23.05.2020

Hiuskuulumisia - kärsineet mutta mieleiset kutrit

On taas "hiuspäiväkirjan" aika.

Olen niin mielistynyt koralliin hiusväriini, että tästä en varmaan vähään aikaan vaihda. 🧡

Se ei ole värinä niin kaunis kuin violetti, mutta se sopii minulle paremmin ja on niiiiiin ihanan helppohoitoinen violettiin verrattuna!

Ylläpidän hiusväriäni kahdella värjäävällä hoitoaineella; Celeb Luxuryn Viral Colorditonerin sävyillä Coral ja Rose Gold.

Rose Goldin olin ostanut ennen koralliin sävyyn vaihtamista, ajatuksena tuunata viileästä pinkistä vähän lämpimämpi vaaleanpunainen. Rose Gold ei kuitenkaan vaikuttanut tekevän hiuksilleni juuri mitään, kun laitoin sitä kalpean pinkin sävyn päälle. Pidin hoitsikkaa jopa hutiostoksena.

Nyt sitten korallin tukan kanssa olen kokeillut Rose Goldia uudestaan, ja se toimii haalistuneen korallin päällä jostain syystä paljon paremmin kuin haalistuneen pinkin. Rose Gold taittaa korallia pinkimpään suuntaan, Coral-sävy yksinään on rehellisen oranssisempi. Toki näitä voi myös sekoittaa keskenään.

Colorditioner-sävy Coral pysyy minulla niin hyvin, että vaikka en lisäisi sitä kuukauteen, hiukseni ovat yhä tasaisen koralliset, vaikkakin tietysti hyvin haalean koralliset.

Yleensä teen värikäsittelyn hiuksiin joka toisessa tai kolmannessa pesussa, kun violetin sävyn kanssa väriä piti lisätä joka ikisessä pesussa.

Tässä on Rose Goldilla taitettu koralli. Kuvalla haluan demonstroida myös hiusteni yhä vain surkeampaa kuntoa. :/

Kaikki päällimmäiset hiukseni ovat rispaantuneet katki ponnarin kohdalta, ja minulla on nyt tuollainen noin 20 cm lyhyinen, hapertunut osio pään päällä. Tämä on värinpoiston jälkipyykkiä. :(

Tässä ovat kaikki hiukseni. Niiden volyymi on suunnilleen puolittunut viime keväisestä.

Hiukset kesällä.

Hiukset syksyllä värinpoiston jälkeen, kun päällihiukset eivät vielä olleet katkenneet.

Ja nyt hiukset ovat tällaiset. (Nojoo, tässä kuvassa tosin kosteina jolloin volyymi ei oikein tule esiin.) Tässä minulla on muuten Coral-sävy hiuksissa vaikuttamassa. Levitän sen, kuten myös Rose Gold -sävyn, aina kuivaan tukkaan niin sävy tarttuu parhaiten.

Ja nyt kun hiusmassani on niin ohut, hoitoainetta ei edes mene montaa kämmenellistä koko tukkaan, kuivanakaan....

Coral-sävy ja Curly Girl -kikkarat tuoreeltaan eilisaamulta.

Ja juuri kestovärjätyt "lakupötkö"-kulmakarvat ;D - Totesin eilisessä Instagram-"raportissani", että laminoitujen kulmakarvojen sävy ei tällä kertaa kestänyt yhtä pitkään kuin ensimmäisellä kerralla, ja päädyin kestovärjäämään itse ennen seuraavaa laminointia.

Huulilla Benecosin Soft Coral -huulipuna. Harvoin käytän näitä lämpimiä punaisia huulipunia (olen murrettujen marjapunien vannoutunut ystävä), mutta Soft Coral näyttää sopivan mulle oikein kivasti! Marjaisat punat eivät oikein korallien hiusten kaveriksi niin sovikaan.

Jaan vielä loppuun geelivinkin (tai miksi tätä voi kutsua... geelituunausvinkin....)

Minulla on Ekopharman Minttu-geeli lopussa, ja kaapista löytyy Urtekramin Aloe Vera -geeliä ja viime syksynä testiin ostamaani kotimaista AM Natur -geeliä. AM:n geeli osoittautui makuuni vähän liian voimakkaaksi, se jättää yksinään käytettynä hieman koppurat hiukset. (Tehoaineena on sokeri.)

Mintun loppuessa keksin hyödyntää kaapin geelejä yhdistämällä ne sekoitukseksi; Urtekram on yksinään vähän liian mietoa ja AM taas liian vahvaa, mutta yhteen sekoitettuna niistä tulee juuri sopiva cocktail! Ja vielä erittäin kosteuttava ja hoitava - Urtekramin geelihän on oikeastaan tarkoitettu vartalon ihon kosteutukseen.

Mites muuten teidän muiden Curly Girl -metodiin viime vuonna hurahtaneiden tilanne tällä hetkellä? :) Vieläkö jatkatte metodilla?

Minä jatkan muilta osin, mutta nuo Celeb Luxuryn hoitoaineet eivät ikävä kyllä sovi ihanteellisesti metodiin koska ne sisältävät silikonia. (Celebin värishampoohan taas ei sisällä silikonia eikä sulfaatteja, ja sopii metodiin. Korallia shampoota sarjassa ei valitettavasti ole....) Ploppaus, hiusten "märkähoitaminen" ja geelin käyttö on kuitenkin jäänyt vakkariksi, välillä jaksan myös tehdä squish to condish -tekniikkaakin hartaudella :)

Kun värinpoiston tuhot ovat joskus kolmen - neljän vuoden päästä kasvaneet kokonaan pois, voin ehkä odottaa taas viime kesän hiusunelmatilaani...! Ei enää koskaan värinpoistokäsittelyä, se on varmaa. Ja siksi aion aina pysytellä vaaleissa, pastellisissa väreissä.

26 comments on “Hiuskuulumisia - kärsineet mutta mieleiset kutrit”

  1. Ihanaa että pysyt positiivisena vaikka asiat ei menisikään aina ihan putkeen. Harvemmin on tullut tänne kommentoitua, mutta nyt: kiitos kun kirjoitat tänne blogiin näistä ikävistäkin jutuista. Voin ainakin omakohtaisesti sanoa että monien aiheiden äärellä sun kirjoituksista on ollut niin paljon apua kun on taas (jälleen kerran) tullut huomattua, ettei ole ikävien asioiden kanssa yksin :)

    Voimia siis hiustenkasvatusprojektiin! ps. sun blogin kautta on myös jäänyt monet hutiostot väliin eli lompakkokin kiittää xD

    Vastaa

    0
    1. Kiva kuulla ☺️☺️
      Mulle on aiemminkin sattunut ikäviä hiussattumuksia, esimerkiksi Mago-hiuspidennykset, joita pidetään markkinoiden hellävaraisimpina (kiinnitetään hiuksiin puuvillasolmuilla), olivat nekin mun hauraalle hiuslaadulle liian kuluttavia ja multa irtosi (siis nirhaantui katki) muistaakseni jopa viisi hiuskimppua solmun kohdalta. Silloinkin katosi hiuksista aika paljon massaa... 😕

      Vastaa

      0
  2. Tuo koralli on kyllä ihana:) mä ite innostuin joitain kuukausia sitten lätkimään punaisia suoravärejä hiuksiin, ja ne yllätyksekseni tarttui hyvin ja toi kivaa piristettä. Nyt taas kesää kohti antanut enimpien haalistua niin, että jäljellä häivähdys kuparia, tykkään! Nuita ja satunnaisia tavisshampoo hairahduksia lukuunottamatta näemmä kuin huomaamatta tuli vuosi curly girliä täyteen! Oon kyllä tykännyt, hiukset voi hyvin, vaikka täydellisiä tuotteita/ tapoja ei oo löytynyt, mutta ei se haittaa. Testailu on kivaa ja se, että hius on välillä säkkärämpi ja välillä loivempi kiharainen. Eipähän tuu tylsää:) ja ohan nää hiukset jo päässeet venähtämään, varmasti jaksais kihara nousta kun jaksais käydä kampaajalla.

    Vastaa

    0
    1. Jep, ainakin hiukset voi Curly Girlillä paremmin, eli on siitä jotain hyötyä vaikkei niin kihartuisikaan ☺️

      Vastaa

      0
  3. Hauska sattuma, miten ennen tämän tekstin lukemista olin juuri tarkastelemassa ja vähän ihastelemassakin, miten suihkun jälkeen kuivuneet kiharat näyttävät sitä sievemmiltä, mitä pidemmiksi hiukseni kasvavat. Metodin innoittama hiusten hoitaminen on jatkunut viime keväästä tauotta, enkä enää näkisi, mikä saisi luopumaan valitsemastani tyylistä.

    Alkuinnostuksen hiusten puristelupesujen ja pellavansiemengeelien valmistelujen jälkeen lopulta jäljelle jäivät kolmen eri hoitoaineen kiertävä pesurytmi ja teepaitaturbaani. Vaikka suihkun jälkeiset kiharat ovat vain lyhyen hetken ilo, kiharoiden havittelun myötä sain merkittävästi parempikuntoisemmat hiukset! Ei karheutta, sameutta eikä kaksihaaraisiakaan. Nyt voin kasvattaa pidemmät hiukset ilman niiden siivottomiksi muuttumista.

    Vastaa

    0
    1. Vaikka suihkun jälkeiset kiharat ovat vain lyhyen hetken ilo, kiharoiden havittelun myötä sain merkittävästi parempikuntoisemmat hiukset!

      Tämä on just se kaikkein paras juttu Curlyssa (jos multa kysytään 😄)! 🙏

      Ja jos sulfaatittomuus tosiaan on vaikuttanut mulla henkilökohtaisesti hiuspohjan rasvoittumisen lähes totaaliseen hiipumiseen, niin se on kyllä toinen eittämätön etu..! 👍

      Vastaa

      0
  4. Tuo koralli sopii sulle kyllä erinomaisesti! Se tuo kasvoillesi niin paljon lämpöä ja eloa. En oikein tiedä ketään muuta kelle se sopisi tai kellä olisi korallin väriset hiukset :) silloin aikoinaan kun mulla oli pitkät hiukset, mulla oli just ponnarin kohdalla se lovi ja katkeilleet hiukset. Hiusten huono kunto ja vaihtelunhalu olikin sen syy leikata lyhyet hiukset. No nyt mä haluan taas pitkät hiukset :D

    Syynä on taas hiusten huono kunto, jatkuva vahalla, hiuslakalla ja tyvikohottajalla läträäminen alkaa näkyä vaaleassa tukassa. Hiukset on katkeilleet päältä, siitä kohdasta mitä joudun laittamaan ja repimään aina kammalla auki. Viime kesänä olin "curly girlillä" eli annoin hiusten kuivaa luonnollisesti niin että kihara tuli esiin.
    En föönännyt ja suoristanut aina pesun jälkeen ja laittanut tukkaa heti vahalla ja lakalla. Tukka oli sairaan hyvässä kunnossa, ihanan kihara ja hyvinvoivan näköinen. No se juna meni sitten kun rupesin taas suoristamaan ja tekemään värinpoistoja kotona.
    Mietin että voiko mulla ollu joku puutostila kun kynnet on ihan haperoa, tukka kuiva ja katkeileva. Ei ole enää nättejä pitkiä kynsiä. Pitäisi ehkä ostaa joku hyvä ravintolisä :)

    Vastaa

    0
  5. Oletko varma että ohentuminen johtuu käsittelyistä eikä sun stressisestä elämänjaksosta? Mulla on erojen kohdalla hiuksia lähtenyt ihan hurja määrä.

    Vastaa

    0
    1. Erosta on jo puolitoista vuotta. Mutta kuka tietää, voihan pitkällinen raskas elämänvaihe yhä näkyä hiuksissakin. Itse olen taipuvainen pitämään värinpoistoa syypäänä, sehän on rankin käsittely mitä hiukselle voi tehdä ja haurastuttaa hiusta tosi paljon. Ja päällimmäiset hiukset ovat aina kaikkein alttiimmat kulumiselle. Värinpoiston jäljiltä ne olivat niin hauraat, että eivät enää kestäneet ponnarilenksun tuomaa rasitetta.

      Vastaa

      0
  6. Toi koralli on kyllä ihana ja hiusten värillä voi olla kyllä ihan älytön vaikutus fiilikseen :)
    Mun alussa ollut pastellipinkki haalistu tosi nopee pastellinvaaleanpunaiseksi ja nyt sävy vaihtelee pesujen mukaan älyttömästi. Mulla on käytössä Four reasons colour mask toning shampoot sävyssä rose ja rose gold. Lisäksi saman sarjan rose gold hoitsikka/maski ja lisäksi vielä Biozellin rasperry-mask. Niitä sitten miksailen fiiliksen mukaan. Ruusukulta on ehkä kuitenkin se mieleisin näistä tällä hetkellä :)

    Vastaa

    0
  7. Siis tuo koralli ja tuo meikki niin freesi niin ihana sulle😍 sopii tosi hyvin.
    Paremmin kuin violetti.

    Vastaa

    0
  8. Olet tosi kaunis vikassa kuvassa!

    Aloitin CG:n Instagramin innoittamana jo 2-3 vuotta sitten. Moni asia siinä ei ole toiminut mun hiuslaatuun, joka muuttuu helposti "ylihoidetuksi". Otan mieluummin hieman karheahkon lainepehkon, kuin ylipehmeät ja ohuet hiukset, jotka ovat nätisti muutamassa kiharapötkössä :D

    Vastaa

    0
  9. Tuo koralli on sulle kyllä niiiiiin kaunis. Varmasti ihanaa nähdä noin upee tukka aina peilistä :D Tulee itellekin himo kokeille, heh. Ja jännä kyl toi lovi, enpä olisi huomannut sun normaalikuvista ollenkaan. Esim. tuossa Dermosilin huulimeikkikuvassa missä sulla on tukka auki, niin ei sitä huomaa ollenkaan vaan näyttää vaan tosi kauniilta :)

    Kenties vähän tyhmä kysymys, mutta miten sä siis saat värin pysymään tyvessä, varsinkaan jos et halua enää tehdä värinpoistoja? Vai onko värinpoisto siis jotenkin eri asia kuin joku kevyempi vaalennus? Vai tarttuuko sulla väri ihan käsittelemättömään tukkaan? (Mä olen täysin tietämätön kaikissa värjäämiseen liittyvissä asioissa :P) Oon itse yrittänyt värjätä La Richen ja Hermansin väreillä violetiksi ja vaaleanpunaiseksi. Mun tukka on siis luonnostaan erittäin vaalea, tyvestä lähellä 10 (se on vissiin vaalein, näin on vain joskus kampaaja todennut. En mä itse osaisi tehdä moista analyysia :'D). No laiskana ihmisenä en sitten alkanut tehdä mitään valmistelevaa käsittelyä, kuten vaalennusta, koska en edes tiennyt miten se tehtäisiin. Niinpä yritin vain saada keltaista pois syväpuhdistavalla shampoolla ja askorbiinihapolla. Värjäyksen lopputulos oli täysin olematon. Ehkä hyvällä mielikuvituksella jonkun pienen häivähdyksen näki. Eli pitkään selostukseen kätkeytyvä kysymys: tarvitseeko suoraväri (jos se nyt on edes oikea termi tässä kohtaa) aina vaalennuksen, ja miten se edes tehdään tonne tyveen? Mä en ole löytänyt mistään mitään shokkivärit for real dummies -ohjeita, missä selitettäisiin tämäkin :'D Olisi himo värjäillä, mutta sitten pitäisi kai opetella toi vaalennushässäkkäkin ja äh, laiskuus estää :D Ja mulla kun olisi tosi monta purnukkaa La Richen laventelia odottamassa kun jostain päähänpistosta ostin niitä kerralla varastoon...

    Vastaa

    0
    1. Ja jännä kyl toi lovi, enpä olisi huomannut sun normaalikuvista ollenkaan. Esim. tuossa Dermosilin huulimeikkikuvassa missä sulla on tukka auki, niin ei sitä huomaa ollenkaan vaan näyttää vaan tosi kauniilta :)

      Joo, ei se oikeastaan ole lovi vaan päällimmäisistä hiuksista muodostunut "tasaisesti" lyhemmäksi katkeillut hiuskerros :) Joku voisi siis jopa luulla, että olen tarkoituksella leikkauttanut hiuksiin tuollaisen lyhemmän kerroksen. Kun hiukset on kiharat, sitä tuskin huomaa lyhempien pituuksien "kadotessa" kiharoiden joukkoon, mutta nostaessa hiuksia päälaelta näkee, miten lyhyt päällimmäinen osio on.

      mutta miten sä siis saat värin pysymään tyvessä, varsinkaan jos et halua enää tehdä värinpoistoja? Vai onko värinpoisto siis jotenkin eri asia kuin joku kevyempi vaalennus?

      Joo, ne on vähän eri asia. Käytännössä erona on se, että värinpoisto on se kaikkein voimakkain vaalennuskäsittely, jossa hiuksesta poistetaan kaikki pigmentti, niin oma kuin keinotekoinen. Voimakkuuteen vaikuttaa hapete, joka värinpoistossa on todella voimakas. Tavallisessa vaalennuksessa hapete on miedompi.

      Pastellisen vaalea suoraväri ei tartu vaalentamattomaan hiukseen (vaikka aina tähänkin löytyy poikkeuksensa, joillain ihmisillä saattaa tarttua..!), joten hius täytyy lähtökohtaisesti aina vaalentaa jos haluaa pastellisen suoravärin. Tummemmatkaan suoravärit eivät välttämättöä tartu kovin hyvin luonnontilassa olevaan hiukseen. Hius täytyy siis suoraan sanottuna vaurioittaa, jotta suoraväri tarttuu siihen kunnolla.

      Mun 7-asteiseen tyveen suoraväri ei tartu ollenkaan, jos sitä ei vaalenneta. Pyrin pitämään vaalennusvälit neljässä kuukaudessa jotta hius säästyisi mahdollisimman paljon, mutta jo 2 kk:n kasvuraja näyttää aika rumalta. Nytkin yritän vain sinnitellä heinäkuuhun vaikka tyvi näyttää jo aika karulta... :p

      tarvitseeko suoraväri (jos se nyt on edes oikea termi tässä kohtaa) aina vaalennuksen, ja miten se edes tehdään tonne tyveen?

      Tähän tulikin jo ylempänä vastaus :) Tyvivaalennus tehdään niin, että vaalennusainetta levitetään huolellisesti pensselillä vain tyvikasvun alueelle. Jos vaalentaa itsekseen kotona, on tietysti vaikeampi saada vaalennusta rajoittumaan pelkästään tyvikasvun alueelle. Siksi mä käyn nykyään aina kampaajalla vaalennuksessa. Ammattilaisen on huomattavasti helpompi saada vaalennus osumaan vain tyven alueelle, ja lisäksi kampaaja pystyy valitsemaan prosentin tarkkuudella asiakkaan hiusten kuntoon ja väriin sopivan hapetteen, eli tarpeeseen ja haluttuun tulokseen nähden miedoimman. Kaupasta vaalennusaineen ostaessa ei koskaan voi tietää minkä vahvuisen hapetteen purkki sisältää, joten tuloksesta ei koskaan voi olla varma.

      Tässä pieni "hiusten vaalennuksen infopläjäys" :D Ja minäkin olen hiusasioissa kaukana ammattilaisesta, mutta kyllä näihin on tullut jonkin verran perehdyttyä harrastuneisuuden ja kemian mielenkiinnon pohjalta :)

      Vastaa

      0
  10. Siis tuo väri on niiiiin sun juttu 😍

    Mulle cg-metodi ei sitten loppujen lopuksi sopinut. Vajaa puolisen vuotta sain jatkettua metodilla, mutta se laukaisi seborrooisen ihottuman ja sen jälkeen ihan mahdottomuus ettei käyttäisi sulfaatittomia shampoita. Nyt menen siis lääkeshampoon ja föönauksen voimin, jotta hiuspohja pysyy kunnossa. Vähän on ikävä sellaista loivaa beach-kiharaa, mutta teen sen sitten raudalla jos haluan 😊

    Vastaa

    0
    1. mutta se laukaisi seborrooisen ihottuman ja sen jälkeen ihan mahdottomuus ettei käyttäisi sulfaatittomia shampoita.

      Voi kurjuus... (mutta tarkoititko, että on mahdottomuus käyttää sulfaatittomia...? Sulfaatittomathan nimenomaan ovat CG:tä, mutta kirjoitit, että on mahdottomus ETTEI käyttäisi niitä...)

      Vastaa

      0
    2. Joo siis tietty just näin! 🙈 Pakko olla sulfaattia ja lisäksi pestä usein, jotta hiuspohja pysyy puhtaana.

      Vastaa

      0
  11. Itse olen käyttämässä nyt loppuun kaikkia silikonillisia ja curly girliin sopimattomia shampoita ja hoitoaineita, jotta pääsen niistä eroon. Sitten kun ne on käytetty, yritän palata curly girlin pariin taas. Eron huomaa selvästi, nyt hiukseni ovat paljon suoremmat, kuin curly girliin sopivilla shampoilla, vaikken edes ploppaa tai hoida hiuksia muuten kovin eri tavalla. Silikonilliset, sulfaatilliset ja alkoholia sisältävät shampoot ja hoitoaineet vain sopivat hiuksilleni selvästi huonommin. Jännä, ettei sitä aiemmin ole huomannut, mutta toisaalta ei tiennyt, miten puhtailta ja pehmeiltä hiukset voisivat tuntua. Esim. Yves Rocherin Low Poo tekee hiuksista huomattavasti puhtaamman tuntuiset kuin nuo muut.

    Vastaa

    0
  12. Koralli väri on kyllä niin kaunis! Se saa (muutenkin hyvän) ihosi oikein hehkumaan! :)
    Ihailen tyyneyttäsi pienimuotoisen sulkasadon edessä (ei sitä kyllä huomaa laitetussa tukassa).
    Mulla on muistissa kolme pahinta hiustenlähtöäni. Ensimmäinen oli nuorena, kun ammattikoulun kampaajaopiskelija laittoi vaaleat raidat folioliuskojen avulla ja taisi pitää väriä vähän liian kauan. Ekoissa pesuissa tippui pois joka-ainoa vaalennettu hius! Toisen kerran olin asialla itse. Halusin vaalennetun tukan takaisin omaksi vaaleanruskeakseni. Markettivärillä lopputulos oli lähes musta! Itkua niellen juoksin pipo päässä Anttilaan ja ostin kovimmat löytämäni vaalennusmyrkyt. No, lopputuloksen arvaa... Kolmas kerta oli yllättävin ja pahin. Minulla oli kamala elämänvaihe (suorastaan sadistinen pomo, jonka kanssa työskentelin kahdestaan jne. jne.). Kun se oli ohi, luulin selvinneeni henkisillä traumoilla ja tahattomalla laihtumisella. Vajaan puolen vuoden kuluttua alkoi PAHA huistenlähtö ja ymmärsin hiusten reagoivan stressiin omalla hitaalla tavallaan. Silloin arvelin tulevani kaljuksi ja harkitsin jo ajavani kaiken suosiolla pois. Mutta pikkuhiljaa tukka toipui.
    CG-metodiin olen liian laiska, mutta poimin siitä parhaat palat! :) Itsekseen kuivuminen, runsas hoitoaine, myös hiuksiin jätettävä, ja koen, että hiusten kunto on parempi. Kiharat ovat nyt "selkeämmät".
    Aurinkoista kesää!! <3

    Vastaa

    0
    1. Ensimmäinen oli nuorena, kun ammattikoulun kampaajaopiskelija laittoi vaaleat raidat folioliuskojen avulla ja taisi pitää väriä vähän liian kauan. Ekoissa pesuissa tippui pois joka-ainoa vaalennettu hius!

      Herranjestas..! Huhhuh, mä olisin varmaan saanut slaagin..

      Ja on nuo muutkin kokemuksesi kyllä kamalia... voi hurjuus.... Onneksi sadistinen pomo on nyt historia..!

      Mä en ole kotivärjäyksessä onnistunut tuhoamaan hiuksia, mutta vaalennusaineilla tulos on ihan mitä sattuu ja koska juuri oikea vaalennusaste on täysin ratkaisevaa pastellisten suoravärien kanssa, olen siirtynyt kokonaan salonkivaalennukseen.

      Kaunista ja aurinkoista kesää sinullekin :) <3

      Vastaa

      0
  13. Ihania sävyjä😍 Ootko Sanni kokeillut Four Reasons hoitoaineita? Mäki oon iha tykästynyt persikan/korallin/pastellin oransseihin hiuksiin! Tuo upeaa hehkua ihollekin ja silmät tulee esille varsinkin jos on siniset/vihreät silmät! -Jessica

    Vastaa

    0
    1. Mulla on käytössä Four Reasons Nature -sarjan hiuksiin jätettävä suihke ja hiusöljy, tykkään niistä kovasti :) Shampoita ja hoitoaineita en ole ehtinyt testaamaan, vaikka on mulla niitäkin kotona. 😅 (Nekin kun on Transmerin valmistamia.)

      Vastaa

      0
  14. Mistä olet ostanut tuota Celeb Luxury merkkiä? Netistä ei oikein löydy "luotettavia" sivustoja, mistä ostaa.

    Vastaa

    0
    1. Jep, tätä merkkiä ei näe juuri missään. Itse ostan sitä Kampaamo Rastasta Tampereelta.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (55)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat