13.12.2023

Kynnet kuntoon Trindillä - suuri Trind-arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Trind

Tämä postaus on myös joulukalenterin luukku 13! ☺️

Tämän vuoden blogijoulukalenterissa jaan vanhoja postauksiani Karkkipäivän historian varrelta, ja tänään aiheena ovat kynnet. Olen ollut intohimoinen kynsien hoitaja ja kasvattaja 14-vuotiaasta saakka, ja pitkät kynnet olivat osa identiteettiäni. (Jos uskallat, katso kuvia täältä. Eivät ihan perinteiset kynnet..!) Ennen kuin ryhdyin geelaamaan kynsiäni, testasin varmasti kaikki markkinoiden kynsien vahvistajat. Trind on yksi niistä, ja sain erittäin hyviä tuloksia sarjan Nail Repair -hoitoaineella.

Vieläkin vaikuttavampia tuloksia sai työkaverini Sara vanhalta työpaikaltani Maarianhaminassa. 🤩 Tämän päivän joulukalenteriluukussa jaan Saran kynsien tarinan, ja arvon aivan huikean Trind-kynsienhoitopaketin.

Tämä on jotenkin ihanan nostalginen aihe, koska kynnet olivat pitkään niin valtavan tärkeä juttu minulle - ja myös säännöllinen aihe täällä blogissa. 💕

Kuvassa osa jättimäisestä Trind-arvontapaketista. 😍 Kaikki tuotteet esitellään joulukalenteriluukun jälkeen. Osallistut arvontaan kommentoimalla, mitä tekisit näin suureella kynsienhoitopaketilla. Tulisiko tuotteet käytettyä itse vai jakaisitko myös kaverien kanssa?  🙂 Jos sinulla on hauraat ja olemattomat kynnet - lue Saran tarina ja inspiroidu :)

KARKKIPÄIVÄN JOULUKALENTERI, LUUKKU 13

13.8.2014

Sara sai kynnet Trind Nail Repairilla

Juuri tällaisista tykkään kertoa! :) Tosielämän kosmetiikkaonnistumisista! :) Ainahan tuotteista kuulee kaiken maailman menestysläppää ja myynnin parissa työskentelevät kertovat kilvan kuinka "Olemme saaneet niin paljon hyvää palautetta tästä-ja-tästä" ja "Asiakkaat ovat oikeasti saaneet tällä tuloksia..!" Niin, varmasti osa pitää ihan paikkansakin. Mutta kuinka usein näitä menestystarinoiden tuloksia näkee? Kosmetiikkamyyjänäkin voin todeta, että loppujen lopuksi aika harvoin. Jos joku asiakas ihonsa sileäksi / hiuksensa tuuheiksi / kyntensä ehjiksi meidän myymillä tuotteilla saakin, niin hyvin harva siitä meille palaa kertomaan ja esittelemään uutta ihoaan tai hiuksiaan.

Työkaverini Sara täällä Ahvenanmaalla oli kokenut onnistumisen, josta kuullessani koin heti että tämä täytyy jakaa Karkkipäivässäkin! :)

Sara oli vihdoin onnistunut kasvattamaan kynnet. Apu: Trind Nail Repair.

Trind Nail Repair Natural tulokset

Saran kynnet ennen  -  Saran kynnet nyt

Täytyy myöntää, että en ole ennen juuri edes kiinnittänyt huomiota Saran kynsiin. Koska niissä ei ollut mitään, mihin huomion kiinnittää. Viime viikolla olin ihan että "Hei, olet tainnut ottaa geelivahvisteet tai jotain?"

Sara hymyili muikeasti. Kun kuulin, että kynsien totaalimuutoksesta oli vastuussa ihan "tavallinen" kynnenvahvistaja, olin riemuissani. Riemuissani siksi, että on mahtavaa kun oikeasti näkee jonkin kosmetiikkatuotteen toimivan. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sara on käyttänyt Trindin Nail Repairia viime talvesta saakka. Ensin hän käytti sitä ohjeiden mukaisena kuurina ja sen jälkeen aluslakkana. Tuotteen vaikutuksen huomasi kuulema melkein heti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Entiset, ohuet ja lohkeilevat kynnet ovat nyt paksut ja kovat. Saralla ei ole sanojensa mukaan ikinä ennen ollut kynsiä. Sara nauraa, ettei hän koskaan ennen tarvinnut viilaa, mutta joutui ostamaan sellaisen kun kynnet tuntuvat koko ajan olevan liian pitkät. "Joudun koko ajan viilaamaan!"

Saran mielestä kynsipeti ja kynnen kärkikin ovat muuttuneet vaaleammiksi kuin ennen.

Trind Nail Repair Natural

Itsellenikin Nail Repair on tuttu manner-työpaikkani valikoimasta. Olen sitä myynyt, mutta en koskaan itse kokeillut. Asiakkailta usein kuulin näitä "Tän sanotaan olevan hyvä" -juttuja, joita sitten itse taas kerroin seuraaville asiakkaille ostopäätöksen tueksi. :) (Näinhän homma toimii, kun ei ole omia kokemuksia on myyjän vain välitettävä toisten kertomaa, vaikkei olisi aavistustakaan onko tuote oikeasti niin toimiva kuin "sanotaan olevan"...)

Nyt minulla on vihdoin silmin havaittu kokemuskin tukemassa huhuja! :) Näköjään toimii! :)

(Postaus päättyy)

Lisäys: Saran menestyksen innoittamana kokeilin Trind Nail Repairia samana syksynä itsekin. Siitä voi lukea tästä postauksestani: Miten menee Trind Nail Repair -kuurilla?

*

Sitten ARVONTAAN.

TRIND-ARVONTA

Minulla on ilo arpoa jättipaketillinen Trind-kynsienhoitotuotteita. 🌟 Osallistut arvontaan jakamalla kommenteissa jonkin kynsienhoito- tai kasvatus-kokemuksesi tai kertomalla, mitä tekisit Trind-voittopaketilla. Huutavatko omat kyntesi intensiivihoitoa vai olisiko paketista iloa läheisillekin? 

Upeassa voittopaketissa ovat seuraavat tuotteet:

Perusjutut kuntoon:

Trind hoitava aluslakka

Trind nopeasti kuivuva päällyslakka

Väriä kynsiin!

Viisi Trind-kynsilakkaa: klassinen kirkkaanpunainen, syvä musta, beigeen taittava nuderoosa, pinkkiin taittava nuderoosa sekä läpikuultava helmiäisroosa. 

Kaikki Trind-kynsilakat myös hoitavat kynttä.

Ultimaattista hoitoa hauraille, ohuille ja liuskoittuville kynsille:

Saran kynsisankari

Trind Nail Repair Natural -hoitolakka. 

Nail Repair Natural vahvistaa kynsien omaa keratiinia. Tuloksia voi odottaa kahden viikon päivittäisen käytön jälkeen.

Käytä Nail Repair Natural -hoitolakkaa näin: levitä hoitolakkaa kynsille kerran päivässä. Poista ensin vanha Nail Repair Natural -lakkakerros Trindin asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella (myös mukana voittopaketissa).

Parhaiden tulosten saamiseksi levitä puhtaalle kynnelle kosteuttavaa Trind Nail Balsam'ia (mukana paketissa) ja anne sen imeytyä ennen Nail Repair Natural -hoitolakan levitystä.

Kosteuttavaa hoitoa:

Trind Extra Moisturizing Cuticle Cream - superhyvä kynsinauhavoide sisältää mm. karbamidia. 🙌 Täyteläinen koostumus sopii iltakäyttöön ja pehmentää parhaiten, kun annat sen vaikuttaa yön yli.

(Mulla on tämä itselläkin käytössä.)

Trind Cuticle Balsam - nopeasti imeytyvä öljytön hoitoaine kosteuttaa ja pehmentää kynsinauhoja. Sopii aamukäyttöön ja vaikka heti ennen kynsien lakkausta, koska ei jätä rasvaista pintaa.

Trind Nail Balsam - nopeasti imeytyvä, pantenolia sisältävä hoitobalsami kynsille.

Vahvistavaa keratiinihoitoa. Tämä keratiinia sisältävä kaksikko sopii esimerkiksi tilanteeseen, jossa kynnet ovat vaurioituneet sairauden tai rakennekynsien käytön seurauksena. Ylempänä esitelty Nail Repair Natural puolestaan sopii paremmin tilanteeseen, jossa kynnet ovat luonnostaan ohuet ja herkästi liuskoittuvat.

Trind Keratin Nail Restorer - keratiinia sisältävä vahvistava balsami haurastuneille ja vahingoittuneille kynsille.

Trind Keratin Nail Protector - keratiinia sisältävä vahvistava hoito- ja aluslakka haurastuneille ja vahingoittuneille kynsille. Toimii aluslakan tavoin, ja päälle voi halutessaan levittää värillisen kynsilakan.

Keratin-tuotteiden teho on paras, kun niitä käyttää yhdessä.

Kynnet muotoon:

Trind Professional Glass File - ammattilaistason kestävä lasiviila (viilauspinta kestää koko eliniän)

Trind Flexi File - klassinen joustava kaksipuolinen viila, jossa karkea ja hienojakoisempi puoli

Trind Magic Nail Buffer - kynsien pinnan kiillotukseen ja tasoitukseen

Ja lopuksi, "the essentials":

Trind Hand Repair -käsivoide - kosteuttava ja nopeasti imeytyvä käsivoide sopii myös päiväkäyttöön.

Trind Nail Polish Remover - hellävarainen, asetoniton kynsilakanpoistoaine.

*

Tämä megapaketti on varmasti omiaan ilahduttamaan kynsien hoitajaa. 💖 Osallistu arvontaan, ja anna kynsille uusi startti vuoteen 2024. ☺️

Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 20.12.2023 saakka.

Edit. Arvonta suoritettu, voittaja on nimimerkki LA.

.

Arvonnan säännöt:
Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi & Trind Suomi

Arvontaan voi osallistua 13.-20.12.2023

Arvontaan voi osallistua vastaamalla yllä esitettyyn kysymykseen.

Osallistuneiden kesken arvotaan Trind-tuotepaketti, jonka arvo on 273,80€

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt säännöt.

202 comments on “Kynnet kuntoon Trindillä - suuri Trind-arvonta”

  1. Jo vuosia olen käyttänyt Trindin tuotteita ja hyväksi todennut. Nyt lapsiperhearjen vuoksi kynnet jääneet vähemmälle huomiolle ja näillä kynnet kyllä saa kuntoon. Osan toki antaisin kaverilleni, hänetkin olen saanut näihin koukutettua.

    Vastaa

    0
  2. Wow mikä pakkaus! Esittelystäsi erityisen huomioni sai tämä Trind Nail Repair Natural -hoitolakka, ja se tulisikin omaan käyttööni ehdottomasti, kuten myös kynsinauhojen hoitoaine sekä kynsilakan poistoaine. Näistä jälkimmäinen on ollutkin käytössäni aiemmin.
    Pakkauksesta löytyisi jaettavaa myös tyttären ja tyttärentyttären kesken :)

    Vastaa

    0
  3. Mun kynnet on kuin menninkäisellä, ehkä niille pitäisi tehdä jotain? Paketista riittäisi kyllä jaettavaa kavereillekin!

    Vastaa

    0
    1. Trindistä tulee aina mieleen joulu esiteini-ikäisenä, kun sain äidiltä joululahjaksi pienen Trind-tuotepaketin. Sitä ennen minulla ei ollut kosmetiikkaa huulirasvoja lukuun ottamatta ja varmasti siksikin lahja tuntui ihan erityiseltä.

      Kuulostaa ihan hassulta, mutta silloin jotain oikeasti muuttui ja siirryin lapsuudesta kohti jotain jännittävää :D

      Vastaa

      0
    2. Kuulostaa ihan hassulta, mutta silloin jotain oikeasti muuttui ja siirryin lapsuudesta kohti jotain jännittävää :D

      😍🙏🏻

      Kosmetiikkamuistot ovat ihania! 🥰 Itselleni ovat jääneet vahvasti mieleen Amerikan tätien jouluoaketeista paljastuneet Avon-ihonhoitotuotteet. Avonin Kaleidoscope oli ensimmäinen oma hajuveteni..!

      Vastaa

      0
  4. Tarvitsisin ryhtiliikkeen kynsinauhojen hoidossa. Paketin jakaisin sisaren kanssa.

    Vastaa

    0
  5. Ihana paketti!

    Itselläni olisi käyttöä lähes kaikelle, ainoastaan yksi kynsilakkasävyistä ei olisi itselleni sopiva, mutta sillekin tietäisin jo täydellisen osoitteen. Ystäväni käyttää paljon juuri kyseistä väriä kynsillä!

    Näin talvella pitäisi tsempata kynsien ja käsien hoidossa erityisesti.. Itselläni kuivuu kynsivallit (vai mitä ne reunat onkaan nimeltään..) ihan hirveästi, ja sitten hölmönä revin niitä. Lopputulos ei ole kaunista katsottavaa kuten arvata saattaa. Ehkä jo pelkkä kynsien lakkaaminen voisi saada repimisen kuriin, kun ei haluaisi pilata lakan ansiosta nättejä kynsiä :)

    Vastaa

    0
  6. Todellakin tulisi tuotteet itselle käyttöön! Vuosia sitten jaksoin hoitaa kynsiä ja lakkailla niitä, mutta en enää aikoihin. Nykyään kynnet karmeassa kunnossa... Toimivat tuotteet lisäisivät motivaatiota aloittaa hoitaminen jälleen uudelleen 😊

    Vastaa

    0
  7. Setti tulisi käyttöön itselleni! Voisin kyllä testata tuotteita myös mieheni kynsiin. :D
    Olen paatunut kynsien pureskelija. (ja kynsinauhojen myös)
    Työskentelen hoitoalalla ja siten kynsilakka, saatikka rakennekynnet eivät ole työssäni sallittuja.
    Tänä vuonna hankin kesälomani kunniaksi elämäni ensimmäiset rakennekynnet. Siitä motivoituneena olin 3 viikkoa ennen kesäloman alkamista pureskelematta ja repimättä kynsiä ja käytin tunnollisesti kynsiöljyä. Kynnet ja kynsinauhat paranivat kesälomaani mennessä niin, että sain kuin sainkin hankittua unelmieni kynnet.
    Kesäloman loputtua kynnet piti tietysti poistaa ja omat kynnet tuntuivat säälittävän hentoisilta niiden jälkeen.
    Kuitenkin onnistuin rakennekynsien avulla vieroittumaan kynsien pureskelusta sen verran, että teen sitä enää hyvin satunnaisesti. Yritän mielummin viilata kynsiä tai levittää kynsiöljyä, kun impulssi pureskella iskee.
    Kynteni ovat nyt paljon paremmassa kunnossa kuin keväällä ja kyllä, tulen hankkimaan rakennekynnet myös ensi kesäksi <3 (ellen sitten yllätä itseäni ja onnistu kasvattamaan omista kynsistäni vahvoja ja kauniita)

    Vastaa

    0
  8. Omat kynnet ja kynsinauhat huutavat tehohoitoa, talvi kuivattaa kaiken. Osa paketista menisi aktiivisemman kynsienlakkaajan hyötykäyttöön. :)

    Vastaa

    0
  9. Ihan mielettömiä tuloksia ja upea arvonta 😍

    Minun omat kynnet on juuri hauraat ja liuskottuvat.. Olen välillä kokeillut rakennekynsiäkin mutta kolmen viikon välein huollossa ravaaminen alkoi tökkiä.

    Nyt olen mennyt omilla kynsillä, jotka viilaan tosi lyhyeksi kun muuten liuskottuvat ja lohkeavat.

    Tarina toimi inspiraationa, ehkä minäkin kokeilen - vaikken voittaisikaan.

    Jos voitan, tulee paketista jaettua mitä luultavimmin myös äidille ❤️

    Vastaa

    1
  10. Vau mikä tarina - ja palkinto! Hyvin hoidetut kädet ovat minulle tärkeät, mutta joudun tyytymään erittäin lyhyisiin kynsiin, koska kynteni ovat liuskoittuvaa sorttia. Jos voittaisin tämän palkintopaketin jakaisin sen äitini kanssa!

    Vastaa

    1
  11. Tätä kirjoittaessani minulla on toisen peukalon kynsi repeytynyt ja toinen repeytymässä, joten tarpeeseen tulisi.

    Hoitotuotteet jakaisin äitini kanssa ja värilakoista antaisin veljentyttärelle niin monta kuin hän tahtoisi. Viiloista pitäisin yhden ja muut lahjoittaisin.

    Vastaa

    0
  12. Minulla on huono tapa repiä kynnet ja kynsinauhat karmeaan kuntoon :/ Jospa tämä setti tsemppaisi pitämään parempaa huolta käsistäni!

    Vastaa

    1
  13. Minulla on aina ollut ohuet, pehmeät kynnet joissa geelilakkauskaan ei meinaa pysyä. Olisipa mielenkiintoista testata!

    Vastaa

    0
  14. Paketti tuli itseni ja kahden teinityttären käyttöön.
    Kärsin repaleisista kynsinauhoista ja muutenkin olisi hyvä tehdä ryhtiliike kynsien hoidossa

    Vastaa

    0
  15. Pistäisin kyllä kunnolla kynnet kuntoon tällä setillä! Metallialan hommissa kynnet ovat koetuksella eivätkä lakat kauaa pysy, mutta toisaalta tykkään vaihtelusta niin lakkojen pakeneminen "pakottaa" siihen.

    Vastaa

    0
  16. Ovat jo ennestään tuttuja tuotteita, mutta tarvetta on! Vaihdevuodet ja talvi vie kynnet nykyään huonoon kuntoon hoidosta huolimatta. En ole vielä ratkaissut, miten saisin pidettyä kynnet kunnossa talven läpi.

    Vastaa

    0
  17. Tekisin kunnon hoitokuurin kynsille, nyt lohkeilevat helposti. Aika monenlaista hoitotuotetta tuossa paketissa oli, monta sellaista mistä en ollut ennen tiennyt.

    Vastaa

    0
  18. Ihan innostuin kun tämä oli mulle aivan uusi tieto & tuote, jolla voisi saada huonokuntoiset kynnet kuntoon. Ne on lohkeilleet aina.
    Jakaisin mieluusti ystävilleni osan tuotteista, en itse lakkaa kovin ahkerasti.

    Vastaa

    0
  19. Wau, mikä paketti! Omat kynnet hennot ja liuskoittuvat, tarvitsevat hoitoa. Nyt kun työpaikka muuttunut, voisin käyttää myös kynsilakkaa. Paketista riittäisi varmasti jakamista myös 5 tyttärelle.

    Vastaa

    0
  20. Mulla ei ole koskaan ollut kunnon kynsiä, sillä liuskoittuvat heti, kun on vähänkin pituutta. Paketista jakaisin myös tyttärelle. Tuota teholakkaa täytyy kyllä testata!

    Vastaa

    0
  21. Nuorena kynteni olivat aina vahvat ja hyvät. Tosin käytin silloin kynsiöljyjä paljon ja käsivoidetta päivittäin. Enää ei auta sekään eikä vitamiinien syöntikää. Kynteni ovat liuskottuvia ja menevät aina poikki. Tarvitsen todella nämä tuotteet itselleni, mutta tottakai rakkaat tyttäreni saavat myös jotain.

    Vastaa

    0
  22. Lasiviila on ihan ehdoton, samoin hoitolakka! Paketista menisi varmasti värilakkoja kaverille, hoitotuotteet saattaisin pitää :D

    Vastaa

    0
  23. Osa menisi ainakin omien kynsien hoitoon jotka on kyllä niin huonossa kunnossa töistä johtuvan jatkuvan käsien pesun takia 😅 osa menisi äitille lahjaksi 🤍

    Vastaa

    0
  24. Olisipa ihana paketti. Omat kynnet ja kädet on työstä johtuen ihan karmeassa kunnossa joten työkavereiden kanssa mielelläni jakaisin palkinnon.

    Vastaa

    0
  25. Omat kynnet hauraat ja tuntuu katkeilevat herkästi. Töissä, missä joudun käyttämään käsidesiä päivittäin ja usein, joten käsidesi ei varmastikaan auta tähän vaan kuivattaa sekä kynnet että käden ihon. Rasvata sais koko ajan näin talviaikaan ja laittaa myös kynsille öljyä tms.

    Vastaa

    0
  26. Jakaisin siskojeni kanssa ja toivoisin myös saavani omat kynnet vahvoiksi

    Vastaa

    0
  27. Jakaisin paketin parhaan ystäväni kanssa. Usein toistemme luona kyläillessä lakkaamme kynsiämme.

    Vastaa

    0
  28. Kynteni ovat vahvat ja kasvavat nopeasti mutta myös katkeavat osuessaan jonnekin. Paketin jakaisin siskojeni kesken.

    Vastaa

    0
  29. Tämä setti pääsisi itselläni käyttöön. Hoitotyön ja omien ihosairauksieni vuoksi kynnet ja kädet ovat kärsineet, ja jostain syystä niiden hoitoa laiminlyö juurikin eniten vaikka ovat näkyviä osia kehossa. Näiden avulla varmasti saisin kynnet palautumaan ja vahvistumaan 😊

    Vastaa

    0
  30. Ooo, näille kyllä olisi käyttöä (ja osa kavereidenkin käyttöön)! Itse yritän pitää kynsiä kunnossa öljyämällä ja rasvaamalla iltaisin ennen nukkumaanmenoa, vaikka sekään ei tunnu auttavan näin talvipakkasilla…

    Vastaa

    0
  31. Itselleni ja läheisilleni jakaisin paketin. Omat kynteni ovat aina olleet hauraat, joten olisi mielenkiintoista nähdä, minkälainen vaikutus tuotteilla olisi kynsiin.

    Vastaa

    0
  32. Omat kynnet on niiin huonossa kunnossa että kaipaisivat kipeästi apua - siispä hoitotuotteet omaan käyttöön ja muut jakaisin ystäville ja sukulaisille. Kynnet viimeistelevät lookin ja vaikuttavat siihen kuinka huoliteltu ilme on.

    Vastaa

    0
  33. Itselle jäisi käyttöön ainakin kynsinauhavoide ja punainen värilakka. Haluaisin myös kokeilla hoitolakkaa vaikka käytännön syistä pidän omat kynnet melko lyhyenä. Loput tuotteet veisin työkavereille😊

    Vastaa

    0
  34. Pidän kynnet lyhyinä, koska osana työtäni opetan kitaran-yms. soittoa. Valitettavasti minulla on paha tapa järsiä kynsinauhoja. 😬 Olisi kiva saada kynsinauhat kuntoon, ja että kynnet olisivat nätit ja terveet, kun kädet ovat työssäni paljon näkyvillä. Paketista riittäisi mukavasti jaettavaksi. 🙂

    Vastaa

    0
  35. Tarpeeseen tulisi erityisesti kynsien vahvistustuotteet - tästä määrästä osansa saisi myös siskoni :D

    Vastaa

    0
  36. Hoitopaketin tukemana alkaisin taas pitämään parempaa huolta kynsistäni! Ainakin värilakkoja riittäisi myös kavereille jaettavaksi 😊

    Vastaa

    0
  37. Itselläni on vahvat ja nopeasti kasvavat kynnet, rumat tosin, kun en ole jaksanut panostaa. Nyt kyllä lähtisi testiin ja riittäisi tuosta tyttärillekin 🙂

    Vastaa

    0
  38. Ehdottomasti kaikki omaan tehokäyttöön, värilakat voin harkita antaa jollekin. Olen miltei sairaalloisen tarkka kynsistäni, ja samanpituiset on oltava. Viilaan, höylään, öljyän ja rasvaan, mutta liuskoittumia vaan meinaa tulla. Jatkuva käsienpesu ja käsidesi syö kaiken ahkeran hoidon. Näitä tuotteita en olekaan kokeillut, jokohan näillä onnistuisi?
    Kerrassaan ihastuttava arsenaali!

    Vastaa

    0
  39. Itselläni on aina ollut hyvät kynnet, mutta tästä jättipaketista riittäis jaettava omille lapsille ja ystäville ❤️

    Vastaa

    0
  40. Hoitaisin omia kynsiä, koska lopetin kynsien puremisen( 10v kestäneen) n. Kolme kuukautta sitten. Lasten kihomadoista oli yllättävän positiivinen seuraus 🫣🤣 jotain hyvää siinäkin helvetissä siis. Nyt omat kynnet ovat kasvaneet ja voin käyttää lakkoja, joka on ihanaa. Enää omat kynnet ei hävetä.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (55)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat