28.12.2013

Karkkipäivän vuosiarvonta - voita läjä kosmetiikkaa!

Vuosiarvonta_2013

Vuosiarvonta_teksti

Päätin lyödä vuoden loppuun vielä yhden arvonnan! :) Tästä lähtee helppoheikkityyliin läjä kosmetiikkaa ja kauneustuotteita; kaikki avaamattomia, käyttämättömiä tuotteita joita olen saanut lahjaksi sekä pr-tarkoituksiin. Joukossa suosikkejani kuten Cutrinin ihana Premium-hiusöljy ja Laveran Carrot-voide (jonka valmistus lopetettiin tänä vuonna - tässä päivämäärä kuitenkin vuodelle 2015! Sain näitä joululahjaksi Laveralta useamman kappaleen kun tietävät että tykkään tästä kovasti, yhden annan mieluusti arvontaankin!)

Osallistut "vuosiläjän" arvontaan kertomalla, mikä jäi tänä vuonna parhaiten mieleesi Karkkipäivän jutuista.

Osallistumisaikaa on tammikuun ensimmäiseen päivään (1.1.2014 klo 21.00) saakka. Laitathan osallistumiskommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville.

Voittopaketissa seuraavat tuotteet:

Vuosiarvontatuotteet

Vuosiarvonta_2013_2

Kiitos jälleen yhdestä vuodesta kanssani, lukijat! :)

1 198 comments on “Karkkipäivän vuosiarvonta - voita läjä kosmetiikkaa!”

 1. Parhaiten mieleeni jäi juttu "Rikas köyhä". Olen kosmetiikkahullu ja rakastan kosmetiikka-aiheisia postauksiasi, mutta blogistasi tekee erityisen hyvän ja mielenkiintoisen se, että käsittelet myös muita aiheita mielenkiintoisesti ja ajatuksella.

  Vastaa

  0
 2. Reissupostaukset jäi parhaiten mieleen. Ihania maisemia kuvissa ja itsellä lievää kateutta tuollaisesta mahtavasta irtiotosta. :)

  Vastaa

  0
 3. Hiusprojektisi reissussa, mahtavat Barcelonan matkan tapas ravintola vinkit. Miten korjata särkynyt luomiväri. Huutajaiset, vaikka en mitään onnistunut huutamaankaan. Esi kerralla varmasti onnistun. :)

  Ilolla arvonnassa mukana.

  Vastaa

  0
 4. Parhaiten ovat jääneet mieleen ehkäpä matkailupostaukset ja varsinkin niissä olevat ihanat ja värikkäät kuvat. Myös hiustenhoitorutiinit ja makeover-postaukset ovat olleet mielenkiintoisia. :)

  Vastaa

  0
 5. Monta tosi hyödyllistä juttua, mutta yksi mielenkiintoisimmista ja hauskimmista (palaan siihen usein) on Viva la Divan huulipuna postaus -sarja. =)

  Vastaa

  0
 6. Olen lukenut Karkkipäiväblogiasi vasta puolisen vuotta . Kaikki jutut ja tarinat ovat olleet hyviä ,, kiva kun kerrot tuotteista ja lempiväreistäsi esim ,, Maybelinen ripsiväri jota kehuit sopi minun hennoille ripsille todella hyvin . Lavera on myös uusi tuttavuus tuotteissa. Kiitos kun jaksat kirjoittaa ja kertoa tuotteista ,, ja muista aiheista jatkan lukemista innokkaasti :)

  Vastaa

  0
 7. Parhaiten mieleen jäi useat matkakertomukset. ekä tietenkin palashampoo testaus :D

  Vastaa

  0
 8. Ehdottomasti tissiviikko! :) Todella kiinnostavia juttuja eri ihmisten näkökulmasta, tuli mietittyä suhtautumista omiin rintoihin ihan erilailla.

  Vastaa

  0
 9. Yksi asia, joka on hyvin jäänyt mieleeni, on puhelimesi Nokia 3510i. Keroit joskus vuoden alussa omistavasi 10 vuotta vanhan puhelimen, ja et ollut valmis siirtymään älypuhelinaikaan, vaan halusit samanlaisen luurin kuin vanha puhelimesi oli. :)

  Vastaa

  0
 10. Hiusviikko ja kaikki ruokajutut ja reissut. :) Kokonaisuutena todella hieno Karkkipäivävuosi.

  Vastaa

  0
 11. hei vaan. parhaiten jäi mieleen Kreikanmatkapostauksesi. Itsekin rakastan Kreikkaa ja mielelläni luen kokemuksistasi !

  Vastaa

  0
 12. Osallistuisin arvontaan! n__n Ja parhaiten mieleeni jäi tissipostaukset, erityisesti se nuoren naisen kertomus rintakasvaimestaan. Soli aika pysäyttävä. Ja hyvin mieleeni jäi myös Hisuviikon luottotuotteet postaus, josta sain hyviä ideoita. Kiitoooos.

  Vastaa

  0
 13. Parhaiten jäi mieleen kaksi aihetta. "Suuri tissikeskustelu" ja päivittely Kreikkalaisten raha-asioista. Molemmat mielenkiintoisia aiheita, eikä kumpikaan ollut kosmetiikka-aiheita :)

  Vastaa

  0
 14. Oo, hieno arvonta! Hmm, en tiedä onko tämä mieleenpainunein tapahtuma, mutta ensimmäisenä mieleen tulee matkalla kokeilemasi palashampooepisodi (tai saippuasarjaksi sitä itse taisit osuvasti kutsua :D). Siitä oli mielenkiintoista ja viihdyttävää lukea!

  Vastaa

  0
 15. Parhaiten jäi mieleen saippuaooppera, jolle odotan kyllä mielenkiinnolla jatkoa! ;D

  Ja vau mikä palkintopaketti!

  Vastaa

  0
 16. Mulla on tänä vuonna jäänyt mieleen kyllä aika monikin postaus. Erityisesti nyt kuitenkin nousee esiin kaikki sun mielipidepostaukset, esimerkiks se missä puhuit omasta kehostas ja jonka kuvituksena oli niitä mielettömän kivoja valoilla ja varjoilla leikkiviä kuvia sun kropasta sekä sitten se missä kerroit tosi koskettavasti sun siskosta ja kuinka hän ei aiokaan enää tulla asuun Suomeen, joka tekee sut surulliseks.

  Kosmetiikkapuolen jutuista ehdottomasti mieleenpainuvin oli se palashamppookokeilu - seurasin tosi huvittuneena sitä koko sen ajan ja välillä kävi oikein säälikskin se sun tukan lähmäisyys :--D Ainiin ja kiitos myös hiusviikosta ja Burt's Beesin shampoon ja hoitoaineen arvioista, luulisin, että siinä tulee oleen mun seuraava kaksikkoni kun saan edelliset shampoot ja hoitoaineet käytettyä loppuun.

  Kiitos taas yhdestä kuluneesta vuodesta! Vaikka alunperin sun blogia aloinkin lukeen pelkästään meikkijuttujen takia niin oon kyllä tykännyt siitä, että täältä löytää juttua niin monesta eri kategoriasta ja että avaat omaa elämääs meille lukijoille enemmänkin. Meikkijuttujen lisäksi nykyään lempijuttujani täällä on reissujutut, reseptit (vaikka en VHH ruokavaliota noudatakaan tai mitään niistä oo vielä kokeillut :-D) ja tosiaan myös ne aiemmin mainitsemani mielipidepostaukset. Usein myös ne kuukauden idolit saa hymyn huulille, koska koskaan ei tiedä etukäteen mitä odottaa!

  Kiitos vuodesta 2013 ja toivottavasti 2014 tulee oleen vähintään yhtä mahtava blogipostauksien kanssa :)

  Vastaa

  0
 17. Ehdottomasti luonnonkosmetiikka kokonaisuudessaan. Löysin blogisi vasta tänä vuonna ja olen täysin hurahtanut! -Maija

  Vastaa

  0
 18. Niitä on monia,mutta jos yksi pitää valita niin postaus missä ystäväsi kävi radiofrekvenssihoidossa jäi mieleen,koska muutoksen nähtyäni tuli fiilis että vau,mäki haluun kokeilla!! Mahtava palkinto!:)

  Vastaa

  0
 19. Palashampoo kokeilu ja sen seuraaminen :) Ja tuo kirjevihko palautti omat kirjevihko muistot vuosilta 2001-2004, jolloin kesät ja työharjoittelut, opiskelukavereiden kanssa kirjoiteltiin vihkoon ja lähetettiin aina seuraavalle.. Ei tykätty sähköpostista :D

  Vastaa

  0
 20. Osallistun!

  Ensimmäisenä tuli mieleen se hyväksikäyttäjämies mikä CS:n varjolla maksatti sinulla ruokansa ja muuta :(.

  Vastaa

  0
 21. Vaikka kosmetiikkajutut ovat ehdottoman mielenkiintoisia, tuli ensimmäisenä mieleen ruokajutut. Matkojen ruoka-arvostelut, leipäviikko jne. Kosmetiikkajutuista on hiusviikko tuoreena mielessä. Minulla on tunne, että tulit tänä vuonna aika paljon "lähemmäksi" ja kerroit enemmän itsestäsi. Nähtiin arki-Sannin vaatetusta ja myös upeita juhlalookeja.
  Kiitos viihdyttävästä blogista ja toivottavasti jatkat samaan malliin ensi vuonna!

  Vastaa

  0
 22. Ensimmäisenä mieleeni tulee surusi siitä, kun siskosi tulee todennäköisesti elämään elämänsä kaukana ulkomailla. :(

  Kiitos tästä(kin) blogivuodesta!

  Vastaa

  0
 23. Osallistun arvontaan.:)

  Tiedätkö yhtään, miten päästä pintakuivasta ihosta eroon? Ihoni on sekaiho. Se rasvoittuu vain T-alueelta, mutta on myös siellä pintakuiva. Onko mitään keinoa hoitaa pintakuivuus pois? :) Kiitos jo etukäteen!:)

  Vastaa

  0
 24. Kääk, lähtipäs eka osallistumis viestini äkäseen :)

  Jeei Laveraa <3! Osallistun myös!
  Eniten jäi mieleeni Nivea Cream:stä tehty postaus. Tuotetta olen itsekin aikaisemmin käyttänyt ja sittemmin unohtanut..ja nyt uudelleen löytänyt tuon postauksen jälkeen. Tuote on uudelleen testissä siis! Kiitos jälleen tästä vuodesta ja mielenkiintoisista postauksistasi!

  https://karkkipaivablogi.com/2013/10/07/katsokaas-tata/

  Vastaa

  0
 25. Mieleen jäivät palashampoosta kertovat postaukset. Kun eka kerran kerroit kokeilleesi todella odotin jo seuraavaa postausta! :D

  Vastaa

  0
 26. Heips! Eniten jäänyt mieleen tänä vuonna ja yleensäkin on luonnonkosmetiikan hyvät arvostelut, joiden ansiosta olen nyt itsekin uskaltautunut niiden maailmaan :)

  Vastaa

  0
 27. Tissijuttu jäi parhaiten mieleeni. Kumpa vain olisin saanut sen lukea silloin kun olin parikymppinen.... onneksi aika tekee tehtävänsä ja vanhemmiten osaa olla hieman armollisempi itselleen!
  Kiitos ihanista jutuistasi myös matkoiltasi, parasta blogissasi on se että kirjoitat niin paljon kaikesta, ei vain kosmetiikasta!

  Vastaa

  0
 28. Parhaiten jäi mieleen aikaisemmin tekemäsi RF-hoitopostaus. Siitä jäi kiinnostus lähteä kokeilemaan hoitoa, vaikka en olekaan vielä saanut aikaiseksi. Myös äskeinen kirjevihkopostaus oli ihana. :)

  Vastaa

  0
 29. Mieleenpainuvin juttu oli se, kun miehesi teki joskus kesällä pitkän postauksen kosmetiikasta (olihan se tänä vuonna??) ja oli oikein ottanut hienoja kuvia puteleista jostain ulkoa :)

  Vastaa

  0
 30. Toivottavasti palkinto menee oikeasti jollekin lukijalle eikä ohikulkijoille jotka eivät viitsi edes lukea osallistumusohjeita!

  Mulle jää parhaiten mieleen meikkikuvat koska haen täältä ideoita esim. keltaisen luomivärin yhdistelyyn. Tottakai kaikki matkapostaukset, ajatuksesi eri asioista, siskostasi, elämästä...kaikki kyllä luen. Mutta eniten tai useiten palaan tänne etsimään kuvaa jostain tietystä meikistä tai lookista. Yves Rocher yhteistyöjutut ja matka oli sulle huippujuttuja ja kohokohtia.

  Tämä kun on lemppariblogi, toivottavasti jaksat bloggailla vielä pitkään :)

  Vastaa

  0
 31. Parhaiten taisi mieleen jäädä "tissisarja" eli jutut eri naisten suhteista rintoihinsa. Puit monelle herkkää mutta yleisesti vaivaavaa aihetta hienosti! Kiitos muutenkin vuoden jutuista, tekstejäsi on kiva lukea olivat ne sitten mistä aiheesta vain! :)

  Vastaa

  0
 32. Selailematta postauksia tuli ensimmäisenä mieleen tämä palasaippuakokeilu, joten sanotaan siis yleisesti ne postaukset ;)

  Vastaa

  0
 33. Itselleni jäi paljon mieleen blogistasi, mutta parhaiten palasaippua kokeilusi (:

  Vastaa

  0
 34. Mulla jäi parhaiten mieleen (yhtään sun loistavia kirjoituksia vähättelemättä) Mr. Karkkipäivän vieraskynä. Olen lukenut blogia jo pitkään, joten en aina pysy ihan perillä siitä mikä on tänä vuonna tapahtunutta, ja mikä aiemmin.

  Yksittäinen, tänä vuonna sanottu ja mieleen jäänyt asia on kuitenkin ihmettely siitä, kuinka hyvin harvalla merkillä on varsinaista varjostajaa. Tämän jälkeen rupesin tutkimaan hyllyjä tarkemmin ja totesin että kas, eipä muuten olekaan! Turha kai sanoakaan, että samantien tuli myös lähes ylitsepääsemätön tarve varjostajalle, enkä edelleenkään ole sellaista löytänyt x)

  Vastaa

  0
 35. Apua! Miten niin monista kivoista jutuista voi valita vain yhden? Ei ehkä mitenkään? Erityisesti mieleen ovat jääneet Kreikka-reissujutut ja myös itseä luonnonkosmetiikkaa käyttämään kannustaneet arvostelut luonnonkosmetiikasta. Kaikkein ihaninta mun mielestä kuitenkin on, että olet niin aito ja uskallat kirjoittaa myös aiheista, jotka aiheuttavat närää ja jupinaa lukijoissa (ja uskon, että arvostelet aina kaikki tuotteet juuri sellaisena kun ne koet etkä kehu mitään "koska kuuluu"). Yllä mainituista närää aiheuttavista jutuista on jäänyt mieleen sun omaa kehoa koskevat pohdinnat, varmaan koska ne liippaavat läheltä itseä. Miksi normaalipainoiset ja hoikat eivät saisi arvostella itseään tai olla tyytymättömiä johonkin kohtaan kehostaan? Onko se lihavien yksinoikeus? Vai ovatko ihmiset niin kateellisia, että ei kestetä kun joku haluaa pitää huolta itsestään ja näyttää hyvältä? Voisin jatkaa lempijuttujen luettelemista vaikka kuinka kauan mutta voisiko sen tiivistää siten, että tykkään kun on juttuja vähän kaikesta ja sinä teet blogista aidon ja hauskan ja ihanan.

  Vastaa

  0
 36. Sun ihanan inspiroivat meikkipostaukset! Enkä muista oliko se tämän vuoden aikana, mutta sun my little pony - kokoelman esittely :)

  Vastaa

  0

 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)