11.03.2024

Mistä tuotteista haluaisitte lukea mun arvion?

Kysyin Instagram-seuraajiltani vuoden alussa, mistä aiheista he haluaisivat lukea & nähdä sisältöä mun kanavissa. Vastauksia tuli melkein 900, ja Top 5 aiheet olivat:

1. Kreikka (❤️!) - ylivoimaisesti

2. Tuotetestailut ja -vertailut 

3. Uutuuskosmetiikkatuotteiden esittely

4. Edullinen kosmetiikka

5. Elämä & reissut

Ajattelin, että esitän saman kysymyksen myös blogin puolella, sillä täällä on monia seuraajia jotka eivät seuraa minua Instagramissa. Tarkemmin ajattelin kysyä, koska tuotearviot ovat se sisältö, mistä lukijani tykkäävät eniten, mistä tuotteista spesifisti haluaisitte lukea mun esittelyn ja arvion?

Olen saanut teiltä vuosien varrella paljon arvokkaita ja kiinnostavia tuote-esittelyvinkkejä. Vaikka kaikkia en pysty toteuttamaan, monia olen toteuttanut. :) Kuinka moni tietää, että olen alkujaan esitellyt blogissani esimerkiksi Novexpertin nimenomaan lukijan toiveen perusteella? Itse en ollut sarjasta niihin aikoihin niin kiinnostunut..! 😅 Ja vuosia myöhemmin siitä tuli yksi lempparisarjojani, ja ehdin jonkin aikaa tehdä sarjan kanssa myös töitä kouluttajana ja sisällöntuottajana. 💕

Nyt en ole todella pitkään aikaan kysynyt, mistä tuotteista haluaisitte lukea, joten here goes.

Nimetkää tuotteita, joista haluaisitte kuulla mun arvion. Valitsen listalta kiinnostavimpia ja esittelen ne tämän vuoden aikana. 🙂

P.S. Terveisiä hurmaavasta Trondheimista! ☺️

Toivoitte myös juttuja elämästä ja reissuista, ja niitäkin on luvassa :)

 

72 comments on “Mistä tuotteista haluaisitte lukea mun arvion?”

  1. Twisbe:lla on sarjoja joista itselläni ei ole mitään kuulotietoa tai kokemusta, esim. Föllinge, josta olisi kiva saada arviota.
    Edulliset ja laadukkaat tuotteet kiinostaa aina. Olen kyllä valmis maksamaan tuotteesta jos se vain on todettu sanansa mittaiseksi ja toimivaksi.
    Lisäksi näin vanhempana kiinostaa miten korostaa meikissä raikautta ja nuorekkuutta. Olen huomannut, että iän myötä meikki on alkanut vanhentamaan. Myös hyvinvointi kaikkine pillereineen ja kokemuksineen kiinostaa, onko niistä kaikista edes mitään hyötyä 😊

    Vastaa

    11
    1. Ai niin, unohdin tärkeimmän eli miliumien häätö. Tuntuu ettei niistä pääse eroon ei sitten millään

      Vastaa

      4
  2. Minua kiinnostaisi kuulla arvio sensain total finish compact meikkipuuterista. Se on ollut luottotuotteeni reilu 10 vuotta ja ammattilaisarvio kiinnostaisi.

    Vastaa

    3
  3. Herkkäihoisena minua kiinnostaa erityisesti Avénen ja La Roche Paseyn tuotteet. Apteekista tulee myös ostettua atoopikkona myös Eucerinin tuotteita. Näistä ja muista apteekin tuotteista lukisin todella mielellään. :-)

    Vastaa

    9
    1. Komppaan näitä ja lisäisin listalle Decubalin kasvovoiteet (Face vital ja hydrating-linjan päivä- ja yövoide sekä seerumi) ja Dermalogin perusvoiteet 16% ja 22%. Kiinnostaisi kuulla myös arvio Lumenen klassikko 24h rauhoittavasta ja kosteuttavasta kasvovoiteesta.

      Vastaa

      5
    2. Minäkin lukisin mielelläni arvioita ko. brändien tuotteista! Erityisesti kiinnostaisi AVENE TOLERANCE HYDRA-10 MOISTURISING FLUID -voiteesta tehty arvio! Se on 100% luonnollinen. Olen käyttänyt nyt muutaman tuubin, ollut ainoita tuotteita, jotka akneen taipuvaiselle herkälle aikuiselle iholle on sopinut.

      Vastaa

      3
    3. Erityisesti kiinnostaisi AVENE TOLERANCE HYDRA-10 MOISTURISING FLUID -voiteesta tehty arvio! Se on 100% luonnollinen.

      Tsekkasin tiedot Avènen sivulta kun incin sisältämät myristyylialkoholi ja myristyyliglukosidi eivät mielestäni ole luonnollisia (tai niitä ei esiinny sellaisenaan luonnossa), ja Avènen sivulta selvisi, että voiteen ainesosat ovat 100% luonnollista alkuperää. Se tarkoittaa, että raaka-aineiden alkuperä on luonnosta (kuten vaikka sokeri ja kookos ja tietyt rasvahapot), mutta niistä on labrassa luotu uusia, ei-luonnossa esiintyviä yhdisteitä. Myristyylialkoholi ja -glukosidi ovat sellaisia.

      Vaikuttaa incin perusteella hyvin kevyeltä perusvoiteelta :)

      Vastaa

      2
  4. Ceravesta ois kiwa kuulla sun arvio 😍 Cerave kosteusvoide ja vaahtoava puhdistus ois ne tuotteet

    Vastaa

    5
  5. cosrx etanaseerumikasvovesi ja kosteusvoide (black head hävittäjäseerumi vielä korkkaamatta...), sain tuotteita lahjaksi.

    Dermalogica tuotteita primer ja huulivoiteeksi soveltuva silmänympärysvoide.Ja näille edulliset korvaajat mulla haussa.

    Ei klähmäävä aurinkovoide myös haussa. Sellainen voitelen naaman, odotan 10-15sekkaa ja pystynyt levityssormilla tsekkaan älypuhelimen viestit ilman klähmävaurioita. Joku puikko ta puuteri siis myös mahdollisuus.

    Oma lehmä siis vakaasti ojassa tuotetestauspyynnöissä.

    Vastaa

    4
  6. Yllä mainittu Föllinge kiinnostaa. Ja myös, vaikka yleensä luonnonkosmea käytänkin, niin maksaläiskäongelmaisena kiinnostaa L'orealin Bright reveal-sarjan tuotteet (seerumi ja fluidi erityisesti) Ja se Madaran niasiiniamidi-seerumiuutuus 😊

    Vastaa

    1
  7. Tämä on nyt ehkä vähän hassu toive, kun yleensä olen kiinnostunut blogissasi NovExpert-, Lavera-, Korres-, Evolve- ja Djusie-tyyppisten merkkien tuotearvioista, mutta yksi asia on mietityttänyt viime viikkoina, ja mua kiinnostaisi kuulla mielipiteesi.

    Kyse on Lidlin Cien-merkin kynsilakoista. Esim. viime aikoina myynnissä on ollut kauniita, metallinhohtoisia ja helmiäisiä kynsilakkoja, jotka ovat siis väriensä puolesta tosi kauniita, mutta en tiedä, mitä ajattelen niiden ainesosista.

    Ostin pari lakkaa kotiin ja olen yrittänyt tavata niiden sisältöä Googlen avulla, mutta koska en ihan hirveästi ymmärrä inceistä, en saa niistä selvää kuin "vähän sinne päin" -tasolla.

    Kiinnostaisi siis kuulla arviosi näiden kynsilakkojen ainesosista.

    Muutkin kynsilakkajutut kiinnostaa, mutta olen ymmärtänyt, ettet tällä hetkellä juuri lakkaile itse omia kynsiäsi, joten ymmärrän myös, jos niiden tekeminen ei ole luontevaa.

    Vastaa

    4
    1. Kynsilakkojen ainesosista on pyydetty paljon juttua, katsotaan, jos saisin sen viimein tänä vuonna tehtyä :) Tästä kirjoittaminen kiinnostaa itseänikin :)

      Vastaa

      1
  8. Kiinnostaa Antipodesin tuotteista kuulla arvioita. Erityisesti seerumit ja öljyt, esim uusi bioretinoli öljy ja c vitamiini ja probiootti seerumit.

