22.08.2020

Taika - voita uuden kotimaisen luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita

Taika-sarjan lanseeraus lähestyy...!

Taika on varmasti jännin juttu, jossa olen tähän saakka saanut olla työurallani mukana. :) Suomessa ei ole aikaisemmin ollut kotimaista päivittäiskosmetiikan sertifioitua luonnonkosmetiikkasarjaa, mutta pian on..! 🇫🇮

Nykyinen työpaikkani ei ole pelkästään kosmetiikan maahantuoja, vaan myös kosmetiikan - ja luonnonkosmetiikan, valmistaja. Taika-sarjan tuotteet valmistetaan meidän omalla tehtaalla Vantaalla. Taika-tuotteilla on Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti sekä avainlippu-merkki; sarja on ensimmäinen marketeista löytyvä täysin suomalainen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteiden hinnat ovat 5,90€ - 9,50€. 👍 Kaikki tuotteet ovat lisäksi vegaanisia.

Kun yksitoista vuotta sitten aloin käyttää luonnonkosmetiikkaa ja kirjoittaa siitä blogiin, en olisi osannut uneksiakaan, että jonain päivänä vielä työskentelen luonnonkosmetiikkaa valmistavassa yrityksessä. Voi sanoa, että luonnonkosmetiikka on todella ollut minun tieni :)

Taikan ensimmäisenä julkaistava tuotekokonaisuus koostuu kosteuttavista perustuotteista kaiken ikäisille.

Kasvotuotelinjassa on päivä- ja yövoide, silmänympärysvoide, puhdistusgeeli ja misellivesi.

Vartalotuotelinjassa on suihkugeeli, vartalovoide, käsi- ja jalkavoide sekä nestemäinen käsisaippua.

Yleisesti tuotteista: kaikki tuotteet ovat hellävaraisia ja alkoholittomia. Silmänympärysvoide on hajusteeton, muissa tuotteissa on vihreän raikkaita ja kevyen hedelmäisiä tuoksuja.

RAAKA-AINEISTA

Tuotteiden kosteuttava ydin muodostuu koivunmahlauutteesta, glyserolista ja kolmesta eri ksylitoliyhdisteestä. Pehmentävästä ja ihoa ravitsevasta vaikutuksesta vastaavat pellavansiemenöljy ja sheavoi.

Mukana on myös pehmentäviä kasvipohjaisia esteriöljyjä sekä muita kasviöljyjä ja -uutteita tuotteesta riippuen, mutta koivunmahla, ksylitoli, pellavansiemen ja sheavoi ovat Taikan signature-ainesosia.

Esimerkki-inci YÖVOIDE

*=luomulaatuinen ainesosa

Aqua
Glycerin (kosteuttaa)
Betula Alba Juice* (koivunmahla; kosteuttaa, rauhoittaa)
Glyceryl Stearate Citrate (pehmentävä aine, emulgaattori)
Cetearyl Alcohol (pehmentävä alkoholi, emulgaattori)
Caprylic/Capric Triglyceride (pehmentävä aine)
Butyrospermum Parkii Butter* (sheavoi; pehmentää, lukitsee kosteutta)
Xylitylglucoside (ksylitoli; kosteuttaa)
Anhydroxylitol (ksylitoli; kosteuttaa)
Oleyl Erucate (pehmentää), Isoamyl Cocoate (pehmentää)
Helianthus Annuus Seed Oil* (auringonkukansiemenöljy; pehmentää)
Linum Usitatissimum Seed Oil* (pellavansiemenöljy; pehmentää, lukitsee kosteutta)
Xylitol (ksylitoli; kosteuttaa)
Sodium Dehydroacetate (säilövä aine)
Sodium Benzoate (säilövä aine)
Cetearyl Olivate (muodostaa emulgaattorin yhdessä Sorbitan Olivaten kanssa)+
Potassium Sorbate (säilövä aine)
Sorbitan Olivate (muodostaa emulgaattorin yhdessä Cetaryl Olivaten kanssa)+
Xanthan Gum (sakeuttava aine)
Tocopherol (e-vitamiini, ehkäisee tuotteen härskiintymistä, hoitaa myös ihoa)
Lactic Acid (kosteuttaa)
Parfum (tuoksuaine)
Glycine Soja Oil (pehmentää), Citric Acid (säätää tuotteen pH-arvoa)

+) nörttitietoa = nämä ainesosat muodostavat yhden luonnonkosmetiikan suosituimmista emulgaattoreista, Olivem 1000:n, joka tekee tuotteisiin ihanan silkkisen tuntuman :) 

Mun henkilökohtaisiin lempparituotteisiin kuuluvat kummatkin kasvojenpuhdistustuotteet, misellivesi ja puhdistusgeeli :) Myös vartalovoide on tosi hyvä, imeytyy nopeasti eikä jää "pyörimään" iholle.

Putsarigeeli oli muuten myös meidän henkilökunnan testipaneelin suosikkituote.

Esittelen kaikki Taika-tuotteet kera tuoksu- ja koostumuskuvausten sitten kun tuotteet ovat kaupoissa :) Taika-tuotteita tulee löytymään syyskuun alkupuolella Tokmannilta, Stockalta, suurimmista Prismoista ja lokakuussa myös K-Citymarketeista. (Sekä tietysti meidän omsta verkkokaupoista.)

Kuka muu on innoissaan näin edullisesta suomalaisesta luonnonkosmetiikkasarjasta..? 😍

Ja nyt se kiva osuus :)

🍃 OSALLISTU TAIKA-TUOTEPAKETTIEN ARVONTAAN! 🍃

Saan arpoa kolme tuotesettiä, johon kuuluvat kaikki kymmenen Taika-tuotetta :)

  • Kosteuttava päivävoide
  • Kosteuttava yövoide
  • Kosteuttava silmänympärysvoide
  • Puhdistusgeeli
  • Misellivesi
  • Suihkugeeli
  • Käsisaippua
  • Vartalovoide
  • Käsivoide
  • Jalkavoide

Osallistut kilpailuun näin:

* Kommentoi alle, oletko aiemmin käyttänyt kotimaista luonnonkosmetiikkaa

* Seuraa Taikaa Facebookissa ja/tai Instagramissa

* Jos et käytä Facebookia tai Instagramia, voit vastata extrakysymykseen (tai saa tähän vastata halutessaan muutenkin 🤗): mitä tuotetta toivoisit tulevaisuudessa Taika-luonnonkosmetiikkasarjaan?

Edit. Arvonta suoritettu. Taika-tuotepaketit lähtevät henkilöille Anna, Laura ja Sissi. Voittajiin on otettu yhteyttä. :)

KILPAILUN SÄÄNNÖT

  • Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi ja Transmeri
  • Arvontaan voi osallistua 22.8.2020.-31.8.2020
  • Arvontaan voi osallistua vastaamalla kilpailukysymyksiin. Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
  • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
  • Voittaja arvotaan 1.9.2020 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
  • Osallistuneiden kesken arvotaan 3 x Taika-tuotesettejä, arvo 75,40€ / setti
  • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.com
  • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
  • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä

315 comments on “Taika - voita uuden kotimaisen luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita”

  1. No en ole ennen käyttänyt, mutta jospa onni olisi mukana pelissä niin kohtapuolin :)

    Vastaa

    0
  2. Olen alkanut tutustumaan kotimaiseen luonnonkosmetiikkaan! Vuosia sitten tuotteet eivät vielä jotenkin tuntuneet "yhtä hyviltä" kuin normikosmetiikka, mutta nyt kyllä houkuttelee! Esim. Murumuru hivelee kaikkia aisteja :3

    Voiko tuota misellikasvovettä käyttää ihan tavallisen kasvoveden tapaan jos ei halua puhdistaa varsinaiseisesti mitään? Voiko kerrostaa myös? Sellainen oikein kosteuttava kasvovesi olisi ihana!

    Vastaa

    0
  3. On kyllä kotimaiset sarjat jääneet oikeastaan testaamatta - tästä olis kiva lähteä liikkeelle :)

    Vastaa

    0
  4. Olen käyttänyt esim. Luonkosia, mutta on kyllä huippua, että marketteihin saadaan kotimaista ja edullista luonnonkosmetiikkaa 😊

    Vastaa

    0
  5. Olen siirtynyt pitkälti luonnonkosmetiikkaan käyttämissäni ihonhoitotuotteissa ja olen innoissani siitä! Osin olen löytänyt jo hyviä kotimaisia valmistajia. Kiva kun markkinoille tulee uusi sarja ja vieläpä kotimainen 😊

    Vastaa

    0
  6. En ole käyttänyt, mutta mielelläni alkaisin käyttämään. Seuraan IG:ssä, mutta vastaan kuitenkin extra kysymykseen 😆 Toivoisin kosteuttavaa kasvovettä / kosteussuihketta

    Vastaa

    0
  7. Käytän kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tähän Taika-sarjaan toivoisin vielä hoitoveden 😍

    Vastaa

    0
  8. Tätä onkin odotettu! Mieluummin tartun ruokaostosten lomassa kotimaiseen tuotteeseen, kun iskee akuutti puutos perustuotteissa 😄 Kotimaisesta luonnonkosmetiikasta on tähän mennessä ollut käytössä Flowta, Frantsilaa ja pari Dermosilin siihen lokeroon osuvaa tuotetta. Palasaippua olisi kiva 💚

    Vastaa

    0
  9. Olen käyttänyt ekopharman mustaherukka kasvovettä ja murumurun seerumia :) huippuja molemmat :)

    Ja koska en käytä Facebookia enkä instagramia;
    Seuraava tuote Taika-sarjaan olisi kasvoöljy!

    Sini

    Vastaa

    0
  10. Vautsi! Kotimainen muonnonkosmetiikka vakkarikäytössä, ja nämä menee testiin. Kiva löytää markettivaihtoehtoja Laponielle ja Atopikille, opiskelijan budjetti ei aivan kaikkeen taivu. Mahtavaa myös, että ainakin yövoide näyttää olevan aloe veraton, monelle varmasti sopii mutta allergisoituneelle täysin no-no joka muodossa. Odotan innolla että löytyy kaupoista! Sarjaan toivoisin geeliputsarin lisäksi emulsiomaista tuotetta kuivalle iholle, sekä hoitobalmia rohtuneille huulille ja kyynärpäille. Myös silottava hiusnaamio olisi huippu!

    Vastaa

    0
  11. Olen käyttänyt jo aika pitkään ekopharman tuotteita. Murumurua olen kokeillut. Seerumi olisi tuoteperheeseen aika kiva lisä.

    Vastaa

    0
  12. Olen käyttänyt aiemmin suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja sitä on päivittäisessä käytössä tälläkin hetkellä (Flow). Taika-tuoteperheeseen toivoisin tulevaisuudessa kuorinta-ainetta ja jotain kivaa seerumia. Sitte tuotevalikoimasta löytyisi kaikki mitä tarvin. 😍

    Vastaa

    0
  13. En muista kàyttàneeni aiemmin kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Lisàisin hoitonesteen tuotelistalle.

    Vastaa

    0
  14. En ole aiemmin käyttänyt suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Taika-tuotteet kuulostavat mielenkiintoiselta. Sarjassa voisi olla lisänä vielä vaikkapa kasvonaamio.

    Vastaa

    0
  15. Juu päivittäin käytän kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja sarjaan toivoisin tuotesarjaan ehdottomasti seerumia :)

    Vastaa

    0
  16. Luonnonkosmetiikkaa ei ole tullut hurjasti vielä käytettyä, kotimaisista Famo ja Murumuru ovat tulleet testattua ja hyväksi todettua :) Extrakysymykseen vastaus: en pärjää kuivaihoisena enää ilman seerumia. Olisiko sarjaan tulossa jossain vaiheessa seerumi, joka toimisi kuivalle (ja ehkä myös ikääntyvälle) iholle?

    Vastaa

    0
    1. Kuivaihoisen kannattaa vaihtaa liian pesevät putsarit hellävaraiseen balmiputsariin, hyviä mm. Flown balm to Milk ja Evolven gentle cleansing melt. Iho ei jää näiden jälkeen kuivaksi ja huutamaan kosteutta. Lisäksi kannattaa panostaa hyvään kasvoveteen ja kasvoöljyyn.

      Vastaa

      0
  17. Olen käyttänyt YA:n luonnonkosmetiikkaa. Taika-sarjaan voisi lisätä vielä vaikkapa kasvonaamion.

    Vastaa

    0
  18. Hmmhmmhmm en mielestäni oo kotimaista luonnonkosmetiikkaa käyttänyt. Joitain ulkomaalaisia kyl kokeillut :)

    Vastaa

    0
  19. Luonnonkosmetiikkaa olen käyttänyt melkein 10 vuotta ja olen ns. sekakäyttäjä eli käytän kotimaisia että ulkomaisia sarjoja. Harmillista vaan, että useat kotimaiset sarjat ovat turhan hintavia...

    Vastaa

    0
  20. Olen käyttänyt aiemminkin kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Toivoisin Taika-sarjaan deodoranttia.

    Vastaa

    0
  21. Kuulostaa hyvältä sarjalta. En ole aiemmin käyttänyt kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Ehdotus: shampoo ja hoitoaine

    Vastaa

    0
  22. Olen käyttänyt.

    Toivoisin seerumia tai kosteuttavaa kasvosuihketta.

    Vastaa

    0
  23. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa en ole vielä käyttänyt, mutta sarja kuulostaa ja näyttää erittäin hyvältä - hintatasosta puhumattakaan 😊

    Vastaa

    0
  24. Olen kokeillut kotimaista luonnonkosmetiikkaa, mutta suosikkeja ei ole vielä löytynyt. Huulirasvaa vielä kaipaisin tähän sarjaan!

    Vastaa

    0
  25. Käytän joitakin kotimaisia luonnonkosmeja, esimerkiksi tän hetken ehdottomat suosikkihuulipunat on Havu Cosmeticsilta <3 Jonkinlainen deodorantti voisi olla mun toive valikoiman lisäksi (tällä hetkellä käytän Urtekramin deoa). :)

    Vastaa

    0
  26. Olen käyttänyt moniakin kotimaisia luonnonkosmetiikkasarjoja, ja tämäkin kiinnostaisi. Toivoisin valikoimaan kasvovettä :)

    Vastaa

    0
  27. En ole tietääkseni käyttänyt ja toivoisin lisäksi vielä naamiota tai kuorintaa :)

    Vastaa

    0
  28. No nyt vaikuttaa hyvältä! Olen kotimaisten tuotteiden vannoutunut kannattaja ja mikäs sen parempaa kuin edullinen luonnonkosmetiikka:) aiemmin on tullut kyllä käytettyä kotimaista luonnonkosmetiikkaa, mitäs näitä nyt on, murumurua, ya:n lk-sarjaa, flow'ta jne. :)

    Kivaa olisi jos hiustuotteet tulisivat myös valikoimiin!

    Vastaa

    0
  29. Melko vähän toistaiseksi, mutta suunta sentään on selvillä - suomalaista!

    Vastaa

    0
  30. En ole koskaan tietääkseni käyttänyt kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Toivottavasti nyt saan ;)

    Vastaa

    0
  31. En ole käyttänyt, mutta tätä aion varmasti ostaa😊. Seerumi olisi kiva lisä sarjaan. Tosi kivan näköiset pakkauksetkin, toivottavasti tuoksu on myös minulle mieluisa.

    Vastaa

    0
  32. En ole aiemmin käyttänyt, mutta Taika menee ehdottomasti testiin! Tuotevalikoimassa haluaisin nähdä tulevaisuudessa kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen sopivan öljyn tai balmin.

    Vastaa

    0
  33. Olen käyttänyt ennemmin Flow tuotteita :)

    Taikaan toivon jatkossa Seerumeita, kasvonaamioita ja kuorintoja

    Vastaa

    0
  34. Palashampoita ja öljyjä olen käyttänyt kotimaisista. Hajusteettomia käytän pojan astman takia, toki miedot tuoksut silloin tällöin ei ole aiheuttanut mitään, mutta esim kylppärissä kun kosteaa ja lämmintä, ei voi tuoksullista mitään käyttää.

    Vastaa

    0
  35. Olen käyttänyt jonkun verran kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja hyväksi todennut! Erityisesti Taika-sarjaan toivoisin vielä kuivan ihon kosteuttavaa seerumia tai kasvonaamiota.

    Vastaa

    0
  36. Suosin suomalaisia tuotteita, en tiedä onko mikään ollut puhdasta luonnonkosmetiikkaa.
    Edullisempi sarja on just sitä mitä olen kaivannut ja mielelläni testaisin nämä, josko osoittautuisivat uusiksi lemppareiksi.

    Ollaan karvaisten kanssa peukut pystyssä, josko onni soisi meille nämä uutuudet.

    Ihanaa syksyä Sannille.

    Vastaa

    0
  37. Flow:lla on monta mieluista tuotetta. Olisipa mukava jos edullisemmastakin vaihtoehdosta löytyisi uusia suosikkeja. Mieluiten aina käytän kotimaista.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (86)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat