27.09.2014

Lukijan sohvalla - ja kynsi-iloa!

Alan olla yhä häkeltyneempi Karkkipäivän lukijoiden levittyneisyydestä universumissa. Minne tahansa menen, siellä tuntuu olevan lukija. :)

Voitteko kuvitella, että minut on jo tälläkin matkalla bongannut yksi lukija Ateenan Henkkamaukalla. Siis 4 miljoonan ihmisen kaupungissa, 3000 kilometrin päässä Suomesta, joku lukija sattuu samaan aikaan Hennesille kuin minä..! Kyllä siinä vähän hämmentyy maailman pienuudesta.

Olin alustavien suunnitelmieni mukaan menossa Sporadien jälkeen Koillis-Egean saarille.

Mutta nyt olenkin Santorinilla.

Sain nimittäin tänne kutsun Karkkipäivän lukijalta. :)

Lukijani Outi on Santorinilla kirjoittajakurssilla, ja keksi hetken mielijohteesta tarjota minulle kattoa pään päälle jos sattuisin olemaan Kykladeilla samoihin aikoihin. Koin kutsun mitä erinomaisimpana syynä muuttaa suunnitelmaa. :) Outi vaikutti niin kiinnostavalta ihmiseltä. Ylipäänsä tilaisuus päästä surffaamaan lukijan sohvalle kesken saarihyppelyni tuntui niin hauskalta ja odottamattomalta "seikkailulta" että ei muuta kuin lippu Santorinille!

Olen tosi iloinen että tulin. Meillä on ollut oikein mukavat kaksi päivää ja Outin seura toi piristävää vaihtelua viime viikkoina yksin viettämiini päiviin. Olemme "kälätttäneet" niin paljon että Outilla varmaan korvat soivat vielä kotonakin ja minä sain täydennettyä sosiaalisuus-varastoni pitkälle ensi viikkoon! ^_^

Ja Santorinihan nyt on yhtä huikea kuin viimeksikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Auringonnousu Kamarissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Auringonlaskun värejä Firassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

* * *

Lopuksi varaan oikeuden jakaa tarpeettoman ja informaatioköyhän kynsilakka-ilostuksen. :) Tätä varten blogit onneksi ovat alunperin syntyneetkin! ^_^

Ette tiedä miten erilaisen merkityksen kosmetiikka saa kun olet siitä eristyksissä...! Tai ainakin eristyksissä normaalielämäsi kosmetiikkamaailmasta. Kotona hukun kosmetiikkaan. Kynsilakan valintaan voi mennä kaksi päivää kun selaan sävykarttojani ja yritän päättää ottaisinko tällä kertaa siniseen taittavan vai marjapuuron sävyisen liilan, vai kenties kultaan shiftaavan. Vai lakkaisinko nyt kuitenkin vihreällä... Lakkoja on niin paljon että yksilöt katoavat massaan.

LakatEssence_pohjat

Ja täällä..! Kyllästyin nopeasti nuden väriseen, ainoaan matkakynsilakkaani ja päätin ostaa pienen värikimaran. Koin suunnatonta riemua pähkäillessäni Ateenan Hondos Centerissä mitä sävyjä ostaisin. Ja nyt olen niin innoissani kolmesta uudesta lakastani. :) Samaan tyyliin kuin olin teininä innoissani jokaisesta uudesta lakasta. Ne eivät kadonneet massaan.

Valinta kohdistui tietysti budjetin puitteissa niihin halvimpiin, ja Kreikassa halvin merkki on (käsittääkseni saksalainen) Essence. Merkki on minulle entuudestaan tuttu ulkomaan reissuilta ja olen aiemmin ostanut Essenceltä mm. hyvän geelilainerin. Tuotteet maksavat alkaen 1,30€.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostoskoriin päätyivät siniseen ja kevyesti turkoosiin shiftaava violetti, kimaltava vedenvihreä ja ahhhhh niin ihana henkäyksen verran pinkkinä hohteleva pastelliliila. Suosikki-liilani MACin Beautiful Iris -luomivärin kaksonen. <3

Essencen kynsilakat maksavat 1,99€.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liila on vain niin täydellinen..! <3 Toivottavasti saan nämä jotenkin mahtumaan litran kosmetiikkapussiini niin saan ne mukaan Suomeen.

Tänä aamuna satoi. Siksi vesipisarat kynsillä.

LakatEssence_kasi

Mun kynnet alkaa jo näyttää joltain...! :) :)

(Säästäkää kommenttinne eripituisuudesta, kuuluu asiaan! ^_^)

*

Huomenna suuntaan saarelle, jonne olen halunnut päästä jo todella pitkään. Sen Choraa kuvaillaan oppaassani vastustamattomasti näin; "The town of five squares, free of traffic and sitting atop a spectacular cliff, arguably the most beautiful inland island capital".

Saa nähdä voinko huomenna allekirjoittaa tuon väitteen...! :) Mahanpohjaa kutkuttaa joka kerta kun pääsen uudelle saarelle. Koskaan ei voi minkään opaskirjankaan tai netin kuvien perusteella päätellä, millainen persoona siellä odottaa. Saarilla on taipumus yllättää jollain tavoin  joka kerta. :)

16 comments on “Lukijan sohvalla - ja kynsi-iloa!”

 1. Ah, niin ihana Santorini <3 Sinne joskus, ehdottomasti.
  Ihanat lakat, eteenki toi sininen ^_^ eikä kynsien eri pituudet haittaa, ne kuitenkin on kauniin muotoiset :-)

  Vastaa

  0
  1. ne kuitenkin on kauniin muotoiset :-)

   Luulen että tuosta on eriäviä mielipiteitä :D ;)

   Mutta kiitos, itsestänikin nämä on tässä vaiheessa vielä ihan ok:n muotoiset, mutta lisäpituuden myötä ne tietysti lähtevät kieroutumaan. :P

   Vastaa

   0
 2. Mahottoman sööttejä lakkoja! Mun Trind-kokeiluni päättyi, saat halavalla vähän käytetyn yksilön jos haluat!

  Vastaa

  0
 3. Ihania! Tosi kiva on ollut lukea sun matkapostauksia, varsinkin nyt, kun viikon päästä lauantaina olen Rodoksella! :) Sinäkinhän olet käynyt siellä, luin yhen postauksen siitä. Meidän porukka ei kyllä mee Rodoksen kaupunkiin, vaan Kolymbiaan, joka ei ois ihan niin turistirysä kuin Rodos, itsekin tykkään sellaisesta "rauhallisemmasta" menosta. :) Sittenhän sen näkee, huippua kuitenkin! En oo siellä päin ennen käynyt.

  Kreikassa ilmeisesti kosmetiikka on halvempaa kuin Suomessa? Ainakin näyttäs nuo lakat olevan... Miten se Korres? Ei oo aikaisempaa kokemusta, mut sun suosittelujen perusteella voisin sitä ostaa. :D Tuliaisia itelle ja muille mietin... :)

  Ja ootko muuten koskaan missään reissuilla saanut ruokamyrkytystä? Ootko uskaltanut syödä mitä vain? Luulin jo, että sait mustekalasta ruokamyrkytyksen, mutta se etova olosi johtuikin muusta syystä siitä mustekalasta. :D

  Vastaa

  0
  1. Kreikassa ilmeisesti kosmetiikka on halvempaa kuin Suomessa?

   Itse asiassa ei oikeastaan, esimerkiksi L'Orealin tuotteet ovat jopa kalliimpia kuin Suomessa. Kreikan markkinoilta löytyy enemmän halpismeikkimerkkejä kuin Suomen, mutta Suomessakin myytävät kansainväliset sarjat ovat täällä samanhintaisia tai kalliimpia.

   Korres on täällä paljon halvempaa koska se on kreikkalainen merkki. :) Kannattaa ehdottomasti ostaa, esim. vartalovoiteet ja suihkutuotteet on yli puolet halvempia täällä (ja kannattaa pitää silmät auki sille mahtavalle Argan Oil -hiusvärille ;)) Kasvotuotteet on nekin sellaiset 30-40 prosenttia edullisempia Kreikassa.

   Ja ootko muuten koskaan missään reissuilla saanut ruokamyrkytystä? Ootko uskaltanut syödä mitä vain?

   En ole onnekseni saanut ja uskallan syödä mitä vain (mikä menee ruokavaliooni ;)).

   Vastaa

   0
 4. Sanni, oli mainiota tavata ja tutustua! Jatkukoon saariseikkailusi yhtä värikkäänä tästä eteenpäinkin.

  Vastaa

  0
 5. Äh, mä oon niiin kateellinen! Mäkin haluan matkustella (yksin) ympäri Kreikan saaristoa! Yöpyä ihanissa majapaikoissa ja tulla toimeen vähällä! Mulla ei juuri ole kokemusta (omatoimi)matkustelusta tai matkustelusta oikeastaan ylipäätään ja se harmittaa kyllä. Mäkin haluan kokea sun kuvailemia asioita. Ehkäpä jopa löytää itseni... Sekin on hieman hakusessa. Olen niin kade sun rohkeudelle ja ennakkoluulottomudelle. Ne kun ovat piirteitä, jotka kaikkein vähiten kuvaavat mua. Valitettavasti...

  Vastaa

  0
  1. Hei Pisamiina, älä ajattele noin... :) Itsestään löytää voimia ja rohkeutta joita ei uskonut olevan olemassakaan kun vain antaa sille tilaisuuden. Kuulostaa kliseiseltä, tiedän... mutta jos lähtisit yksin reissuun, luulen, että yllättyisit siitä mihin sinusta olisi. :) <3 Haleja!

   Vastaa

   0
 6. Noita Essencen meikkejä saa muuten nykyään myös Suomesta, ainakin Lahden Kärkkäisellä oli melkoinen valikoima aivan ihania ja käsittämättömän edullisia meikkejä! Osa luomiväreistä oli aika mitättömiä, mutta osassa taas oli pigmenttiä. Ja ne kynsilakat... <3

  Vastaa

  0
  1. Joo, joltain kuulinkin tämän Essence-uutisen :) Harmi vain että nuo Essencen lakat kuivuu ihan saiiiiiraan hitaasti. Ihania sävyjä, mutta laatu ei kokonaisuudessaan kovin hyvä.

   Vastaa

   0
  2. Hivenen hitaalla käyn, mutta sen verran on vielä pakko kommentoida, että meillä nämä kuivui nopeasti ja kestokin oli hyvä. Päiväkodissa työskentelevällä, jatkuvasti käsiään pesevällä ystävälläkin kesti suhteellisen siistinä lähes viikon. Toki kosteassa ja lämpimässä tämä kuivuu hitaammin kuin hyvällä ilmanvaihdolla varustetussa asunnossa talviaikaan, kun ilmankosteus on ihan eri :) Hintaansa nähden vaikuttaa kuitenkin yllättävän hyvältä.

   Vastaa

   0
  3. Saatat hyvinkin olla oikeassa siinä, että mun kuivumiskokemus oli niin huono johtuen juuri ilmastosta :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (59)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)