15.11.2016

Blogi muuttaa

Uutisia: Karkkipäivä-blogin koti vaihtuu kuun vaihteessa.

1. joulukuuta Karkkipäivän löytää Kauneus & Terveys -lehdestä:

https://karkkipaivablogi.com/

kauneus_ja_terveys_img_4222

Kuusi ja puoli vuotta olen viihtynyt Indiedaysilla, joka on ollut minulle rakas koti. Minulla on ollut täällä hyvä olla, ja niin henkilökunta kuin kollegat saavat kiitosta hienon yhteisön luomisesta. Erityisterveiset lähtevät it-Hannulle, joka on varmasti maamme blogimedian mahtavimpia it-tukihenkilöitä. Jokainen ID:ltä eteenpäin siirtyvä kiittää häntä ja sen on mies ansainnut. :)

Vaikka muutokset aina vähän pelottavat, ainakin minua, niin kehitys on hyvästä sekin ja haluan kokeilla millaisia mahdollisuuksia lehtitalolla bloggaaminen voi tuoda. Indiedaysin hyvästely tuntuu haikealta (kollegani tietävät mikä niiskunössö olen), mutta samalla olen tietysti innoissani tulevasta ja odotan uteliaana, miten asetun osaksi uutta kotia. Tämän muuton yhteydessä ei onneksi tarvitse riidellä kämppisten kanssa tapettien väristä tai sohvan paikasta..! ^_^

K&T:llä odottaa ainakin yksi tuttu naama - saan liittyä saman katon alle kauneusbloggauksen rautaisen ammattilaisen ja ystäväni Virven rinnalle. <3 Se tuntuu tosi kivalta. :)

kauneus_ja_terveys_1996_

Minulla ja K&T:llä on muuten yhteistä historiaa 20 vuoden takaa.

Kauneus & Terveys on ensimmäinen suomalainen kauneuslehti jota olen koskaan tilannut. Kotona on edelleen säilössä pari kansiollista vanhoja "Kaunareita".

kauneus_ja_terveys_1996_img_4245

Tässä lehtiä vuodelta 1996. :)

*

Vaikka osoite vaihtuu, Karkkipäivän tyyli ja sisältö eivät muutu. Täällä jatketaan edelleen samalla cocktaililla kauneusjuttuja, ruokaa ja matkailua maustettuna lapsenomaisella uteliaisuudella elämän ja kulttuurimme ilmiöitä kohtaan. Sekä tulisella halulla perehtyä asioihin pintaa syvemmältä. Kosmetiikka-arvioiden, ruokareseptien ja Kreikan saarten keskellä saatte varmasti edelleen lukea spontaaneja kommenttejani liittyen arjen havaintoihin maitorahkan markkinointiväittämistä kanssamatkustajien käytöstapoihin Ruotsin laivalla. Tiedätte minut, en voi pitää suutani kiinni kun jokin asia herättää tunteita.  :)

Juuri sitä bloggaus minulle on: tunteiden ja tunnelmien jakamista. Koen, tunnen, innostun, ihastun, välillä vihastunkin. Rakastan, välitän, suren. Ihmettelen. Kaikkea tätä jaan kanssanne jo kahdeksatta vuotta mylittleponien värisessä maailmassani nimeltä

KARKKIPÄIVÄ.

Toivottavasti seuraatte minua joulukuussa Kauneuteen & Terveyteen. :)

.

(P.S. Sivu on valmis vasta 1.12. eikä siellä vielä ole sisältöä vaikka linkki toimii. Joulukuun alussa näette uuden headerini - tulen nyt vihdoin hyvästelemään sateenkaaritikkaribannerin...)

52 comments on “Blogi muuttaa”

 1. Hei hienoa! Onnea uudelle osoitteelle :) Täältä kyllä seurataan perässä. Itsellänikin on pitkä historia K&T:n lukijana, taitaa olla yli 25 vuotta :D
  PS. Tulee kyllä ikävä sateenkaaritikkaribanneria, mutta jospa siihenkin tottuisi :D

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Anu :)

   ...kyllä mullakin tulee ikävä tikkaria... <3 Mutta toisaalta olen kokenut jo pitkään halua vaihtaa banneri.

   Vastaa

   0
 2. Kaikkien aikojen paras banneri toi sun väriläiskä, toki hiusten keltaisuus tämän päivän viileenvaalee-trendinä tuntuu..vanhanaikaiselta:D Oon salaa toivonu, että tekisit samalla idealla tämän päivän sävyjen(liiiilaaa!) mukaisen bannerin ;) Muttasiis, pysy ittenäs, älä ainakaan tylsempään tavistanttatyyliin vaihda!! :I

  Vastaa

  0
  1. Oon salaa toivonu, että tekisit samalla idealla tämän päivän sävyjen(liiiilaaa!) mukaisen bannerin ;)

   Voipi olla että uudessa bannerissa näkyy enempi liilaa... ^_^

   Muttasiis, pysy ittenäs, älä ainakaan tylsempään tavistanttatyyliin vaihda!! :I

   Ei pelkoa :)

   Vastaa

   0
 3. Onnittelut! :) Vaikka on kyllä tosi yllättävää nähdä tällainen muuttoilmoitus Karkkipäivässä, kun on niin tottunut siihen, että Karkkipäivä on ja pysyy hyvässä mielessä samanlaisena. :) Blogisi pysyy varmasti yhtä ihanana siellä uudessakin osoitteessa, ei sillä. :)

  Niin ja varmasti seuraan Karkkipäivää mihin vain (nyt vain tuleva puoli vuotta tulee olemaan minulla tosi kiireistä, niin ehkä kommentoin vähemmän, luulen). :)

  Taidan nyt muuten arvata, mihin ne sinun kerran teaserina laittamat mallikuvasi liittyvät... :)

  Vastaa

  0
  1. Vaikka on kyllä tosi yllättävää nähdä tällainen muuttoilmoitus Karkkipäivässä, kun on niin tottunut siihen, että Karkkipäivä on ja pysyy hyvässä mielessä samanlaisena. :)

   Karkkipäivässä muuttuu vain osoite ja header ^_^ Blogia en haluaisi ikinä muuttaa muunlaiseksi.

   Vastaa

   0
 4. Onnea! Voi, mitenhän sitä tottuu uuteen banneriin? Tässä viime viikolla nelivuotiaani kurkki vieressä, kun luin jotain postaustasi. Toivoi itsellensä samanlaista hienoa tikkaria, kuin bannerissa. :)

  Vastaa

  0
  1. Voi, mitenhän sitä tottuu uuteen banneriin?

   No sitä minäkin vähän mietin... Samalla olen tosi kiintynyt tikkariin mutta samalla halunnut vaihtaa uuteen jo monta vuotta... Saa nähdä tuleeko joku "kriisi" ensimmäisinä viikkoina uudella headerilla ^_^

   Vastaa

   0
 5. Eka ajatus oli "voi ei!" kunnes tajusin et eihän se mitään haittaa :D Onnea uuteen kotiin :)Tota banneria tulee kyllä ikävä vaikka odotankin jo minkälainen ponibanneri sieltä tuleekaan!

  Vastaa

  0
  1. Eka ajatus oli ”voi ei!” kunnes tajusin et eihän se mitään haittaa :D

   Jees, vain osoite muuttuu :)

   Vastaa

   0
 6. On ihan hyvä, että varoitit etukäteen, että pitää hyvästellä sateenkaaritikkaribanneri, sitä tulee ikävä, se on niin hieno :) Onnea kuitenkin uuteen kotiin!

  Hmm... liittyiköhän ne taannoiset kuvat tähän... ne kun näytti siltä, että olisivat olleet johonkin lehteen kuvattuja. Uuden bloggaajan esittely? Kunhan pohdin ääneen :)

  Vastaa

  0
 7. Onnea muuttoon ja uuteen kotiin! Poiketaan toki niin kuin ennenkin. Ai siihen NE kuvat siis liittyivät... Vanhat postaukset ja kommentit kai siirtyvät sellaisenaan. Meitä taitaa olla vielä jonkin verran siellä Keitä te ootte -jonossa :)

  Vastaa

  0
  1. Vanhat postaukset ja kommentit kai siirtyvät sellaisenaan.

   Kyllä :)

   Meitä taitaa olla vielä jonkin verran siellä Keitä te ootte -jonossa :)

   Ja kyllä... ^_^ Ne kommentit tulevat myös mukaan :)

   Vastaa

   0
 8. Onnea uusiin seikkailuihin, voi olla että blogin seuraaminen jää vähemmälle , yksi suosikki ruokablogeista muutti myös uuteen kotiin ja pakko myöntää, se ei ole kuin ennen.
  Mutta tsemppiä Karkkipäivälle!

  Vastaa

  0
  1. Kiitos kiitos :) Blogissani kuitenkin muuttuu vain osoite, ei muu :) En halua muuttaa blogissani mitään tai kirjoittaa muunlaista blogia, "why fix something that ain't broken" ^_^

   Vastaa

   0
 9. Onnea uudesta blogikodista! Vaikka vähän haikeaahan se on.

  Miten käy kaikkien vanhojen postausten, tuskin seuraavat Karkkipäivää sellaisenaan K&T:n alle? Jäävätkö tänne Indiedaysille vai mitä niille tapahtuu?

  Vastaa

  0
  1. Kaikki vanhat postaukset kommentteineen ja tägeineen seuraavat uuteen osoitteeseen :) Blogille ei siis sisältöineen tapahdu mitään, osoite vain vaihtuu :) Ja tuo tikkaribanneri ^_^

   Vastaa

   0
  1. Kiitos :) Onhan tämä kyllä jännää vaikka blogi itsessään ei muutukaan. Olen kuitenkin ollut niin vahvasti "IDläinen" niin monta vuotta että totta kai blogikodin vaihto on "henkisesti" suuri juttu.

   Vastaa

   0
 10. Mun eka reaktio oli hienoinen harmitus, koska en itse oikein välitä K&T:stä.. mulla on lehden kansien perusteella käsitys et se on näitä "Nainen! Me kerromme sinulle joka kuukausi uusia juttuja jotka sinussa on vikana" -tyylin julkaisuja.
  No toisaalta, eipä mun tartte siellä sivuilla muuten seikkailla.

  Onnea uuteen osoitteeseen joka tapauksessa!

  Vastaa

  0
  1. K&T ei vaikuta bloggaajiensa blogien sisältöön eli jos ei tosiaan jostain syystä sattuisi Kauneudesta & Terveydestä lehtenä välittämään, niin Karkkipäivästä löytää kuitenkin saman Karkkipäivän kuin ennenkin :) Mä en edes osaisi kirjoittaa toisenlaista blogia ^_^ Jos joku alkaisi määritellä mitä ja miten pitäisi kirjoittaa, niin sitten lopettaisin.

   Vastaa

   0
 11. Täällä taas odotetaan uutta banneria innolla. Vanhassa on aina vähän häirinnyt alaviistosta otettu kuva ja sen myötä tylyltä vaikuttava ilme (varmaan juurikin tuon "nenä pystyssä" -fiiliksen takia). Ja siis häiritsemisellä tarkoitan niitä harvoja hetkiä kun jostain syystä on tullut kiinnitettyä enemmän huomiota koko asiaan. :D Eli ei kyllä kovin usein. Mutta onnea uuteen osoitteeseen, täällä kyllä seurataan sinnekin. :)

  Vastaa

  0
  1. Joo, mä olen samaa mieltä tuosta tikkaribannerin tylystä ilmeestä, vaikka se muuten niin ihanan värikäs ja hyvän mielen kuva onkin.

   Vastaa

   0
  1. Kiitos :) Ja kyllä banneria tulee ikävä, ei voi mitään... Samalla haluaisin pitää ja sen ja samalla olen jo tosi pitkään halunnut uuden... Vaikeaa ^_^ :D

   Vastaa

   0
 12. Mä jotenkin aavistelin tällaista, kun näin ne kuvat. Onnea uuteen ja perässä seurataan tietenkin! :)

  Vastaa

  0
 13. Voi ei, tikkaribanneri on jo legendaarinen. Ehkä samasta teemasta voisi kehitellä uuden version? :) Juuri ne iloiset "karkkimeikit" on se mikä alkujaan kiinnitti huomion ja sai blogia seuraamaan.

  Vastaa

  0
  1. Tikkaribanneri on kyllä omalla tavallaan vahva osa Karkkipäivää ja heijastaa värikkyydellään Karkkipäivä-henkeä, mutta toisaalta itse sateenkaarimeikkejä ei ole blogissa nähty enää moneen vuoteen. Siksi banneri on tuntunut jo pitkään huonosti sopivalta. En vain ole tsempeistä huolimatta saanut tehtyä asialle mitään... Nyt blogikodin vaihdon myötä tuli luontainen sauma hoitaa banneriasiakin ajantasalle :)

   Vastaa

   0
 14. Perässä seurataan, oikein odotan uuden bannerin näkemistä :)

  Osaisitko suositella jotain luonnonmukaista kosteusvoidetta tosi pintakuivalle iholle? Paksut ja rasvaiset voiteet ei tunnu imeytyvän. Öljyjen kanssa vähän sama juttu. Ihoni kaipaa kai kosteutta, ei niinkään mitään öljyä/rasvaa.

  Tällä hetkellä käytössä Ekopharman mustaherukka seerumi ja Estelle&Thild rauhoittava päivävoide. (Putsarina Ekopharman mustaherukka puhdistusemulsio ja kasvovetenä vadelma kasvovesi. Kuorintana voidemainen Ekopharman mustaherukka.)

  Vastaa

  0
  1. Perässä seurataan, oikein odotan uuden bannerin näkemistä :)

   :) Niin minäkin ^_^

   Osaisitko suositella jotain luonnonmukaista kosteusvoidetta tosi pintakuivalle iholle? Paksut ja rasvaiset voiteet ei tunnu imeytyvän. Öljyjen kanssa vähän sama juttu. Ihoni kaipaa kai kosteutta, ei niinkään mitään öljyä/rasvaa.

   Seerumi päivävoiteen alla on paras tapa tuoda lisäkosteutta pintakuivaan ihoon. Käytössäsi onkin jo seerumi, mutta voisit kenties kokeilla jotain toista merkkiä, itse esimerkiksi en kokenut EkoPharman Mustaherukka-seerumia erityisen kosteuttavaksi. Oletko kokeillut Estelle & Thildin seerumeita? Ne ovat ainakin omaan makuuni aivan loistavia.

   Muuten, jos mieluummin kokeilet uutta voidetta seerumin sijaan, niin sitten vinkkini on merkkien suhteen päinvastainen, eli kokeile EkoPharman kasvovoidetta :) Vadelma- ja Mustaherukkavoiteet ovat todella kosteuttavia ja koostumukseltaan aavistuksen täyteläisempiä kuin E&T:n päivävoiteet, mutta eivät rasvaisia.

   Vastaa

   0
 15. Onnea uusille tuulille!
  Toivottavasti blogiin ei tarvitse jatkossa jotenkin kirjautua tunnareilla, tai vaadi tyyliin Kaunareitten tilausta, jotta voit lukea blogia.
  Seuraan kyllä perässä, koska olen jo seurannut tätä viimeiset 6 vuotta. Ja myös aluperin värikkyyden kautta eksyin tätä blogia lukemaan. Minä kun itsekin pidän väreillä leikkimisestä meikeissä.

  Vastaa

  0
  1. Toivottavasti blogiin ei tarvitse jatkossa jotenkin kirjautua tunnareilla, tai vaadi tyyliin Kaunareitten tilausta, jotta voit lukea blogia.

   Ei missään tapauksessa :) Kun tulet osoitteeseen https://karkkipaivablogi.com/, se on lukukokemuksen kannalta ihan sama kuin tulisit tähän nykyiseen osoitteeseen :) Tosiaan, lukijan kannalta käytännössä mikään muu ei muutu kuin että osoiteriville täytyy indiedays-osoitteen sijaan naputella kauneusjaterveys-osoite :)

   Ja myös aluperin värikkyyden kautta eksyin tätä blogia lukemaan. Minä kun itsekin pidän väreillä leikkimisestä meikeissä.

   Kun nyt tuli puhe värikkyydestä, niin eilen ostin Kat Von D'n ärtsyn shokkikeltavihreän luomivärin... Pitäisi sopia yhteen violetin tukan kanssa :) :)

   Vastaa

   0
 16. Onnea kovasti uusiin haasteisiin, vaikka ne taitavat melko samoina pysyäkin blogin sisällön puolesta! :D Ja niin tulee ikävä banneria täälläkin. Se on ollut niin ihanan raikas tuulahdus kaikessa viileänvaaleassa trendimaailmassa. Tosin eihän sen uuden bannerin tarvii yhtään huonompi olla. ;) Jos joskus pidät jonkun nostalgia-viikon ja vaihdat siksi aikaa bannerin takaisin?! Mutta onneksi varoitit, tällaisella hitaalla (käyvällä?) ihmisellä kestää aikansa tottua muutoksiin. :P

  Vastaa

  0
  1. Jos joskus pidät jonkun nostalgia-viikon ja vaihdat siksi aikaa bannerin takaisin?!

   Hahah, hauska idea ^_^

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (67)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)