13.12.2023

Kynnet kuntoon Trindillä - suuri Trind-arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Trind

Tämä postaus on myös joulukalenterin luukku 13! ☺️

Tämän vuoden blogijoulukalenterissa jaan vanhoja postauksiani Karkkipäivän historian varrelta, ja tänään aiheena ovat kynnet. Olen ollut intohimoinen kynsien hoitaja ja kasvattaja 14-vuotiaasta saakka, ja pitkät kynnet olivat osa identiteettiäni. (Jos uskallat, katso kuvia täältä. Eivät ihan perinteiset kynnet..!) Ennen kuin ryhdyin geelaamaan kynsiäni, testasin varmasti kaikki markkinoiden kynsien vahvistajat. Trind on yksi niistä, ja sain erittäin hyviä tuloksia sarjan Nail Repair -hoitoaineella.

Vieläkin vaikuttavampia tuloksia sai työkaverini Sara vanhalta työpaikaltani Maarianhaminassa. 🤩 Tämän päivän joulukalenteriluukussa jaan Saran kynsien tarinan, ja arvon aivan huikean Trind-kynsienhoitopaketin.

Tämä on jotenkin ihanan nostalginen aihe, koska kynnet olivat pitkään niin valtavan tärkeä juttu minulle - ja myös säännöllinen aihe täällä blogissa. 💕

Kuvassa osa jättimäisestä Trind-arvontapaketista. 😍 Kaikki tuotteet esitellään joulukalenteriluukun jälkeen. Osallistut arvontaan kommentoimalla, mitä tekisit näin suureella kynsienhoitopaketilla. Tulisiko tuotteet käytettyä itse vai jakaisitko myös kaverien kanssa?  🙂 Jos sinulla on hauraat ja olemattomat kynnet - lue Saran tarina ja inspiroidu :)

KARKKIPÄIVÄN JOULUKALENTERI, LUUKKU 13

13.8.2014

Sara sai kynnet Trind Nail Repairilla

Juuri tällaisista tykkään kertoa! :) Tosielämän kosmetiikkaonnistumisista! :) Ainahan tuotteista kuulee kaiken maailman menestysläppää ja myynnin parissa työskentelevät kertovat kilvan kuinka "Olemme saaneet niin paljon hyvää palautetta tästä-ja-tästä" ja "Asiakkaat ovat oikeasti saaneet tällä tuloksia..!" Niin, varmasti osa pitää ihan paikkansakin. Mutta kuinka usein näitä menestystarinoiden tuloksia näkee? Kosmetiikkamyyjänäkin voin todeta, että loppujen lopuksi aika harvoin. Jos joku asiakas ihonsa sileäksi / hiuksensa tuuheiksi / kyntensä ehjiksi meidän myymillä tuotteilla saakin, niin hyvin harva siitä meille palaa kertomaan ja esittelemään uutta ihoaan tai hiuksiaan.

Työkaverini Sara täällä Ahvenanmaalla oli kokenut onnistumisen, josta kuullessani koin heti että tämä täytyy jakaa Karkkipäivässäkin! :)

Sara oli vihdoin onnistunut kasvattamaan kynnet. Apu: Trind Nail Repair.

Trind Nail Repair Natural tulokset

Saran kynnet ennen  -  Saran kynnet nyt

Täytyy myöntää, että en ole ennen juuri edes kiinnittänyt huomiota Saran kynsiin. Koska niissä ei ollut mitään, mihin huomion kiinnittää. Viime viikolla olin ihan että "Hei, olet tainnut ottaa geelivahvisteet tai jotain?"

Sara hymyili muikeasti. Kun kuulin, että kynsien totaalimuutoksesta oli vastuussa ihan "tavallinen" kynnenvahvistaja, olin riemuissani. Riemuissani siksi, että on mahtavaa kun oikeasti näkee jonkin kosmetiikkatuotteen toimivan. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sara on käyttänyt Trindin Nail Repairia viime talvesta saakka. Ensin hän käytti sitä ohjeiden mukaisena kuurina ja sen jälkeen aluslakkana. Tuotteen vaikutuksen huomasi kuulema melkein heti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Entiset, ohuet ja lohkeilevat kynnet ovat nyt paksut ja kovat. Saralla ei ole sanojensa mukaan ikinä ennen ollut kynsiä. Sara nauraa, ettei hän koskaan ennen tarvinnut viilaa, mutta joutui ostamaan sellaisen kun kynnet tuntuvat koko ajan olevan liian pitkät. "Joudun koko ajan viilaamaan!"

Saran mielestä kynsipeti ja kynnen kärkikin ovat muuttuneet vaaleammiksi kuin ennen.

Trind Nail Repair Natural

Itsellenikin Nail Repair on tuttu manner-työpaikkani valikoimasta. Olen sitä myynyt, mutta en koskaan itse kokeillut. Asiakkailta usein kuulin näitä "Tän sanotaan olevan hyvä" -juttuja, joita sitten itse taas kerroin seuraaville asiakkaille ostopäätöksen tueksi. :) (Näinhän homma toimii, kun ei ole omia kokemuksia on myyjän vain välitettävä toisten kertomaa, vaikkei olisi aavistustakaan onko tuote oikeasti niin toimiva kuin "sanotaan olevan"...)

Nyt minulla on vihdoin silmin havaittu kokemuskin tukemassa huhuja! :) Näköjään toimii! :)

(Postaus päättyy)

Lisäys: Saran menestyksen innoittamana kokeilin Trind Nail Repairia samana syksynä itsekin. Siitä voi lukea tästä postauksestani: Miten menee Trind Nail Repair -kuurilla?

*

Sitten ARVONTAAN.

TRIND-ARVONTA

Minulla on ilo arpoa jättipaketillinen Trind-kynsienhoitotuotteita. 🌟 Osallistut arvontaan jakamalla kommenteissa jonkin kynsienhoito- tai kasvatus-kokemuksesi tai kertomalla, mitä tekisit Trind-voittopaketilla. Huutavatko omat kyntesi intensiivihoitoa vai olisiko paketista iloa läheisillekin? 

Upeassa voittopaketissa ovat seuraavat tuotteet:

Perusjutut kuntoon:

Trind hoitava aluslakka

Trind nopeasti kuivuva päällyslakka

Väriä kynsiin!

Viisi Trind-kynsilakkaa: klassinen kirkkaanpunainen, syvä musta, beigeen taittava nuderoosa, pinkkiin taittava nuderoosa sekä läpikuultava helmiäisroosa. 

Kaikki Trind-kynsilakat myös hoitavat kynttä.

Ultimaattista hoitoa hauraille, ohuille ja liuskoittuville kynsille:

Saran kynsisankari

Trind Nail Repair Natural -hoitolakka. 

Nail Repair Natural vahvistaa kynsien omaa keratiinia. Tuloksia voi odottaa kahden viikon päivittäisen käytön jälkeen.

Käytä Nail Repair Natural -hoitolakkaa näin: levitä hoitolakkaa kynsille kerran päivässä. Poista ensin vanha Nail Repair Natural -lakkakerros Trindin asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella (myös mukana voittopaketissa).

Parhaiden tulosten saamiseksi levitä puhtaalle kynnelle kosteuttavaa Trind Nail Balsam'ia (mukana paketissa) ja anne sen imeytyä ennen Nail Repair Natural -hoitolakan levitystä.

Kosteuttavaa hoitoa:

Trind Extra Moisturizing Cuticle Cream - superhyvä kynsinauhavoide sisältää mm. karbamidia. 🙌 Täyteläinen koostumus sopii iltakäyttöön ja pehmentää parhaiten, kun annat sen vaikuttaa yön yli.

(Mulla on tämä itselläkin käytössä.)

Trind Cuticle Balsam - nopeasti imeytyvä öljytön hoitoaine kosteuttaa ja pehmentää kynsinauhoja. Sopii aamukäyttöön ja vaikka heti ennen kynsien lakkausta, koska ei jätä rasvaista pintaa.

Trind Nail Balsam - nopeasti imeytyvä, pantenolia sisältävä hoitobalsami kynsille.

Vahvistavaa keratiinihoitoa. Tämä keratiinia sisältävä kaksikko sopii esimerkiksi tilanteeseen, jossa kynnet ovat vaurioituneet sairauden tai rakennekynsien käytön seurauksena. Ylempänä esitelty Nail Repair Natural puolestaan sopii paremmin tilanteeseen, jossa kynnet ovat luonnostaan ohuet ja herkästi liuskoittuvat.

Trind Keratin Nail Restorer - keratiinia sisältävä vahvistava balsami haurastuneille ja vahingoittuneille kynsille.

Trind Keratin Nail Protector - keratiinia sisältävä vahvistava hoito- ja aluslakka haurastuneille ja vahingoittuneille kynsille. Toimii aluslakan tavoin, ja päälle voi halutessaan levittää värillisen kynsilakan.

Keratin-tuotteiden teho on paras, kun niitä käyttää yhdessä.

Kynnet muotoon:

Trind Professional Glass File - ammattilaistason kestävä lasiviila (viilauspinta kestää koko eliniän)

Trind Flexi File - klassinen joustava kaksipuolinen viila, jossa karkea ja hienojakoisempi puoli

Trind Magic Nail Buffer - kynsien pinnan kiillotukseen ja tasoitukseen

Ja lopuksi, "the essentials":

Trind Hand Repair -käsivoide - kosteuttava ja nopeasti imeytyvä käsivoide sopii myös päiväkäyttöön.

Trind Nail Polish Remover - hellävarainen, asetoniton kynsilakanpoistoaine.

*

Tämä megapaketti on varmasti omiaan ilahduttamaan kynsien hoitajaa. 💖 Osallistu arvontaan, ja anna kynsille uusi startti vuoteen 2024. ☺️

Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 20.12.2023 saakka.

Edit. Arvonta suoritettu, voittaja on nimimerkki LA.

.

Arvonnan säännöt:
Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi & Trind Suomi

Arvontaan voi osallistua 13.-20.12.2023

Arvontaan voi osallistua vastaamalla yllä esitettyyn kysymykseen.

Osallistuneiden kesken arvotaan Trind-tuotepaketti, jonka arvo on 273,80€

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt säännöt.

202 comments on “Kynnet kuntoon Trindillä - suuri Trind-arvonta”

  1. Tarvitsisi ryhdistäytyä ja hoitaa kynnet kuntoon. Nyt kun en ole lakannut kynsiä niin ne on muuttunut kovin helposti lohkeileviksi. Olen selvästikin uuden startin tarpeessa.

    Vastaa

    0
    1. Vihdoinkin olisi työvuosien jälkeen aikaa
      hoitaa kynsiään. Ne ovatkin hyvin ohuet ja liuskottuvat. Hoitoaineet kelpaisivat kyllä, sekä kynsilakat, joita en työssäni saanut käyttää lainkaan. Osan antaisin toki eteenpäin lahjaksi.

      Vastaa

      0
  2. Raskauden aikana sain vihdoin vahvat ja pitkät omat kynnet mutta 6kk synnytyksestä jäljellä on enää hetk liuskoittuvat nysät jotka huutavat apua 😭

    Vastaa

    0
  3. Minulla on itsellä vahvat kynnet, joita tykkään lakkailla. Lakat menisivät omaan käyttöön ja hoitotuotteet antaisin lahjoiksi. Monesti olen ihmetellyt, kuinka kynnet on minulla aina hyvät, mutta hiukset toivottomat pienet ja litteät :D Luulisi, että ovat samaa keratiinia molemmat, mutta eipä vain ole näin:/

    Vastaa

    0
  4. Itselleni tulisi käyttöön. Näin talven tullen kynnet liuskottuu ja katkeilee. Haluan pitkät kynnet takaisin!

    Vastaa

    0
  5. Omat kynnet ovat niin onnettoman hauraat ja lohkeilevat, että niitä on pakko pitää koko ajan lakattuina kestääkseen normaalia kulutusta.
    Eli ihan itselle tämä tulisi käyttöön :)

    Vastaa

    0
  6. Kärsin talvella erittäin kuivista käsistä, ja samalla kynnet ja kynsinauhat menevät huonoon kuntoon. Olisi ihana hoitaa näillä tuotteilla kädet ja kynnet kauniiksi. <3

    Vastaa

    0
    1. Hoitajana en voi töissä käyttää kynsilakkaa joten olisi mahtavaa päästä kokeilemaan kynnenvahvistajaa! Jakaisin paketin työkavereiden kesken ja myös veljentytön joka on innokas nuori kynsienhoitaja!

      Vastaa

      0
  7. Itselläni on toiminut ainoastaan formaldehydiä sisältävät vahvistuslakat, eikös näisdä Trindin tuotteissa joskus vuosia sitten ollut sitä, mutta otettiin pois jonkun säädöksen takia?

    Vastaa

    0
    1. Trindin Nail Repair -tuotteessa oli tosiaan ennen formaldehydiä.

      Enpä tajunnutkaan, että nykyinen koostumus ei sitä enää sisällä...! Uusi koostumus on nyt sitten ainakin hellävaraisempi.

      Vastaa

      0
    2. Kynnet tarvitsevat vahvistusta näin talviaikaan. Itselle suurin osa, osa siskolle.

      Vastaa

      0
  8. Olen tehnyt vapaaehtoistyötä ikäihmisten palveluasumisessa. Jos voitan tämän paketin, veisin lakat sinne ja lakkaisin asukkaiden kynnet kuntoon!

    Vastaa

    1
  9. Kädet ja kynnet oli ensimmäinen asia mitä mieheni kehui minussa kun tutustuttiin melkein 12 v sitten. Mulla oli 30 veeksi asti todella hyvin kasvavat ja vahvat kynnet,mutta nyt viimeisen vuoden aikana haurastuneet kovasti joten lisähuolenpitoa tarvitsis selvästi.

    Vastaa

    0
  10. Mietin että tästä paketista riittäisi vaikka ystävänpäivä lahjoiksi :)

    Vastaa

    0
  11. Mulla on valitettavasti ollut aina hauraat ja katkeilevat kynnet.
    Tämän voiton jakaisin siskon kanssa :)

    Vastaa

    0
  12. 15-vuotias tyttäreni ilahtuisi tällaisesta paketista kovasti! Hänellä on liuskoittuvat kynnet, mutta kovasti haaveilee pitkistä kynsistä. Itse voisin lainailla sitten häneltä kun tekee mieli lakata omat kynnet :)

    Vastaa

    0
  13. Omaan käyttöön menisi. Omat kynnet ovat tällä hetkellä todella hauraat geelien jäljiltä, oikein huutavat apua!

    Vastaa

    0
  14. Kyllä itselle ja tyttärelle tulisi lahjaksi. Enpä kehtaisi mennä edes kynsibaariin. Kynnet ovat ohuet. Kynsinauhat , siis mitkä ? Ilmeisesti liuskoittuvat kynsinauhat vai onko nuo edes nsihat vai kynttä.pidän tarkoituksella lyhyinä ja piilossa muuden katseilta.

    Vastaa

    0
  15. Ohuet ja repeilevät mieheni sanoin "mattoveitsikynnet" niin kaipaisivat vahvistusta.
    Jakaisin voiton tyttäreni kanssa. Periytin hänelle samanlaiset ongelmakynnet.

    Vastaa

    0
  16. Itselläni on "luomukynnet". Tarvitsisi hoitoa kovasti.Talvi ja käsien pesu kuivattaa kynsiä kovasti.

    Vastaa

    0
  17. Oma suhde kynsiin on hankala. Varpaankynnet liuskottuu eikä näytä kauniille. Asiaa on tutkittu mutta kukaan ei osaa sanoa mistä se johtuu. Sormenkynnet taas ovat hauraat. Hoitajan työssä kädet ovat kovalla kulutuksella ja käsidesi + saippua heikentävät kynsiä. Olisi hauska nähdä mitä paketti saisi aikaan omille kynsilleni. Mukavaa joulua!

    Vastaa

    0
  18. Oi, mahtava paketti, itselleni tulisi! Kynsiä koitan hoitaa, mutta unohdan, kynsinauhat tarvitsevat enemmän kosteutta. Lakkaaminen on mukavaa, ja olisi vielä nätimmän näköistä kun olisi hyvin hoidetut kynnet (ja kädet).

    Vastaa

    0
  19. Kynnet vaatisivat tosiaankin hoitoa. Pureskelin aiemmin ajoittain kynsiäni ja sen tavan lopettamisessa vinkkini on alkaa käyttämään kynsilakkaa. Lakattuja kynsiä ei tee mieli pureskella ja lakka tarttuu myös hampaisiin. 😁

    Vastaa

    0
  20. Minulla oli usean vuoden ajan geelikynnet, joista jouduin pitkin hampain luopumaan tytön syntymän jälkeen 2 vuotta sitten. Johtuiko sitten jatkuvasta pyllyn pesusta vai hormonimuutoksista - kynteni menivät niin huonoon kuntoon, etteivät geelaukset pysyneet enää vaan lohkeilivat. En ole vieläkään saanut kynsiä toivomaani kuntoon ja tällainen huikea paketti voisi olla avain onneen. Tokikaan en kaikkea paketin sisältöä tarvitse itse ja lahjoittaisin minulle tarpeettomat eteenpäin.

    Vastaa

    0
  21. Tämä tulisi lahjaksi tyttärelleni, joka on innokas kynsienhoitaja ja -laittaja toisin kuin äitinsä.

    Vastaa

    0
  22. Mun kynnet on aina ollu nysät ja lyhyet ja lohkeilevat eli ensisijasssti kokeilisin omien kynsien kasvattamasiin, mutta eiköhän osa tuotteista menisi myös ilahduttamaan läheisiä 😊

    Vastaa

    0
  23. Raskausaikana kynnet kasvoi superpaksuna ja vahvoina, silloin oli ihanaa hoitaa kynsiä🥰 nyt kynnet on liuskoittuvat ja katkeilevat, ihan hirveää…

    Vastaa

    0
  24. Jos voittaisin, jakaisin ehdottomasti paketin äitini ja siskoni kanssa. Esimerkiksi värilakoista osa on aivan äidilleni sopivia sävyjä. Kynsinauhatuotteet olisivat itselleni aika nappiin, koska kynsinauhat ovat karmeat ja tikkuiset. Myös mummo ilahtuisi varmaan joistakin tuotteista suuresti. Itse en nykyään jaksa kasvattaa kynsiä, sillä vaikka ne kyllä kasvattavat, niin kynnen kärjet "rispaantuvat" nopeasti. Ehkä tuosta löytyisi jotain apua siihenkin :D

    Vastaa

    0
  25. Omat kynteni kasvavat kausittain hyvin ja välillä ovat ihan surkeat. Nyt on ollut jo pidempään surkeiden kynsien kausi joten jotain apuja tässä tarvittaisiin. :'D Noin isosta arvonta voitosta riittäisi tuotteita jaettavaksi muillekin.^_^

    Vastaa

    0
  26. Tämä tulisi kyllä kiin tarpeeseen itselleni.Kynnet sen verran huonossa kunnossa😳

    Vastaa

    0
  27. Olen kokeillut monia eri tuotteita, jopa aika arvokkaitakin, mutta mikään ei kyllä toimi yhtä hyvin kuin tämä Trind.

    Vastaa

    0
  28. Jakaisin palkinnon siskon kanssa! Meillä kummallakin on aina lakatut, pitkät kynnet, mutta lakkaamista ja viilaamista lukuunottamatta kynsienhoito jää minimiin. En ole koskaan omistanut mitään voiteita, seerumeita tai öljyjä kynsille tai kynsinauhoille ja olisi kiva testata, minkä eron ne toisivat. Näin talvella sormenpielet kynnen kummallakin puolella kuivuu pahasti ja jopa halkeilee, joten paremmalle hoidolle olisi todella tarve!

    Vastaa

    0
  29. Pari-kolme tuotetta pitäisin itse, loput menisi jakoon lähipiirille 💕 (taistelussa hävikkiä vastaan 😄)

    Vastaa

    0
  30. Varmasti suurelle osalle olisi käyttöä itselläni, mutta osan antaisin varmasti siskojeni käyttöön.

    Vastaa

    0
  31. Jakaisin siskojen kanssa :) ennen myöskin kasvatin ja lakkasin kynsiä ahkerasti, mutta nykyään pidän ne ihan lyhkäsenä. Tietysti joku kiva kynsilakka piristää välillä :)

    Vastaa

    0
  32. Olisi kiva antaa joululahjaksi kynsienhoitotuotteita äidille ja siskoille😊

    Vastaa

    0
  33. Oi mikä tuotepaketti, joka tulisi tarpeeseen, kun omat kynnet ovat rakennekynsien jäljiltä kehnossa kunnossa.
    Iso osa paketista tulisi varmasti omaan käyttöön, mutta eiköhän sieltä muutama tuote päätyisi myös ystäviä ilahduttamaan.

    Vastaa

    0
  34. Onpa ihana setti jaossa! Varmasti menisi jakoon siskojen kanssa. Tykkään hoitaa ja lakkailla kynsiä ja käyttää erilaisia kynsinauhaöljyjä ja käsivoiteita. Just lähti tilaukseen alesta laveran sos käsivoidetta useampi tuubi kun pelkäänpä että sitä ei kohta enää saa 😱

    Vastaa

    0
    1. Just lähti tilaukseen alesta laveran sos käsivoidetta useampi tuubi kun pelkäänpä että sitä ei kohta enää saa 😱

      Kysyin asiasta Laveran brand managerilta ja hänen tiedossaan ei ole, että SOS Help Repair Hand Cream olisi jäämässä pois.

      (On kyllä "sairaan" hyvä käsivoide! 🙏🏻)

      Vastaa

      1
  35. Aina kun pikkuisen saan kasvatettua pidemmät kynnet, lohkeaa yksi, sitten toinen kynsi. Sittenpä viilaan ne ihan lyhyeksi kaikki, koska jokin siinä häiritsee,jos kynnet ovat eri mittaiset. Ja sitten taas kasvatellaan. Jos voittaisin paketin, riittäisi siitä ystävälle myös, joka tuskailee samalla lailla heikkoja kynsiään.

    Vastaa

    0
  36. Jospa tällainen kesäkynsilakkaaja innostuisi myös talvilakkaukseen ;) Ja tietenkin osa myös tyttärelle :)

    Vastaa

    0
  37. Talvi on tehnyt tepposiaan taas kynsille, reppanat olisivat kunnon tehohoidon tarpeessa 🙈

    Vastaa

    0
  38. Setti tulisi itselle. Vaihdoin kuukausi sitten hoitotyöstä toisiin töihin ja nyt viimeinkin olisi mahdollisuutta kasvattaa kynsiä, kun jatkuva käsien pesu + käsidesi ei ole kuivattamassa niitä. Lisäksi nyt iltaisin on aikaa rasvailla ja hoidella kynsiä, kun aiemmin vuorotyö vei mehut ja iltavuoron jälkeen oli suunta suoraa sänkyyn koska aamulla piti painella takaisin työmaalle.

    Mulla on myös taipuvaisuutta kynsien pureskeluun, jos kynsien kärjet näyttää yhtään röpelöisiltä tai lähtevät lohkeamaan. Joten kaikenlaiset vahvistavat tuotteet on paikallaan.

    Vastaa

    0
  39. Mun kynnet kyllä kasvaa huimaa vauhtia, mutta myös lohkeilee todella helposti. Joka päivä saisi olla lyhentämässä, etteivät ehdi kasvaa niin että katkeavat.

    Vastaa

    0
  40. Käyttäisin itse ensin keratiinisetin ja siirtyisin sitten tuohon peruskovettajaan. Mun kynnet kärsivät geelauksesta ja kasvattelen nyt omia kynsiä. Värilakoista voisin osan antaa lahjaksi, mustan pitäisin itselläni 🖤
    Olen tosi laiska hoitamaan kynsiä, mutta tuolla setillä saisin taatusti kynnet kuntoon.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (51)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat