16.03.2024

Yksinkertaisin ohje hyvään ihonhoitoon - vinkit neljään eri rutiiniin

* Sis. mainoslinkkejä

Helpot vinkit ihonhoitoon - tätä minulta kysytään kaikkein eniten ihonhoitoon liittyen.

Monivaiheinen, Aasiasta Eurooppaan rantautunut ihonhoidon trendi tuntuu laantuneen, ja ihmiset toivovat nyt ennen kaikkea vinkkejä yksinkertaiseen ihonhoitorutiiniin. Taloudellisella tilanteellakin on kenties vaikutuksensa: nyt halutaan selvitä vähällä määrällä tuotteita, ja mielellään edullisilla.

Jaan tässä postauksessa "reseptini" yksinkertaisimpaan ihonhoitorutiiniin, joka ylläpitää tervettä, tasapainoista ja kirkasta ihoa. 💎

helpot vinkit ihonhoitoon

Kuivuus ja herkkyys suurimmat huolenaiheet

Ihon kuivuminen ja ärtyminen ovat tänä päivänä iho-ongelmien ykköshuolenaiheita. Ihomme on viimeisten vuosikymmenien aikana muuttunut herkemmäksi, ilmiö, joka on havaittavissa globaalisti, ja tästä on kiittäminen niin elintapojamme (stressi, huonot yöunet, multitasking) kuin kosmetiikkaa (liian paljon ja liian voimakkaita aineita – ja liikaa pesemistä).

Paras ohjenuora tasapainoiseen ihoon on minimoida ihon kuivuminen ja maksimoida ihon kosteus.

👉 Tämän voi tehdä vaihtamalla ihonhoitotuotteet sellaisiin, jotka vievät iholta mahdollisimman vähän, jos lainkaan, ihon omia kosteutta ylläpitäviä aineita.

Vaikka rakastin vuosikausia vaahtoavia putsareita, ja tykkään niistä yhäkin, kyllä öljypohjainen, ei-vaahtoava putsari on kuitenkin paras valinta ihon kosteustasapainon kannalta. Pinta-aktiiviset eli vaahtoavat, mutta myös emulgoivat aineet, voivat kuivattaa ihoa.

Toinen seikka, mikä on lisännyt iho-ongelmia, on kehon matala-asteinen tulehdus. Tässäkin on linkki elintapoihimme: stressi lisää riskiä matala-asteiseen tulehdukseen, ja tämän päivän elämäntyyli on omiaan ruokkimaan kroonista stressiä.

Jos iholla on herkkyysoireita, suosittelen mahdollisimman minimalistista, hajusteetonta ja vähän ainesosia sisältävää ihonhoitorutiinia.

 

💕 Yksinkertaisin ja samalla tehokas resepti tasapainoiseen ihoon on: 💕

hellävarainen öljy/maito-puhdistus + vesikosteus + öljykosteus

That's it. Jo kolmella tuotteella pärjää!

*

Seuraavaksi tuotevinkkini neljään eri ihonhoitorutiiniin. Edit. kesäkuu 2024 -valtaosa suositusteni tuotteista on 30.6. asti -20% alennuksessa Jolien verkkokaupassa. Alennuksen saa koodilla ALEILO.

💎 Tässä olisi mun ehdotus unelma-ihonhoitorutiinista, joka ylläpitää ja vahvistaa ihon kosteustasapainoa ja sopii useimmille ihotyypeille:

1. Puhdistus: * Evolve Kalahari Dream Cleansing Oil (22,40€ / 100 ml) 
2. Kasvovesi: * Pure Beauty Birch Sap Mist (24,90€ / 100 ml) tai * Moi Forest Rain Mist (20,83€ / 60 ml)
3a. Kasvoöljy: * Antipodes Divine Face Oil (30,60€ / 30 ml tai matkakoko 10,20€ / 10 ml)
3b. Kasvovoide: * Mádara SOS Hydra Recharge Cream (34,80€ / 50 ml) tai * Djusie The Juice (39,20€ / 50 ml) (esittely alempana)

Seerumi (tarvittaessa): * Mádara Time Miracle Hyaluron Jelly (31,92€ / 75 ml)

Kasvoöljy ja kasvovoide ovat toistensa vaihtoehtoja, mutta kuivalla iholla niitä voi mainiosti käyttää yhtä aikaa. Voit myös korvata ne balmilla. Kasvovesi on kuitenkin ehdoton!

👉 Mun oma tapa on sekoittaa kämmenellä seerumia, kuten Mádaran Hyaluron Jellya, ja kasvoöljyä, jolloin muodostuu erittäin kosteuttava ja ravitseva "voide" ilman iholle turhia emulgaattoreita. Käytän tätä voiteen sijaan.

Sama ihonhoitorutiini hajusteettomana:

Hajusteettomien ihonhoitotuotteiden saralla Laponie on mielestäni ykkönen, vailla mitään kilpailua. 🏆 Tuotteet ovat yksinkertaisesti todella laadukkaita ja tekevät, mitä lupaavat.

1. Puhdistus: * Laponie Nourishing Oil Cleanser (30,60€ / 100 ml)
2. Kasvovesi: * Laponie Balancing Essence (35,70€ / 150 ml - refill-pakkaus on huomattavasti halvempi, kuin 50-millinen normikoko) tai * Novexpert Magnesium Mist (7,60€ / 150 ml)
3a. Kasvoöljy: * Laponie Face Oil (37,40€ / 30 ml)
3b. Kasvovoide: * Laponie Light Cream (27,20€ / 40 ml) tai * Laponie Rich Cream kuivalle iholle (30,60€ / 40 ml)

Seerumi (tarvittaessa): * Evolve Hyaluronic 200 Serum (31,20€ / 30 ml)

Huomio seerumeista:

Seerumia eivät tarvitse kaikki, eikä seerumia ole välttämätöntä käyttää kaiken aikaa. Anti-age-seerumeitakin voi käyttää kuureittain, ja esimerkiksi retinolin kanssa jopa suositellaan pitämään välillä taukoja.

Sama rutiini epäpuhtaalle ja helposti tukkeutuvalle iholle:

1. Puhdistus: * Fiini Naturally Mustaherukka-puhdistusbalmi (38,90€ / 156 ml) tai * Föllinge-puhdistusmaito (26,90€ / 100 ml)
2. Kasvovesi: * Olivia Klein Hydra Spray Toner (18€ / 125 ml) tai * Balance Toner (18€ / 125 ml),jos iholla paljon tulehdusta ja näppylöitä
3a. Kasvoöljy: * Twistbe Jojobateepuuöljy (13,90€ / 30 ml)
3b. Kasvovoide: * Olivia Klein Hydra Lotion (19€ / 50 ml)

Seerumi (tarvittaessa): * Pure Beauty Balance Booster (29,90€ / 30 ml)  tai * Olivia Klein Hydra Serum (34€ / 30 ml)

Sama rutiini mahdollisimman edullisilla, mutta mun laatustandardit täyttävillä tuotteilla:

1. Puhdistus: * Avril Organic Cleansing Oil (16,90€ / 200 ml - pakkauskoko nykyään tuplasti isompi!) tai, jos et käytä paljon meikkiä, * Taika Sensitive-puhdistusmaito (7,68€ / 150 ml, hajusteeton)
2. Kasvovesi: * Lavera Hydro Refresh Face Mist 11,12€ / 100 ml 
3a. Kasvoöljy: * Mossa Vitamin Cocktail Oil 13,23€ / 30 ml 
tai * Taika Vahvistava kasvoöljy (15,92€ / 30 ml, hajusteeton) 
3b. Kasvovoide: * Taika Sensitive 24 H Kasvovoide (8,56€ / 50 ml, hajusteeton)

Seerumi (tarvittaessa): * Taika Sensitive-seerumi (10,32€ / 30 ml, hajusteeton)

Lopuksi, pika-arvio eilen lanseeratusta Djusien The Juice-voiteesta! Aion kyllä omistaa tälle omankin postauksen, mutta koska vaikutuin tuotteesta välittömästi ja halusin sisällyttää sen myös tämän postauksen suosituksiin, on pieni esittely paikallaan! 💕 Olen saanut The Juicen testiin House Of Organicilta.

Kuten tunnettua, en itse enää juurikaan käytä kasvovoiteita, koska pidän öljyjä niin paljon parempina. En saa kasvovoiteilla yhtä miellyttävää, hoidettua ja kosteutettua tunnetta iholle, kuin öljyillä. Tai sanotaan, että vain aniharva voide onnistuu enää tässä. The Juice onnistuu! 😍🤩 Tässä on meillä todella laadukas ja intensiivisesti kosteuttava kasvovoide! 💯

The Juice on:

 • Fluidimaisen ohutta emulsiota
 • Kevyttä mutta ravitsevaa, ja jättää ihon ihanan pehmeäksi
 • Hajusteeton (tuotteessa tuoksuvat sen raaka-aineet)
 • Ominaisuuksiltaan pitkäkestoisesti kosteuttava, kirkastava, ihoa uudistava ja antioksidanttinen

The Juice sisältää:

 • Ruusukvittenin siemenöljyä (pehmentää, ravitsee, kosteuttaa)
 • Glyserolia (kosteuttaa)
 • NovoRetin-bioretinolia eli mastiksipistaasiuutetta (uudistaa)
 • Hampunsiemenöljyä (ravitsee, kosteuttaa, hillitsee tulehdusta, tasapainottaa)
 • Shiitake-uutetta (uudistaa, häivyttää pigmenttimuutoksia)
 • Siiliorakas-uutetta (rauhoittaa, uudistaa)

Eniten vaikutuin tämän tunteesta iholla. Olen todella vaativa ihonhoitotuotteideni suhteen, ja The Juice ei jättänyt mitään "nipottamisen" varaa: iho jää mielettömän pehmeäksi ja mukavan tuntuiseksi. Rakastan tämän fluidimaista koostumusta joka oikein sulaa ihoon, täyttäen sen kosteudella. The Juicea markkinoidaan ennen kaikkea ultrakosteuttavana tuotteena, ja se tekee, mitä lupaa. Huippuarvosana meikäläiseltä tälle uutuudelle!

Vinkki: saat * The Juicen -20% hintaan koodilla ALEILO 30.6. saakka.

60 comments on “Yksinkertaisin ohje hyvään ihonhoitoon - vinkit neljään eri rutiiniin”

 1. Tämäpä oli kiva, että oli koottu erilaisia ”paketteja” eri tarpeisiin! Ja tuo edullinen paketti varsinkin kiinnostaa, vaikka myös tuon unelmapaketin tuotteet ovat kyllä semmoisia, mitkä varmasti jossain vaiheessa tulee ostettua testiin! Djusien uutuus vaikuttaa kivalta myös.

  Vastaa

  3
  1. vaikka myös tuon unelmapaketin tuotteet ovat kyllä semmoisia, mitkä varmasti jossain vaiheessa tulee ostettua testiin!

   Tuon unelmapaketin öljyä oli vaikea valita, kun on niin tuhottomasti loistavia kasvoöljyjä. Halusin kuitenkin tuotteiden olevan mahdollisimman monelle sopivia niin koostumuksena, tuoksunsa kuin hinnankin perusteella (en valinnut kalleimpia), ja niin valikoitui Antipodesin öljy jossa on mieto tuoksu, upea, monelle ihotyypille sopiva koostumus sekä kohtuullinen hinta. :)

   Mutta edullinen paketti on myös laadukas. Siinä ei ole yhtä arvokkaita ainesosia, mutta tuotteet hoitavat ihoa erinomaisesti. 👌

   Vastaa

   3
 2. Millainen tuo avril puhdistusöljy on käytössä? Emulgoituuko hyvin,peseekö natisevan puhtaaksi?

  Minulla on tällä hetkellä kaksi suosikkisarjaa; laponie ja djusie. Peace Out hoitoneste (whamisan deeprichtonerin veroinen) ja fruitglaze öljy toimivat ihollani iltaisin 💕 Laponien öljyputsarilla putsailen- Vaikka se onkin vähän "tylsä" tuoksuttomuutensa vuoksi, niin koostumus on todella hyvä ja iho ei puhdistu nitiseväksi tätä käyttäen.
  Laponien kasvovesi on myös hyvä, balmia käytän huulivoiteena mutta! Paras tuote on ehdottomasti laponien naamio/voide! Sillä lähtee kuivuus ja pojan ylähuulen yläpuolella oleva rohtuma parani parissa päivässä. Käytän vaihdellen siis djusien ja laponien tuotteita, aamuisin tykkään käyttää meikin alle mieluummin voidetta ja se on toistaiseksi whamisan deeprich lotion, todella ohut koostumukseltaan ja imeytyy nopeasti. On myös tosi kosteuttava ja kätevässä pumppupullossa!(epäilen,että djusien the juice taklaa tämän voiteen)

  Joliepäiviltä tilasin tottakai djusien the juicen ja lisää peace out hoitonestettä. Vaikka laponien täyttöpullokin olisi ollut hyvä vaihtoehto, niin tykkään laittaa kosteutuksen käsien kautta, siksi päädyin djusiehin.

