24.01.2024

Esittely: Twistbe'n joulukalenteri 2023

Tänään esittelyssä Twistbe'n joulukalenterin sisältö :) Nyt kun jouluaatosta on sopivasti tasan kuukausi :D

Twistbe joulukalenteri

Tämä on toivepostaus, eli moni seuraajani pyysi tekemään kalenterista oman juttunsa, kun availin kalenterin luukkuja Instagramissa joulukuussa.

Sain joulukalenterin Twistbe'ltä lahjaksi. Sen arvo oli 372,50€ ja myyntihinta edullisimmillaan 182€ (normaali myyntihinta oli 199€).

Twistbe joulukalenteri

KASVOJEN HOITO JA KOSTEUTUS

Leahlani Aqua A Retinoid Renew Serum 3,7 ml. Minikoko Leahlanin retinoidiöljyseerumista. Tämä on tuttu tuote ja se pääsi myös Vuoden Parhaat Tuotteet -listalleni. Ihastuttava yhdistelmä trooppisia öljyjä ja HPR-retinoidia. HPR-pitoisuus on 2%.

Pure Beauty Hyaluronic Acid Eye Serum 10 ml (täysi koko). Kosteuttava ja turvotusta madaltava kofeiini-hyaluronihapposeerumi silmänympäryksille. Testattu viime keväänä, tykkään :) Sopii normaalille iholle yksinään ja kuivalle & vaativalle iholle silmänympärysvoiteen alle.

Esse Repair Oil 12 ml (lähes täysi koko - normaali koko on 15 ml). Tämä oli mun suosikkituote Twistbe'n kalenterissa! Essen kahdesta kasvoöljystä tämä on se ohuempi (Protect Oil on paksu ja suojaava). Repair Oil'in the juttu on ihovaurioiden korjaavuus: se lievittää akne- ja venymäarpia, vähentää punoitusta ja korjaa aurinkovaurioita. Se sopii yhtä lailla niin akneihon kuin ikääntyneen ihon hoitoon. Vaikuttavien aineiden joukossa on mm. Rubiginosa-laadun ruusunmarjaöljyä (se A-vitamiinipitoisempi ruusunmarjaöljy), marula-, manketti ja yanguöljyä.

Antipodes Hosanna H2O Intensive Skin-Plumping Serum 10 ml. Antipodesin seerumi on siitä mielenkiintoinen, että kerrankin meillä on tässä kosteuttava seerumi, joka ei sisällä hyaluronihappoa. Kirkkaasti valtaosa kosteuttavista (ja muistakin) seerumeista) nojaa nykyään hyaluronihappoon, ja se alkaa olla jo jossain mielessä tylsää ja mielikuvituksetonta, koska on muitakin hyviä ainesosia.

Vaikka Hosannaa markkinoidaan ennen kaikkea kosteuttavana, se on vaikutukseltaan yhtä lailla - tai oikeastaan enemmänkin - antioksidanttinen sekä tulehdusta rauhoittava. Pääaktiiviaineet ovat Vinanza-viinirypäleuute, Mamaku-mustasaniaisuute sekä laventelivesi. Viinirypäle on superantioksidanttinen, laventeli rauhoittaa ja ehkäisee tulehdusta ja Mamaku-uute tukee solujen uudistumista. Mamaku on vanha uusiseelantilainen lääkekasvi, jota on käytetty lievittämään kipua ja tulehdusta. Varsinaisia humektantteja seerumissa ei ole lainkaan, mutta laventelivesi sekä mineraalipitoinen lähdevesi kosteuttavat ihoa.

Seerumissa on aivan ihana kardemumman & ruusun tuoksu! 😍 En ensin edes tajunnut kardemumman läsnäoloa, koska se on tässä tuotteessa niin mieto, kunnes luin pullon kyljestä, että se sisältää kardemumman ja ruusun eteerisiä öljyjä.

Twistbe joulukalenteri

Olivia Klein Balance Cream 50 ml (täysi koko). Oli mielenkiintoista päästä testaamaan tämä Twistbe'n suurimpiin bestsellereihin kuuluva voide. Balance Cream on sitä mielenkiintoinen, että se sopii sekä kuivalle että epäpuhtaalle iholle. Se sisältää talintuotantoa ja epäpuhtauksia hillitsevää taikapähkinävettä ja salisyylihappoa ja kuivaa ihoa kosteuttavan tiimin ruusuvettä, kookosöljyä, jojobaöljyä sekä auringonkukkaöljyä.

Kun nimi on Balance Cream, odotin jostain syystä silti kevyttä koostumusta, mutta voide onkin semitäyteläistä ja ihan kunnolla kosteuttavaa ja pehmentävää. Yllätyin tämän tehosta. Öljyjä rakastava ihoni on nykyään ihmeen nirso voiteille, mutta tästä ihoni pitää. Voide on hajusteeton, mutta siinä on ruusuveden tuoma miellyttävä ruusuinen tuoksu.

Balm Balm Ruusuvesi 30 ml. Monet ruusuvedet olen testannut mutta en aiemmin Balm Balmia. 100% ruusuvesien, joihin tämäkin kuuluu, suurin käytännön ero tulee tuoksusta joka vaihteee suurestikin tuotteiden välillä. Balm Balmin ruusuvesi on minulle kokemuksena hyvin samanlainen kuin Flow Cosmeticsin: siinä on ei-makea, maanläheinen tuoksu ja se tuntuu (tuoksunsa puolesta) arkiselta. Ruusuvesi on ihana tuote, mutta itse tykkään makeamman tuoksuisista. For the record, oma suosikkini on Urangin vuosikerta-ruusuvesi, mutta se on turkaleen kallis eikä sitä enää saa Suomesta.

Leahlani Meli Glow -naamio 15 ml. Kirkastava hunaja- & savinaamio Havaijin tapaan. :) Leahlanin Meli Glow -naamion koostumus on todella tanakkaa kiitos hunajan ja kaoliinin, ja tämä kannattaakin pehmentää ensin kämmenellä lisäämällä joukkoon tilkka lämmintä vettä. Herkullinen hunajan & trooppisten hedelmien (passionhedelmä, guava, papaija) tuoksu on taattua Leahlani-laatua.

Twistbe joulukalenteri

PUTSARIT

Bybi Milk Melt -puhdistusmaito 30 ml.  Tämä tuote oli minulle tuttu ennestään. Se ei kuulu omiin suosikkeihini, koska en saa sitä huuhtoutumaan iholta nopeasti. Puhdistusmaito on tuotetyyppinä muutenkin minulle vähiten mieleinen putsari, joten siinä mielessä olen huono henkilö arvostelemaan puhdistusmaitoja. Maidot ovat makuuni tylsiä ja ne huuhtoutuvat iholta usein hitaammin kuin vaahdot ja emulgoituvat öljyputsarit. Hyviäkin maitoputsareita on - ehtona mulle aina helppo huuhtoutuvuus - mutta siltikään en valitse itselleni maitoa, koska koen ne puhdistusteholtaan niin mietoina. Öljy on mun juttu.

Henua Nourishing Oil Cleanser  30 ml. Henuan öljyputsari on ei-emulgoituvaa laatua, eli se poistetaan iholta kasvoliinalla tai kestovanulapulla, tai sitä käytetään osana kaksoispuhdistusta. Tuote on hajusteeton. Koostumus on ohut ja sitä on miellyttävä hieroa iholla. Ykkösenä on risiiniöljyä, joka on kaikkein parhaiten likaa irrottava öljy. Muita öljyjä ovat auringonkukka, manteli, jojoba, kaura ja puolukansiemen.

Emulgoitumattomat öljyt sopivat parhaiten oikein herkälle ja kuivalle iholle, koska emulgaattoreillakin voi olla kuivattava vaikutus, niin hullulta kuin se kuulostaa. On myös ihmisiä, joiden iho reagoi emulgaattoreihin ja ne voivat ärsyttää. Oma ihoni ei kuulu heihin, ja pidän itse enemmän emulgoituvista öljyistä.

Neal's Yard Remedies Eye Make-up Remover 100 ml (täysikokoinen). Vesipohjainen silmämeikinpoistoaine lupaa poistaa jopa vedenkestävän meikin, mitä hämmästelen. Vedenkestävä meikki vaatii käytännössä aina öljypitoisen puhdistusaineen, ja NYRin meikinpoistoaine on öljytön.

NYRin putsari saa minulta kiitosta epä-ärsyttävyydestään, sillä se ei ärsytä silmiäni vaikka avaan silmät meikinpoiston aikana. Silmäni ovat superherkät ja valtaosa putsareista - myös silmämeikinpoistoaineista - kirvelee silmissäni.

Meikinirrotusteho NYRin putsarissa ei ole tehokkain mahdollinen, ja joudun painamaan putsarilla kostutettua vanulappua silmäluomella jopa minuutin, ennenkuin meikki liukenee. Senkin jälkeen silmäluomea pitää pyyhkiä perusteellisesti, jotta kaikki meikki tarttuu vanulappuun. Tämä tuote on selvästikin liian mieto minun meikkitasolleni. Twistbe'n asiakaspalautteista luen vaihtelevia palautteita: osalla tämä toimii tosi hyvin, osalla ei. Vedenkestävää meikkiä tämä ei tunnu palautteiden perusteella poistavan.

Pakko myöntää että jäin todella uteliaaksi sen suhteen, millä keinoin tämä NYRin tuotekehityksen mielestä poistaa "even the most resistant waterproof makeup"..? (Teksti NYRin sivulta.) Itse markkinoisin tätä sanoilla: ultra gentle makeup remover for sensitive eyes and light, non-waterproof makeup.

Twistbe joulukalenteri

 

VARTALOTUOTTEET

Apeiron-käsivoide 75 ml (täysi koko). Tuttu tuote; oikein mukava semitäyteläinen käsivoide joka imeytyy hyvin. Twistbe'n bestsellereitä! Kosteuttaa hyvin ja jättää ihoon sileän pinnan, mutta ei riitä rutikuivalle iholle. Tämän tyyppistä käsivoidetta käyttäisin yhä säännöllisesti, jos käsien ihoni ei olisi heittäytynyt atooppiseksi.

Föllinge-käsisaippua 200 ml (täysi koko). Tässä käsisaippuassa on valitettavasti minulle väärä tuoksu, siksi se ei ole minun tuotteeni. Tämä on koostumukseltaan hellävarainen, sulfaatiton perussaippua joka tulisi muuten käytettyä, mutta tässä on todella voimakas sitruunaruohon tuoksu josta en pidä. Sitruunaruohon ja minun kemia ei vain toimi, en ole toistaiseksi kohdannut sitruunaruohotuotetta, jonka tuoksusta tykkäisin.

Baiobay-vartalovoide 150 ml (täysi koko). Yksinkertaisen incin peruskosteuttava vartaloemulsio sisältää kookosöljyä, ananasuutetta, aloe veraa ja postbiootteja. Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus, tätä levitettyään pääsee nopeasti pukeutumaan :)

c/o Gerd Blueberry Vanilla Fudge -suihkugeeli 30 ml. Vaniljatoffee-jälkkärin tuoksuinen suihkugeeli. Tämä on ihan ok mutta saisi olla koostumukseltaan paksumpaa. Tykkään enemmän sarjan vartalovoiteesta, jossa sama tuoksu on pehmeämpi ja vielä herkullisempi. :) Se on todellinen hemmottelutuote!

Neal's Yard Remedies Bee Lovely -huulirasva 15 g (täysi koko). Tätä en ole kokeillut koska en enää käytä purkki-huulirasvoja, ja haluan antaa tämän jollekulle lahjaksi käyttämättömänä. (Käännyin puikkojen leiriin koronan aikana, kun purkin kaivaminen sormella muuttui ei-ei'ksi.)

Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm 15 g. Tätä kultti-statuksen monitoimibalmia voi käyttää kasvovoiteena, vartalolla, naamiona, huulirasvana ja meikinpoistoaineena. Minä olen käyttänyt kasvoilla, ja tarkempi esittely on tulossa pian häämöttävässä balmivertailussani :) Tykkään tästä, mutta täytyy sanoa, että tuoksu on häkellyttävän voimakas.

Twistbe Skin Collagen 260 g (täysi koko). Kollageeni-lisäravinne vahvistamaan ihoa ja hidastamaan kollageenin hajoamista. Sisältää myös C-vitamiinia ja MSM:ää.

En osaa tätä tuotetta kommentoida, koska käytän toista kollageenivalmistetta. Minulla ei ole kompetenssia vertailla eri kollageenivalmisteita mutta sanon vain, että olen kokenut saaneeni kollageenilisäravinteesta hyötyä.

HIUSTUOTTEET

Nuori Vital -shampoo ja -hoitoaine 2 x 10 ml. Harmikseni en ole ehtinyt testata näitä vaikka kovasti kiinnostaa. Olin neljä viikkoa Laveran hiustuote"kuurilla" perehtyäkseni niihin ammattini puolesta, ja nyt kun olisin viimein voinut testata Nuorin, olen unohtanut. 😅 No, raportoin vaikka Instagramissa kokemuksesta sitten kun testaan nämä. Incit vaikuttavat todella hyviltä.

Vinkkinä lukijalleni VerdeLille joka Lavera-postauksen kommenteissa kritisoi Lavera-shampoon sisältämää suolaa: Nuorin shampoo on sulfaatiton eikä sisällä suolaa. ;)

c/o Gerd B2 Hair Serum 30 ml. Hiuksiin jätettävä silottava hoitoseerumi. Tätäkään en ole ehtinyt (no, muistanut) testata. Rehellisesti, minua huvittaa, miten uskollinen olen hiusrutiinilleni. :D Jos en laita uutta tuotetta suihkun lattialle, lavuaariin tai muualle todella näkyvään paikkaan, en muista sitä vaan tartun vakkarituotteeseen. Siinä missä testaan uusia kasvotuotteita joka viikko, hiustuotteita testaan hyvin harvoin, enkä ole yhtä utelias hiustuotteiden suhteen kuin kasvo.

MEIKKITUOTTEET

Kalenterissa oli myös kaksi meikkituotetta: Zaon huultenrajauskynä 563 Vintage Pink ja kulmakynä 554 Light Brown. Jälkimmäistä voi käyttää myös silmänrajaukseen, siinä on sen verran pehmeä koostumus.

Vintage Pink -huultenrajauskynässä on kaunis murrettu vaalean roosan sävy.

Lisäksi kalenterissa oli:

Föllinge Face Scrub 50 ml (täysi koko) - minulle ennestään tuttu tuote, ja annoin joulukalenterin Scrubin lahjaksi ystävälleni. Föllingen kuorinnassa on pienet ja hienojakoiset silica-rakeet ja voidemainen koostumus. Tämä kuorinta tuntui ihollani tehokkaasti kuorivalta, mutta kiitos voidemaisen koostumuksen, se on samalla myös hellävarainen eikä "raavi" ihoa.

c/o Gerd Sauna Birch Scrub -vartalokuorinta 30 ml - piparmintun tuoksuinen mieto vartalokuorinta aprikoosinkivirakeilla. Kiva tuote, mutta kun on kerran alkanut kuoria vartaloaan kahvinpuruilla..... ;)

Twistbe-avainnauha - tämä oli kalenterin mielipiteitä jakanut tuote. Yllätyin avainnauhasta itsekin, koska odotin kaikkien tuotteiden liittyvän kosmetiikkaan, mutta en sentään järkyttynyt, kuten osa palautteen jättäneistä. Ymmärrän, että kalenterin myyntihinnan halutaan pysyvän tietyissä rajoissa, eivätkä kaikki luukut siksi voi olla sisällöltään arvokkaita. Tähän luukkuun olisi ehkä voitu valita vaikka pieni näytetuote, jolloin kosmetiikkaa odottaneet olisivat olleet tyytyväisiä, mutta sain kuulla, että edellisten vuosien kalenterin ostaneiden palautteissa oli varta vasten toivottu Twistbe-"tavaraa". Avainnauha valikoitui mm. tällä perusteella.

Minulla avainnauha joka tapauksessa päätyi heti käyttöön - työhuoneeni avaimen nauha hajosi sopivasti joulun alla. ☺️

Kalenterissa oli mielestäni monipuolinen ja kiinnostava kattaus tuotteita, ja oli kiva nähdä tuotteita harvinaisemmilta premium-brändeiltäkin kuten Henua ja Leahlani. Erityisen innoissani olin Essen öljystä, joka taisi olla kalenterin arvokkain tuote. Antipodesin seerumi on toinen suosikki. Kaikki tuotteet eivät sopineet minulle, mutta sellaista en odottaisikaan joulukalenterilta.

Oletko sinä ollut tyytyväinen ostamiisi kosmetiikkajoulukalentereihin?

28 comments on “Esittely: Twistbe'n joulukalenteri 2023”

  1. En ikinä ole kalenteria hankkinut, mutta tuo kalenteri vaikutti loistavalta. Kallis, mutta ei yhtään huonolta vaikuttavaa tuotetta.

    Vastaa

    1
  2. Itselläni oli myös tuo joulukalenteri ja siinä oli hyvää ja huonoa. Avainnauhaa en ymmärtänyt ollenkaan ja se meni suoraan roskiin. Suosikit olivat Essen öljy, käsivoide, seerumit ja kasvovesi. Siitä Pure silmäseerumista sain punaisia näppylöitä / POD ihottumaa ja Leahlanin naamiosta tuli voimakas allerginen reaktio kasvoille. Kasvot olivat täynnä punaisia läiskiä. Siitä Neal’s balmista haluaisin lukea lisää, että miten sitä voisi käyttää. Nyt olen laittanut sitä vain yöksi huulille.

    Vastaa

    0
    1. Siitä Neal’s balmista haluaisin lukea lisää, että miten sitä voisi käyttää.

      Mun balmivertailu on tulossa ulos toivon mukaan seuraavana..! :) Mulle tyypillisesti se on jälleen aika pitkä, niin on mennyt aikaa sen koostamiseen... 😁

      Vastaa

      2
  3. Purkkihuulirasvat voi käyttää pois hygieenisesti vanupuikoilla.

    Toinen vanupuikkovinkki voi kuulostaa vähän ällölle, mutta jos auttaa edes jotakuta niin jaan kuitenkin :) Rasvaisempaa Bepanthenia vanupuikkoon ja sillä pyöritellään voide varovaisesti sierainten sisäpinnoille. Tällä tavalla sain jokatalvisen pakkaskelien nenänverenvuodon lakkaamaan. Helpottaa kun ei aina tarvitse varoa tyynyliinoja tai vaatteita.

    Vastaa

    2
    1. Purkkihuulirasvat voi käyttää pois hygieenisesti vanupuikoilla.

      Tämä ei ole minusta oikein käytännöllistä, kun huulirasvaa käytetään pitkin päivää ja huulirasvaa kulkee (ainakin itselläni) mukana taskussa. Topsipuikkoja en viitsisi alkaa kuljettaa mukana taskussa. :) Ne pitäisi laittaa johonkin minigrip-pussiin että eivät vanutu käyttökelvottomiksi.

      Bepanthen-vanupuikkovinkki taas on hyvä!

      Vastaa

      1
    2. Ai niin tosiaan, jos huulirasvaa käyttää pitkin päivää. Mä käytän vaan aamulla ja illalla hampaidenpesun jälkeen, kun hammastahnat kuivattaa huulia.

      Vastaa

      1
  4. Jännä taas huomata miten eri lailla tuotteet käyttäytyy eri ihmisillä; mulle tosta Bybin Milk Meltistä on tullut ainut putsari jota haluan enää käyttää koska se ei tuki tai kuivata ihoani, ja minusta se huuhtoutuu vaivattomasti :)

    Vastaa

    1
    1. Kyllä, tuotteet käyttäytyvät hyvinkin eri lailla eri ihoilla. :) Siksi ei aina kannata "tuomita" jotain tuotetta toisen henkilön kokemuksen perusteella.

      Minulla Milk Melt muodostaa iholle rasvaisen kalvon joka jää pyörimään pitkäksi aikaa ja vaatii runsasta vesihuuhtelua ennenkuin liukenee. Tämä ilmiö tietysti kertoo myös hoitavuudesta ja siitä, että tuote ei sisällä runsaasti emulgaattoreita tai pinta-aktiivisia aineita, jotka saisivat rasvat liukenemaan iholta nopeammin, ja se on tietysti hyvä juttu kuivan ihon kannalta.

      Vastaa

      1
  5. En ole koskaan ostanut kosmetiikkajoulukalentereita, kun aina epäilyttää, että mukaan mahtuu minulle sopimattomia tuotteita ja taas tuotelistauksen katsominen etukäteen vie sen yllätyksellisyyden mitä kalenterilta toivoisin! ☺️ Tämän sisältö näyttää kyllä tosi hyvältä poislukien meikkituotteet (haluan valita käyttämäni meikit itse!) ja tuo hiusseerumi jäisi varmaan käyttämättä. Huulirasvan pitäisin kotirasvana, mutta minullakin korona vaikutti joihinkin tapoihin. Nuorena saatettiin koko kaveriporukka laittaa samasta purkista BS- huulirasvaa!

    Avainnauha on minusta turha ja itse en haluaisi mitään ei-kosmetiikkaa, jos ostan kosmetiikkakalenterin enkä varsinkaan mitään mainos"krääsää"... Tässä ihmiset on niin erilaisia, joten kaikkia on mahdoton miellyttää.

    Vastaa

    2
  6. Mulla ois kyllä nää kaikki päätyneet käyttöön.
    Erityisesti Essen öljy, OK voide, meikkikynät, NYR:n silmämeikinpoistoaine on mulla vakikäytössä ja putsaa hyvin silmämeikkini (ripsari - vedenkestävä ei pysy silmävoiteen ja viimakyneleiden kanssa mutta sellainen lämpöisellä vedellä huuhteleva kyllä, rajaus, luomiväri ja kestohuulipunan) ja noi molemmat balmit olisivat lemppareitani.
    Kollageenikin on just loppu ja ostoslistalla.

    Balmit on parasta taskussa, niistä riittää kynsinauhoille, nenän alle, kenkälankiksi (huulien lisäksi). Käsienpesun jälkeen niitä lisään ja monissa vessoissa on hammastikkuja, joilla saa hygienisesti vessareissulla otettua purkista rasvaa.
    Toisaalta multahommissa, ei ilman välipesuja mitään rasvoja lisäillä.

    Avainkaulanauhat kuluu mulla nopsaan loppuun, joten olisi ollut sillekin käyttöä.

    Tätä kalenteria oon pohtinut muutamana vuonna, ehkä joskus raskin investoida.

    Vastaa

    1
  7. Ois kiva kuulla nuori-histuotteista myös täällä blogin puolella 😊
    Nimim. Ei instagramissa oleva henkilö 🙈🤭

    Vastaa

    1
    1. Ois kiva kuulla nuori-histuotteista myös täällä blogin puolella 😊

      Katsotaan jos joskus ehtisin tutustua niihin enemmäkin :) En ehkä yhden näytteen pohjalta viitsi tehdä omaa postausta. Twistbe'llä on Nuorin lisäksi toinenkin sulfaatiton hiustuotesarja Innersense, voisin katsoa jos saisin näistä tehtyä joskus jonkin yhteispostauksen. :)

      Vastaa

      1
  8. Mulla oli tämä ja suosikkia ei löytynyt, hyödyttömiä oli monta. Jotenkin vaisu tunnelma jäi.

    Vastaa

    1
  9. Nyt tulee niin hölmö kysymys, että harakatkin nauraa, mutta mikä on avainkaulanauha? Siis onko se niitä mitä pikkupenskana käytettiin, missä kotiavain roikkui kaulassa ja mihin meinasi välillä tukehtua, kun se tarttui johonkin kiinni?

    Vastaa

    1
    1. Kyllä, avainnauha on kaulaan ripustettava nauha johon voi kiinnittää avaimen. :) Tai nimikyltin esim. jossain konferenssissa tai messuilla, siinäkin tarkoituksessa näitä käytetään.

      Täällä on kuva avainnauhoista:

      https://lempilifestyle.fi/products/colorful-avainnauha

      Mä olen todennut nauha-mallisen avaimenperän parhaaksi, koska saan kaikki avaimet käytännöllisesti roikkumaan yhteen paikkaan eteisessä - ja avaimen myös löytää taskusta nopeammin, kun siinä on nauha eikä jotain "esine"-avaimenperää. :D Eri avaimet myös tunnistaa helposti nauhan väristä. Ainoa avain jossa mulla ei ole nauha-avaimenperää on polkupyörän avain. 😂

      Vastaa

      1
    2. Siis papukaijanauha! Nyt selkis :)
      Oon itse käyttänyt vain niitä henkilökorttiversioita, joten ei yhtään sytyttänyt, että on samaa kamaa mutta eri kiinnikkeellä. Taidan käydä vähän hitaalla 😂

      Vastaa

      1
  10. Sokoksen mahtava suihkepullo tuli nyt tiensä päähän (pumppumekanismi ei enää toimi).

    Tietäisitkö jotakin muuta hyvää pulloa, jonka kautta kasvovettä olisi hyvä suihkuttaa kasvoille? Nyt menee valtavat määrät Lacto Linen ihanaa kasvovettä hukkaan, kun yritän kaataa sitä suoraan pullosta kädelle ja siitä kavoille. Näin ei voi jatkua.

    Vastaa

    1
    1. Mikäs tämä sun Sokoksen suihkepullo oli..? Muistan, että ollaan puhuttu We Care Icon -pullon hienosta suihkemekanismista, viittaatko siis tähän pulloon..?

      Tietäisitkö jotakin muuta hyvää pulloa, jonka kautta kasvovettä olisi hyvä suihkuttaa kasvoille?

      Flow Cosmeticsin pulloissa on todella hienojakoinen suihke. Tulee tietysti vähän kalliiksi ostaa Flow'n kasvovesi vain tuon pullon takia.

      Vastaa

      1
    2. Joo, We Care Iconin pullo.

      Ei tarvitse olla huippuhienojakoinen, myös aavistuksen huonompikin käy, kunhan ei tulisi maksamaan ihan maltaita.

      Vastaa

      1
    3. Minä olen ottanut jostain vanhasta kasvovesipullosta sen suihkepullokorkin ja vaihdoin sen Lactolinen tavallisen korkin tilalle :) oli samanlaiset kierteet niin tälleen toimii hyvin.

      Vastaa

      1
  11. Minulla oli House of Organicsin joulukalenteri ja se oli aivan loistava itselleni. Koska olen kosmetiikan suhteen tarkka, syynäsin sisällöt surutta ennen hankintaa. Mukana oli todella paljon tuotteita joita käytän, hintavia täysikokoisia tuotteita kuten esim. Yin your skin Ihme, monta kasvoöljyä, Brunsin hiustuotteita ja paljon herkän ihon hoitoon sopivia asioita. Kaikki tuli käyttöön tai joululahjoiksi. Olen edelleen tohkeissani tästä kosmetiikkapommista 😄

    Twistben kalenteri olisi minulle ollut huti, mutta niin on erilaisia käyttäjiä ja tarpeita, että hyvä vain jos löytyy erilaisilla sisällöillä näitäkin. Itse ostan kosmetiikan joulukalenteteita tasan sillä ajatuksella, että tarkistan huolella etukäteen sisällön olevan sellainen että ostaisin tuotteita muutenkin ja kalenterin kautta hinta on huomattavasti edullisempi kuin tuotteet erikseen hankittuina. Osan annan joululahjoina eteenpäin.

    Vastaa

    1
    1. Twistbe'n joulukalenteri on aina ostajilleen yllätys, kun sisältöä ei paljasteta etukäteen. Minusta tämä on kiva juttu, mutta samalla ymmärrän tosi hyvin myös niitä kalenterinhankkijoita, jotka haluavat tietää sisällön ennen ostoa.

      Onneksi on kalentereita kummallakin konseptilla :)

      House Of Organicista täytyy todeta sellainen juttu, että heillä on maahantuojan ja valmistuttajan etu oman kalenterinsa koostamisessa. Housen taustalla on iso maahantuoja, jolla on mahdollisuus laittaa oman maahantuonnin tuotteita (kuten Bruns, Evolve, Uoga Uoga) minimaalisilla katteilla kalenteriin.

      Twistbe'llä ei olisi samanlaista mahdollisuutta.

      Vastaa

      1
  12. Minä olin erittäin tyytyväinen Twistben kalenteriin. Melkein kaikki tuotteet tulivat omaan käyttööni. Lahjoitin pois huulirasvan ja käsivoiteen joululahjoina. Erityisesti pidän Essen öljystä ja Antipodesin Hosannasta. Myös Olivia Kleinin voide tuntuu hyvältä, samoin Föllingen kuorinta ja Leahlanin kasvonaamio ovat huippuja itseni hemmotteluun, kasvonaamio tuoksuu ihanalle. BalmBalmin ruusuveden käytän, mutta en yhtään pidä sen tuoksusta, joten en itse ostaisi. Myös Henuan puhdistusöljyä aion käyttää ja olen oikein kiinnostunut sen toimivuudesta.

    Bybin puhdistusmaitoa, c/o Gerdin hiusseerumia ja Leahlanin miniseerumia aion kokeilla tulevalla matkallani, ne ovat sopivan pieniä matkalle mukaan otettavaksi. Hiusseerumi voi lisäksi tulla tarpeeseen, koska käytän varmasti osittain hotellien shampoita ja hoitoaineita.

    Huultenrajauskynälle en näe paljon käyttökertoja, mutta täytyy kokeilla silti. Meikinpoistoainettakaan en ole päässyt testailemaan, mutta kai tässä jossain vaiheessa meikkaaminenkin alkaa taas kiinnostaa ja sinun kuvauksesi tuotteesta kuulostaa tällaiselle vähän meikkaavalle sopivalta.

    Vartalotuotteista kuorinnan käytän varmasti, suihkutuotteen käytin jo, mutten pitänyt sen tuoksusta niin paljon kuin oletin. Vartalovoide on ihana, sekä tuoksultaan että koostumukseltaan.

    Plussaa antaisin Twistbelle myös käyttöohjeista. Luin somesta, että kaikilla kalentereilla ei ole mitään ohjeita tuotteidensa käytöstä ja se kuulostaa kyllä pöljältä. Kaulanauhasta minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa, otin sen käyttöön pesutuvassa käyntejä varten ja kesällä varmasti käytän sitä myös koiran kanssa ulkoillessa, niin ei aina tarvitse olla taskuja. Olen tottunut käyttämään kaulanauhaa töissä, kun siellä tarvii käyttää tägiä ovista kulkemiseen sekä tulostamiseen, on kätevämpää pitää sitä kaulassa kuin taskussa.

    Vastaa

    2
  13. Miten kuorit kahvinpuruilla? Itse sain kesällä vanhempieni suihkun viemärin tukkeutumaan kahvinpuruista, kun kuorin ihoa ja suihkuttelin pois viemäriin 🙈

    Vastaa

    0
    1. En osaa sanoa onko viemäreissä eroja, mutta mulla ei ole koskaan mennyt tukkoon. (Ja keittiön tiskialtaan kautta putkiin päätyy varmasti paljon enemmän kahvinpuruja kuin kylppärin kautta...)

      Laitan kerralla noin teelusikallisen kahvinuruja kämmenelliseen suihkugeeliä. Koko kropan kuorimiseen menee 2-3 teelusikallista.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (50)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat