26.05.2024

Esittelyssä kaikki Dermosilin seerumit - löydä omasi!

Kaupallinen yhteistyä: Dermosil

Tänään minulla on ilo esitellä kaikki Dermosilin seerumit! 😍

Dermosililla on poikkeuksellisen laaja seerumivalikoima koostuen peräti kahdestatoista seerumista. Tämän kirjoituksen luettuasi tiedät, mikä tai mitkä niistä hyödyttävät juuri sinun ihoasi. Rrrakastan seerumeita, joten tämä on minulle todellinen suosikkiaihe..!

Minulla on teille myös alekoodi:

koodilla SANNI saa -20% alennusta kaikista Dermosilin seerumeista ja kasvoöljyistä 26.5.-2.6.2024.

Dermosil seerumit

Dermosilin vaikuttavassa seerumiportfoliossa on "tehotippoja" kaikkiin mahdollisiin ihotiloihin: kosteuttavaa, rauhoittavaa, ravitsevaa, silottavaa, kirkastavaa ja heleyttävää.

Seerumi on täydellinen lisätuote kasvoveden ja kosteusvoiteen  (tai öljyn) väliin sujautettavaksi, ja täsmähoidat sillä näppärästi niin pintakuivuutta, ärtyneisyyttä, juonteita, finnejä kuin pigmenttiläiskiäkin.

KOSTEUTTAVAT SEERUMIT

Lähes kaikki seerumit tuovat ihoon muiden hyötyjensä ohella myös kosteutta, mutta näiden kolmen Dermosil-seerumin pääfunktio on nimenomaan kosteutus ja pääaktiiviaineet ovat humektantteja: Sensitive Hydrating, Vitamin E Hyal x 4 sekä Skin Comfort Collagen Power.

SENSITIVE HYDRATING SERUM 7,90€ / 30 ml

Aleoodilla 6,32€

Tämä on yksi omia lemppareitani! 😍 Lempeä ja kosteuttava koostumus voisi melkein olla luonnonkosmetiikkaa, niin suuri osa sen ainesosista on luonnollisia.

Seerumi sisältää kosteuttavina aineina glyserolia, manteliöljyä, skvalaania, sheavoita, sakkaridi-isomeraattia ja glukonolaktonia. Koostumus on geelifluidimainen. Tässä on mielestäni Suomen parhaan hinta-laatu-suhteen kosteuttava seerumi - melkein vitsi, että tämän hinta on alle 8€! (Kalpene, Normal..! 😅)

Sensitive Hydrating Serum on hajusteeton.

VITAMIN E HYAL x 4 -SERUM 8,50€ / 30 ml

Alekoodilla 6,80€

E-vitamiini-sarjan kosteusseerumi perustaa tehonsa neljän eri molekyylikoon hyaluronihapolle. Hyaluronihappo on yksi kaikkein tehokkaimpia (ellei tehokkain) kosteutta sitova aine, ja lisäksi mikrokokoisella hyaluronihapolla on todettu kollageenin sekä ihon oman hyaluronihapon tuotantoa buustaavia vaikutuksia.

Verrattuna Sensitive-seerumiin Vitamin E Hyaluron tarjoaa teknologialtaan hyvin erilaisen seerumin. Kumpikin kosteuttaa, mutta eri ainesosilla ja erilaisella rakenteella. Siinä missä Sensitive-seerumi sisältää luonnollisia raaka-aineita ja useita eri humektantteja, Hyal X 4 keskittyy hyaluronihappoon ja sen koostumus on kosmeettisesti hiotumpi ja ns. elegantimpi, sisältäen mm. silkkisyyttä luovaa dimetikonia. Mikään "muovisen" silikoninen tämä ei ole.

Seerumissa on E-vitamiini-sarjan signature-tuoksu (jota en osaa kuvailla, se on kuitenkin aika neutraali).

COLLAGEN POWER SERUM 14,90€ / 30 ml

Alekoodilla 11,92€

Skin Comfort -linjan kollageeni-seerumi tarjoaa trion hienostuneimman version kosteutukseen. Maitofluidimainen, ihoa ihanasti pehmentävä koostumus sisältää skvalaania, kollageenia, leväuutetta ja pantenolia.

Hydrolysoitu kollageeni omaa erinomaisen kosteudensitomisominaisuuden, minkä lisäksi se on myös emollienttinen ja ihon pintaa silottava ja pehmentävä. Ihoidenttinen lipidi skvalaani peesaa kollageenia ihon kevyenä ja tehokkaana pehmentäjänä.

Alaria esculenta -ruskoleväuute puolestaan suojaa ihoa antioksidanttisesti sekä hidastaa ikääntymisen merkkejä. Sen sisältämät florotanniinit sekä fukoksantiini suojaavat ihoa mm. UV-säteilyn vaurioilta ja valovanhenemiselta. Alginaatti- ja fukoidaani-polysakkaridit kosteuttavat. Tämä seerumi kuuluu oikeastaan kosteuttavien anti-age-seerumien kategoriaan. Seerumi on silikoniton ja siinä on Skin Comfort -sarjan tunnustuoksu.

ANTI-AGE-SEERUMIT

Tähän kategoriaan kuuluvat Dermosilin retinoli-serumi, kuoriva glykolihapposeerumi sekä niasiiniamidiseerumi (ja voisi tuon Collagen-seeruminkin tänne laittaa mietona anti-age-seerumina - se muuten sopii mainiosti ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin!)

RETINOL REVIVING SERUM 14,90€ / 30 ml

Alekoodilla 11,92€

Jälleen hieno resepti tässä seerumissa! 😍 Vaikutun kerta toisensa jälkeen Dermosilin tuotteiden hinta-laatu-suhteesta, joka on verraton. Tämäkin seerumi olisi voitu toteuttaa halvoilla teknisillä täyteaineilla ja laittaa joukkoon tähtiaine-retinoidi, mutta pullo kätkee sisäänsä oikein mainion cocktailin hoitavia ja kosteuttavia aineita jo ilman retinoliakin!

Itse retinoli muuten on tarkemmin sanottuna muotoa HPR, eli Hydroxypinacolone Retinoate. Myös kauppanimellä Granactive Retinoid tunnettu A-vitamiiniyhdiste muuntuu ihossa suoraan A-vitamiinin biologisesti aktiiviseksi muodoksi eikä vaadi konversioita. Samalla se on kuitenkin retinolia hellävaraisempi.

Seerumin muita hoitavia aineita ovat glyseroli, pantenoli, pantolaktoni ja ksylitoli (kosteuttavat), jojobaöljy ja jojobaesterit (pehmentävät ja ravitsevat) sekä parsakaalin siemenöljy (suojaa ihoa antioksidanttisesti ja parantaa ihon elastisuutta). Sisältääpä seerumi myös probioottista kombuchaa, joka parantaa ihon suojakerrosta ja tuo iholle hehkua.

Koostumus on fluidimainen ja seerumissa on miedosti parfymoitu tuoksu.

EXFOLIATING NIGHT SERUM 13,90€ / 30 ml

Alekoodilla 11,12€

Kuoriva yöseerumi sisältää monivaikutteista anti-age-sankari glykolihappoa. AHA- eli hedelmähappoihin kuuluva glykolihappo tunnetaan parhaiten ihoa kuorivasta ja tehokkaasti kirkastavasta vaikutuksestaan, mutta se on myös ainoa hedelmähapoista, joka myös stimuloi kollageenin tuotantoa. Se kuuluu retinolin, C-vitamiinin sekä niasiiniamidin rinnalla tehokkaimpiin ja eniten tutkittuihin - sekä tieteellisesti tehonsa osoittaneisiin - anti-age-ainesosiin. Kaiken lisäksi glykolihappo myös sitoo kosteuttaa. Ja poistaahan se miliumejakin sekä häivyttää pigmenttimuutoksia, kiitos ihon pintaa kuorivan vaikutuksensa! 😅

Huomioitavaa: glykolihappo ei sovi herkälle iholle. Tämä seerumi sopii Sinulle, jos tiedät, että ihosi kestää hyvin hedelmähappoja eikä ole herkästi reagoiva.

Dermosil ei ilmoita seerumin glykolihappopitoisuutta, mutta happo on incissä toisena ja tuotetiedoissa kerrotaan mahdollisesta kihelmöinnistä, mitkä viittaavat tehokkaaseen pitoisuuteen. (Kihelmöinti kuuluu asiaan, kun AHA-happoja on kuoriva pitoisuus.) Minun ihoni on niin tottunut happoihin, että minun ihollani Exfoliating Night Serum ei aiheuta kuumottelua. Aamulla ihon pinta on selvästi sileämpi, joten kuorivan vaikutuksen voi kyllä havaita.

Dermosil seerumit Niasiiniamidi

NIACINAMIDE BOOSTER 13,90€ / 30 ml

Alekoodilla 11,12€

Tässä meillä on todella tehokas niasiiniamidiseerumi! Verrattuna alkuvuodesta esittelemääni saman hintaluokan markettibrändin niasiiniamidiseerumiin, Dermosilin boosterissa on yli 3-kertainen määrä niasiiniamidia. 👏 Boosterin sisältämällä 7% pitoisuudella on mahdollista saavuttaa kaikki niasiiniamidin laajat hyödyt aknesta ryppyihin ja hyperpigmentaatioon.

Kuten olen monesti maininnut, niasiiniamidi on kaikkein laajavaikutteisin ihon kuntoa edistävä kosmetiikan aktiiviaine. Ei tule mieleen yhtäkään toista ainesosaa, jolla olisi kaikki nämä vaikutukset:

⭐️ Kirkastaa - niasiiniamidi häivyttää ihon liikapigmentaatiota ja tasoittaa sekä kirkastaa ihon sävyä.

⭐️ Vahvistaa - niasiiniamidi korjaa ja vahvistaa ihon suojabarriääriä sekä stimuloi keramidien tuotantoa, tehden ihosta vastustuskykyisemmän ulkoisille rasitteille ja kosteuskin säilyy ihossa paremmin.

⭐️ Supistaa huokosia ja hillitsee rasvoittumista - niasiiniamidi auttaa säätelemään ja normalisoimaan talintuotantoa, mikä vähentää ihon kiiltelyä sekä pitää huokoset pienempinä ja supistuneina.

⭐️ Vähentää epäpuhtauksia - normalisoimalla talintuotantoa sekä vähentämällä ihon tulehdusta, niasiiniamidi vähentää myös ihon epäpuhtauksia.

⭐️ Häivyttää juonteita ja ryppyjä - niasiiniamidi stimuloi kollageenin sekä muiden ihon sidekudoksen proteiinien tuotantoa --> iho säilyy sileämpänä.

KIRKASTAVAT SEERUMIT

Tähän ryhmään kuuluvat ilman muuta myös anti-age-kategorian Exfoliating-seerumi sekä Niasiiniamidi-boosteri. Jos et kuitenkaan kaipaa kirkastavalta seerumiltasi "järeämpiä" anti-age-vaikutuksia, vaan toivoisit vain raikasta heleyttä sekä antioksidanttista suojaa, silloin suuntaa katseesi Dermosilin C-vitamiiniseerumiin sekä Fresh Glow -seerumiin. 💫

Dermosil seerumit C-vitamiini

VITAMIN C SERUM 14,90€ / 30 ml

Alekoodilla 11,92€

Dermosil käyttää C-vitamiiniseerumissaan rasvaliukoista Askorbyyli-tetraisopalmitaattia. Se kuuluu tutkituimpiin C-vitamiinijohdannaisiin ja on erittäin stabiili. Se kirkastaa ihoa ja suojaa ihoa antioksidanttisesti erityisesti UV-säteilyn aikaansaamilta vapailta radikaaleilta ja valovanhenemiselta. Siksi C-vitamiini on ihan parhaita antioksidantteja juuri kesäaikaan! Askorbyyli-tetraisopalmitaatti ei herkistä ihoa auringolle, päin vastoin. Voit siis käyttää sitä aamuin illoin, mutta aivan erityisen paljon se hyödyttää ihoa aamuisin ja päivänvalossa käytettynä.

Dermosilin C-vitamiiniseerumi sisältää lisäksi E-vitamiinia, joka toimii synergisesti C-vitamiinin kanssa ja vahvistaa sen tehoa, sekä granaattiomenan siemenistä valmistettua Luminia Granatum™ -aktiiviainetta, joka myös kirkastaa ihoa ja hillitsee melaniinisynteesiä.

Dermosilin C-vitamiiniseerumi on koostumukseltaan emulsiomainen ja mukavan kosteuttava. Ja - siinä on aivan ihana sitrushedelmäinen tuoksu! 😍

FRESH GLOW SERUM 8,90€ / 30 ml

Alekoodilla 7,12€

Fresh Glow -seerumi yhdistää ihoa kirkastavan niasiiniamidin sekä valoa heijastavat ja ihoa välittömästi heleyttävät pigmentit. Fresh Glow on niasiiniamidi-pitoisuudeltaan kevyempi kuin Niacinamide Booster, ja ideana on luoda iholle hehkua sekä kosteuttavilla aineilla että ihoa kaunistavilla ja heleyttävillä pigmenteillä. Seerumi on väriltään pronssinhehkuista, mikä saattaa yllättää, kun tuotetta puristaa tuubista ekaa kertaa, mutta iholle jää vain hyvin hienovarainen hehku.

Kosteuttaviin aineisiin lukeutuvat glyseroli, rapsiöljy, hyaluronihappo, betaiini, joukko aminohappoja (osa aminohapoista on muuten ihoidenttisiä NMF-ainesosia ja toimivat humektanttisesti ;)) sekä persikan, vadelman ja omenan uutteet.

Tämä on kiva tuote nuorelle ensimmäiseksi seerumiksi sekä kaunistava seerumi aikuisemmalle samealle iholle.

Seerumissa on marjaisen makea parfymoitu tuoksu.

RAUHOITTAVAT SEERUMIT

Viimeisenä kolmen seerumin kopla, joka rauhoittaa ärtynyttä, stressaantunutta tai punoittavaa ihoa: antioksidanttinen puolukkaseerumi, öljypohjainen Anti-Redness-seerumi sekä raikas Anti-Stress-seerumi. Kukin näistä rauhoittaa ihoa, mutta aivan eri mekanismeilla.

ANTI-REDNESS SERUM 14,90€ / 30 ml

Alekoodilla 11,92€

Kuivaöljymäinen Anti-Redness-seerumi on suosikkejani! Sen MCT-öljypohja on ihanan kevyt ja tuntuu iholla silkkiseltä. Lisäksi seerumi sisältää ihanasti ihoa hoitavan yhdistelmän avokadoöljyä, skvalaania, valkohilpan siemenöljyä ja kauraöljyä.

Saattaisin itse nimetä tämän seerumin toisin. Se on kyllä rauhoittava, kiitos kauraöljyn ja bisabololin, mutta itse myisin tämän ennen kaikkea kuivalle ja aikuiselle iholle ravitsevana seerumina. 😍 Sensitive-seerumin ohella tämän koostumus on melkeinpä luonnonkosmetiikkaa. 🌿

ANTI-STRESS-SERUM 13,90€ / 30 ml

Alekoodilla 11,12€

Anti-Stress-seerumi on öljytön ja raikas seerumi joka kosteuttaa, raikastaa ja viilentää stressaantunutta ja pintakuivaa ihoa.

Erittäin kevyt, lähes nestemäinen seerumi sisältää glyserolia, kahta eri ksylitolia sekä ihoa viilentävää mentyylilaktaattia. Tämän seerumin erityishyöty on nimenomaan viilentävyys sekä ihon välitön raikastaminen. Seerumissa on mieto ja neutraali parfymoitu tuoksu.

Dermosil seerumit Puolukka

LINGONBERRY SERUM 13,90€ / 30 ml

Alekoodilla 11,12€

Viimeisenä esittelyyn pääsee antioksidanttinen Puolukkaseerumi. Sen pääaktiiviaine puolukansiemenöljy on ihonhoidon vähemmän tunnettu moniottelija ja superstara, josta on hyötyä moneenkin ihotilaan. Viime vuosina fantastista puolukansiemenöljyä on alkanut ilahduttavasti näkyä yhä useammassa ihonhoitotuotteessa. 😍

Puolukansiemenöljyn rasvahapoilla on ihoa kirkastavia vaikutuksia ja sen sisältämä reseveratrol puolestaan auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja laskemaan ihon punoitusta. Puolukansiemenöljy on myös anti-age-vaikutteista ja tasoittaa ihon pieniä juonteita.

Lingonberry-seerumissa on myös rauhoittavaa allantoiinia, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja pehmentävää rapsiöljyä. Koostumus on maitomainen ja seerumi tuntuu iholla mukavan ravitsevalta. Tässä seerumissa on poikkeuksellisesti voimakas tuoksu: se tuoksuu makean marjaiselle.

Hauskana sattumana, eräs lukija jätti juuri tässä pari päivää sitten kommentin mun "Kuinka hoitaa punoittavaa ihoa" -postaukseen, ja siinä lukee näin: "Dermosilin puolukkaseerumi on pelastanut mun couperosa/ruusufinninaaman." 🙏🏻 (Mulla on muuten ihan parhaat lukijat, kun he aktiivisesti jakavat muiden hyödyksi täällä omia käyttökokemuksiaan! You guys best! 🤩)

Dermosil seerumit

Löydä oma Dermosil-seerumisi alehintaan koodilla SANNI. 🌞

Saat koodilla -20% alennusta kaikista Dermosilin kasvoöljyistä ja seerumeista 2.6. saakka.

Vinkki: tee kuten meikäläinen, ja yhdistä seerumi kasvoöljyyn! ☺️ Dermosilin Sensitive Jojoba-kasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan ja suojaamaan, myös rasvoittuvalle ja sekaiholle, Skin Comfort -kasvoöljy taas sopii ikääntyneelle iholle.

.

P.S. Dermosilin seerumi nro. 12, SOS Barrier Protect, ilmestyi niin hiljattain, ettei ehtinyt mukaan tähän esittelyyn.

24 comments on “Esittelyssä kaikki Dermosilin seerumit - löydä omasi!”

 1. Kiinnostavia seerumeita! Kysyisin, että voisiko sopivalla seerumilla tuoda lisää vesikosteutusta jos on vaikeuksia löytää sopiva kasvovesi? Laponien kasvovesi ollut käytössä, mutta ihon ollessa herkimmillään sekin polttelee ja aiheuttaa näppyjä. Potassium sorbate lienee syynä.

  Vastaa

  1
  1. Kysyisin, että voisiko sopivalla seerumilla tuoda lisää vesikosteutusta jos on vaikeuksia löytää sopiva kasvovesi?

   Kyllä voi. Dermosilin seerumeista Sensitive olisi siihen täydellinen sulle ❤️

   Vastaa

   1
 2. Olen kokeillut useita Dermosilin seerumeita. Useimmat ovat menneet kategoriaan "ihan ok" mutta erityisempää tehoa en ole huomannut. Tuntuma on ollut aika ohut ja vesimäinen. En epäile etteivätkö seerumit sisältäisi niitä ainesosia mitä luvataankin. Olen kuitenkin miettinyt, että veden määräähän tuotteesta ei ilmeisesti ole missään nähtävillä? Mikä on ns. tehoaineiden osuus? Tämä tiedon puute koskee tietysti muitakin merkkejä kuin Dermosilia. Kun vertaan esim. Evolven seerumeihin (hinta on tietysti moninkertainen Dermosiliin verrattuna, riittävät tosin pitkäksi ajaksi) ovat tehot ihan eri luokkaa. Jos on suht ongelmaton, ei vielä ikääntymisestä kärsivä iho, niin ovat varmaan ihan kelpo tuotteita.

  Vastaa

  0
  1. Olen kuitenkin miettinyt, että veden määräähän tuotteesta ei ilmeisesti ole missään nähtävillä? Mikä on ns. tehoaineiden osuus?

   Veden määrä on vesipohjaisessa seerumissa tyypillisesti 80-90%. Mikä koskee suurinta osaa seerumeita, öljypohjaiset ovat vähemmistöä.

   Mitä tulee aktiiviaineiden pitoisuuteen, myös ne mitataan tyypillisesti prosenteissa, ainoastaan tiettyjä C-vitamiinin johdannaisia, puhdasta C-vitamiinia ja (hyvin harvoin) niasiiniamidia käytetään yli 10% pitoisuuksina. Mm. hyaluronihappoa käytetään tyypillisesti 1-3%, retinolia max 1%, salisyylihappoa max 2% ja glykoli- ja maitohappoa 5-10% (kun haetaan kuorivaa pitoisuutta). Kasviutteita on harvemmin yli 5%, moni niistä vaikuttaa jo muutaman prosentin pitoisuudella.

   Näin ollen on siis täysin seerumille ominaista, että vettä on kirkkaasti suurin osa, seuraavaksi eniten on teknisiä aineita ja itse aktiiviaineita on max 10%.

   Jos haluaa parhaan hinta-laatu-suhteen, kannattaa aina valita öljypohjainen seerumi. Koska öljy itsessään hoitaa ihoa, ja öljystä riippuen tuo ihoon runsaasti vitamiineja, antioksidantteja, omega-rasvahappoja ja muita ravitsevia mikroaineita, on öljy aivan ylivertainen pohja ihonhoitotuotteessa. Ei tarvitse paljon miettiä, hoitaako 90% vettä vai 90% öljyä ihoa enemmän. (Vesiliukoiset aktiiviaineet kuten niasiiniamidi ja askorbiinihappo jne tosin vaativat tietysti vesipohjan).

   Vesipohjaksi voi vielä valita hoitavamman vaihtoehdon, eli vaikkapa aloe veran, ruusuveden, koivunmahlan, mutta se nostaa hintaa heti reippaasti.

   Kun vertaan esim. Evolven seerumeihin (hinta on tietysti moninkertainen Dermosiliin verrattuna, riittävät tosin pitkäksi ajaksi) ovat tehot ihan eri luokkaa

   Useassa Evolven seerumissa on joko öljypohja tai aloe vera -pohja, jo se tekee niistä aivan eri tavalla hoitavan kuin Dermosilin vesipohjaiset seerumit. Ja hinta on, kuten sanoitkin, moninkertainen.

   Vastaa

   3
 3. Voitko tehdä postauksen Dermosilin kasvovoiteista? Myös miesten kasvovoide kiinnostaa. 🙏

  Vastaa

  1
 4. Olisko sulla vinkata Dermosililtä tai luonnonkosmetiikkaa poikaystävälle, jonka sain just ja just ylipuhuttua kokeilemaan ihonhoitotuotteita? Oletan että hänellä on normaali/ sekaiho, nyt huomannut että hieman kuivahko kun ei ole useaan vuoteen rasvannut (🙈🙈🙈). Pitäis olla yksi tuote, mutta sain ylipuhuttua että jos kuitenkin kaksi: kosteuttava (hoitovesi?) ja rasva.

  Vaatimukset: ei erikoisuuksia, ei saa tuoksua/ haista, ei saa jättää rasvaista tunnetta iholle ja dermosilin geelikin tuntui liian oudolta. Mielellään mahdollisimman halpa/ hyvä hintalaatusuhde, mutta se pienimpänä kriteerinä.

  Vastaa

  0
  1. Mulle tulee mieleen Laponien Balancing Essence ja Laponien Light-voide. Eivät ole halvimmasta päästä, eivät tosin kalliimpiakaan. Tuo Essence-kasvovesi on superkosteuttava, mutta ei tunnu iholla yhtään miltään, on siis täysin vesimäinen.

   (Olisin suositellut Dermosilin Hydrogeeliä, mutta jos se tuntui "oudolta", niin jätetään geelit pois :D Dermosilin kasvovoiteita en tunne riittävän hyvin, että osaisin tehdä suositusta niiden joukosta. Itse kun en enää käytä kasvovoiteita, niin ne ovat monien merkkien kohdalla mulle "harmaata aluetta". Parhaiten tunnen luonnonkosmetiikan kasvovoiteet.)

   Vastaa

   1
 5. Olipa hyvä esittely, kiitos tästä! 😍 Kiinnostuin tuosta kollageeniseerumista, kuulostaa just mulle sopivalta.

  Vastaa

  0
 6. Mä oon käyttänyt sun vinkistä jojobaölyä ja Dermon Hyaluroniseerumia yhdessä ja toimivat tosi hyvin mun sekaiholla! ☺️

  Vastaa

  0
 7. Oletko nähnyt Riemannin P20 Sensitive-linjan vartaloaurinkovoidetta missään myytävänä? Tämä tuli mieleen, sillä olen ostanut kyseisen linjan kasvoaurinkovoiteen (ja käyttänyt jo loppuun vartalolla), ja nyt haluaisin ostaa vartaloversion samasta tuotteesta. Ja kun mainitsit nimenomaisesti tuon sensitive-lijan olevan filttereirtään todella hyvän, niin oletin automaattisesti, että tästä on myös vartaloaurinkovoide.

  Vastaa

  0
  1. Nyt on Olivia Kleinin misti testattu. Muuten on hyvä mutta suihkauksella tuotetta tulee liikaa.

   Vastaa

   0
  2. Harva suihkepullo omaa sellaisen täydellisen tasaisen ja hienojakoisen suihkeen. Tämän olen todennut. Siksi säilytän hyviksi havaitut pullot, ja siirrän huonompien suihkemekanismien pullojen sisällön niihin. 👍

   Vastaa

   0
  3. Noin pyrin itsekin tekemään. Ei tuo Olivia Kleinin suihke ole ehkä niinkään epätasainen vaan ennemminkin kasvovesipisarat tulevat iholle todella isossa koossa. Mutta kiva tuote joka tapauksessa ja pakkaus on rennon tyylikäs.

   Vastaa

   0
 8. Hei, olen seurannut aurinkovoidepostauksiasi somesta. Kiitos niistä, ne ovat huippuja! Kysyisin vielä, mistä tietää suojan olevan fysikaalinen tai kemiallinen? Itse suosisin jälkimmäistä helpon peseytyvyyden vuoksi. Ja vielä sellainen huomio, että kun selaan blogiasi puhelimella, kuvat venähtävät pituussuunnassa. Tietokoneella ei ole tätä ongelmaa.

  <3

  Vastaa

  0
  1. Kysyisin vielä, mistä tietää suojan olevan fysikaalinen tai kemiallinen?

   Fysikaalisessa näet ihan incin kärjessä joko Zinc Oxide tai Titanium Dioxide tai kummatkin :)

   Kemiallisia filttereitä puolestaan on kymmenittäin, fysikaalisia vain nuo kaksi.

   Ja vielä sellainen huomio, että kun selaan blogiasi puhelimella, kuvat venähtävät pituussuunnassa. Tietokoneella ei ole tätä ongelmaa.

   Kiitos huomiosta, välitän tiedon IT-tuelleni. :)

   Vastaa

   0
 9. Palaan vielä vartalon aurinkovoiteen pois pesuun. Eli Twistbe:ssa myynnissä tämmöinen Douce Nature Karite suihkuvoide. Mielipidettäsi kyselen 😊 Lähinnä mietin tämän Evolven kesken.

  Vastaa

  0
  1. Se on vesipohjainen, eli ei poista aurinkovoidetta yhtä hyvin kuin öljy. Tuo Douce Nature on ikäänkuin "suihkuemulsio", eli puhdistaa samaan tapaan kuin meikinpuhdistusmaidot.

   Vastaa

   0
  2. Itse oon huono lukeen incejä, mutta jotenkin tän itsekin näin ymmärsin. Mutta Twistbe mainostaa juurikin aurinkovoiteen poistamiseen. Ja vettähän tämä sisältää eniten.
   Karkkipäivän Sanniin luotan enemmän 😊😊😊
   Kiitos, kiitos, kiitos!

   Vastaa

   0
  3. Joo, tiedän että Twistbe mainostaa tätä siten 🙂 Ehkä se jonkun iholla sitten kykenee poistamaan mineraaliaurinkovoiteen, mutta mun iholla tämä oli heikko suoritus. Mun omaan logiikkaan ei avaudu se, MIKSI tämä poistaisi aurinkovoiteen, kun tämä on emulsio, mutta ehkä kaikkea ei tarvitse ymmärtää 😅

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (67)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)