14.06.2014

Flunssankarkotusta värimeikillä

Tänä aamuna heräsin seitsemältä, menin keittiöön (a.k.a. työhuone :)) ja istuin koneen ääreen aikeena kirjoittaa ekosertifikaattien eroista. Kirjoitin kolme riviä, niistin nenäni ja tunnustelin tukkoista oloani. Kuumalta vedeltä maistuva kahvi härnäsi minua mukissaan. Aaargh tätä flunssaa!

Päätin jättää kirjoituksen sikseen ja piristää oloani meikillä. Nyt vähän turkoosia luomille pitkästä aikaa! :)

Meikki_lauantai14062014_2_500px

30 minuuttia myöhemmin näytin tältä. Peiteaine hoiti piiloon punoittavat nenänpieletkin! :)

Meikki_lauantai14062014_silma

Luomen pohjustus ulkonurkkaa lukuunottamatta Yves Rocherin kesälookin voidemaisella luomivärikynällä, sävy Bleu Méditerranée (saatu blogin kautta). Sen päällä turkoosia No7:n #45 Beside The Sea -paletista. Ulkonurkassa ja luomivaon ulkokaaressa MACin Satin Taupe, luomivaon sisäkaaressa violettia MACin Odd Couple -duosta. Kulmaluulla MACin Shroom.

Kivasti kuultaa nuo mun verisuonet aina luomivärinkin läpi, monesti ne vaikuttavat suoraan varjostuksen yleisilmeeseen ja välillä banskuvarjostus näyttää sävystä riippuen tosi suttuiselta kun verisuonet tuovat oman extravärinsä sinne. :p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikkiin käytetyt tuotteet. Merkkasin tähdellä käytetyt sävyt. Yves Rocherin kynä jäi sitten näköjään kuvasta... No, se tulee varmasti vielä esiintymään kesän muissa meikkipostauksissa.

Meikki_lauantai14062014_silmat_YRPencil

Tästä lähdettiin (Bleu Méditerranée -pohjustus)...

Meikki_lauantai14062014_silmat

...ja tähän päädyttiin.

Meikki_lauantai14062014_3_450px

Silmien ollessa auki silmämeikki jää tuttuun tapaan lähes kokonaan piiloon turkoosin vähän vilahtaessa sisänurkasta.

Meikki_lauantai14062014_huulet

Huulilla We Care Iconin huulipuna Perfect Hot Coral (saatu blogin kautta), ihanan mehukas ja kiiltävä sävy. Nämä huulipunat ovat kyllä muodostuneet We Care Icon -testisetistä mun lempparituotteiksi.

Meikki_lauantai14062014_500px

Tätä kirjoittaessani on huulipuna niistetty päivän aikana pois jo moneen kertaan, nenänpielet punoittavat taas ja naamakin on paljon kulahtaneempi. No, ainakin meikki piristi! :) Ja kurkku on sentään tänään vähemmmän kipeä! :)

19 comments on “Flunssankarkotusta värimeikillä”

  1. Pirteä meikki,mä tykkään.Pitäisi itsekkin uskaltaa kokeilla
    värikkäitä meikkejä mut nääh,ikinä ei muka aamuisin ole aikaa.

    Vastaa

    0
  2. No ei kyllä ole flunssaisesta lookista tietoakaan, upealta ja oikein hehkuvalta näytät! Kadehdin noita huulia, omilleni ei oikein tunnu huulipunatkaan sopivan.. :D

    Vastaa

    0
  3. Ihmettelin tässä hieman, että jo toinen flunssankarkoitusmeikki sinulta, mutta sitten muistin, että luinkin eilen Mustaa Kajalia -blogista samatyyppisen postauksen. :D Menee jo blogit sekaisin kun seuraa niin montaa.

    Ei niin että aiheessa olisi mitään vikaa, kiva lukea tällaisia.

    Vastaa

    0
    1. mutta sitten muistin, että luinkin eilen Mustaa Kajalia -blogista samatyyppisen postauksen. :D

      Hehheh mikä sattuma että kumpikin tehtiin samankaltainen postaus vain vuorokauden erolla..! :D En ollut lukenut tuota Heidin postausta mutta kun Mustaa Kajalia -blogin viimeisimmät otsikot näkyy aina mun blogin sivupalkissa, niin onkohan se tarttunut mun päähän ja olin alitajuisesti plagioinut idean...! ^_^ Kun se ajatus "flunssameikistä" vain yhtäkkiä iski eilen aamulla. :)

      Vastaa

      0
  4. Oon blogis fani ja tykkään tosi paljon blogistasi, mutta tää meikki ei ollut sitä parhaimmistoa. Värit ei sulaudu yhteen hyvin, aika paljon olis saanut vielä häivytellä :)

    Vastaa

    0
    1. Turkoosi ja ruskea eivät muutenkaan sulaudu yhteen ;) Ovat kontrastivärejä, niitä ei saa liu'utettua yhteen niinkuin sävyjä, jotka ovat luonnollisesti lähempänä toisiaan väriympyrällä. Mutta aivan varmasti joku muu olisi saanut häivyteltyä tämän paremmin. :)

      Vastaa

      0
  5. Hei! Upeen pirtee meikki. Mikä on tuo musta rajaussivellin/kynä jota olet käyttänyt?

    Vastaa

    0
  6. Sun kauneus jaksaa kyllä aina hätkähdyttää! Luin yövuoron jälkeen unisilla silmillä
    otsikon vahingossa "flunssankorostus värimeikeillä" ja ajattelin että tuleeko sulta nyt jotain saikuttamisvinkkejä haha ;-)

    Vastaa

    0
  7. Meikkipostaukset on mun lemppareita :) ihanan erilainen meikki! Ja vau miten sinisiltä sun silmät näyttää tuossa kuvassa jossa on vasta pelkkä turkoosi pohjustus!

    Vastaa

    0
  8. Ihana meikki, tuli mieleen joku kaunis kolibri. Pitäis itsekin joskus uskaltaa kokeilla käyttää vähän enemmän värejä..:)

    Vastaa

    0
  9. Ihana meikki! Joku tuossa ylempänä sanoi ettei tämä ole onnistunut, koska värit eivät häivyty toisiinsa, mutta minusta tämä on paljon kivempi näin, kun värit erottuvat selkeämmin toisistaan. Niin kiva tuo turkoosi sävy :)

    Vastaa

    0
    1. Itsekin halusin nimenomaan että turkoosi erottuu tosi selkeästi :) En halunnut mitään "utuista turkoosia" ^_^ Mutta joo, epäilemättä joku taitavampi meikkaaja olisi silti saanut sävyjen liittymäkohdan blurrattua vielä ubeemmin ^_^

      Vastaa

      0
  10. Iiiihana! Turkoosia tulee itsekin laitettua kesällä, vaikka lämpötila ei ylitä kymmentä..=(

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat