09.04.2024

Whamisan tuotteita -60% alella

* Sis. mainoslinkkejä

Nyt mä taas "spämmään" teitä tarjousuutisella, mutta nyt on jälleen kerran niin kova tarjous, että pakkohan tämä on jakaa. 🔥

Ruohonjuuressa on tällä viikolla kevätsiivous-ale, ja tarjousten joukosta bongasin Whamisan Merilevä-, Päärynänkukka- ja Cactus-kasvovedet hintaan 15€...!! 😮 🤯 Kevätsiivous-alessa on paljon tuotteita -40%, -50% ja jopa -60% hintaan, Whamisan ohella myös Urangia..! 🤩

Katso kaikki kevätsiivoustarjoukset * täältä, tai suuntaa lähimpään Ruohonjuureen.

🌿 Tiedätte, kuinka paljon olen vauhkonnut etenkin * Merilevä-hoitonesteestä, joka on markkinoiden Kovin Leväkosmetiikkatuote.

Whamisan merilevä-hoitonesteessä vesi on korvattu puna- ja viherleväuutteilla, joten tämän tiivimpää leväkomboa ei juuri voi iholleen löytää. Whamisan Algae Toner kosteuttaa, napakoittaa ja suojaa ihoa ympäristörasitteilta sekä UV-säteilyn haittavaikutuksilta. Ihan törkeän hieno tuote, enkä tajua, miten sitä myydään nyt näin halpaan hintaan.

Ehkä Whamisa-fanit vain ovat niin uskollisia Whamisan Deep Rich Tonerille, että sarjan muut hienot kasvovedet jäävät sen varjoon..? En tiedä, mutta kokeilkaa nyt ihmeessä tätäkin 🙏🏻, se tuo iholle ihan toisenlaisia etuja kuin Deep Rich. Näen tämän loistavana tuotteena esim. kesäksi auringonpalvojille (kuten mulle...), koska puna- ja viherlevä suojaavat ihoa UV-vaurioilta. Algae Toner sopii mainiosti vaikkapa C-citamiiniseerumin ja aurinkovoiteen alle vahvistamaan ihon puolustusta aurinkoisina ulkoilupäivinä.

Nappaa * Algae Toner hintaan 15€ (norm. 38,95€ / 120 ml) lähimmästä Ruohonjuurestasi tai Ruohiksen verkkokaupasta.

🌵 * Cactus Toner (15€ / 100 ml, norm. 29,90€) puolestaan on kosteuttava ja kuoriva hoitoneste. Sen pohjan muodostaa veden sijaan kaktusviikunauute, ja neste kuorii ihoa saflorinkukan hellävaraisilla AKA-hapoilla. On muuten niin harvinainen happotyyppi, että en ole muissa tuotteissa koskaan tähän törmännyt..! Cactus Toner sisältää lisäksi ihoa rauhoittavaa bisabololia sekä antioksidanttista ferulahappoa.

Tämä puhdistava ja kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

🌸 Kolmas sankari on * Pear Blossom Essence (15€ / 100 ml, norm. 38,95€), joka kirkastaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa antioksidanttisesti.

Tämän hoitonesteen pääroolissa nähdään päärynänkukkauute, joka korvaa veden, rinnallaan trendikäs sieniuute siiliorakkaan eli lion's manen muodossa. (Jostain syystä asiakkaat ainakin Ruohiksessa puhuvat tästä sienestä aina "Lion's manena", vaikka onhan sille suomenkielinenkin nimi.)

Päärynän kukat sisältävät runsaasti polyfenoleita kuten tanniinia ja päärynän hedelmistä saadaan flavonoideihin lukeutuvaa, tulehdusta laskevaa luteoliinia, kummatkin tehokkaita antioksidantteja. Siiliorakas on sekin erittäin antioksidanttinen ja sisältää myös kosteuttavaa beetaglukaania sekä polysakkarideja, jotka parantavat ihossa kollageenisynteesiä buustaavien entsyymien aktiivisuutta.

Onpa Pear Blossom Essenceen sujautettu myös annos C-vitamiinia stabiilin askorbyyliglukosidin muodossa, sekä ihoa rauhoittavia Centella Asiaticasta eristettyjä uutteita.

Summa summarum:

* Algae Toner - kaikki ihotyypit, erityisesti ikääntynyt ja veltto, auringossa oleskeleva iho (koska puna- ja viherlevä auttavat suojaamaan UV-vaurioilta).

* Cactus Toner - kaikki ihotyypit, erityisesti rasvoittuva ja sekaiho. Myös samea iho.

* Pear Blossom Essence - kaikki ihotyypit, erityisesti samea ja ikääntynyt iho.

Lisäksi, nämä kuuluvat Whamisan Fresh-linjaan, eli eivät sisällä fermentoituja ainesosia. Mikäli Deep Rich Toner tai Whamisan muut Organic Flowers -linjan kasvovedet ovat aiheuttaneet ihollasi punoitusta tai kihelmöintiä, Fresh-linjan kasvovedet voivat sopia. Fermentointi tekee Organic Flowers -kasvovesistä iholla hyvin aktiivisia, minkä vuoksi teho voi olla herkälle iholle liikaa.

.

Lopuksi yksi ei-Whamisa-tärppi:

* Yin Your Skin Ihme on kevätsiivouksessa -50% tarjouksessa hintaan 31,95€ /50 ml (norm. 63,95€).

Ihme on kuin suomalainen versio korealaisista hoitonesteistä, joten siinä mielessä se sopii hyvin tänne Whamisan tonereiden seuraan. :)

Ihme kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, ja sitä käytetään muutaman kerran viikossa.

Ihmeen vaikuttavia aineita ovat maitohappo, hibiscus-uute ja mulperipuun uute. Maitohappo sekä hibiscus-uutteen sisältämät AHA-hapot kirkastavat ja kuorivat ihoa, mulperipuun uute ehkäisee tyrosinaasia ja hillitsee pigmenttiläiskien syntyä. AHA-happopitoisuus tuotteessa on 6,4%, eli voisi tämä paksulle ja vahvalle iholle sopia myös joka iltaiseen käyttöön kuuriluontoisesti.

Edit. No mutta onhan TÄÄ vielä lisättävä: * Elementan fantastinen niasiiniamidi-tiiviste, jota yksi asiakas tuli tänään spontaanisti kehumaan mulle. Tiiviste lähtee nyt varsin kevyeen hintaan 11,95€ - jo normihinta on halpa (19,95€).

Asiakas kertoi, ettei yleensä vaivaudu antamaan palautetta ostamistaan tuotteista, mutta nyt hän oli niin vaikuttunut, että halusi jakaa kokemuksensa meillekin. Asiakas oli saanut boosterin joulukalenterista, ja nakannut sen ensin sivuun, koska ajatteli, ettei se sovi hänen iholleen. Siinä kun lukee "Purify". Jokin aika sitten asiakkaan leukaan oli tullut todella kipeä ihonalainen finni. Kun finni oli vain tulehtunut tulehtumistaan ja leuka oli turvonnut ja punainen, asiakas oli lopulta muistanut Niacinamide-boosterin ja ajatteli, että nyt hän voisi kokeilla sitä. Vaikutus oli kuulema ollut välitön: tulehdus rauhoittui heti, ja muutaman päivän käytön jälkeen sekä ihonalainen patti että punoitus oli poissa.

Elementan boosterissa on myös sinkkiä, joka varmasti on osaltaan vaikuttanut suotuisasti asiakkaan ihon tilanteessa. Tämä on ihan SUPER hyvä tuote, ja ottaen huomioon niasiiniamidin trendikkyyden, sen hinta on suorastaan vitsi (siis jo normihinta). Nyt * niasiiniamidi-boosterin saa alle 12€:lla.

💎

Tässä tämänkertaiset superalevinkit! ☺️

Seuraavassa postauksessani muuten paneudutaan hormonaalisen aknen hoitoon, kiinnostava aihe, jonka tiimoilta opin itsekin uutta.

 

16 comments on “Whamisan tuotteita -60% alella”

  1. Nyt harmittaa, kun just kotiutin pear blossomin jolien alesta yli 30€ hintaan.

    Vastaa

    0
  2. Sääli, että minulla on kaksi korkkaamatonta "vettä" odottamassa vuoroaan. Muuten olisin ostanut merileväveden heti. Olen yhden putelin sitä aikaisemmin käyttänyt ja tykkäsin :).

    Olen valitettavasti ihonhoito-hamstraaja ja yritän opetella siitä eroon. Nimim. taannoin kuusi aurinkovoideputelia jonossa...

    Vastaa

    0
  3. Pear blossomin olisin muuten ostanut, mutta oli ainakin Tampereen Ruohiksessa niin lähellä parasta ennen -päivä, joten en viitsinyt. Whamisan tuotteet kuulemma pilaantuvat aika nopeasti.

    Yleensä en hajustettuja tuotteita käytä, mutta Whamisa ei niin ärsytä. Hiljattain muuten ostin deep rich tonerin, kun Joliesta tilauksen mukana saamani ilmaisnäytteet tästä vakuuttivat. Ja täähän on paras tuote ikinä. Riittää melkein pelkiltään pitämään ihon kosteutettuna. Eikä tunnu ärsyttävän herkkää ihoanikaan.

    Vastaa

    0
    1. Hiljattain muuten ostin deep rich tonerin, kun Joliesta tilauksen mukana saamani ilmaisnäytteet tästä vakuuttivat. Ja täähän on paras tuote ikinä. Riittää melkein pelkiltään pitämään ihon kosteutettuna. Eikä tunnu ärsyttävän herkkää ihoanikaan.

      😍🙏🏻

      Whamisan tuotteet kuulemma pilaantuvat aika nopeasti.

      Whamisan tuotteilla on lyhyempi parasta ennen -säilyvyys kuin monilla muilla luonnonkosmetiikkasarjoilla, mutta Whamisaa vuosikaudet käyttäneenä en ole oman kokemuksen perusteella nopeampaa pilaantumista huomannut. Käytössä on useampia jo parasta ennen -päiväyksensä ohittaneita Whamisoita joiden tuoksu ja koostumus ovat edelleen freshejä. :)

      Vastaa

      1
    2. Kiva kuulla, että niiden pitäisi säilyä hyvin. Tilaamassani Merilevähoitovedessä näkyi valmistuspäivä 2022-06-09 ja nimeämätön päiväys 2024-10-08. Harmitti, ettei tuotesivulla ollut mainintaa lyhyestä päiväyksestä kuten esim. Sinunapteekilla aina. Ruohiksen mukaan 6 kk käyttöaika on kuitenkin tässä tapauksessa kohtuullinen. Ei kai sitten auta kuin syrjäyttää käytössä oleva puteli ja heti ottaa käyttöön tämä uusi 🫠

      Vastaa

      0
    3. Harmitti, ettei tuotesivulla ollut mainintaa lyhyestä päiväyksestä kuten esim. Sinunapteekilla aina. Ruohiksen mukaan 6 kk käyttöaika on kuitenkin tässä tapauksessa kohtuullinen.

      Jep, Ruohiksella on eri toimintatapa päiväystuotteiden kanssa, eikä 6 kk ole Ruohonjuuressa vielä "päiväyskamaa".

      Ymmärrän kuitenkin asiakkaan näkökulman oikein hyvin.

      Vastaa

      1
  4. Uskaltaako tuota Päärynää käyttää kesällä? Kumpi on tehoiltaan voimakkaampi, Deep Rich vai tuo Päärynä?

    On kyllä hyvä suihku I+M:n appelsiininkukkavedessä. :)

    Ostin muuten Kikolta sen huulipunan, joka näkyi täällä blogissakin pari postausta sitten. Nyt on sävy kohdillaan - tämä on se, mitä olen hakenut. Mutta: huuleni ovat jotenkin niin oudon sävyiset reunoilta, että en saa tätäkään oikein toimimaan itselläni. En ymmärrä... Kerrankin on hyvä sävy, joka EI taita koralliin.

    Vastaa

    0
    1. Uskaltaako tuota Päärynää käyttää kesällä? Kumpi on tehoiltaan voimakkaampi, Deep Rich vai tuo Päärynä?

      Mihin tehoon viittaat? :) Jos kosteuttavuuteen, Deep Rich on tehokkaampi. Jos kirkastamiseen, niin Pear Blossom.

      Kaikkia päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja ihoa kirkastavia (happo)tuotteita uskaltaa mielestäni käyttää kesäaikaan, ovathan ne todella mietoja. Ja kun iho joka tapauksessa tulee suojattua UV-säteilyltä, niin en näe mitään syytä, miksi näitä ei voisi käyttää kesällä :) Koreassa, missä nämä on kehitetty, on paljon Suomea korkeampi UV-indeksi ja sielläkin nämä on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. :)

      Mutta: huuleni ovat jotenkin niin oudon sävyiset reunoilta, että en saa tätäkään oikein toimimaan itselläni. En ymmärrä... Kerrankin on hyvä sävy, joka EI taita koralliin.

      Kokeile huultenrajauskynää! Laveran Brave Rose olisi tähän ihan täydellinen!

      Vastaa

      0
  5. Smuutielta on tullut uusi voide skin peach barrier cream. Mainostavat että on esim. Niasiiniamidia. Ja että kävisi pintakuivalle sekaiholle. Meinaatko testata. Nätti purkki ainakin.

    Vastaa

    0
    1. Moikka Maarit,

      Tämä jää testaamatta, koska näen jo incistä, että en pidä tästä. Tällaiset silikoneilla ja akryyliyhdisteillä liukastetut voiteet ovat mun ihon kammo, vaikka kyllä koostumuksesta hyviäkin aineita löytyy kuten mainittu niasiiniamidi sekä sheavoi, pantenoli ja skvalaani. Smuutin voidepohjat vain edustavat sitä tyylisuuntausta, josta en pidä yhtään.

      Niasiiniamidia tässä on 2%, jolla on mieto barriääriä vahvistava vaikutus.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (51)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat