15.11.2016

Max Factor False Lash Epic

Max Factorin False Lash -ripsariperhe on kasvanut uudella tulokkaalla josta innostuin kovasti: False Lash Epic. Alkuperäinen False Lash Effect on yksi vuosien takaisia suosikkejani, ja tämän maskaraperheen uudet tulokkaat kiinnostavat aina. Pääsin mukaan Max Factorin kampanjaan esittelemään uutukaista kera Masterpiece Cappuccino Nudes -meikkitutorialin ja täältä pesee :)

         maxfactorfalselashepic_img_4113

False Lash Epicissä on pallokärkinen harja jonka tyyppistä maskaraharjaa en ole itse aiemmin käyttänyt ajatellen että se sotkisi ahtaalla silmäalueellani. Mutta päinvastoin - FLE'n pallokärki on mitä parhain ripsien selvittäjä ja aukikampaaja - joka samalla tuo vielä siististi lisää massaa yksittäisiin ripsiin!

Neljästä eri harjastyypistä ja kaksipuolisesta rungosta koostuvaa harjaa voi käyttää maun mukaan monella tapaa. Massiivisimman tuloksen saa vetämällä maskaraa ensin harjan tasaisella puolella ihan ripsien tyvestä saakka (tasainen puoli osuu kauttaaltaan ihan ripsien juureen), erottelemalla ripset sen jälkeen harjan kaarevalla puolella ja lisäämällä sen jälkeen pallokärjellä massaa sisä- ja ulkonurkan pienimpiin ripsiin.

Omaksi suosikkitavaksi on muodostunut vetää perusmaskarointi kaarevalla puolella ja lisätä sitten extramassaa ja erottelua pallokärjellä. Tuo pallokärki on tosiaan jännä kun se samalla tuo vahvasti lisää volyymia, mutta myös vetää auki mahdolliset paakut. Tykkään myös siitä kun sen voi helposti kohdentaa sisä- tai ulkonurkkaan. Kärki näyttää kuvassa kömpelömmältä kuin se on käytössä. Kapeakärkisellä maskaraharjalla saavuttaa myös hyvin ahtaat kohdat, mutta FLE'n harjaksinen pallokärki mahdollistaa sen, että kärki tavoittaa ne ihan piskuisimmatkin ripset ja tallettaa niihin maksimaalisesti väriä.

Hintaa False Lash Epicillä on 19,90€ / 13,1 ml ja maskaraa saa mm. Sokokselta.

maxfactorfalsecappuccinonudes_img_4100

Tein Cappuccino Nudes -paletilla kaikille silmien sävyillle sopivan pehmeän ruskean ja beigen sävyisen arkimeikin. No, jollekulle tämä ehkä olisi juhlameikkikin, minulle arkinen :)

Paletissa on kahdeksan sävyä joista puolet ovat mattaisia, puolet hohtavia. Tasa-arvoa mattaisten ja hohtavien sävyjen ystäville! ^_^

Paletin sävyt ovat vaalea, läpikuultava kulta (hohtava), luonnonvaalea nude (matta), ruusubeige (hohtava), hyvin vaalea ihonsävyinen beige (matta), toffeinen ruskea (hohtava), tummanruskea (matta), tummanruskea (hohtava) ja syvä tummanruskea (matta).

maxfactorfalselashepic_img_4119_2

Cappuccino Nudes -meikki + FLE-ripsari ennen ja jälkeen.

maxfactorfalselashepic_1_img_4128

  1. Levitä koko luomelle paletin vaaleaa ihonsävyistä mattabeigeä. Tämä luo meikille tasaisen ja pehmentävän pohjan.

maxfactor_falselashepic_varjostukset_img_4138

2. Levitä seuraavaksi valo ja varjot: ulkonurkkaan mattaista tummanruskeaa (mattaisella saat parhaan varjoefektin), luomen keskelle ja luomivakoon hohtavaa toffeenruskeaa ja sisänurkkaan valoa hohtavalla ruusubeigellä.

maxfactor_falselashepic_rajaus_img_4144_2

3. Rajaa yläluomi paletin tummimmalla sävyllä, mattaisella syvällä tummanruskealla. Käytä rajaukseen ohutkärkistä luomivärisivellintä.

maxfactor_falselashepic_viimeistely_img_4156

4. Viimeistele meikki lisäämällä kulmaluulle highlight paletin vaaleimmalla sävyllä. Lisää halutessasi alaluomelle pehmeä rajaus paletin tummanruskealla ja toffeenruskealla sävyllä.

maxfactor_falselashepic_img_4159

5. Harjaa ripsiin maskara.

maxfactor_falselashepic_img_4170

Kauniisti erotellut, siistit ripset ja hillitty meikki joka piirtää silmät esiin pehmeästi mutta tehokkaasti. Sopii kaikille :)

maxfactorfalselashepic_img_4110

KILPAILU. Minulla olisi teille kolme kappaletta False Lash Epic -maskaroita arvottavana. :) Osallistut arvontaan kertomalla, mitä sävyjä sinä käytät mieluiten arkimeikissäsi.

Kilpailun säännöt täällä. Osallistumisaikaa on 22.11. kello 24.00 saakka. Jätäthän osallistumiskommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville

indiedaysblogirinki_500px

Yhteistyössä Max Factor

Arvonta suoritettu. Maskaran voittivat Veera, Elanor ja sari. Onnea voittajille :)

229 comments on “Max Factor False Lash Epic”

  1. Mieluiten käytän punertavia kuparin sävyjä ja eri sävyisiä ruskeita. Rakastan naked2-palettiani!

    Vastaa

    0
  2. Mun arkimeikki koostuu tosi usein nudesävyistä. Tykkään luonnollisesta meikistä arkisin. Sillon ku kiireeltä pystyy edes luomipaletteja ottaa käteen ja istahtaa hetkeksi.

    Vastaa

    0
  3. Ihana ripsari. False lash effect kuuluu myös mun lemppareihin!

    Käytän arkimeikissä viileitä sävyjä, sopivat ihonsävyyn, mutta värit vaihtelevat. Ruskea ja erilaiset lilat olen todennut helpoiksi ja nopeiksi, yhdistelmät myös toimii. Ja kuten sanoin, värit on toinen asia, kunhan ne ovat viileitä sävyjä ja mielellään sopivat muuhun pukeutumiseen!

    Vastaa

    0
  4. Heh, mun arkimeikkiin teen ruskealla kynällä silmärajaukset ja laitan ripsarin. Kulmat laitan myös. Ei sen kummempaa.

    Vastaa

    0
  5. Vähän persikkaa poskiin ja luomiin lisätäkseen väriä muuten kalpeisiin kasvoihin.

    Vastaa

    0
  6. Käytän itse asiassa vain silmän rajausta ja ripsarii ja meikkipohjana bare mineralis. Tää on ainoo minkä osaan jotenkuten

    Vastaa

    0
  7. Käytän arkimeikissäni nuden ja ruskean sävyjä. Isadoran Nude-paletti ja UD:n Naked-paletti ovat kovassa käytössä.

    Vastaa

    0
  8. Tykkään eniten hohtavista kultaisista, vaaleanpunaisista ja taupen sävyistä, mutta kaikki "nudeen" viittaavat sävyt ovat vakioarsenaalia.

    Vastaa

    0
  9. Sävyt vaihtelee tosi paljon ja varsinkin vuodenaikojen mukaan. Nyt olen innostunut kylmistä luumunsävyistä.

    Vastaa

    0
  10. Erilaiset ruskean sävyt; punertavia, kultaisia jne. hiukan vaatetuksenkin mukaan. Kesällä käytössä vaaleammat sävyt, talvella tarvitaan tummempaa :).

    Vastaa

    0
  11. Oon luopunut muutama vuosi sit luomiväreistä, en jaksa käyttää tai opetella käyttämään. :) Hyvä ripsari on mun arjen tärkein silmämeikki, värikkäitä rajauksia sit spesiaalimmin.

    Vastaa

    0
  12. Käytän arkimeikissäni lämpimän ruskeita sävyjä, luumun sävyjä tai ihan vaan vaaleaa luomille rajauksen kera :)

    Olen päässyt itse testaamaan jo tätä kyseistä mascaraa ja täytyy sanoa että ensimmäiset kerrat kun kokeilin, niin lopputulos oli huono! Ripset taipuivat alaspäin ja koostumus oli ihan liian kosteaa ja sain aikaiseksi vain vähän vähän väriä omiin ripsiini. Jätin mascaran kuitenkin odottelemaan ja parin viikon päästä kokeilin uudelleen ja koostumus on ns. kuivahtanut omille ripsilleni sopivaksi ja lopputulos oli upea! :) Antaa näyttävyyttä ja erottelee :)

    Vastaa

    0
  13. Arkimeikki silmiin syntyy melkein aina UD:n alkuperäisellä Naked-paletilla.

    Vastaa

    0
  14. Käytän lähes ainoastaan alkuperäistä Naked-palettia arkimeikissäni, ja sen kuluneimpia nappeja ovat hohtavat vaaleat helmiäissävyt sekä mattaiset beige ja ruskea. Joskus sipaisen myös kultaista liikkuvalle luomelle.

    Vastaa

    0
  15. Käytän yleensä ruskeita sävyjä, jotka sopivat mielestäni parhaiten sinisille silmilleni. Joskus jotain kuparin sävyä, ud:n naked 2 sävy on lemppari ja käytän sitä melko usein, ruskean kaverina.

    Vastaa

    0
  16. Oon tosi laiska meikkaaja! Lähinnä käytän silmissä vain ripsaria, mutta joskus arjessa sekä juhlassa käytän ainoastaan naked2 :D

    Vastaa

    0
  17. olen niin tylsä että käytän vain luonnollisia ruskeita ja harmaita sävyjä, jokus vaaleanpunaista ja violettia. mutta kun niillä saa niin helposti aikaan paitsi arkimeikkejä myös juhlalookin :)

    Vastaa

    0
  18. Olen huomannut usein tarttuvani samaan aivan ikivanhaan luomiväriin, kun haluan nopean yhden sävyn meikin. Sävy on hohtava, mielestäni viileään taittava ruskea, jossa ei edes ole erityisen paljon pigmenttiä. En tiedä edes minkä merkin luomiväri on kyseessä, kun etiketti on kulunut, muistan vain että sävyn nimi on sienna brown.

    Toisia sävyjä arkimeikissä on mattaruskeat sekä melkein ihonvärisen keltaisen/persikan ja vihreän yhdistelmä.

    Vastaa

    0
  19. Mun arkimeikkiin kuuluu lähes aina persikkainen sävy poskilla - luomiväreistä ei sen sijaan ole vielä muodostunut jokapäiväistä meikkirutiinia Silloin kun niitä käytän, niin luomilla viihtyy erilaiset nuden sävyt :)

    Vastaa

    0
  20. Omaksi lemppariksi arkimeikissä on muodostunut violetin eri sävyt - saa tosi moniulotteisia ja vaihtelevia meikkejä aikaiseksi, mut myös riittävän hillittyjä jokapäiväiseen käyttöön. Joskus, kun violetin sävyt kyllästyttää vaihdan lämpimän sävyisiin ruskeisiin ja pronssisiin luomiväreihin ja rajauskyniin!

    Vastaa

    0
  21. Mun arkimeikki koostuu tällä hetkellä NYXin Warm Neutrals -paletin punaisenruskeista sävyistä. Oon ihan myyty niille <3

    Vastaa

    0
  22. Arkimeikissä mennään hillityillä nude-sävyillä (UD:n Naked-paletit!) tänään tosin ruusukultaa oliivinvihreällä rajauksella.

    Vastaa

    0
  23. Yleensä silmämeikkini rakentuu viileistä sävyistä nude-ruskea-luumu -akselilta. Välillä teen värikkään rajauksen kynällä, viime ainoina esim. smaragdinvihreä ja petroli on vetäneet puoleensa. :) Poskipunat mulla on yleensä aika hentoja ja neutraaleja persikka/pinkkipohjaisia. Huulipunissa suosikkini on sinipohjainen punainen, esim. Macin All Fired Up tai Relentlessly Red.

    Vastaa

    0
  24. Arkimeikissä käytän mustaa ripsaria, ruskeeta rajauskynää sekä silmissä että kulmissa ja jos aikaa on niin nude paletti on käytössä (Välillä se on matta ja välillä hohtava) sekä perikkaista poskipunaa tai vaaleanpunaista hohtavaa luomiväriä poskipäille.

    Vastaa

    0
  25. Tällähetkellä arkimeikissä käytän useimmin yhden sävyn värejä esim. harmaata, tummansinistä, kuparia, oranssia, persikkaa, roosaa.. Eli ehkäpä aika villisti, mutta silmälasit vievät huomiota paljon ja silloin ei luometkaan ole liian räiskyvät.

    Vastaa

    0
  26. Käytän arkimeikissä hyvin simppelisti vain yhtä väriä, joka on L'Orealin nuden paletin kevyesti hohtava punaiseen taittava sävy, olisikohan tuo sanomasi ruusubeige sitten oikea nimitys sille.

    Vastaa

    0
  27. Nudella mennään. Olen niin arka meikkaaja, että ruskeat sävyt tuntuvat turvallisilta :)

    Vastaa

    0
  28. Ihana arvonta! Mulla oli joskus Max Factorin Masterpiece ja se oli mainio, mutta ostan yleensä ripsarit kun halvimmalla saa, joten en ole sitä uudestaan hankkinut. Käytän aina poskipunaa, joko persikkaista tai pinkkiä.Suosin myös aurinkopuuteria kasvojen muotoiluun jos minulla on aikaa.
    Lempparituotteeni arjessa ovat Natural Coden Peach poskipuna- ja aurinkopuuteriduo, Laveran huulikiilto Sweet Melon ja joku lehden mukana tullut beige highlighter jossa ei lue valmistajaa.

    Vastaa

    0
  29. Ripsarissa ehdottomasti sävynä musta ja mielellään käytän vedenkestäviä sillä muut vaan tuntuvat tuhraantuvan ja varisevan pitkin päivää. Luomiväreissä juuri tekemäsi meikin suhteellisen vaaleat nude sävyt ovat suosikkejani, iltameikkiin toki tulee pistettyä sitten niitä tummempiakin sävyjä.

    Vastaa

    0
  30. Olen huono värien käyttäjä arkimeikissä, mutta jos innostun, niin innostun ysärin punaiseen vivahtavista, tummista ruskeista tai hyvin vaaleista sävyistä, joilla saa väsyneisiin silmiin kirkkautta.

    Vastaa

    0
  31. Erilaiset ruskean sävyt ovat parhaita arkimeikkiin. Tällä hetkellä yhdistettynä kullanhohtoisuuteen. Keväällä käytin mieluiten vaaleanpunaiseen taittavia ruskeita.

    Vastaa

    0
  32. Nudella mennään täälläkin. Erityisesti viileät ruskeat, taupe ja violettiin taittavat tuntuvat sopivan mun ihon sävyyn.

    Vastaa

    0
  33. Arkimeikin luottosävyiksi on muodostuneet lämpimät ruskean sävyt ja lisänä ihan pikku ripaus ruusukultaa.

    Vastaa

    0
  34. Aika usein käännyn ruskeiden sävyjen pariin, mutta vihreät ja siniset ovat myös kovassa käytössä :)

    Vastaa

    0
  35. Käytän turkoosia, oliivinvihreää, kuparia, vaaleita lämpimiä helmiäisnudesävyjä. Ripsari musta tai sininen.

    Vastaa

    0
  36. Arkimeikissäni käytän useimmiten erilaisia pronssin, kuparin ja ruskean sävyjä. Väripilkkuna usein vähän sinistä tai metsäisen vihreää :)

    Vastaa

    0
  37. Talviarjessa en käytä oikein muuta kuin ripsaria ja toisinaan jotain nudea luomilla. Kesällä taasen turkoosia ja erilaisia vihreän sävyjä. Jotenkin sitä vaan haluaa ottaa ilon irti kesästä.

    Vastaa

    0
  38. vaaleita sävyjä ja ruskeaa rajausta, välillä glitteriä ja toisinaan ihan mattaa :)

    Vastaa

    0
  39. Voi miten kaunis meikki <3 ja hyvin meikatut kulmakarvat! Hyvältä vaikuttaa, kokeillaan jos arpaonni osuisi kohdalle. Mieluitan käytän punertavia nudesävyjä jos on pakko valita jotain :)

    Vastaa

    0
  40. Pyrin pitämään arkimeikkini luonnollisena (vaaleaa ja viileänruskeaa), vaikka välillä tekisi mieli kikkailla enemmänkin. Macin Vex on yks mun lempiarkiluomiväri, tosi neutraali ja melko näkymätön, mutta silti siinä on aavistus "sitä jotain". :)

    Vastaa

    0
  41. Silloin kun arkena tulee luomiväriä laitettua, niin sipaisen luomille helmiäisenhohtoista, oikein vaaleaa beigeä vähän valoa tuomaan. Luomivärien käyttö kun ei vielä oo niitä mun suurimpia vahvuuksia, niin kiireisinä arkiaamuina en kerkeä yrittää mitään sen monimutkaisempaa. Juhlavampaan tilaisuuteen meikatessa tän hetken suosikki on NYCin matkalta mukaan tarttunut Elfin neljän värin paletti, josta löytyy oliivinvihreän ja kuparin sävyjä.

    Vastaa

    0
  42. Eniten käytän silmämeikissä nude sävyjä! Ei mitään kovin näyttävää..

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (53)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat