24.02.2024

Kasvojen kinesioteippaus - otsan huolirypyille kyytiä!

* Sisältää mainoslinkkejä.

Tästä puhutaan: kasvojen kinesioteippaus. Täytyihän minunkin se testata.

Kasvojen kinesioteippauksella hoidetaan ryppyjä, juonteita, kasvojen lihasjännitystä ja turvotusta.

Pakko kirjoittaa jo heti ekassa kappaleessa: WOW mikä tulos jo ensimmäisellä käyttökerralla..! Olin ihan ällikällä lyöty. Koskaan en ole millään kosmeettisella tuotteella saanut tuloksia näin nopeasti. Käytän teippejä otsan ilmeryppyihin, erityisesti sibeliuksiin.

* Teippiä käytetään yön yli. Kulmakarvojen välissä olevat pystyrypyt olivat aamulla silottuneet lähes näkymättömiksi..! Ja tämä jo ensimmäisellä kokeilulla.

Vaikutus perustuu siihen, että teippi rentouttaa lihaksia ja poistaa niiden jännitystä. Se on siis ikäänkuin luonnollinen Botox.

Sain teipit testiin Twistbe'ltä. Yllätyin teippien edullisuutta: rulla maksaa 21,90€, ja kun itse käytän teippiä vain otsalla, tämähän kestää monta kuukautta.

* Faceimage-kasvoteipit ovat materiaaliltaan puuvillaa ja niissä käytetään ihoystävällistä akryyliliimaa, joka sopii myös hartsiallergikoille. Saatavilla on kahta teippilaatua: valkoinen Regular sopii normaalille ja rasvoittuvalle iholle ja esimerkiksi syvempien ilmeryppyjen hoitoon, vaaleanpunainen Sensitive sopii herkälle, ohuelle ja hauraalle iholle ja kasvojen herkimmille alueille kuten silmänympäryksille. Regularissa on voimakkaampi liima, Sensitivessä miedompi.

Haastattelin juttua varten Faceimage-teippien maahantuoja Senja Virtasta, joka kertoi, että Regular sopii useimmille, ja ihmiset ehkä turhaankin valitsevat hellävaraisemman Sensitiven, kun saisivat Regularilla mahdollisesti parempia tuloksia. Teippi kuulema aniharvoin aiheuttaa ihoärsytystä.

Teippiä on kahdessa koossa: 5 cm ja 2,5 cm levyisenä. Leveämpää teippiä on rullassa 2,5 metriä, ohuempaa 10 metriä.

Leveämpi teippi sopii kaulan, niskan ja dekolteen teippauksiin, kapeampi teippi kasvojen teippauksiin. Leveä teippi on siinä mielessä kätevä, että siitä voi myös leikata haluamansa kokoisia paloja.

kasvojen kinesioteippaus

Pakkauksen mukana tulee miniopas, joka antaa ohjeet neljään eri teippaukseen. Teippaus on todella helppoa.

Apua huoliryppyihin

Olin lukenut teippauksesta ryppyjen ja lihasjännityksen hoidossa ja ajattelin, että tästähän voisi ehkä olla apua mun "sibeliuksiin".

Minulla on otsassa vaakatason ilmerypyt ja kulmien välissä pystysuorat huolirypyt, kummatkin ovat näkyvissä koko ajan. Otsan vaakarypyt näkyvät jo mun teini-iän valokuvissa - olen siis lapsesta saakka ollut oikein kunnon otsan rypistelijä.

Sibelius-rypyt alkoivat tulla pysyvästi näkyviksi ehkä kymmenisen vuotta sitten. Ne todella vaivaavat minua, koska tekevät ilmeestä helposti vihaisen - kaikki "sibbojen" omistajat tietävät, mistä puhun. Kuvassa kasvoni ovat ilmeettömät, mutta kun puhun ja ilmehdin, rypyt voimistuvat luoden vihaisen vaikutelman.

Miten kasvoteippi toimii? Kuinka nopeasti se vaikuttaa?

Teipin voi ajatella olevan kuin hyvin hitaasti ja täysin luonnollisesti toimiva "Botox". Teipin silottava vaikutus perustuu lihasjännityksen lievittämiseen, mutta toisin kuin Botox, se vaikuttaa ihon päällä ja rentouttaa ihoa luonnollisesti, ei kemikaalien vaikutuksella. Teipin sanotaan myös stimuloivan kollageenin tuotantoa, mutta tähän suhtaudun hieman skeptisesti.

Kun teippiä käyttää säännöllisesti, lihasjännitys vähenee ja iho voi silottua jopa pysyvästi. Pysyvän vaikutuksen aikaansaamiseen vaikuttaa ryppyjen syvyys, käytön kesto ja toki kasvojen rakenteen yksilölliset ominaisuudet. Senja Virtanen kertoo, että pinnallisten ja hentojen otsaryppyjen hoidossa voi saada pysyviä tuloksia jo kolmessa kuukaudessa. Senjalla itsellään oli syvemmät otsarypyt, ja hän kertoi ryppyjen silottuneen pysyvästi noin vuoden päivittäisen teippauksen jälkeen.

Kun pysyvä tulos on saavutettu, hoitoa jatketaan ylläpitoteippauksin 1-3 kertaa viikossa.

kasvojen kinesioteippaus

Ensimmäisen yön tulos - en meinannut uskoa silmiäni!

Teipillä saa kuitenkin myös välittömiä tuloksia, kuten itse saatoin todeta, tosin rypyt eivät tietenkään heti siliä pysyvästi.

Teipin rentouttava vaikutus on mieletön: kun laitan teipit otsalle, tunnen heti, kuinka otsa rentoutuu. Teippi on saanut minut tajuamaan, kuinka jännittyneessä tilassa mun otsan lihakset ovatkaan. Teippi ei tunnu pelkästään "kauneusvälineeltä", vaan sen vaikutus on myös yleisesti rentouttava. Oletin teipin tuntuvan iholla kiristävältä, mutta se on täysi vastakohta: se poistaa kireyttä. Oikein odotan teippaushetkeä iltaisin..!

kasvojen kinesioteippaus

Regular vai Sensitive?

Minäkin kuulun niihin herkkiksiin, jotka aloittivat vaaleanpunaisella Sensitive-teipillä - ehkä jopa turhaan. Halusin pelata varman päälle, koska viime vuoden voimakkaat ihon punoitukset ja muut herkkyysreaktiot ovat jättäneet minuun huolen siitä, että iho taas hermostuu.

Vaaleanpunainen teippi sisältää siis vähemmän liimaa kuin valkoinen, ja kiinnittyy ihoon miedommin. Siksi se ei välttämättä sovellu rasvoittuvalle ihotyypille. Minun ihollani se pysyy erinomaisesti.

Olen kokeillut muutamana yönä myös valkoista teippiä, eikä iho ollut moksiskaan. Vaikka siinä on voimakkaampi liimapinta, myös valkoinen teippi irtosi iholtani vaivatta. Olen lukenut, että jotkut käyttävät öljyä helpottamaan teipin irrotusta, mutta minusta teippi irtoaa helposti, eikä se jätä ihoon liimaa. Ehkä eri teippilaaduissa on eroa..?

kasvojen kinesioteippaus

Huoliryppyjen eli sibeliusten teippaus on näin yksinkertainen:

Teippipalat asetetaan iholle huoliryppyjen yli yläviistoon, kohti kulmakarvojen keskikohtaa. Näin ne rentouttavat myös kulmakarvojen rypistäjälihaksia. Teippiä ei venytetä, se vain asetetaan iholle ja liima aktivoidaan silittämällä teippiä

Jos haluaa hoitaa otsan vaakaryppyjä, teippipalat asetellaan otsalle pystysuuntaan siten, että teipin venytyssuunta on ylhäältä alaspäin. Teippiä ei kuitenkaan tällöinkään varsinaisesti venytetä, sen ei tule jäädä kiristämään iholla.

Illalla ennen teippejä

kasvojen kinesioteippaus tulos

Aamulla teippien jälkeen.

(Otsassa näkyy teippien painaumat... :D)

Tulos on ihan maaginen. Iho on todella sileä ja ihanan rennon tuntuinen. Ja katsokaapa alla oleva video..!

Lihasten rento tila on aamulla niin merkittävä, että en saa sibeliuksia näkyviin, vaikka yrittäisin rypistää niitä..! 😮

Ilmejuonteet alkavat palata näkyviin päivän mittaan kun lihasjännitys palaa, mutta sileä vaikutus kestää kolmekin tuntia. Uskon ja toivon, että mitä pidempään teippiä käytän, sitä pidempään myös vaikutus kestää, muuttuen toivon mukaan jonain päivänä jopa pysyväksi.

Esimerkiksi Miia Emiilian (@miia.emiilia) huolirypyt ovat kadonneet kokonaan säännöllisen kinesioteippauksen seurauksena. Miian juonteet tosin olivat miedommat kuin minulla, mutta silti..! Teippaus vaikuttaa todella lupaavalta.

* Teipin käyttö on niin miellyttävää, ettei ryppyhoito voi juuri tämän miellyttävämmäksi tulla..! Extrahyöty voiteisiin ja seerumeihin nähden on rentouttavuus.

Voiko teipin alla käyttää ihonhoitotuotteita?

Voi kyllä. Itse olen levittänyt kasvoille, myös otsalle, normaalisti käyttämäni seerumin ja kasvoöljyn. Toki jokin oikein superrasvainen voide saattaisi vaikeuttaa liiman kiinnittymistä.

kasvojen kinesioteippaus

Raportointi

Olen nyt käyttänyt kinesioteippiä kaksi viikkoa. Tulen raportoimaan blogiin hoidon edistymisestä 6 kk välein, ehkä tiheämminkin, jos pysyviä tuloksia alkaa näkyä aikaisemmin.

Olen erittäin tyytyväinen jo lyhytaikaiseen vaikutukseen - ilme on niin levollinen koko aamupäivän.

kasvojen kinesioteippaus Faceimage

Kiinnostaako kokeilla? Osta oma kasvoteippisi * Twistbeltä hintaan 21,90€. 

Oletko jo kokeillut? Kuulen mielelläni muidenkin kokemuksia. :)

68 comments on “Kasvojen kinesioteippaus - otsan huolirypyille kyytiä!”

 1. Ostin myös Sensitive-teipin testiin ja olen käyttänyt sitä nyt leuan alla muutamana yönä ja täytyy sanoa että yllätyin kyllä myös positiivisesti jo yhden kerran käyttö kokemuksella! Tuntuu että poisti turvotusta ja napakoitti leuan aluetta, puren myös yöllä hampaita yhteen mutta ihan kuin olisi koko kasvot olleet rennommat. Pitää seuraavaksi testata purentalihasten hoitoon tarkoitettuja teippauksia.:)

  Vastaa

  3
  1. Tämä on kiva kuulla, minulle on myös joku suositellut tätä purentalihasten rentoutukseen ja yöpurennan estoon..
   Purentakisko kun ei ole halpa, mikäli sen hankkii mittojen mukaan tehtynä.. ja siinäkin on kuulemma kohonnut kariesriski..
   Aion testat tätä, vaikkakin mlla ongelmakohtana on etuhampaitten alue eikä poskilihakset. Kunhan löydän enemmän ohjeita..

   Vastaa

   1
  2. Aion testat tätä, vaikkakin mlla ongelmakohtana on etuhampaitten alue eikä poskilihakset. Kunhan löydän enemmän ohjeita..

   Mä voin lähettää sulle kuvan Faceimage-teippien mukana tulevasta ohjeesta, tosin siinä on ohje yleisesti purentalihaksille. En tiedä voisiko siitä olla apua?

   Vastaa

   0
  3. Moi. Olisiko mun mahdollista saada myös nimenomaan purentalihaksille osoitettu ohje? Kiinnostaa kovasti tuote ja ohjeistus <3

   Vastaa

   0
  4. Olen lähiaikoina tekemässä uutta postausta, jossa näytän ohjeita eri alueiden ja "ongelmakohtien" teippaukseen :)

   Vastaa

   1
 2. Mahtavaa, että kokeilit! Mä oon tähän mennessä pitänyt tuota vähän huuhaana, vaikka säännöllisesti kyllä kuivakuppaan kasvoja. Nyt pitää kyllä tosin teippausta kokeilla, sen verran hyvät tulokset sulla 😁

  Vastaa

  2
 3. Siis onko tämä tuote periaatteessa vain kangasteippiä? Ja mikä tahansa muu iholle soveltuva teippi saisi aikaan samanlaisen vaikutuksen…?

  Vastaa

  1
  1. Ei ole tavallista kangasteippiä. Kasvokinesioteipit ovat hyvin taipuisia ja pehmeitä ja liima suunniteltu kasvojen iholle käytettäväksi, myös jatkuvaan käyttöön. Muut ihoteipit kuten urheilu- ja haavateipit ovat materiaaliltaan ja liimaukseltaan erilaisia eikä niitä ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.

   Toki voi kokeilla kasvoteippaukseen muutakin teippiä mutta huomioiden ärsytysriskin. Mun mielestä niitä ei ylipäänsä suositella kasvoille.

   Vastaa

   1
  2. Mietin samaa, kun tenniskyynerpään jäljiltä mulla on monta teippirullaa kaapissa. Kokeilin viime yönä, ja tulokset oli samaa luokkaa kuin Sannilla. Pitkäaikaisesta käytöstä on tietty nyt mahdoton sanoa, tuleeko ärsytystä tms. Ajattelin kyllä nyt aloittaa säännöllisen käytön ja katsoa kuinka käy.

   Vastaa

   0
 4. Mielenkiintoinen kokeilu, täytyypä laittaa testiin! Mulla on ongelmana otsalihasten tiedostamaton jännittäminen, joka sitten johtaa päänsärkyyn (vaakaryppyjen lisäksi...).

  Vastaa

  1
 5. Supermielenkiintoista! Hyvä postaus.

  Törmäsin itse kasvoteippeihin ensimmäistä kertaa ehkä kuukausi sitten. Instagramin algoritmi on jo pidemmän aikaa näyttänyt mulle erilaisia kasvohierontoja (mm. @anastasiabeautyfascia) ja olen niitä epäsäännöllisesti kokeillutkit (niistäkin ihmiset näyttävät saavan pysyviä tuloksia, mutta vaatisi kyllä päivittäistä tekemistä). Senjallakin näyttäisi olevan oma kasvohieronnnan kurssi. Jossain kasvohierontojen maailmassa törmäsin sitten teippaukseen, joka vaikuttaa vieläkin tehokkaammalta. Sun tuloksien innoittamana laitoin teipin tilaukseen.

  Olisi kiinnostava kuulla sun ajatuksista ja suhtautumisesta myös kasvohierontaan – mitä mieltä olet siitä ja oletko ikinä kokeillut? Parasta olisi tietenkin lukea jostain kokeilujaksosta sen parissa, mutta muistelisin sun sanoneen, ettet ole sen tyyppinen, että jaksaisit esim gua sha hierontoja tehdä kotioloissa. :D

  Vastaa

  1
  1. Olisi kiinnostava kuulla sun ajatuksista ja suhtautumisesta myös kasvohierontaan – mitä mieltä olet siitä ja oletko ikinä kokeillut?

   Mun näkemys on, että kasvohieronta ja etenkin gua sha on todella tehokas keino ihon kiinteytykseen ja silotukseen. En epäile hetkeäkään, etteikö sillä ole todella hyviä, kokonaisvaltaisia vaikutuksia ihoon. Itse en vain tylsää kyllä ole "laite"ihmisiä, eli en jaksa tehdä mitään sellaista kauneustoimenpidettä, johon liittyy laitteen käyttäminen. Siksi en ole eläissäni jaksanut käyttää edes hiustenmuotoilulaitteita. 😔

   Kävin runsas vuosi sitten kosmetologilla gua sha -hoidossa fiilistelläkseni, voisiko gua sha'sta kuitenkin olla mulle sellainen juttu, jota jaksaisin tehdä kotioloissa:

   https://karkkipaivablogi.com/2022/12/testasin-gua-sha-hoidon-gua-sha-kokemuksia/

   Tulos: en ole koskenut gua sha -kiveen. 😞

   Vastaa

   0
  2. Joo, mutta siinä _tehdään_ jotain ja käytetään aikaa :D Mä olen "wash and go" -ihminen, jopa vartalovoiteen hierominen kroppaan tuntuu usein liian aikaavievältä. Haluan, että ihonhoitorutiini sujuu mahdollisimman nopeasti.

   Vastaa

   2
 6. Olen käyttänyt tätä teippiä pari vuotta enkä voisi kuvitella enää olevani ilman. Aivan taivaallinen olo kun illalla nostaa jalat kohti kattoa muutamaksi minuutiksi ja samalla tekee käsin otsahierontaa keskittyen kulmakarvojen alueella oleviin lihaksiin jotka sibeliusrypyt tekee. Sitten päälle teipit. Huhhuh, olo on niin rentoutunut! Muutokset alkoivat myös minulla hyvin nopeasti näkymään ja uni muuttui syvemmäksi koska olenhan teipin kanssa pakotettu rentouttamaan otsan lihaksia jolloin koko keho saa tiedon että nyt on rauha. Kuka ikinä tämän onkaan keksinyt niin luojan kiitos hänelle!

  Vastaa

  6
 7. Ostin tuon teipin jonkin aikaa sitten mutten ole ehtinyt kokeilla sitä vielä. Tiedätkö mitään sivustoa jossa olisi ohjeet eri teippauksille? Itse en äkkisiltään löytänyt mitään kovin kattavaa…

  Vastaa

  0
  1. Tiedätkö mitään sivustoa jossa olisi ohjeet eri teippauksille?

   En valitettavasti. YouTubesta varmaan löytyisi parhaiten materiaalia. :)

   Faceimage-pakkauksen mukana tulee ohjeet neljään teippaukseen (huolirypyt, otsan vaakarypyt, poskipäät ja purentalihakset) ja Twistbe'n IG-kanavalla on video-ohjeet marionettijuonteiden ja kaulan alueen teippaukseen:

   https://www.instagram.com/reel/C2xcl0pMEyw/

   Teippien maahantuojan Senja Virtasen IG-kanavalta saattaisi myös löytää ohjeita:

   https://www.instagram.com/senjafaceimage/

   Vastaa

   2
 8. Oh no, tilasin tuota paksumpaa vahingossa. Ajaakohan se kuitenkin asiansa leikkaamalla? Järki sanoo että silloin saa samalla rahalla enemmän, mutta mieli uumoilee häviääkö leikatessa jokin ominaisuus ^_^

  Vastaa

  0
  1. Leikatessa ei häviä mitään ominaisuuksia :) Eli ajaa saman asian, siinä vain tulee leikkaamisen lisävaiva, tai tilanteesta riippuen lisähyöty. Toiset tykkäävät räätälöidä teippien koon kasvojen eri alueille ja leikata vaikka ihan pienet teipit silmänympäryksille.

   Vastaa

   1
 9. No ohoh, onpa mielenkiintoinen ja suht vaivaton tuote! Kuulostaa jopa liian hyvältä ollakseen totta mutta eipä hintakaan päätä huimaa jos on noin riittoisaa. Täytyykin laittaa kokeiluun :) ensi vuonna kun tulee 40 täyteen, botox yms on jo käynyt mielessäni (yksi tuttuni tekee pistoksia, en muista ihan tarkkaan mitä) ja hänellä on vankka kokemus sekä sairaanhoitajan tausta, mietin hänelle menoa. No mutta ehdottomast katsotaan nämä ensin läpi! Kiitos <3

  Vastaa

  1
  1. Mä oon myös harkinnut Botoxia koska otsarypyt todella vaivaa minua, mutta paljon mieluummin hoidan homman ilman pistoksia jos se vain onnistuu - vaikka kestääkin pidempään..!

   Vastaa

   3
 10. Siis mitä ihmettä, ihan huikee ero jo yhdessä yössä 😯 Tätä pitää kokeilla! Olen huomannut gua shan myötä, että leukalihakset ovat ihan juntturassa ja leuan alueella on turvotusta, en tiedä sit narskuttelenko / purenko hampaita yhteen yöllä vai miksi. Mut gua shakin on tehnyt jo todella hyvää (muutama kerta / vko), niin näistä teipeistä voisi olla myös apua leuan alueen teippauksessa. 🤔 Ja kulmien kans myös, kun itellä on raskaat silmäluomet 🤗

  Vastaa

  0
  1. Mä uskon, että säännöllinen gua sha saattaisi olla vielä teippaustakin tehokkaampaa juonteisiin, mutta itse en vain jaksa tehdä sitä, en kerta kaikkiaan. 🙈 Siksi tää teippaus tuntuu vaivattomuudessaan kuin mulle tehdyltä. :)

   Vastaa

   1
 11. Kesästä saakka olen käyttänyt teippejä silloin tällöin, eli puolisen vuotta. En todellakaan joka yö. Sibeliusryppy katosi kokonaan. Alaluomien rypyt ovat lieventyneet huomattavasti. Minua luullaan jatkuvasti itseäni nuoremmaksi, vaikka olen 41v. Suosittelen kokeilemaan!

  Vastaa

  4
 12. Todella vaikuttavaa. Itselläni jo noin kaksvitosesta asti pahat otsarypyt. Teippi lähti tilaukseen! Saas silti nähdä päteekö teippi jo 15 vuotta vanhoihin ryppyihin. Ihanaa, kun täällä blogissa vielä kirjoittelet normaaliin tapaan.

  Vastaa

  2
 13. Tilaukseen meni! Kiitos postauksesta 🙂 on jo kauan pitänyt kokeilla.

  Tiedätkö onko House of Organic lopettanut Luonnonkosmetiikkapäivät? Oon odottanut niitä ja muistaakseni loppu vuonnakaan ei ollut.

  Vastaa

  0
  1. Tilaukseen meni! Kiitos postauksesta 🙂 on jo kauan pitänyt kokeilla.

   🤗

   Tiedätkö onko House of Organic lopettanut Luonnonkosmetiikkapäivät? Oon odottanut niitä ja muistaakseni loppu vuonnakaan ei ollut.

   Ei ole lopettanut, mutta ovat ainakin toistaiseksi lopettaneet yhteistyön vaikuttajien kanssa Luonnonkosmetiikkapäiviin liittyen. Eli vaikuttajat eivät enää valitse Päiville tarjoustuotteita. Heillä oli marraskuussa Luonnonkosmetiikkapäivät ja nyt helmikuussa juuri viime viikolla. Mutta tarjouksia tuntuu olevan vähemmän, kun vaikuttajat eivät enää ole niitä valitsemassa, eikä Luonnonkosmetiikkapäivistä oikein kuulekaan mitään, kun vaikuttajat eivät niistä kirjoita.

   Kannattaa siis pitää silmällä House Of Organicin omaa somea, sieltä saa tiedon, kun seuraavat Luonnonkosmetiikkapäivät koittavat. :)

   Vastaa

   1
  2. Kiitos vastauksesta ja voihan kökkö. Nimittäin noi Luonnonkosmetiikkapäivät. Sun blogin kautta aina bongannut, mutta nyt mennyt sitten pari viimeisintä ohi.

   Vastaa

   0
  3. Minusta niitä on ollut aina kiva promota ja nytkin katselin, olisiko tarjouksissa mitään kivaa vinkattavaa, mutta rehellisesti en löytänyt mitään erityistä. Silloin kun House teki näiden tiimoilta yhteistyötä, kaikille yhteistyövaikuttajille lähetettiin Excel jossa oli ihan kaikki tarjoukset päiväkohtaisesti, siitä oli helppo bongailla vinkkeihin muitakin kuin omia tarjousvalintoja. Nyt kun ei ole tällaista Exceliä, en yhtään tiedä, mitä eri tarjouksia on joka päivälle ja ei niitä jaksa joka päivä erikseen kahlata läpi. Vähän harmi, mutta jospa he vielä joskus tekisivät näitä myös vaikuttajien kanssa.

   Vastaa

   1
 14. Mahtavaa, että nämä teipit on ”uudelleen löydetty”. Googlettelin joskus 10-15v sitten ryppyjen ehkäisy -juttuja ja törmäsin Frowniesiln ja tilasin niitä Amazonista. Joskus satunnaisen harvoin tuli silloin käytettyä Sibelius-juonteisiin. Frownies väittää olevan se alkuperäinen kasvoteippi vuodesta 1889 alkaen. Näitä kai käytettiin enemmän ennen botoxia ja ehkä nyt taas kasvoteipit ovat tehneet uuden tulemisen.

  Itse huomasin sibelius-rypyn alut jo lukioikäisenä, mutta olen ehkä kasvojumpan ansiosta oppinut olemaan aika tietoinen kasvojen lihaksista ja olen aktiivisesti välttänyt kulmien kurtistelua ja sibbejä ei juurikaan näy, vaikka ikää jo kohta 43. Varmasti itsellä myös vähän liian korkea rasvaprosentti suojaa rypyiltä, vaikka ei muuten hyvä juttu olekaan.

  Mutta mietin, että voisin tutkia, jos näillä uudenlaisilla teipeillä voisi jotenkin ”hoitaa” marionettijuonteita eli suupielestä alas meneviä. Toki varmaan myös kasvojoogalla/-jumpalla voi yrittää jotenkin niihin vaikuttaa.

  Kiitos tästä jutusta ja hienoa, että olet saanut niin upeita tuloksia jo!!

  Vastaa

  2
  1. Frownies väittää olevan se alkuperäinen kasvoteippi vuodesta 1889 alkaen.

   Vuodesta 1889..? No niinpä onkin (kävin brändin sivulla).

   Hieno juttu, että tällainen Botoxia hellävaraisempi hoitomuoto lihasjännityksiin ja ryppyihin on tehnyt paluun. Mä en todennäköisesti olisi koskaan rohjennut kokeilla Botoxia, mutta rypyt vaivaavat niin, että olen superinnoissani teippi-vaihtoehdon löytymisestä!

   Teipeillä voi hoitaa myös marionettijuonteita. Mun käsittääkseni niillä voi hoitaa ihan kaikenlaisia juonteita. Vaikutus on kuitenkin tehokkain niihin ryppyihin, jotka johtuvat erityisesti lihasjännityksestä ja vasta toissijaisesti kollageenin hiipumisesta.

   Vastaa

   1
 15. Kuuluuko teipit asettaa kasvoille jotka ovat "peruslukemilla", vai kuuluuko kulmakarvoja tai otsaa kohottaa/venyttää?

  Vastaa

  0
 16. Kiitoksia postauksesta. Tätä täytyy kokeilla ! Älkää hyvät ihmiset ottakko mitään vieraita täyteaineita kehoonne. En ole "hörhö" mutta muutaman dokumentin katsonut em aineesta ymv mitä nyt ihmiset kehoonsa keksii laittamaan niin ei ollut kovin ylevää pitkässä juoksussa.

  Vastaa

  1
 17. Enpä ole aikoihin innostunut mistään kauneustuotteesta näin, että piti heti laittaa tilaukseen :) tänään sain paketin! Mulla ei vielä paljoa ole ryppyjä, mutta narskuttelen ja pää on siksi kipeä monta kertaa viikossa. Kasvojen lihakset on kauttaaltaan kireät. Käytän kiskoja mutta mulla ne lähinnä suojaavat hampaita kulumiselta. Toivottavasti tästä olisi apua :)

  Vastaa

  0
  1. No siis jestas :D jo illalla tunsin kuinka poskilihakset alkoivat rentoutua ja aamulla huomasin selvän eron aiempaan poskilihasten kireydessä. Koko päivän ajan ylä- ja alahampaat ovat pysyneet toisistaan erossa vaikka yleensä huomaan jatkuvasti, että puren hampaita yhteen. Myös korvien tinnitus on helpottanut :'). Tämä tuote voi olla mun hyvinvoinnille todella merkittävä löytö, kun purenta ja tinnitus vaikuttaa myös unen kautta niin paljon. Kiitos kun kirjoitit tästä(kin) <3

   Mulla on tosiaan regular-teippi, rasvoittuva iho ja käytin teipin alla kosteusvoidetta ja ruusuöljyä normaaliin tapaan ja teippi pysyi moitteetta paikallaan vaikken edes muistanut lämmittää teippejä. Eikä ärsyttänyt herkkää ihoa.

   Vastaa

   2
  2. Täällä toinen purentakiskoihminen joka herää jokatoinen yö pääkipuun ja niskakimiin kiitos narskuttelu. Tää teippi menee ehdottomasti testiin! Olen testannut kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Ja tosiaan jo toinen purentakisko menossa.

   Vastaa

   1
 18. En ole kokeillut kinesioteippiä, mutta teippejä joka tapauksessa samalla idealla ja samaan tarkoitukseen.
  Näin hyvin pientä eroa, jotkut teipit eivät meinanneet pysyä koko yötä paikoillaan.Käytin jonkun aikaa, mutta en nähnyt tarpeeksi tulosta, että olisin jatkanut.

  Vastaa

  0
  1. Jännä kyllä tuo, että teipit eivät pysy joidenkin iholla. Facebookissa yksi henkilö myös kertoi tällaisista kokemuksista (toisen brändin teipillä). En tiedä johtuuko tuo enemmän teipin laadusta, ihotyypistä vai iholle laitettujen hoitotutteiden imeytymisasteesta. Ehkä asia on kaikkien summa..?

   Itse laitan mielestäni aivan tarpeeksi hoitotuotteita ja iho jää miellyttävän hoidetuksi, mutta ei koskaan kiiltäväksi. Laitan hoitotuotteita sen verran, että kaikki imeytyy ja iholle jää pehmeä ja samettinen tunne. Mulla teippi ei hievahdakaan yön aikana, mutta on silti helppo poistaa aamulla.

   Jos joku tykkää laittaa tuotteita niin paljon, että iho jää niin sanotusti rasvaiseksi niiden jäljiltä, niin sitten ehkä voin ymmärtää, jos teippi ei pysy. Tai jos ihotyyppi on niin rasvoittuva, että yön aikana erittyvä rasva liuottaa teipin.

   Vastaa

   1
  2. En sanoisi, että ihoni niin rasvoittuva, mutta sekaiho. 🫠 En myöskään laittanut rasvoja erityisen paljon. Kokeilin paria eri merkkiä.
   Luulen, että syy, mikseivät pysyneet paikoillaan, johtui siitä, että olivat silikonia. Voisin kokeilla vielä uudestaan, mutta vaatii sen, että käyttää jatkuvasti. Lukemani perusteella botox on ainoa,joka toimii pitemmällä aikavälillä, erityisesti otsajuonteisiin. Pitääkö tässä merkissä leikata palat itse, vai ovatko valmiina?

   Vastaa

   0
  3. Luulen, että syy, mikseivät pysyneet paikoillaan, johtui siitä, että olivat silikonia. Voisin kokeilla vielä uudestaan, mutta vaatii sen, että käyttää jatkuvasti.

   Tämä Faceimagen teippi voisi siis olla kokeilun arvoinen. Se on puuvillaa.

   Pitääkö tässä merkissä leikata palat itse, vai ovatko valmiina?

   Nämä leikataan itse. Voisin kuvitella, että ne valmiiksi leikatut ovat paljon kalliimpia. En kyllä ihan ymmärrä, mitä hyötyä niistä pyöristetyistä kulmista esim. on, sehän on vain esteettinen seikka eikä vaikuta siihen, miten teippi iholla vaikuttaa. Suorakulmion muotoiset teipit toimivat yhtä hyvin. :)

   Vastaa

   1
 19. KIITOS!! Kipitin heti ostamaan pinkin teipin ja sama efekti kuin sinulla, sibelius katosi lähes täysin yöllä! Tein viime yöksi myös kaulan alle teippauksen ja maagisesti semmoinen löllyvä pussukka hävisi yön aikana. Puoliso räkätti teippipuuhilleni, mutta aamulla ilmoitti haluavansa itsekin sibeliusteipit 😄

  Kokeilin instaliven kaulateippausta, ja se ärsytti ihoa. Kumma, yleensä minulla kasvot reagoi herkästi ja kaulalle voin käyttää tuotteet jotka kasvoille ei käy.

  Onko sinulla näkemysta Facephysics -kasvojumppaan? Ostin ohjelman + kaksi teho-ohjelmaa black friday alesta ja olen tehnyt niillä ohjeilla nyt n. 3kk. Olo on ristiriitainen. Kulmakarvojen ja huulten alue näyttää tosi hyvältä, mutta samalla jumppa leventää kasvoja enkä tykkää efektistä, jonka muhkeat poskilihakset saa aikaan. Lisäksi toisaalta kaulan alue on kiinteytynyt, mutta tuntuu samalla kiskovan suunpieliä alas. Olen vähentänyt ja keventänyt treenikertoja ja ruvennut jättämään välistä poskien ja nenänpielien osuudet. Vähän huolestuttaa saanko tällä enemmän hyvää kuin huonoa aikaan, pitäisikö jättää sikseen vai keskittyä vain noihin silmän, otsan ja huulten alueisiin, joilla jumpasta tuntuu olevan hyötyä.

  Vastaa

  0
  1. sama efekti kuin sinulla, sibelius katosi lähes täysin yöllä! Tein viime yöksi myös kaulan alle teippauksen ja maagisesti semmoinen löllyvä pussukka hävisi yön aikana.

   🤩 On tää ihme homma..! (Voi kun olisin kuullut teippauksesta jo 35-vuotiaana...)

   Puoliso räkätti teippipuuhilleni, mutta aamulla ilmoitti haluavansa itsekin sibeliusteipit 😄

   😅😅

   Onko sinulla näkemysta Facephysics -kasvojumppaan?

   Ei ole tuttu minulle. En ole rehellisesti kokeillut yhtäkään kasvojumppaa elämässäni, mutta uskon kyllä, että niillä saa vaikutuksia. Mä en vain ole "tekijäihmisiä" :D mitä tulee kauneudenhoitoon, kaiken pitää tapahtua hyvin helposti ja vähällä vaivalla. Eli skippaan jopa erittäin tehokkaaksi uskomani gua sha'n, koska minusta ei vain ole sen tekijäksi.

   Vastaa

   1
 20. Kiinnostaa kuin kävi ja se pitää muistaa että kaikkien kasvolihakset eivät ole samanlaisia ja lisäksi kasvojen luonnollinen muoto ja luusto vaikuttaa. Itse olen saanut liikaa kulmat kurttuun jo pienestä pitäen kun vähänkin otin ns. ihmettelevän ilmeen/lasken kulmia. Voimakkaat yläkasvojen lihakset saa luonnolliset sibeliukset& mitkä nyt jäi printattuna ihoon näkyviin jo vähän alle kolmekymppisenä. Ikävä puoli ollut aina että liian tuima ilme kun kulmia vähänkin laskee.😔😮‍💨😟😁😉 (kulmakarvojen väli laskee aivan liikaa ihan luonnostaan).

  Vastaa

  1
  1. Sama juttu, luulen että mulla oli jo 18-vuotiaana viivat otsalla. Sama juttu äidillä. Jotkut ovat pyrkineet olemaan käyttämään näitä lihaksia, mutta itse en siihen pystyisi.

   Vastaa

   1
  2. Mulla on ollut myös jo yläasteikäisenä viivat otsassa. Olen siinä käsityksessä, ettei tämä ole tahdonalaisten valintojen seurausta, vaan johtuu kunkin yksilöllisestä kasvojen rakenteesta ja ilmehtimistavasta. Eihän ihminen ohjaa ilmeitään tahdolla eikä valitse tietoisesti harkitsemalla, että nytpä rypistän otsaani, tai päätä, miten voimakkaasti otsa rypistyy.

   Vaikka luulisi puhtaasti biologian kannalta, että kaikilla ihmisilä on lihaksia samoissa kohdissa kehoa ja niitä käytetään suunnilleen samalla tavalla kehon perustoimintoihin, niin ei taida olla. Mulla oli entisessä työpaikassa afganistanilainen työkaveri, joka ei saanut otsaansa ryppyyn vaikka yritti. Hänelle ei yksinkertaisesti muodostunut otsaan ryppyjä silloin kun hän esimerkiksi nosti kulmakarvojaan. Hänellä olikin aivan sileä iho. Ihmeteltiin tätä yhdessä ja hänkin totesi, että onpa outoa miten hänen otsansa "toimii" aivan eri tavalla ilmehtiessä kuin minun.

   Vastaa

   2
 21. Minäkin tilasin teipin heti itselleni, josko auttaisi tuossa otsalla olevaan pystyryppyyn. Laitetaanko teippi tai teipit siis samalla tavalla ristiin kulmien väliin niinkuin laitetaan jos on kaksi pystyryppyä? Eli jos on vain yksi pystyryppy niin kaksi palasta ristiin?

  Vastaa

  0
  1. Huoliryppyjen teippauksesta on itse asiassa kaksi versiota. Jos rypyt eivät ole kovin syvät, voi laittaa vain yhden ainoan teipin pystysuoraan "sibeliusten" päälle. Jos taas rypyt ovat syvät, kuten minulla, on tehokkaampi tapa laittaa kaksi teippiä viistoon siten, kuin minä olen tämän postauksen kuvissa laittanut. Viisto-versiossa teipit peittävät myös kulmien rypistäjälihakset, jotka sijaitsevat kulmakarvojen yläpuolella.

   Olen myös nähnyt Senjan (teippien maahantuoja) tekevän Instagramissa sellaisen version, jossa hän laittaa yhden teipin pystysuoraan keskelle ja sitten kaksi teippiä viistoon kulmakarvojen yläpuolelle. Tämä voi olla kaikkein tehokkain, mutta samalla voi myös miettiä, miten paljon teippiä haluaa yhteen teippaukseen kuluttaa. Mä kokeilin viime yönä ensimmäistä kertaa tuota yhden pystyteipin tekniikkaa, ja kyllä rypyt olivat silläkin teippauksella aamulla todella sileät. 🤩

   Vastaa

   0
 22. Kiitos vinkistä, teipit lähti tilaukseen ja pysyy hyvin vaikka alla kosmetiikat! Olen siirtänyt botoxin kokeilua niin jos sitä ensin kokeilisi näitä ihan kokeilumielessä, ei kallis hankinta säännöllisen botoxiin verrattuna.

  Vastaa

  0
 23. Mahtavaa että testasit kasvojen teippaamista, tämä aihe on kiinnostanut itseäni jo pidemmän aikaa!

  Miten tuo otsan vaakaryppyjen teippaus käytännössä tapahtuu? Laitetaanko teippi vain ryppyjen päälle, vai pitääkö otsaa ensin yrittää silotella jotenkin/pingottaa sileäksi teippien alle? En haluaisi ainakaan päätyä vahingossa syventämään ryppyjä teippauksilla... :D

  Vastaa

  0
  1. Miten tuo otsan vaakaryppyjen teippaus käytännössä tapahtuu? Laitetaanko teippi vain ryppyjen päälle, vai pitääkö otsaa ensin yrittää silotella jotenkin/pingottaa sileäksi teippien alle?

   Ryppyjä voi hieman silittää sormin, mutta ihoa ei pidä pingottaa, teipit vain laitetaan otsalle ryppyjen päälle, eikä teippiäkään saa pingottaa. :)

   Pelkkiä vaakaryppyjä teipataan siten, että leikataan kaksi 2,5 cm levyistä ja oman otsan pituista teippiä, jotka asetetaan kulmakarvojen yläpuolelle vaakasuoraan. Ylempi teippi tulee hieman alemman päälle. Teipit "ankkuroidaan" keskeltä: eli liimataan ihoon ensimmäisenä teipin keskikohta, minkä jälkeen sivellään teipin reunat kiinni ihoon keskeltä ulospäin suuntautuvin liikkein. Tätä on vähän vaikea selittää ilman kuvia tai videota.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (47)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)