    Vastaa

    7
    1. Antipodes kiinnostaa itseäkin, kiva jos siitä on tulossa juttua! Toinen kiinnostava sarja olisi Odacité, vaikka hintavampana sarjana rajaa käyttäjiä.

      Kiitos muuten Urangin esittelyistä täällä! Löysin Urangin seerumeista ja Cactus oasis -voiteesta omalle tosi haastavalle iholleni toimivat tuotteet. Kiristelevä, punoittava ja kiukutteleva ihoni talttui näillä tasaväriseksi ja kosteutetuksi heti ensi kokeilulla! Jemmasin Everlasting pinkiä ja Cica soothing seerumia Sinunapteekin alesta ihan tolkuttomilla alehinnoilla, tyyliin 25-29€ pullo, ja nyt on hetkeksi varastoa. Vähän huolissani olen katsonut, miten monessa paikassa Urang on poistomyynnissä juuri kun itse löysin sarjan. 😬

      Välttelin näitä pitkään turhan yksinkertaiselta tuntuvien incien takia, kun kuvitelmissa oli että enemmän olisi enemmän myös herkällä iholla. Sitten nämä simppelit koostumukset osoittautuivatkin kuin just mun iholle suunnitelluiksi. Hyvä että ihon ylihoitamisestakin on ruvettu puhumaan, se on itselleni näemmä melkoinen helmasynti, johon syyllistyn helposti.

      Vastaa

      0
    2. Toinen kiinnostava sarja olisi Odacité, vaikka hintavampana sarjana rajaa käyttäjiä.

      Sain muuten juuri testiin Odacitén aurinkovoiteita :) Niistä on siis ainakin tulossa juttua :)

      Kiitos muuten Urangin esittelyistä täällä! Löysin Urangin seerumeista ja Cactus oasis -voiteesta omalle tosi haastavalle iholleni toimivat tuotteet.

      Oi, mahtavaa kuulla..! 😍

      Jemmasin Everlasting pinkiä ja Cica soothing seerumia Sinunapteekin alesta ihan tolkuttomilla alehinnoilla, tyyliin 25-29€ pullo

      Oho, wow..! Herreguud mitkä hinnat, kyllä kannatti jemmata..! Urangin tuotteet ovat kyllä superhyviä, ja pakkohan se on myöntää, että Etelä-Koreassa vain ollaan ihan kaikessa kosmetiikassa aallonharjalla. Korealainen normikosmetiikka on ylivertaista länkkäreihin verrattuna, ja niin myös luonnonkosmetiikka. 🙏🏻

      Vastaa

      0
  9. Mulla ei oo mitään tiettyä tuotemerkkiä,mutta olen tykännyt uusien luonnonkosmetiikan meikkien esittelystä. Ripsivärivertailut,luomivärit,huulipunat-ja kiillot,poskipunat,meikkipohjat ym. Toivottavasti näitä postauksia on jatkossakin ☺️💎

    Vastaa

    5
  10. Ihan kaikilta luonnonkosmetiikkasarjoilta kiinnostaisi anti-age tuotteet. Ja sinun pihistä/panosta -jutuista olen löytänyt monta suosikkituotetta edullisemmin. Sellaiset jutut kiinnostaisi kovasti.

    Vastaa

    6
  11. Budjettikosmetiikka-jutut on nykyelämäntilanteen puolesta lähellä sydäntä. Olen tehnytkin muutamia budjettilöytöjä ihonhoitorutiiniini tämän blogin avulla (Taika-seerumi oli oiva apu talvi-iholle), joten lisäjutut aiheesta ovat aina tervetulleita :)
    P.S. Oletko muuten koskaan tehnyt kasvovesivertailua? Se voisi olla mielenkiintoinen juttukokonaisuus.

    Vastaa

    6
  12. Miusta ois kiva lukea talisäikeistä (sebaceous filaments?) ja ihonpuhdistuksesta niihin liittyen, mieluiten luonnonkosmetiikan tuotteilla. Törmäsin siis TikTokissa yhden kauneusvaikuttajan tilillä tähän aiheeseen ja olin et whaat, onkohan noi ajoittaiset mustapäät sittenkin noita? 😅 Oli mitä oli, niin miulla joskus tulee tollasia ja oon käyttänyt sellasta oranssia Neutrogenan mustapää-puhdistusainetta, jolla lähtee kaikki. Sit ei tarvii taas hetkeen käyttää tuotakaan, vaan lähtee sillä ja pysyy poissa pidemmän aikaa. 🤔🤗

    Vastaa

    3
    1. Miusta ois kiva lukea talisäikeistä (sebaceous filaments?) ja ihonpuhdistuksesta niihin liittyen

      Nämä oli mullekin ihan uusi juttu. Googlasin, ja artikkelin mukaan näitä "hoidetaan" (tai siis näkyvyyttä vähennetään, näitä ei haluta poistaa) samoilla keinoilla kuin mustapäitäkin.

      oon käyttänyt sellasta oranssia Neutrogenan mustapää-puhdistusainetta, jolla lähtee kaikki. Sit ei tarvii taas hetkeen käyttää tuotakaan, vaan lähtee sillä ja pysyy poissa pidemmän aikaa. 🤔🤗

      Mitä ainetta tässä on? Salisyylihappoa..?

      Näin pintapuolisen talisäie-tutustumisen pohjalta sanoisin, että niiden hillintään voi käyttää happokuorintoja ja salisyylihappo-kasvovettä. Luonnonkosmetiikassa kokeilisin Laveran Pure Beauty -kasvovettä ja/tai Mádaran Intense Blemish & Pore -hoitogeeliä. Kummassakin on salisyylihappoa, mutta Laveran tuotteessa pitoisuus ei ole tiedossa, Mádaran tuotteessa on sallittu maksimi eli 2% :)

      Vastaa

      2
    2. Pakko sanoa, että ei ole kyllä harmainta aavistustakaan mitä se sisältää. 😁 Mut toimii joka tapauksessa, ei vaan luonnonkosmetiikkaa ole. Kiitos vinkeistä, miepä tutustun tarkemmin noihin ja ois huippua, jos jompi kumpi tai molemmat ois yhtä tehokkaita kuin tuo Neutrogenan. 😊❤️

      Vastaa

      1
    3. Uskoisin, että se sisältää salisyylihappoa :) Tai jotain toista kuorivaa happoa. Tuli mieleen, että Mádaran Detox-naamiot voisivat myös toimia tässä. ☺️

      Vastaa

      2
  13. Minua kiinnostaisi kuulla arvio Mujin kosmetiikkatuotteista! Samoin kaikki mahdollisimman halpa kiinnostaa, kuten että onko Pirkka-kosmetiikkatuotteet tms hyviä! Vartalon ihon hoitovinkit korppuiholle olisi myös tarpeen, mitä tehdä kun apteekin perusvoide ei kosteuta tarpeeksi. Onko esim vartaloseerumia tai kasvovettä vartalolle, joka toisi lisäkosteutta 🤔

    Vastaa

    3
  14. Minua kiinnostaisi matkakosmetiikka, erityisesti pidempien reissujen näkökulmasta. En siis tarkoita "ota mukaan pieniä näytepurkkeja" -juttuja, vaan juttuja mietityistä ja laadukkaista, repussa hyvin kulkevista tuotekokonaisuuksista vähintään muutamille viikoille.
    Luottaisin tässä(kin) juuri sinuun. (:

    Vastaa

    1
    1. vaan juttuja mietityistä ja laadukkaista, repussa hyvin kulkevista tuotekokonaisuuksista vähintään muutamille viikoille.

      Olisivatko nämä siis tuotteita, jotka myydään valmiiksi matkakokoisissa pakkauksissa? :) Mä alan olla näissä aika ekspertti..! ☺️

      Vastaa

      1
  15. Ceraven ja La Roche Posayn puhdistusaineet kiinnostaa. Lisäksi jo mainitut pihistä/panosta -esittelyt luonnonkosmetiikan anti-age kasvovoiteista, öljyistä ja seerumeista. Mielenkiintoista olisi myös lukea arvioitasi Kikon huulipunista ja ripsiväreistä.

    Vastaa

    3
  16. Kokemuksia ja/tai arvosteluja luonnonmukausista kasvonaamioista kiinnostaisi lukea.Erityisesti naamiot jotka olisivat passeleita tähän vuodenaikaan.

    Vastaa

    3
  17. Marja Entrich sarjaan en ole törmännyt missään blogissa tai nähnyt ko. sarjan tuotteista arvioita. Olisi kiva kuulla sinun mielipide tästä sarjasta ja sen tuotteista.

    Vastaa

    2
  18. Ainakin kangaskasvonaamioiden inceihin olisi mukava pureutua! Itse ostan usein Yeppolta ja koitan oman ymmärryksen mukaan löytää mahdollisimman hyvillä ainesosilla varustettuja kangaskasvonaamioita.

    Toinen toive olisi luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden/pohjien sekä peitevärien suuri vertailupostaus. Tuntuu, että nämä tuoteryhmät ei ole tarpeeksi tuttuja itselleni, ja esim Laveran uusi Hyaluron meikkivoide ja peiteväri olleet pettymyksiä, samoin Madaran peiteväri. Todella kaipaisin vinkkejä, sillä haluaisin yhä pitäytyä luonnonkosmetiikan tuotteissa.

    Samoin kulmakynien vertailut kiinnostaisi, erityisesti luonnonkosmetiikan osalta, kun nyt ei ole mitään luottotuotetta tästäkään luonkos-puolelta.

    Tässä tuli nyt aika montakin toivetta 😅

    Vastaa

    3
  19. Pisara Vegan hampunsiemenöjy & gingseng & ruusunmarja -hoitoaine. Eli siis Tokmannin oman merkin. Tässä on omasta mielestä ihan järjettömän hyvä hinta-laatusuhde. Entisenä (kai vielä nykyisenäkin?) hiusnörttinä käytän pääasiassa tätä, alle 3 euron tuote, ja mielestäni tosi ok inkki, ja silottaa mun pitkät, helposti takkuuntuvat hiukset. Mikä ihme tässä on salaisuus?

    Vastaa

    3
  20. Kysymys ei oisi voinut tulla parempaan hetkeen: tänään kaupassa tutkailin Essencen ’Hello good stuff’ seerumeita. Olisi huippua, jos voisit tutkailla niiden incit ja kokeilla!!!

    Vastaa

    4
  21. Moikka Sanni :)
    Kreikka on tosiaan ehdoton suosikki aihe, josta osaatkin kirjoittaa niin monipuolisesti ja värikkäästi. Pidän myös kun kerrot muutenkin elämästä ja reissuista, sekä ruokapostauksista luen mielelläni. Useita reseptejä, joita olet jakanut tänne blogiin, olen kokeillut, ja tonnaripihvit, kreikkalainen salaatti, sekä viimeisimpänä parsakaali-feta-resepti on kyllä herkullinen. <3
    Sofia

    Vastaa

    2
  22. Tuoksupostaus,ja varsinkin uusintaversio Korresin edullisista ja kiinnostavista tuoksuista.Myös Clean ja vastaavat itseään luonnollisina kauppaavat kiinnostavat,ovatko oikeasti sitä,mitä antavat ymmärtää.

    Vastaa

    1
    1. Clean'in tuoksut eivät ole luonnollisia.

      (He vain markkinoivat itseään "vältämme-tiettyjä-ainesosia" -brändinä, eli ikään kuin "puhtaampana" kuin normihajuvedet.)

      Vastaa

      1
  23. Atopikin Sensitive-linjasta Rauhoittava Kauraöljy, Probiotic Balm
    ja Microbiome+ Hoitovoide
    Cutrinin pesevät hoitoaineet
    Luonkosin Primal-balmi

    Ylipäänsä suomalaiset tuotteet kiinnostavat.

    Kiva kun kysyit!

    Vastaa

    1
    1. Oho, tarkistin etten ehdottaisi tuotteita, joista olet jo kirjoittanut, mutta ilmeisesti tarkistin huolimattomasti. Kiitos linkistä!

      Vastaa

      1
  24. Olisi todella kiva nähdä arviota pohjoismaisten brändien ihonhoitolinjoista, kuten merkiltä Dr. Ankerstjerne. Sain ko. merkin puhdistusgeelin Lykon joulukalenteripaketissa vuosi sitten, ja se on aivan loistava mutta esimerkiksi tätä merkkiä ei taida myydä muut kuin Lyko.
    Aika vähän näitä pohjoismaisia kai tunnetaan.

    Vastaa

    1
  25. Ottaisitko käsittelyyn Lumenen, joka pukkaa yhä uusia sarjoja ja tuotteita. Pre-retinoli kasvoöljyn testi kiinnostaisi kovasti.

    Vastaa

    1
  26. Kiinnostaa kosmetiikkamaailman jokapäiväiset huijaukset ja mielikuvamarkkinointi. Olisi kiva, jos niistä puhuttaisiin enemmän ja ehkä saataisiin aikaan vaikutusta lakien muuttamiseen. Ettei voitaisi enää mainostaa kosmetiikkaa jollain ainesosalla, jota ei tuotteessa edes ole vaikuttavia määriä.

    Vastaa

    4
  27. Antipodes olisi kiinnostava sarja. En ole vielä kokeillut mutta tuotteet ovat jotekin houkuttelevia. Sitten uutuuksista kiinnostaa Djusien kosteusvoide. Ja toki muutkin luonnonkosmetiikan uutuudet, etenkin sellaiset missä on hyvä hinta/laatusuhde.

    Vastaa

    2
    1. Sitten uutuuksista kiinnostaa Djusien kosteusvoide.

      Tämä odottaa minua Tampereella, saan tämän hyppysiini viikonloppuna..! 👌

      Vastaa

      1
  28. Luonnonkosmetiikka yleensä kiinnostaa, erityisesti suomalainen luonnonkosmetiikka, ihonhoitotuotteet sekä meikit. Balmipostaus viimeksi oli todella huippu, löysin sieltä monta hyvää tuotetta itselleni.
    Voidemaiset luonnonkosmetiikan bronzerit kiinnostaisivat tällä hetkellä kevään tullessa, sekä muut ihanat meikkiuutuudet, hehkuvoiteet, herkän ihon ihonhoito, luonnolliset itseruskettavat, nudehuulipunat jne
    Kiitos blogistasi, olen saanut sieltä monta vinkkiä hyvistä tuotteista!

    Vastaa

    2
    1. Balmipostaus viimeksi oli todella huippu, löysin sieltä monta hyvää tuotetta itselleni.

      Onpa mukava kuulla ☺️

      Vastaa

      1
  29. Arviot edullisesta markettikosmetiikasta kiinnostaisivat. Kaiken kallistuessa harvalla on varaa maksaa kosmetiikasta isoja summia.

    Vastaa

    2
  30. Pixin ihonhoitotuotteista, kuten kasvovesistä, seerumeista ja kasvosuihkeista, olisi todella kiinnostavaa lukea arvioitasi. 

    Ja Korresilla on myynnissä Kreikassa Mediterranean Donkey Milk -sarjan tuotteita, ja jos joskus saat niitä käsiisi, niin niistäkin olisi kiva kuulla näkemyksesi. Tosin käsittääkseni (?) niitä ei saa tällä hetkellä Suomesta, en ole ainakaan missään nähnyt, joten sen puolesta voi olla hieman ongelmallinen toive.

    Ja yleisluontoisesti pienten, eurooppalaisten luonnonkosmetiikkasarjojen arviot kiinnostavat kovasti. Löysin esim. Omhun ihanat käsirasvat blogisi kautta, ja minulta olisi mennyt kyseinen merkki ihan ohi, jos en olisi lukenut siitä blogistasi. :)

    Loppuun vielä kiitokset ihanasta blogistasi! Olen lukenut sitä jo yli yhdeksän vuoden ajan, mutta kommentoinut mitään hyvin harvoin. Joskus on tullut pidempiä taukoja, jolloin on tullut luettua netistä vähän ylipäätään mitään, mutta blogisi pariin olen aina palannut ja seuraan sitä tälläkin hetkellä säännöllisesti. Ihanaa, että pidät blogia vielä! :) Arvostan todella paljon asiantuntemustasi ja rehellisyyttäsi arvioissa sekä ennen kaikkea sitä, että blogisi avulla lukija oppii kosmetiikasta itse ja näin oppii myös löytämään itselleen sopivat tuotteet. Se on ainakin minulle lukijana todella antoisaa. Olen löytänyt ison osan luottotuotteistani ja ylipäätään käyttämästäni kosmetiikasta blogisi avulla.

    Lisäksi Kreikka on myös minulle läheinen. Olen viettänyt osan lapsuuteni kesistä kreikkalaisessa kylässä ja lapsuudenperheelläni on edelleen ystäviä Kreikassa. :)

    Vastaa

    0
    1. Pixin ihonhoitotuotteista, kuten kasvovesistä, seerumeista ja kasvosuihkeista, olisi todella kiinnostavaa lukea arvioitasi.

      Yllättävää kyllä, olen testannut vuosien saatossa vain yhden ainoan Pixin tuotteen, taisi olla jokin kuoriva kasvovesi. Sarja kiinnosti itseänikin yhteen aikaan tosi paljon, ja sitten se vain jotenkin jäi unholaan. Myydäänkö Pixiä tällä hetkellä Suomessa..?

      Ja Korresilla on myynnissä Kreikassa Mediterranean Donkey Milk -sarjan tuotteita

      Harmi kun en tiennyt tätä marras- ja helmikuun Kreikan matkoilla, olisin käynyt erikseen etsimässä näitä. Kuulostaa tosi erikoiselta! Olen menossa Kreikkaan seuraavan kerran syyskuussa, täytyy silloin muistaa tsekata nämä :) Suomeen näitä tuskin tulee, Suomen Korres ei ole ainakaan maininnut näistä minulle mitään.

      Ja yleisluontoisesti pienten, eurooppalaisten luonnonkosmetiikkasarjojen arviot kiinnostavat kovasti.

      Ihana kuulla..! ☺️ Nämä kiinnostavat itseänikin. 😍 Toivon mukaan saan joidenkin tällaisten brändien tuotteita testiin European Natural Beauty Awardsin kautta.

      Loppuun vielä kiitokset ihanasta blogistasi! Olen lukenut sitä jo yli yhdeksän vuoden ajan, mutta kommentoinut mitään hyvin harvoin. Joskus on tullut pidempiä taukoja, jolloin on tullut luettua netistä vähän ylipäätään mitään, mutta blogisi pariin olen aina palannut ja seuraan sitä tälläkin hetkellä säännöllisesti. Ihanaa, että pidät blogia vielä! :)

      Kiitos Hanna! 🙏🏻🥹 Palaute lämmittää syvästi. ❤️ Onpa mukava kuulla, että olet aina löytänyt takaisin Karkkipäivän pariin taukojenkin jälkeen. 🤗

      Olen viettänyt osan lapsuuteni kesistä kreikkalaisessa kylässä ja lapsuudenperheelläni on edelleen ystäviä Kreikassa. :)

      😍 Oo, ihanaa..!

      Kaunista kevättä sinulle, Hanna, ja toivottavasti pysyt Karkkipäivän kyydissä vielä pitkään..!

      Vastaa

      0
  31. Hei, kiitos ihanasta ja informatiivisesta blogista! Minua kiinnostaisi lukea Pain tuotteista, ja muutenkin kaikki luonnonkosmetiikka kiinnostaa. 😊

    Vastaa

    0
  32. Ida Wargin tuotteista ja Lumenen uusista hiustuotteista haluaisin lukea arviosi. :)

    Vastaa

    1
  33. Ordinaryn uudesta 0,2 % retinalista (huom. ei siis retinolista). Kiinnostaisi etenkin kuinka vahvaa tuo tuote on käytännössä ihon kannalta, kuivuuko iho helposti tai ärtyykö muuten. Ja kuinka voimakkaita a-vitamiinituotteita on pitänyt käyttää edeltävästi ennen kuin kannattaa siirtyä tuohon.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (51)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat