06.03.2024

Tätä meikkituotetta olen käyttänyt kaikkein eniten elämässäni

Tässä on kosmetiikkatuote, jota olen käyttänyt kaikkein eniten koko elämässäni. Olen käyttänyt tätä tuotetta lähestulkoon joka ikinen päivä vuodesta 2006 saakka: IsaDora Inliner Kajal sävyssä 56 Blonde. Jos meikkaan, laitan Blondea. Aina.

(En tosin ole ihan varma, aloinko käyttää tätä 2006 vai 2007... No, kauan sitten, joka tapauksessa. :D)

Isadora Inliner Kajal Blonde

Tätä nuden sävyistä kajalia käytetään alaluomella sisärajauksena. Sen pointti on neutraloida sisäluomen punoitusta, ja luoda täten raikkaampi ja virkeämpi ilme. Nuden sävyisellä kajalilla saa myös "huijattua" silmää hieman suuremman näköiseksi, koska se luo kauempaa katsottuna vaikutelman suuremmasta silmän valkuaisesta.

Isadora Inliner Kajal Blonde

Tässä ennen/jälkeen -kuva IsaDoran Blonde-kajalkynällä tänä aamuna.

Ero on pieni ja tavallaan huomaamaton, mutta kuitenkin merkittävä. Jos en laita nudekajalia, silmäni näyttävät mielestäni väsyneiltä. Tänä aamuna alaluomi ei tosin punoittanut niin paljon kuin se joskus tekee. Joinain aamuina tilanne on toinen ja alaluomi punoittaa niin, että näytän suunnilleen krapulaiselta. Silloin nudekajal pelastaa koko ilmeen..! 🤗

Isadora Inliner Kajal Blonde

Olen parhaillaan reissussa Norjassa ja Blonde-kajal oli unohtunut kotiin. Koska kotona oleva Blonde on muutenkin pian loppumassa, päätin ostaa reissusta uuden.

IsaDoran meikit olivat paikallisessa Vita-kosmetiikkaliikkeessä alennuksessa, joten nappasin samalla kolme, niin onpahan jemmassa. Olen nimittäin välillä miettinyt, mitä sitten tekisin, jos Blonde-kajalin valmistus joskus lopetetaan..? Se on Paras laatuaan, eikä mikään toinen ihon sävyinen kajal ole yhtä hyvän sävyinen eikä yhtä kestävä. Luomen limakalvo on tunnetusti haastava alue meikkikynälle pysyä koko päivää, mutta tämä pysyy. 🙏🏻 Lisäksi kynän koostumus on muutenkin täydellinen; juuri sopivan pehmeä herkälle alaluomelle ja erittäin pigmenttinen.

Isadora Inliner Kajal Blonde

Jotkut käyttävät alaluomella valkoista kajalia, mutta sen kontrasti ihon sävyyn on mielestäni liian suuri. Minusta nudekajal toimii kaikkein parhaiten, kun se on huomaamaton ja niin lähellä ihon sävyä kuin mahdollista. Silloin tulos on luonnollisin. IsaDoran Blonde on neutraali beigeen taittava nude ja hyvin lähellä mun ihon sävyä.

Olen testannut useita nudekajaleita, ja useimmat ovat liian vaaleita - tai sitten kellertäviä. Tai: eivät pysy kuin pari tuntia. IsaDoran Blode on parhautta, sitä en vaihda. 💎

Ennen & jälkeen - kyllä vain silmät näyttävät "raikkaammilta" nudejakalilla 

Vuosi vuodelta tämäkin tuote on kallistunut, ja hämmästyin kun huomasin, että sen hinta Sokoksella on jo 13,90€..! Aika paljon kajal-kynän kaltaisesta perusmeikkituotteesta.

