22.04.2024

Karkkipäivä 15 vuotta ja kaikkien aikojen kosmetiikka-arvonta

Karkkipäivä täyttää tänään 15 vuotta, ja sen kunniaksi järjestän kaikkien aikojen kosmetiikka-arvonnan. 💜🎉

Edit. Arvonta suoritettu. Onnekas voittaja on Anna. Paljon onnea Anna! ☺️

Karkkipäivä blogi Sanni

Karkkipäivä blogi

Lämmin kiitos kaikille teille lukijoilleni, jotka olette tehneet Karkkipäivästä Karkkipäivän. 

Enpähän olisi kuunaan huhtikuussa vuonna 2009 voinut kuvitellakaan, että tämä blogi on yhä olemassa viidentoista vuoden kuluttua. Ensimmäisessä postauksessani oli violetin, pinkin ja persikan sävyinen meikki.

🥳 Viidentoista vuoden virstanpylvästä haluan juhlistaa superarvonnalla, jossa kaksi onnekasta voi voittaa paketillisen mun ultimaattisia suosikki-kosmetiikkatuotteita. Yhden arvonnan järjestän täällä blogissa ja toisen Instagramissa. 🎉

On paikallaan myös kiittää yhteistyökumppaneitani, jotka ovat valitsemani arvontapalkinnot lahjoittaneet Karkkipäivän syntymäpäiväarvontaan.

Minulla on ilo saada työskennellä ihanien kosmetiikkayritysten, niin maahantuojien, verkkokauppojen, tuotekehittäjien kuin valmistajien kanssa, ja kiitos näiden kumppanuuksien, olen voinut yli vuosikymmenen ajan kasvattaa ammattitaitoani ja ammentaa siitä lukijoilleni. ❤️

Lämmin kiitos (yhteistyökumppanit aakkosjärjestyksessä): Cate Nordic Beauty, Berner, Dermosil, Flow Cosmetics, House Of Organic, Jolie, Korres, Purodoré, Taiga Cosmetics ja Twistbe. 

Karkkipäivä blogi

Näin osallistut arvontaan:

Jätä kommentti, jossa kerrot, miksi seuraat Karkkipäivää. Saa myös kertoa, kuinka kauan olet seurannut, se on minusta aina kiinnostavaa. ☺️

Jätä sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Osallistumisaikaa on 30.4.2024 saakka.

Esittelen tässä postauksessa kummatkin arvontapaketit, myös Instagramin, koska Instagramin rajallinen tekstitila ei anna mahdollisuutta esitellä kaikkia arvonnan tuotteita siellä. Voit ilman muuta osallistua Instagramin puolella myös IG-arvontaan, mutta sama henkilö ei voi voittaa kumpaakin pakettia.

Toivottavasti paketti ilahduttaa teitä. 🥰🩷 Olen huolella valinnut tähän synttäripakettiin joukon suurimpia lempparituotteitani, jotka haluaisin tällaisena juhlapäivänä lahjoittaa tuomaan iloa vaikka kaikille lukijoilleni - jos sellainen olisi mahdollista. ☺️

Karkkipäivä blogi

KASVOÖLJYT

Blogin arvontapaketti:

💜 RAAW ALCHEMY Blue Drops - rauhoittava kasvoöljy herkälle, ärtyneelle ja kuivalle iholle. Tainnuttavan ihana tuoksu. Lahjoittaja: Twistbe.

💜 EVOLVE Bio-Retinol + C Booster - mielestäni markkinoiden paras luonnonkosmetiikan anti-age-kasvoöljy. Ohut kuivaöljy sisältää bakuchiolia, C-vitamiinia, tyrniöljyä sekä ruusunmarjansiemenöljyä. Lahjoittaja: House Of Organic.

💜 WHAMISA Refresh Face Oil - herkullisten sitrushedelmien tuoksuinen silkkinen kasvoöljy tasapainottaa rasvoittuvaa ja sekaihoa, mutta sopii myös kaikille ihotyypeille. Tämän tuoksu on i-h-a-n-a! 😍 Lahjoittaja: Jolie.

💜 PURE BEAUTY Glow Booster Oil - ruusunmarjaöljyä ja lakansiemenöljyä sisältävä kevyt kasvoöljy uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Lahjoittaja: Berner.

Instagramin arvontapaketti: 

🩷 YIN YOUR SKIN Sileä - rauhoittava, kosteuttava ja ravitseva kasvoöljy kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, kuivalle ja ikääntyneelle iholle. Lahjoittaja: House Of Organic.

🩷 LEAHLANI Aqua A Retinoid Renewing Serum - hervottoman ihanan tuoksuinen öljy sisältää ihoa uudistavaa HPR-retinoidia. Upea anti-age-öljy! Lahjoittaja: Twistbe.

🩷 FLOW COSMETICS Lingonberry Bright - todella kevyt, kuivaöljymäinen öljy kirkastaa ihoa ja häivyttää pigmenttimuutoksia. Lahjoittaja: Flow Cosmetics. 

🩷 TWISTBE Teepuuöljy - paras öljy epäpuhtaalle iholle! Lahjoittaja: Twistbe. 

KASVOVEDET

Blogin arvontapaketti:

💜 ESSE Sensitive Mist - aloe vera -pohjainen, probioottisia uutteita sisältävä kasvovesi rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää ja ärtynyttä ihoa.  Viehättävä vaniliinin tuoksu. Lahjoittaja: Jolie. 

💜 PURE BEAUTY Birch Sap Mist - superkosteuttava ja antioksidanttinen koivunmahla-pohjainen kasvovesi. Lahjoittaja: Berner. 

Instagramin arvontapaketti:

🩷 PURODORÉ Hydrating Floral Mist - ihastuttavan tuoksuinen kosteuttava kasvovesi, jonka tuoksu tulee suomalaisista niittykukista! 😍 Lahjoittaja: Purodoré.

🩷 LAVERA Hydro Refresh Mist - erittäin kosteuttava kasvovesi sisältää luomulevää, ksylitolia ja hyaluronihappoa. Raikas tuoksu! Lahjoittaja: Jolie. 

Karkkipäivä blogi

SEERUMIT

Blogin arvontapaketti:

💜 NOVEXPERT Vitamin C Booster - erittäin stabiilin C-vitamiiniyhdisteen sisältävä C-vitamiiniseerumi, joka myös kosteuttaa tehokkaasti ja tuoksuu ihanalle! Ihan paras C-vitamiiniseerumi. Lahjoittaja: Jolie.

💜 FLOW COSMETICS Hyaluron & Probiotics - ruusuvesipohjainen kosteuttava ja ihon suojakerrosta vahvistava seerumi. Lahjoittaja: Flow Cosmetics.

💜 BY MUKK Smooth Sea Serum - upea niasiiniamidiseerumi joka kosteuttaa, tasapainottaa, hillitsee epäpuhtauksia ja kirkastaa pigmenttiläiskiä. Lahjoittaja: Twistbe.

Instagramin arvontapaketti:

🩷 URANG Pink Everlasting Ampoule - anti-age-seerumi korealaiseen tyyliin; vesi on korvattu ihoa uudistavalla immortelle- eli italianolkikukka-vedellä ja tehotiiviste tulvii ihoa helliviä kasviuutteita kuten fermentoitua granaattiomenaa, centella asiaticaa, aloe veraa ja vihreää teetä. Lahjoittaja: Jolie.

🩷 CATE NORDIC BEAUTY Super Hydrating Antioxidant Serum - kenties ihan paras suomalainen kasvoseerumi sisältää koivunmahlaa, kaurauutetta, puolukansiemenöljyä, tyrniöljyä ja UV-säteilyn haittavaikutuksia neutraloivaa algicaa. Lahjoittaja: Cate Nordic Beauty.

🩷 MÁDARA Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Jelly - tässä puolestaan on paras kosteuttava seerumi. 🏆 Tuotetta voi käyttää myös yksinään öljyttömänä kosteuttajana voiteen tilalla. Niin kosteuttava geeli kuin olla voi! Lahjoittaja: Jolie.

Karkkipäivä blogi

PUTSARIT

Blogin arvontapaketti:

💜 LEAHLANI Pamplemousse Tropical Enzyme Cleansing Oil - maailman herkullisimman tuoksuinen puhdistustuote! Trooppisia hedelmiä pursuava  ja täydellisesti emulgoituva öljyputsari on ihonpuhdistuksen aatelia ja todellista luksusta. Lahjoittaja: Twistbe. 

Instagramin arvontapaketti:

🩷 DJUSIE Liquid Silk Perfect Cleansing Oil - toinen aivan täydellinen öljyputsari; puhdistaa ihon putipuhtaaksi jämptisti mutta hellästi, liukuu iholla silkkisesti ja huuhtoutuu vailla moitteen häivää. Suomalainen klassikko! Lahjoittaja: House Of Organic.

SILMÄNYMPÄRYSVOITEET

Silkkisesti levittyvissä ja hajusteettomissa Taiga Cosmetics -silmänympärysvoiteissa on mun vaatimuksiin nähden kutakuinkin täydellinen koostumus. Voiteet imeytyvät nopeasti ja ovat riittävän kevyitä sopimaan meikin alle, mutta samalla riittävän täyteläisiä hoitamaan ja pehmentämään myös erittäin pintakuivaa, haurasta ja janoista silmänympärysihoa. Voiteiden tehotiimiin on valjastettu joukko antioksidanttisia marja- ja kasviuutteita Suomen Lapin metsistä.

Ihana Taiga Cosmetics lahjoitti nämä upeat silmänympärysvoiteet kumpaankin arvontapakettiin! 🤗

Blogin sekä Instagramin arvontapaketti:

💜 TAIGA COSMETICS Anti-Age -silmänympärysvoide hoivaa kypsää silmänympärysihoa yhdistelmällä arganöljy, ruusunjuuri, ruiskukkauute, koivunlehtiuute, kuusen oksatyviuute, männynkuoriuute, ksylitoli ja kaakaovoi.

🩷 TAIGA COSMETICS Sensitive-silmänympärysvoide kosteuttaa ja suojaa herkkää silmänympärysihoa ruusunjuuren, puolukansiemenöljyn, ruiskukkauutteen, kuusen oksatyviuutteen, männynkuoriuutteen, ratamonlehtiuutteen, ksylitolin ja sheavoin voimin.

MUUT KASVOTUOTTEET

Blogin arvontapaketti:

💜 ALGA MARIS Kasvoaurinkovoide SPF 30 - punaleväuutetta sisältävä erinomainen sävyttämätön aurinkovoide kasvoille. Valitsin arvontaan sävyttämättömän, jotta tuote varmasti sopii kaikkien iholle. :) Lahjoittaja: House Of Organic. 

💜 PURODORÉ Brightening Exfoliator - hurmaavan vadelmaisen tuoksuinen kermainen kasvokuorinta kuorii ihon ultrahellästi hienojakoisilla vadelmansiemenjauheella. Todella ylellinen kuorinta, jonka voi myös jättää iholle hetkeksi vaikuttamaan ravitsevana vitamiininaamiona! 😍 Lahjoittaja: Purodoré.

💜 LAVERA Pure Beauty -finnigeeli - salisyylihappoa sisältävä SOS-tuote nitistää sekä finnit että lievittää tehokkaasti hyönteisten puremien aiheuttamaa kutinaa ja tulehdusta. Ehdoton luottotuotteeni etenkin kesällä, ei enää mökkikesiä ilman tätä! Lahjoittaja: Jolie. 

Instagramin arvontapaketti:

🩷 C/O GERD Blueberry Balm - fantastisen hyvä kasvobalmi lukitsee kosteuden ihoon ja toimii sekä kuivalla että epäpuhtaalla iholla! Balmi suojaa ihoa niin pakkasella kuin saunassa kuumuudelta. Erittäin monipuolinen hoitotuote kuuluisi jokaisen ihonhoito"apteekkiin"! Lahjoittaja: Twistbe.

🩷 PURODORÉ Active Day Cream SPF 25 - loistava suojakertoimellinen kosteuttava päivävoide! Huikean hyvä ainesosakattaus hoitaa ihoa mm. vadelmansiemenöljyn, avokadoöljyn, mustaherukansiemenöljyn ja beetakaroteenirikkaan porkkanauutteen tehotiimillä. Kevyessä koostumuksessa ei UV-filtteri tunnu lainkaan. Lahjoittaja: Purodoré.

 

Karkkipäivä blogi

HIUSTUOTTEET

Blogin arvontapaketti:

💜 BRUNS Nro. 02 Jasmiini-shampoo - paras luonnonkosmetiikan shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Bruns on niin loistava hiustuotesarja, ettei tuotteiden laatuun ole paljon lisättävää - tämä kosmetiikkanörtti iloitsee täydestä sydämestään Brunsin tuotekehitystiimin taitavuudesta! 👏 Sulfaatiton ja todella hoitava koostumus. Lahjoittaja: House Of Organic. 

💜 BRUNS Nro. 22 Bergamotti-hiusnaamio - paras luonnonkosmetiikan hiusnaamio. Niin tiivistä kamaa, että tämän annosteluun tarvitsee melkein lusikan! Myös hoitavuudeltaan niin tiivistä, että pieni määrä riittää hoitamaan mun pitkän tukan. Huikea tuote. Lahjoittaja: House Of Organic.

💜 DERMOSIL Suolashampoo - jos Brunsin shampoot ovat parhaita hoitavia shampoita, Dermosilin suolashampoo on ihan paras syväpuhdistava shampoo. Tämä suolarakeista koostuva hyytelömäinen koostumus ansaitsee myös erityisarvosanan kekseliäästä ja ihanan erilaisesta shampoo-koostumuksesta! Elämystuote isolla E:llä. Jättää hiukset käsittämättömän raikkaiksi ja ilmaviksi. Lahjoittaja: Dermosil.

Instagramin arvontapaketti:

🩷 BRUNS Nro. 18 Mandariini-hoitosuihke - paras luonnonkosmetiikan hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Bonuksena ihana mandariinin tuoksu! Lahjoittaja: House Of Organic.

🩷 BRUNS Nro. 14 Minttu-muotoiluvoide - geelimäinen voide kosteuttaa sekä kiinnittää kiharan jättämättä hiuksia lähmäisiksi tai koppuraisiksi. Tämä on niin hyvä, ettei mulla sanat riitä. En mene minnekään ilman Minttu-geeliä, tämä tuote käytännössä tekee mun hiusten kiharat! Lahjoittaja: House Of Organic.

🩷 DERMOSIL Suolashampoo - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil.

Karkkipäivä blogi

Sanni 🩷 Bruns Minttu-geeli

MEIKKITUOTTEET

Blogin arvontapaketti:

💜 LILY LOLO Mineraalipuuteri - olen käyttänyt tätä meikkipohjaa jo 18 vuotta! Mineraalimeikkipohja on nopeudessaan, luonnollisuudessaan ja kestävyydessään parhautta. Valitsin arvontapakettiin Lily Lolon sävyn Blondie, joka on suomalaisten suosikkisävy (vaalea neutraali). Lahjoittaja: House Of Organic. 

💜 MÁDARA City CC-voide SPF 15 - loistava suojakertoimellinen CC-voide tasoittaa ihon sävyä, kosteuttaa sekä pehmentää todella pätevästi! Tässä tuotteessa on mielestäni ihan paras ihotuntuma kaikista luonnonkosmetiikan suojakertoimellisista tuotteista, ja pigmentti tasoittaa ihoa todella kauniisti. Valitsin arvontapakettiin lämpimän medium-light sävyn Beige. Lahjoittaja: Jolie.

💜 DERMOSIL Kulmakynä, sävy Medium - tässä kulmakynässä on ihan paras harmaanruskea sävy sekä koostumus, joka ei ole liian vahamainen vaan levittyy kulmakarvoihin ihanteellisella keveydellä. Eniten käyttämäni kulmakynä. Lahjoittaja: Dermosil.

Instagramin arvontapaketti:

🩷 DERMOSIL Ideal BB-voide - jos Mádara on paras BB/CC-voide luonnonkosmetiikan puolelta, tämä on sitä normikosmetiikan puolella. Dermosilin Ideal BB-voiteessa parasta on sen notkeus, miellyttävä tuntuma ja täydellinen sulautuminen ihoon; koostumus on todellakin kuin "my skin but better". Valitsin pakettiin sävyn Natural Beige, joka on neutraali medium-vaalea sävy. Lahjoittaja: Dermosil. 

🩷 ISADORA Inliner Kajal, sävy Blondie - kaikkein eniten käyttämäni meikkituote koskaan. Nuden sävyistä kajalia käytetään silmän sisäluomella ja se kirkastaa ilmeen nopeammin kuin ehdit sanoa väsyneet silmät. Lahjoittaja: minä itse.

🩷 DERMOSIL Kulmakynä, sävy Medium - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil.

 

KÄSIVOITEET

Luonnonkosmetiikan käsivoiteissa on (mulle) vain yksi ilmiselvä johtaja: Lavera. Koostumuksissa toteutuu täydellinen tasapaino tehokkaan hoitavuuden sekä ei-liiallisen rasvaisuuden välillä. Omat käteni vaativat selvästi pehmentävän ja ihon pintaan suojaavan tunteen jättävän käsivoiteen, ja Laveran voiteet ovat sellaisia.

Blogin arvontapaketti:

💜 LAVERA Good Night -käsivoide - hienostunut, täyteläinen ja hoitava naamiomainen käsivoide hoivaa kuivan ja erittäin kuivan ihon pehmeäksi. Tuoksussa on aistittavissa tummaa suklaata ja appelsiinia. Lahjoittaja: Jolie.

Instagramin arvontapaketti:

🩷 LAVERA Repair-käsivoide - kehäkukkauutetta sisältävä SOS-käsivoide hoitaa kuntoon jopa haavaisen ja halkeilevan kuivan ihon. Runsaampi koostumus kuin Good Night'issa. Lahjoittaja: Jolie. 

VARTALOTUOTTEET

Parhaan tuoksuiset vartalotuotteet tulevat Kreikasta, senhän tietävät kaikki! 🥰 Olen käyttänyt Korresin vartalonhoitotuotteita melkein 20 vuotta.

Blogin arvontapaketti:

💜 KORRES Peach Blossom -suihkugeeli  - Korresin tämän kevään uutuustuoksuihin lukeutuvassa Peach Blossom'issa tuoksuu pehmeä, puuterisen makea persikankukka. Lahjoittaja: Korres.

💜 KORRES Peach Blossom -vartalovoide - suihkugeelille pariksi samettinen, kosteuttava vartalovoide. Lahjoittaja: Korres.

💜 DERMOSIL Extra-voide - klassikoiden klassikko rutikuivalle iholle! Täyteläisten hoitovoiteiden kruunattu kuningatar, Dermosilin superpaksu voide kietoo ihon todella suojaavaan ja pehmeään vaippaan, tekemättä ihoa kuitenkaan tahmeaksi. Kotiapteekin must-tuote. Lahjoittaja: Dermosil. 

Instagramin arvontapaketti:

🩷 KORRES Olive & Fig -suihkugeeli - elegantin viikunahedelmän tuoksuinen, oliiviuutetta sisältävä hoitava suihkugeeli. Lahjoittaja: Korres.

🩷 KORRES Mediterranean Vanilla Blossom -vartalovoide - lämpimän vaniljan tuoksuinen kosteuttava vartalovoide hoivaa ihoa jättäen iholle pehmeän häivähdyksen vaniljan tuoksua. Lahjoittaja: Korres. 

🩷 DERMOSIL Extra-voide - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil. 

Blogin arvontapaketti:

💜 FLOW COSMETICS Vanillaberry-vartalokuorinta - himalajansuola & sheavoipohjainen luksusvartalokuorinta hurmaa tainnuttavan ihanalla tuoksullaan, jossa nerolin, santelin ja vaniljan eteeriset öljyt yhdistyvät kookokseen ja marjojen makeuteen. Upein vartalokuorinta maan päällä! Lahjoittaja: Flow Cosmetics.

💜 DERMOSIL Hydrogeeli - kosteuttava hoitogeeli, joka toimii vaikkapa käsien tai vartalon kosteusseerumina voiteen alla. Itse käytän tätä käsivoiteen alla tuomassa ihoon vesikosteutta, nykyään aivan ehdoton lisä rutikuivien käsieni hoidossa. Lahjoittaja: Dermosil.

💜 DERMOSIL Karbamidi-jalkavoide - paras jalkavoide kovettuneille kantapäille ja halkeilevan kuivalle iholle. Myös käsille! Käytän tätä itse käsien yöhoitovoiteena Hydrogeelin päällä. Pitää ihon ehjänä ja kynsinauhat pehmeinä. Voiteen sisältämä karbamidi pehmentää kynsinauhoja ja pitää ne joustavina. Lahjoittaja: Dermosil.

💜 DERMOSIL Keittiökäsisaippua Salvia - raikkaanmakean salvian tuoksuinen, nopeasti iholta huuhtoutuva keittiökäsisaippua on paras saippua paljon kokkaavan kaveriksi keittiöön! Lahjoittaja: Dermosil. 

Instagramin arvontapaketti:

🩷 PATYKA Aurinkovoide vartalolle SPF 30 - se paras luonnonkosmetiikan aurinkovoide vartalolle. Ohut koostumus levittyy kuin unelma ja sisältää astaksantiinipitoista viherlevää. Voi käyttää myös kasvoilla. Lahjoittaja: Jolie.

🩷 DERMOSIL Hydrogeeli - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil.

🩷 DERMOSIL Karbamidi-jalkavoide - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil.

🩷 DERMOSIL Keittiökäsisaippua Salvia - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil. 

*

Karkkipäivä blogi

💖 Toivotan kaikille onnea arvontaan! 💖

.

Arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi

Arvontaan voi osallistua 22.4.-30.4.2024

Arvontaan voi osallistua vastaamalla arvontakysymykseen.

Osallistuneiden kesken arvotaan kosmetiikkatuotepaketti (1 kpl), jonka arvo on 855,20€.

Arvonnan järjestäjä maksaa voittoon liittyvät verot (arpajaisvero).
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt säännöt.

910 comments on “Karkkipäivä 15 vuotta ja kaikkien aikojen kosmetiikka-arvonta”

  1. Inspiroivaa ja aitoa sisältöä. Monipuolista tuotetestailua eri brändeillä ja ennenkaikkea rehelliset mielipiteet tuotteista. Kiinnostavaa myös seurata matkusteluasi sekä ravintolakokemuksia.
    Hyvää 15-vuotis synttäriä karkkipäivä🍭 itse löysin blogiisi noin 2-vuotta sitten😊

    Vastaa

    0
  2. Luen koska en osaa lopettaakaan. Ainoa blogi, jota vielä luen. Ainakin kymmenen vuotta olen lukenut. Rakastan sinne tänne sinkoilevia aiheita ❤️

    Vastaa

    0
  3. Olen seurannut Karkkipäivää vuosia! Asiantuntemuksesi on huippuluokkaa, käyn aina etsimässä täältä tuotesuosituksia, enkä ole kertaakaan pettynyt.😊

    Myös matkustus- ja ruokapostaukset ovat todella kivoja. Kiitos Sanni ihanasta blogista☀️

    Vastaa

    0
  4. Olen kiinnostunut uusista tuotteista ja blogistasi saa hyvää tietoa ja vinkkejä omiin hankintoihin. Olen seurannut blogiasi noin vuoden.

    Vastaa

    0
  5. Olen seurannut Karkkipäivää jo ainakin 10 vuotta. On ihanaa saada vielä lukea laadukasta blogisisältöä.Tykkään erityisesti kattavista tuote- ja sisällysanalyyseista.

    Vastaa

    0
  6. Seuraan koska ihonhoito ja kosmetiikka kiinnostaa, mutta kaikkia tuotteita en halua itse testata.
    Blogia olen seurannut varmaan koko sen olemassaolon ajan :)

    Vastaa

    0
  7. Osallistun arvontaan! Olen seurannut sinua jo vähintään 10 vuotta. Seuraan meikki- ja ihonhoitovinkkien takia, samoin tietysti ihanien Kreikka-aiheisten juttujen! :) Onnittelut blogille!!

    Vastaa

    0
  8. Olen seurannut blogiasi melkein alusta saakka,vuodesta 2010. Löysin meikkijutut ja silloin itseäni kiinnosti enemmän värit. Nykyään ihonhoito on enemmän se ykkösjuttu,kun ikääkin on jo tullut 🙂 Pidän kaikista jutuista: meikit,ihonhoito,hiukset,Kreikka/matkustus ja ruokakin. Chihujen kuulumisia oli myös ihana seurata 💜 Se ylipäänsä,että pidät blogia edelleen ja postauksia tulee on huippuhienoa ja Kiitos siitä! Onnea 💐🎂🥂

    Vastaa

    0
  9. Ooh, mikä aarre! Karkkipäivä blogia olen kuikuillut yli 10 vuotta, selaimen kautta. Itselleni tärkein postauksessa on ollut allergeenisivupostaus, jonka avulla olen selvittänyt kosmetiikkaa, joissa ei ole päätä. KIITOS🤩!

    Vastaa

    0
  10. Olen seurannut blogia ja myöhemmin instaa jo pitkään. Tilisi on aito, värikäs, lempeä ja asiantunteva, tunnut elävän omanlaista elämää muilta kyselemättä. Se viehättää. Kosmetiikkanörttiytesi on huippua, seuraajana voin luottaa suosittelemiin tuotteisiin. Ja se Kreikka 🩵

    Vastaa

    0
  11. Kivaa oppia lisää ihonhoidosta täältä, en käy blogissa täysin säännöllisesti mutta silloin tällöin jo muutaman vuoden ajan :) Jee, 15v!

    Vastaa

    0
  12. Sulta saa hyviä vinkkejä merkeistä ja perehdyt tosi pieteetillä kosmetiikkaan. Seurannu varmaankin about 8 vuotta.

    Vastaa

    0
  13. Olen seurannut Karkkipäivää vähintään 12 vuotta, todennäköisemmin 13. Alkaa olla niin pitkä aika, ettei tahdo enää tarkkaan muistaa 😄 Löysin blogin joskus, kun googletin jotain meikkausohjetta ja Karkkipäivä on ensimmäinen blogi, jota olen alkanut seurata sekä ainoa blogi, jota enää seuraan. Aikaisemmin seurasin satunnaisemmin, mutta sitä mukaa kuin blogin sisältö on siirtynyt yhä enemmän ihonhoitoon, olen seurannut yhä tiiviimmin. Tykkään tavastasi kirjoittaa tuotteista todella analyyttisesti ja rehellisesti ja joka kantilta. En koskaan osta mitään kosmetiikkaa tarkistamatta, olitkohan joskus kirjoittanut siitä jotain.

    Vastaa

    0
  14. Blogia seuraan siksi että selität selkokielellä kosmetiikasta ja niiden ainesosista. Oppinut paljon kosmetiikasta ja siitä mitä kannattaa huomioida uutta ostettaessa 👌🏻

    Vastaa

    0
  15. Onneks olkoon!

    Olen seurannut tätä lähes alkuajoista asti. Oma lapsi kun täyttää myös tänä vuonna 15, niin peilaan tätä siihen 😊 Syyt, miksi olen yhä seuraajana, on tämän ainutlaatuisuus. Tekstimuoto alkaa olla harvinaista, mutta tykkään erityisesti siitä. Taustalla oleva tiedon ja osaamisen määrä sekä myös kriittisyytesi on yksi iso syy - voin luottaa täältä saamaani tietoon. Kun edellä mainittuihin yhdistää muita itselleni tärkeitä asioita kuten luonnon ja matkustelun, niin eihän paikkaa vaan voi olla tuntematta kotoisaksi 😊

    Vastaa

    0
  16. Kaunis kiitos työstäsi🤗 Olet auttanut minua jo pitkään löytämään juuri sopivat ihonhoitotuotteet herkälle reaktiiviselle iholleni👏

    Vastaa

    0
  17. Onnea blogille! 🎉 Olen seurannut monta vuotta, en varmaankaan ihan ensimmäsestä vuodesta alkaen mutta lähes kuitenkin 😊 Seuraan kosmetiikkavinkkien vuoksi, teet niin perusteellista analyysiä tuotteista ja kerrot myös negatiiviset puolet avoimesti. Ahvenanmaa ja matkailupostaukset ovat myös olleet kiinnostavia. Jopa on muhkea palkinto tosiaan tässä arvonnassa, eikun sormet ristiin nyt sitten 😄

    Vastaa

    0
  18. Iik mitkä palkinnot! 😍 Olen seurannut Karkkipäivää lähes 10 vuotta. Se on ehdoton suosikkini syväluotaavien kosmetiikka-analyysiensa vuoksi, tekijän intohimo aiheeseen näkyy ja tarttuu!

    Vastaa

    0
  19. Onneksi olkoon 15 vuodesta! Aika hullua!

    Harvoin osallistun arvontoihin, mutta nyt on jotenkin pakko. Olen seurannut Karkkipäivää enemmän tai vähemmän aktiivisesti varmaan jostain vuodesta 2012-2013? Silloin alkuun luin ahnaasti jokaisen postauksesi sillä olin itsekin kiinnostunut kosmetiikasta ja ihonhoidosta enemmän. Sittemmin ehkä olen löytänyt luottotuotteeni eikä ole enää sellaista isoa tunteenpaloa aihetta kohtaan, mutta ehdottomasti olen tutustunut moniin hyviin tuotteisiin blogisi ja sittemmin Instagramin myötä sekä ehdottomasti luonnonkosmetiikan tuotteisiin tutustumista on helpottanut sun kirjoitukset :) Ja ehkä Kreikka-hulluuskin on vähän tarttunut sun blogin myötä?

    Nykyään en varmaan lue enää kaikkia blogipostauksia, mutta Instagramissa seuraan postauksiasi ja otan niistä vaikutteita :) Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja selvittää asioita. Postauksista oppii aina jotain. Niitä on mukava lukea, vaikka esim. esitelty tuote ei omalle ihotyypille sopisikaan eikä siten tarvitsisi mua just sillä hetkellä kiinnostaa :D

    Vastaa

    0
  20. Seuraan blogia Mielenkiintoisen sisällön vuoksi. Tykkään pintaa syvemmälle menevistä tuotearvioista ja myös Kreikka ja muusta lifestyle sisällöstä! Olen lukenut blogia ehkä n. Kymmenen vuotta!

    Vastaa

    0
  21. Paljon onnea 15 vuotiaalle. 😊 Olen lukenut Karkkipäivä -blogia noin 10 vuoden ajan. Olen saanut blogista tosi monta hyvää tuotesuositusta. Erityisesti pidän blogin vuorovaikutteisuudesta. Kommenttiboksi on aktiivinen ja Sanni vastailee kysymyksiin. Myös lukijoiden toiveita kysellään ja toteutetaan. Blogi on myös rehellinen ja luottamusta herättävä. Suosikkiblogini 😊🩷

    Vastaa

    0
  22. Heips! Seuraan sinua koska olen löytänyt paljon hyviä ihonhoitotuotteita blogisi kautta! Olen oppinut myös hoitamaan ihoani paremmin ja itselle sopivalla tavalla. 😊

    Vastaa

    0
  23. Onnea! 😍 Karkkipäivä on niin ihastuttava sivu ja blogi ja henkilö siellä tekemässä, että siksi seuraan. Todella hyviä vinkkejä moneen asiaan, ihania matkakertomuksia ja postauksista tulee hyvälle tuulelle. 😊❤️ Ja mm. Dermosilin tuotteet olen löytänyt Karkkipäivän kautta.

    Seurasin Karkkipäivää jo silloin tosi kauan sitten, mutta sitten ”kadotin” sen vuosiksi, kunnes Instan kautta uudestaan onneksi löysin. Ja blogia sitten samalla tulee kurkisteltua myös. Kiitos! ❤️

    Vastaa

    0
  24. Karkkipäivä blogia olen seurannut useamman vuoden ajan,ja blogi on mielen kiintoinen.Asian tuntevaa tietoa kosmetiikasta.Ja tuotteita moni puolisesti.

    Vastaa

    0
  25. Saa hyvää tietoa tuotteiden raaka-aineista ja niiden vaikutuksista sekä erilaisia suosituksia. Positiivisesti kirjoitettu hyvän mielen blogi ❤️

    Vastaa

    0
  26. Vuosia olen seurannut säännöllisen epäsäännöllisesti. Kosmetiikka kiinnostaa joten ihan kiva lukea suosituksia ja muita, vaikkei aina kaikista tuotteista ollakkaan oltu samaa mieltä - tietenkään. Myös muut postaukset on lähes kaikki tullu luettua aina 👌

    Vastaa

    0
  27. Olen alkanut seuraamaan Karkkipäivää hetki sitten, koska ystäväni vinkkasi että täältä saa hyviä vinkkejä kasvojen hoitoon. Oma ihoni on mennyt nyt pienen ajan sisällä yhtäkkiä tosi huonoon kuntoon ja se harmittaa tosi paljon.

    Vastaa

    0
  28. Hei!
    Usein kun olen ostamassa kosmetiikkaa niin käyn tarkistamassa Karkkipäivän sivuilta onko Sanni testannut ja kommentoinut kyseistä tuotetta. Jos Sanni kehuu tuotetta niin voin sen ostaa :)
    Olen seurannut Karkkipäivän sivuja jo useita vuosia.
    t. Hanne

    Vastaa

    0
  29. Olen ollut Karkkipäivän uskollinen seuraaja yli kymmenen vuoden ajan, sillä mikään muu blogi ei tarjoa yhtä kattavaa valikoimaa aiheista, jotka kiinnostavat minua.

    Vastaa

    0
  30. Alunperin löysin blogisi 2019, kun etsin juttuja Kreikasta.
    Ja ekan Kreikan reissun jälkeen minusta tuli Kreikka-fani💙
    Luen edelleen mielenkiinnolla Kreikka juttuja, mutta myös kosmetiikka jutut kiinnostaa.

    Vastaa

    0
  31. Olen seurannut blogiasi muistaakseni vuodesta 2010 alkaen. Kiinnostuin silloin mineraalimeikkipohjasta ja Lily Lolo oli esillä blogissasi. Mielenkiintoa on pitänyt yllä erilaiset tuotevertailut ja tutkimukset, meikit ja kaikki muukin sisältö

    Vastaa

    0
  32. Mukaan arvontaan 👌 Useamman vuoden olen lukenut postauksia. Facebookissa seuraan, mutta instagram ei ollu vielä seurannassa näköjään.
    Ihan kaikki postaukset on tullu luettua, ei ole yksikään ollut mitenkään huono. Itseä ei esimerkiksi aurinkotuotteet niin kiinnosta, mutta kosteuttavat hiustuotteet ja kasvojen ja vartalon tuotteet. Meikkivinkkejäkin on ihan mukava ollut etsiä.

    Vastaa

    0
  33. Hurrrrrjasti onnea 15-vuotiaalle! Sinulla on yksi niistä harvoista blogeista joita olen koskaan, ja edelleen, seurannut. Alunperin löysin blogisi varmaankin viimeistään vuonna 2015 ja luonnonkosmetiikan vuoksi taisin alkaa seuraamaan silloin. Ehkä sain myös sinulta ideani v.2015 aloitettuun kosmetiikka-exceliin :D Kiitos siis loistavasta blogista!

    Vastaa

    0
  34. Seuraan sinua tiiviimmin instagramissa ja Karkkipäivä blogia olen lukenut jo useamman vuoden. Pidän monipuolisesta ja positiivisesta otteestasi :) kun etsin jostain tietystä tuotteesta kokemuksia, löytyy siitä aika varmasti tietoa blogistasi.

    Vastaa

    0
  35. Jee, onnea Karkkipäivä! Blogia olen seurannut alusta saakka, eli vuodesta 2009 :D

    Miksi seuraan? Tykkään ihan älyttömästi sun kirjoitustyylistä ja siitä että blogin aiheet vaihtelevat kosmetiikasta erilaisiin pohdintoihin ja matkavinkeistä resepteihin :D

    Vastaa

    0
  36. Paljon onnea blogille ja toivottavasti vielä toiset 15 vuotta blogia on luvassa 🥳

    Aloin lukemaan Karkkipäivää n. 8 vuotta sitten, kun kiinnostus kosmetiikkaan heräsi. Pidän kirjoitustyylistäsi ja jutuistasi laidasta laitaan (Kreikkaan en ole vieläkään saanut aikaiseksi varata matkaa 🙈). Perimmäinen syy blogin seuraamiseen lienee kuitenkin persoonasi, joka itselle välittyy innostuneena, empaattisena ja herkkänä 😊

    Vastaa

    0
  37. Olen useamman vuoden seurannut blogia,kun kiinnostuin luonnonkosmetiikasta vanhemmalla iällä. Olet helposti lähestyttävä "tavallisen" oloinen nainen ja blogit sujuvaa ja kiinnostavaa luettavaa.

    Vastaa

    0
  38. Onnea 15 v-synttäreiden johdosta ja kiitos! Paljon olet itsestäsi antanut <3
    Löysin blogin joskus jotain kosmetiikka- tai ihonhoitotuotetta googlatessa, ja jäin lukemaan muitakin juttuja - ja palasin uudestaan ja uudestaan. Tästä on varmaan kymmenisen vuotta aikaa. Säännöllisen epäsäännöllisesti edelleen käyn blogissa. Hieno kirjoitustyyli ja tärkeistä asioista kirjoittaminen on varmaan ne jutut, jotka erityisesti saa palaamaan. Ja tietysti sinun innostus kosmetiikkaan, vaikka se itselle ei ole kovin tärkeä juttu :) - on hyvä kuulla asiantuntijan näkemyksiä aiheesta :D

    Kiitos vielä kertaaleen ja onnea kaikkeen mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

    Vastaa

    0
  39. Hieno saavutus 15-vuotta. Ja olen seurannut sinua ihan alusta asti, koska luonnonkosmetiikka! Mutta kaikki muukin kiinnostaa, Kreikka postauksia olen joutunut vähän sensuroimaan, kun en pysty matkustamaan😅.

    Ja siis Mieletön arvonta

    Vastaa

    0
  40. Onnea! Huikea palkinto. Olen seurannut blogiasi alusta saakka. Välillä enemmän, välillä vähemmän. Seuraan kosmetiikkajuttujen takia. Sittemmin olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, joten se kiinnostaa eniten tällä hetkellä. Alunperin varmaan kynsien perässä ajautunut blogeja lukemaan.

    Vastaa

    0
  41. Onnea Karkkipäivälle! Olen seurannut blogia noin kymmenen vuoden ajan, sillä blogista on saanut luotettavaa ja ajankohtaista tietoa kosmetiikkatuotteista. Olen myös löytänyt monia suosikkituotteita blogipostausten myötä.

    Vastaa

    0
  42. Seuraan sua, koska oot yksinkertaisesti tyyppi kenen suosituksiin uskallan luottaa! Sen lisäksi kiinnostaa se, että oot pitänyt kiinni sun omasta autenttisesta tyylistä, arvostan niin paljon aitoutta 🥰
    Oon seurannut kyllä hyvin alkuajoista lähtien, mutta en kyllä _ihan_ alusta asti.

    Vastaa

    0
  43. Olen lukenut blogiasi ehkä vuodesta 2012 alkaen, ja alkuhuumassa luin takautuvasti myös kaikki vanhemmat postaukset alusta asti..hurja ajatella että olet "kulkenut matkassani" jo yli vuosikymmenen!
    Seuraan blogiasi ja instatiliäsi koska sinulla on todella kaunis tyyli kirjoittaa, käytät kieltä monipuolisesti ja annat persoonasi näkyä niin, että uusia postauksia odottaa innolla kiireisen perhe-elämänkin keskellä. Pieniä terapiahetkiä kirjoitustesi äärellä :D on ilo seurata innostustasi esimerkiksi kosmetiikan ainesosia kohtaan ja voinkin kertoa etten varmasti hoitaisi ihoani yhtä perusteellisesti jollen lukisi blogiasi. Kiitos Sanni ja onnea Karkkipäivä 15v <3

    Vastaa

    0
  44. Huikeasti synttärionnea ja kiitos blogista! Luen kirjoitustyylisi vuoksi. Monen monta kertaa olen myös hyödyntänyt esimerkiksi meikkivoidekuvia jonkin sävyn valinnassa. Lisäksi olen suosikeistasi napannut vinkkejä lahjoiksi ystäville.

    Vastaa

    0
  45. Olen lukenut blogia vuodesta 2009. Luotan osaamiseesi ja arvosteluihisi, ja niiden kautta olen löytänyt paljon uusia, hyviä tuotteita. Erityisesti arvostan sitä, että jaat paljon yksityiskohtaista tietoa sekä jaksat tehdä tuotearvioita. Onnea 15-vuotiaalle! :)

    Vastaa

    0
  46. Isot onnittelut 15 vuotisesta taipaleesta!

    Seuraan Karkkipäivää siksi, koska kirjoitat aina rehellisesti, avoimesti ja raikkaasti, tekstistäsi huokuu aitous.

    Seuraamisvuosia on varmastikin lähes 10, en tarkalleen edes muista.. Olet ollut minun tutorini aina luonnonkosmetiikan tuotteiden saralla, varsinkin kun siirryin täysin luonnonkosmetiikan pariin. Sinulta tunsin (ja tunnen edelleen) saavani oikeaa, rehellistä tietoa ja käyttökokemusta tuotteista.

    Kiitos sinulle Sanni!

    Vastaa

    0
  47. Seuraan Karkkipäivää, koska sen taustalla on sympaattinen ja valoisa, inhimillinen kirjoittaja. Blogi on sopivassa suhteessa keveyttä ja syvyyttä. Kosmetiikka (erityisesti luonnon-) kiinnostaa ja mieluiten luen asiantuntevia arvioita, joissa voin luottaa kirjoittajan lahjomattomuuteen.

    Olen seurannut Karkkipäivää melkein alusta asti. Muistan, kuinka luin blogia kesällä 2010, taisin löytää sen pariin jonkin hajuvesijutun kautta. Karkkipäivä oli eka seuraamani kauneusblogi, ja tekisi mieli sanoa, että myös vika, sillä muita en enää edes seuraa (kirjoitin itsekin blogia aika pitkään, haha.:D) Blogien uudelleentulemista odotellessa.

    Kiitos Sanni. Olet valloittava ja suloinen! Ja onnea blogille!

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat