31.12.2013

Tissiä, munaa ja saippuaa - Karkkipäivän vuosi 2013

Oikeasti, yllätitte minut totaalisesti! :)

Karkkipäivän vuoden mieleenpainunein juttusarja on mielestänne ylivoimaisesti palashampooprojektini Kreikassa, a.k.a Saippuaooppera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli kokeilu omastakin mielestäni kiinnostava, mutta enpä arvannut että moni kävisi jopa monta kertaa päivässä tarkistamassa onko tullut uutta saippuapäivitystä ja mitä hiuksille kuuluu. :) Ihan hulvatonta :D

Palashampoopaivakirja1409

Jos jollakulla jäivät syyskuun saippuatarinat väliin, poimin tähän sarjan pääasialliset postaukset:

...mutta on ne kyllä MUHKEAT!

Simsalabim - etikkataikaa!

Saippuaooppera 18.9.2013

Luulin jo onnistuneeni

Laulun loppu

 VuodenJuttusarja_Saippuaooppera

Kommenttienne perusteella yhden naisen taistelu saippuan kanssa Kreikan saaristossa jäänee blogihistoriani suosituimmaksi tekstisarjaksi. Hullua ja odottamatonta! :) Osoittaa jälleen sen, että koskaan ei voi tietää mikä lukijoihin kolahtaa. :)

Vuoden_2

Muita vahvasti mieleenne painuneita blogijuttuja vuoden varrelta ovat syksyinen sarja rinnoista, Mr Karkkipäivän vieraskynäilyt, kirjoitukseni sisarestani, radiofrekvenssihoito sekä matkajutut - erityisesti Kreikka sai paljon mainintoja.

Ruokapuolelta munaviikko tuntui olleen suosittu. :) Myös lokakuinen iltapukujuhlani ja marraskuun gaalamekon etsintä jäivät monen mieleen.

Vuoden_1

Odotetusti loppuvuoden postailut ovat tuoreemmassa muistissa kuin alkuvuoden, mutta kevään ja kesän jutuista mm. Pariisi, kemisti Vesa Rämön haastattelu sekä vierailuni Yves Rocherin kotikylässä La Gacillyssa mainittiin monissa kommenteissa. Pohdiskelevammista jutuista Rintakirjoitusten lisäksi maaliskuiset Rikas Köyhä ja itsetunto-"oksennukseni" Torstai 28.3.2013 ovat jääneet mieleenne.

Vuoden__

Jos saan nostaa vielä pari omaa kohokohtaa vuodelta, niin niitä ovat keväinen vierailu Make Up For Ever Academyssa jossa minulle tehtiin klassinen balettimeikki, lukijani Tiian vierailu Ahvenanmaalla, stressinhallintasessiot life coachilla ja Suomen road trip jonka aikana opin että olen koko elämäni pitänyt veistä ja haarukkaa väärin.

Vuoden_3

Myös päiväni "prinsessana" ja blogigaala jäävät mieleeni vuodelta 2013 - useimpina vuosina en koskaan käy missään erityisissä juhlissa tai tapahtumissa.

Vuoden_4

Kyllä on taas ollut vilkas ja kokemustentäyteinen vuosi, ei voi muuta sanoa. :)

Karkkipäivän vuosiarvontaan voi osallistua vielä 1.1.2014 klo 21.00 saakka.

Onnellista uutta vuotta kaikille!

4 comments on “Tissiä, munaa ja saippuaa - Karkkipäivän vuosi 2013”

 1. Hahahha repesin totaalisesti tälle otsikolle, mahtavaa :D

  Ensi vuoden postauksia odotellessa toivottelen ihanaa uutta vuotta Sannille :)

  Vastaa

  0
 2. Oh my...:D
  Eilen kävin Kicksissä (en aseistautunut sen kummemmin, äiti ja sisko oli mukana) ja mukaan lähti se "surullisen kuuluisa" Nudie sekä pari Viva la Divan huulipunaa, jotka nappasin hyllystä kiireessä sen kummempia valikoimatta, koska siskollani alkoi jo olla hoppu...

  Oli kyllä hämmentynyt, kuinka huonosti ko liikkeessä on merkitty hintoja mihinkään tuotteisiin. Tosin eri merkkien tuotteita löytyi vähän mistä sattuu ja siellä oli kyllä muutenkin osittain sen näköistä, että jotain lievää alennusmyynti pyörremyrskyn poikasta on ollut ilmassa;)

  Hyvää uutta vuotta!

  Vastaa

  0
 3. Tähän vuoteen on kyllä mahtunut ihan mahtavia postauksia, toisaalta ihan niinkuin aina ennenkin :) Olen muuten itse käyttänyt sun postauksesta intoontuneena tuota Nivea Cremea siitä asti, täytyisikin ottaa kuvia ja raportoida blogin puolelle. Tuntuma on, että se todellakin on tehonnut silmäkulmien juonteisiin!
  Ihanaa ja onnellista uutta vuotta ihana Sanni! :)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)