Vinkki & * mainoslinkki: googlatessani IsaDoran kajalien hintoja verratakseni Suomen hintoja Norjaan, bongasin Blonde-kajalin * Eleveniltä tarjoushintaan 7,90€. Olisi pitänyt tuolta itsekin rohmuta..! Norjan hinta taisi olla jotain kympin tienoilla. ;D

Onko joukossanne muita IsaDoran Blonde-kajalin faneja? :)

81 comments on “Tätä meikkituotetta olen käyttänyt kaikkein eniten elämässäni”

  1. Mulla on tää sun suosituksesta ja laitan jos muistan :) Ei pysy mulla kovin kauaa mutta hetken toki! :)

    Vastaa

    1
    1. Ei pysy mulla kovin kauaa mutta hetken toki! :)

      Oho..? Onkohan mulla tavallista kuivemmat sisäluomet kun mulla tää pysyy aamusta iltaan..!

      Vastaa

      2
  2. Olen käyttänyt samaa kajalia siitä asti kun luin siitä blogistasi, siitäkin taitaa olla jo lähemmäs kymmenen vuotta aikaa :) Ihan paras tuote!

    Vastaa

    1
    1. Tämä on legenda..! Oletettavasti moni muukin rakastaa tätä kun on ollut valikoimassa 20+ vuotta. Pitkä ikä meikkikynälle..!

      Vastaa

      2
    2. Oetko ajatellut että silmäsi punottavat sen vuoksi että käytät sitä.

      Vastaa

      1
  3. Todellakin olen fani! Kiitos sinulle tästäkin hyvästä vinkistä. Varmaan yli 10 vuotta olen jo käyttänyt.

    Vastaa

    1
  4. On! Luin tästä joskus aikoinaan mielestäni juuri sinun blogista ja on siitä lähtien ollut käytössä 😊

    Vastaa

    1
  5. Minä olen käyttänyt tätä kajalia siitä lähtien kun siitä blogissa ensimmäistä kertaa vinkkasit :)

    Vastaa

    1
  6. Kokeilin tätä itsekin pari vuotta sitten, mutta jotenkin näytti liian punertavalta omissa silmissäni. Liekö sitten todella keltainen ihoni ja vihreät silmäni korostaneet tuotteen pientä vaaleanpunaista vivahdetta... Mutta yhtä kaikki, pidin kynän tuomasta kirkastavasta efekstistä! Enää en tosin tätä merkkiä käytä, vaan vaihdoin Essencen vastaavaan. Omalle väritykselleni se sopii paljon paremmin ja on halvempikin. Ja itselläni myös pysyy yhtä hyvin.

    Vastaa

    1
    1. Kiitos vinkistä, kotiutin Essencen perjantaina ja se sopii hyvin myös mun oliivi-iholle - eikä ole hinnalla pilattu!

      Vastaa

      0
  7. Mä hankin tän kans silloin joskus kauan sitten sun suosituksesta.Ja avartaa katseen hienosti! Harmikseni en oikein pysty kajaleita käyttämään, silmät ärtyy ja vuotaa. En ole kyllä pitkään aikaan kokeillut, vaisi vaikka testata. Ja koska käytän nykyään pääasiassa luonnonkosmetiikkaa, siksikin tää jäi aikanaan, vaikka hyvä tuote onkin.

    Vastaa

    1
    1. Luonnonkosmetiikassa paras vastaava tuote on Benecosin nudekajal. Se on nimeltään White, mutta ei ole valkoinen, kuitenkin vaaleampi kuin IsaDora. Se on mielestäni oikein hyvä, mutta ei pysy yhtä hyvin kuin IsaDora.

      Vastaa

      1
  8. Tää taisi betteboxista tms joskus tulla, mutta on kyllä itselläkin käytössä AINA kun meikkaan. 😊

    Vastaa

    1
    1. Joo, tämä oli joskus jossain boksissa jossa mä olin mukana yhteistyökumppanina, ja sain valita boksiin haluamani tuotteen. Se oli tämä! 🎉

      Vastaa

      1
    2. Oliskohan tuo ko boksi ollut just joku bloggaajien koostama. 🤔
      Oli muistaakseni mun lemppari niistä. 😁ez

      Vastaa

      1
  9. Minäkin ostin joskus, kun blogissasi tätä suosittelit. Valitettavasti minun vuotavissa silmissäni se pakkautuu aika nopeasti silmän nurkkiin. Harmi, koska tuon vuotamisen takia alaluomeni ovat aina aika punoittavat :(

    Vastaa

    1
  10. Täällä yksi käyttäjä lisää!
    Olen täysin samaa mieltä kanssasi.
    Käytän joka päivä, ilman en osaa olla.

    Vastaa

    1
  11. Ei olisi mieleenikään kokeilla edellä mainitulla tavalla mutta kuvat puhuvat puolestaa. Eli testiin laitettava !

    Vastaa

    1
  12. Tätä voisi testata ihan mielenkiinnosta, sillä sun kuvissasi kyllä huomaa eron.

    Vastaa

    1
  13. Minäkin hankin tämän silloin joskus aikoinaan kun tästä kirjoiti. Siitä tosiaan taitaa olla noin kymmenen vuotta aikaa :D en kyllä nykyään käytä kuin silloin jos teen meikin johonkin muodollisempaan tilaisuuteen tai juhlaan. Minulla tämä ei pysy kovin kauaa ja siksi en vaivaudu kuin harvoin laittamaan :D ero on kuitenkin merkittävä käyttääkö vai ei :) Mutta minulla ei kyllä muutenkaan pysy oikein mikään silmämeikkituote siistinä koko päivää, vaikka markkinoitaisiin kuinka kestävänä tms ja muilla pysyisi.

    Vastaa

    1
    1. Onpa harmi, että tämä (tai muutkaan silmämeikkituotteet) ei pysy sinulla kunnolla. :/ Nämä liittyvät silmän rakenteeseen, ihotyyppiin, ihon pH-arvoon, kosteuteen, rasvoittuvuuteen, no, kaikkeen. Minullakaan ei luomiväri pysy - tai edes kunnolla tartu jos ei ole pohjustajaa alla. Ei myöskään vesiliukoinen eyeliner. Ripsari ihme kyllä pysyy hyvin, oli laatu mikä hyvänsä, mutta rajaustuotteiden pitää olla vedenkestäviä.

      Vastaa

      1
  14. Tämä Isadoran kynä on kyllä hyvän värinen ja toimisi muuten kyllä oikein hyvin tarkoituksessaan, mutta mulla on niin vetistävät silmät, ettei tämä kestä kuin hetken. Lisäksi jos laitan yläluomella rajauksen "sisäpuolelle", se tarttuu suoraan tuohon vaalean kajalin päälle kun silmiä räpäyttää. Eli teoriassa olisi tosi hyvä tuote, mutta käytännössä ei oikein toimi mulla, ei puhettakaan, että kestäisi koko päivän :D

    Vastaa

    1
  15. Päivittäin käytössä. Tuli jostain kauneus boksista aikoinaan,oli sinun valintasi :)

    Vastaa

    1
  16. Varmasti viimeiset kymmenen vuotta on tullut tätä käytettyä lähes joka päivä. Kestää hyvin ja kirkastaa katsetta juuri sopivasti.
    Hinta tosiaan noussut päätä huimaavaksi, joten testasin Essencen vastaavan ja uusi suosikki on löytynyt😄 Juuri ja juuri euro hintaa, mutta muutoin aivan täydellinen dupe IsaDoralle. Saattaa jopa kestää mulla paremmin alaluomella.

    Vastaa

    3
  17. On käytössä ja varmaan eka kajal-kynä, jonka olen saanut kulutettua loppuun asti! Käytän silmissä ja amorinkaarella. Mietin, oliko sen koostumusta välillä muutettu, kun muistelin, että vanhassa oli teksti "water proof" ja uudessa ei.

    Vastaa

    1
    1. Mä en muista tuota waterproof-tekstiä... Periaatteessa kajal-kynien koostumus on lähtökohtaisesti vedenkestävä, koska kajalia käytetään kostealla ihoalueella. Eli voihan vanhassa kynässä hyvin olla ollut tuo teksti..?

      Vastaa

      1
  18. Myös minä ilmoittaudun niiden joukkoon, jotka ovat tämän sinulta oppineet! Käytössä kans aina meikatessa :) En osaisi enää olla ilman!

    Vastaa

    1
  19. Itselläni eniten käytetty meikkituote on _ehdottomasti_ peitevoide! Ilman tätä en ovesta ulos lähde, en koskaan!

    Vastaa

    1
    1. Minäkään en lähde ovesta ilman peiteainetta :) En kuitenkaan ole käyttänyt samaa peiteainetta yhtä pitkään kuin tätä nudekajalia. Mulla ei ole muodostunut mihinkään toiseen kosmetiikkatuotteeseen yhtä uskollista suhdetta kuin juuri IsaDoran Blondeen.

      Vastaa

      1
    1. Riippuu ihan saccharide isomeraten ja propanediolin pitoisuudesta. Ne, ja etenkin saccharide isomerate, ovat oikein kosteuttavia.

      Vastaa

      1
    2. Pitää ostaa balmi tähän päälle. No tuo kasvovesi on itselleni vain kokeilu, laadukkaampaa aion jatkossa hankkia.

      Vastaa

      1
    3. Balmi on nyt tilattu. Oli aivan pakko, kun iho on kuivuuden tunteen vuoksi kipeä.

      Millainen muuten onkaan kosteuttavuuden suhteen tämä Taikan uusi, kiinteyttävä päivävoide? En ajattele tätä ratkaisuna ongelmaan, vaan kiinnostaisi muuten vain testata päivävoiteena.

      https://www.sokos.fi/tuote/110788670/taika-kiinteyttava-kasvovoide-cosmos-50ml-110788670?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIoN7Kv7DphAMVugqiAx0bYwBsEAQYByABEgKD3fD_BwE

      Vielä tuosta nudekynän käytöstä alasilmällä: itselläni ongelma ei ole niinkään alaluomen punoitus vaan sen alapuolella olevien (eli ihan siinä iholla ripsirajan alapuolella) verisuonten näkyminen. Niitä ei voi tuolla peittää vaan vain peiteaineella.

      Vastaa

      0
    4. Balmi on nyt tilattu. Oli aivan pakko, kun iho on kuivuuden tunteen vuoksi kipeä.

      Minkä balmin tilasit? :)

      Millainen muuten onkaan kosteuttavuuden suhteen tämä Taikan uusi, kiinteyttävä päivävoide? En ajattele tätä ratkaisuna ongelmaan, vaan kiinnostaisi muuten vain testata päivävoiteena.

      En ole vielä testannut Taikan uutta kasvovoidetta. En usko, että kosteuttavuus on sen ydinfunktio, kun se markkinoidaan kiinteyttävänä. Kirjoittelen tuotteesta sitten, kun ehdin testata :)

      Niitä ei voi tuolla peittää vaan vain peiteaineella.

      Yksi henkilö (Suvi Suikkanen) kommentoi tähän postaukseen käyttävänsä Blonde-kajalia myös ihon pigmenttiepätasaisuuksien korjaamiseen. Tämä oli mulle uusi vinkki, mutta miksipäs ei ihon sävyistä kajalia voisi oikein hyvin kokeilla siihenkin käyttötarkoitukseen :)

      Vastaa

      0
    5. Gerdin parempi balmi.

      Miten muuten I+m:n kasvovesien kosteuttavuus suhteutuu Whamisan Deep Richiin?

      Jännä juttu: menin yhdessä yössä tosi ryppyiseksi, kun iho kuivui. Näin pahaa jälkeä kuivuus ei ole jättänyt vielä koskaan jälkeensä. Olen ryppyisempi kuin moni kahdeksankymppinen (tosin tiedän, että johtuu pintakuivuudesta, mutta kieltämättä järkyttää katsoa ihoa peilistä tällä hetkellä - silmänympärysten ihokin on ihan kuin ohuinta paperilaatua).

      Vastaa

      0
    6. Gerdin parempi balmi.

      Parempi? 😀 Millä tavoin se on parempi..? Tarkoitatko sitä kasvoille markkinoitua..?

      Miten muuten I+m:n kasvovesien kosteuttavuus suhteutuu Whamisan Deep Richiin?

      Ovat aivan eri planeetoilta. Kukkaisvesiä ei ylipäänsä pysty vertaamaan monen ainesosan kasvo/hoitovesiin, koska (sataprosenttisiin) kukkaisvesiin ei lisätä yhtään mitään, korkeintaan säilöntäainetta. Kukkaisvesi kuten ruusu/appelsiininkukka/kamomilla/laventeli jne ei sisällä lisättyjä humektantteja, toisin kuin kasvo- ja hoitovedet tyypillisesti, siksi kukkaisvesi ei voi olla yhtä kosteuttava kuin kasvovesi, johon on lisätty humektantteja. Kukkaisvesillä on muita hyötyjä, mutta ne eivät voi vetää pisintä kortta kosteuttavuus-"kisoissa".

      Whamisassa on kasoittain humektantteja, antioksidantteja, rauhoittavia, kirkastavia ja uudistavia aineita, kukkaisvesissä on "vain" kyseisen kasvin sisältämiä hoitavia aineita hyvin mietona pitoisuutena. Eli kyllä kukkaisvesissäkin on antioksidantteja, kosteutta sitovia aineita, rauhoittavia aineita jne, mutta reippaasti miedompana cocktailina kuin vaikkapa tuotteessa, johon on lisätty erikseen esim. hyaluronihappoa, glyserolia, lakritsiuutetta ja aloe veraa.

      Jännä juttu: menin yhdessä yössä tosi ryppyiseksi, kun iho kuivui. Näin pahaa jälkeä kuivuus ei ole jättänyt vielä koskaan jälkeensä.

      Onpa kurjata juttu. Kosteusköyhyys on kyllä todellinen ryppyjen "esiintaikoja". ☹️

      Vastaa

      0
    7. Laitoin eilen illalla tuota balmia. Helpotti oloa paljon, vaikkei kiristävä tunne iholta kadonnutkaan kokonaan. Harmittaa hieman, kun tuli ostettua tuo pienempi purkki (en tajunnut, että se olisi noin pieni) - toisaalta en tykkää, että balmia jäisi kaappiin pyörimään, jos ja kun en kesällä enää aktiivisesti tarvitse sitä. Tällainen tuote on kyllä pakollinen joka kevät.

      Laitoin tosiaan illalla kaksi kerrosta, laitoin myös silmänympäryksille! Ei turvottanut yhtään. Samoin tein myös nyt aamulla, koska pakko.

      Vastaa

      0
    8. Mahtavaa kuulla, ettei balmi turvottanut..! 🙏🏻

      Toivottavasti kiristelykin katoaa kokonaan balmin (ja tietysti hoitonesteen) käytön myötä..! 🙏🏻

      Vastaa

      0
    9. "Parempi" eli litrahinnaltaan arvokkaampi. :)

      Oma nenäni sanoo tämän balmin tuoksun olevan varsin yksiselitteisesti hunajainen.

      Iho oli eilen illalla edelleen kipeä. En ymmärrä, mikä reaktio tämä äkkikuivuus + kipu nyt on.

      Vastaa

      0
    10. "Parempi" eli litrahinnaltaan arvokkaampi. :)

      Aa, okei. 😊

      Oma nenäni sanoo tämän balmin tuoksun olevan varsin yksiselitteisesti hunajainen.

      Johtuisiko mehiläisvahasta...? :)

      Iho oli eilen illalla edelleen kipeä. En ymmärrä, mikä reaktio tämä äkkikuivuus + kipu nyt on.

      Kuulostaa kyllä tosi kurjalta. 🥺

      Vastaa

      0
    11. Ostaisitko tilanteessani Urangilta Rose Ceramide - vai kaktusvoiteen?

      Tuo balmin käyttäminen on muuten sikäli hankalaa, että etuhiukset tahtovat rasvoittua yön aikana aika tehokkaasti!

      Vastaa

      0
    12. Ostaisitko tilanteessani Urangilta Rose Ceramide - vai kaktusvoiteen?

      Rose Ceramiden ilman muuta. Urangin Cactus-voide on tosi kevyt; se on vesikosteuttava voide, kun taas Rose Ceramide on "öljykosteuttava".

      Vastaa

      0
    13. Nyt on kasvojen iho muutoin jo jotenkuten siedettävä, mutta silmienaluset ovat karmeat. Kun niille laittaa peitevoidetta, näky muistuttaa kilpikonnan kuorta.

      Vastaa

      0
    14. Olen. Luulen, että balmi sinänsä ei riitä korjaamaan tilannetta, vaan se vaatii muutakin hyvin kosteuttavaa allensa.

      Vastaa

      0
  20. Minulla on kokemusta muutamasta nudekajalista ja ovat olleet liian valkoisia, keltaisia. Toistaiseksi vain Idunin nudekajal on jäänyt vakkarikäyttöön, Isadoran voisin hommata rinnalle.

    Vastaa

    1
  21. Mullakin on tämä sun suosituksesta hankittuna. Se toimii, mutta nykyisin meikkaan tosi harvoin ja en oikein pysty enää käyttämään sisärajauksia kuivien silmien vuoksi. Ehkä joissa spesiaalitilaisuuksissa kuitenkin.

    Vastaa

    1
  22. Nyt ainakin tiedän miltä vuodelta oma kynäni on, ei vielä 20 vuotta vanha!

    Vastaa

    1
    1. 😀🤣

      (Kieltämättä tämä kestää käytössä pitkään, koska sitä kuluu kerralla mitätön määrä...)

      Vastaa

      2
  23. Käytän myös päivittäin ja käytän silmien lisäksi myös ihon minimaalisten pigmenttiepätasaisuuksien korjaamiseen, kun en käytä mitään meikkipohjaa.

    Vastaa

    2
    1. käytän silmien lisäksi myös ihon minimaalisten pigmenttiepätasaisuuksien korjaamiseen, kun en käytä mitään meikkipohjaa

      Hyvä vinkki..! 🤩

      Vastaa

      2
  24. Vau! Ero noissa kuvissa on tosi selkeä, mutta tajusin silti tätä lukiessa, että vaikka kirjoititkin käyttäväsi tätä meikissä lähes aina, niin en ole sitä ikinä kuvista tajunnut että alaluomella on tuollainen nude sisärajaus.
    Käytätkö tätä siis ainoastaan alapuolelle, ettei ollenkaan yläsisärajauksena?

    Vastaa

    0
    1. tajusin silti tätä lukiessa, että vaikka kirjoititkin käyttäväsi tätä meikissä lähes aina, niin en ole sitä ikinä kuvista tajunnut että alaluomella on tuollainen nude sisärajaus.

      Aivan - se on niin huomaamaton ja luonnollinen, ettei siihen kiinnitä huomiota eikä sitä "näe", jos ei erikseen tajua katsoa :)

      Käytätkö tätä siis ainoastaan alapuolelle, ettei ollenkaan yläsisärajauksena?

      En ole käyttänyt yläsisärajauksena, en ole kokenut sitä tarpeellisena. Alaluomen rajaus riittää jo freesaamaan ilmeen :) Toki voisi halutessaan käyttää myös ylhäällä.

      Vastaa

      0
  25. Hei,

    ihan vaan vinkkinä, tämä on joka paikasta loppu eli hamstratkaa jos voitte. Ite löysin vastaavan Essenceltä ja toki valkoistakin käytän, kun oon niin vaalea ja iltameikeissä toimii. Mutta nudekajal siitä hankala, kun joillekin liian vaaleita ja monet mitä itse kokeillut niin taas tummia. Pitäs olla edes muutama nudesävy vaaleimmasta tummimpaan (ihonsävyn mukaan). Varsinkin, kun ainoa sisäkajal-sävy, jota voin käyttää jostain syystä (nude ja valkoinen siis). Muut aiheuttaa pahoja oireita.

    Vastaa

    0
    1. ihan vaan vinkkinä, tämä on joka paikasta loppu

      Oho, kappas vain..! No, onneksi hamstrasin Norjasta...! 😄

      Mutta nudekajal siitä hankala, kun joillekin liian vaaleita ja monet mitä itse kokeillut niin taas tummia.

      Tämä on totta. Ihonsävyjä on niin monia, että se mikä on nude yhdelle, voi erottua tummana toisen iholla.

      Vastaa

      0
  26. Toisaalta hyvin vaaleanvihreä sisäkajal vois toimia niin taittais silmien punaisuutta, kun allergioita :D

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (50)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat