30.12.2013

Saiskos nyt ne hyvät rintsikat?

Kauniita alusvaatteita pidetään käsittääkseni yhtenä klassisimmista lahjoista joita mies voi naiselleen antaa korujen ja kukkien ohella. Meillähän tällaiset romanttiset muistamiset ovat arkisemmin – mutta ah-niin-arvostetusti – muotoa rakkaudella ostettu savulohifilee tai uusi objektiivi kameraan.

  Lahjakortti_IMG_0593

Ainoa alusvaatelahja, jonka Mr Karkkipäivä on minulle kymmenen vuoden aikana antanut, on Gene Simmonsin Family Jewels –TV-ohjelmaa mainostaneet alkkarit.

Tänä jouluna hän vihdoin kunnostautui.

idLahjakortti

Syksyn rintaliiviavautumiseni on ilmeisesti jäänyt mieleen ^_^ Minun piti ottaa asiakseni käydä kunnon liiviliikkeissä Kreikan matkan jälkeen, mutta tehtävä on edelleen suorittamatta. Asia on ollut koko ajan mielessäni, mutta rintsikkaostoksilla käynti on lopulta niin epämieluisaa puuhaa että se on kuin huomaamatta sysäytynyt joka viikko eteenpäin…

Nyt kun sain tämän hienon lahjakortin, voisin vihdoin hoitaa asian! :) Ja näköjään saan mukaan motivoivan konsultinkin. :p

Lahjakortti_IMG_0594_

Oletteko te saaneet miehiltänne/poikaystäviltänne alusvaatelahjoja? Ovatko ne olleet onnistuneita ja mieluisia?

Minun täytyy sanoa, että miehenä jännittäisi kyllä lähteä ostamaan jotain rintsikkalahjaa… Ymmärrän eleen romanttisuuden, mutta kuinka monesti miehen itse valitsemat liivit lopulta sopivat lahjan vastaanottajalle..? Itse kun ainakin kuulun niihin naisiin, joille vain ani harvat liivit istuvat, ja ne täytyy ehdottomasti sovittaa ennen ostoa.

28 comments on “Saiskos nyt ne hyvät rintsikat?”

 1. Haluaisin muistuttaa, että ne hot pants type of undiesit sain Gene Simmonsilta Time Squarella.

  Vastaa

  0
  1. Ohoh, hot damn! ^_^ No niiden arvohan kohoaa heti, anteeksi kulta kun olin unohtanut tuon..! :D

   Vastaa

   0
 2. Olen saanut kerran rintsikat lahjaksi..tai no....mieheni pilasi yhdet kalliit liivini pesemällä ne koneessa ja laitoin hänet maksamaan mulle uudet ;D

  Minä isohinkkisenä arvostaisin enemmänkin lahjakorttimuodossa olevaa liivisponsorointia, koska rintaliivien jos minkä tarvii oikeasti olla sopivat.

  Vastaa

  0
 3. Mun mies ei osta mulle lahjaksi alusvaatteita, mutta välillä kyllä tarjoutuu maksamaan jos löydän jotain kivaa. Ei tosin ole nyt tullut käytyä pitkiin aikoihin alusvaatteita edes katselemassa sillä silmällä kun viime kesänä kävin ostamassa ensimmäiset kunnolliset rintsikat Change-liikkeestä ja sen jälkeen ei olekaan ollut tarvetta rintsikoita ostella. Alushousutkin tilaan Changen verkkokaupasta.

  Vastaa

  0
 4. Voin paljastaa miesten tunnustukset niilt harvoiltki, jotk uskaltaa ostaa ne alusvaatteet lahjaksi: osa pelkää henkensä edestä, että nainen loukkaantuu, jos on väärän kokoinen tai et saa korville. Siks ne jättää suosiolla liivit kauppaan, eikä ota riskiskiä shuudot väärän kokoisista liiveistä , mut toisaalt olen kyllä yrittäny huumorilla lievittää tilanteen, että "sano että myyjä suositteli" mutta kyllä sielä parin päivän päästä tulee vihainen lahjan saanut, että ymmärrän miehiä.
  Myönnän, et oon itekki kerran kiehahtanut poikaystävälle, kun vuoden ajat jankannu siitä, kuinka en löydä mistään erikoisliikkeistäkään enää liivejä, kun on niin harvinainen koko ja hän sitten eräänä jouluna ehdotti "käydäänkö hakemassa sulle se h&m mainos kuvis olevat liivit? Ne näyttää kivalta". Onneks ei sentään mennyt ostamaan! =D Nykyään löydän vain Changelta liivejä; muualla kun ei myydä 60 ympäryysmitan liivejä.

  Vastaa

  0
 5. Oi! Miten ihana lahja!
  Olen saanut mieheltäni silkkiset spaghettiolkaimellisen yöpaidan ja aamutakin. Olivat mieluiset. En usko että hän osaisi omatoimisesti ostaa sopivia alusvaatteita :D

  Vastaa

  0
 6. Mä olen saanut tosi monena synttärinä ja jouluna lahjaksi Changen lahjakortin. Tällaisen isomman varustelun omaavana olen ollut siitä tosi iloinen, koska rintsikkani maksavat aina ihan tuhottomasti (siis jos haluan oikeasti laadukkaat ja sopivat yksilöt). Ja tällainen 50 e lahjakortti oli tänäkin jouluna minulle odottamassa pukin säkissä :)

  Vastaa

  0
 7. Ei, en ole koskaan saanut kumppan(e)iltani alusvaatteita lahjaksi. Eivätpä nuo ole koskaan muutenkaan juuri alusvaatteita noteeranneet tai niitä kommentoineet niin positiivisesti kuin negatiivisestikaan. Tai no yksi poikkeus vahvistaa itsellänikin tuon, sain kerran mieheltäni Eternal Erectionin "bändipikkarit" tuliaisina keikalta :D

  Vastaa

  0
 8. Kiva idea mieheltäsi! :)

  Mä oon saanut kerran mieheltä synttärilahjaksi lahjakortin alusvaateliikkeeseen, ja olin lahjasta iloisesti yllättynyt. Mukaan hän ei halunnut tulla ostoksille, koska olisi todennäköisesti kokenut kiusalliseksi kurkkia sovituskoppiin yhdessä myyjän kanssa. :D Liivini ostan siis Funky ladysta tai sen tyyppisestä pikkumyymälästä, koska kokoni on sellainen, ettei marketista löydy. Tämän takia lahjakortti oli minulle toimivampi lahja kuin miehen valitsemat rintsikat.

  Vastaa

  0
 9. Ei ole ostanut mutta on halunnut sponssata. Onneksi ei ostele, vähänkös ärsyttäisi, jos tulisi liian pienet tai isot alushousut. :D

  Vastaa

  0
 10. Just mietittiin miehen kanssa eilen, ettei kai kukaan oikeasti voi ostaa toiselle lahjaksi liivejä. Mullekin kun myydän aina ei oota tai sitten oikean kokoisia liivejä on vain yksi malli (ja se on arpapeliä onko se malli mulle edes hyvä..)!

  Vastaa

  0
 11. Voi onneksi ei ole miesressukkaa ostamassa mulle alusvaatteita, eihän siitä mitään tulisi kun en itsekään löydä sopivia mistään :D Joo, kyllä musta lahjakortti on ainut oikea tapaa ostaa alusvaatteita lahjaksi. Toivottavasti sulle löytyy nyt ne sopivat! :)

  Vastaa

  0
 12. Mulle kävi Semmonen mäihä että ihan vitsinä heitin miehelleni että jos haluat ihan väkisin ostaa joululahjan ni pikkuhousut olis kivat (meillä ei siis osteta lahjoja juuri ikinä) no,jouluaattona sain muovikassillisen pikkuhousuja ja jopa yhdet rintsikat,jokaiset söpösti omiin paketteihin käärittynä! Ja käsittämätöntä,kuosit oli sellaisia joita en itse olisi ostanut,mutta ne on kyllä aivan sairaan makeet! Ja kyllä,rintsikat istuu kuin hanska! (voiko noin sanoa rintsikoista)

  Vastaa

  0
  1. no,jouluaattona sain muovikassillisen pikkuhousuja ja jopa yhdet rintsikat,jokaiset söpösti omiin paketteihin käärittynä!

   Aaaw miten söpöä! ^_^

   Vastaa

   0
 13. Kerran kun olin ostanut uusia alusvaatteita niin poikaystävä sanoi kuinka hänestä tuntuu että hänen olisi pitänyt maksaa ne mun puolesta kun hän niitä kuitenkin enemmän ihailee kun minä :p Sanoi myös ostavansa mulle jotain mutta haluaa kuulemma minut mukaan ostoksille ettei tuu vääränlaisiä :)

  Vastaa

  0
  1. kun hän niitä kuitenkin enemmän ihailee kun minä :p

   :D

   Miesten päässä saattaa mennäkin noin, ja epäilemättä heitä miellyttää katsella naistaan kauniissa tai seksikkäissä alusvaatteissa.:) Yleensä kun naisten kanssa juttelee niin monet tuntuvat kuitenkin kokevan viehättävien alusvaatteiden olevan ensisijaisesti itseään varten. Usein kuulee perusteluja että kauniit alusvaatteet tekevät olosta naisellisemman tai itsevarmemman - vaikka ne eivät näykään mihinkään.

   Vastaa

   0
 14. Toivottavasti kaikki miehet tajuaa olla ostamatta alusvaatteita naisillensa. Ne jos mitka tarvii istua hyvin ja tuntua mukavilta, ei ainoastaan nayttaa hienolta mallinuken paalla.

  Ma olen kieltanyt miestani ostamasta minulle edes sukkia.

  Mut tuollaiset lahjakortit on huippuja ja jos mies vaan kehtaa lahtea maku tuomariksi niin mikas sen parempi, yleensa silloin on enempi rahaakin kaytettavissa kun kaikki nayttaa niin vietavan hienoilta ;)

  Lucky you!

  Vastaa

  0
  1. yleensa silloin on enempi rahaakin kaytettavissa kun kaikki nayttaa niin vietavan hienoilta ;)

   Hehheh... ;)

   Vastaa

   0
 15. Noup! Mies omien sanojensa mukaan näkee minut mieluumin ilman alusvaatteita, joten on ihan sama mitkä grannypöksyt on päällä.. Ne lentävät kuitenkin sekunnissa jalasta :D

  Vastaa

  0
 16. Hieno lahja! Nyt vaan rohkeasti liivikauppaan, Sanni! Se idea siitä taitaa olla vastenmielisempi kuin itse toteutus.

  Itse olen kerran vuosia sitten saanut mieheltäni joululahjaksi alusvaatesetin. Hän oli salaa käynyt tutkimassa lemppari-alusvaatesettini kokoa ja suunnannut sitten samaan kauppaan oikeat koot lappuselle kirjattuna ja valinnut kauniin vaaleanlilan version. Olin todella otettu lahjasta ja vaivannäöstä. Mieskin oli tyytyväinen sillä hän oli jo pidemmän aika vihjaillut että voishan ne liivit olla muutakin kuin valkoiset tai mustat. Tosin olisi kenties ollut sopivampaa avata lahja jossain muualla kuin hänen vanhempiensa seurassa... =).

  Vastaa

  0
 17. Kirjoita ehdottomasti postaus, kun olet valinnut ne alusvaatteet! :)
  Itsekin sain tänä jouluna lahjakortin alusvaateliikkeeseen. Mietin vain, onko minulla nyt velvollisuutena ostaa jotkut miestä miellyttävät, kauniit alusvaatteet vai voinko hyvillä mielin valita ne kauan haaveillut nudenväriset Wonderbran Ultimate Straplessit...

  Vastaa

  0
 18. Mies osti minulla kauan aikaa sitten alusvaatteita. Ihan liian pienet kaikin puolin, kysyin kyllä että kenelle nämä oli tarkoitettu ;) En suuttunut, käytiin vain vaihtamassa. Uskon että nykyään menisi paremmin, ehkä pitäisikin yrittää vihjailla. Olisi mielenkiintoista nähdä millaisen yhdistelmän valitsisi...

  Tsemppiä konsultille vaativaan hommaan :)

  Vastaa

  0
 19. Oon kieltänyt poikaustävältä kaikki vaatelahjat:D Vääränlasesta/kokoisesta tulis vaan iso riita niin pysykööt suklaa hyllyllä (;

  Vastaa

  0
 20. Mielestäni miesten ei tarvitsekaan yrittää ostaa rintsikoita ja alkkareita lahjaksi- koot vaihtelevat eri merkkien välillä eivätkä jonkin merkin rintsikat välttämättä sovi ollenkaan body typestä riippuen.. Lahjakortti on mielestäni paljon parempi vaihtoehto- ainakin meillä poikaystävä tykkää hyvin istuvista, rintoja esille tuovista ym liiveistä sekä antaa mielellään mielipiteensä liivien ulkonäköön mutta miten hän voisi liivejä katsomalla tietää istuvatko ne.. hän on myös hyvin tietoinen siitä miten kalliita hyvät liivit ovat (varsinkin ongelmakokoisille jotka eivät löydä liivejä ketjuliikkeistä kuten allekirjoittanut) ja koska hän niitä suurimmaksi osaksi ihailee, niin pukin kontissa odotti taas lahjakortti alusvaateliikkeeseen ja varmaan tuo mies haluaa lähteä mukaan ostoksillekin. Eli itse en ainakaan pahoita mieltäni siitä ettei rintsikoita paketista paljastu, mutta nämä lahjakortit otan vastaan ilomielin! En minäkään osaisi hänelle ostaa sopivia kitarakamppeita, joten lahjakortin avulla hän saa juuri sitä mitä haluaa/tarvitsee.

  Vastaa

  0
 21. Konsultti toki myy omia ajatuksiaan. Mutta myös ohjaa asiakkaan toivomaan suuntaan. Ja tietenkin maksua vastaan, joten tässä pääsi nyt syntymään haastava tilanne. Etenkin eduntavoittelun suhteen. Mutta asiakas lienee oikeassa.

  Vastaa

  0
 22. Heh, Gene Simmons -alkkarit :) Hauskaa ja sympaattista mun mielestä! Me puhuttiin just ennen joulua näistä alusvaatelahjoista, kun mies kysyi että odotanko hänen ostavan mulle sellaisia. Itse ei haluaisi tai uskaltaisi, kun ei tiedä esim. liivien malleista mitään ja lisäksi minä aina tuskailen kun en löydä istuvia liivejä ikinä mistään. Sanoin, että en odota alusvaatelahjoja, miten hän niitä osaisi ostaa kun itsellekin se on usein niin älyttömän vaikeaa ja ärsyttävää; sama koko voi olla eri liivimallissa tai merkissä täysin erilainen, sovittamatta ei voi mitenkään löytää sopivia. Eli lahjakortti on paras vaihtoehto, jos alusvaatteita haluaa mulle lahjoittaa!

  Vastaa

  0
 23. "...Gene Simmonsin Family Jewels –TV-ohjelmaa mainostaneet alkkarit.

  Tänä jouluna hän vihdoin kunnostautui."

  En muista, milloin olen viimeksi nauranut näin hyvin. Kiitos, olet mahtava. :)

  Vastaa

  0
  1. ^_^ Kiitetään herra Karkkipäivää ja hänen hyvää makuaan alusvaateosastolla :D

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)