkatietoni on peräisin sinulta. Ennen menin kosmetiikkaostoksille ja kysyin apua myyjältä, nykyään löydän sopivat tuotteet sinun blogisi avulla. Kiitos Sanni ja jatka samaan malliin🥰
  Äänestetty on🤗

  Vastaa

  1
  1. Kaikki luonnonkosmetiikkatietoni on peräisin sinulta. Ennen menin kosmetiikkaostoksille ja kysyin apua myyjältä, nykyään löydän sopivat tuotteet sinun blogisi avulla.

   Oi että, kiitos Anne.m..! Ihana kuulla! ❤️ 🙏🏻

   Vastaa

   0
 10. Itse olen lukenut blogiasi lähes alusta saakka, kirjoitit silloin vielä Inkivääri-nimellä :D. Omiin teinivuosiin kuuluivat vahvasti blogit ja niitä on myös ikävä. Omiin aamurutiineihin kuuluu vielä nykyäänkin ennen töiden aloitusta juoda jättimukillinen teetä ja lukea blogistasi uusin postaus, aina kun sellainen on tullut. Siksi on tosi kivaa, että päivität niin aktiivisesti :)

  Vastaa

  0
  1. Itse olen lukenut blogiasi lähes alusta saakka, kirjoitit silloin vielä Inkivääri-nimellä :D

   Hihii, Inkivääri... 😁 Muistan, että keksin tuon nimimerkin siksi, että se ei millään tavoin liittynyt minuun, ja halusin nimimerkin tukevan mun anonyymiutta..! :D

   Mahtavaa, etä olet ollut lukija niin pitkään..! Lämmin kiitos! ❤️

   Lukijat, jotka pysyvät, ovat paras palkkio, mitä voi kirjoittajana saada. 🙏🏻

   Vastaa

   0
 11. Ääni annettu! Täältähän minä jokaisen ihonhoitotuotteen ja meikin arvostelun katson ennen ostopäätöstä. 😁Ainakin 11 vuotta ellen enemmänkin olen seurannut. Blogin sisältö on jos mahdollista jopa parempaa kuin aiemmin! Laadukasta kuvailevaa tekstiä, jossa kielioppi kohdillaan. Ilo lukea! 😊

  Vastaa

  0
  1. Blogin sisältö on jos mahdollista jopa parempaa kuin aiemmin! Laadukasta kuvailevaa tekstiä, jossa kielioppi kohdillaan. Ilo lukea! 😊

   😍🙏🏻🥹

   Kiitos Anni!

   Vastaa

   0
 12. Äänestin samantien, on oikeasti kunnia äänestää sinua. Toivottavasti voitat, olisit sen ehdottomasti ansainnut pitkäjänteisestä ja erittäin laadukkaasta työstäsi ja monipuolisesta sisällöstäsi. 🏆

  Olen lukenut blogiasi siitä asti, kun Virve oli laittanut linkin blogiisi. Tämä on tapahtunut Inkivääri-aikojen jälkeen, koska sitä en muista. Toistakymmentä vuotta kuitenkin.

  Tykkään blogistasi ja olen aina tykännyt. Todella taitavaa kirjoittamista, erinomaista kosmetiikka- ja matkailusisältöä sekä kiinnostavia mietteitä eri aiheista.

  Vaikka karppaus ei ole ominta alaani, kokeilin jopa sitäkin puolisen vuotta esimerkkisi ja kirjoitustesi vuoksi 😄

  Lompakolleni olet kyllä tullut varsin kalliiksi...😋

  Vastaa

  0
  1. Äänestin samantien, on oikeasti kunnia äänestää sinua. Toivottavasti voitat, olisit sen ehdottomasti ansainnut pitkäjänteisestä ja erittäin laadukkaasta työstäsi ja monipuolisesta sisällöstäsi. 🏆

   🙏🏻 Kiitos, kiitos JIL! ❤️ *kumartaa*

   Vaikka karppaus ei ole ominta alaani, kokeilin jopa sitäkin puolisen vuotta esimerkkisi ja kirjoitustesi vuoksi 😄

   Kääk.... 😅 Toivottavasti tästä ei koitunut mitään haitallisia (tai traumaattisia...) lieveilmiöitä...!

   Vastaa

   0
  2. Ei tietenkään 😄

   Aikuinen ihminen kyllä huomaa tuossa ajassa sopiiko homma itselle. Vaikka ei sopinut, ymmärrän sen idean.

   Vastaa

   0
 13. Olen lukenut Blogiasi ainakin 13 vuotta säännöllisesti. Luen blogiasi monipuolisen ja minua kiinnostavan sisällön vuoksi. Monet tuotteet, joita olet blogissasi esitellyt, ovat päätyneet omaankin ostoskoriin ja jääneet aktiivikäyttöön. Matkakertomuksesi ovat erinomaisia ja saavat kaukokaipuun aina pintaan. Ruokajutut ja muutkin pääsisällöstä poikkeavat kirjoitat aina niin mielenkiintoisesti. Huomaa, että haluat panostaa blogiisi ja tehdä työn huolellisesti.

  Kanssakilpailijasi Iinan blogi taaesen on täysin kuollut. Kommentointi poistettu jo vuosia sitten, eikä lukijoiden kanssa ole minkäänlaista kanssakäymistä. Sisältö, silloin kun sitä tuli, oli heppoista ja huonosti kirjoitettua. En edes ymmärrä, miksi hän on ehdokkaana noilla meriiteillä.

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Kirsi 🙏🏻❤️🙏🏻

   Kanssakilpailijasi Iinan blogi taaesen on täysin kuollut. Kommentointi poistettu jo vuosia sitten, eikä lukijoiden kanssa ole minkäänlaista kanssakäymistä.

   Ohoh... 🥺 En tiennyt tätä, ja onpa erikoista, että kommentointi on suljettu. 🤔 Muistan Iinan Indiedays-ajoilta tosi symppiksenä tyyppinä, jonka blogi päivittyi tiheästi ja hänellä oli läheinen vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Jopa mä luin hänen perhejuttujaan, vaikka en muuten ole perheblogien kohdeyleisöä, ne jutut oli jotenkin niin kivoja.

   Nyt katsoin vain, että hän ei ole blogiaan tämän vuoden puolella enää päivittänyt.

   Vastaa

   1
 14. Ääni annettu :)

  Tarkkaa aikaa en muista milloin aloin Karkkipäivää lukemaan, mutta ainakin ennen kuin siirryit terve.fi-portaaliin. Muistan sen siitä kun harmitti vietävästi kun en enää päässyt blogiin pistämällä k-kirjaimen osoitepalkkiin, vaan piti mennä hankalamman kautta :D

  Blogeja luen kun ei kiinnosta mitkään instat. Harmi kun niin moni siirtynyt mielummin sinne :(

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Sari! ❤️

   Muistan sen siitä kun harmitti vietävästi kun en enää päässyt blogiin pistämällä k-kirjaimen osoitepalkkiin, vaan piti mennä hankalamman kautta :D

   No nyt pääset taas k:n kautta..! 😅😉

   Vastaa

   0
 15. Olen lukenut melkein alusta asti ja nykyään en muita blogeja enää seuraakaan. Sinun blogissa on sopivasti vaihtelevaa sisältöä ja luonnonkosmetiikka on toki se ykkössyy miksi blogiisi aikoinaan eksyin. Kiva lukea näistä kommenteista, että on tuoreitakin lukijoita!

  Ihmettelin tuossa äänestyksessä hieman muita blogi- kategorian ehdokkaita, kun luulin etteivät he kumpikaan bloggaa enää ollenkaan!
  Itse en ole somessa, koska tiedän miten se jumittaa ja elämäni on kuitenkin sen verran kuormittavaa, että on pitänyt jotain jättää kokonaan pois. Iltaisin luen mieluiten kirjaa ja yritän pitää puhelimen pois...

  Vastaa

  1
  1. Kiva lukea näistä kommenteista, että on tuoreitakin lukijoita!

   Niin on! 🙂😍

   Ihmettelin tuossa äänestyksessä hieman muita blogi- kategorian ehdokkaita, kun luulin etteivät he kumpikaan bloggaa enää ollenkaan!

   Niin... Natahan on toki aikoinaan tullut tunnetuksi juuri bloggaajana, mutta nykyään hän vaikuttaa enemmän Instassa ja TikTokissa. Siinä mielessä hän olisi ollut ilmeisempi ehdokas Vuoden IG-vaikuttaja-kategoriaan, mutta varmaan hänen blogillaankin on yhä sen verran vaikutusta, että Tubecon näkee hänet enemmän bloggaajana... 🤷‍♀️

   Vastaa

   1
 16. En muista enää tarkkaa aloittamisaikaa, mutta vanhimpia postauksia mitä muistan, on se vaalennussuihketta käsittelevä (vuodelta 2011 kun tarkistin). Olen niin iloinen että blogi on pysynyt aktiivisena! Välillä selailen huvikseen vanhoja postauksia, ja ihmettelen onko tästäkin jo niin ja niin monta vuotta, tai että tällainenkin tuote joskus lanseerattiin...
  Blogin ansioista löysin UD:n Primer Potionin, mineraalimeikit ja luonnonkosmetiikan. Välillä kuluu kuukausia (vuosia?) ilman että kommentoin, mutta katson blogin monta kertaa viikossa.

  Instagram ei ole lainkaan mun juttu. Se on liian hektinen ja "kertakäyttöinen" ympäristö, ja tekstin ystävänä viipyilen mieluummin blogissa, katsellen kuvia ihan rauhassa, ilman painetta reagoida kaikkeen tykkäyksin. Joku tietoinen algoritmin kanssa kikkailu saisi minut varmaan aivan uuvuksiin. Olen todennut että insta aiheuttaa mulle kurjaa oloa ja levottomuutta, ottaa enemmän kuin antaa. Samaan aikaan ymmärrän että se on moneen juttuun aivan mainio pohja ja monelle mieleinen sovellus.

  Ja annoin ääneni Karkkipäivälle. :)

  Vastaa

  1
  1. vanhimpia postauksia mitä muistan, on se vaalennussuihketta käsittelevä (vuodelta 2011 kun tarkistin)

   Ai niin se..! Hitsi, onhan tässä ehtinyt muutaman postauksen viidessätoista vuodessa kirjoittaa... 😅

   Blogin ansioista löysin UD:n Primer Potionin, mineraalimeikit ja luonnonkosmetiikan. Välillä kuluu kuukausia (vuosia?) ilman että kommentoin, mutta katson blogin monta kertaa viikossa.

   ❤️🙏🏻

   Instagram ei ole lainkaan mun juttu. Se on liian hektinen ja "kertakäyttöinen" ympäristö, ja tekstin ystävänä viipyilen mieluummin blogissa, katsellen kuvia ihan rauhassa, ilman painetta reagoida kaikkeen tykkäyksin. Joku tietoinen algoritmin kanssa kikkailu saisi minut varmaan aivan uuvuksiin. Olen todennut että insta aiheuttaa mulle kurjaa oloa ja levottomuutta, ottaa enemmän kuin antaa. Samaan aikaan ymmärrän että se on moneen juttuun aivan mainio pohja ja monelle mieleinen sovellus.

   Erittäin hyvin sanottu Instagramista. Se on minullekin liian hektinen ympäristö ja aiheuttaa levottomuutta. Mulla on Instaan viha-rakkaussuhde. Vihaan sen algoritmejä ja addiktoivuutta, mutta samalla se kuitenkin tuottaa minulle myös iloa ja hyötyäkin; mistään en ole saanut konkreettista apua pulmatilanteisiin yhtä nopeasti ja takuuvarmasti, kuin Instagramista.

   Vastaa

   1
 17. En osaa arvioida, kauanko olen lukenut, mutta jotakin 5-10 vuoden väliltä varmaankin :D tykkään sun kirjoitustavasta, ja vaikka aina aiheet eivät ole niin itseä kiinnostavia (esim. syväluotaavat anti-age-kosmetiikka-analyysit, kun kuvittelen vielä olevani niin nuori, etten niitä tarvitse (alle 30v)), niin kirjoitat niin kivasti, että luen ne silti 😁 olen itse lukenut blogeja teiniajoista asti, ja olet harvoja, jotka vielä blogia päivittävät, niin täällä roikutaan!

  Oot myös mun kosmetiikkaraamattu, ja jos tutuilla on kosmetiikkapulmia/pohdintoja, niin melkein aina tulee mieleen, että Karkkipäivässähän oli tästä postaus, voin linkata! Tällaisia ovat ainakin kosteutuksen perusteet, aurinkovoiteiden ominaisuudet, kuivat kädet ja hyperpigmentaatiopostaukset. Jos ostan kalliimpaa kosmetiikkaa, niin yleensä myös tsekkaan, että mitähän Sanni on aiheesta kirjoittanut. Alan myös hiljalleen suosia enemmän luonnonkosmetiikkaa sun vaikutuksesta, ja oon löytänyt uusia suosikkituotteita/tuoteryhmiä (esim. mineraalimeikkipohjat).

  Olet myös tietyllä tavalla "rauhan satama" internetin maailmassa. Oon aika puhelinriippuvainen, ja jos oon selaillut somea pitkään vaikka ennen nukkumaanmenoa ja olo on levoton, niin saatan tsekkailla lopuksi, onko Karkkipäivässä uusia postauksia. Vaikka ei ole yhtä hyvä kuin että ei selaisi nettiä ollenkaan, niin jotenkin syväluotaava kirjoitustyylisi kuitenkin antaa mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi :) Aika harvoin kommentoin kuitenkaan, mutta täällä silti roikutaan!

  P.s. Äänestetty!

  Vastaa

  2
  1. vaikka aina aiheet eivät ole niin itseä kiinnostavia (esim. syväluotaavat anti-age-kosmetiikka-analyysit, kun kuvittelen vielä olevani niin nuori, etten niitä tarvitse (alle 30v)), niin kirjoitat niin kivasti, että luen ne silti 😁

   Olen erittäin otettu...! 🙏🏻 (Ja anti-age-aineita ei kukaan todellisuudessa tarvitse koskaan, mutta niitä voi käyttää, jos se tuntuu mukavalta! ☺️❤️

   Olet myös tietyllä tavalla "rauhan satama" internetin maailmassa. Oon aika puhelinriippuvainen, ja jos oon selaillut somea pitkään vaikka ennen nukkumaanmenoa ja olo on levoton, niin saatan tsekkailla lopuksi, onko Karkkipäivässä uusia postauksia. Vaikka ei ole yhtä hyvä kuin että ei selaisi nettiä ollenkaan, niin jotenkin syväluotaava kirjoitustyylisi kuitenkin antaa mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi :)

   Tämä oli eritysen lämmittävä ja ilahduttava kommentti. ❤️🥹❤️

   Kiitos, kiitos saya!

   Vastaa

   0
 18. Olen lukenut Karkkipäivää ainakin vuodesta 2011 lähtien. Syitä ovat mm. kiinnostavat ja vaihtelevat aiheet, visuaalinen miellyttävyys ja mukavan oloinen kirjoittaja, joka osaa kirjoittaa.

  Vaikka blogi muuten olisi hyvä, mutta kirjoittajan ulosanti olisi luokkaa "en pysty syödä kuin vähä hiili hydraattista", en minä pystyisi sitä lukemaan. Sinun kirjoituksiasi lukee ilolla.

  Lisäksi arvostan sitä, että autat meitä lukijoitasi vastailemalla aktiivisesti kysymyksiimme.

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Kesäessi! ❤️🙏🏻

   (P.S. Söin toissapäivänä kaksi palaa jälkiuunileipää. Tuli tunne, että nyt on vain saatava jälkiuunileipää 😅)

   Vastaa

   1
 19. Mä en enää muista koska löysin tieni Karkkipäivään, mutta luultavasti 2010 kieppeillä. Pidän perinteisistä blogeista teksteineen enemmän kuin videoista tai pelkistä kuvista. En osaa selittää sitä mitenkään.

  Vastaa

  3
 20. Olen viihtynyt tekstiesi parissa yli 10 vuotta. Muiden blogien seuraaminen on jäänyt, tämä pysyy.
  Kirjoitat, esittelet, pohdit miellyttävästi ja asiantuntevasti.
  Blogisi kautta olen löytänyt luonnonkosmetiikan. Ja tonnikalapullat, nam😄

  Vastaa

  1
 21. Äänestetty :) en pysty muistamaan kauanko olen blogiasi seurannut, yli 10 vuotta ainakin. En juurikaan kommentoi, mutta kaikki uudet postaukset luen, ja koko blogisi olen lukenut läpi :) Kiitos kun olet jatkanut bloggaamista, vaikka se niin epämuodikasta tuntuu olevan nykyisin <3

  Vastaa

  0
 22. Äänestetty Karkkipäivää! 🍭

  Aloin lukea blogiasi yli 12 vuotta sitten. Silloin mulla oli aika vaikea elämäntilanne, ja blogit (ja kosmetiikka) toivat iloa ja vähän hengähdystaukoa. Vaikka yritän nykyään lukea enemmän kirjoja ja kohentaa jonnekin kadonnutta keskittymiskykyä, palaan aina Karkkiksen pariin! Instagram (ja muu lyhytjänteinen some) ei ole yhtään mun juttu.

  Vastaa

  0
 23. En osaa sanoa, kuinka kauan olen lukenut blogiasi, mutta KAUAN! Luin vuosikausia kommentoimatta koskaan, mitään, mutta sitten rohkaistuin, haha!

  Some on vähän sellaista pikaruokaa (se vähä, mitä olen kokeillut; en ole nykyään juuri "missään" enää). Ihan kiva kai joskus, mutta aika tyhjää ja turhaa (ei saa tietysti yleistää!). Blogi on "kunnon kirjallisuutta", kolumni, pakina tai peräti novelli. Se sopii perinteiselle kirjaihmiselle pikaruokaa paremmin.

  Rakastan matkakertomuksiasi ja kosmetiikkaa nyt luonnollisestikin; ihailen syvällisempiä ja rohkean henkilökohtaisia kirjoituksiasi. Kirjoitat hyvin ja kauniisti. Olen paitsi saanut paljon uutta tietoa myös ajateltavaa. Olen nauranut ja itkenyt blogiasi lukiessa. Toivotaan, että voitat!! Äänestin Sinua, tietysti!

  Vastaa

  0
  1. Kiitos NK ❤️❤️

   (Tulipahan tässä ihan uutena tietona tuo, että luit Karkkipäivää pitkään hiljaisena lukijana..! ☺️)

   Vastaa

   1
 24. Jaa-a tosi monta vuotta oon lukenut ja silloin alussa luin muistaakseni hiljakselleen kaikki vanhatkin postaukset. Kirjoitin vuosien takaiseen Keitä te ootte -postaukseen: "Niin kauan kuin sinä kirjoitat tätä blogia, minä luen :)". Pätee edelleen.😍
  Äänestin sua tässä Tubeconissa jo jokin aika sitten, kun menin tutkimaan kategorioita toisen vaikuttajan ig-postauksen kautta. Ilokseni huomasin, että olet ehdolla, ja ilokseni huomasin myös, että en teidän kahden lisäksi tunnistanut ns. aktiivisena kuluttajana ketään muuta vaikuttajaa. Eli somen käyttöni on mukavan rajattua (vain ig) eikä kaikesta tarvitsekaan enää pysyä kartalla.
  Paljon onnea ehdokkuudestasi, Sanni, ja toivottavasti voitat!❤️

  Vastaa

  0
  1. Kiitos TeijaH! ☺️🙏🏻

   Kirjoitin vuosien takaiseen Keitä te ootte -postaukseen: "Niin kauan kuin sinä kirjoitat tätä blogia, minä luen :)". Pätee edelleen.😍

   😍🙏🏻

   huomasin myös, että en teidän kahden lisäksi tunnistanut ns. aktiivisena kuluttajana ketään muuta vaikuttajaa. Eli somen käyttöni on mukavan rajattua (vain ig) eikä kaikesta tarvitsekaan enää pysyä kartalla.

   Mä tunnistin eri kategorioiden ehdokkaista ehkä viisi henkilöä..! Ja heidätkin vain nimeltä. En juurikaan seuraa somevaikuttajia, ja Iina ja Nata ovat tuttuja nimenomaan bloggaajina.

   Vastaa

   1
 25. Äänestetty! Oon lukenut Karkkipäivää Indiedaysin ajoista lähtien. Välillä blogien luku vallan unohtuu, mutta nyt varmaan kolmisen vuotta oon seuraillut aktiivisemmin. Aina ei vaan jaksa katsoa videoita tai reelsejä - ne kun yleensä pitää katsoa äänillä. Silloin on mukava lukea hiljaisuudessa blogipostauksia (esim. toimistolla heh). Harmi, että useimmat bloggaajat postailevat harvakseltaan. Sen kyllä ymmärtää, että monilla se suuri/tärkein yleisö on Instassa tai TikTokissa.

  Vastaa

  1
  1. Mulla on toi sama, etten tykkää katsoa videoita juuri tuon äänen vuoksi. Yleensä luen iltapäivälehtien juttuja illalla ennen nukkumaan menoa, joten en halua yörauhan häiriintyvän.

   Usein myös jos artikkelia klikkaa ja vastassa on pelkkä video, poistun samantien. Jos videon aihe on kunnolla selostettu myös tekstinä ja kiinnostus herää, sitten voin katsoa videonkin.

   Mutta noin yleensä pelkästään luen lehtiä, en katsele videoita tai edes kuuntele juttuja, vaikka jotkut artikkelit on nykyään myös ääneen luettuina. Hyvää palvelua toki esim. näkövammaisille, jos he vain löytävät kyseiset jutut, tai vaikka auton kyydissä, koska jotkut tulevat "merisairaiksi" tekstien pomppiessa silmissä Suomen loistavakuntoisilla teillä 😂

   Vastaa

   0
 26. Alkuajoista asti olen lukenut säännöllisesti, myös Instassa seuraan. Paneudut aiheeseen ja kirjoitat asiantuntevasti. Luotan suosituksiisi, mm. syksyllä ostin suosittelemasi puhdistusöljyn ja tovi sitten Makeup Storen persikkaisen luomivärin, molemmat erittäin hyviä.

  Ääni käyty antamassa :)

  Vastaa

  0
 27. Apua, en edes muista milloin aloitin.Joskus 2010-luvulla kuitenkin. Innostuin ja luin kaikki vanhatkin postauksesi. Vieläkin saatan hakea jotain postausta tsekatakseni, että oletko kirjoittanut ko. tuotteesta/asiasta. Eli kovasti luotan mielipiteeseesi ja arvostelukykyysi. Pidän myös tavastasi kirjoittaa, avoimuudestasi ja rehellisyydestäsi. Monta hyvää tuotetta (mm. Laveran kosteussuihke ja uusimpana tämä Weledan kuivaöljyn ja hoitoveden yhdistelmä). Minusta on kiva lukea pidempää tekstiä eikä vain Instan lyhyempiä postauksia. Blogeissa on usein hyvää pohdintaa ja valtavasti asiaa. Olen muutenkin lukijatyyppi ja minua harmittaa, että blogit ovat vähentyneet.

  Vastaa

  0
 28. Äänestin.

  En muista miten löysin blogisi noin viisi vuotta sitten kun ylipäänsä aloin lukea blogeja. Ihon- ja hiustenhoito kiinnostaa, ja erityisesti kaikki uutuudet, vaikka harvoin ostan mitään uusia tuotteita. Kirjoitat niistä aiheista kiinnostavasti; ja hyvällä suomen kielellä.

  Kiitos!

  Vastaa

  0
 29. Äänestin ja toivon, että voitat. Olen lukenut blogiasi 7 vuotta. Luen vain blogeja, valitettavasti ne vähenevät koko ajan.

  Vastaa

  0
 30. Olen ollut blogisi seuraaja ja lukija suurinpiirtein alusta saakka, taisin eksyä tänne, kun etsin vinkkejä silmien meikkaamiseen, tosin en osaa kyllä sitä vieläkään. :D mutta ei sen väliä, paljon muuta mielenkiintoista olen oppinut sinulta ihmisistä, elämästä, matkustamisesta ja ehkä vähän myös kosmetiikasta, siltä ei voi välttyä, jos tätä blogia seuraa! Karkkipäivän Sanni on mun puheissa ollut vuosia jo tuttu nimi, niin että miehenikin tietää, kenestä puhun, kun selitän sun blogissa olleita juttuja :D

  Kokeilin Instaa ja poistin sen puhelimestani jo 2017 enkä ole sen koommin sitä kaivannut, aiheutti ahdistusta ja ajatusta "miltä tämä näyttäisi Instassa" ilmiön, enkä halunnut elää niin! Blogeja olen lukenut ja tykkään, että niissä on sisältöä ja kunnolla lukemista, vaikka kauniit kuvatkin on kivoja niin minulle sanat on tärkeimpiä! Ostin just Eeva lehden pitkästä aikaa ja olin ihan ihmeissäni, että mulla kesti 2 päivää sen lukemisessa, viime vuosina olen kuluttanut enemmän sisustuslehtiä ja ne "hotkaisee" jo yhdessä illassa.

  Kävin äänestämässä, olet ehdottomasti ansainnut sen! <3

  Vastaa

  0
  1. Olen ollut blogisi seuraaja ja lukija suurinpiirtein alusta saakka, taisin eksyä tänne, kun etsin vinkkejä silmien meikkaamiseen, tosin en osaa kyllä sitä vieläkään. :D mutta ei sen väliä, paljon muuta mielenkiintoista olen oppinut sinulta ihmisistä, elämästä, matkustamisesta ja ehkä vähän myös kosmetiikasta, siltä ei voi välttyä, jos tätä blogia seuraa! Karkkipäivän Sanni on mun puheissa ollut vuosia jo tuttu nimi, niin että miehenikin tietää, kenestä puhun, kun selitän sun blogissa olleita juttuja :D

   🥹❤️❤️

   Kiitos, ihana MerjaO! Sinäkin olet minulle tuttu nimi ja persoona, ja tavallaan hassua, että emme ole koskaan tavanneet. Olet kommenttien kautta tullut minulle niin tutuksi - vaikkakin se tuttuus on muodostunut vain kirjoitustyylisi ja sen perusteella, mitä asioita olet kommenteissa kertonut. "Filtered" Merja, mutta kuitenkin tuttu! ☺️

   Vastaa

   0
 31. (En tiedä, minne aiempi kommentti hävisi -jätä julkaisematta, jos tulee tuplana!:)) Onnea, ihanaa et myös blogeja huomioidaan Awardseissa! ❤️ Kävin äänestämässä siuta ja samalla selasin muut kategoriat läpi, mutta moneen en viitsinyt edes vastata mitään, kun ei oikein ehdokkaista kenenkään sisällöt ole napanneet.

  Miusta on ihanaa, että sie päivität blogia aktiivisesti ja ajatuksen kanssa! Siulla on paljon hyödyllistä ja tavallaan myös kepeää sisältöä, sellaista mitä on helppo kommentoida ja mistä tulee hyvälle tuulelle lukiessa. Eikä tämä ole sellainen mainoskanava, mitä monilla tuntuu nykyään olevan - postataan vain ja ainoastaan silloin, kun siitä saa rahaa. 😕😯 En mie ainakaan halua lukea pelkkiä mainoksia ja siksi moni blogi on jäänyt kokonaan pois, kun ei jaksa kiinnostaa pelkät mainokset... Varsinkaan, kun juttuja tulee niin harvoin! Ja silti joskus ne mainokset ovat niin epäuskottavia, et näkyy heti et pelkän rahan takia tehään. 🤷🏻‍♀️ Ja joo, Slow SoMesta ja Instagramin, sekä TikTokin ongelmista kirjoitin aiemmin ite blogiin, on jotenkin alkanut kyllästyttää ärsykkeiden määrä nopeissa kanavissa. Yäk. 😁

  Siirryin siis takaisin blogien pariin, olen alkanut itsekin kirjoittaa aktiivisemmin ja luen blogeja monta kertaa viikossa. ❤️ Tuntuu, et ambiverttinä on mielikin rauhoittunut, kun kuluttaa hidasta mediaa IG ja TikTok sijaan. 😊 Ihanaa viikkoa siulle, mie jatkan siun uusimpien postausten lukemista!

  Vastaa

  0
  1. Moikka Milla! 💜 Kyllä se aiempi kommentti tuli perille! 🥰 Mä vain en vielä ollut julkaissut sitä, kun viime päivinä on tullut niin valtavasti kommentteja sekä blogiin että Instagramiin, ja en ollut löytänyt sopivaa hetkeä jolloin lukea sun kommentti rauhassa ja ajatuksella. Tätä on vähän vaikea selittää, mutta koska kärsin keskittymisvaikeuksista, tarvitsen aina erityisen rauhallisen hetken, kun haluan lukea pidemmän kommentin ajatuksella, niin että todella sisäistän mitä siinä sanotaan ja pystyn myös vastaamaan siihen. Mulle se on tärkeää, lukijoiden kommentit ovat mulle arvokkaita. Jos luen pitkän kommentin nopeasti muun tekemisen lomassa, en kunnolla sisäistä mitä siinä sanotaan. Nämä on näitä mun haasteita. 😔

   Kiitos aivan ihanasta palautteestasi, Milla. ❤️ Mua lämmitti tosi paljon, kun kirjoitit, ettei mun blogi tunnu sinusta mainoskanavalta. Välillä itse nimittäin mietin, onkohan mun blogissa lukijoiden mielestä liikaa kaupallisia yhteistöitä, koska en haluaisi kaupallisuuden leimaavan mun blogia. Blogi on kuitenkin mun päätyö ja yritän pitää täällä miellyttävän, kaikkia palvelevan tasapainon oman ja kaupallisen sisällön välillä. Toisaalta - valitsen mun kaupalliset yhteistyöt tyypillisesti siten, että kirjoittaisin näistä aiheista tai tuotteista muutenkin. ☺️ Jos asiakas ehdottaa minulle kaupallista yhteistyötä tuotteesta, josta muutenkin olen kiinnostunut kertomaan mun lukijoille, niin siinähän voittavat kaikki! ☺️

   Ihan mahtavaa, että sinäkin olet taas alkanut blogata aktiivisemmin :) Täytyykin piipahtaa sun blogissa - ja ai että miten herkkuja Minna Parikan kenkiä siellä pursuaakin heti ylimmässä postauksessa! ☺️ Mulla on vain ne yhdet Minnan ponikengät, ne on kyllä mun aarre..!

   Kaunista kevättä sinulle ja iloa bloggaukseen ja kaikkeen muuhunkin! Blogit best! 🥰

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)