19.10.2023

I Love Me - tarjouksia ja messuiloa

Kaupallinen yhteistyö: Twistbe

 

I Love Me -messut alkavat huomenna! 😍

Tänä vuonna olen töissä Twistbe'n osastolla, ja minut tapaa sieltä kaikkina kolmena päivänä klo 10-18. Osaston numero on 6e90 ja tunnistat sen violetista väristä. 💜

Viime vuosi jäi mulla kirpeän katkerasti väliin kun sairastuin koronaan vain pari päivää ennen messuja, ja kiitos pandemiatauon, edellisistä messuista onkin kulunut neljä vuotta. Rakastan I Love Me -messuja ja ne ovat omalla tavallaan yksi vuoden kohokohtia, vaikka en ole ollut siellä koskaan asiakkaana vaan aina töissä. - Tai ehkä juuri siksi..! 

Twistbe'n osastolla ihonhoito on kaiken kulmakivi ja onkin hienoa päästä palvelemaan asiakkaita, jotka toivon mukaan saapuvat osastolle janoisina saamaan parhaat vinkit ja tuotteet ihopulmiin - tai sitten vain hakemaan sitä ihanaa elämyksellisyyttä, joka myös kuuluu kauneudenhoitoon yhtä lailla :)

Tässä parhaat tärppini Twistbe'n messutarjouksista.

Tarjoukset ovat voimassa myös Twistbe'n verkkokaupassa sunnuntaihin saakka. Katso kaikki tarjoukset täältä.

Aloitetaan Leahlanista. Jos tämä havaijilainen ihanuus on jäänyt vielä piiloon, lue lisää tästä esittelypostauksestani.

Tämä on sarja sinulle, joka rakastat TUOKSUVAA kosmetiikkaa. Leahlanin tuoksumaailma on täysin omaa tasoaan ja tuotteiden trooppisia hedelmiä pursuavat tuoksut saavat suorastaan veden kielelle. Tuoksut tulevat hedelmäöljyistä ja -uutteista kuten greipistä, guavasta, banaanista, mandariinista ja papaijasta. Ei mitenkään haittaa, että myös koostumukset ovat korkealaatuisia ja tuotteissa hyödynnetään kylmäpuristettuja havaijilaisia kasviöljyjä. 😙

Suosikkini on Pamplemousse-öljyputsari, jonka messuilta saa -30% tarjoushintaan: 48,93€ / 100 ml. Pienempi matkakoko on -20% tarjouksessa 23,92/30 ml. Pamplemoussen tuoksu on parasta mitä koskaan olen kosmetiikkatuotteissa kokenut ja jokainen käyttökerta on kuin pieni luksus-hemmotteluhetki.

Aqua A -retinoidiöljyseerumi puolestaan on paras tuntemani A-vitamiinituote kasvoille. Paras siksi, että tehokkaaseen HPR-retinoidiin yhdistyy mielettömän ihana ja laadukas ihoa hoitava öljyseerumipohja, joka jo itsessään on timanttinen. Messuhinta tälle upeudelle on 69,90€ / 30 ml (-22%) tai  36,72€ / 10 ml (-20%)

Siren Brightening Serum jatkaa sitruksen tuoksuisten öljyherkkujen kimaraa. Tämän ihoa kirkastavan ja kosteuttavan kasvoöljyn koostumus on erittäin ohut ja nopeasti imeytyvä. Messuilta seireenin saa hintaan 47,92€ / 30 ml tai 29,93€ / 15 ml

Twistbe I Love Me messutarjouksia

Messutarjouksissa on muutenkin paljon ihania öljyjä.

SUOSITUKSET IKÄÄNTYNEELLE IHOLLE, kun haluat uudistaa ihoa ja silottaa juonteita:

💜 Klassikko: Bybi Bakuchiol Booster (16,92€ / 15 ml, ale -15%) on varma valinta, kun haluat yksinkertaisen ja toimivan tuotteen. Olen viimeksi tänään töissä kuullut asiakkaan kutsuvan Bakuchiol Boosteria "ihmeiden tekijäksi" jota ilman hän ei voi olla. Kahden raaka-aineen hajusteeton öljy sopii herkällekin iholle.

💜 Uutuus: Antipodes Eve Bio-Retinol -öljyseerumi (35,25€ / 30 ml, ale -25%) on kenties tämän hetken tehokkain täysin luonnollinen anti-age-seerumi. Luotettava bakuchiol saa rinnalleen cacay-öljyn, joka on viimeisimpiä löydöksiä "bio-retinoleiden" saralla - cacay-öljy sisältää puhdasta A-vitamiinia eli retinoiinihappoa, ja tutkimusten mukaan moninkertaisesti enemmän kuin ruusunmarjaöljy. Upea öljy sisältää myös antioksidanttisankari-kaktusviikunaöljyä.

SUOSITUKSET KUIVALLE JA ÄRTYNEELLE IHOLLE:

💜 Raaw Alchemy Blue Drops (39,90€ / 30 ml, ale -32%) on ihoa tehokkaasti rauhoittava ja kosteuttava öljy. Samettinen koostumus sulaa ihoon ja jättää iholle ihanan pehmeän ja hoidetun tunteen. Aromaattisen tuoksuinen Blue Tansy sekä siankärsämö tuovat öljyyn sen sinisen värin ja rauhoittavat tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa.

💜 Fiini Naturally Kaura & Tyrni -öljyseerumi (28,72€ / 30 ml, ale -20%) tuo iholle kotimaisen kauran hoitavat vaikutukset. Kauraöljy rauhoittaa ja ravitsee ihoa ja on viime vuosien trendikkäin ihoa rauhoittava ainesosa myös maailmalla - syystäkin. Tyrniöljy tuo cocktailiin antioksidanttisen ja ihoa uudistavan vaikutuksen.

Annan erityismaininnan Henuan öljylle, josta on tullut tämän syksyn suosikkejani. Kotimaisen Henuan tuotteet valmistetaan Seinäjoella.

💜 Henua Miracle Vitamin Oil (34,90€ / 15 ml, ale -30%) on hajusteeton kasvoöljy kuivalle, ikääntyneelle ja herkälle iholle. Siis just mun iholle! Mieletön koostumus sisältää todella vakuuttavan kattauksen kylmäpuristettuja kasviöljyjä: argan-, jojoba-, manteli-, ruusunmarja-, iltahelokki-, avokado-, kaura-, puolukansiemen- sekä tyrniöljyä. 🤩 Jos ei tällä tiimillä hipiä heleydy ja pehmene niin en tiedä millä! Tämän potpurin vaikutus on sekä uudistava, ravitseva, rauhoittava ja kirkastava.

Samettinen koostumus on ilo levittää kasvoille.

Henuan perustaja Jenni on muuten käynyt saman koulutuksen kuin minä Formula Botanicassa. :) Jenni tulee myös olemaan paikalla Twistbe'n osastolla.

Kun puhutaan öljyistä, on ilman muuta puhuttava myös kasvovesistä, sillä nämä kaksi kuuluvat erottamattomasti yhteen. Kasvoöljy tulee aina levittää hieman kostealle iholle, ihanteellisesti juuri kasvovedellä kosteutetulle.

Suosin itse nykyään erityisesti rauhoittavia kasvovesiä kiitos kenkkuilevaksi ryhtyneen ihoni, joten nostan myös tärppeihin sellaiset.

💜 Fiini Naturally Ruusu & Kaura -kasvovesi (25,42€ / 100 ml) on hajusteeton, rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi. Sen minimalistinen koostumus sisältää ruusuvettä, kaurauutetta, glyserolia ja hyaluronihappoa. Ruusu & Kauravesi laskee ihon punoitusta ja jättää iholle todella kosteutetun tunteen.

💜 Föllinge Comforting Mist (16,19€ / 100 ml, ale -35%) on sekä rauhoittava että anti-age-vaikutteinen kasvovesi. Se sisältää aloe veraa, postbiootteja sekä ihon kuntoa kokonaisvaltaisesti parantavaa niasiiniamidia. Niasiiniamidi auttaa mm. uudistamaan ihoa, supistamaan ihohuokosia sekä tasoittamaan ihon väriä.

KASVOVOITEET

💜 By Mukk Rich Day Cream -voiteen (22,32€ / 30 ml, ale -20%) tähtiraaka-aine on levä. Ruskolevä Undaria Pinnatifida (wakame), punalevä Kappaphycus Alvarezii ja viherlevät Dunaliella Salina sekä Haematococcus Pluvialis muodostavat sellaisen antioksidanttitiimin että oksat pois! Tämä voide suojaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Kuivaa ja ikääntynyttä ihoa hellivässä koostumuksessa on ruusunmarjaöljyä, aprikoosinkiviöljyä sekä probioottista Lactobacillus-uutetta.

💜 Henuan Recharging Moisturiser (49,90€ / 30 ml, ale -17%) on ylellinen, ruiskaunokkiveteen ja koivunmahlaan pohjaava kasvovoide ikääntyneelle iholle. Se kiinteyttää, uudistaa ja kosteuttaa yhdistelmällään arganöljyä, cupuacu-voita, männynkuoriuutetta ja tyrniöljyä. Koostumus on kevyt ja emulsiomainen mutta samalla ihanasti ravitseva ja syväkosteuttava.

💜 Laponien Face Cream (27,20€ / 40 ml, ale -20%) - uudistuneelta nimeltään Light Day Cream - on varma valinta hajusteherkälle ja ongelmaiselle iholle - mutta kyllä tästä normaali ja sekaihokin ilahtuu. :) Oikeastaan tämä on voide, jonka voisi myydä jokaiselle, jos haussa on hyvä kosteuttava ja monenlaisia iho-ongelmia rauhoittava voide.

💜 Nea'ls Yard Remedies Sensitive Soothing Moisturizer (31,60€ / 100 ml) on sekin herkän ihon hajusteeton ja rauhoittava voide, mutta hieman täyteläisemmällä koostumuksella kuin Laponie. Tämä voide sopii erinomaisesti myös PODin hoitoon.

SEERUMIT

Seerumeista ykköstärppini on By Mukk'in Smooth Sea -niasiiniamidiseerumi (29,33€ / 30 ml, ale -30%).

Tämä hajusteeton ja koostumukseltaan hyvin riisuttu seerumi sopii moniin tarkoituksiin; ikääntyneelle iholle anti-age-seerumiksi silottamaan ihoa ja vähentämään juonteiden erottumista, rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle tasapainottamaan ja supistamaan huokosia sekä hyperpigmentaatiosta ja epätasaisesta ihonsävystä kärsivälle tasoittamaan ihon sävyä. Koska seerumissa on minimalistinen ja hajusteeton inci, se sopii myös herkälle iholle.

Niasiiniamidi on A- ja C-vitamiinin jälkeen kolmanneksi tehokkain ja tutkituin anti-age-ainesosa (ja ollut pisimpään käytössä, tutkimusdataa on kertynyt paljon!).❗️💎 Sanoisin, että jos sulla on ihonhoitorutiinissa käytössä A-vitamiini (tai bioretinoli), C-vitamiini sekä niasiiniamidi, ja hoitorutiinisi lisäksi tukee ihon mikrobiomin ja hydrolipidikalvon säilymistä eli vältät voimakkaasti vaahtoavia putsareita, sinulla on käsissäsi paras mahdollinen setti ikääntyvän ihon hoitoon ja ennenaikaisten ikääntymisen merkkien hidastamiseen. 

Twistbe I Love Me messutarjouksia

PUTSARIT

Ahh, miten ihania putsareita messutarjouksiin kuuluu! 😍 Joukossa on monta omaa henkilökohtaista suosikkiani, ai että mun näpit ihan syyhyää päästä esittelemään näitä asiakkaille messuilla :) Kaikki nämä putsarit tukevat ihon suojamuuria ja mikrobiomia.

💜 Fiini Naturally Mustaherukka-puhdistusbalmi (35€ / 156 ml - ale 10%) on mun kirjoissa siitä poikkeuksellinen balmiputsari, että se huuhtoutuu iholta yhtä hyvin kuin parhaat öljyputsarit. Balmi-koostumukset tyypillisesti jättävät iholle hitusen öljyä, mutta ei tämä kaveri! Koostumus on paksu ja täyteläinen ja kuitenkin huuhtoutuu täydellisesti. Mustaherukansiemenöljyä sisältävä tasapainottava koostumus sopii myös rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Hajusteeton.

💜 Flow Cosmetics Balm-To-Milk (30,40€ / 150 ml - ale 20%) puolestaan sopii normaalista kuivalle iholle. Tämä älyttömän suosittu putsari puhdistaa ihon hellästi ja kosteuttaen. Se jättää iholle hoidetumman tunteen kuin Fiinin Mustaherukka = eli jättää iholle aavistuksen öljyjä.

💜 Laponie Nourishing Oil Cleanser (28,80€ / 100 ml, ale -20%) on kahden raaka-aineen superihme! Tämän minimalistisemmaksi ei voi putsari enää mennä. Ultrapuhdistettua rapsiöljyä sekä emulgaattorin sisältävä öljyputsari poistaa tehokkaasti meikin ja lian ja huuhtoutuu iholta täydellisesti. Paras tuote erittäin herkälle iholle.

💜 Laponie Mild Milk Cleanser (15,30€ / 100 ml, ale -15%) on monen rakastama klassikkomaitoputsari, ja tykkäänpä tästä minäkin, vaikka en maitojen ylin ystävä muuten olekaan. (Mulle öljyä, kiitos!) Laponien maito on mukavan täyteläistä ja voidemaista ja sitä on miellyttävää pyöritellä iholla. Huuhtoutuu hyvin ja jättää ihon pehmeäksi.

💜 Raaw Alchemy Cleansing Silk (39,90€ / 100 ml, ale -32%) on persoonallinen öljyputsari, tavallaan balmin ja öljyn yhdistelmä. Putsari kuuluu Leahlanin tavoin ylellisten elämysputsareiden kategoriaan ja myös tuoksuu taivaallisen ihanalle. Cleansing Silk rauhoittaa ihoa ja sopii erityisen hyvin herkälle ja ärtyvälle iholle.

 

*

Kuka teistä on tulossa I Love Me -messuille? 

Nähdään siellä - osastolla 6e90! ☺️

P.S. Twistbe'n osastolla pääsee myös kokeilemaan tällaista jännää: voit tehdä Visia-analyysin kaltaisen Zemits-analyysin, joka näyttää ihossasi vielä näkymättöminä muhivat ikääntymismuutokset. Itse olen käynyt tässä analyysissa jo kolmesti, ja se on kertonut lähes surullisen tarkasti mun tulevien pigmenttiläiskien tilanteen jo kauan enne kuin ne putkahtivat näkyviin... Toinen erikoisuus osastolla on ihon DNA-testi, jota juuri testasin kuukausi sitten, vaikkakin toisen firman tuotteena. Aion nyt uteliaisuuttani testata myös Twistbe'n DNA-testin ja vertaan sitä aiemmin kokeilemaani. :)

25 comments on “I Love Me - tarjouksia ja messuiloa”

  1. Tosi ihania tarjouksia ja niin vaikea valita!

    Onko tuo raaw bluetansy parempi kuin evolven vastikään julkaisema öljy, joka sisälsi myös oletettavasti samaa sinistä ainetta?

    Vastaa

    1
    1. Kummassakin on Blue Tansya, mutta pitoisuutta ei kerrota. Puhtaasti värin perusteella arvelen kuitenkin Raaw’n Blue Dropsissa olevan enemmän Tansya, se on sinisempi. Raaw’n öljyssä on myös vähemmän raaka-aineita, Evolven öljyssä on tosi paljon erilaisia ainesosia.

      Vastaa

      2
  2. Huomenna messuilemaan, bussi lähtee aamusella Kouvolasta! TwistBe:n osastolla on monta juttua kiikarissa, en malta odottaa <3

    Vastaa

    1
    1. Jeiii..! 🥰 Huomenna siis nähdään, toivottavasti! …ja mä toivon, että mulla on vielä ääntä jäljellä huomenna, sillä tänään meni jo niin loppuun 😱

      Vastaa

      1
  3. Aivan ihana sävy paidassa!

    Käyköhän muuten kukaan enää The Body Shopissa? Kauppakeskuksissa ne liikkeet ovat aina ihan tyhjinä.

    Vastaa

    0
    1. Aivan ihana sävy paidassa!

      Eikö olekin? ☺️

      Käyköhän muuten kukaan enää The Body Shopissa?

      Samaa olen miettinyt. Itseäni ei rehellisesti ole TBS kiinnostanut enää vuosiin, koska nykyisellä TBS:llä ei ole mitään tekemistä alkuperäisen kanssa enkä koe uuden TBS:n olevan mun juttu. Varmasti siellä voi olla hyviä tuotteita mutta brändin olemus ei vain ole sellainen joka vetää mua puoleensa.

      Vastaa

      1
  4. Onneksi en sortunut tilaamaan yhtikäs mitään - ei ole mitään kunnon tarvetta eikä oikein varaakaan, mutta Föllingen barrier creamia katselin jo sillä silmällä. Onneksi huomasin sen sisältävän niitä myrkkyhajusteita 😃

    Pitää kuitenkin iloita siitä, kuinka monta kotimaista brändiä nykyään on kosmetiikkamarkkinoiden tarjontaa monipuolistuttamassa, laajalla hintaskaalalla! On Taigaa, Taikaa, Fiiniä, Olivia Klein (vaikka taidetaan valmistaa USAssa), Flow, MuruMuru..

    (Viimeksi mainittu on muuten tosi ilahduttavan pirteä ja aidosti laadukas, eikä tuoksutkaan ärsytä ihoa tai nenää. Kosteuttava kasvovesi on huikean hyvä, pesee kalliimmat moneen kertaan.. täytyy taas kohta hankkia uusi pullollinen 💙 .. Atopikin vastaava on ihan ok, mutta ei tunnu yhtä tehokkaasti hoitavalta.)

    Vastaa

    0
    1. Onneksi huomasin sen sisältävän niitä myrkkyhajusteita 😃

      Sulla on kyllä suorasukainen ilmaisutapa..! 😅 Eiväthän nuo hajusteet kaikille ole millään lailla haitallisia. Föllingen voiteessa Limonene, Linalool, Farnesol, Geraniol ja Citronellol ovat osa greippi- ja neroliöljyä. Syödessäsi sitrushedelmiä syöt näitä samoja komponentteja. :)

      Pitää kuitenkin iloita siitä, kuinka monta kotimaista brändiä nykyään on kosmetiikkamarkkinoiden tarjontaa monipuolistuttamassa, laajalla hintaskaalalla! On Taigaa, Taikaa, Fiiniä, Olivia Klein (vaikka taidetaan valmistaa USAssa), Flow, MuruMuru..

      Kotimaista luonnonkosmetiikkaa on tänä päivänä niin paljon, että brändejä on jo yhtä paljon kuin ulkomaisia - siis Suomen markkinoilla :) Tämä ON todella hienoa! 🙏🏻 Kiinnostavaa ja laadukasta kotimaista luonnonkosmetiikkaa on niin paljon, että mulla oli aikeena toteuttaa tänä vuonna kyseiselle teemalle omistettu teemaviikko, tai ehkä pikemminkin teemakuukausi, mutta en olekaan löytänyt riittävästi aikaa toteuttaakseni tämän mun standardien mukaisella tavalla (😅). Toivottavasti saisin tämän tehtyä ensi vuonna :) Mun viimeisimpiä löytöjä on Ayu Organics johon olen täysin ihastunut...😍 Vähän kuin "Suomen Leahlani", mutta miedommalla tuoksumaailmalla.

      Olivia Klein muuten on siirtämässä tuotteiden valmistuksen Suomeen. 👍

      Kosteuttava kasvovesi on huikean hyvä, pesee kalliimmat moneen kertaan.. täytyy taas kohta hankkia uusi pullollinen 💙

      Olethan huomannut, että MuruMurun kasvovesi sisältää sekin allergisoivan, eteerisistä öljyistä johdetun hajusteen, bentsyylialkoholin? ;) Se ei siis kuitenkaan ärsytä ihoasi..? Bentsyylialkoholi on herkistävämpi kuin esim. nuo Föllingen voiteen sisältämät hajusteet, sen maksimimäärä iholle jätettävässä tuotteessa ei saa ylittää 0,17%, kun taas esimerkiksi linaloolilla ja limonenellä ei ole ylärajaa (vaikkakaan fiksu tuotekehittäjä ei koskaan laita kasvoille jätettävään tuotteeseen enempää kuin 1% eteerisiä öljyjä, mikä tuo oman ylärajan eteeristen öljyjen sisältämiin komponentteihin).

      Vastaa

      1
    2. Suun kautta nautittuna tuoksukomponentit käy mainiosti.

      Ottaisin totta kai Murumurun kasvovedenkin mieluiten hajustamattomana, mutta se ei onneksi ehtinyt aiheuttaa oireita. Vastaavaa geelimäistä tuotetta ilman hajustetta saa suositella, jos satut saamaan mieleen.

      Vastaa

      0
    3. Vastaavaa geelimäistä tuotetta ilman hajustetta saa suositella, jos satut saamaan mieleen.

      Sopiiko K-Beauty? :) Klairsin Supple Preparation Toner! ❤️ (Se Unscented-versio).

      Myös Atopikin Sensitive-kasvovesi oli ainakin ennen paksunnettua nestettä, viimeisintä versiota en ole testannut.

      Vastaa

      0
    4. Hahaa, tuo Klairs oli pitkään mun vakiosuosikki ( varsinkin se unscented), mutta tilaaminen oli aina työlästä. Siksi kotimaisuus / skandinaavisuus on plussaa.

      Atopikin yksi kasvovesi on käytössä, mutta siinäkin on jonkin verran hajustetta.

      Vastaa

      0
  5. Mitä kautta oot varannut Kreikan budjettimatkoilla ne edulliset domatia (?) majoitukset? Oon matkustamassa marraskuussa noin pari viikkoa enkä oo varannut vielä yöpaikkoja mistään.

    Vastaa

    0
    1. Booking.comista :) Domatiat ovat siirtyneet sinne. (Myös Airbnb'hin, mutta itse käytän eniten Bookingia.)

      Ne tunnistaa tyypillisimmin nimellä "Studios", "Apartments" tai "Pension". Kun haet majoitusta kohteesta, järjestä hakutulokset halvimmasta kalliimpaan -järjestyksessä. Vuokrahuoneet tulevat silloin ensimmäisinä ja hotellit viimeisinä.

      Vastaa

      1
  6. Odotan innolla katsausta Suomen luonnonkosmetiikka/luomubrändeistä, arvioineen ja analyysein!
    Hinta/laatu-pohdintaa, jne..
    Varsinkin somessa tulee jatkuvasti vastaan sellaisia pikkumerkkejä, joista en ole ennen kuullutkaan.

    Jossain oli joskus lista suomalaisista brändeistä, mutta se ei ymmärrettävästi ollut kattava..

    Uusista tulokkaista ja firmoista saattaa seurata sitten väistämättä joidenkin merkkien poisjäänti Suomesta. Asiakaskuntaa kun on rajallinen määrä.. Markkinasaturaatiostako lie johtuu Yves Rocherin poistuminen täältä vuoden lopussa.. en meinannut alkuun uskoa koko uutista. Kuinka niin ikoninen brändi voi lähteä ?! (Sama tilanne Norjassa..) Ranskan päämaja on jostain syystä tehnyt näin radikaalin ratkaisun..
    Onkohan YR:n suosio laskenut meillä kotimaisen kosmetiikan lisääntyessä, vai liekö Yrkkä menettänyt asiakkaita Korresin kaltaisille, semi-luonnollisuutta hyödyntäville brändeille? 🤔
    Ilmeisesti Korres on saanut niin vahvan jalansijan, ettei ole ainakaan hetkeen poistumassa..

    Vastaa

    0
    1. Jossain oli joskus lista suomalaisista brändeistä, mutta se ei ymmärrettävästi ollut kattava..

      Viilankantoluvan Petra oli tehnyt ison listauksen blogiinsa vuonna 2018, mutta näistäkin on jo moni sen jälkeen hiipunut pois:

      https://viilankantolupa.com/2018/12/15/suurlistaus-suomalainen-luonnonkosmetiikka/

      Minäkin voisin tehdä jonkinlaisen vastaavan listauksen, mutta brändejä on nykyään niin paljon eikä osa markkinoi itseään juuri millään tavoin, että taitaa olla täysin mahdotonta saada täyttä koontia suomalaisista luonnonkosmetiikkasarjoista. Monen sarjan tuotteita on saatavilla vain heidän omassa verkkokaupassaan ja ehkä valinnaisissa hoitoloissa, niin niihin ei pysty edes sattumalta törmäämään missään livenä. Näitä ovat mm. Cate Nordic Beauty, Ayu Organics, Purodore, Usva Cosmetics, Forest Spa, Pura Nordica, Vuohelma... voi, näitä riittää..!

      Markkinasaturaatiostako lie johtuu Yves Rocherin poistuminen täältä vuoden lopussa.. en meinannut alkuun uskoa koko uutista. Kuinka niin ikoninen brändi voi lähteä ?! (Sama tilanne Norjassa..) Ranskan päämaja on jostain syystä tehnyt näin radikaalin ratkaisun..

      Oon ihan puulla päähän lyöty..! 😧 Mun sähköpostiin ei ole tullut mitään tällaista tietoa vaikka olen Yves Rocherin asiakas. Muita uutiskirjeitä kyllä on tullut mutta tätä, mihin näissä kommenteissa viitataan, en löydä mun meilistä. Piti ihan laittaa kysely YR:n Suomen PR-toimistolle (jos heillä enää edes on täällä PR-toimistoa... mutta oli vielä keväällä) että mikä tää juttu on.

      Jos YR todella poistuu Pohjoismaista niin on kyllä historiallinen tapahtuma kosmetiikan maailmassa, sen verran vaikutusvaltainen ja pitkän historian omaava yritys kyseessä.

      Vastaa

      0
  7. Kyseinen uutispommi oli pelkkä alaviite mainospostissa, jonka luin pari päivää sitten :(

    Uutuutena kotimaisista sarjoista ehkä kiinnostaisi Linea Nordic, joka taitaa msrkkinoida vasta vain verkossa. Mukana on UV-suojallinen päivävoide, joka hyödyntää uudempaa filtteriteknologiaa. Ei siis sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

    Purodorea myydään muuten täällä hoitolassa, jossa kävin asiakkaana. Näytteitä oli tarjolla avokätisesti siitä Gold-linjasta.
    Hommasin itse päivävoiteen verkkokaupan outletista, siinä hinta oli kohtuullinen. On kyllä mukavan tuntuinen, kuten kehuit.. 😃mutta yllätys, haju alkoi tökkiä, vaikka onkin siedettävämpi kuin Goldin.
    (Onnistunut myyntitapa heillä, verkkokaupassa ei tule extraa postikuluista!).

    Vastaa

    0
    1. Kyseinen uutispommi oli pelkkä alaviite mainospostissa, jonka luin pari päivää sitten :(

      Erikoinen tapa ilmoittaa neljän vuosikymmenen mittaisen toiminnan loppumisesta... 🙄 Saa nähdä, tuleeko heiltä jossain vaiheessa virallisempi julkinen ilmoitus aiheesta.

      Huomasin, että olin eilen ensimmäinen asiasta uutisoinut taho ja mun uutista oli hyödynnetty niin somessa kuin Ilta-Lehden ja Ilta-Sanomienkin uutisoinnissa myöhemmin iltapäivällä. Yves Rocher itse ei siis ole tehnyt asiasta mediatiedotetta. Mielenkiintoista.

      Purodorea myydään muuten täällä hoitolassa, jossa kävin asiakkaana. Näytteitä oli tarjolla avokätisesti siitä Gold-linjasta.

      😍

      Hommasin itse päivävoiteen verkkokaupan outletista, siinä hinta oli kohtuullinen. On kyllä mukavan tuntuinen, kuten kehuit.. 😃mutta yllätys, haju alkoi tökkiä, vaikka onkin siedettävämpi kuin Goldin.

      Minkä päivävoiteen ostit..? Spa-linjan..?

      Mulla on parhaillaan testissä Purodorén uusi Silver-linja (rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle), siitä tulossa juttua blogiin marraskuussa. Ei ole toki mun ihotyypin sarja, mutta kasvovesi sopii minullekin ja se tulee ehdottomasti käytettyä :) Minusta Purodorélla on ihan "törkeän" hyvät kasvovedet..! 😍

      Vastaa

      0
    2. Juu, se on Spa-valikoiman suojakertoimellinen päivävoide. Miellyttävä tuttavuus, menee hyvin vähemmän aurinkoiseen vuodenaikaan.

      Vastaa

      0
    1. Tietoa ei ole annettu julkisesti seerumin tuotetiedoissa. Laitoin tästä kysymyksen suoraan Antipodesille, katsotaan vastataanko sieltä :)

      Vastaa

      1
    2. Paljonkohan tuo antipodes retinoli seerumi sisältää bakuchiolia?

      Moikka! Antipodesilta vastattiin, että pitoisuus on reseptisalaisuus eivätkä kerro sitä julkisesti.

      (Nämä on mielenkiintoisia juttuja: miksi toiset valmistajat jättävät aktiiviaineiden pitoisuudet salaisuudeksi ja toiset päin vastoin hyödyntävät prosenttilukuja markkinoinnissaan. 🙂 Oon aina miettinyt, miksi on näin. Kun eihän yksittäisen aktiiviaineen prosentin paljastaminen kuitenkaan paljasta koko reseptiä.)

      Vastaa

      0
    3. Kiitos paljon selvitystyöstä! Harmi etteivät ilmoita pitoisuutta, jää hankkimatta seerumi tämän perusteella.

      Vastaa

      0
    4. On heillä kuitenkin ihan päteviä (tai ainakin kiinnostavia) riippumattoman labran suorittamia testituloksia tukemaan tuotteidensa tehoa. Eve-seerumia mm. verrattiin neljään suosittuun retinoliseerumiin (Olay, La Roche-Posay, The Ordinary ja L'Oreal) ja Eve stimuloi eniten kollageenin tuotantoa. Vaikka kyseessä on vain yksi testi, antaa se jotain osviittaa tuotteen potentiaalista.

      Antipodes teettää säännöllisesti testejä tuotteidensa suorituksista.

      Kyselin näistä testeistä tarkemmin, kun tapasin Antipodesin perustajan Elizabeth Barbalichin Suomessa syyskuussa. Homma menee näin: Antipodes tilaa tutkimuksen Trinity Bioactives -labralta, joka on riippumaton uusiseelantilainen luonnollisten ainesosien terveyshyötyjä tutkiva sopimuslaboratorio. Vaikka kyseessä on sopimuslabra, testien tuloksia ei saa "väännettyä" omaksi edukseen, jos ne eivät sattuisi tukemaan asiakkaan toiveita esim. jonkin aineen tehosta. Tulokset ovat mitä ovat, ja testin tilaaja voi joko hyödyntää tuloksia tai olla hyödyntämättä.

      Eve-seerumin kohdalla Antipodes tilasi testin, jossa sitä verrattiin blind in vitro -testissä neljään yllämainittuun retinoliseerumiin. Tässä näkyvät tulokset: https://antipodesnature.com/pages/eve-bio-retinol-line-reduction-serum

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (51)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat