22.04.2024

Karkkipäivä 15 vuotta ja kaikkien aikojen kosmetiikka-arvonta

Karkkipäivä täyttää tänään 15 vuotta, ja sen kunniaksi järjestän kaikkien aikojen kosmetiikka-arvonnan. 💜🎉

Edit. Arvonta suoritettu. Onnekas voittaja on Anna. Paljon onnea Anna! ☺️

Karkkipäivä blogi Sanni

Karkkipäivä blogi

Lämmin kiitos kaikille teille lukijoilleni, jotka olette tehneet Karkkipäivästä Karkkipäivän. 

Enpähän olisi kuunaan huhtikuussa vuonna 2009 voinut kuvitellakaan, että tämä blogi on yhä olemassa viidentoista vuoden kuluttua. Ensimmäisessä postauksessani oli violetin, pinkin ja persikan sävyinen meikki.

🥳 Viidentoista vuoden virstanpylvästä haluan juhlistaa superarvonnalla, jossa kaksi onnekasta voi voittaa paketillisen mun ultimaattisia suosikki-kosmetiikkatuotteita. Yhden arvonnan järjestän täällä blogissa ja toisen Instagramissa. 🎉

On paikallaan myös kiittää yhteistyökumppaneitani, jotka ovat valitsemani arvontapalkinnot lahjoittaneet Karkkipäivän syntymäpäiväarvontaan.

Minulla on ilo saada työskennellä ihanien kosmetiikkayritysten, niin maahantuojien, verkkokauppojen, tuotekehittäjien kuin valmistajien kanssa, ja kiitos näiden kumppanuuksien, olen voinut yli vuosikymmenen ajan kasvattaa ammattitaitoani ja ammentaa siitä lukijoilleni. ❤️

Lämmin kiitos (yhteistyökumppanit aakkosjärjestyksessä): Cate Nordic Beauty, Berner, Dermosil, Flow Cosmetics, House Of Organic, Jolie, Korres, Purodoré, Taiga Cosmetics ja Twistbe. 

Karkkipäivä blogi

Näin osallistut arvontaan:

Jätä kommentti, jossa kerrot, miksi seuraat Karkkipäivää. Saa myös kertoa, kuinka kauan olet seurannut, se on minusta aina kiinnostavaa. ☺️

Jätä sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Osallistumisaikaa on 30.4.2024 saakka.

Esittelen tässä postauksessa kummatkin arvontapaketit, myös Instagramin, koska Instagramin rajallinen tekstitila ei anna mahdollisuutta esitellä kaikkia arvonnan tuotteita siellä. Voit ilman muuta osallistua Instagramin puolella myös IG-arvontaan, mutta sama henkilö ei voi voittaa kumpaakin pakettia.

Toivottavasti paketti ilahduttaa teitä. 🥰🩷 Olen huolella valinnut tähän synttäripakettiin joukon suurimpia lempparituotteitani, jotka haluaisin tällaisena juhlapäivänä lahjoittaa tuomaan iloa vaikka kaikille lukijoilleni - jos sellainen olisi mahdollista. ☺️

Karkkipäivä blogi

KASVOÖLJYT

Blogin arvontapaketti:

💜 RAAW ALCHEMY Blue Drops - rauhoittava kasvoöljy herkälle, ärtyneelle ja kuivalle iholle. Tainnuttavan ihana tuoksu. Lahjoittaja: Twistbe.

💜 EVOLVE Bio-Retinol + C Booster - mielestäni markkinoiden paras luonnonkosmetiikan anti-age-kasvoöljy. Ohut kuivaöljy sisältää bakuchiolia, C-vitamiinia, tyrniöljyä sekä ruusunmarjansiemenöljyä. Lahjoittaja: House Of Organic.

💜 WHAMISA Refresh Face Oil - herkullisten sitrushedelmien tuoksuinen silkkinen kasvoöljy tasapainottaa rasvoittuvaa ja sekaihoa, mutta sopii myös kaikille ihotyypeille. Tämän tuoksu on i-h-a-n-a! 😍 Lahjoittaja: Jolie.

💜 PURE BEAUTY Glow Booster Oil - ruusunmarjaöljyä ja lakansiemenöljyä sisältävä kevyt kasvoöljy uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Lahjoittaja: Berner.

Instagramin arvontapaketti: 

🩷 YIN YOUR SKIN Sileä - rauhoittava, kosteuttava ja ravitseva kasvoöljy kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, kuivalle ja ikääntyneelle iholle. Lahjoittaja: House Of Organic.

🩷 LEAHLANI Aqua A Retinoid Renewing Serum - hervottoman ihanan tuoksuinen öljy sisältää ihoa uudistavaa HPR-retinoidia. Upea anti-age-öljy! Lahjoittaja: Twistbe.

🩷 FLOW COSMETICS Lingonberry Bright - todella kevyt, kuivaöljymäinen öljy kirkastaa ihoa ja häivyttää pigmenttimuutoksia. Lahjoittaja: Flow Cosmetics. 

🩷 TWISTBE Teepuuöljy - paras öljy epäpuhtaalle iholle! Lahjoittaja: Twistbe. 

KASVOVEDET

Blogin arvontapaketti:

💜 ESSE Sensitive Mist - aloe vera -pohjainen, probioottisia uutteita sisältävä kasvovesi rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää ja ärtynyttä ihoa.  Viehättävä vaniliinin tuoksu. Lahjoittaja: Jolie. 

💜 PURE BEAUTY Birch Sap Mist - superkosteuttava ja antioksidanttinen koivunmahla-pohjainen kasvovesi. Lahjoittaja: Berner. 

Instagramin arvontapaketti:

🩷 PURODORÉ Hydrating Floral Mist - ihastuttavan tuoksuinen kosteuttava kasvovesi, jonka tuoksu tulee suomalaisista niittykukista! 😍 Lahjoittaja: Purodoré.

🩷 LAVERA Hydro Refresh Mist - erittäin kosteuttava kasvovesi sisältää luomulevää, ksylitolia ja hyaluronihappoa. Raikas tuoksu! Lahjoittaja: Jolie. 

Karkkipäivä blogi

SEERUMIT

Blogin arvontapaketti:

💜 NOVEXPERT Vitamin C Booster - erittäin stabiilin C-vitamiiniyhdisteen sisältävä C-vitamiiniseerumi, joka myös kosteuttaa tehokkaasti ja tuoksuu ihanalle! Ihan paras C-vitamiiniseerumi. Lahjoittaja: Jolie.

💜 FLOW COSMETICS Hyaluron & Probiotics - ruusuvesipohjainen kosteuttava ja ihon suojakerrosta vahvistava seerumi. Lahjoittaja: Flow Cosmetics.

💜 BY MUKK Smooth Sea Serum - upea niasiiniamidiseerumi joka kosteuttaa, tasapainottaa, hillitsee epäpuhtauksia ja kirkastaa pigmenttiläiskiä. Lahjoittaja: Twistbe.

Instagramin arvontapaketti:

🩷 URANG Pink Everlasting Ampoule - anti-age-seerumi korealaiseen tyyliin; vesi on korvattu ihoa uudistavalla immortelle- eli italianolkikukka-vedellä ja tehotiiviste tulvii ihoa helliviä kasviuutteita kuten fermentoitua granaattiomenaa, centella asiaticaa, aloe veraa ja vihreää teetä. Lahjoittaja: Jolie.

🩷 CATE NORDIC BEAUTY Super Hydrating Antioxidant Serum - kenties ihan paras suomalainen kasvoseerumi sisältää koivunmahlaa, kaurauutetta, puolukansiemenöljyä, tyrniöljyä ja UV-säteilyn haittavaikutuksia neutraloivaa algicaa. Lahjoittaja: Cate Nordic Beauty.

🩷 MÁDARA Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Jelly - tässä puolestaan on paras kosteuttava seerumi. 🏆 Tuotetta voi käyttää myös yksinään öljyttömänä kosteuttajana voiteen tilalla. Niin kosteuttava geeli kuin olla voi! Lahjoittaja: Jolie.

Karkkipäivä blogi

PUTSARIT

Blogin arvontapaketti:

💜 LEAHLANI Pamplemousse Tropical Enzyme Cleansing Oil - maailman herkullisimman tuoksuinen puhdistustuote! Trooppisia hedelmiä pursuava  ja täydellisesti emulgoituva öljyputsari on ihonpuhdistuksen aatelia ja todellista luksusta. Lahjoittaja: Twistbe. 

Instagramin arvontapaketti:

🩷 DJUSIE Liquid Silk Perfect Cleansing Oil - toinen aivan täydellinen öljyputsari; puhdistaa ihon putipuhtaaksi jämptisti mutta hellästi, liukuu iholla silkkisesti ja huuhtoutuu vailla moitteen häivää. Suomalainen klassikko! Lahjoittaja: House Of Organic.

SILMÄNYMPÄRYSVOITEET

Silkkisesti levittyvissä ja hajusteettomissa Taiga Cosmetics -silmänympärysvoiteissa on mun vaatimuksiin nähden kutakuinkin täydellinen koostumus. Voiteet imeytyvät nopeasti ja ovat riittävän kevyitä sopimaan meikin alle, mutta samalla riittävän täyteläisiä hoitamaan ja pehmentämään myös erittäin pintakuivaa, haurasta ja janoista silmänympärysihoa. Voiteiden tehotiimiin on valjastettu joukko antioksidanttisia marja- ja kasviuutteita Suomen Lapin metsistä.

Ihana Taiga Cosmetics lahjoitti nämä upeat silmänympärysvoiteet kumpaankin arvontapakettiin! 🤗

Blogin sekä Instagramin arvontapaketti:

💜 TAIGA COSMETICS Anti-Age -silmänympärysvoide hoivaa kypsää silmänympärysihoa yhdistelmällä arganöljy, ruusunjuuri, ruiskukkauute, koivunlehtiuute, kuusen oksatyviuute, männynkuoriuute, ksylitoli ja kaakaovoi.

🩷 TAIGA COSMETICS Sensitive-silmänympärysvoide kosteuttaa ja suojaa herkkää silmänympärysihoa ruusunjuuren, puolukansiemenöljyn, ruiskukkauutteen, kuusen oksatyviuutteen, männynkuoriuutteen, ratamonlehtiuutteen, ksylitolin ja sheavoin voimin.

MUUT KASVOTUOTTEET

Blogin arvontapaketti:

💜 ALGA MARIS Kasvoaurinkovoide SPF 30 - punaleväuutetta sisältävä erinomainen sävyttämätön aurinkovoide kasvoille. Valitsin arvontaan sävyttämättömän, jotta tuote varmasti sopii kaikkien iholle. :) Lahjoittaja: House Of Organic. 

💜 PURODORÉ Brightening Exfoliator - hurmaavan vadelmaisen tuoksuinen kermainen kasvokuorinta kuorii ihon ultrahellästi hienojakoisilla vadelmansiemenjauheella. Todella ylellinen kuorinta, jonka voi myös jättää iholle hetkeksi vaikuttamaan ravitsevana vitamiininaamiona! 😍 Lahjoittaja: Purodoré.

💜 LAVERA Pure Beauty -finnigeeli - salisyylihappoa sisältävä SOS-tuote nitistää sekä finnit että lievittää tehokkaasti hyönteisten puremien aiheuttamaa kutinaa ja tulehdusta. Ehdoton luottotuotteeni etenkin kesällä, ei enää mökkikesiä ilman tätä! Lahjoittaja: Jolie. 

Instagramin arvontapaketti:

🩷 C/O GERD Blueberry Balm - fantastisen hyvä kasvobalmi lukitsee kosteuden ihoon ja toimii sekä kuivalla että epäpuhtaalla iholla! Balmi suojaa ihoa niin pakkasella kuin saunassa kuumuudelta. Erittäin monipuolinen hoitotuote kuuluisi jokaisen ihonhoito"apteekkiin"! Lahjoittaja: Twistbe.

🩷 PURODORÉ Active Day Cream SPF 25 - loistava suojakertoimellinen kosteuttava päivävoide! Huikean hyvä ainesosakattaus hoitaa ihoa mm. vadelmansiemenöljyn, avokadoöljyn, mustaherukansiemenöljyn ja beetakaroteenirikkaan porkkanauutteen tehotiimillä. Kevyessä koostumuksessa ei UV-filtteri tunnu lainkaan. Lahjoittaja: Purodoré.

 

Karkkipäivä blogi

HIUSTUOTTEET

Blogin arvontapaketti:

💜 BRUNS Nro. 02 Jasmiini-shampoo - paras luonnonkosmetiikan shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Bruns on niin loistava hiustuotesarja, ettei tuotteiden laatuun ole paljon lisättävää - tämä kosmetiikkanörtti iloitsee täydestä sydämestään Brunsin tuotekehitystiimin taitavuudesta! 👏 Sulfaatiton ja todella hoitava koostumus. Lahjoittaja: House Of Organic. 

💜 BRUNS Nro. 22 Bergamotti-hiusnaamio - paras luonnonkosmetiikan hiusnaamio. Niin tiivistä kamaa, että tämän annosteluun tarvitsee melkein lusikan! Myös hoitavuudeltaan niin tiivistä, että pieni määrä riittää hoitamaan mun pitkän tukan. Huikea tuote. Lahjoittaja: House Of Organic.

💜 DERMOSIL Suolashampoo - jos Brunsin shampoot ovat parhaita hoitavia shampoita, Dermosilin suolashampoo on ihan paras syväpuhdistava shampoo. Tämä suolarakeista koostuva hyytelömäinen koostumus ansaitsee myös erityisarvosanan kekseliäästä ja ihanan erilaisesta shampoo-koostumuksesta! Elämystuote isolla E:llä. Jättää hiukset käsittämättömän raikkaiksi ja ilmaviksi. Lahjoittaja: Dermosil.

Instagramin arvontapaketti:

🩷 BRUNS Nro. 18 Mandariini-hoitosuihke - paras luonnonkosmetiikan hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Bonuksena ihana mandariinin tuoksu! Lahjoittaja: House Of Organic.

🩷 BRUNS Nro. 14 Minttu-muotoiluvoide - geelimäinen voide kosteuttaa sekä kiinnittää kiharan jättämättä hiuksia lähmäisiksi tai koppuraisiksi. Tämä on niin hyvä, ettei mulla sanat riitä. En mene minnekään ilman Minttu-geeliä, tämä tuote käytännössä tekee mun hiusten kiharat! Lahjoittaja: House Of Organic.

🩷 DERMOSIL Suolashampoo - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil.

Karkkipäivä blogi

Sanni 🩷 Bruns Minttu-geeli

MEIKKITUOTTEET

Blogin arvontapaketti:

💜 LILY LOLO Mineraalipuuteri - olen käyttänyt tätä meikkipohjaa jo 18 vuotta! Mineraalimeikkipohja on nopeudessaan, luonnollisuudessaan ja kestävyydessään parhautta. Valitsin arvontapakettiin Lily Lolon sävyn Blondie, joka on suomalaisten suosikkisävy (vaalea neutraali). Lahjoittaja: House Of Organic. 

💜 MÁDARA City CC-voide SPF 15 - loistava suojakertoimellinen CC-voide tasoittaa ihon sävyä, kosteuttaa sekä pehmentää todella pätevästi! Tässä tuotteessa on mielestäni ihan paras ihotuntuma kaikista luonnonkosmetiikan suojakertoimellisista tuotteista, ja pigmentti tasoittaa ihoa todella kauniisti. Valitsin arvontapakettiin lämpimän medium-light sävyn Beige. Lahjoittaja: Jolie.

💜 DERMOSIL Kulmakynä, sävy Medium - tässä kulmakynässä on ihan paras harmaanruskea sävy sekä koostumus, joka ei ole liian vahamainen vaan levittyy kulmakarvoihin ihanteellisella keveydellä. Eniten käyttämäni kulmakynä. Lahjoittaja: Dermosil.

Instagramin arvontapaketti:

🩷 DERMOSIL Ideal BB-voide - jos Mádara on paras BB/CC-voide luonnonkosmetiikan puolelta, tämä on sitä normikosmetiikan puolella. Dermosilin Ideal BB-voiteessa parasta on sen notkeus, miellyttävä tuntuma ja täydellinen sulautuminen ihoon; koostumus on todellakin kuin "my skin but better". Valitsin pakettiin sävyn Natural Beige, joka on neutraali medium-vaalea sävy. Lahjoittaja: Dermosil. 

🩷 ISADORA Inliner Kajal, sävy Blondie - kaikkein eniten käyttämäni meikkituote koskaan. Nuden sävyistä kajalia käytetään silmän sisäluomella ja se kirkastaa ilmeen nopeammin kuin ehdit sanoa väsyneet silmät. Lahjoittaja: minä itse.

🩷 DERMOSIL Kulmakynä, sävy Medium - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil.

 

KÄSIVOITEET

Luonnonkosmetiikan käsivoiteissa on (mulle) vain yksi ilmiselvä johtaja: Lavera. Koostumuksissa toteutuu täydellinen tasapaino tehokkaan hoitavuuden sekä ei-liiallisen rasvaisuuden välillä. Omat käteni vaativat selvästi pehmentävän ja ihon pintaan suojaavan tunteen jättävän käsivoiteen, ja Laveran voiteet ovat sellaisia.

Blogin arvontapaketti:

💜 LAVERA Good Night -käsivoide - hienostunut, täyteläinen ja hoitava naamiomainen käsivoide hoivaa kuivan ja erittäin kuivan ihon pehmeäksi. Tuoksussa on aistittavissa tummaa suklaata ja appelsiinia. Lahjoittaja: Jolie.

Instagramin arvontapaketti:

🩷 LAVERA Repair-käsivoide - kehäkukkauutetta sisältävä SOS-käsivoide hoitaa kuntoon jopa haavaisen ja halkeilevan kuivan ihon. Runsaampi koostumus kuin Good Night'issa. Lahjoittaja: Jolie. 

VARTALOTUOTTEET

Parhaan tuoksuiset vartalotuotteet tulevat Kreikasta, senhän tietävät kaikki! 🥰 Olen käyttänyt Korresin vartalonhoitotuotteita melkein 20 vuotta.

Blogin arvontapaketti:

💜 KORRES Peach Blossom -suihkugeeli  - Korresin tämän kevään uutuustuoksuihin lukeutuvassa Peach Blossom'issa tuoksuu pehmeä, puuterisen makea persikankukka. Lahjoittaja: Korres.

💜 KORRES Peach Blossom -vartalovoide - suihkugeelille pariksi samettinen, kosteuttava vartalovoide. Lahjoittaja: Korres.

💜 DERMOSIL Extra-voide - klassikoiden klassikko rutikuivalle iholle! Täyteläisten hoitovoiteiden kruunattu kuningatar, Dermosilin superpaksu voide kietoo ihon todella suojaavaan ja pehmeään vaippaan, tekemättä ihoa kuitenkaan tahmeaksi. Kotiapteekin must-tuote. Lahjoittaja: Dermosil. 

Instagramin arvontapaketti:

🩷 KORRES Olive & Fig -suihkugeeli - elegantin viikunahedelmän tuoksuinen, oliiviuutetta sisältävä hoitava suihkugeeli. Lahjoittaja: Korres.

🩷 KORRES Mediterranean Vanilla Blossom -vartalovoide - lämpimän vaniljan tuoksuinen kosteuttava vartalovoide hoivaa ihoa jättäen iholle pehmeän häivähdyksen vaniljan tuoksua. Lahjoittaja: Korres. 

🩷 DERMOSIL Extra-voide - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil. 

Blogin arvontapaketti:

💜 FLOW COSMETICS Vanillaberry-vartalokuorinta - himalajansuola & sheavoipohjainen luksusvartalokuorinta hurmaa tainnuttavan ihanalla tuoksullaan, jossa nerolin, santelin ja vaniljan eteeriset öljyt yhdistyvät kookokseen ja marjojen makeuteen. Upein vartalokuorinta maan päällä! Lahjoittaja: Flow Cosmetics.

💜 DERMOSIL Hydrogeeli - kosteuttava hoitogeeli, joka toimii vaikkapa käsien tai vartalon kosteusseerumina voiteen alla. Itse käytän tätä käsivoiteen alla tuomassa ihoon vesikosteutta, nykyään aivan ehdoton lisä rutikuivien käsieni hoidossa. Lahjoittaja: Dermosil.

💜 DERMOSIL Karbamidi-jalkavoide - paras jalkavoide kovettuneille kantapäille ja halkeilevan kuivalle iholle. Myös käsille! Käytän tätä itse käsien yöhoitovoiteena Hydrogeelin päällä. Pitää ihon ehjänä ja kynsinauhat pehmeinä. Voiteen sisältämä karbamidi pehmentää kynsinauhoja ja pitää ne joustavina. Lahjoittaja: Dermosil.

💜 DERMOSIL Keittiökäsisaippua Salvia - raikkaanmakean salvian tuoksuinen, nopeasti iholta huuhtoutuva keittiökäsisaippua on paras saippua paljon kokkaavan kaveriksi keittiöön! Lahjoittaja: Dermosil. 

Instagramin arvontapaketti:

🩷 PATYKA Aurinkovoide vartalolle SPF 30 - se paras luonnonkosmetiikan aurinkovoide vartalolle. Ohut koostumus levittyy kuin unelma ja sisältää astaksantiinipitoista viherlevää. Voi käyttää myös kasvoilla. Lahjoittaja: Jolie.

🩷 DERMOSIL Hydrogeeli - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil.

🩷 DERMOSIL Karbamidi-jalkavoide - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil.

🩷 DERMOSIL Keittiökäsisaippua Salvia - esitelty yllä. Lahjoittaja: Dermosil. 

*

Karkkipäivä blogi

💖 Toivotan kaikille onnea arvontaan! 💖

.

Arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi

Arvontaan voi osallistua 22.4.-30.4.2024

Arvontaan voi osallistua vastaamalla arvontakysymykseen.

Osallistuneiden kesken arvotaan kosmetiikkatuotepaketti (1 kpl), jonka arvo on 855,20€.

Arvonnan järjestäjä maksaa voittoon liittyvät verot (arpajaisvero).
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt säännöt.

910 comments on “Karkkipäivä 15 vuotta ja kaikkien aikojen kosmetiikka-arvonta”

  1. Olen seurannut ainakin 10vuotta.alkuun kosmetiikkavinkkien perässä..mutta nykyään myös Kreikka-jutut kiinnostaa.

    Vastaa

    0
  2. Onneksi olkoon!

    Aikamoisia paketteja! Olen seurannut vuosia, varmaan jo 10 vuotta. Tykkään lukea kosmetiikka juttujasi, kun tunnut tietävän oikeasti niistä paljon. Vaikka ei aina samaa mieltä olisikaan, voi asioista aina keskustella.

    Toivottavasti jaksat/ ehdit jatkaa blogiasi vielä pitkään, tämä onkin ainut, joka on enää elossa seuraamistani.

    Vastaa

    0
  3. Vaikea muistaa kuinka kauan olen seurannut blogia,mutta ainakin siitä asti kun älypuhelimet tuli.tää nyt on vain paras!

    Vastaa

    0
  4. Todella perinpohjaista tietoa kosmetiikasta, ei mitään liioittelua tai turhaa, vain faktoja! Pidän myös ruokaosioista sekä pienistä kurkistuksista yksityiselämään. Olen seurannut blogiasi pari vuotta. ONNEA vuosipäivän johdosta🤩

    Vastaa

    0
  5. Sulta saa ajankohtaista tietoa tuotteista ❣️ Ihana kun blogi sisältää monia asioita elämästä. Esteettisesti niin kauniita kuvia sulla!

    Vastaa

    0
  6. Tuotetietouden ja tuotearvostelujen takia tulee seurattua, oisinko kuuden vuoden ajan👌🏼

    Vastaa

    0
  7. Hurjasti onnea 15 vuodesta! Olen seurannut vaihtelevasti jo reilut 10 vuotta ainakin, voi olla lähemmäs tuota 15 vuottakin. Kosmetiikkajutut ym ovat kiinnostaneet ja google taisi ekan kerran tänne ohjata. Olen täältä hakenut sittemmin vinkkejä, inspistä jne ja oppinut ja kasvanut siinä ohessa :)

    Vastaa

    0
  8. Olen seurannut blogiasi ainakin kymmenen vuotta. En muista tarkalleen koska löysin Karkkipäivän.
    Aina, kun hankin uusia ihonhoitotuotteita, tarkistan oletko suositellut kyseistä tuotetta. Minulle tulee myös heti keväällä pigmenttiviikset ja Darphinin voide on pelastanut minut vaivalta!
    Kuitenkin ehkä vielä kiinnostavampi aihe on Kreikka ja vinkit kreikkalaisesta ruuasta❤️ En olisi ikinä maistanut esim. hortaa ilman suositustasi. Kun kerroit meneväsi Pargaan jokunen vuosi sitten, odotin kuumeisesti mielipidettäsi. Itse olen totaalisen rakastunut siihen pieneen ja värikkääseen kylään.
    Kiitos kun viitsit vielä kirjoittaa perinteistä blogia! Sitä on todella mukava lukea.

    Vastaa

    0
  9. Tottahan nyt kosmetiikkafriikki tätä seuraa! Ja Kreikkapostaukset ovat kiinnostava bonus.

    Vastaa

    0
  10. Seuraan Karkkipäivää, koska täältä saa superhyviä tuotevinkkejä, sekä rehellisiä arvosteluja tuotteista. Kiitos blogista 🥰

    Vastaa

    0
  11. Onnea ihanalle blogille! Löysin tänne Kreikka-postausten avulla kolmisen vuotta sitten ja siltä saralta olem sinut lukuisia hyviä vinkkejä mm Poroksen upea saari Löydettiin tätä kautta ja toki hirveästi ihanaa inspiraatiota. Sen jälkeen luonnonkosmetiikan vinkit ja tietopaketit tuoneet valtavasti uutta tietoa ja loistavia löytöjä. Mahtava monipuolinen blogi!🤩

    Vastaa

    0
  12. Hei Sanni! Miksikö seuraan blogiasi? No koska oon aina seurannut, siitä asti kun blogit olivat the sosiaalinen media, ennen instaa ja mitänoitanyton. Pari viime viikkoa olen metsästänyt suosittelemiasi aurinkovoiteita. 😁 Sinulta saa hyviä vinkkejä. En välttämättä lue kaikkia postauksiasi, mutta jos esim haluan tietoa jostain kosmetiikkatuotteesta, katson blogistasi. Ja varmaankin olen seurannut blogiasi aikalailla alusta asti, koska muistan ne kynnet. 😂

    Vastaa

    0
  13. Jopa aika menee nopeasti. Karkkipäivä ollut seurannassa +10 vuotta, toisinaan aktivisemmin välillä satunnaisemmin.

    Karkkipäivä on ihana kokonaisuus 💜

    Vastaa

    0
  14. Paljon onnea!! 😍 Olen seurannut blogia varmaan lukioikäisestä eli reippaasti yli 10 vuotta. Pyrin edelleen lukemaan kaikki postaukset.

    Seuraan siksi, koska sinun vinkkeihin ja suosituksiin voi luottaa sekä olet aito, sympaattinen, lämmin ja todella mukava ihminen. Rakastan analyyttisyyttäsi ja pohdiskelevaisuuttasi. Toivottavasti ehditään taas näkemään. 🥰

    T. Kaisa

    Vastaa

    0
  15. Ihana arvonta :) Seuraan, koska a) kosmetiikka <3 b) visuaalisesti ja sisällöllisesti miellyttävä c) pieni hengähdyspaikka kaiken keskellä <3

    -lukija since ajalta ennen terve.fi-portaalia (ei mitään
    muistikuvaa vuosiluvuista)

    Vastaa

    0
  16. Onnea 15-vuotiaalle! Minusta tuntuu, että lähes viikoittain ja välillä useamminkin googlaan mietinnässä olevan ongelman/tuotteen + karkkipäivä-blogi ja lähes aina saan vastauksen blogistasi. Kiitos kattavista ja asiantuntevista postauksista. Olen oppinut niistä paljon ja palaan niihin usein. Olen seurannut muutaman vuoden (5,6?) säännöllisesti, mutta sitä ennenkin aina satunnaisesti vieraillut blogissasi.

    Vastaa

    0
  17. Paljon onnea upeasta taipaleesta. ❤️
    Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta ihan tarkkaa vuosimäärää en osaa sanoa.
    Asiantuntemuksesi on huikea, ja arvostan kun jaksat vastailla kysymyksiin ja avata asioita niin että kaikki ne ymmärtää.
    Toivottavasti jatkat vielä pitkään.

    Vastaa

    0
  18. Saadakseni uusia vinkkejä, selkeyttääkseni omaa kosmetiikan käyttöä. Vähemmän on enemmän näin kun on 49 vee. Mutta sen on oltava toimivaa.

    Vastaa

    0
  19. Miksi? Helppoa: Koska sinä Sanni. Olet ilo.
    Olen seurannut blogia sen syntymästä saakka.

    Vastaa

    0
  20. Seuraan blogiasi siksi, että pidän perusteellisesta tavastasi jolla perehdyt tuotteiden kemiaan ja raaka-aineisiin sekä niiden vaikutukseen. Todella asiantuntevasti kerrottua tietoa, ei mutua!

    Vastaa

    0
  21. Seurannut blogia muutaman vuoden, sinun syväluotaavat ja perusteelliset kosmetiikka- ja ihonhoitoarvostelut ovat huippumielenkiintoisia!

    Vastaa

    0
  22. Valtaisat onnittelut 15-vuotiaalle Karkkipäivälle, upea blogitaival sulla Sanni takana! ♥_♥ Melkein yhtä kauan olen lukenut Karkkipäivää - tämä oli ensimmäisiä blogeja, joita aloin lukea ja löysin tieni Karkkipäivään joko 2009 loppupuolella tai viimeistään 2010, en muista tarkkaan. Sun innostamana hurahdin lopullisesti meikkeihin ja opettelin etenkin silmämeikkitutoriaalien avulla uusia meikkaustaitoja.

    Meikki- ja kosmetiikkajutut ovat vuosien varrella olleet varmasti suurin syy seurata Karkkipäivää, ja se mikä tekee Karkkipäivästä Karkkipäivän on tyylisi kirjoittaa niin perusteellisesti, analyyttisesti ja objektiivisesti tuotteista. Olen sen ansiosta löytänyt mielettömiä kosmetiikkahelmiä, ja toisaalta myös välttänyt hutiostoja, kun tarkan kerrontasi avulla olen hoksannut, ettei joku tuote sovi juuri minulle ominaisuuden X takia. Tätä arvostan kovasti. ♥ Kosmetiikkanörtteilyn ohella Karkkipäivässä viehättävät Kreikka-jutut (olen tehnyt yhden pienen saarihyppelynkin vinkkiesi innoittamana), ruokaohjeet ja syvälliset pohdinnat.

    Karkkipäivä on tuonut paljon iloa ja tietoa elämääni, kiitos siitä Sanni! Saat olla ylpeä teini-ikäisestä Karkkipäivästä, josta olet tehnyt ihanan paikan meille lukijoille ja seuraajille. ^_^ ♥

    Vastaa

    0
  23. Muistelen seuranneeni Karkkipäivää jo yläasteaikoinani, 2011-2012 ehkä aloitin? Tämä on vaan jotenkin arkinen sekametelisoppa kaikkea ja se viehättää. Mielestäni blogi ei myöskään ole muuttunut hurjasti kaupallisempaan ja pinnallisempaan suuntaan, vaan pysynyt tyylilleen uskollisena :)

    Vastaa

    0
  24. Ensinnäkin onnea 🥰 seurannut olen blogiasi ainakin sen 10 vuotta. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa, siitä miten tarkka ja analyyttinen olet kosmetiikan suhteen. Ja hei-tonnikalapullat! Niistä on tullut mun keittiön vakio👌

    Vastaa

    0
  25. Olen lukenut sinun blogiasi ainakin 10 vuotta. Pidän tosi paljon kirjoitustyylistäsi ja juttusi ovat aina kuvia myöten huolella tehtyjä ja tyylikkäitä. Kiinnostavimpia aiheita ovat matkustus ja luonnonkosmetiikka, mutta jokainen julkaisu tulee kyllä luettua, oli aihe mikä tahansa.

    Olen elämäni aikana innostunut vain neljästä blogista, joista "elossa" ovat tämä sinun omasi sekä Lähiömutsi. (Kaksi muuta suosikkia olivat aikanaan 1001 Kabul ja Palomiehen morsian :) )

    Vastaa

    0
  26. Innostuin lukioiköisenä meikkiblogeista ja päädyin blogiin muistaakseni Virven blogin kautta. Jäin lukijaksi meikkikuvien vuoksi, mutta olen innolla seurannut niin reissupostaukset kuin muutkin aiheet! Karkkipäivä on kuin vanha ystävä, jonka kuulumiset haluan aina käydä katsomassa, vaikka blogimaailma muuten harvenee. Nykyisessä pinnallisessa nettimaailmassa on ihanaa, että teet myös pidemmän formaatin sisältöä ❤️

    Vastaa

    0
  27. Onnea 15-vuotiaalle! Seuraan blogiasi siksi, että hyvien kosmetiikkavinkkien lisäksi olet aito 😊 Kirjoitat kiinnostavista aiheista ja kerrot myös hankalammista asioista, ja se on mukavaa vaihtelua. Nykyään kun some on niin kiiltokuvapintaa.. olen lukenut kauan, varmaan jostain vuodesta 2010 lähtien :)

    Vastaa

    0
  28. Noin viitisen vuotta olen sinua seurannut. Oma mielenkiintoni etenkin luonnonkosmetiikkaa kohtaa heräsi ja sen myötä löysin sinut ja blogisi sekä instan. Sinulta saa hyviä, ajankohtaisia ihonhoitoon ja kosmetiikkaan liittyä neuvoja ja vinkkejä, matkustusjutut ovat tähän mukava lisä. Pidä tyylistäsi kirjoittaa sekä vain olla, persoonasi tulee hyvin esille :)

    Vastaa

    0
  29. Seuraan Karkkipäivä-blogia ensisijaisesti kosmetiikka-aiheisten kirjoitusten takia. Blogista oon saanut monia erinomaisia tuotevinkkejä (mm Lily Lolo!) sekä ihonhoitoon liittyviä suosituksia. Myös Kreikka-, ja ruokajutut tulee luettua. :)
    Blogia oon lukenut varmuudella vuodesta 2013 asti. (Vaikea muistaa..)

    Vastaa

    0
  30. Paljon onnea Karkkipäivä! <3 blogistasi saa kivoja tuotevinkkejä, ja myös ruokajutut ja toisinaan myös matkailujutut kiinnostaa. Siksi seuraan blogiasi :) olen ollut lukijana jo ainakin 11 vuotta, niin se aika rientää :)

    Vastaa

    0
  31. Ensinnäkin paljon onnea! Olen seurannut Karkkipäivää noin 10 vuoden ajan.
    Ihailen sun tuotetietoutta ja "-nörttiyttä", joten koen, että voin aina luottaa siihen, mitä täältä luen. Monet suosikkikosmeetiikkatuotteet löytyneet tämän blogin kautta vuosien varrella.
    Kreikka on lähellä myös omaa sydäntä, joten nekin jutut syynään aina tarkkaan. Ja kuvat! 💙

    Vastaa

    0
  32. Onnea ❤️ Blogia olen seurannut jo varmaan 10 vuotta. Paljon hyviä vinkkejä olen saanut vuosien varrella. Ihana arvonta 🤩

    Vastaa

    0
  33. Seuraan Karkkipäivää, koska tykkään lukea hyvin kirjoitettuja juttuja. Erityisesti kosmetiikka (ihonhoito) ja Kreikka aiheet kiinnostaa. Aika monta tuote suositusta olen ottanut omaan käyttöön. Hyvän mielen blogi, jota olen seurannut jo pidempään. En ihan alusta, mutta yli 10 vuotta kuitenkin. Niin mukavaa, kun oot jatkanut kirjoittamista vaikka suurin osa entisistä bloggaajista on siirtynyt muun someen.

    Vastaa

    0
  34. Seuraan Karkkipäivää koska se on aito. Voin luottaa että kirjoitat aina omana itsenäsi ja aiheet ovat mahtavan vaihtelevia. Olen löytänyt monta hyvää kosketiikkatuotetta sinun kautta.

    Olen seurannut vajaa 10 vuotta
    Onnea, kiitos ja ihanaa syntymäpäivää! ❤️

    Vastaa

    0
  35. Onnea!💕 Seuraan, koska sinulla on paljon perusteellisia tuotearvioita, paljon luonnonkosmetiikkaa, kirjoitat ja kuvaat hyvin. Kivaa myös, että on muutakin kuin kosmetiikkaa, varsinkin Kreikka-jutut kiinnostaa, kun pyörit siellä ”ei niin tutuissa” kohteissakin. Blogia olen lukenut varmaankin yli 10 vuotta ja instaa ehkä vuoden verran.

    Vastaa

    0
  36. Ensin aloin seurata Kreikka💙 juttujen takia, mutta nyt myös kosmetiikkavinkkien takia. Monta tuotetta olen jo ostanut vinkkiesi perusteella.

    Vastaa

    0
  37. Onnea!💕 Seuraan, koska sinulla on paljon perusteellisia tuotearvioita, paljon luonnonkosmetiikkaa, kirjoitat ja kuvaat hyvin. Kivaa myös, että on muutakin kuin kosmetiikkaa, varsinkin Kreikka-jutut kiinnostaa, kun pyörit siellä ”ei niin tutuissa” kohteissakin. Blogia ole lukenut varmaankin yli 10 vuotta ja instaa ehkä vuoden verran.

    Vastaa

    0
  38. Hyvää synttäriä Karkkipäivä! Seuraan siksi, että täältä saa hyviä vinkkejä ja tietoa tuotteista ihonhoitoon, sinulla on kauniita kuvia ja mielenkiintoisia höpinöintejä. Olen seurannut blogia jo useamman vuoden, ainakin viisi vuotta, en muista tarkalleen koska aloin seuraamaan blogiasi. Blogia luin pitkään, ennekuin aloin seuraamaan myös Instassa.

    Vastaa

    0
  39. Olen seurannut noin kaksi vuotta. Luonnonkosmetiikkaa kiinnostaa, huikea asiantuntemus siitä.Tuotesuositukset.
    Kreikka jutut best!

    Vastaa

    0
  40. Olen saanut ihan parhaat vinkit ihonhoitoon sinun blogistasi jota olen useamman vuoden ajan seurannut. Kiitos siitä. Jos etsin jotain uutta tuotetta niin ensin tarkistan hakusanalla "Karkkipäivä" löytyykö siitä tietoa.

    Vastaa

    0
  41. Nykyään seuraan kokonaisuuden takia, mutta aloitin seuraamisen vuonna 2013 vhh-juttujen vuoksi 😛

    Vastaa

    0
  42. Oon seurannu on/off kymmenkunts vuotta, tulin aikoinaan meikkien perässä, sitten palasin kreikan tiimoilta💙 ja jäin pysyvästi😍 kiitos näistä vuosista!🥰

    Vastaa

    0
  43. Ihonhoitoon (erityisesti pidän seerumeusta, mutta myös naamiot ja osa puhdistustuotteista kuuluu mielenkiintoisiin) ja meikkiin on kiinnostanut seurata mitä kaikkia tuotteita testaat. :) Vuosikausia (Ei voi muistaa mistä asti, luultavasti sieltä asti kun on ylipäänsä alkanut nettiä selaamaan läppärillä ja älypuhelimella) seurannut, välillä ihan aktiivisesti ja välillä pieniä taukoja joiden jälkeen lukee postauksia jälkikäteen. Hieno paketti kyllä, pitää osallistua myös instassa.

    Vastaa

    0
  44. Seuraan uskomattoman kosmetiikkatietämyksesi ja Kreikkapostausten vuoksi. Olen ollut mukana varmaan lähes alusta asti.

    Vastaa

    0
  45. Oon lukenut Karkkipäivää ainakin 12 vuotta. Vaikka oma kiinnostus kosmetiikkaan on vähäinen (ja meikkaamiseen vielä vähäisempi), niin se asiantuntemus millä tekstejä kirjoitat ja ylipäänsä kosmetiikkanörtteily on kiinnostavaa (ja siis blogit on parhautta ja nykyään niin harvinaista, että on säännöllisesti päivittyvä blogi, joten todellakin luen kaikki Kreikka-jutut ja vähähiilariset reseptit :D Luotto Karkkipäivään on sitä luokkaa, että kun joku kosmetiikkatuote kiinnostaa ja ei ole ennestään tuttu, laitan googleen tuotteen nimen + karkkipäivä ja luen mitä olet tuotteesta kirjoittanut. Kiitos loistotyöstä!

    Vastaa

    0
  46. Mukana arvonnassa! Blogiasi olen seurannut 5+ vuotta, tarkkaa aikaa en muista. Pidän nimenomaan sisällön yhdistelmästä, kosmetiikkaa, Kreikkaa, ruokaa, syvällistä pohdintaa.

    Vastaa

    0
  47. Olen seurannut Karkkipäivää vuodesta 2010 saakka 😊 olet tosi hyvä kirjoittaja, ja siksi olenkin pysynyt matkassa mukana - osaat kirjoittaa mukaansatempaavaasti oikeastaan aiheesta kuin aiheesta.

    Vastaa

    0
  48. Seuraan koska ruoka ja kreikka 😍😍😍 & oon seurannut vissiin jonku 13 vuotta, taisin löytää tän aikoinaan jonkun kynsilakkahomman kautta (?)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (55)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat