03.03.2020

Kulmakarvojen laminointi - tulos

Mulla on nyt sitten uudet kulmakarvat!

Tulos tuoreeltaan oli kyllä todellakin WHOA. Siis - ovatko nämä puskat mun kulmakarvat..?

Kerroin laminoinnista viime perjantaina täällä, mutta niille jotka missasivat postauksen ja kuulevat kulmakarvojen laminoinnista nyt ekaa kertaa, tästä on kyse:

  • Laminointi on kulmakarvojen ei-invasiivinen muotoilutyyli, jossa ihoa ei lävistetä
  • Kulmakarvat käsitellään permanenttiaineella, jolloin ne pehmenevät ja antautuvat muotoilulle
  • Pehmennyt karva kammataan haluttuun muotoon; enemmän yläviistoon kuin karvan luontainen kasvusuunta, jolloin karvat asettuvat iholle tuuheamman näköisinä
  • Myös pienimmätkin mikrohaivenet kammataan esiin ja kohotetaan

Ennen - jälkeen

  • Kulmat kiinnitetään muotoonsa kiinnitysaineella (tämä on siis kuin kulmakarvojen permanentti)
  • Lopuksi kulmakarvat värjätään
  • Valmiiden kulmakarvojen päälle levitetään hoitava ja suojaava keratiinineste

Megatuuhea vaikutelma syntyy siitä, kun ihan pikkuisimmatkin karvat erottuvat nyt iholla ja karvat on kammattu kevyesti ylöspäin, ylemmäs niiden luontaisesta suunnasta.

Laminointi on nopea ja kivuton menetelmä, ja edullinenkin; käsittely maksaa 50-55€. Tulos pysyy kulmakarvasta riippuen 3-8 viikkoa.

Nyt jännäilenkin tässä, kuulunko itse tuohon lyhempään vai pidempään aikaan.

Minun kulmakarvani tehtiin Studio Små'ssa Tampereella. (Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö ja maksoin käsittelyn itse.) Sain vinkin Små'sta kynsiteknikoltani, kun juttelimme viime kynsihuollossa kulmakarvoista :)

Kulmakarvani laittoi ihana Kerli, jota voin kyllä suositella lämpimästi. Kerli hallitsee kaikki kulmakarvojen muotoilutekniikat, ja käsittelyn aikana tuli turistua läpi niin microbladingit kuin pigmentoinnit. Kerli muuten ei olisi missään tapauksessa suositellut minulle microbladingia kuultuaan, että ihoni arpeutuu hitaasti ja pienistäkin naarmuista jää pitkäksi aikaa punaiset arvet ihoon. Tällaisella ihotyypillä microblading kannattaa kuulema unohtaa.

(Noniin - sain nyt tästäkin mielenrauhan :))

Små'ssa laminointi maksaa 55€.

Kulmat tänä aamuna.

Yön aikana karvat olivat menneet vähän "sekaisin", ja harjasin ne aamulla uudelleen muotoon - joka tosin ei ollut ihan yhtä näyttävä kuin Kerlin kädenjälki.

Olin ehkä jotenkin odottanut, että kulmat tuntuisivat laminoinnin jälkeen vähän kovilta, mutta eivät ne tunnu. Ne ovat ihan pehmeät, mutta asettuvat iholle eri lailla kuin ennen käsittelyä.

Netin laminointikokemuksista olin lukenut, että laminoidut kulmakarvat voivat näyttää jopa maskuliinisilta paksussa tuuheudessaan.

Minunkin kulmat ovat toki aika roisit. Mutta mun mielestä tosi kivat, eivät ainakaan miehekkäät..!

Mitä te tykkäätte?

Palaan asiaan 3-4 viikon kuluttua ja raportoin laminoinnin kestosta. Tai jo aiemminkin, jos tulos alkaa hiipua nopeammin.

Se mikä itseäni mietityttää, on värjäyksen kesto ja sen vaikutus tulokseen. Laminoinnissa laitettu väri on toki kotikestovärejä vahvempi ja kestää permanentatulla pohjalla pidempään kuin ei-käsittelemättömässä karvassa, mutta silti mietin, katoaako tuuheuden vaikutelma jos väri lähtee haalistumaan paljon nopeammin kuin itse laminointi.