  Seerumia minulla ei ole tällä hetkellä ollenkaan käytössä ja yritän nyt malttaa mieleni, etten ostelisi innostuessani kaikkea (huomasin esim.patykan alet,mutta koska mulla on jo omalle iholle toimivat tuotteet,niin pystyin hillitsemään itseni) 🤭 helpommin sanottu kuin tehty, kun kaikkea ihanaa uutta tulee vähän väliä.

  Tosi kivat rutiinit olet koonnut tähän 😊 toivottavasti ihmiset löytäisivät tästä vinkit omiin ihonhoitorutiineihinsa. Paljon on taas ollut uutisia, miten "liikaa" hoidetaan ihoa ja saadaan vain enemmän ongelmia aikaiseksi. Se on tosi harmi 😔

  Vastaa

  2
  1. Millainen tuo avril puhdistusöljy on käytössä? Emulgoituuko hyvin,peseekö natisevan puhtaaksi?

   Emulgoituu hyvin eikä pese natisevan puhtaaksi.

   Avrilin öljyputsarin emulgoituvuus vaihtelee ihotyypin mukaan; se emulgoituu täydellisemmin kuivemmalla iholla ja miedommin rasvaisella iholla. Tästä pystyy itse asiassa päättelemään, että se on hellävarainen tuote öljyputsareiden kategoriassa, sillä mitä täydellisemmin öljyputsari emulgoituu myös rasvaisella ihotyypillä, sitä suurempi osuus siinä on emulgaattoreita, ja niiden korkeampi pitoisuus voi myös kuivattaa ihoa. Eli miedommin emulgoituva öljyputsari on aina myös hellävaraisempi ja iholle kosteuttavampi.

   Mä annoin suuressa öljyputsarivertailussani Avrilille huuhtoutuvuuspisteet 4/5.

   Paras tuote on ehdottomasti laponien naamio/voide! Sillä lähtee kuivuus ja pojan ylähuulen yläpuolella oleva rohtuma parani parissa päivässä.

   Tämäpä oli kiva kuulla :) Laponien tuotteet tosiaan ovat laadukkaita ja hoitavuus viilattu ihan kohdilleen ihotyypin mukaan. 💯

   Vaikka laponien täyttöpullokin olisi ollut hyvä vaihtoehto, niin tykkään laittaa kosteutuksen käsien kautta, siksi päädyin djusiehin.

   Eikö minkä tahansa kasvoveden voi laittaa käsien kautta..? Myös suihkeet? Laponien täyttöpullossa ei ole suihkepäätä, joten nesteen voi kaataa kämmenelle jos haluaa :)

   huomasin esim.patykan alet,mutta koska mulla on jo omalle iholle toimivat tuotteet,niin pystyin hillitsemään itseni

   👏 Hienoa! Turhaan ei kannata tuotteita tilata, vaikka kosmetiikka ja ihonhoito ihania ovatkin..! 😍

   Tosi kivat rutiinit olet koonnut tähän 😊 toivottavasti ihmiset löytäisivät tästä vinkit omiin ihonhoitorutiineihinsa. Paljon on taas ollut uutisia, miten "liikaa" hoidetaan ihoa ja saadaan vain enemmän ongelmia aikaiseksi. Se on tosi harmi 😔

   Näin on. Vähän ironista, että iho saatetaan hoitaa epäkuntoon ylihoitamalla. Mä kuulin juuri lasten (!) ihonhoitobuumista, jossa jopa lapsille kaupataan anti-age-tuotteita..! 😮

   Vastaa

   2
  2. Joo ilmeisesti tiktokista nuoret neitokaiset (hyvin nuoret!) katselevat ihonhoitorutiineja ja tekevät sitten kotona perässä... ja paikallisen sokoksen myyjä sanoi, että todellakin nuoret kyselevät tehokkaita seerumeita,vaikka eivät todellakaan niitä tarvitse!

   Tuohon kasvovesi/hoitonesteasiaan- olen ajatellut asian niin, että jos neste on suihkepullossa, niin silloin se olisi kai tarkoitettu suihkutettavaksi 🤔 ja koen,että liian lirua on vähän vaikea laittaa käsien kautta kasvoille. En ole tosin kokeillut tuota laponieta.
   Voisinpa testatakin 😊

   Avrilin putsari täytyy mulla kyllä testata. Poishuuhdottavan tuotteen ei tartte olla kallrimmasta päästä,kunhan ajaa asiansa. Laponien öljyputsari kun on vähän tyyris, vaikka hyvä onkin.

   Vastaa

   1
  3. Joo ilmeisesti tiktokista nuoret neitokaiset (hyvin nuoret!) katselevat ihonhoitorutiineja ja tekevät sitten kotona perässä... ja paikallisen sokoksen myyjä sanoi, että todellakin nuoret kyselevät tehokkaita seerumeita,vaikka eivät todellakaan niitä tarvitse!

   Tää on todella surullista. Ja jotenkin kulminoi kaupallisen kulttuurin ongelmat; halutaan myydä-myydä-myydä ja maksimoida voitot keinolla millä hyvänsä. Vaikka sitten kohdentamalla markkinointitoimenpiteet jopa ryhmään, joka ei millään lailla kuulu kohderyhmään. Hyi hemmetti!

   Tuohon kasvovesi/hoitonesteasiaan- olen ajatellut asian niin, että jos neste on suihkepullossa, niin silloin se olisi kai tarkoitettu suihkutettavaksi 🤔

   Sen voi laittaa miten haluaa, myös kämmenten kautta :) Monissa suihkepulloissa on niin voimakas ja isopisarainen suihkemekanismi, ettei niitä oikeastaan edes voi suihkuttaa pullosta suoraan naamaan, ilman että naama menee heti litimäräksi, joten suihkutan tällaisesta pullosta nesteen ensin kämmeniin, ja taputtelen siitä kasvoille.

   Avrilin putsari täytyy mulla kyllä testata. Poishuuhdottavan tuotteen ei tartte olla kallrimmasta päästä,kunhan ajaa asiansa.

