13.01.2024

Weleda Skin Food - tunnetko lähes 100-vuotiaan klassikon?

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Weledan Skin Food on klassikko, joka ei melkeinpä esittelyjä kaipaa: lähes 100-vuotias yleisvoide on luonnonkosmetiikan vanhin yhä tuotannossa oleva voide, ja varmasti yksi luonnonkosmetiikan tunnetuimmista tuotteista.

Saat nyt Skin Food -tuotteet tarjoushintaan Ruohonjuuresta tammikuun loppuun saakka.

Weleda Skin Food

Weleda brändinä on perustettu vuonna 1921 ja Skin Food, tuolloin nimellä Skin Cream, kehitettiin vuonna 1926. Se oli Weledan ensimmäisiä valmiina tuotteena myytäviä ihonhoitotuotteita, muiden ollessa farmaseuttien sekoittelemia. Tuohon aikaan ihonhoitotuotteita vielä myytiin pääsääntöisesti apteekeissa, ja ne valmistettiin asiakkaan tilauksesta.

(Eikö ole muuten hurjaa, miten tuore konsepti kaupassa myytävä teollisesti valmistettu kosmetiikka lopulta on..? Kun tätä miettii, voi myös ymmärtää, miten vähän aikaa synteettiset kosmetiikan kemikaalit ovat olleet olemassa verrattuna luonnollisiin. Brändätystä luonnonkosmetiikasta voi olla montaa mieltä, mutta luonnon ainesosilla ihminen on hoitanut ihoaan koko ihmiskunnan olemassaolon ajan, ja tämä on muuttunut vasta runsas sata vuotta sitten.)

Skin Food on rasvainen yleisvoide, joka on kehitetty hoitamaan kuivaa ja karheaa ihoa. Sen vaikutus on kosteuttava, ravitseva sekä rauhoittava. Yksi pääaktiiviaineista on kehäkukkauute, jonka tiedetään auttavan mm. haavojen paranemisessa, mutta kun kyse on reseptivapaasta kosmetiikasta, tuotteisiin ei saa liittää lääkinnällisiä lupauksia. Toisin on varmaankin ollut 1920-luvulla. Weledan juurethan ovat lääkinnällisissä tuotteissa.

Weleda Skin Food Nourishing Day Cream
Weleda Skin Food

Tätä nykyä klassikkovoiteen ympärille on kasvanut kokonainen Skin Food -tuoteperhe sisältäen erilaisia koostumusvariaatioita. Alkuperäinen Skin Food -uute kehäkukasta, kamomillasta ja keto-orvokista on kuitenkin mukana kaikissa Skin Food -tuotteissa.

Tutustutaan tänään valikoituihin Skin Food -tuotteisiin. 💚 Kaikki Skin Food -sarjan tuotteet ovat Ruohonjuuressa tarjouksessa tammikuun loppuun saakka, joten jos kosmetiikkakokemuksissasi on Skin Foodin kokoinen aukko, sen paikkaamiseen tarjoutuu nyt mukava tilaisuus. :)

Weleda Skin Food

SKIN FOOD -YLEISVOIDE

13,25€ / 75 ml (norm. 18,95€)

Klassikkovoiteen ravitseva vaikutus on vertaansa vailla. Jos voide ei ole sinulle tuttu, on hyvä tietää, että se on todella rasvainen. Rasvafaasi sisältää auringonkukkaöljyä, lanoliinia, manteliöljyä ja mehiläisvahaa, jotka tekevät voiteesta erittäin suojaavan, kosteuttavan ja ravitsevan.

Alkoholin funktio tässä tuotteessa on ennen kaikkea toimia säilöntäaineena, sillä tuotteessa ei ole muita säilöntäaineita. Alkoholi toimii Weledan tuotteissa myös osana tinktuuroita eli tehokkaita kasvien alkoholiuutoksia.

Voiteen tuoksu on raikkaan sitruksinen: virallisen tuoksukuvauksen mukaan siinä on aistittavissa makeaa appelsiinia, aromaattista laventelia sekä lämmintä vaniljaa.

Weleda Skin Food

Skin Food -voidetta voi käyttää monella tapaa:

• Pehmentämään ihon kuivimpia ja karheimpia alueita kuten kyynärpäitä, kantapäitä ja käsiä ja kynsinauhoja
• Talven ulkoiluvoiteena suojaamaan ihoa pakkaselta
• Saunassa suojaamassa couperosa-ihoa kuumuudelta
• Ravitsevana yövoiteena tai kasvonaamiona
• Huulirasvana
• Auringonoton jälkeisenä ihoa rauhoittavana hoitona

Skin Food on myös meikkitaiteilijoiden suosiossa: voide jättää iholle kasteisen kuultavan pinnan ja toimii luonnollisena highlighterina tuomaan kasvoille luonnollista hehkua.

Weleda Skin Food Light

SKIN FOOD LIGHT

14,95€ / 75 ml (norm. 18,95€)
8,95€ / 30 ml (norm. 12,35€)

Kevyempi Light-versio on sekin todella rasvainen, mutta kevyempi ja ohuempi kuin alkuperäinen. Tämä on oma suosikkini! Tykkään käyttää tätä yövoiteena tai ulkoillessa. Koostumus oikein täyttää ihon hoitavalla tunteella, iholla ei voisi kuvitella pienintäkään kiristystä kun tätä on levittänyt..!

Skin Food Light -voiteessa on monipuolisempi rasvakoostumus kuin alkuperäisessä, sisältäen kaakao- ja sheavoita.

Meikin alle tämä(kin) on liian rasvainen, mutta tuotetta ei olekaan tarkoitettu siihen käyttöön. Jos etsit meikin alle soveltuvaa kuivan ihon hoitovoidetta, seuraavana esiteltävä uudempi Skin Food Day Cream sopii siihen hommaan.

Weleda Skin Food Nourishing Day Cream

SKIN FOOD DAY CREAM

18,95€ / 40 ml (norm. 24,95€)

Tämä Skin Food -versio on kehitetty ns. tavanomaiseksi päivävoiteeksi ja toimii myös meikin alla. Koostumus on täyteläinen ja kuivaa ihoa hoitava, mutta aivan erilainen kuin tuubeihin pakatut versiot.

Eri aikakausien Skin Food -tuotteita verratessa voi havainnoida kosmetiikan tuotekehityksen kehityskaarta. 1920-luvulla ei ollut vielä olemassa ns. skin feel -ainesosia tai monipuolisesti erilaisia emulgaattoreita, joilla olisi pystytty vaikuttamaan tuotteen sensorisiin ominaisuuksiin. Day Cream -versio on kehitetty 2010-luvulla, jolloin tarjolla on ollut huomattavasti monipuolisempi ainesosien kirjo, ja tämän myös tuntee voiteessa. Se on hienostuneen ja silkkisen tuntuinen, eikä jätä iholle kiiltävän rasvaista pintaa.

Skin Food Day Cream on myös vegaaninen: se ei sisällä mehiläisvahaa tai lanoliinia. Hoitaviin ja ravitseviin ainesosiin lukeutuvat sheavoi, skvalaani ja marjavaha. Mukana on totta kai myös alkuperäinen Skin Food -uuteyhdistelmä kehäkukkaa, kamomillaa ja keto-orvokkia.

Sarjaan kuuluu myös vegaaninen Skin Food -yövoide (19,95€ / 40ml, norm. 26,95€).

Weleda Skin Food Cleansing Balm

SKIN FOOD CLEANSING BALM

16,95€ / 75 ml (norm. 22,90€)

Puhdistusbalmi on Skin Food -sarjan uusimpia tuotteita ja ilmestyi viime kesänä. Sen emulgoituva öljypohjainen koostumus vastaa tämän hetken öljyputsareiden trendiin, ja olikin mukavaa nähdä myös Weledan kaltaisella old school -luonnonkosmetiikkasarjalla ajan hengen mukainen putsari. :)

💚 Olen tykännyt tästä tosi paljon: tuubia on helppo käyttää (tätä balmia ei tarvitse kaivaa spaattelilla!), tässä on aivan ihana tuoksu, se ei jää iholla jähmeän tuntuiseksi – vaikkei sula täysin öljymäiseksikään – ja emulgoituu hyvin; emulgoitumisarvosana 4/5.

Putsarissa on mielestäni Body Butterin ohella paras tuoksu kaikista testaamistani Skin Food -tuotteista; tuoksu on paljon intensiivisemmin sitruksinen ja aistin tässä erityisesti sitruksen kuorta; greippiä ja mandariinia. Todella ihana tuoksuelämys pesun yhteydessä!

Suosittelen tätä erityisesti kuivalle iholle, koska se ei emulgoidu 100-prosenttisesti ja jättää iholle hoitavia öljyjä. Olen syksyn ja talven aikana saanut yllättävän paljon viestejä ihmisiltä, jotka kokevat käyttämänsä öljyputsarin olevan liian pesevää, ja tämä ilmiöhän liittyy suoraan emulgaattorien mittasuhteeseen. Myös öljyputsari voi olla ”ylipesevää”, jos siinä on liikaa emulgaattoreita. Jos sinulla on tällainen kokemus, kokeile miedommin emulgoituvia öljy- tai balmiputsareita, kuten tätä Weledan Skin Foodia.

Extravinkki: tätä voi käyttää myös ravitsevana naamiona! Levitä iholle ohut kerros, anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele pois.

Weleda Skin Food Body Butter

SKIN FOOD BODY BUTTER

19,95€ / 150 ml (norm. 26,95€)

Aivan IHANA voide! Tämä jos mikä on nimensä mukaisesti butteria eli voita – tämä on varmasti kiintein vettä sisältävä voidekoostumus, jota olen koskaan käyttänyt. (Vain vedettömät balmit ovat kiinteämpiä.)

Skin Food Body Butter sisältää auringonkukkaöljyä, sheavoita, mehiläisvahaa, kaakaovoita ja lanoliinia sekä Skin Foodin ihoa rauhoittavan yrttiuuteyhdistelmän.

Ja siis tämän tuoksu, ahh! Tässä kaikkein pehmein ja hienostunein versio Skin Foodin -tunnustuoksusta, kuvailisin tuoksua sanoilla sokeroitu appelsiini ja mandariini kohtaavat lempeän lämpimän vaniljan. Verrattuna muihin sarjan tuotteisiin tuoksu on hyvin mieto.

Olen käyttänyt tätä erityisesti käsivoiteena, ja voide tekee ihosta aivan sanoinkuvaamattoman pehmeän..! Tämänkin koostumus on hyvin rasvainen ja sillä menee tovi imeytyä, mutta kun voide lopulta on imeytynyt, iholle jää todella pitkäkestoinen pehmeys ja hoidettu tunne.

Käyttöesimerkki: olen levittänyt tätä käsille illalla elokuvaa katsoessa, ja noin tunnin kuluttua voiteen pinta on täysin imeytynyt. Menen nukkumaan, en laita mitään puuvillahanskoja käsiin, ja kun herään aamulla, käsien iholla on yhä voiteen jättämä pehmeys ja suojaava pinta kuin illalla. Tuntuu suunnilleen siltä, ettei edes haluaisi pestä käsiä, kun iho on niin mukavan tuntuinen..!

Weleda Skin Food Ultra-Light Dry Oil

SKIN FOOD ULTRA-LIGHT DRY OIL

16,95€ / 100 ml (norm. 22,90€)

Tämän huikean upean tuotteen esittelin perusteellisesti omassa postauksessaan aiemmin tammikuussa. Vaikka tuotteen nimi on Dry Oil, se on itse asiassa kaksifaasinen hoitoneste, josta suurempi osuus (noin 60%) on vettä.

Tässä on siis yhdessä pullossa kosteuttava hoitovesi sekä ravitseva öljy. Tuotetta voi käyttää kasvoilla sekä koko vartalolla. Aivan ihana tuote erityisesti ihonhoitoöljyjen vasta-alkajalle, joka on empinyt kokeilla kasvo- tai vartaloöljyä tahmean ja rasvaisen tuloksen pelossa. Tässä tuotteessa öljy sekoittuu raikkaaseen vesipohjaan ja saat iholle öljyn sekä vesikosteutuksen hyödyt yhdessä suihkauksessa – ilman rasvaista jälkitunnetta.

Lue tuotteesta lisää täältä.

Weleda Skin Food

*

Weledan Skin Food -tuotteet ovat tarjouksessa Ruohojuuri-myymälöissä sekä verkkokaupassa tammikuun loppuun saakka.

 

32 comments on “Weleda Skin Food - tunnetko lähes 100-vuotiaan klassikon?”

  1. Se Weledan Dry Oil olikin loppu verkkokaupasta ja Hgin päämyymälästä, kun torstaina kävin. Varmasti myös sinun bloggauksen ja instapostauksen ansiosta! Onneksi ensi viikolla minulla on toimistopäivä ja toimistomme lähellä olevassa Ruohonjuuressa sitä näkyy olevan! Tuoksu oli minusta oikein miellyttävä, testeripullo oli jäljellä ja siitä pääsin testaamaan tuotetuntumaa ja tuoksua. Kiitos niistä postauksista. Alkoi kiinnostella muutama muukin saman sarjan tuote.

    Vastaa

    4
    1. Se Weledan Dry Oil olikin loppu verkkokaupasta ja Hgin päämyymälästä, kun torstaina kävin. Varmasti myös sinun bloggauksen ja instapostauksen ansiosta!

      Ohoh..! No mutta - kyseessä on ihan mahtava tuote joka suosionsa ansaitsee. :) Ihme, etteivät muut valmistajat ole keksineet keventää öljyjä tällä tavoin..!

      Onneksi ensi viikolla minulla on toimistopäivä ja toimistomme lähellä olevassa Ruohonjuuressa sitä näkyy olevan!

      🙏🏻👍

      Kiitos niistä postauksista. Alkoi kiinnostella muutama muukin saman sarjan tuote.

      🤗 Ihan parhautta itsellenikin, kun löydän jotain aidosti timanttista ja aiemmin piiloon jäänyttä yhteistöiden puitteissa. Luulin tavallaan Skin Foodin olevan mulle jo vanha tuttu, mutta en ollutkaan perehtynyt näihin uudempiin versioihin.

      Vastaa

      1
  2. Ah, vanha kunnon Skin food ♥️ Käytän joka kerta meikin alla etenkin nenänpielissä, kuivempina päivinä ohuelti myös poskilla ja leuassa. Tekee ihosta ihanan kuultavan. Kiitos saunavinkistä, totta maar tämä sopii sinnekin!

    Vastaa

    1
    1. Wow, sopii siis myös meikin alle..! 😮 👏 Ihon tilahan sen toisaalta määrittää.

      Mun kasvoilla alkuperäinen Skin Food toimii vain naamion tavoin käytettynä, on liian rasvainen imeytyäkseen. Tai sitten mä vain laitan sitä liikaa. 🙈

      Vastaa

      1
  3. Tuo Skin Food Light on mun luottotuotteita! Ihon pelastus talvisin. Lighttia voin käyttää kasvoillakin, alkuperäistä paksumpaa oon käyttänyt jalkavoiteena ja joskus kynsinauhoilla.

    Vastaa

    1
  4. Skin food on ihan parhautta ❤️ Laitan sitä perinteistä skin foodia meikin alle, muuten en varmaan talvisin voisi käyttää Lily Lolo mineraalimeikkipuuteria. Mutta enpä ole ymmärtänyt, että toimisi myös saunassa. Tätä täytyy ehdottomasti testata.

    Dry oil ja kevyempi versio skin foodista alkoi kyllä kiinnostaa, täytynee hankkia testiin. Joku taika näissä on, tähän mennessä käyttämäni skin food -tuotteet ovat olleet ihan taivaallisia atoopikon iholle.

    Kiitos kun teet näitä esittelyjä, etenkin tiedot koostumuksista ovat olleet hyödyllisiä.

    Vastaa

    1
    1. Laitan sitä perinteistä skin foodia meikin alle, muuten en varmaan talvisin voisi käyttää Lily Lolo mineraalimeikkipuuteria.

      Tää on niin kiehtovaa - että osalla original Skin Food toimii myös meikin alla..! 😍 Mun on vaikea kuvitella, että se todella imeytyy "meikinalus-pinnaksi", kun mun iholla se on niin superrasvainen, mutta kommenttien perusteella selvästikin imeytyy ihosta riippuen. Ihojen erot ovat minusta niin kiinnostavia! Voin kuvitella, että atooppinen iho suorastaan ryystää näiden öljyt.

      Meneekö sinulla hetki, että Skin Food imeytyy, vai voitko levittää Lily Lolon sen päälle nopeastikin..?

      Kiitos kun teet näitä esittelyjä, etenkin tiedot koostumuksista ovat olleet hyödyllisiä.

      Ihana kuulla. 🤗 Näitä on ihana kirjoittaa, kyllä tämä kosmetiikkatuotteiden olemuksiin uppoutuminen on niin mun juttu. ❤️

      Toivottavasti löydät vielä uusia Skin Food -suosikkeja..!

      Vastaa

      1
    2. Annan Skin Foodin imeytyä hetken aikaa ennen kuin laitan mineraalipuuterin. Iho on Skin foodin jälkeen ihanan hehkuva, enkä ole edes kokeillut laittaa mineraalipuuteria heti. Pitäisi ehkä kokeilla, voisi minun järkyttävän kuivalla iholla toimia sekin.

      Muiden kommenttien perusteella tilasin Kicksiltä testiin kevyemmän Skin foodin ja Dry Oilin ja sain paketin tänään 🤩 Olettaisin, että nämä tuotteet toimii minulla kesällä.

      Vastaa

      0
    3. enkä ole edes kokeillut laittaa mineraalipuuteria heti. Pitäisi ehkä kokeilla, voisi minun järkyttävän kuivalla iholla toimia sekin.

      Mun on vaikea uskoa, että mineraalipuuteri levittyisi hyvin juuri-voidellulle iholle, koska silloinhan mineraalipartikkelit tarttuvat rasvaisiin kohtiin eikä tulos ole tasainen. Voidemainen meikkipohja voi toimia rasvaiselle iholle levitettynä ja rasvainen pohja voi jopa edesauttaa meikin kaunista levittymistä, mutta puuteripartikkelit päinvastoin takertuvat rasvaisiin kohtiin - samoin kuin kabukin harjakset. Mutta kerro ihmeessä jos päädyt kokeilemaan, olen utelias :) Kaiken järjen mukaan voiteen pitäisi imeytyä ihoon ennen puuterin levitystä sen verran, ettei ihon pinnassa ole mitään tahmeaa.

      Muiden kommenttien perusteella tilasin Kicksiltä testiin kevyemmän Skin foodin ja Dry Oilin ja sain paketin tänään 🤩 Olettaisin, että nämä tuotteet toimii minulla kesällä.

      😍🙏🏻

      Vastaa

      0
  5. Ite tykkään käyttää original Skin foodia yövoiteena. Ja ihan loistotuote myös atooppiseen ihottumaan. Pojan atooppisen ihon kutina rauhottuu tällä voiteella 🙂

    Vastaa

    0
  6. Onko näissä kaikissa tuotteissa manteliöljyä? Olen allerginen sille ja se saa ihoni vesikelloille ja haavautumaan. Olen huomannut, että manteliöljy on todella yleisesti käytetty esimerkiksi käsivoiteissa ja erityisesti luonnonkosmetiikassa.

    Vastaa

    0
    1. Vain alkuperäisessä Skin Foodissa sekä sarjan puhdistusbalmeissa on manteliöljyä.

      Ja kyllä, pitää paikkansa, että manteliöljy on hyvin yleisesti käytetty kasvoöljy, ei pelkästään luonnon- vaan myös normikosmetiikassa. Tämä johtuu siitä, että se on edullista, neutraalia ja sopii monien iholle. Ikävä kyllä hyvillekin ainesosille voi tietenkin olla allerginen.

      Vastaa

      0
  7. Kävin ostamassa eilen Skin food lightin luettuani suosituksesi. Ja on kyllä ihana voide tämän vuodenajan kuivattamalle iholle. Tuoksukin on niin piristävä.
    Kiitos Sanni taas🙏 Blogisi ansiosta ihon hoidosta on tullut ihana elämys ja ihon kuntokin on paljon parempi. Ennen laitoin vain jotain "naamarasvaa" mahdollisimman pesevän putsarin jälkeen.

    Vastaa

    1
    1. Onpa ihana kuulla! 🤗 Kiitos palautteesta, Chibappi :)

      Itse "määräsin" eilen sisarelleni Skin Food -kuurin, kun hänen ihonsa on huolellisesta hoidosta huolimatta kuivunut siihen pisteeseen, että hän herää öisin ihon kiristelyyn ja kuivuudesta johtuvaan kirvelyyn. Odotan mielenkiinnolla, olisiko Skin Food nyt riittävän rasvainen ja okklusiivinen voide pitämään kosteus ihossa.

      Vastaa

      1
  8. Oletko testannut Skin Food-huulivoidetta? Hajustetta siinäkin näkyy olevan reilusti, mutta koostumus varmaan ihanan paksu.

    Vastaa

    1
    1. En ole testannut. Mä olen niin nirso huulirasvojen suhteen että innostun harvoin testaamaan uusia. 😁 Samat vakkarit aina käytössä.

      Vastaa

      0
    2. Olen käyttänyt tuota suosikkihuulivoidettani jo muutaman tuubin,oman kokemukseni mukaan ihan parasta rohtuneille huulille. Koostumus on yllättävän ohut, ehkä juuri siksi pehmittääkin rohtumat niin hyvin. Levitän tämän päälle usein vielä paksumman huulirasvan, esimerkiksi ulkoillessa.

      Vastaa

      0
  9. Hei! Hyvää alkanutta vuotta 🌟

    Kannattaisiko se Weleda hybridi(öljy+ kasvovesi)- tuote painella iholle aamuisin vai iltaisin pesun jälkeen?

    Sattumalta löytyi Sokkarin alesta joskus täällä blogissa mainitun Tash sarjan seerumi 20 eurolla. Aikamoinen löytö 🙂 Imeytyy tosi hyvin pakkasen kurittamalle iholle (alle suihkuttelen yleensä Olivia Kleiniä).

    Vastaa

    0
    1. Kannattaisiko se Weleda hybridi(öljy+ kasvovesi)- tuote painella iholle aamuisin vai iltaisin pesun jälkeen?

      Vuorokauden ajalla ei ole väliä, itse käyttäisin tätä aamuin illoin, koska kyseessä on kosteuttava tuote eikä koostumuksessa ei ole mitään, mikä tekisi siitä enemmän soveltuvan tiettyyn vuorokauden aikaan. :)

      Vastaa

      1
  10. Mä kävin ostamassa heti sun ekan instapostauksen jälkeen tuon Dry Oilin, ja nappasin samalla mukaan perinteisen Skin Food -voiteen. Molemmat ovat olleet ihan mahtavia! Muistan, että oon joskus tuota voidetta hypistellyt, mutta pelännyt sen olevan liian rasvainen, mutta mitä vielä - pakkasen kuivattamat kädet ovat huokaisseet helpotuksesta, kun laitan yöksi paksun kerroksen ☺️

    Dry oil on ollut iltaisin kasvoveden ja -voiteen välissä tuomassa lisäkosteutta ja pehmennystä, ja on ollut siihen loistava. Meikin alla kokeilin myös, mutta huomasin ettei nykyinen meikkivoide (L'Orealin True Match Serum) passaa sen kanssa. Mutta lämmin kiitos vinkkauksesta, en tiedä miten olisin näistä pakkasista selvinnyt, tai miten oon selvinnyt aiemmin ilman näitä 😁

    Vastaa

    1
  11. Katselin ja kokeilin näitä Sokoksella, mutta vastustin urheasti impulssiostoksia. 😄😇
    (Light-version testerituubi oli muuten aivan tyhjä, sana on siis kiirinyt ja kiinnostusta riittänyt...)

    Tuoksun nyanssit eri tuotteiden kohdalla eivät auenneet, mutta sain jonkin kokonaiskuvan. Jos joskus on tarve paksulle balmille tai käsivoiteelle, pidän Skin foodit mielessä :)

    Vastaa

    0
    1. Katselin ja kokeilin näitä Sokoksella, mutta vastustin urheasti impulssiostoksia. 😄😇

      😇 (Ensi talvena sitten..! :D)

      Tuoksun nyanssit eri tuotteiden kohdalla eivät auenneet, mutta sain jonkin kokonaiskuvan.

      Nämä erottuvat kunnolla sitten kun hieroo tuotetta ihoon ja tuoksuaineet "vapauuvat" :) Esim. Body Butter ei mun mielestä tuoksu juuri millekään jos tuoksuttelen avattua purkkia, mutta kun voidetta hieroo käsiin... ahh!

      Vastaa

      0
    2. Kokeilin useaakin näistä iholle, mutta ne sekoittuivat yhdeksi ja samaksi iloiseksi kimaraksi :)

      Vastaa

      0
  12. Minä käytän Skin Foodia talvisin meikin alla, ja sinne alle tulee vielä seerumit ja öljytkin. Toimii, kun antaa rauhassa imeytyä. Skin food on lähes ainoa tuote, joka auttaa kun kuiva, atooppinen ja punoittava ihoni menee oikein kunnolla hilseelle.

    Ostin eilen puhdistusbalmin kun vanha Salva loppui, ja oli aivan ihana! Iho näytti jo pesun jälkeen rauhalliselta ja punoitus oli poissa. Myös öljysuihke oli kertakokeilulla mainio lisä talvi-iholle. Käytin Weledan Mantelisarjaa parikymppisenä kun iho oli tosi herkkä ja haastava, ja se oli niitä harvoja sarja jotka sopivat silloin iholleni. Toki luonnonkosmetiikan valikoimat olivat varsin vaatimattomia verrattuna nykyiseen silloin 2000-
    luvun alussa.

    Sitten muihin asioihin: onko Nörre Nordic sarjana tuttu? Olen pitkään silmäillyt merkin Recalm -öljyä ja kiinnostaisi kuulla mitä ajattelet tästä. Etsin ikuisesti punoitusta hoitavia ja rauhoittavia tuoteita, ja tätä on kehuttu. Tällä hetkellä eniten käyttämäni kasvoöljy on YYS Aura, joka on aivan ihana, mutta aina silti tekee mieli kokeilla uusia juttuja.

    Vastaa

    0
    1. Minä käytän Skin Foodia talvisin meikin alla, ja sinne alle tulee vielä seerumit ja öljytkin. Toimii, kun antaa rauhassa imeytyä. Skin food on lähes ainoa tuote, joka auttaa kun kuiva, atooppinen ja punoittava ihoni menee oikein kunnolla hilseelle.

      🙏🏻

      onko Nörre Nordic sarjana tuttu?

      Olen silmäillyt tuotteita heidän nettisivullaan ja somessa ja vaikuttavat oikein laadukkailta ja kiinnostavilta. Recalm-öljyssä hyödynnetään nyt niin trendikästä Blue Tansya, josta pidän kovasti itsekin. Blue Tansy ja kamomilla ovat aina loistavia ainesosia herkän ihon tuotteissa. Recalm-öljyssä käytetty niittyhumala taas ei ole minulle tuttu aktiiviaine juuri lainkaan. Sillä näyttäisi olevan tulehdusta laskevia ominaisuuksia ja se on antioksidanttinen, mutta muuta en siitä tiedä.

      Kun jonain päivänä löydän aikaa, aion perehtyä paremmin Nörren tuotteisiin :) Sarjan perustaja varmasti osaa kertoa seikkaperäisemmin valitsemistaan raaka-aineista.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (50)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat