28.02.2023

Tuulahdus Havaijilta: ihana Leahlani

Kaupallinen yhteistyö: Twistbe

Olen päässyt tutustumaan niin ihanaan sarjaan, että trooppisten kukkien väriset sukat pyörivät jaloissa. ☺️

Leahlania myy Suomessa Twistbe, joka on valikoimaltaan erikoistunut inci edellä -filosofiaan. Twistbe'n brändikokoelma on poikkeuksellisen tarkasti kuratoitu, ja myymälästä löytääkin harvinaisempia laatumerkkejä - kuten upea Leahlani.

Tässä on sarja, jonka kaltaista en ole aikaisemmin testannut. Koostumukset ovat täysin uniikit erityisesti tuoksujensa puolesta, ja löytyypä valikoimasta myös luonnonkosmetiikan maailmassa täysin ainutlaatuinen A-vitamiiniseerumi.

LEAHLANI LYHYESTI

Leahlani on tehokkaisiin koostumuksiin, minimalismiin ja elämyksellisyyteen keskittyvä artesaanikosmetiikkasarja Havaijilta. Tuotteet valmistetaan käsin pienissä erissä Kauain saarella. Sarjan takana on holistiseen kauneudenhoitoon erikoistunut kosmetologi ja botaniikan alkemisti Leah Kaslovsky.

Reheväluontoinen Kauai tunnetaan puutarhasaarena, The Garden Island, kiitos runsaan ja monimuotoisen kasvillisuutensa. Kauailla on myös sademetsää. Leahlani käyttää tuotteissaan Kauain luonnon raaka-aineita kuten hedelmiä, kukkia ja sademetsän ravinnetiheitä kasveja. Sademetsäperäiset raaka-aineet muuten ovat levän, kaktuksen ja adaptogeenisten sienten ohella yksi tämän hetken kuumimpia ja kiinnostavimpia aktiiviainetrendejä.

Leahlanin tuotteet ovat myös tuorekosmetiikkaa. Havaijin ilmasto mahdollistaa kasvien ympärivuotiset satokaudet, ja tuoreita raaka-aineita saadaan joka viikko. Näin ollen tuotanto pyörii jatkuvasti ilman tarvetta varastoida esimerkiksi syksyn satokauden tiettyä raaka-ainetta, kuten kylmempien ilmastojen maissa tehtäisiin. Raaka-aineet ovat aina tuoreita, ja Leahlanin ihonhoitoherkut ovat Kauain tuotantolinjoilta myyntiin lähtiessään korkeintaan pari viikkoa vanhoja. 🌸🌴🍍

 

Mikä vetoaa minuun Leahlanissa aivan erityisesti on:

🌸 Leahlanin ihonhoitofilosofia on sama kuin itselläni: ihoa hoidetaan kasvovesillä sekä vedettömillä öljyillä ja balmeilla. Emulsiovoiteita ei koeta välttämättöminä. Vesi- & öljy-menetelmä on kaikkein ravinnetihein tapa hoitaa ihoa, koska tuotteet ovat vailla emulgaattorien ja sakeuttajien kaltaisia teknisiä ainesosia.

🌸 Leahlanin tuotteissa on poikkeuksellisen intensiivinen ja ihastuttava tuoksumaailma - ilman lisättyjä hajusteita.

Rakastan hyväntuoksuista kosmetiikkaa, ja olen perehtynyt moninaisiin keinoihin, joilla kosmetiikkateollisuudessa voidaan tuotteita hajustaa. Se, että pystytään luomaan kosmetiikkatuotteeseen harkittu, harmoninen ja viehättävä tuoksu ilman lisättyjä hajusteita on todella harvinaista ja vaatii korkean luokan botaniikan ja parfymerian taitoja. Homma ei myöskään ole halpaa. Valmiit hajusteseokset ovat edullisia, ja siksi useimmat kosmetiikan valmistajat käyttävät niitä - myös luonnonkosmetiikassa.

Leahlanin tuoksut eivät ole yrttimäisiä tai vihreitä, vaan runsaan hedelmäisiä ja kukkaisia. Tuoksumaailman siivin Leahlani-tuotteiden käyttäjä halutaan kuljettaa trooppisen paratiisisaaren tunnelmaan, ja tässä onnistutaan. 🏝️🌺

Leahlani kosmetiikka

My intention is that you fall madly in love with your skincare ritual, savoring the multi-sensory indulgence of Leahlani’s pure tropical fragrances, soft natural colors, silken textures and effervescent bubbles of botanical magic.

- Leah Kaslovsky

Leahlani Aqua A seerumiAQUA A RETINOID RENEWING SERUM 89,90€ / 30 ml

🌼 Tehokas A-vitamiini kohtaa luonnonkosmetiikan 🌼

Aloitetaan esittely huikean kiinnostavasta ja ainutlaatuisesta retinoidi-öljyseerumista. Tässä on kokonaisvaikutuksiltaan ja ainesosiltaan paras A-vitamiini-ihonhoitotuote, jota olen käsissäni ja ihollani pitänyt. 🤩

Kuten on ollut kanavissani monesti puhetta, A-vitamiiniyhdisteitä eli retinoideja ei voida käyttää sellaisenaan luonnonkosmetiikassa. Retinoideja on olemassa luonnossa, kuten ruusunmarjassa, mutta niitä ei pystytä eristämään luonnon raaka-aineista kestävällä tai kannattavalla tavalla. Näin ollen kosmetiikan A-vitamiinimolekyylit ovat aina synteettisiä.

Leahlani on halunnut luoda A-vitamiiniseerumin, jossa yhdistyvät luonnon parhaat ainesosat tehokkaaseen retinoidiin. Aqua A on ns. hybridiluonnonkosmetiikkatuote, jossa täysin luonnolliseen kylmäpuristetuista öljyistä ja kasviuutteista muodostuvaan öljyseerumipohjaan on lisätty synteettinen uuden sukupolven A-vitamiiniyhdiste; Hydroxypinacolone Retinoate eli HPR (toiselta nimeltään Granactive Retinoid).

Mikä tekee HPR:stä uniikin on sen bioaktiivisuus; se ei vaadi konvertioita muuntuakseen puhtaaksi A-vitamiinihapoksi, vaan iho voi hyödyntää sen sellaisenaan. (Kurkatkaapa esim. tämä havainnollinen taulukko retinoidien sukupuusta.)

Leahlani Aqua A seerumi

Hydroxypinacolone Retinoate on kuitenkin iholle paljon hellävaraisempi kuin retinoli tai puhdas A-vitamiinihappo. Siksi siitä on muodostunut uuden sukupolven A-vitamiinien hypetetyimpiä staroja. Se on erittäin tehokas, mutta hellävarainen. Silti: jos ihosi ei ole tottunut retinoideihin, HPR:nkin käyttö kannattaa aloittaa hitaasti. Leahlani suosittaa tottumattomalle iholle käyttöä joka toinen ilta parin ensimmäisen viikon ajan. HPR:n pitoisuus Aqua A -seerumissa on 2%.

Huom: Leahlani suosittaa seerumin levitystä kuivalle iholle. Anna ihon täysin kuivua puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen ennen Aqua A:n levitystä. Twistbe'läisten mukaan ohje liittyy hellävaraisuuteen: kuivalla iholla öljy ei imeydy yhtä nopeasti kuin kostealla, mikä osaltaan minimoi retinoidin ärsytysriskiä. Voit kuitenkin kokeilla omalla ihollasi, mikä toimii parhaiten: levitys täysin kuivalle vai hieman kostealle iholle. Itse olen ongelmitta levittänyt Aqua A:n kostealle iholle.

Aqua A sopii kaikille ihotyypeille niin ikääntyneen kuin näppyläisen ihon hoitoon. Seerumilla ei ole "ikärajaa", ja sitä voi käyttää teini-ikäinenkin lievittämään epäpuhtauksia.

Mitä vaikutuksia Aqua A:lla on?

- Vähentää juonteita ja ryppyjä ja hidastaa uusien juonteiden syntymistä

- Vähentää epäpuhtauksia, supistaa huokosia ja tekee ihosta kirkkaamman

- Auttaa tehostamaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa parantaen ihon kimmoisuutta

- Vähentää liikapigmentaatiota ja maksaläiskiä

- Tekee ihosta täyteläisemmän ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa

- Parantaa ihon rakennetta ja hehkua kokonaisvaltaisesti

Leahlani Aqua A seerumi

Entä Aqua A:n muut vaikuttavat aineet? Pullo on niin täynnä hienoja öljyjä ja uutteita että kaikkien esittely veisi oman blogipostauksen verran, mutta nostan tähän muutaman kiinnostavimmista. Antioksidantit ovat jälleen kerran avainasemassa.

🌸 Acai-marja, goji-marja ja pitaija-hedelmä - kaikki kolme ovat superantioksidanttisia ja täynnään vitamiineja. Pitaija-kaktuksen hedelmäuute sisältää runsaasti B3-vitamiinia eli niasiiniamidia ja on erinomainen kosteuttava sekä anti-age-ainesosa.

🌸 Viherlevä - antioksidanttisen vaikutuksensa lisäksi viherlevät sisältävät bioaktiivisia peptidejä, jotka suojaavat kollageenivarastoja ja tehostavat kollageenisynteesiä.

🌸 Vihreä tee - sisältää maailman tehokkaimpiin antioksidantteihin kuuluvaa EGCG:tä.

Mistä nimi tulee?

Miksi "Aqua A"?  Kyseessähän on vedetön tuote. 'Aqua' viittaa kahteen asiaan: seerumin sisältämiin merellisiin leväaktiiviaineisiin sekä kolmen raaka-aineen siniseen väriin. Leahlani nostaa nämä A-vitamiinin ohella seerumin tärkeimmiksi aineiksi, siitä nimi Aqua A.

🌿 VIHERLEVÄ & SPIRULINA - kaksi tehokasta leväyhdistettä tuovat seerumiin aimo annoksen ihoa monipuolisesti hoitavia, korjaavia ja suojaavia antioksidantteja.

🌿 BLUE TANSY, RAINFOREST BLUE & SPIRULINA - Blue Tansy eli marokkolainen kamomillaöljy sekä sademetsissä kasvan
Hysoxylum Fraserianum -puun eteerinen öljy ovat väriltään sinisiä, samoin spirulina -levä. Kaikki kolme ovat - mitäs muutakaan kuin superantioksidanttisia. Muihin ihohyötyihin lukeutuu mm. tulehdusta rauhoittava ja ihon punoitusta laskeva vaikutus.

Väristä: Aqua A -seerumin väri vaihtelee, ollen sinertävää, vihertävää tai kellertävää. Värierot johtuvat eri satokausien kasviraaka-aineiden ominaisuuksista. Minun seerumini esimerkiksi on keltaista. Leahlanilta kerrottiin tämän johtuvan kakaduluumuöljystä, joka viimeisimmässä sadossa oli intensiivisen keltaista. Välillä kakaduluumuöljy on lähes läpikuultavaa, jolloin seerumin sinipigmenttisten ainesosien tuoma sävyvivahde tulee esiin.

Tuoksu

Aqua A:n tuoksussa makea mandariini saa seuraa trooppisesta orvokista. Seerumissa on käytetty orvokinkukkamaseraattia, joka ihoa uudistavan ja ravitsevan vaikutuksensa ohella tuo seerumiin eksoottisen kukkaisen ja intensiivisen tuoksun. Aqua A:n tuoksua voisi luonnehtia jopa karkkimaiseksi - ja silti tuoksu tulee ainoastaan kukista (orvokki ja ruusu), Havaijin mandariinista ja Marokon kamomillasta. Jos asutte Helsingissä ja kuljette joskus Twistbe'n myymälän ohi - käykääpä tuoksuttamassa ja ihastumassa! Leahlanin tuoksut vievät jalat alta..! 😍

Leahlani Bless BalmBLESS BEAUTY BALM 39,90€ / 15 ml tai 69,90€ / 30 ml

Leahlanin maailmassa ei ole emulsiovoiteita, vaan ihoa kosteutetaan balmeilla ja öljyillä. Bless Beauty Balm on Leahlanin kosteuttajista kaikkein kosteuttavin, tai oikeammin ravitsevin, kun suomen kielessä ei ole vastinetta englannin 'moisturising' -sanalle. Moisturising viittaa nimenomaan rasvamaiseen, vettä ihoon lukitsevaan kosteutukseen (hydrating on vesimäinen kosteutus).

Bless Balm sisältää mm. shea-, ja kaakaovoita, moringa- ja marulansiemenöljyjä sekä arganöljyä.

Bless Balm'ia kuvataan Leahlanin sivuilla sanoin nourishing moisture melt, ja sitä se todella on. Sorbettimainen koostumus sulaa ihoon kuin itsestään. Jos olet joskus kokeillut balmeja, tiedät, että useimmat niistä vaativat hieman lämmitystä ja notkistamista sormissa ennen kasvoille viemistä. Bless Balm ei vaadi, vaan sulaa ihoon saman tien. Se on kuin vedetöntä voidetta ja levittyy ihanan pehmeästi ja silkkisesti.

Vaikka tuntuma iholla on suojaavampi kuin öljyillä, Bless itse asiassa imeytyy ihooni nopeammin kuin monet öljyt, ja kuivuu nopeammin. Iholle jää samettinen pinta joka ei kiillä yhtään.

Kuin öljyistä silkkiä...

Bless Balm on heittämällä ihanin ja miellyttävimmän tuntuinen balmi jota olen käyttänyt. Tekisi mieli pahoitella jatkuvaa superlatiivien käyttöä tässä postauksessa, mutta enpä kuitenkaan pahoittele. Sarja on juuri niin ihana, kuin kuvailen.

Testaan työssäni jatkuvasti uusia tuotteita ja aika harvoin lopulta törmään hyvin erilaisiin ja perusreseptiikasta selvästi poikkeaviin tuotteisiin. Leahlanin tuotteet eroavat muista, ja siksi näitä on ollut niin virkistävää ja elämyksellistä testata.

Bless Balmin tuoksu on intensiivisen kukkainen, voisi sanoa jopa poikkeuksellisen runsas. Tuoksun voimakkuutta on kommentoitu Twistbe'n asiakaspalautteissa: osa rakastuu, osalle se on hieman liikaa. Itse kuulun niihin, jotka lankesivat heti tuoksun pauloihin. Bless'in tuoksu on sekoitus passionhedelmää, orvokkia, Blue Tansya ja nerolia. Veikkaan, että Havaijin orvokki tuo tuoksuun sen eksoottisen kukkaisen päävivahteen.

Minulle Bless Balm on kuin kahden minuutin hemmottelumatka trooppiselle paratiisisaarelle... Kun levitän balmia iholle, teen kämmenistä kupin ja nuuhkin tuoksua syvään. Aromaterapeuttinen tuoksukokemus yhdistettynä silkkisesti ihoon sulavaan öljysorbettiin on taivaallinen ihonhoitokokemus.

💕

Etu Karkkipäivän lukijoille: koodilla KARKKIPAIVAxLEAHLANI saat veloituksetta 15 ml koon Bless Balmia (arvo 39,90€) yli 85€ Leahlani-tilauksiin.

Saat Bless Balm -lahjan esimerkiksi Aqua A:n ostosta. Hyödynnä etu näin: lisää Bless Balm 15 ml ostoskoriin, ja koodi KARKKIPAIVAxLEAHLANI vähentää tuotteen hinnan lopullisesta ostoskorista.

Leahlani Ruby TonerBOHEMIAN RUBY BALANCING TONER 59,90€ / 100 ml

Leahlanin maailmassa vesikosteutus tehdään kasvovesillä. Sarjaan ei kuulu vesipohjaisia seerumeita, vaan seeruminkin nimellä kulkevat tuotteet ovat öljypohjaisia.

Minimalistinen ja olennaiseen keskittyvä valikoima viehättää minua, ja Leahlanilla onkin vain kaksi kasvovettä: Bohemian Ruby kuivalle, herkälle (ja ikääntyneelle) iholle sekä Citrus & Citrine rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja sekaiholle. Normaali-ihoinen voi valita kumman vain. Leahlanin kasvovesissä on tavanomaisen veden sijaan aloe vera - ja luomukukkaisvesipohja.

Minä testasin Rubyn, joka on sekoitus aloe veraa ja kamomillan, ruusun, kehäkukan, sitruunaverbenan, geraniumin, taikapähkinän ja laventelin kukkaisvesiä, lisänään kamomillan ja laventelin eteerisiä öljyjä sekä fermentoitua havaijilaista merisedimenttiuutetta. (Uskomatonta, mitä kaikkia aineita voidaankin fermentoida...!) Ruby-kasvoveden vaikutus on kosteuttava, rauhoittava ja punoitusta laskeva. Se sopiikin hienosti herkästi reagoivalle ja lehahtelevalle iholle.

Rubyn tuoksu on runsaan kukkainen. Vähemmän makea kuin muissa testaamissani Leahlanin tuotteissa, mutta hyvin kukkainen ja runsaudessaankin ihanan luonnollinen. On kiehtovaa, miten hyvin pystyy aistimaan, onko jokin tuoksu synteettinen vai luonnollinen.

Leahlani PamplemoussePAMPLEMOUSSE TROPICAL ENZYME CLEANSING OIL 69,90€ / 100 ml

Viimeisenä: the jälkkäriputsari. Suuressa puhdistusöljyvertailussa aikaisemmin esittelemäni trooppinen ihanuus saa tuoksullaan veden herahtamaan kielelle: Pamplemousse-öljyputsarin tuoksussa juhlivat punainen greippi, ananas, papaija, vanilja, banaani, guava ja frangipani.

Tuoksu on jotain niin mieletöntä että se on vain koettava - voin hyvin uskoa, että moni ostaa tätä vain tuoksun takia. Mutta on suorituskin kympin arvoinen - Tropical Enzyme Cleansing Oil emulgoituu täydellisesti ja huuhtoutuu iholta vaivatta. 🙌

Twistbe'n asiakaspalautteista: "Tällä lähtee myös vedenkestävä ripsiväri vaivattomasti ja mikä ihana, suorastaan huumaava tuoksu. Tämän tuote on niin ihana että oikein odotan koska taas pääsen puhdistamaan kasvot :D"

Summa summarum: Leahlani on ihanaa hemmottelua kosmetiikan elämysnautiskelijoille. Jos Havaijin voi tuoda iholle, niin nämä purkit onnistuvat sen tekemään. (Purkit ovat muuten kaikki kierrätyskelpoisia.)

Tuotteet ovat arvokkaita, mutta näissä kieltämättä todella on keskivertoa selvästi arvokkaammat ainesosat ja ihan kaikki pakkauksista verkkosivuihin on toteutettu äärimmäisellä pieteetillä ja korkealla laadulla. Ja kyllä: rehellistä luksustakin tarvitaan kauneudenhoidon kentällä. 💎

Aqua A -retinoidiseerumi nousee valikoiman tähdeksi ainutlaatuisuudellaan: koskaan aiemmin ei ole ainakaan meikäläisen hyppysiin osunut tällaista koostumusta, jossa markkinoiden tehokkaimpiin kuuluva A-vitamiinijohdannainen yhdistyy korkealaatuiseen 100% luonnolliseen kasviöljyjen ja uutteiden pohjaan. Aqua A:n koostumus olisi killeri jo ilman retinoidiakin - mutta HPR tekee siitä vielä huimasti tehokkaamman anti-age-mielessä. 🔥

Hiljattain Hesarissa haastateltua ihotautilääkäriä Carl Kyrklundia siteeraten: "Jos minun pitäisi valita vain yksi kasvoille levitettävä tehoaine ehkäisemään vanhenemista, ylivoimaisena ykkösenä tulisi A-vitamiini ja sen johdokset". 

Nappaa oma Aqua A -seerumisi täältä, ja nauti kaupan päällisenä tulevasta Bless Balmista! 😍 Bless Balm -lahjabalmeja on tarjolla rajattu erä nopeimmille tilaajille.

Koko Leahlani-valikoiman löydät täältä. Twistbe'n myymälän puolestaan löydät Helsingin Kampista, osoitteesta Lapinlahdenkatu 7.

32 comments on “Tuulahdus Havaijilta: ihana Leahlani”

 1. Ou nouuu, just pari päivää sitten tilasin tuon Aqua A -retinoidiseerumin. Se oli out-of-stock jonkin aikaa eli taitaa olla aika suosittu tuote. On muuten kallein ihonhoitotuote, mitä olen koskaan hankkinut. Toivon mukaan on hintansa väärti.

  Vastaa

  0
  1. Ou nouuu, just pari päivää sitten tilasin tuon Aqua A -retinoidiseerumin

   Voi eiiih...! Ja nyt olisit saanut Bless Balmin kylkiäisenä... Voi harmitus..!

   Toivottavasti ihastut siihen. Mä niin iloitsen jo siitä, että siinä on pumppunokka eikä pipettiä... 🙏🏻

   Vastaa

   0
 2. Mä jäin odottelemaan postaustasi Leahlanista ennenkuin teen tilauksen. Yritin nyt tilata Aqua A -seerumin mutta verkkokaupassa tulee teksti että koodi ei käy ostoskorissa oleviin tuotteisiin. Laitoin sen sitten tilauksen tekstiboksiin..

  Vastaa

  0
  1. Ohoh, hei minäpä laitan viestiä Twistbe'll heti! Ehkä kyseessä on tekninen vika..?

   Vastaa

   0
  2. Yritin nyt tilata Aqua A -seerumin mutta verkkokaupassa tulee teksti että koodi ei käy ostoskorissa oleviin tuotteisiin.

   Moikka! Sain Twistbe'ltä vastauksen, että koodi toimii ja sitä on jo muutkin käyttäneet. Miettivät, jos koodiin oli vaikka vahingossa mennyt ääkköset KARKKIPÄIVÄ-sanaan, koodi on ilman ääkkösiä.

   Twistbe'n Kati sai joka tapauksessa etsittyä sun tilauksen varausjärjestelmästä ja lisäsi koodin sulle, ja sun pitäisi saada tilauksesta Bless-lahjoineen tilausvahvistus sähköpostiin ❤️

   Vastaa

   0
  3. Oo.. kiitos avusta, hienoa että tilaus löytyi <3 Itse asiassa siinä ei voinut olla ääkkösiä koska mä kopioin sen koodin suoraan tuosta sun tekstistä ja liitin tilaukseen, eli olisi pitänyt olla oikein :)

   Vastaa

   0
  4. OK. :) Nämä on näitä tekniikan mysteereitä..! :D Tuttua minullekin, että verkkokaupan kassa herjaa koodista ja tilaus saattaa onnistua lopulta vaikka seuraavana päivänä.

   Onneksi saat nyt joka tapauksessa GWP:n..!

   Vastaa

   0
 3. Moisturising (= to make something less dry) on ihan kosteuttava suomeksi 😊

  Vastaa

  0
  1. Englannin kielessä on kaksi sanaa kosteutukselle :) Niillä on eri merkitys, ainakin kosmetologiassa. Moisturising tarkoittaa rasvaista kosteutusta, joka lukitsee ihoon kosteutta. Hydrating puolestaan tarkoittaa vesipitoista kosteutusta. Meillä suomessa on vain yksi "kosteuttava", joka ei yhdisty erityisesti rasvaiseen kosteutukseen. Rasvaisten kosteustuotteiden vaikutuksesta käytetään meillä ilmaisuja 'hoitava' tai 'ravitseva'.

   Vastaa

   0
 4. Minulla on ollut tuo putsari ja rasvoittuvalle iholle mask tältä sarjalta.
  Putsarille oli kovat odotukset kun oli todella kallis tuote, mutta omalla kohdalla voi sanoa, että olen löytänyt parempia ja puolet halvemmalla. Tuoksu oli aivan ihana, mutta putsari ei ainakaan itsellä ollut kauhean riittoisa vaan sai pumpata n.10krt että sai kunnolla kasvot pestyä sillä. Öljy ei mielestäni ollut kovin notkeaa, toisin kuin esim whamisa joka levittyy helpommin ja yksi pumppaus riittää yhteen pesuun.

  Leahlanin maski oli liian tujua tavaraa itselleni. Purkki oli avaamatta muutaman kuukauden ja oli kuivattanut joten roskiin meni.
  Muita sarjan tuotteita en ole kokeillut ja kokemuksen mukaan hyviä/parempia tuotteita saa puolet halvemmalla muista luonnonkosmetiikkasarjoista.
  Kiitos blogista 🙏

  Vastaa

  0
  1. Whamisan öljyputsari on tosiaan markkinoiden ohuimpia, se on lähes vesimäistä ohuudessaan. Se on kyllä hyvä, ja oli pitkään minunkin ykkössuosikkeja. Nykyään mun maku on siirtynyt näihin täyteläisempiin öljyputsareihin, kun ne tuntuvat hoitavammilta ja rakastan hieroa niitä pitkään iholla. :) Mulla riittää neljä pumppausta Pamplemousse-putsaria.

   Olen samaa mieltä siinä, että suoritukseltaan yhtä hyviä öljyputsareita on muillakin merkeillä. Pamplemousse vain on tuoksultaan ihan omaa tasoa, ja toki raaka-aineet ovat paljon kalliimmat, kuin muiden merkkien öljyputsareissa. On sitten kuluttajasta kiinni, haluaako maksaa Leahlanin kaltaisen luksusbrändin reseptiikasta. Osa haluaa, koska tuote on niin ihana. Sitä varten on luksus. 💛

   Vastaa

   0
 5. Lehlani on ollut luottosarjani noin 8kk. Pois en vaihda. Niin hyvää tehnyt iholleni. Ja vaikka onkin hiukan hintavaa, niin on myös todella riittoisaa.

  Vastaa

  0
  1. Kiva kuulla :) 🌸

   Öljymäiset koostumukset ovat kyllä todella riittoisia, paljon riittoisampia kuin emulsiovoiteet.

   Vastaa

   0
 6. Vaikuttaa aivan superkiinnostavalta sarjalta...! Haluaisin kyllä päästä haistamaan noita tuoksuja..!

  Voiko tuon retinoliseerumin päälle laittaa normaalisti käyttämiään muita tuotteita, öljyä tai voidetta?

  Entä pitääkö odottaa että retinoli on kokonaan imeytynyt, vai voiko voiteen laittaa heti päälle?

  Vastaa

  0
  1. Moikka Tea,

   Aqua A:n päälle voi laittaa minkä vain voiteen tai öljyn, sen koostumus ei riitele muiden ainesosien kanssa. (Tosin toista A-vitamiinituotetta ei varmaankaan ole järkevää laittaa.) Anna Aqua A:n imeytyä 1-2 minuuttia ennen kuin levität seuraavan hoitotuotteen.

   Jos iho ei tunnu kuivalta, seerumin voi jättää iholle yksinäänkin. Sen öljypohja on kuitenkin jo itsessään niin hoitava, että voi riittää normaalille iholle.

   Vastaa

   0
 7. Tätä olen odottanut 😀
  Miten Aqua A seerumia käytetään? Siis levitetään puhdistuksen jälkeen tai kosteutuksen jälkeen, entä päälle tuleeko vielä öljy vai sarjan balmi?
  Myös Bohemian Ruby kasvovesi houkuttaa. Miten vertaat sitä esim Whamisan Deep Rich Toneriin, joka on ollut pitkään suosikkini.
  Tuoksu myös mietityttää. Joillekin tuoksuille nenä reagoi tukkoisuudella ja kitalaki kutiaa vimmatusti. Reaktion laukaisee yleensä jokin kukkanen tai itämainen mauste. Ehkä pitäisi päästä tuoksutteleen ennen ostopäätöstä.
  Djusien öljyputasari on tähän mennessä ollut paras, mutta kovasti myös Leahlani houkuttaa. Niin houkuttaa myös Yin your skin uutuus putsaribalmi Salva.
  Niin paljon kaikkea ihanaa, että välillä on valinnan vaikeus 😀

  Vastaa

  0
  1. Miten Aqua A seerumia käytetään? Siis levitetään puhdistuksen jälkeen tai kosteutuksen jälkeen, entä päälle tuleeko vielä öljy vai sarjan balmi?

   Se levitetään puhdistetulle ja kuivalle iholle. Eli kun olet puhdistuksen lopuksi laittanut iholle kasvoveden, anna kasvovedenkin kuivua täysin, ennen kuin levität Aqua A:n. Se on Leahlanin oma ohjeistus. Aqua A:n annetaan imeytyä 1-2 minuuttia ja sitten voi levittää päälle haluamansa hoitotuotteen: balmin tai öljyn. Tai toki emulsiovoiteenkin, jos tykkää sellaista käyttää. (Leahlanilla ei ole emulsiovoiteita.)

   Levitys kuivalle iholle kuulosti minusta erikoiselta ohjeelta, koska öljythän imeytyvät paremmin kostealle iholle. (Ja täytyisihän ihon myös saada jostain vesikosteutta hoitorutiinin aikana.) Twistbe'n Katin mukaan ohje liittyy siihen, että seerumin imeytyessä hitaammin HPR:n (jo valmiiksi mieto) ärsytysriski pienenee entisestään. Pohdin itse, voisiko ohje liittyä myös siihen, että retinoidimolekyyli rasvaliukoisena aineena itse asiassa pääsee paremmin imeytymään ihoon kun ihon pinta on kuiva - lipofiilinen molekyylihän vierastaa vesimolekyylejä. Mutta toisaalta, HPR:ää on formuloitu muiden brändien tuotteissa myös emulsiopohjaan, joten sekään ei kuulosta loogiselta. :D

   Joka tapauksessa, käyttäjä voi itse kokeilla mikä toimii parhaiten. Itse esimerkiksi olen levittänyt Aqua A:n aina kasvoveden jäljiltä kostealle iholle, ja päälle olen lopuksi laittanut Bless Balmin.

   Myös Bohemian Ruby kasvovesi houkuttaa. Miten vertaat sitä esim Whamisan Deep Rich Toneriin, joka on ollut pitkään suosikkini.

   Ovat aivan erilaiset. Ruby on aloe veran ja kukkaisvesien minimalistinen sekoitus vailla erikseen lisättyjä humektantteja, Deep Rich Toner taas on runsaan ja "monimutkaisemman" ainesosakattauksen hoitovesi sisältäen erillisiä humektantteja sekä fermentoituja ainesosia. Ruby on täysin vesimäinen, Deep Rich Toner paksunnettu.

   Ruby kuuluu kukkaisvesi-tyyppisiin kasvovesiin, joissa hoitavuus tulee kukkaisveden hienovaraisesta fytokemiallisesta koostumuksesta. Kukkaisvesissä tuotteeseen harvemmin lisätään paljonkaan (jos lainkaan) muita hoitavia aineita, koska kukkaisvedet itsessään ovat niin hoitavia. Ihotuntu on täysin vesimäinen, eli siinä mielessä joku voi kokea sen vähemmän hoitavan tuntuisena kuin paksun tai liukkaan kasvoveden, mutta kosteuttavuus on silti erinomainen.

   Whamisan Deep Rich Toneriin on lisätty erikseen humektantteja kuten glyserolia sekä fermentoitua hiivaa. Kukkaisvesissä taas humektanttinen ominaisuus on kukkaisvedessä itsessään, sen sisältämissä yhdisteissä. Ymmärrätkö eron? :) Myös aloe vera on humektanttinen, ja aloe vera onkin ainoa, mikä on yhteistä Deep Rich Tonerille ja Rubylle.

   Tiivistetysti sanoisin, että sekä Ruby että Deep Rich Toner kosteuttavat ihoa hyvin, niiden ihotuntuma vain on aivan erilainen, ja Deep Rich on ihoa aktivoivampi, Ruby taas hyvin rauhoittava ja sopii paremmin herkälle iholle. Deep Rich'hän aiheuttaa toisten iholla kuumotusta, koska on fermentoitujen ainesosiensa kautta niin aktiivinen.

   (Näkeekö, että tykkään analysoida näitä..? 😅❣️)

   Vastaa

   1
 8. Aika jännä, että laitoin kommenttia jo pari päivää sitten ja vieläkään sitä ei ole julkaistu…

  Vastaa

  0
  1. Moikka Pauliina!

   Sinun nimimerkilläsi ja sähköpostilla on julkaistu 1.3. kommentti tässä postauksessa. Muita kommentteja en löydä, kun haen nimelläsi ja sähköpostillasi. Tarkistan päivittäin myös roskapostin. Edellinen tiedoillasi löytyvä kommentti on viime vuoden helmikuulta Taika Sensitive -postauksessa.

   1.3. jättämäsi kommentti kuuluu:

   "Lehlani on ollut luottosarjani noin 8kk. Pois en vaihda. Niin hyvää tehnyt iholleni. Ja vaikka onkin hiukan hintavaa, niin on myös todella riittoisaa."

   Mitä aihetta koski se kommentti, jota ei ole julkaistu..? (Tai joka ei ole ilmestynyt näkyviin bloginhallintaan.)

   Vastaa

   0
 9. Ostin muuten ihan ilman testeriä Prismasta testiin kotimaisen Natukin Päivävoiteen. Pahvipakkaus ja sen sisällä oleva purkki ovat ainakin söpöjä, mutta kosteustehot jäävät aika miedoiksi. Tuoksu jännä.

  Vastaa

  0
  1. Olen kuullut Natukista mutta en ole vielä ehtinyt lähemmin tutustumaan.

   Pakkausten väri on ainakin sulle mieleen 💜

   Vastaa

   0
 10. Onpa ihanan kuuloinen sarja..! Hitsi kun ovat niin kalliita vain... jos joskus rohkaistuisi kokeilemaan...

  Kyllä tuollainen ihana hedelmäpommi-öljy kelpaisi..! 😍

  Vastaa

  0
 11. Toisesta sarjasta kysymys..

  Novexpertiltä on nyt ilmestynyt uusi seerumi: samaa Polyphenols-linjaa, kuin se suosittelemasi Vihreä tee-kasvosuihke.. (ihastuin siihen kovasti, mutta tuoksu alkaa jo käydä hermoille, samoin kuin toisessa suosittelemassasi eli Sapienicin suihkeessa...! :D uskottava se on, että tuoksut kasvojen ihonhoidossa ei mulle käy..)

  Lupaukset ovat melkoisia.. mietin heti, voisko tästä olla apua uuden pigmenttiläiskän häätämiseksi.

  https://jolie.fi/tuote/novexpert-booster-serum-with-green-tea-polyphenols-seerumi/

  (Saatavilla on myös se täsmätuote pikkutuubissa.)

  Oletko ehtinyt jo perehtyä näihin tarkemmin, koulutuksessa tai ilman?

  Vastaa

  0
  1. Olen ehtinyt tutustua, ja koulutus tästä sarjasta oli jo viime kesänä..! 😃 Johtuen siitä, että sarjan eka tuote eli Dark-Spot Corrrector lanseerattiin jo viime keväänä. Koulutus pidettiin siis jo ennen kuin sarjan muut tuotteet olivat saatavilla.

   Novexpert on siitä persoonallinen brändi, kuten on monet kerrat tullut todettua, että sen lanseeraukset eivät lainkaan noudata yleisiä "kaupallisuuden peruslakeja", vaan he julkaisevat tuotteita sitä mukaa, kun tuotekehitys saadaan jonkin tuotteen kohdalla päätökseen. Mikä tarkoittaa, että mitään linja-kokonaisuutta ei julkaista kerralla, vaan tuotteita ilmestyy ikäänkuin tiputellen. Olisi ollut kaupallisesti loogista ja järkevää, että kolmen tuotteen minilinja kuten Polyhphenols olisi julkaistu yhtenä kokonaisuutena, mutta ei: Dark-Spot Corrector tuli kauppoihin keväällä, kasvosuihke syksyllä ja seerumi nyt seuraavana talvena :D Se on Novexpert. (Ja minusta tämä hassu epäkaupallisuus on omalla tavallaan hyvin virkistävää.)

   Mulla on tarkoituksena kirjoittaa Polyphenols-sarjasta huhtikuussa. Sarjan kasvosuihkeesta tein miniesittelyn lokakuussa osana I Love Me -messutärppejä, ja tässä copypaste kyseisestä esittelystä:

   "Novexpertin suositut kasvovesisuihkeet ovat saaneet rinnalleen kiinnostavan uutuuden, Perfect Glow Mistin. Perfect Glow Mist’n pääpointti on kirkastaa ihoa ja tuoda antioksidanttista suojaa, mutta toki suihke myös kosteuttaa.

   Tästä tuli heti mun oma suosikkisuihke Novexpertilta! 😍 EGCG:tä (vihreästä teestä saatava antioksidantti), ruskolevää, merinarsissiuutetta sekä intialaista balanites roxburghii -puun siemenöljyä sisältävä suihke lupaa jopa häivyttää pigmenttimuutoksia, ei pelkästään heleyttää. Suihke on osa Novexpertin uutta Polyphenols-nimellä kulkevaa antipigmentaatio-sarjaa. Novexpertin käyttämä EGCG on 200% stabiilimpaa kuin tavanomainen EGCG. 💪 Kiitosta suihke saa myös ihanan omenaisesta tuoksustaan!"

   Novexpertin äärimmäisen syvän tieteellisen omistautuneisuuden tuntien en yhtään epäile, etteikö Polyphenols -sarjassa ole huikea potentiaali kirkastaa, vaalentaa ja ehkäistä pigmenttiläiskiä. Tulen ottamaan Dark-Spot Correctorin testiin tulevana kesänä samaan tapaan kuin testasin Nivean Luminous dark spot -seerumin viime kesänä, eli käsittelen sillä huulten hyperpigmentaatioaluetta. Ultimaattinen testi!

   Vastaa

   0
  2. Niin, muistan tuon suihkepostauksen, ja kuten mainitsin, se on jo hankittu 😃

   Vastaa

   0
  3. ja kuten mainitsin, se on jo hankittu 😃

   Siinä vaiheessa kun kirjoitin vastaustani, mun pää oli jo ehtinyt unohtaa tämän informaation sun kommentista. 😀 Mun lähimuisti in a nutshell! 😅

   Vastaa

   0
  4. .. jos seerumin tuoksu on samanlainen, jää kyllä hyllyyn .. 🤔
   Yritin tutkia netistä sen vsikuttavaa ainesosaa ja mietin, voiko olla sam, kuin se Nivean.

   Vastaa

   0
  5. Yritin tutkia netistä sen vaikuttavaa ainesosaa ja mietin, voiko olla sam, kuin se Nivean.

   Ei se voi olla, koska Nivean vaikuttava aine Thiamidol (eli Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol) on synteettinen. Novexpertin dark-spot-aktiivit ovat luonnollisia.

   Novexpertin Polyphenols-sarjan pigmenttiläiskiin vaikuttaviin ainesosiin lukeutuvat:

   * Vihreän teen polyfenolit
   * Bisabolol
   * Merinarsissi
   * Balanites roxburghii -puun siemenöljy
   * Vehnäuute

   Yritän parhaani mukaan avata näiden vaikutusmekanismeja huhtikuun postauksessani. Tai no, tiedemies kun en ole, niin en välttämättä osaa avata niiden vaikutuksia kemian kautta, mutta välitän sen tiedon, jonka Novexpertin kemistikouluttaja on asiassa kertonut :) Tuo balanites -uute esim. on ihan uusi ainesosa ainakin mitä tulee pigmenttiläiskien ehkäisyyn ja ilmeisesti Novexpertin oma innovaatio. Vehnäuutteellakaan en ole aiemmin kuullut olevan anti dark spot -vaikutuksia. Toisaalta, monella kosmetiikan ainesosalla on lukuisia vaikutuksia, joista toiset ovat tunnetumpia kuin toiset. Bisabolol esimerkiksi tunnetaan ennen kaikkea rauhoittavana ainesosana, mutta haastatellessani Laponien kemistiä kävi ilmi, että bisabololin ihon sävyä kirkastava vaikutus on myös todennettu monissa tutkimuksissa. Live and learn :)

   Vastaa

   0
  6. Tätä mietinkin, mutta moni normikosmetiikankin molekyyli on eristetty kasviuutteista ja on siten ns. luonnollista alkuperää...
   Tuo photo-linjan seerumi jää hautumaan.. haju on sen verran tympeä kaikissa Novexpertin tuotteissa, että se toimii karkottimena. (Toki käytän kaikki omistamani loppuun ja huokaisen helpotuksesta. :D... )

   Vastaa

   0
 12. Prosiemen j& kaura Leivon leipomolta on mun herkkua. Samoin Proterve & kaura. Leivon jemmarit on vaarallista herkkua mulle, sillä syön niitä kuin, noh, leipää. Eli aivan liikaa. Täällä siis hiilariaddikti. Olen jonkin verran leiponut itse vhh-leipää. Pyrin siihen, että 1-2 krt viikossa söisin leipää ja maltilla. Siinä onkin tavoitetta. Vähemmillä hiilareilla huomaan voivani merkittävästi paremmin, unikin on parempaa ja vireystila päivällä hyvä. Kiitos sun vhh-resepteistä!

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (47)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)