   Myös Laboratoires de Biarritzin öljyputsari on hyvä ja edullinen, eikä sisällä yhtä "tujua" pitoisuutta emulgaattoreita kuin esim. Whamisa ja Djusie:

   https://www.houseoforganic.fi/products/laboratoires-de-biarritz-cleansing-oil-puhdistusoljy-200-ml

   Vastaa

   2
  4. Joo, on kyllä hurjaa. Omalla 12-vuotiaalla on ollut jo muutamia yliherkkyysreaktioita. Näistä kävi ilmi, että hän on tik tokista seurannut mainoksia ja ostanut liian hoitavia tuotteita. Ei sentään anti-ageä, mutta liian hoitavia kuitenkin nuoren ohuelle iholle.

   Vastaa

   0
  5. 😠 TikTok..! 😠

   Mä en käyttänyt 12-vuotiaana ensimmäistäkään ihonhoitotuotetta. Vasta kun aloitin meikkauksen seiskaluokalla, ostin meikinpoistoaineen. Koska iho ei ollut yhtään kuiva, en muista, milloin oikein aloin käyttää kosteuttavia tuotteita... 🤔

   Vastaa

   2
  6. Mä järkytyin vastikään kun kuulin että 2-luokkalaisen tyttäreni koulukaverit kokeilevat jo koulun jälkeen ihonhoitorutiineja 😳 Ja yhdellä luokkakaverilla on jo kuulemma tekokynnet. Minusta ihan liian nuorina aloitetaan kun ei vielä ole mitään tarvetta hoitaa ihoa. Eikö vanhemmilla ole enää järkeä päässä? 🤦‍♀️ Itse olen tiukkismutsi enkä anna lupaa kuin huulirasvaan ja satunnaiseen kynsien lakkaamiseen. Annetaan lasten olla lapsia - kyllä sitä ehtii olla aikuinen koko loppuelämänsä!

   Vastaa

   4
  7. Mä järkytyin vastikään kun kuulin että 2-luokkalaisen tyttäreni koulukaverit kokeilevat jo koulun jälkeen ihonhoitorutiineja 😳

   Uskomatonta...

   Käsitän, että kaikenlaiset trendit leviävät somessa, mutta en ymmärrä, miten ihonhoito aiheena edes kiinnostaisi 8-vuotiasta...! Mitä etua lapsi kokee saavansa ihonhoitotuotteista..? Vai onko se vain sitä "yhteenkuuluvuutta", kun trendiin mukaan lähteminen liittää heidät tiettyyn joukkoon..?

   Vastaa

   0
  8. En ymmärrä minäkään. Mutta paljon parempi kuin kauheat sotakuvat ja videot, mitä jotkut lapset näkivät varsinkin sodan alussa.
   Oiku lapset saisivat pysyä mahdollisimman pitkään lapsina. Parasta kun alkaisivat välittää ulkonäöstään mahdollisimman myöhään. Ulkönäköpaineita riittää myöhemminkin.

   Vastaa

   2
 3. Mä tilasin vielä tuon Patykan putsarisetin toisella tilauksella tänään.
  Mulla oli kaikki putsarit loppu, kun mies on innostunut parranajoon käyttämään kermaista/kosteuttavaa puhdistusvoidetta ja pyysi tilaamaan lisää.
  Nyt tilasin miehelle Laponien puhdistusgeeliä pari tuubia, se on kuulemma hyvä parranajoon (tän pyysi laittaan vinkiksi kaikille), niistä mitä meillä kaapeissa oli, niin nää kuulemma parhaat.
  Myös 3paria scollin kosteuttavia sukkia tilattiin miehelle.

  Noihin tilauksiin (tilasin eilen sen: Patyka Dark Spot Correcting Set ja KW:n meikkivoiteen) tuli mukaan: LAHJA Whamisa Cleansing Oil -Puhdistusöljy 25ml, molempiin tilauksiin, näytteiden 5kpl/per tilaus lisäksi. Näytteissä pidän erityisesti siitä, että pystyin ottamaan samaa näytettä 5kpl, niin pystyy kokeilemaan toivetuotetta kunnolla (mä valkkasin madaran sos-seerumia ja 2kpl meikkivoidenäytteitä).

  Kaksi tilausta ja yhteisloppusumma molemmille tilauksille jäi yht. alle 100€, pääosin Patykaa.
  Sisäinen pihistäjäni iloitsee, vaikkakin mies halusi maksaa tilaukset.

  Noita Djusien tuotteita pohdin myös, mutta ehkä sitten syksyllä, kun nämä nyt tilatut on käytetty. Toivottavasti pidän Patykasta ja KW:n meikkivoiteesta.
  Tää Jolie verkkokauppana vaikuttaa tosi hyvältä ja nyt ainakin oli melkoiset tarjoukset. Päätin tulle kertomaan, jos joku viä ehtii tilaamaan.

  Vastaa

  0
  1. Mulla oli kaikki putsarit loppu, kun mies on innostunut parranajoon käyttämään kermaista/kosteuttavaa puhdistusvoidetta

   😀🙏🏻 Ihana..!

   Nyt tilasin miehelle Laponien puhdistusgeeliä pari tuubia, se on kuulemma hyvä parranajoon (tän pyysi laittaan vinkiksi kaikille),

   Asiaa!

   Kaksi tilausta ja yhteisloppusumma molemmille tilauksille jäi yht. alle 100€, pääosin Patykaa.
   Sisäinen pihistäjäni iloitsee, vaikkakin mies halusi maksaa tilaukset

   Tuli mieleen, että tilaajienhan tyyliin kannattaisi tilata jokainen tuote erikseen, kun kerran postikulut ovat ilmaiset, niin saisi joka tilaukseen ne ilmaiset näytteet... 😁🙈 I'm bad..!

   Minkä KW:n meikkivoiteen muuten tilasit?

   Vastaa

   2
 4. Hyödyllinen postaus!

  Mua alkoi kiinnostaa tämä näkökulma:

  "...mutta myös emulgoivat aineet, voivat kuivattaa ihoa."

  Tarkoitatko esim, että puhdistusmaitokin (eikö nämä ole emulsioita eli emulgoituvia?) voi kuivattaa?

  Eikö emulgoituminen vaadi vettä? Eli jos emulgoituvan putsarin poistaa vaikka vanulapulla, se kuivattaa vähemmän?

  Olitko muuten kokeillut Aivan The Oilia?
  Kuuntelin I love me-messuilla Aivan perustajan luentoa, jossa sanoi että heidän öljyllä kun huolellisesti pyöritellen poistaa meikin ja pyyhkii sen pois, ei iho välttämättä tarvitse enää mitään muuta.
  Mitä mieltä olet tästä?

  Herkkähipiäisenä välillä vesihuuhtelu tuntuu jopa hellävaraisemmalta kuin puhdistusaineen poistaminen mekaanisesti esim vanulapulla.
  Olen kokeillut myös näitä mikrokuituisia meikinpoistoliinoja, mutta nekin kuivattaa.

  Vastaa

  0
  1. Tarkoitatko esim, että puhdistusmaitokin (eikö nämä ole emulsioita eli emulgoituvia?) voi kuivattaa?

   Puhdistusmaidoissa käytetään tyypillisesti eri emulgaattoreita kuin puhdistusöljyissä, ja pienempinä pitoisuuksina, mutta kyllä puhdistusmaitokin voi kuivattaa, emulgaattorisysteemistä riippuen. Kuitenkin, emulgaattoreiden kuivattavuus korostuu erityisesti puhdistusöljyissä; niissä, jotka huuhtoutuvat iholta täydellisesti jättämättä piiruakaan rasvaisuutta jälkeensä. Haluan kuitenkin painottaa, että niiden kuivattavuus ilmenee lähinnä herkällä ja kuivuuteen taipuvaisella iholla, eli mikään yleistynyt ilmiö tämä ei ole. Verrattuna vaikka sulfaatteihin, emulgaattorit kuivattavat huomattavasti vähemmän. Tuju sulfaatti- tai saippuapohjainen putsari kuivattaa takuuvarmasti jokaisen ihoa, emulgaattorit taas valikoidusti.

   Djusien puhdistusöljy on hyvä esimerkki. Sitä ylistetään, koska se huuhtoutuu iholta täydellisesti, ollen samalla kuitenkin täyteläisen tuntuinen. Tuotteen kehittänyt Katja Kokko on kuvaillut, kuinka pitkän kehitystyön hän kävi löytääkseen täydellisen tasapainon öljyjen ja emulgaattorin välillä: että tuote ei kuivattaisi, mutta kuitenkin emulgoituisi täydellisesti. Liika määrä emulgaattoria johtaisi kuivattavuuteen.

   Useimpien iholla, minä mukaanluettuna, Djusien putsari ei kuivatakaan, vaan saamme juuri sen täydellisesti puhdistavan, mutta myös hoitavan putsarin kokemuksen, johon Katja tähtäsi. Mutta osa käyttäjistä on raportoinut tuotteen myös kuivattavan. Silloin kun iho on valmiiksi herkkä ja suojabarriääri heikko, emulgaattorit voivat kuivattaa, koska ne vaikuttavat myös ihon omaan hydrolipidikalvoon.

   Eikö emulgoituminen vaadi vettä? Eli jos emulgoituvan putsarin poistaa vaikka vanulapulla, se kuivattaa vähemmän?

   Jep. Paitsi puhdistusmaito, joka on jo valmiiksi emulgoituneessa muodossa, ei vaadi vettä. Mutta kuten todettua, puhdistusmaidossa on lähtökohtaisesti myös vähemmän emulgaattoreita kuin puhdistusöljyssä. On hyvä muistaa, että puhdistusmaidosta 80-90% on vettä, ja öljyjä vain ehkä 5-10%, jolloin myös emulgaattoreita tarvitaan paljon vähemmän kuin puhdistusöljyyn, jossa öljypohja on 100%.

   Mä en osaisi kuvitella poistavani öljyputsaria pelkällä vanulapulla. Mutta voihan sitä kokeilla :) Kaikkien öljyputsareiden poistoon suositellaan aina vettä, jopa ei-emulgoituvien. Jos ei juoksevana, niin vähintään kasvoliinaan imeytettynä. Ajatuksena varmaankin se, että täysin kuivalla välineellä ei saada kunnolla poistettua öljyyn tarttunutta likaa ja meikkiä, jolloin puhdistus jää vaillinaiseksi ja ihoon jää likaa.

   Olitko muuten kokeillut Aivan The Oilia?

   Olen. Mutta en ole kokeillut meikin poistoon. Enkä allekirjoittaisi kuivana pyyhkimistä, yllä mainituista syistä. Öljyä on lopulta vaikea poistaa iholta kunnolla ilman vettä. Ja vaikka se ei tietenkään haittaa, että iholle jää öljyä (sehän vain hoitaa), niin meikin puhdistuksen yhteydessä öljyyn on myös tarttunut meikkiä. Mun on jotenkin hyvin vaikea nähdä, että kaikki tuo lika lähtisi iholta pyyhkimällä kuivalla vanulapulla tai kuivalla liinalla.

   Mutta lopulta vain mikroskooppi kertoisi totuuden..! :D Paljain silmin ei välttämättä voi nähdä, jääkö ihoon likaa.

   Herkkähipiäisenä välillä vesihuuhtelu tuntuu jopa hellävaraisemmalta kuin puhdistusaineen poistaminen mekaanisesti esim vanulapulla.

   Oon tästä samaa mieltä.

   Vastaa

   1
 5. Olen saattanut kysyä tätä jo aiemminkin, mutta kuinka hyvä sumu tuossa Whamisan Deep Rich Mistissä on?

  Vastaa

  0
 6. Kiva ja selkeä postaus :) Mulla on ehkä hiukan tyhmä kysymys seerumeista, onko jotain haittaa tai onko turhaa jos niitä käyttää päällekkäin? Mulla on esim. C-vitamiiniseerumi, Hyaluron-seerumi ja Niacinamide-seerumi. Retinolia kuureittain. Jos laitan noita kolmea (ei retinolia) samana iltana, esim. viikonloppuna kun on enemmän aikaa, meneekö niistä jotain hyötyjä “hukkaan” eli tavallaan tuhlaan tuotetta? Vai oisko parempi käyttää tyyliin yhtä 2-3 viikkoa ja vaihdella? Iho ei reagoi huonosti vaikka “läträänkin” joten siltä kannalta ok.

  Ja toinen kysymys - mikä on “kantasi” AHA- ja BHA-tuotteisiin? Ne olivat kuuminta hottia muutama vuosi sitten, koetko ne nykyään liian kuivattavana tms? Käytätkö niitä tällä hetkellä itse?

  Kiitos ja ihanaa kevään alkua! <3

  Vastaa

  0
  1. Jos laitan noita kolmea (ei retinolia) samana iltana, esim. viikonloppuna kun on enemmän aikaa, meneekö niistä jotain hyötyjä “hukkaan” eli tavallaan tuhlaan tuotetta? Vai oisko parempi käyttää tyyliin yhtä 2-3 viikkoa ja vaihdella?

   Moikka anniii,

   Hyaluronihapposeerumia voi yhdistää mihin tahansa seerumiin, se ei ole ns. aktiivinen ainesosa eikä näin ollen ylikuormita ihoa vaikka iholle samanaikaisesti laittaisi muita seerumeita, eikä myöskään heikennä muiden aktiiviaineiden tehoa. Jos muut käyttämäsi seerumit ovat vesipohjaisia, laita ensin tuo toinen seerumi, ja sitten hyaluronihappo. Mutta jos toinen/toiset seerumit ovat öljypohjaisia, laita ensin Hyaluron.

   Mitä tulee niasiiniamidiin ja C-vitamiiniin, niihin liittyen on kaksi "koulukuntaa", joista toisen mielestä niitä ei kannata käyttää yhtä aikaa ja toisen mielestä niitä voi hyvinkin käyttää yhtä aikaa. Mä itse en käyttäisi kolmea seerumia kerralla, enkä käyttäisi C-vitskua ja niasiiniamidia samaan aikaan, koska niillä on osittain samoja vaikutuksia.

   Sun seerumeita käyttäisin itse näin:

   AAMU: C-VITAMIINI + HYALURONIHAPPO
   ILTA: NIASIINIMIDI + HYALURONIHAPPO tai RETINOLI + HYALURONIHAPPO.

   Ja toinen kysymys - mikä on “kantasi” AHA- ja BHA-tuotteisiin? Ne olivat kuuminta hottia muutama vuosi sitten, koetko ne nykyään liian kuivattavana tms? Käytätkö niitä tällä hetkellä itse?

   Fanitan itse näitä. Just ostin uuden BHA-nesteen kun edellinen loppui. Eivät kuivata mun ihoa, mutta toisaalta en käytä niitä päivittäin vaan tarpeen mukaan. BHA:ta käytän silloin kun iholla on epäpuhtauksia - ja käytän sitä myös korvien puhdistamiseen :D - , AHA-happo-kuorinnan taas teen 1-2 viikon välein. Glykolihappoa voisin kyllä käyttää säännöllisemminkin, sillä sehän myös stimuloi kollageenin tuotantoa, mutta koska itse olen "less is more" -kannalla omassa ihonhoidossa enkä halua käyttää kovin monia eri aktiiveja samaan aikaan, olen valinnut retinoidit, ja siksi AHAt ovat jääneet vain viikottaiseen kuorivaan käyttöön.

   Mun mielestä etenkin BHA on aivan ehdoton ainesosa jokaisen ihonhoito"apteekissa", mutta etenkin epäpuhtaalla ja helposti tukkeutuvalla iholla. BHA on yksinkertaisesti superhyvä aine puhdistamaan ihoa ja lievittämään tulehdusta --> epäpuhtauksia.

   Kiitos ja ihanaa kevään alkua! <3

   Kiitos samoin sinulle! ☺️

   Vastaa

   0
 7. Mitenhän käyttäytyy Evolven hyaluronihapposeerumi öljyyn miksattuna? Joskus vuosia sitten sitä kokeilin "tavallisesti" käytettynä, mutta se rullautui pois kun lisäsi jotain sen päälle, joten silloin ei jäänyt käyttöön.

  Vastaa

  0
  1. Kiitos ja ihanaa kevään alkua! <3

   Mulla on toiminut moitteettomasti. 👌

   Jos seerumin levittää iholle ennen öljyä, ja sen kumi-ainesosat (kuten ksantaanikumi) ehtivät asettua iholle ja tehdä ohuen kalvon, voi rullaamisilmiö tapahtua, kun päälle levittää öljyn tai voiteen. Tätä ei kuitenkaan tapahdu, kun sekoitat seerumin ja öljyn yhteen, koska silloin ksantaanikumi on ehtinyt sekoittua öljyyn, eikä siksi rullaannu.

   Vastaa

   1
  2. Joo, hyvin toimii näin. Otin uudelleen kokeiluun tuon Taikan öljyn kanssa.

   Kiitos!

   Vastaa

   0
 8. Oliko kinesioteipit, joita kehuit, Senja Virtasen? Näin niistä jutun. Ehkä pitää kokeilla. 😊 Ihmettelin vaan sitä, kun hän sanoi, että teippejä ollut Koreassa ja muualla käytössä kuuden vuoden ajan. Jenkeissä käytetyt
  teipit ovat olleet paljon kauemmin markkinoilla.

  Vastaa

  0
 9. Monta tuotetta mitä tekisi mieli kokeilla tuli tässä. Retinoliseerumia (kaikki muu on mulla luonnonkosmetiikka) olen käyttänyt joka ilta. Mutta kun kerrot, että sitäkin olisi hyvä välillä tauottaa, mahdollistaisi se sen tilalle välillä jonkun muun kivan seerumin. Kumman luulet olevan parempi rutiini, se että käytetään retinolia esim. joka toinen ilta vai että muutama viikko joka ilta, jonka jälkeen vaihdetaan toiseen tuotteeseen? Vai onkohan väliä?

  Vastaa

  0
  1. Kumman luulet olevan parempi rutiini, se että käytetään retinolia esim. joka toinen ilta vai että muutama viikko joka ilta, jonka jälkeen vaihdetaan toiseen tuotteeseen? Vai onkohan väliä?

   Ensin mainittu on parempi rutiini. Retinolia täytyy käyttää säännöllisesti useita kuukausia, ennen kuin näkyvät ja kestävämmät tulokset ilmenevät. Kaikkia ihoa uudistavia ja kollageenin muodostumiseen vaikuttavia kosmetiikan ainesosia on käytettävä vähintään 3 kuukauden kuureina, jos toivoo kunnollisia tuloksia. Vaikutus vasta alkaa ensimmäisen kuukauden jälkeen; ihon uudistumissykli on noin 28 päivää.

   Eli retinolia voisi käyttää esim näin: 6 kk käyttöä - 3-6 kk taukoa - 6 kk käyttöä - 3-6 kk taukoa jne.

   Vastaa

   1
  2. Tämä on mielenkiintoista. 😂 Näin sen vähän ajattelinkin luettuani Retinolista. Käytin Retinolia noin kuukauden ajan, enkä huomannut muutoksia.Itse en halua käyttää Retinolia kesällä joten voisin kokeilla syksyllä vaikka 3 kuukautta.

   Vastaa

   0
 10. Kiva, että ehdotuksissa on myös kasvovoiteita! Öljyt eivät normaalisti yhtään imeydy mun ihooni. Tajusin sen tänä talvena, kun -30 asteen pakkasten aikana kasvoöljy imeytyi ihooni kunnolla ensimmäistä kertaa. Silloin tuli kunnon ahaa elämys, että näinkö sen pitää toimia! 😅
  Kasvovesi + voide on itselle paras yhdistelmä.

  Vastaa

  0
  1. Kiva, että ehdotuksissa on myös kasvovoiteita!

   🤗

   Vaikka itse diggaan öljyjä, tiedän, että useimmat ihmiset pitävät kuitenkin enemmän voiteista kosteuttavina tuotteina. Joten suosittelen mielelläni niitäkin :)

   Tajusin sen tänä talvena, kun -30 asteen pakkasten aikana kasvoöljy imeytyi ihooni kunnolla ensimmäistä kertaa. Silloin tuli kunnon ahaa elämys, että näinkö sen pitää toimia! 😅

   😀 Voin tosi hyvin ymmärtää..!

   Vastaa

   0
 11. Aikoinaan löysin tän blogin kautta Garnierin BB Cream Eye Roll-On tummille silmän alusille. On ihan loistava, koska on puolipeittävä ja ei näytä meikatulta miehellä. Mutta sitä ei saa enää mistään! Onko jotain vastaavaa puolipeittävää tuotetta? Itse en ole sellaista löytänyt.

  Vastaa

  0
  1. Joo, tuo BB Eye Roll-Onin poisjääminen oli tylsä juttu. Se oli ihan fantastinen tuote, eikä sillä ollut kilpailijoita.

   Puolipeittävään tulokseen suosittelisin valokynää silmien alle. Valokynässä on vain ihan pikkuisen väripigmenttiä, ja sitten valoaheijastavia pigmenttejä, jotka heijastavat pois varjojen vaikutelmaa.

   Esim. MACin Prep + Prime Highlighter -valokynä sopii unisex-lookkinsakin puolesta kenelle hyvänsä, ja siinä on useita sävyjä, joista valita:

   https://www.sokos.fi/tuote/100149091/mac-prep-prime-highlighter-valokyna-3-6-ml-100149091

   Kauneus & Terveys -lehden valokynätestissä viime vuoden lopulla se sai seuraavan arvion:

   Paras kevyt valokynä: Mac Prep + Prime Highlighter Light Boost

   Lähes nestemäinen valokynä on kaikista testatuista ohuin ja antaa luonnollisimman lopputuloksen. Huolimatta kevyestä koostumuksestaan se valaisee tummat silmän sisänurkat ja piilottaa renkaat silmien alla. Valokynän jälki on helppo häivyttää, eikä se korosta juonteita.

   Vastaa

   1
 12. Jos käyttää Alga Mariksen sävyttävän aurinkotuotteen alla Gerdin Blueberry Night Balmia, niin onko tuossa balmissa jokin, joka aiheuttaa sen, että Alga muuttuu päivän mittaan normaalia kellertävämmäksi (eli hapettuu normaalia pahemmin)?

  Vastaa

  0
  1. En osaa sanoa. En ylipäänsä tunne sellaista ilmiötä, jossa jokin kosmetiikan ainesosa saisi sävyttävän tuotteen väripigmentin muuttumaan iholla päivän aikana. (Tällainen ilmiö voi silti olla olemassa, mä vain en ole kuullut siitä.) Käsitykseni mukaan vain ihon oma kemia (pH, lämpötila, rasvaisuus, seebumin laatu jne) voi vaikuttaa värivoiteen pigmentin muuttumiseen iholla.

   Vastaa

   0
  2. Mietin, vaikuttaisiko ihon omat ominaisuudet sekä tuo hunaja tuossa balmissa.

   Vastaa

   0
 13. Moi! Yleinen ohjeistushan on että c-vitamiinia ja niasiiniamidia ei saisi käyttää samanaikaisesti. Ostin Ziajan c.b3 sarjan naamarasvoja ja näissä on molemmat tehoaineet samassa tuubissa. Kumoavatko nämä nyt toistensa vaikutuksen vai onkohan näissä pitoisuudet muutenkin tehottomat? :D

  Vastaa

  0
 14. Miten laittaisit seuraavat jutut iholle?
  Laittaisitko tuota Whamisaa aina joka väliin?
  Antaisitko yhden jutun aina imeytyä vai olisiko esim. tuo Jelly hyvä sitoa heti ihoon seuraavalla tuotteella eli voiteella?
  Lisäksi käytettävissä on suihkepullossa LV:n kasvovesi, kun tuo Whamisa tuntuu niin epäkasvovesimäiseltä.
  Laittaisitko näitä kaikkia myös päivällä silmien alle vai tuleeko liian raskas/liikkuva paketti?

  - Whamisa Deep Rich (huom. isossa lasipullossa)
  - Evolve Bio-retinol + C booster
  - Mossa Jelly
  - Urang Rose Ceramide Cream

  Vastaa

  0
  1. Laittaisin näin:

   Whamisa Deep Rich Toner
   Mossa Jelly
   Evolve Bio-Retinol + C
   Urang Rose Ceramide

   Mossan Jellyn ja Evolven Bio-Retinol-öljyn voi myös sekoittaa kämmenellä yhteen ja levittää iholle samanaikaisesti.

   Mutta jos levität omina kerroksinaan, odottaisin kerrosten välillä max. minuutin ajan.

   En laittaisi näistä silmien alle kuin Mossan Jellyn. Whamisan Deep Rich sisältää niin paljon fermentoituja raaka-aineita, että sitä en levitttäisi suoraan silmiennalle.

   Vastaa

   0
  2. Oi kiitos!

   Suihkuttelisitko välissä tuota LV:n kasvovettä?

   Tämä setti minulla on käytössä taistelussa hullua pintakuivuutta vastaan.

   Vastaa

   0
  3. Suihkuttelisitko välissä tuota LV:n kasvovettä?

   En. Se ei tuo mitään lisähyötyä, kun tässä rutiinissa on jo käytössä kaksi superkosteuttavaa vesikosteustuotetta: Deep Rich Toner ja Mossan hyaluroni-jelly.

   Vastaa

   0
  4. Muodostaako tuo fermentointi jonkin uhan aurinkoon liittyen? Itse laitoin silmänympäryksille tuota Whamisaa eikä tapahtunut mitään (paitsi kosteutumista).

   Evolven Bio-retinol + C-booster ja Mossan Jelly ovat aivan uskomattoman ihana kosteuskombo!

   Vastaa

   0
  5. Muodostaako tuo fermentointi jonkin uhan aurinkoon liittyen? Itse laitoin silmänympäryksille tuota Whamisaa eikä tapahtunut mitään (paitsi kosteutumista).

   Fermentointi itsessään ei herkistä ihoa auringolle, mutta fermentointi tekee ainesosista aktiivisempia ja tehokkaampia, minkä puolesta Whamisan fermentoidut tuotteet, erityisesti Tonerit, eivät sovi kaikkien iholle. Toner on "kuuluisa" siitä, että aiheuttaa osan iholla punoitusta ja kihelmöintiä, ja syy tähän on nimenomaan sen aktiivisuudessa. Siksi en levittäisi sitä sy-iholle. Totta kai tätä voi kokeilla, ja ihon reaktiot kertovat, sopiiko tuote sinulla tähän käyttöön, mutta en ensisijaisesti ole suosittelemassa ihmisille näin aktiivisten tuotteiden levittämistä herkälle ja ohuelle sy-iholle.

   Evolven Bio-retinol + C-booster ja Mossan Jelly ovat aivan uskomattoman ihana kosteuskombo!

   Samaa mieltä! ☺️

   Vastaa

   0
 15. Siitä Zaon nudekynästä muuten vielä: on hyvä & kannattaa kokeilla. Minulla jo toinen kynä menossa.

  Vastaa

  0
 16. Hei Sanni, ja superit kiitokset näistä loistavista postauksista! ♥️

  Pihistä-osioon liittyen, voisitko ajatella Taika Sensitive Puhdistusmaidon tilalle Laveran Basis Sensitive Cleansing Milkiä, saisko sun suositukset?

  Vastaa

  0
 17. Moikka! Öljyt eivät valitettavasti sovi omalle iholleni. Olisiko sinulla suositella muita, kuin öljypohjaisia tuotteita kasvojen puhdistukseen?

  Vastaa

  0
  1. Moikka,

   Konjac-sienen avulla voit tehostaa ihon puhdistusta :)

   Onko niin, että edes puhdistusmaidot eivät sovi sinulle? Vai sopivatko nem vaikka sisältävät vähän öljyjä? Jos sopivat, niin esimerkiksi yhdistelmä Taika Sensitive -puhdistusmaito + konjac-sieni on erinomainen. Pelkkä maito yksinään harvemmin poistaa kaiken meikin, etenkin jos käyttää vahvaa meikkiä ja kestävää meikkivoidetta. Kestävän meikin poistossa suosittelen levittämään maidon kuivalle iholle.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos vastauksesta ☺️ Olen vältellyt öljypohjaisia tuotteita, sillä muutamia vuosia taaksepäin ihoni meni huonoon kuntoon käyttäessäni luonnonkosmetiikan tuotteita, joista suuri osa oli öljypohjaisia. Kosmetologini avulla ongelmien juurisyy paikallistettiin öljyihin. Tokihan voi olla, että jossain määrin ja joitain öljypohjaisia tuotteita voisin käyttää, mutta en uskalla ottaa riskiä että ihoni lähtisi taas reagoimaan kuten aiemmin. Kasvohoitojen avulla ja Exuviance tuotteisiin vaihtamalla sain ihoni kuntoon ja olen käyttänyt ko tuotesarjaa jo ainakin parisen vuotta. Päivävoiteen vaihdoin kuitenkin nyt tuoreeltaan, sillä postaustesi pohjalta huomasin sen sisältävän vanhan teknologian uv-filtteriä, sitä pahinta mahdollista. Nyt kiinnostaisi, olisiko myös puhdistustuotteelle (Exuviance gentle cream cleanser) jotain edukkaampaa, yhtä toimivaa tuotetta. Vaikea itselle tulkita noita incilistoja, joten siksi lähdin sinulta kysymään. Meikkaan aika kevyesti, mutta putsarin olisi kuitenkin tärkeä olla riittävän tehokas, ei kuitenkaan kuivattava. Ihoni on pintakuivuuteen taipuvainen, couperoottinen, jossain määrin herkkä sekaiho. Konjac sieni löytyy, mutta olen valitettavan laiska sitä käyttämään.

   Vastaa

   0
  3. Nyt kiinnostaisi, olisiko myös puhdistustuotteelle (Exuviance gentle cream cleanser) jotain edukkaampaa, yhtä toimivaa tuotetta.

   Tämän putsarin erityisainesosia ovat glukonolaktoni (Exuciancen signature-ainesosa) sekä kolmen rauhoittavan kasviuutteen yhdistelmä: aloe vera, kurkku ja kamomilla.

   Toista glukonolaktoni-pitoista puhdistusvoidetta ei tule minulle mieleen, se on harvinainen ainesosa maitomaisissa putsareissa, mutta esimerkiksi Mádaran puhdistusmaito on ominaisuuksiltaan erittäin rauhoittava (sisältää aloe vera -pohjan sekä rauhoittavia jasmiinia, kauraa, kehäkukkaa ja ratamoa. Tykkään itse tästä puhdistusmaidosta tosi paljon. Toinen superhyvä herkän ihon maitoputsari on Novexpert Hydro-Biotic Milky Cleanser.

   Normikosmetiikan puhdistusmaitoja tunnen paljon vähemmän kuin luonnonkosmetiikan (kiitos ammattini), mutta normikosmetiikan puolelta tulee mieleen yksi vinkki: Dermosilin Collagen-puhdistusmaito. Älä anna nimen hämätä, kollageenilla on tässä putsarissa vain kosteuttava vaikutus. Koostumuksessa on ruusuvettä, joka on couperoottisen ihon parhaita ainesosia, ja lisäksi mukana on rauhoittavaa allantoiinia.

   Vastaa

   0
  4. Sydämellinen kiitos näistä vinkeistä ja tuotesisältöjen avaamisesta. Minäpä perehdyn mainitsemiisi tuotteisiin, hyviltä kyllä kuulostavat kaikki 😍 Ihana kun jaat tietouttasi ❤️ Ansiostasi löysin myös Änglamarkin lapsille suunnatun aurinkovoiteen, jota olen käyttänyt itsellenikin. Aivan huippuhyvä tuote! Ihanaa kesän jatkoa! ☀️🌸☺️

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)