Mutta kuten sanottua, palaan asiaan :)

Kiinnostava kokeilu, ja jos tämä pysyy 4-6 viikkoakin, niin minusta todellakin tulee vakioasiakas..! 😁

50 comments on “Kulmakarvojen laminointi - tulos”

  1. Oho! Onpa kerrassaan uskomattoman suuri ero. En jostain syystä odottanut näin vaikuttavaa tulosta. Kulmat kehystää kyllä ihanasti kasvoja ja tämä lookki sopii sulle ihan huisin hyvin! Kiva, että raportoit näistä tuloksista. :) En ollut laminoinnista nimittäin ikinä ennen kuullutkaan. Innolla jään odottamaan tulevia kuulumisia.

    Vastaa

    0
    1. En jostain syystä odottanut näin vaikuttavaa tulosta.

      En minäkään 😀

      Vastaa

      0
  2. Siis vau millainen muutos! Vaalea- ja harvakulmaisena otan kyllä itsekin tuon laminoinnin harkintaan, näyttää ihan superhyvältä! :) Ja jos tulos kestää tosiaan sen 4-6 viikkoa niin todellakin varaan ajan :D

    Vastaa

    0
  3. Todella upeen näköinen lopputulos! Ja tuo kasvoihin ihan uutta "ryhtiä".

    Mutuilisin että käsittelyn kestävyyteen vaikuttaa haalistumisen sijaan karvojen vaihtuvuus. Mä ite värjään kulmakarvojani, ja tuntuu ettei se väri varsinaisesti haalistu, mutta karvoja tippuu ja uusia kasvaa tilalle aika kovaa tahtia. Tietty laminoinnissa eri aineet ja tekotavat pelkkään värjäämiseen verrattuna, mutta luulis että sama periaate pätee siihenkin. Odotan jo valmiiks sun raporttia pysyvyydestä!

    Vastaa

    0
  4. Siis wau wau wau! Todella upea lopputulos. Pitänee siis kokeilla itsekin ☺️

    Vastaa

    0
  5. Ei vitsi miten siistit kulmat!
    Todellakin odotan kokemuksia kestosta innolla.

    Vastaa

    0
  6. Wow hyvännäköiset! Minuakin kiinnostaa se mitä tapahtuu kun väri haalistuu ja lähtee (nythän se on napannut myös hieman ihoon) ja laminoinnin vaikutus lakkaa.

    Vastaa

    0
    1. Ja täytyy vielä sanoa, että sulle sopii tummat ja paksummat kulmat älyttömän hyvin! Kovin monelle (suomalaiselle/vaalealle) ei välttämättä sovi, vaan tekee lookin jotenkin luonnottoman, kovan tai hassun näköiseksi.

      Vastaa

      0
  7. Todella kivat kulmat! Eivät ollenkaan roisin näköiset, vaan minusta luonnollisen näköiset ja kauniit. Voittaa microbladingin ihan takuulla!

    Vastaa

    0
  8. Wau!
    Mä luin joskus iltalehdestä tästä kulmien laminoinnista, mutta siinä mallilla oli jo valmiiksi tuuheat kulmat, joten en uskonut laminoinnin sopivan mulle. Mulla on ohuet ja harvat kulmakarvat. Mielenkiinnolla seuraan sun kulmien kehitystä seuraavan kuukauden ajan!

    Vastaa

    0
  9. Kiitos kun raportoit toimenpiteestä! Itselläni on todella ohuet ja vaaleat kulmakarvat ja haikailen tuuheampien perään. Mutta mutta... Tuo lopputulos on kyllä aika erilainen mitä odotin. Kuulun kommentoijissa selvästi vähemmistöön, mutta mielestäni sun aiemmat kulmat oli kivemmat! Ja tajusin, ettei tää juttu olekaan itselleni sopiva, sillä ihan noin pensasmaista (ääh, en keksinyt parempaa, sori!) mallia en kuitenkaan pystyisi katselemaan peilistä. Tärkeintä kuitenkin lienee, että itse oot tyytyväinen:)

    Vastaa

    0
    1. Itelläni on ihan ok verran kulmakarvoja ja omaan silmään nuo ei kyllä näytä yhtään pensasmaisilta vaan just sopivilta ja luonnollisilta, mutta eihän kaikki tietenkään voi samanlaisista tykätä. :)

      Minusta upea lopputulos! Vaikka mun silmään nuo luonnolliset kulmat geelattuna on myös jees.

      Vastaa

      0
  10. Jessus sentään!
    Upea lopputulos. Houkuttaisi itseäkin, mutta silloin, kun löysää rahaa on tarpeeksi omaan naamaan käytettäväksi, taidan kuitenkin kallistua ripsipermanentin puolelle. Vaikka mulla kihartuvat myös kulmakarvat, ne eivät sentään töki silmään niinkuin ripset... Tai jos paikalliseen tulisi pakettitarjous... Hmmm...

    Vastaa

    0
  11. Woooot!

    Vau!

    Jään seuraamaan!

    Miten nuo kestää ahkeraa nassun pesua, kuorintaa ja muuta pamperointia?

    Vastaa

    0
    1. Miten nuo kestää ahkeraa nassun pesua, kuorintaa ja muuta pamperointia?

      Vielä en osaa sanoa kun vasta otin nämä, mutta raporttia seuraa :) Oma odotukseni rehellisyyden nimissä on, että EIVÄT kestä kovin hyvin. Ihan maalaisjärjellä :) Koska pesu ja kuorinta aina irrottavat ihon pintaa (ja liuottavat hiuksen pintaa) ja siihen laitettuja ainesosia.

      Vastaa

      0
  12. Näyttää todella upealta ja luonnolliselta! Kiva kun raportoit tästä laminoinnista :)

    Vastaa

    0
  13. Miten ihmeessä noita kulmakarvoja näyttää olevan noin paljon enemmän, kuin ennen laminointia? :D Ihan kuin olisi tehty microblading, mutta kun ei ole tehty.
    Aivan upea tulos!

    Vastaa

    0
    1. Miten ihmeessä noita kulmakarvoja näyttää olevan noin paljon enemmän, kuin ennen laminointia? :D

      Koska ne kaikkein pienimmät ja "näkymättömimmätkin" mikrohaivenet on värjätty ja taivuttu esiin :)

      Vastaa

      0
  14. Ihan us-ko-ma-ton tulos! Voiko tällaista ollakaan..? Sopii sinulle mielettömän hyvin!

    Vastaa

    0
  15. Todella hyvä😍. Helpottaisi ihan suunnattomasti arkea jos noin hyvät....pysyisi ees kkden.

    Vastaa

    0
  16. Mietiskelen kahta asiaa:
    a) voiko laminoinnin saada ilman värjäystä? Minulla on tummat kulmat, enkä haluaisi enempää väriä mutta tuo lopputulos kiinnostaisi kyllä muuten.
    b) Miltä kulmakarvat tuntuvat nyt? Laminoinnin jälkeisissä kuvissa kulmat näyttävät usein olevan jotenkin "liimattuina" otsaan - siis että ne ovat ihossa kiinni. Inhoan sitä tunnetta, että kulmissa on mitään, siksi en yhtään tykkää geeleistä ym. Eli kysymys kuuluu, ovat kulmakarvat laminoinnin jälkeen edelleen pehmeät ja irti ihosta, vai kiinnittyvätkö ne jotenkin ihoon, kun ne ovat uudessa muodossaan?

    Lopputulos on sinulla tosi luonnollinen ja pukeva!

    Vastaa

    0
    1. Itsekin mietin, että MIKSI kulmat myös värjätään ja minkä värisiksi?
      Onks joku värikartta vai miten menee?

      Vastaa

      0
    2. Värjäys ei ole pakollista, mutta ilman sitä varsinkin vaalea kulmaisilla lopputulos jäisi hailakammaksi. Ihmisen omissa karvoissa on aina eri tummuisia yksilöitä, täten värjäämällä saadaan myös ne vaaleimmatkin erottumaan paremmin! :)

      Liekkö millään värisarjalla kulma/ripsiväreissä värikarttaa, mutta sävyjä on olemassa harmaata, vaaleanruskeaa, keskiruskeaa, punertavampaa kuin myös kahta mustaa. Toki myös merkkikohtaisia sävyeroja voi olla.

      Ja karvat näyttää ihoon liimautuneilta ihan vaan sen takia kun ne tekovaiheessa on tosiaan ihoa vasten kammattu ja painettu. Niihin ei kuitenkaan jää mitään tuntumaa, että niissä jotain ainetta teon jälkeen olisi. Korkeintaan viimeistelyssä laitettava hoitava-aine mikä pesussa lähtee pois. :)

      Vastaa

      0
    3. Itsekin mietin, että MIKSI kulmat myös värjätään ja minkä värisiksi?

      Kulmat värjätään tietysti siksi, että kaikilla ei ole luonnostaan tummia tai edes minkään värisiä kulmia. Väritön karva ei juuri ihosta erotu vaikka se taivutettaisiinkin esiin :)

      Vastaa

      0
    4. a) voiko laminoinnin saada ilman värjäystä? Minulla on tummat kulmat, enkä haluaisi enempää väriä mutta tuo lopputulos kiinnostaisi kyllä muuten.

      En näe syytä miksi ei..?

      b) Miltä kulmakarvat tuntuvat nyt?

      Tuntuivat (ja tuntuvat yhä) pehmeiltä. Toki keratiinineste jätti karvan pintaan hitusen pitoa, mutta ihan vain hitusen.

      Kun kulmakarvat sai pestä vuorokauden kuluttua, katosi sekin "pinta". Sitten ne tuntuvat ihan normaaleilta kulmakarvoilta.

      Vastaa

      0
  17. Wau! Sopii sulle tosi hyvin :)

    Tää laminointi taitaa olla ensimmäinen kauneusvillitys mikä on herättänyt mun kiinnostuksen, kulmani kun ovat luonnostaan värittömät, hennot ja ohuet, niin harkitsen ihan tosissaan etenkin tämän nähtyäni että kävisin itsekin kokeilemassa voisko näihin haiveniin saada vähän jytyä. Odotan mielenkiinnolla että kauanko sulla lopputulos pysyy, toivottavasti eivät nyt ihan kolmessa viikossa lopahda entiselleen :)

    Vastaa

    0
  18. jee! voisko saada vielä tarkemman selostuksen siitä miten prosessi eteni? nypittiinkö, vahattiinko, leikattiinko karvojen yläosaa?

    Vastaa

    0
    1. Moi! Saat toki tarkemman selostuksen mutta vastailen huomenna, tänään on kiire päivä ja täyteen buukattu ☺️

      Vastaa

      0
    2. jee! voisko saada vielä tarkemman selostuksen siitä miten prosessi eteni? nypittiinkö, vahattiinko, leikattiinko karvojen yläosaa?

      Tässä:

      1 Kulmakarvojen alue puhdistetaan
      2 Karvat harjataan ja hajakarvoja nypitään
      3 Karvoihin levitetään permanenttiaine joka vaikuttaa tovin muovikelmun alla
      4 Karvoihin levitetään kiinnitysaine joka myös vaikuttaa hetken muovikelmun alla
      5 Aineet poistetaan
      6 Kulmakarvat harjataan uudelleen muotoon ja niitä nypitään tarpeen mukaan
      7 Kulmakarvojen päälle levitetään hoitava keratiinineste

      Valmista :)

      Vastaa

      0
  19. Aikamoinen ero! Tuosta ekasta vertailukuvasta olisi voinut luulla, että kuvissa on kaksi eri ihmistä. Niin suuri ero kulmakarvojen välillä on. Hyvän näköiset kulmakarvat, toivottavasti kestävät.

    Vastaa

    0
    1. Tuosta ekasta vertailukuvasta olisi voinut luulla, että kuvissa on kaksi eri ihmistä.

      Se oli kyllä minunkin fiilis. Nyt neljä päivää käsittelyn jälkeen megaefekti on haihtunut ja kulmat ovat miedomman näköiset.

      Vastaa

      0
  20. On kyllä mieletön ero. Kummatkin sopii sulle, geelatut ja laminoidut :) Huomion tosin kiinnitti sun paita,ihana! Tykkään kun vaatteessa yhdistyy pinkki ja oranssi :)

    Mainitsit, että Kerli ei edes suosittele microbladingia sulle, tuliko puhetta onko arpeutumistyypillä väliä kestopikmentoinnissa? Sitä karvatekniikalla toteutettuna välillä mietin, että tykkäisinkö. Ehkä laminointi voisi olla hyvä kokeilla pohjalle, että viihtyiskö sitä edes laitetuissa kulmissa (mulla suurin kulmameikkimäärä on aavistus värillistä geeliä). Jos ei kaipaa enää paljoa lisäpaksuutta kulmiin, niin onko kulmia pakko laminoida noin pystysuoraan ylös, vai pystyykö/osaako tekijä mahdollisesti harjata kulmat vähän maltillisemmaksi? Nimim. pitkät karvat joista vois äkkiä tulla melekoset pötköt🙈

    Vastaa

    0
    1. Moikka! Vastailen kommentteihin huomenna, tänään en valitettavasti ehdi..!

      Vastaa

      0
    2. Huomion tosin kiinnitti sun paita,ihana! Tykkään kun vaatteessa yhdistyy pinkki ja oranssi :)

      <3 :) :)

      Mainitsit, että Kerli ei edes suosittele microbladingia sulle, tuliko puhetta onko arpeutumistyypillä väliä kestopikmentoinnissa?

      Ei tullut puhetta. Kerli vain sanoi, että pigmentointi sopii paremmin eri ihotyypille kuin microblading, olikohan niin että pigmentointi sopii paremmin paksummalle ja rasvoittuvammalle iholle... vai toisin päin..? Tai että pigmentointi sopii paremmin vanhemmalle ja jo veltostuneelle iholle... Damn, täytyy ehkä haastatella Kerliä aiheesta uudestaan :D Siinä pöydällä maatessa kun ei tullut tehtyä muistiinpanoja... :D XD

      Vastaa

      0
    3. Haha! Mut kiitti vastauksesta. Just nyt toi pikmentointi ei ole kyllä edes rahallisesti mahdollinen ponnistus, mutta tulipa mieleen, että punnitseeko sitä turhaan. Mutta onpa sitä ennenkin asia/tuote jääny hautumaan ja asian ollessa ajankohtainen alkaa kova sun tekstien kahlaus, että mitenkäs se menikään :D Viimesimpänä vaahtoava kasvoputsari, vaikka vuosia ollut sitä mieltä ettei ole mun juttu. Taitaa se ollaki, ainaki mielelläni testailen parit läpi :P

      Vastaa

      0
    4. Ha ha ha, näköjään kirjotin taas piKmentoinnista. Alkuun en jaksanut laiskuuttani tarkistaa ja nyt vielä toistin ton. Kirjotusvirheet on inhimillisiä, mut jos harkitsee jotain toimenpidettä niin vois olla ok tietää mitä miettii XD

      Vastaa

      0
  21. Näyttää kyllä aivan uskomattoman hyvältä! WAU!

    Uskoisin, että kulmien värjäys kannattaa uusia käsittelyn jälkeen noin 3-4 vkon päästä, niinkuin normaalistikin värjäilisi. Eihän tuo käsittely periaatteessa poikkea ripsien kestotaivutuksesta (samat aineet ja idea) ja siinä suositellaan ripsien värjäystä noin kk jälkeen käsittelystä, jotta käsittelyn vaikutus on paremman näköinen loppuun asti. Ja itse kyllä suosittelen lämpimästi värjäystä, se tekee ihmeitä!

    Se kyllä kiinnostaa kovasti, miltä kulmat näyttävät noin kk päästä, kun omat itsepäiset ja luonnontilassa olevat kulmakarvat sekoittuvat aseteltuihin ja käsiteltyihin karvoihin. Elävätkö he sulassa sovussa vai tuleeko jotain konflikteja? Koloja, muotoiluongelmia,...?

    Jään innolla odottamaan!

    Vastaa

    0
  22. Aika hienot!! Ihan sormet syyhyäisi meikata tuollaisia kulmia, nuohan on tosi helpot ja nopeat meikata aamulla <3 itselle microblading olisi mieluisampi koska henk.koht pidän "piirretymmästä" lopputuloksesta enkä noin tuuheista itselläni. Muille ne jotenkin sopivat paremmin, sullekin. Mielenkiinnolla kuulen miten pitkään nämä kestävät sinulla :)

    Vastaa

    0
  23. Tosi hienot! Ja tuo luo heti jotenkin nuorekkaamman vaikutelman! :)

    Täytyykin googlettaa tuosta toimenpiteestä ja kuvista tummakulmaisilla. Edelleen tosin uskon, että tulos ei ole noin hyvä, jos kulmat ovat ennestään hyvin tummat, sillä silloin sitä vaaleaa ahituvaa, joka tulee esiin värjäämällä ei ole niin paljon.

    Mutta kerrassaan upea lopputulos!

    Vastaa

    0
  24. En yleensä kommentoi, mutta nyt pitää. Kauniit kulmat sinulla on aina ollut, mutta nyt oli itselläkin eka ajatus kun näin kuvan, että WHHOOOAA! On kyllä kaunis lopputulos :)

    Vastaa

    0
  25. Mä en oikein innostu näistä, tosin osa syy voi olla siinä, että mulla on ihan kivat kulmat luonnostaan. Ehkä eniten häiritsee se, että kun noi karvat kammataan noin voimakkaasti ylöspäin, ne on jotenkin omaan makuun liian epäluonnollisen näköiset liikaa yritetyt vai miten sitä selittäisi. (tykkään tosi luonnollisen näköisistä kulmista). Sitten tosta kohotuksesta tulee vähän sellainen peura ajovaloissa -fiilis, ihmiset näyttää koko ajan jotenkin hämmästyneeltä omiin silmiin, kun kulmat on noin kohotettu. :D Mut nää on makuasioita ja jos itse tykkää, niin mikäs siinä.

    Vastaa

    0
  26. Kannattaako kulmakarvojen antaa kasvaa (ts. olla nyppimättä) ennen laminointiin menoa?
    Kulmakarvasi ovat upeat! Omat kulmani ovat samaan tapaan ohuehkoa, paikoin myös harvahkoa karvaa, mutta tämän lopputuloksen nähtyäni luulen että laminointi voisi toimia minullakin!

    Vastaa

    0
    1. Kannattaako kulmakarvojen antaa kasvaa (ts. olla nyppimättä) ennen laminointiin menoa?

      Mä luulisin ettei sillä ole väliä. :) Tai no... ehkä kuitenkin on ideaalitilanne, että tekijällä on käytössään kaikki mahdollinen karvamateriaali, jota hän voi hyödyntää tai poistaa tavoitellun tuloksen mukaan :)

      Vastaa

      0
  27. Ai-van ihanat!!! Niin hyvännäköiset ❤️ Olen ihan kulmakarvafriikki itse ja olen testaillut kotona kaikenlaista 😅 mutta mulla onneksi toimii meikki kivasti, ei olisi ehkä varaa ylläpitää tällaista.

    Vastaa

    0
  28. Nää on niin hienot, että oon ehkä jo viis kertaa käyny kattomassa postauksen kuvat ja lukemassa uudet kommentit 🤩

    Vastaa

    0
    1. 😊
      Tänään tulee jo seurantapostaus - kulmat ovat nyt jo ihan eri näköiset...

      Vastaa

      0
  29. Hei, kiitos postsuksesta. Olen miettinyt laminointia mutten vielä kokeillut.
    Mielestäni laminointi sopii sinulle hyvin, sinulla on voimakas tehosteväri hiuksissa joten tuuheampi laminointi tuo kasvoillesi kivasti vahvuutta ja tasapainoa, joten kontrasti hiuksiin ei ole ihan niin vahva. Näytät oikein kauniilta. Sinulla on myös hyvin symmetriset kasvot, joten tuuheammat kulmat kehystävät piirteitäsi kauniisti.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat