06.01.2024

Vuoden 2023 Parhaat Tuotteet

Vuoden Parhaat Tuotteet -listaus on täällä. 🏆

Aivan erityisesti kuluneelta vuodelta jäävät mieleen monet ihanan tuoksuiset tuotteet. Olen eittämättä sen tyypin kosmetiikan kuluttaja, joka mieluiten valitsee hyvän tuoksuisen tuotteen. Tänä vuonna eteeni sattui aivan poikkeuksellisen elämyksellisen tuoksuisia tuotteita, jotka kohottavat ihonhoitohetken tavallisen arjen yläpuolelle.

Löytyykö joukosta myös sinun suosikkejasi? :)

LEAHLANI RETINOID RENEWING SERUM

Oikeastaan listalle kuuluu koko Leahlani-sarja: tämä havaijilainen tuttavuus on yksi ihastuttavimpia sarjoja kosmetiikkapolullani. Lue esittelyni sarjasta täällä.

Tykkään ihan kaikesta Leahlanissa: viimeisen päälle laadukkaat koostumukset, vesi- & öljy-lähestymistapa ihonhoitoon, hervottoman ihanat tuoksut, kiinnostavia ja valtavirrasta poikkeavia havaijilaisia raaka-aineita ja kauniit pakkaukset. Vain hinta vähän kirpaisee, mutta ymmärrän, miksi sarja on kallis.

Tähtituotteeksi nostan HPR-retinoidia sisältävän öljyseerumin, joka on koostumukseltaan paras retinoidi-tuote jonka tunnen. Oikeastaan aivan yhtä huikea tuote on sarjan Pamplemousse-öljyputsari. Näiden mehukkaan trooppiset tuoksut ovat jo oma käsitteensä: kuin pulloihin olisi puristettu hedelmiä suoraan paratiisisaarten puiden oksilta. (Ja niin niihin melkein onkin.) Leahlania myy Suomessa ainoastaan Twistbe.

NYX EPIC INK LINER

Paras ruskea eyeliner on löytynyt. Pitkään etsin hyvää ruskeaa, nestemäistä silmänrajaustuotetta jonka voisi ostaa Suomesta (kaikki parhaat löytyivät Sephorasta ja vaativat reissun ulkomaille), kunnes teiltä saamani vinkin kautta kokeilin NYXin Epic Ink Lineria. Nyt riittää reissu lähimarkettiin! 🙏🏻

Epic Ink Linerissa on ohut ja tarkkaa jälkeä tekevä kärki, siveltimen harjakset eivät "rehota" vaan pysyvät siistissä supussa ja tuote on käytössä häkellyttävän pitkäkestoinen. Lisäksi tuote on vedenkestävä, joka on minulle ehdoton ominaisuus silmänrajaustuotteessa. Tulen käyttämään tätä niin kauan kuin tätä myydään!

NOVEXPERT GREEN TEA POLYPHENOLS BOOSTER SERUM

Vihreän teen polyfenoleja sekä muita tehokkaita antioksidantteja tarjoileva seerumi sisältää peräti 57% aktiiviaineita. Ohuen maitomaisen seerumin ykkösjuttu on pigmenttiläiskien hillitseminen, minkä ohella se myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Testasin tuotteen kesällä, ja se on yksi harvoja tänä vuonna loppuun asti käyttämiäni tuotteita. Pullo kesti päivittäisessä käytössä 9 viikkoa ja kolme päivää. Tuote teki mitä lupaa, ja kesäaikaan normaalisti villiintyvät ihon pigmenttiläiskät pysyivät aisoissa. Tuloksia voi lukea tästä postauksesta.

MAKE UP STORE SWEET PEACH -LUOMIVÄRI

Tämä luomiväri osui silmiini täysin sattumalta Helsingin Lykossa. Minun voi sanoa harrastavan persikkaisia luomivärejä, ja ostan niitä kieltämättä vähän turhankin herkästi. Tämä ostos oli kuitenkin täysi kymppi ja napissa näkyy jo pohja - käytettyäni luomiväriä syyskuusta saakka.

Sweet Peach on aivan täydellinen vaaleanpunaiseen taittava hohtava pastellinen persikka joka sopii arkimeikkiini kuin nakutettu. Se toimii todella kauniisti yhteen myös Laveran Burnt Apricot -sävyn kanssa (näkyy oikeassa alakulmassa), siten että laitan Sweet Peach'ia koko luomelle ja mattaista Burn Apricotia luomivakoon. 🩷

AVÈNE SOOTHING EYE CONTOUR CREAM

Osoitus siitä, että aina ei voi päätellä tuotteen potentiaalista mitään incin perusteella. Tämänkin vinkin sain teiltä, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain.

Olin testannut pitkään vaivanneeseen silmäluomi-ihottumaan kaikki mahdolliset tökötit Bepanthenista kortisoniin ja perusvoiteisiin, ja aina oireet vain palasivat. Iho silmäluomissa oli punoittava, karhea, paksuuntunut ja välillä jopa rikki ja vuosi kudosnestettä. Vaiva jatkui melkein 6 kk, kunnes sain blogin ja Instagramin kautta Avène-vinkin. Alettuani käyttää Avènen Soothing-voidetta silmäluomien oireilu hiipui nopeasti - eikä enää palannut.

Kaltaiselleni inci-nörtille on hämmentävää, että en ainesosien perusteella täysin ymmärrä, mikä tässä voiteessa parantaa ihottuman. Voide on hyvin kevyttä eikä oikeastaan edes kosteuta. Se kuitenkin rauhoittaa tulehdusta erittäin tehokkaasti ja korjaa kuntoon vaurioituneen suojamuurin. Voiteen pääasiallinen vaikuttava aine dekstraanisulfaatti. Siitä ei ole kovin paljon tietoa saatavilla eikä se ole yleinen ainesosa kosmetiikassa.

AYU ORGANICS CACTUS ELIXIR

Suomalainen Ayu on vähän niinkuin kotimainen "Leahlani". Koostumukset ovat todella korkealaatuisia, ainesosavalinnat inspiroivia ja tuoksut kerrassaan hurmaavia.  Tuoksumaailma ei ole ihan yhtä intensiivinen ja eksoottinen kuin havaijilaisserkulla, mutta erottuu ehdottomasti edukseen suomalaisten brändien kentällä. Sarjan palkittu Seabuck & Baobab -puhdistusöljy on lähin tuntemani edullisempi vastine Leahlanin Pamplemousse-putsarille..! 😍

Tälle listalle päätyi kuitenkin Cactus Elixir -nimeä kantava öljy, jota markkinoidaan silmänympärysseerumina, mutta jota itse käytän - ilman muuta - koko kasvoilla. Upea koostumus pohjautuu kaktusviikunaöljyyn ja sisältää lisäksi skvalaania, kurkunsiemenöljyä, ruusunjuuri-uutetta, kahviöljyä, bakuchiolia, plankton-uutetta sekä Blue Tansy- eli pietaryrttiöljyä. Tässä on poikkeuksellisen samettinen ja kevyt koostumus (ollakseen vailla estereitä) sekä todella ihana, jälkiruokamainen tuoksu. Tuoksu tulee pelkästään Blue Tansysta, ja Ayun sisaret ovatkin onnistuneet löytämään aivan erityisen makean tuoksuisen laadun tästä trendikkäästä, ihoa rauhoittavasta eteerisestä öljystä.

EVOLVE BLUE VELVET CERAMIDE SERUM

Blue Tansysta kun puhutaan, otetaan tähän perään toinen (ja pian kolmaskin) kyseistä yrttiä sisältävä hieno kasvoöljy. Evolven Blue Velvet Ceramide Serum saa värinsä tästä kirkkaansinisestä öljystä ja tuo iholle rauhoittavan sekä ihon suojabarriääriä vahvistavan cocktailin sisältäen skvalaania, keramideja sekä kauraöljyä. Tämä öljy on ohennettu estereillä ja on erittäin kevyt ja kuivan tuntuinen.

Inci on poikkeuksellisen pitkä sisältäen liudan terapeuttisia ja antioksidanttisia kasviuutteita vahvalla ayurvedisellä vivahteella: kurkumaa, neem-puun öljyä, bimbiä ja tulsia.

Tuoksussa on aistittavissa Blue Tansyn pehmeän aromaattinen makeus, mutta huomattavasti miedompana kuin Ayun Cactus-öljyssä.

RAAW ALCHEMY GOLD DROPS JA BLUE DROPS -KASVOÖLJYT

Tapaa kolmas kiinnostava Blue Tansya sisältävä kasvoöljy: Raaw Alchemy Blue Drops. (Sekä sen sisar Gold Drops.) Tanskalaisen luksusbrändin hienostunut Blue Drops Calming Face Oil sisältää kukuipähkinä-, baobab- sekä jojobaöljyä sekä cocktailin ylang ylangin, Blue Tansyn sekä siankärsämön eteerisiä öljyjä. Vaniliiniakin sisältävä tuoksu on huumaavan ihana! Ja se on yksi syistä, miksi tuote pääsi tälle listalle. Mulla on aivan tolkuton määrä kasvoöljyjä, ja kiistatta ne parhaan tuoksuiset päätyvät suosikeiksi.

Sinisten pisaroiden sisar, kultainen Gold Drops, tuoksuu sekin valloittavalle. Gold Drops Nourishing Face Oil on vieläkin ylellisempi sekoitus sisältäen kuivaa ja ikääntyvää ihoa hellivän yhdistelmän ruusunmarja-, kukuipähkinä, tyrnimarja- ja kurpitsansiemenöljyä. Lämpimän sensuelli tuoksu koostuu mm. seetristä, ylang ylangista ja frankinsensistä seuranaan häivähdys raikasta sitrusta petitgrainin ja sitruunaruohon muodossa.

Leahlanin tapaan Raaw Alchemya myy Suomessa ainoastaan Twistbe.

MOI FOREST FOREST RAIN MIST

Aivan tajuttoman hyvä kasvovesi! 😍 Moi Forestin uutuus on sarjan ensimmäinen tuote, joka ei sisällä metsämikrobiuutetta. Tämä on kehitetty kosteuttamaan ja rauhoittamaan kaikkia ihotyyppejä, ja yksinkertainen koostumus kertoo jälleen siitä, että less is often more.

Forest Rain -suihkeen pohjana toimii suomalainen lähdevesi, johon on sekoiteltu mukava kattaus kosteutta sitovia klassikoita kuten koivunmahlaa, ksylitolia ja glyserolia. Noston arvoinen on myös maissin sokereista johdetty sakkaridi-isomeraatti, joka on tylsän ja epäseksikkään kuuloinen molekyyli, mutta sitoo kosteutta todella tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Soppaan on lisätty vielä antioksidanttista kuusenkerkkäuutetta sekä rauhoittavaa maariantuoksuheinää. Tuloksena raikkaan tuoksuinen, iholla kevyesti liukas ja todella kosteuttavan tuntuinen suihke!

DERMOSIL EMOTION FOOT CREAM

Dermosililla on tätä nykyä oma Emotion-nimeä kantava pienoissarja myynnissä Sokoksissa ja Emotion-myymälöissä. Menin eräänä päivänä Sokokselle hypistelemään sarjan tuotteita ja havaitsin, että jalkavoide on incin perusteella lähes sama tuote kuin Dermosilin fantastinen Karbamidi-jalkavoide.

Karbamidi-voiteeni oli sopivasti loppumassa, ja ostin Emotion-version testiin. Erittäin tuhti koostumus muistuttaa alkuperäistä, mutta osoittautui käytössä vieläkin mieluisammaksi kuin alkuperäinen Karbamidi-tuote: tässä on nimittäin herkullinen kukkaistuoksu, kun alkuperäinen on hajusteeton. Lisäksi Emotion-versioon on lisätty rauhoittavaa kamomillaa sekä ruiskaunokkiuutetta. Karbamidin pitoisuutta ei mainita, mutta se on incissä toisena ja koostumuksesta tunnen, että sitä on runsaasti.

Extravinkki: käytän Emotion-jalkavoidetta myös käsivoiteena yöllä. Karbamidi korjaa tehokkaasti halkeilevaa ihoa, ja pitää kunnossa yhtä lailla halkeiluun taipuvan käsien- kuin jalkojenkin ihon.

TAIKA VAHVISTAVA KASVOÖLJY

Taikan mainio kasvoöljy on koostumukseltaan silkkisen ohutta ja kuivaöljymäistä. Se sisältää kevyen MCT-öljypohjan sekä ravitsevaa auringonkukansiemenöljyä, seuranaan antioksidanttista puolukansiemen- sekä tyrniöljyä. Tämä öljycocktail pehmentää, kirkastaa ja uudistaa ihoa ja puolustaa soluja vapailta radikaaleilta. Aktiiviaineena öljyssä on ihon mikrobiomia vahvistavaa metsämikrobiuutetta.

Tuote on hajusteeton, mutta erotan tuoksussa silti jotain ihan aavistuksen pehmeän makeaa.

LAVERA RADIANT SKIN CONCEALER

Lavera on uudistanut viime vuosina lähes kaikkien meikkituotteidensa koostumukset, ja vuonna 2023 uudistuksen läpikävi viimein sarjan peiteaine. Nyt tuote yltää minunkin standardeihini!

Uusi Radiant Skin Concealer on paljon peittävämpi kuin Laveran aiempi peiteaine, ja koostumus on nyt voidemaisempi, heleämpi ja ihoon paremmin tarttuva. Se tuntuu iholla kaiken kaikkiaan todella miellyttävältä ja kosteuttavalta. Koostumus muistuttaa Mádaran peiteainetta, josta myös tykkään tosi paljon, mutta Laveralla on minulle paremmin sopiva rehellisesti lämmin sävy.

Vinkki: Laveran peiteaine on sen verran kostea, että se kannattaa kevyesti puuteroida.

NURME NEROLI PURIFYING CREAM CLEANSER

Mielenkiintoinen ja erilainen putsari: Nurmen Neroli Cream Cleanser yhdistää öljyn, maidon ja vaahdon. Öljypohjainen koostumus on täyteläistä emulsiota, joka kuivalle iholle levitettynä irrottaa iholta kestävänkin meikin öljyputsarin teholla. Kun lisäät iholle vettä, emulsio alkaa kevyesti vaahdota. Siis kaksoispuhdistus yhdessä tuotteessa!

Vaihtoehtoisesti emulsion voi levittää suoraan kostealle iholle, jos poistettavaa meikkiä ei ole paljon ja tykkäät muuten vain siirtyä suoraan vaahtoavaan vaiheeseen.

Loistava tuote henkilölle, joka ei pidä öljyistä, mutta kaipaisi putsarilta öljyn tehoa yhdistettynä vaahdon helppouteen ja täydelliseen poishuuhtoutuvuuteen. Tätä tuotetta myy Suomessa ainoastaan Jolie.

EVOLVE BLUE TANSY BEAUTY BALM

Parhaiden listalle ehti kiipeämään myös pari loppuvuodesta testattua balmi-kosteuttajaa. Vuosi 2023 merkkasi etappia, jolloin uskalsin viimein antaa balmeille kunnollisen mahdollisuuden, ja ele palkittiin. ✨

Balmi tai balsami on vedetön voide, siis kuin kiinteää öljyä. Oletukseni on aina ollut, että balmit ovat iholla todella tuhdin ja rasvaisen tuntuisia, mutta olinkin väärässä. Balmeissa on yhtä lailla erilaisia ihotuntumia kuin voiteissa, ja jotkin niistä ovat jopa vähemmän rasvaisen tuntuisia kuin tosirasvaiset voiteet!

Evolven Blue Tansy Beauty Balm osoittautui tällaiseksi epärasvaiseksi balmiksi, joka jättää iholle himmeän pinnan. Se sulaa sormissa nopeasti notkeaksi, ja sitä on miellyttävä sivellä ihoon. Iholle jää pehmeä ja suojattu tuntuma, mutta ei yhtään rasvainen. Kuten nimestä voi päätellä, myös tämä tuote sisältää supertrendikkäisiin ainesosiin kuuluvaa Blue Tansy -öljyä. Tarkemman esittelyn tuotteesta voi lukea täältä.

C/O GERD BLUEBERRY BALM

Toinen suosikkibalmi löytyi ruotsalaiselta c/o Gerdiltä. Tutustuin tähän tuotteeseen I Love Me -messuilla ollessani töissä Twistbe'n osastolla, ja suoraan sanottuna vaikutuin asiakkaiden kommenteista. Tuote on pidetty myös sekaihoisten keskuudessa, ja sopiipa se myös lievittämään epäpuhtauksia kiitos sisältämänsä teepuuöljyn. Balmin pohjan muodostavat auringonkukka- ja jojobaöljy sekä mehiläisvaha, ja mukana on myös mustikansiemenöljyä, josta tuote saa nimensä.

Evolven balmin tavoin tämä on iholla yllättävän kevyen tuntuinen, notkistuu nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa (huom: toki oikea annostelu on tärkeää - balmia tarvitsee paljon vähemmän kuin voidetta!). Aromaattinen eteeristen öljyjen tuoksu miellyttää: Blueberry Balmissa on yllämainitun teepuuöljyn lisäksi sypressi-, mandariini-, muskatellisalvia- sekä vaniljahedelmän öljyjä.

YIN YOUR SKIN SALVA CLEANSING POTION

Pysytään vielä aromaattisen tuoksuisten balmien maailmassa - tämä tosin on puhdistusbalmi. Yin Your Skinin upea puhdistus-salva on balmiputsari-kategorian taidonnäyte ja kardemumman tuoksusta pitävien unelmatuote.

Salva on aivan eri tuntuinen kuin muut luonnonkosmetiikan puhdistusbalmit, ja pehmeän jellyn sijaan sen koostumus on tiivistä, rasvaista voidetta. Se ei tunnu iholla jähmeältä vaan notkistuu heti miellyttäväksi työstää. Koostumus on äärimmäisen riittoisaa, ja pieni nokare riittää sulattamaan pois meikin ja lian. Kun kasvoille lisää vettä, voide emulgoituu ja huuhtoutuu iholta vaivatta.

Intensiivinen kardemumman ja sitruunaruohon tuoksu on yksi parhaita, mihin olen koskaan kosmetiikassa törmännyt. Yin Your Skinin Salva on ihonhoidon hemmottelua parhaimmillaan, ja kaikkein ihanin elämys se on saunassa käytettynä. ❤️

BY MUKK SMOOTH SEA SERUM

Niasiiniamidia alkaa vihdoin näkyä myös luonnonkosmetiikassa, ja By Mukk'in seerumi tarjoaa laadukkaan tehotuotteen tästä ainesosasta kiinnostuneille. Monivaikutteisesti ihon kuntoa parantavaa niasiiniamidia voi suositella kenelle vain, mutta erityisen paljon se hyödyttää ikääntynyttä ja samalla epäpuhtauksiin taipuvaista, suurihuokoista ja epätasaisen sävyistä ihoa.

Smooth Sea -seerumi kosteuttaa, silottaa ja tasapainottaa ihoa. Se on tämän vuoden listalla yksi harvoja täysin tuoksuttomia tuotteita.

BIOEARTH ELEMENTA -TIIVISTEET

Italialaisen Bioearth-sarjan pienet 15-milliset tehotipat ilahduttivat niin hinnallaan kuin ainesosillaan. Hinnat ovat välillä 13,90€ - 18,90€ ja valikoimassa on monia todella kiinnostavia ja tehokkaita aktiiviaine-cocktaileja.

Nostan tähän suurimman vaikutuksen tehneen kolmikon, kaikki ihoa kirkastavia: Mantelihappo + Merinarsissi, Reseveratrol + Viinirypäle sekä Glykolihappo. Viimeksimainittua olen käyttänyt liuottamaan iholtani miliumeja. Mantelihappo + Merinarsissi sekä Resveratrol -tiivisteet taas sopivat pigmenttiläiskien ehkäisyyn ja vaalentamiseen.

Näitä voi käyttää yksinään seerumin tavoin tai lisätä toiseen seerumiin, kasvoöljyyn tai voiteeseen.

KORRES THYME HONEY -VARTALOVOIDE JA -SUIHKUGEELI

Jotain vartalollekin: ihanan tuoksuisista vartalonhoitotuotteistaan tunnettu Korres lanseerasi viime vuonna useammankin uutuustuoksun, niiden joukossa Timjamihunaja. Nimen perusteella tuoksu olisi voinut olla imelämmän sorttinen, mutta ei - tämä hunajaisuus on pehmeä ja hillitty.

Tykkään aivan erityisesti suihkugeelistä, jota on myönnettävästi tullut käytettyä myös käsisaippuana, koska se on niin kosteuttava. Olen muuten kerran testannut Korresin suihkugeeliä hiusshampoona, ja tämä viimeistään osoitti, miten hoitavaa Korresin suihkugeeli on. Pesukokemus tuntui samalta, kuin mitä odottaisi kuivien ja käsiteltyjen hiusten kosteuttavalta shampoolta!

Erityismainintana tuoksuille nirson miesystäväni kommentti Thyme Honey -suihkugeelistä - kerrankin hänen suustaan kuultiin spontaani kehu mun kosmetiikkatuotteen tuoksusta! Ikävä kyllä valtaosa mun käyttämistä tuotteista tuoksuu hänen mielestään epämiellyttäviltä ja liian voimakkailta. 🙈

 

Lopuksi kaksi tuotetta aurinkovoiteiden kategoriasta:

SKIN 1004 MADAGASCAR CENTELLA HYALU-CICA WATER-FIT SUN SERUM SPF 50

Kevään suuri aurinkovoidetesti toi eteeni monia uusia tuotteita, joista kirkkaasti paras ihotuntumaltaan oli Yepposta ostamani korealainen Skin 1004 Madagascar Centella -nimihirviö. Myös UV-filtterit (kemiallisia) ovat oikein pätevät: mukana ei ole yhtään vanhan koulukunnan UV-suodattimien pahista, ja filtterit kattavat koko UVA/UVB:n spektrin. (Lue lisää "hyvistä" ja "huonoista"  UV-suodattimista täältä.)

Korealaisia aurinkovoiteita ei suotta kehuta: hyvin monet niistä eivät tunnu lainkaan aurinkovoiteilta korkeasta kertoimesta huolimatta. Koostumukset ovat jopa epäilyttävän kevyen ja raikkaan tuntuisia, kuten tämä huikean ohut, seerumimainen Hyalu-Cica Water-Fit SPF 50 -voide. On hyvä pitää mielessä, että nämä on myös kehitetty kevyempään käyttöympäristöön kuin uimarannalle tai urheiluaktiviteetteihin, eivätkä ole vedenkestäviä.

DERMOSIL SENSITIVE SUN PROTECTION LOTION SPF 30

Dermosilin voide oli vuoden paras aurinkovoide vartalolle. Erittäin hyvin levittyvä ja imeytyvä voide suojasi erinomaisesti korkean UV-indeksin haastavissa olosuhteissakin (tyyppiä Rhodoksen Lindoksen Akropolis keskipäivällä). Plussaa siitä, että voide todellakin imeytyy nopeasti eikä jätä iholle tahmea tunnetta.

*

Ja näin päästään hienon kosmetiikkavuoden läpi. :)

Uusia tuotteita odottaa testaustaan, ja seuraavat 12 kuukautta kertovat, mitkä niistä pääsevät tälle listalle vuoden kuluttua. ☺️

Aiemmat vuoden parhaat -listaukseni löydät täältä.

46 comments on “Vuoden 2023 Parhaat Tuotteet”

  1. Eipä hirveesti oo vuoden parhaissa hiustenhoitoa. Niinkuin ei monella muullakaan vuoden parhaat listauksessa..

    Vastaa

    1
    1. Koska ei ole löytynyt mitään uutta parasta :)

      Bruns on parhautta, enkä ole löytänyt parempia tuotteita Bruns-sarjan jälkeen. Gyadalla oli yhtä hyvät hoitoaineet, mutta sarja jäi pois Suomesta. :/

      Niinkuin ei monella muullakaan vuoden parhaat listauksessa..

      Ehkä tämä kertoo myös hiljaisuudesta hiustuotteiden lanseerauksissa...? Itse käytän lähes pelkästään luonnonkosmetiikkaa, ja sillä saralla uutuuksia ilmestyy verraten vähän. Viime vuoden listalle pääsi Tokmannin Miny-osastoilla myytävän Ohanic-sarjan leave-in-hoitis! :)

      Vastaa

      1
    2. Mua kiinnostaisi,että millä tuotteella värjäät hiuksiasi,jos tarvii kotiväriä? Mikä on mielestäsi paras merkki?😊 Ja totta,brunsit ovat parhautta 💎 Harmi etten ole oikein sinut kasvivärien kanssa vaikka olen cultivatorsia ja radicoa kokeillut.

      Vastaa

      1
    3. Mua kiinnostaisi,että millä tuotteella värjäät hiuksiasi,jos tarvii kotiväriä?

      Olen löytänyt parhaan korallisen värin Celeb Luxury -sarjalta (sävyttävä hoitoaine). Valitettavasti sarjan myynti Suomessa loppui viime vuonna. 😔 Tilasin Lykon poistomyynnistä näitä 20 kpl, niin nyt riittävät 2-3 vuodeksi. Sitten pitää löytää uusi väri.

      Kasviväreillä ei pysty luomaan korallisia pastellivärejä, siksi luonnolliset hiusvärit eivät ole mahdollisuus minulle. Ellen sitten jonain päivänä innostu luonnollisesta hiussävystä. :) Sekin voi tietysti tapahtua! Tällä hetkellä olen vielä ehdottomasti koralli/pinkki/persikka-sävyjen leirissä.

      Vastaa

      3
    4. Onpas kivan näköisiä sävyjä..! 😍

      Jännä juttu: meille pidettiin hiljattain Ruohonjuuressa kasvivärikoulutus, jonka piti ekokampaaja. Hänen mukaansa kasviväreillä ei ole mahdollista luoda ns. pastellisävyjä tai muita off-natural-sävyjä. Itsekin olen ollut tässä käsityksessä, luonnon pigmenttien sävyskaala kun on kuitenkin hyvin rajallinen. Tietysti persikkainen sävy pohjautuu punaiseen, oranssiin ja keltaiseen, ja ehkäpä taitava kampaaja osaa sekoitella näitä sävyjä sisältävistä kasvipigmenteistä pastellisenkin sävyn. Eipä voi väittää mitään ennenkuin on nähnyt omin silmin :)

      (Se vähän pisti silmään linkittämäsi kampaamon Instagramissa, että Brunsin Silver-naamion kohdalla keltaisuutta taittavaksi aineeksi mainitaan kampeche. Naamiossa on myös kampechea, mutta tuotteen todellinen tai ainakin pääasiallinen keltaisuutta taittava aine on synteettinen pigmentti Acid Violet 43. Toistaiseksi ei ole täysin luonnollista keinoa neutraloida keltaisuutta, vaan avuksi on otettava synteettinen violetti jos haluaa näkyviä tuloksia.)

      Vastaa

      0
    5. Sanni, onkohan tuo Ohanic poistunut Tokmannin valikoimista kun en äkkiseltään löytänyt?🤔

      Vastaa

      2
    6. Ohoh, kappas, sarjaa ei enää löydy Tokmannin verkkokaupasta! No, sen tarina Suomessa jäi siis lyhyeksi. Ohanic oli myynnissä Tokmannin verkkokaupassa sekä Tokmannin Miny-osastoilla.

      Liekö poisjäämiseen vaikuttanut väärä hintapiste? Ollakseen Tokmanni-sarja, Ohanicin tuotteet olivat aika arvokkaita. Reagoin hintaan tehdessäni tuotteista yhteistyötä ja mielessäni mietin, että näiden hintataso on muuta, mihin Tokmannin tyypillinen asiakas on tottunut. Hyviä tuotteita, mutta taisivat olla liian kalliita.

      Vastaa

      2
  2. Leahlanit kyllä kiinnostaisi kovasti 😍 Kun saadaan talouden molemmat aikuiset työelämään hoitovapailta, niin menee kyllä testiin juurikin tässä jutussa suosittelemasi tuotteet🙏

    Vastaa

    1
    1. 😍😍

      Jos budjetti vain venyy Leahlaniin, niin minusta tuotteet ovat hintansa arvoisia! Ovat elämyksenä niin ainutlaatuisia! (Ainakin meidän markkinoilla... Ehkä Havaijilla on pilvin pimein näin ihania kosmetiikkasarjoja..? 😍)

      Vastaa

      3
    2. Varmasti 😍 itse rakastan tuoksuvaa kosmetiikkaa🥰 mitä mieltä olet, tarviiko Aqua retinoidiöljyn kanssa muuta kuin kasvovettä?

      Vastaa

      0
    3. tarviiko Aqua retinoidiöljyn kanssa muuta kuin kasvovettä?

      Riippuu ihan ihosta. Kuivemmalla iholla Aqua A ei varmaankaan riitä yksinään, koska sen öljykoostumus on aika kevyt, mutta esimerkiksi minun ihollani riittää. Minulla on pintakuiva iho, ja vesikosteus yhdistettynä kevyeenkin öljyyn riittää pitämään ihon mukavan tuntuisena.

      Kiristävä tunne kertoo, jos öljyt eivät riitä. Eli jos ihollesi jää kasvovesi + Aqua A -kombon jälkeen kiristävä tunne, niin päälle on hyvä levittää vielä voide, balmi tai ravitsevampi öljy. :)

      Vastaa

      0
    4. Kiitos vastauksesta! Olen harkinnut myös argireline seerumin ostoa, voiko sitä käyttää yhdessä retinolituotteen kanssa?

      Vastaa

      0
    5. Voi kyllä. Tosin en ehkä välttämättä samaan aikaan kerrostaisi näitä iholle. Käyttäisin retinolia iltaisin ja argirelinea aamuisin. Ei näillä pitäisi olla mitään kontraindikaatioita, mutta itse suosin ihonhoitosuuntausta, jossa ihoa ei kuormiteta suurella määrällä eri aktiiveja (ja eri kosmetiikan ainesosia ylipäänsä), vaan käytetään yhtä aktiivia kerrallaan. Retinoli kuuluu muutenkin iltakäyttöön joten aamu jää vapaaksi muille aktiiveille :)

      Vastaa

      0
  3. Tuota Avenen silmänympärysvoidetta olen käyttänyt jo vuosia. Se lopetti silmäluomieni kutinan.
    Vinkkinä, että sitä saa Kreikasta apteekeista lähdes puoleen hintaan verrattuna Suomen hintoihin.
    Olen tilannut sitä useasti myös BestPharmacy:stä Kreikasta.

    Vastaa

    1
    1. Vinkkinä, että sitä saa Kreikasta apteekeista lähdes puoleen hintaan verrattuna Suomen hintoihin.

      Kiitos vinkistä :)

      Minulla tämä tosin on niin riittoisaa, että yksi tuubi riittää koko vuodeksi, eikä tuote Suomen hinnoillakaan ole mun käytössä kallis.

      Vastaa

      1
  4. I love me- messuilla Miia J suositteli mulle Leahlanin seerumin tai kasvoöljyn sijaan Föllingen kasvoöljyä. Menin sitten tutkimaan Föllingeä ja se kasvoöljy haisi ihan pissalle! En tietenkään ostanut öljyä. On hyvä muistaa että se mikä on toisesta hyväntuoksuinen on toisesta hirveän hajuinen.
    En tiedä miksi Miia J suositteli mulle Leahlanin sijaan Föllingeä. Mun iho on helppo ja hyväkuntoinen. Ikääntyvä, eikä se kiukuttele. Käytän paljon öljyjä ja seerumeita.

    Vastaa

    0
    1. Vaikea tietysti kommentoida tilannetta, kun en tiedä, mitä olette Miian kanssa keskustelleet. Tuliko esimerkiksi hinta puheeksi? Tosiammattilaisen suositukseen vaikuttavat kaikki tekijät asiakkaan ihotyypistä budjettiin, odotuksiin ja tuoksutoiveisiin. Föllingen öljy oli edullisin kasvoöljy Twistbe'n I Love Me -messutarjouksisssa, tässä on voinut esimerkiksi vaikuttaa hinta. Kuvailemasi ihotilanteen perusteella Föllingen öljy sopisi minunkin mielestäni tilanteeseesi. Messuilla myynnissä ollut Föllingen porkkanaöljy sopii mainiosti iholle, jolla ei ole suurempia ongelmia, näen itse kyseisen tuotteen loistavan hinta-laatu-suhteen hoitoöljynä kaikille ihotyypeille poislukien sekaiho ja rasvoittuva. Sen sisältämä beetakaroteeni sekä porkkanansiemenöljy hidastavat myös ikääntymisen merkkejä, mutta anti-age-vaikutus on kevyt jos vertaa varsinaisiin anti-age-tuotteisiin.

      Kuten sanoit, tuoksuseikat ovat aina yksilöllisiä. Onneksi on testereitä, jotka auttavat asiakasta ostopäätöksessä.

      Vastaa

      1
  5. By mukkin seerumi on aivan loistava ja skin 1004:n aurinkovoide odottelee kaapissa korkeamman uv-indeksin päiviä. 😊 Bioearthin tiivisteitä en ole kokeillut, mutta sarjan Elementa Base Cream Nutri pelasti mun talvi-ihon. Todella hyvä tuoksuton, ärsyttämätön, mitäänsisältämätön, tukkimaton, puoli-ilmainen voide, joka palauttaa ihon kosteuden yhdessä yössä. Löysin voiteen, kun yhtenä iltana mietin, millä saisin pakkasen kurittamaan ihoni talttumaan ja käteen osui voiteesta joskus saamani näyte ja epätoivoisena päätin kokeilla. Seuraavana aamuna ihoni tuntui ja näytti paremmalta kuin viikkoihin, joten marssin Ruohonjuureen ostamaan lisää. Voide itsessään ei sisällä juuri mitään eli vaatii seerumin alleen, jos haluaa tehoja, mutta loistava voidepohja, joka palauttaa glown pakkasten keskelle 😊

    Vastaa

    1
  6. Kuulin huhun, että Nyx lopettaa myymäläbrändinä. Kicksissä ja Emotionissa ei näyttänyt enää olevan myyntipistettä. Harmi.

    Vastaa

    0
    1. Kuulin huhun, että Nyx lopettaa myymäläbrändinä

      Tarkoittaako tämä yksittäisiä myymälöitä? Ei varmaan kuitenkaan tavaratalobrändinä..?

      Onpa tylsää, jos myyntipisteitä vähennetään. :/ Millähän perusteella näin suosittu brändi lähtee esim. Kicksistä ja Emotionista? Ehkä NYX on ollut sitten liiankin laajasti saatavilla, eivätkä myymälät pysty kilpailemaan markettien ja tavaratalojen kanssa..?

      Vastaa

      0
    2. Nyxin poistumisesta kerrottiin minulle Emotionissa, kun olin alkukesästä ostamassa juuri lanseerattua Fat lip Oilia. Brändi tähtää kuulemma tulevaisuudessa omiin myymälöihin. Mikä sitten on lopputulema?
      PS. Sorruin kehumaasi Leahlaniin, Twistbeessä liitymisale 20%. Nyt odotellaan innolla seerumeita saapuvaksi.

      Vastaa

      1
    3. Nyxin poistumisesta kerrottiin minulle Emotionissa, kun olin alkukesästä ostamassa juuri lanseerattua Fat lip Oilia. Brändi tähtää kuulemma tulevaisuudessa omiin myymälöihin.

      Aa, siis omiin stand-alone-myymälöihin..! Okei. Ulkomailla näihin olen jo paljon törmännytkin. Enpähän tiedä toimiiko tämä konsepti Suomessa, jossa asiakkaat suosivat pienten kivijalkamyymälöiden sijaan tavarataloja ja marketteja. Suomalaiset kuluttajat ovat oikein kuuluisia siitä, että olemme "markettikansaa" - täällä halutaan ostaa samasta paikasta sen sijaan, että piipahdeltaisiin useissa pikkuliikkeissä.

      PS. Sorruin kehumaasi Leahlaniin, Twistbeessä liitymisale 20%. Nyt odotellaan innolla seerumeita saapuvaksi.

      😍😍

      Vastaa

      0
  7. Leahlanit on kyllä ihania.
    Ostin retinoliöljyn, mutta en oikein tiedä miten käyttää. Olen puhdistuksen jälkeen laittanut Whamisan deep rich mistin ja päälle retinoliöljyn, tuntuu kuitenkin että jotain muutakin tarvitsisin, ikääntyvä ja kuiva iho kaipaisi enemmän hoitoa ehkä. Uskaltaako retinolin päälle laittaa seerumin ja siihen vielä öljyn?
    Satsasin myös Leahlanin puhdistusöljyyn ja todellakin on herkku. Houkuttaa silti kokeilla Yin Your skin salvaa. Djusien puhdistusöljyä käytin useamman pullon, talvea kohti se tuntui liikaa kuivattavan, ihoa kiristi.

    Vastaa

    1
    1. Moikka kukkis,

      Retinoidien päälle voi kerrostaa muita hoitavia tuotteita :) Anna retinoidin imeytyä kunnolla, ja sitten voit laittaa päälle voidetta ja/tai öljyä.

      En kuitenkaan enää laittaisi päälle toista seerumia. Etenkin vesi-pohjaisen seerumin levitys öljypohjaisen HPR-seerumin päälle tuntuisi kummalta, koska optimaalinen järjestys imeytyvyyden kannalta on toisin päin.

      Leahlanin oma ohje on levittää Retinoid Renewing Serum puhdistetulle ja kuivalle iholle. En ymmärrä tätä ollenkaan, miksi ihon pitäisi olla kuiva..? Kun öljy kuitenkin imeytyy parhaiten hieman kostealle iholle. En ole itse tätä noudattanut, vaan levitän kasvovedellä kostutetulle iholle.

      Satsasin myös Leahlanin puhdistusöljyyn ja todellakin on herkku.

      Ahh, eikö olekin? 🤩 Sen tuoksu hakkaa meikäläisen kirjoissa Salvankin, mutta toisaalta niiden tuoksut ovat niin eri tavalla ihanat, että turha mennä vertaamaan. Toinen on hedelmäinen ja toinen lämpimän mausteinen. Kummallekin on omat hetkensä. 🙏🏻

      Vastaa

      2
  8. SKIN 1004 MADAGASCAR CENTELLA HYALU-CICA WATER-FIT SUN SERUM SPF 50, on kyllä ihan paras. Ollut haussa hyvä, ei tunnu missään aurinkosuoja nassulle ja tää on kyllä hyvä, pigmenttiläiskien haalentuminen (jopa otsani potter läiskä on lähes poissa) kertoo tehosta.

    Leahlani, menee kokeilulistalle. Ehkä joku muu kuin retinoli tai putsari. Olisiko joku hyvin imeytyvä öljy kaulalle/decolteelle, niin nautiskelisin pidempään itse tuoksusta.

    NOVEXPERT GREEN TEA POLYPHENOLS BOOSTER SERUM, tän olinkin jo unohtanut, keväällä voisin tän ostaa kokeiluun.

    BIOEARTH ELEMENTA -TIIVISTEET. Näitä olisi myös kiva kokeilla, mutten tiedä, mitä kokeilisin.

    Olisiko jotain vinkkiä? Pakkaset kuivattivat huulet, rasvasin niitä carmex, seerumit, kasvovoide...tilanne helpottanut. Paitsi nyt huulen alareunassa on ihan kuin rivi mustapäitä. Saunassa pyörittelin kuorinta-aineella ja lähtivät.
    Mutta nyt etsinnässä huulivoide, joka ei tuki huulien lähellä olevaa ihoa.
    Ihan ennenkokematon ilmiö, mutta nää miinus 27-29 asteen päiväpakkaset vaan ovat mun huulille kai liikaa.

    Vastaa

    0
    1. SKIN 1004 MADAGASCAR CENTELLA HYALU-CICA WATER-FIT SUN SERUM SPF 50, on kyllä ihan paras. Ollut haussa hyvä, ei tunnu missään aurinkosuoja nassulle ja tää on kyllä hyvä, pigmenttiläiskien haalentuminen (jopa otsani potter läiskä on lähes poissa) kertoo tehosta.

      Kiva kuulla kokemuksia :) Etenkin sellaisia, jotka kertovat, että tuote todellakin antaa tehokkaan suojan olemattomasta tuntumastaan huolimatta. 🎉

      Leahlani, menee kokeilulistalle. Ehkä joku muu kuin retinoli tai putsari. Olisiko joku hyvin imeytyvä öljy kaulalle/decolteelle, niin nautiskelisin pidempään itse tuoksusta.

      Olen testannut nyt melkein kaikki Leahlanin tuotteet, joten voisin suositella Happy Hour-, Aloha Ambrosia tai Siren -öljyä. Kaikki ovat todella kevyitä ja nopeasti imeytyviä. Itse tykkään näistä eniten Siren'in tuoksusta, siinä tuoksuu runsaasti mm. mandariini ja muita sitrushedelmiä. 🍊🧡 Aloha Ambrosia on kukkaisempi ja Happy Hour miedoin. En osaa kuvailla Happy Hour'in tuoksua kun siinä ei erotu yhtä selkeästi hedelmät tai kukat kuin Leahlanin muissa tuotteissa, mutta hyvä se on joka tapauksessa! 😁 Aromaattinen, tyylikäs ja miellyttävä.

      Palaan vielä sun muihin kysymyksiin, juna tulee just asemalle niin vastaaminen jää kesken.. :D

      Edit. Jatketaan. :)

      BIOEARTH ELEMENTA -TIIVISTEET. Näitä olisi myös kiva kokeilla, mutten tiedä, mitä kokeilisin.

      Tärpit:

      Kosteutukseen: Natural Moisturizing Factor + Sugars
      Kirkastukseen + antioksidanttiseen suojaukseen: Resveratrol
      Ihon turvotukseen: Caffeine

      Huuliongelmaan mulla ei ole hyvää vinkkiä. Hoitovoiteeksi suosittelisin klassista Bepanthenia, mutta siinä on vaseliinia ja saattaa toki tukkia ihoa, jos iho on herkästi tukkiutuvaa laatua.

      Oikeastaan, kun mietin, tuntuu vaikealta tehtävältä suositella huultenhoitotuotetta, joka ei potentiaalisesti tukkisi huultenympärysihoa, sillä huulivoiteet perustuvat okklusiivisille vahoille ja rasvoille, ja okklusiiviset ainesosat ovat niitä, joilla on suurin taipumus tukkia ihoa. Ovatko huulivoiteet aiemmin aiheuttaneet sinulle tällaista..?

      Vastaa

      1
    2. Ei ikinä aikaisemmin, saanut huulivoiteesta näppyjä. Nyt kai nää superpakkaset aiheuttavat jotain omituista.

      Vastaa

      0
    3. Sain vinkiksi työkaverilta (ja kokeiluun purkin jämät): Dermalogica: Multivitamin Power Firm silmänympärysvoidetta, käy huulirasvaksikin.
      Eilisen ja tän päivän kokeilun perusteella jäätävän hintainen (73€/15ml) tuubi ostoslistalla...

      Vastaa

      0
    4. Onpa mielenkiintoinen koostumus: vedetön, mutta silikoni- & esteripohjainen. Tuossa käytetään näemmä samaa vegaanista lanoliini-vastinetta kuin Raaw Alchemyn Blue Balmissa (Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2). Voin kuvitella, että toimii hyvin myös huulilla!

      Vastaa

      1
  9. Yhtään omaa suosikkia tuossa listassa ei ole siitä syystä, etten ole yhtäkään valitettavasti päässyt kokeilemaan. Mieli kyllä tekisi noiden kuvailujen perusteella kokeilla useampaakin!

    Mielenkiintoista muuten, että olen aina mieltänyt sulfaatit peseviksi ainesosiksi, varmaan sen vuoksi, että lähinnä shampoiden yhteydessä niistä on ollut puhetta. Tuskin kuitenkaan tuossa Avenen sy-voiteessa dekstraanisulfaatti on pesevässä funktiossa mukana? :D Samoin löysin yhden voiteen ainesosaluettelosta merkinnän "cetearyl alcohol and sodium cetearyl sulfate". En tuota yhdistelmää löytänyt inci-haulla, mutta guugle kertoi, että tuo olisi jonkin sortin itse-emulgoituva seos ja sitä ilmeisesti käytetään voiteissa säätämään koostumusta. Eli sulfaatit eivät aina olisi peseviä..?

    Vastaa

    0
    1. Tuskin kuitenkaan tuossa Avenen sy-voiteessa dekstraanisulfaatti on pesevässä funktiossa mukana?

      Joo, ei ole, vaan sen vaikutus on valmistajan mukaan "rauhoittava sekä punoitusta ja turvotusta vähentävä".

      Kaikki sulfate-päätteiset yhdisteet eivät ole peseviä aineita, vaikka valtaosa kyllä on. Osa niistä toimii myös emulgaattoreina, ja juttu menee myös toisin päin, eli myös emulgaattoreilla voi olla puhdistavia vaikutuksia. Tuo mainitsemasi 'sodium cetearyl sulfate' on tensidi, eli puhdistava aine, mutta se on kyseisessä tuotteessa yhdistetty toiseen ainesosaan, setearyylialkoholiin, jolloin syntyy funktioltaan uusi ainesosakomponentti (eli juuri tuo Googlesta löytämäsi itse-emulgoituva ainesosa). Jos näet incissä "and"-liitteisen ainesosan, se on itse asiassa virhe, sillä yhdistelmä-ainesosia ei merkitä inciin tällä tavoin. Raaka-aineen tuottaja käyttää tätä merkintätapaa markkinoidessaan kyseistä ainesosakomponenttia, mutta lopputuotteen incissä ainesosat tulee listata ilman mitään and-liitteitä suuruusjärjestyksessä.

      "Cetearyl alcohol & Sodium Cetearyl Sulfate" on tosiaankin yhdiste, joka stabiloi ja emulgoi tuotetta ja vaikuttaa emulsion rakenteeseen. Yhdisteen kauppanimi on Lanette® N. Jos yhdisteen muodostavia komponentteja käytetään erikseen, niillä on muunlainen vaikutus. Kahden tai useamman ainesosan muodostama yhdiste tyypillisesti "katoaa" inciin, koska sen komponentit eivät yleensä ole incissä peräkkäin. Syy, miksi ainesosat eivät ole peräkkäin vaikka kuuluisivatkin samaan yhdisteeseen liittyy siihen, että kaikki eri molekyylit tulee ilmoittaa suuruusjärjestyksessä, ja tällöin vain prosentilla on välilä, ei sillä, onko molekyylillä tuotteessa funktio yksinään vai osana toista yhdistettä. Lanette® N:ssä setearyylialkoholin osuus on 80-90% ja SCS:n noin 10%, joten niiden väliin tulisi incissä hyvin todennäköisesti muita ainesosia.

      (Tulipahan taas pitkä sepustus yksinkertaiseen kysymykseen 🤣)

      Vastaa

      1
    2. Ei haittaa pitkä sepustus, tuohan oli kaikki mielenkiintoista. Merkinnästä inci-listassa: se ei tosiaan ollut merkitty tuolla tavoin and-sanan kera kuten aiemmassa viestissäni virheellisesti kirjoitin, eli moka oli minun. Ja kiitos taas tietämyksesi jakamisesta!

      Vastaa

      0
    3. Merkinnästä inci-listassa: se ei tosiaan ollut merkitty tuolla tavoin and-sanan kera kuten aiemmassa viestissäni virheellisesti kirjoitin, eli moka oli minun.

      Aa, okei. :)

      Ja kiitos taas tietämyksesi jakamisesta!

      Eipä kestä. :)

      Vastaa

      1
  10. Oi, paljon kiinnostavia tuotteita!

    Käytätkö muuten itse mitään primeria meikin alla? Yritin etsiskellä blogista, oletko joskus vinkannut primereistä, mutta en löytänyt 🤔

    Etsiskelen uutta luottoluotetta, juonteita alkaa näkyä ja iho rasvoittui ja kiiltelee helposti, mutta on toisaalta myös pintakuiva etenkin näin talvella, eli ei mitään "superhypermatta"-tuotettakaan voi ostaa..

    Vastaa

    0
    1. Käytätkö muuten itse mitään primeria meikin alla?

      En käytä. Mulla meikki pysyy hyvin ilman pohjustusta ja ihoni kiiltelee vain harvoin.

      Sinulle voisin vinkata Couleur Caramelin Smoothin Velvet Primer -pohjustajan:

      https://jolie.fi/tuote/couleur-caramel-smoothing-velvet-primer-pohjustusvoide/

      Olen tätä testannut vain kämmenselkään joten "kunnon" kokemusta minulla ei ole, mutta markkinoilla on tosi vähän luonnonkosmetiikan matta-primereita, ja tämä on vähemmän mattainen ja vöhemmän "kuiva" kuin ne kaksi muuta, jotka tunnen (Alima ja Couleur Caramelin Velvet Healthy Glow).

      Kaikkein paras olisi ollut 100% Pure Mattifying Primer, mutta sitä ei saa enää Suomesta. Se oli pitkään mun ykkössuositus luonnonkosmetiikan primereista, harmi, että se jäi pois.

      Vastaa

      0
  11. Tässä listassa on montakin kiinnostavaa tuotetta, joita tekee mieli kokeilla.. ennen kaikkea tuo Skin 1004 aurinkosuoja! Luin siitä jo viime kesänä muutamilta sivuilta ( tietenkin Karkkipäivän aurinkovoidevertailu), ja vakuutuin. Toivottavasti sitä vielä saa Suomesta myöhemmin, ei jaksa paljon enää tilailla ulkomailta..

    Samoin Bioeartha Elementsin valikoimassa on paljon houkuttelevan näköisiä 'tippoja'.. yhtä ennätin jo testata, C-vitamiini.

    Taika kasvoöljy menee myös listalle (hajustamaton, edullinen, kannatusta tälle) sekö - yllätys yllätys - Nurmen putsari, tuoksustaan huolimatta..! Koostumus kuulostaa niin erikoiselta, että se voisi hyvinkin olla käyttökelpoinen.

    Kiitos jälleen koosteesta.

    Vastaa

    0
    1. Toivottavasti sitä vielä saa Suomesta myöhemmin, ei jaksa paljon enää tilailla ulkomailta..

      Uskoisin, että se kyllä pysyy Yeppon valikoimassa, kun kuuluu heilläkin suosituimpiin aurinkovoiteisiin. Ja Yeppolla vaikuttaa olevan ihan vakaa asema Suomen markkinoilla. Tosi kivaa, kun on mahdollista käydä fiilistelemässä korealaista kosmetiikkaa myös kivijalkamyymälässä - Tampereellakin..! 🤗 Ettei kaikki aina jää pk-seudulle.

      Taika kasvoöljy menee myös listalle (hajustamaton, edullinen, kannatusta tälle)

      Taikan öljy on todella hyvä! 👍 Parhaita edullisia kasvoöljyjä joita olen testannut. 💎

      Nurmen putsari, tuoksustaan huolimatta..!

      Jos päädyt tätä kokeilemaan, odotan jälleen suurella uteliaisuudella sun kokemuksia. :)

      Vastaa

      0
  12. Hei Sanni!

    Minua alkoi kiinnostaa tuo Moi Forestin kasvovesi, mutta tuo pullo on aika pieni (60ml) verrattuna moneen muuhun kasvoveteen. Osaatko sanoa, että onko kasvovesi miten riittoisaa?
    Toinen kysymys liittyy ecocertiin. Eli onko ecocert-sertifikaatin saaneissa tuotteissa hajusteet (parfum) luonnollisia?

    Kiitos ihanasta blogista! Täältä saan aina niin hyviä tuotevinkkejä.. :)

    Vastaa

    0
    1. Moikka Matleena!

      Moi Forestin kasvovesi on tosiaan aika arvokas litrahinnaltaan. Luulen tämän johtuvan etenkin pienistä valmistusvolyymeista. Pienemmillä artesaani-tyypin kosmetiikkasarjoilla tuotekustannukset nousevat paljon korkeammiksi kuin suurten volyymien brändeillä.

      Riittoisuutta minun on siinä mielessä hankala arvioida, kun tykkään itse kunnolla läträtä kasvovesillä ja imeytän niitä ihooni monta kerrosta. Mutta sen verran pystyn sanomaan, että kyllä Moi Forestin kasvovedestä jää iholle miellyttävä ja kostea tunne jo yhden kämmenellisen jälkeen. Yksi kämmenellinen: kaksi suihkusta kämmeneen ja nesteen painelu ihoon. Kyllä tämä kasvovesi tuntuu keskivertoa kosteuttavammalta ilman muuta.

      Toinen kysymys liittyy ecocertiin. Eli onko ecocert-sertifikaatin saaneissa tuotteissa hajusteet (parfum) luonnollisia?

      Kyllä. Hajusteiden kuuluu olla 100% luonnollisia Ecocertin tuotteissa. Sama pätee muihinkin suurimpiin sertifikaatteihin. Koska tuoksut on täysin mahdollista valmistaa 100% luonnollisista aineista, ei ole mitään perusteltua syytä käyttää synteettisiä tuoksuja. Tietyt säilöntäaineet ovat ainoa poikkeus: luonnonkosmetiikan sertifikaatit sallivat muutaman synteettisen säilöntäaineen, koska säilyvyyttä voi reseptiikasta riippuen olla hankala taata pelkästään luonnollisilla keinoilla.

      Vastaa

      0
  13. Hei!

    Lukaisin "Karkkipäivä" -blogin postauksen "Vuoden 2023 Parhaat Tuotteet" ja haluaisin kiittää jakamistanne tuotesuosituksista. Oli mielenkiintoista lukea, miten erityisesti tuoksulliset tuotteet ovat tehneet vaikutuksen teihin viime vuonna. On ilahduttavaa nähdä, kuinka eri tuotemerkit ja tuotteet, kuten Leahlani-sarja, NYX Epic Ink Liner ja Novexpert Green Tea Polyphenols Booster Serum, ovat nousseet suosikeiksenne. Oma kiinnostukseni heräsi erityisesti tuon Leahlani-retinoidiseerumin suhteen, josta puhuitte niin lämpimästi.

    Kiitos, että jaatte kokemuksianne ja asiantuntemustanne kauneudenhoitotuotteista. Odotan innolla, mitä löydätte seuraavaksi!

    Ystävällisin terveisin,
    Hanna

    Vastaa

    0
  14. Mitä tulee kommenttiin "ei ole juuri hiustuotteita": komppaan Sannia, että viime vuonna ei juuri julkaistu hirveän paljon hiusuutuuksia, joita voisi nostaa vuoden parhaisiin. Tämän vuoksi nostin itsekin listalleni vähän aiemmin julkaistuja tuotteita. :D

    Vastaa

    0
    1. Jes, asia on juuri näin. Hiustuotebrändejä on luonnonkosmetiikka-alalla todella pieni määrä verrattuna ihonhoitoon, siksi uutuuksiakin tulee ulos paljon harvemmin.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (51)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat