15.06.2024

Circulove-luonnonkosmetiikka - nyt entistäkin parempi

Kaupallinen yhteistyö: Circulove

Mun kotimaisiin lempparisarjoihin kuuluva minimalistinen ja huippulaadukas Circulove on uudistunut! 😍

circulove luonnonkosmetiikka

Circulove on ensimmäinen kotimainen fermentoituihin raaka-aineisiin erikoistunut luonnonkosmetiikkasarja. Esittelin Circuloven blogissani ensimmäisen kerran keväällä 2021. Tuosta kirjoituksesta voit lukea enemmän yrityksen taustoista ja filosofiasta, tässä postauksessa keskityn esittelemään uudistuneet tuotteet hyötyineen. :)

Tänä päivänä valikoimassa on viisi tuotetta, ja kolmen tuotteen (seerumi, voide, öljy) koostumukset on tänä vuonna päivitetty entistä tehokkaammiksi. Mun suosikkituotteet kolme vuotta sitten olivat kasvoöljy ja seerumi, ja ne ovat sitä myös uudistuksen jälkeen - ne ovat nyt todellakin entistä ehommat! 🤩

Viisi avainasiaa Circulovesta:

🌿 Ainesosat 100% luonnollisia, joista luomun osuus 69-96%

🌿 Valmistettu ja kehitetty Suomessa. 

🌿 Läpinäkyvyys: raaka-aineiden alkuperä tunnetaan tarkasti, kotimaisten raaka-aineiden osuus 80%

🌿 Vegaaninen

🌿 Tuotteet sisältävät runsaasti fermentoituja aktiiviaineita

Mitä fermentointi taas tekikään..? ➡️ Fermentointi pilkkoo ainesosien molekyylirakennetta ja vapauttaa uusia yhdisteitä kuten maitohappoa, entsyymejä, aminohappoja ja rasvahappoja, kaikki iholle hyödyllisiä ainesosia. Tämä taas tekee aktiiviaineista alkuperäistä muotoaankin tehokkaampia. Tunnistat fermentoidun raaka-aineen F-logosta Circulove-tuotteiden incissä.

Raakaineiden alkuperä: jokaisen Circulove-tuotteen ainesosan alkuperä kerrotaan Circuloven sivulla. 

Luonnollisiin ainesosiin lasketaan myös ekosertifiointiorganisaatioiden sallima säilöntäaine Dehydroacetic Acid, joka on luonnon raaka-aineesta johdettu. Muita tuotteiden luonnollisia säilöntäaineita ovat Benzoic Acid, Sorbic Acid ja Benzyl Alcohol, jotka ovat yhdisteitä, joita löytyy luonnosta myös sellaisinaan.

.

Circuloven tuotteista saa -15% alennuksen Ruohonjuuren verkkokaupassa sekä seuraavissa Ruohonjuuren myymälöissä: Helsinki Mannerheimintie , Helsinki Tripla, Helsinki-Vantaan lentokentän myymälä sekä Tampere. Alennuksen saa verkkokaupassa koodilla CIRCULOVE15 ja kampanja on voimassa 15.-23.6.

(Go Tampere! 😙)

CALM MICROBIOTIC MILKY SERUM 47,90€ / 30 ml

koodilla 40,71€

Ihana maitomainen seerumi on ultrakosteuttava, ja voi normaalilla & sekaiholla riittää yksinäänkin kosteuttajana. Seerumi sopii myös silmänympäryksille. Calm-seerumi sopii erityisen hyvin herkälle ja punoittavalle iholle, kiitos punoitusta laskevan ja rauhoittavan vaikutuksensa, mutta toki tästä kosteusherkusta hyötyy ihan jokainen ihotyyppi.

Uudistettu koostumus on buustattu polyglutamiinihapolla (0,5%), ja hyaluronihappoakin tässä on järisyttävät 3%. Voin kertoa, että jo 2% hyaluronihappoa on toooodella kosteuttava määrä. Tyypillisesti hyaluronihappoa käytetään 1% pitoisuuksina tai allekin, koska se on niin tehokkaasti kosteuttava pienilläkin pitoisuuksilla.

Kosteutta sitova polyglutamiinihappo eristetään japanilaisesta natto-kumista. Natto itsessäänkin on muuten superkosteuttavaa, ja tuttu raaka-aine korealaisen kosmetiikan faneille.

Calm-seerumin muita hoitavia aineita ovat mm. vadelmansiemenöljy, ruusunmarjaöljy, poimunlehtiuute, hampunsiemenöljy vihreän teen uute sekä mustikan ja puolukan uutteet. Näiden ainesosien vaikutus iholla on suojaava, uudistava, antibakteerinen, antioksidanttinen ja rauhoittava. Fermentoituja ainesosia on kokonaista 12 kpl.

Tuotteen, kuten kaikkien Circulove-tuotteiden luonnollinen, raikkaan aromaattinen tuoksu tulee kurkusta ja vihreästä sekä valkoisesta teestä.

SMOOTH MICROBIOTIC BAKUCHIOL OIL SERUM 52,90€ / 30 ml

koodilla 44,96€

Tämä on mun ykköslemppari, öljyfriikki kun olen! 😍 Smooth-öljy on nimensä mukaisesti todella smooth eli sileä ihotuntumaltaan; tämä on yksi silkkisimmistä öljyistä, jonka tunnen. (Ja minut tuntevat tietävät, että kotini "öljybaarissa" on melkein 100 kasvoöljyä... 🙈)

Alkuperäinen koostumus on täydennettu bakuchiolilla, jota on peräti 2%! Se on korkein ilmoitettu pitoisuus Suomen markkinoilla myytävissä bakuchiol-tuotteissa (nyt kun Tash Sisterhoodin hienoa öljyä ei enää myydä meillä 😢), ja todella tehokas. Mulla meinaa ihan pöksyt revetä innosta, kun jo valmiiksi älyttömän hyvä tuote tuunattiin vieläkin paremmaksi..!

Bakuchiol'han on tuo ihoa uudistava ja ryppyjä, arpia sekä aknen oireita lievittävä tehoaine, joka vaikutuksiltaan on kuin luonnollinen "retinoli" - vaikkakin vailla retinolin haittavaikutuksia. Smooth-öljyssä on lisäksi viinirypäleen, mansikan, vadelman, mustaherukan ja ruusunmarjan siemenöljyä sekä oliivista johdettua skvalaania. Kiitos marjaöljyjen, öljyssä on aivan ihana marjainen tuoksu, erityisesti erotan mansikan.

DAY MICROBIOTIC ACTIVE CREAM SPF 20 41,90€ / 30 ml

koodilla 35,61€

Tämä mainio suojakertoimellinen päivävoide on jo aiemmin päässyt "Parhaat SPF-päivävoiteet"-listalleni. Suojakertoimen tuoma sinkkioksidi ei tunnu voiteessa yhtään, eikä tästä ikinä arvaisi, että siinä on mineraalifiltterin tuoma UV-suoja. (Olen muuten varmistanut valmistajalta, että tälle on todellakin tehty ISO 24444 in vivo -standardin mukainen testaus. ;))

Kevyt ja mukavasti kosteuttava voide sisältää vadelmansiemenöljyä, ruusuvettä, sheavoita, kauraa, lakritsiuutetta (peräti 2%!) ja uutena tähtiaineena Galactomyces-hiivauutetta. Tämäkin ainesosa on tuttu aasialaisen kosmetiikan faneille. Galactomyces-hiivan ihoa uudistavat vaikutukset huomattiin 70-luvulla japanilaisella sake-panimolla, kun panimon työntekijöiden käsien todettiin olevan poikkeuksellisen sileät. Syyksi selvisi myöhemmin fermentoidun saken ja Galactomyces-hiivan käsittely.

Galactomyces-hiivauute kosteuttaa ja uudistaa ihoa sekä suojaa ihoa antioksidanttisesti.

WASH MICROBIOTIC CREAMY OIL CLEANSER 34,95€ / 100 ml

koodilla 29,70€

Tästä putsarista täytyy heti alkuun mainita, että sen nimi on muuttumassa seuraavassa tuotantoerässä. Kyseessä ei ole "oil cleanser", vaan öljypohjainen puhdistusmaito. Nimi vaihtuu koostumusta paremmin kuvaavaan muotoon Gentle Cream Cleanser.

Wash on ohut ja maitomainen, mutta samalla kuitenkin lipidikoostumukseltaan täyteläinen puhdistusmaito. Se sisältää korkean pitoisuuden glyserolia ja kookosöljyä, ja itse asiassa myös pari pinta-aktiivista ainetta (tensidiä), jotka auttavat maitoa huuhtoutumaan iholta jättämättä rasvaista pintaa. Tensidien pitoisuus on matala.

Puhdistusmaidossa on myös ihoa kirkastavaa, luonnostaan salisyylihappoa sisältävää pajunkuoriuutetta.

Käytä Wash-puhdistusmaitoa näin:

Levitä maito kuivalle iholle, jos poistettavana on meikkiä, ja kostealle iholle, jos puhdistettavana on meikitön iho.

CLEAN BIOME CLARIFYING FRESH MICELLAR MIST 32,95€ / 100 ml

koodilla 28€

Clean-misellivesi on kosteuttava hoitoneste ja puhdistava misellineste yhdessä. Tätä tuotetta voi siis mieltymysten mukaan käyttää joko hoitavana kasvovetenä tai mietona putsarina, tai sekä että. Tämä tuntuu iholla todella liukkaalta! Koostumuksen kärjessä on kosteuttavaa glyserolia ja fermentoitua kurkku-uutetta, jonka vaikutus iholla on pehmentävä ja rauhoittava.

Clean-miselliveden erityisainesosa on uusiseelantilainen manukaöljy, joka on sukua teepuuöljylle. Sukulaisensa tavoin manuka on hyvin antibakteerinen ja auttaa vähentämään epäpuhtauksia iholla. Kosteuttavuuden ohella tämä hoitoneste auttaa siis myös hillitsemään epäpuhtauksia.

Luonnollinen puhdistava aine heptyl glucoside saadaan sokerista ja risiiniöljystä. Juttelin Circuloven tuotteiden kehittäjän kanssa ja kysyin,  onko siitä jotain haittaa, jos Clean-nestettä käyttää päivittäin hoitoveden tavoin, ja iholle sen myötä jää päivittäin myös tätä puhdistavaa ainetta. (Toki misellivedet kehitetään aina niin, että niiden sisältämä puhdistava aine saa jäädä iholle, mutta mä aina kyselen pohjia myöten..! :D) Sain kuulla, ettei heptyyliglukosidi tee iholle jäädessään mitään haitaa.

Tämä on erityisen ihana tuote vaikka ihon aamupuhdistukseen!

circulove luonnonkosmetiikka

MINIMALISTINEN CIRCULOVE-IHONHOITORUTIINI:

 

AAMU

☀️ CLEAN -miselli- & hoitovesi
☀️ CALM kosteuttava ja rauhoittava seerumi
☀️ DAY SPF 20 suojaava ja kosteuttava päivävoide

ILTA

🌜 WASH -puhdistusmaito
🌜 CLEAN -miselli- & hoitovesi
🌜 CALM kosteuttava ja rauhoittava seerumi
🌜 SMOOTH -kasvoöljy

Vinkki: jos ihosi on kuiva, sekoita aamurutiinissa hoitococktail Calm-seerumista + Smooth-kasvoöljystä, ja levitä se Day-kasvovoiteen alle. Suoraan Day-voiteeseen ei kannata öljyä sekoittaa, jos tiedät oleskelevasi auringossa, sillä öljyn lisääminen muuttaa voiteen SPF-suojatehoa. UV-suoja muodostuu tarkoin harkitusta tasapainosta sinkkioksidin sekä voiteen muun koostumuksen välillä.

circulove luonnonkosmetiikka

Tutustu Circulove-sarjaan lähimmässä Ruohonjuuressasi! :)

Koodilla CIRCULOVE15 saat -15% alennusta Circuloven tuotteista Ruohiksen verkkokaupassa sekä Manskun, Triplan, Lentokentän ja Tampereen myymälöissä 15.-23.6.

👉 Tiesithän muuten, että voit tilata Ruohonjuuren verkkokaupan ostokset ilman postikuluja omaan Ruohonjuuri-myymälääsi? Jos Circulove ei kuulu juuri sinun Ruohonjuuri-myymäläsi valikoimaan, voit hyödyntää tarjouksen verkkokaupassa, ja tilata toimituksen postikuluitta myymälääsi.

17 comments on “Circulove-luonnonkosmetiikka - nyt entistäkin parempi”

 1. Olen joskus katsellut tätä sarjaa Ruohonjuuressa mutta on jäänyt vähän vaisu fiilis. Tämän postauksen jälkeen tekisi kyllä mieli kokeilla, tuo bakuchiol-öljyjuttu erityisesti alkoi kiinnostaa!

  Vastaa

  3
 2. Ei liity aiheeseen, mutta miten hajuvettä saisi laitettua mahdoll. vähän?

  Vastaa

  1
  1. Suihkuta sitä ilmaan samalla kun itse olet kädenmitan päässä, ja kulje sitten hajuvesipilven läpi siten, että vain osa pilvestä osuu sinuun.

   Vastaa

   1
  1. Ei ole lainkaan eteerisiä öljyjä (ellei manukaa lasketa, hmm... se tosin ei tuoksu...)

   Näiden tuoksu tulee kurkku-uutteesta ja vihreästä & valkoisesta teestä. Lisäksi esim. Smooth-öljyssä tuoksuvat sen sisältämät marjaöljyt ja siinä on selkeän marjainen (mutta pehmeä) tuoksu. Mä pidän näiden tuoksumaailmaa hyvin mietona.

   Vastaa

   2
 3. Tuo Smooth-öljy täytyy jossain vaiheessa testata kyllä🤗 Asian vierestä jos kysyn, niin olen joskus ostanut Bioearthin Resveratrol boosterin, joka vielä odottaa korkkaamistaan kaapissa. Soveltuuko se käytettäväksi iltarutiiniin, jossa on retinoliseerumi. Kun olen ymmärtänyt, ettei retinolin kanssa käytetä happoja (?) ja joku happo tuossa on. Voisin yövoiteeseen tuota lisätä, jos ei ole estettä.
  Niin ja täytyy kehua noita tämän postauksen kuvia, ihania, kukkia, valoja ja varjoja🥰

  Vastaa

  2
  1. Moikka Anne,

   Tuossa Resveratrol-boosterissa on ferulahappoa, mutta se ei ole sellaista happoa, jolla on keratolyyttisiä eli ihoa kuorivia vaikutuksia.

   Tätä voi kyllä laittaa retinolin jälkeen :) Retinol tulee aina mieluusti laittaa puhtaalle iholle, ja muut ihonhoitotuotteet sitten sen päälle.

   Niin ja täytyy kehua noita tämän postauksen kuvia, ihania, kukkia, valoja ja varjoja🥰

   Kiitos Anne..! ☺️

   Vastaa

   2
 4. Bakuchiol öljyistä, miten arvioisit tämän sisältöä? Medik8 , 1.25% bakuchiol ja kaikenmoista muuta. Inci: Caprylic/Capric Triglyceride, Bakuchiol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Centella Asiatica Leaf Extract, Eclipta Prostrata Extract, Krameria Triandra Root Extract, Undecylenoyl Phenylalanine, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Corallina Officinalis Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Tocopherol, Solanum Melongena Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Curcuma Longa Root Extract, Ocimum Basilicum Flower/Leaf Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract.

  Tän ihotuntuma tuntuu itsestä kepeämmältä,vähemmän rasvaiselta kuin tuo Circulove tai esim.Bybin..

  Vastaa

  1
  1. Moikka Sunny,

   Tämä on tosiaan kevyempi kuin Circulove ja Bybi, koska tässä on ykkösenä MCT-esteriöljy (Caprylic/Capric Triglyceride). Ottaen huomioon, että bakuchiolia on tuotteessa 1,25%, ja se on jo toisena incissä, ja sen alapuolella olevia öljyjä ja muita aineita on alle 1,25% kutakin, se tarkoittaa, että MCT:tä on tässä todella paljon, ja ilmankos öljy on kevyen tuntuinen. Esteriöljyt ovat aina kevyempiä kuin "kokonaiset" öljyt, eivätkä ne myöskään ole yhtä hoitavia. Ne on hajotettu kokonaisista öljyistä kemiallisella käsittelyllä, esim. MCT on hajotettu kookosöljystä, eikä siinä ole jäljellä kookosöljyn sisältämiä antioksidantteja ja muita mikroravinteita.

   Medik8'n öljyssä on ihan kiva pitoisuus bakuchiolia, mutta noita muita (sinällään oikein hyvän kuuloisia) öljyjä on todella pienet pitoisuudet, niin pienet, että voi kyseenalaistaa, tekevätkö ne iholle mitään. Sen sijaan Circuloven öljyssä on käytetty pelkästään kokonaisia kasviöljyjä, joissa on kaikki hoitavat yhdisteet tallella. Siinä on reilut pitoisuudet viinirypäleen siemenöljyä, mansikansiemen- ja vadelmansiemenöljyä.

   Vastaa

   4
 5. Mikä olisi sellainen kohtuuhintainen (ehkäpä jopa kotimainen) luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteilla reilu nelikymppinen saisi koottua itselleen sellaisen perusrutiinin ihonhoitoon? Kohtuuhintaisella tarkoitan juurikin vaikka tätä Circuloven hintaluokkaa. Perusrutiinilla puolestaan sellaista tyyliä, että tarpeellinen määrä purkkeja, mutta ei mitään ylimääräisiä hifistelyjä. 😄

  Ja ihan esimerkinomaisesti, mistä tuotteista se perusrutiini kannattaisi koota? Jos oot jo kirjoitellut aiheesta, pelkät linkitkin ovat enemmän kuin toivottuja.

  Vastaa

  1
  1. Mikä olisi sellainen kohtuuhintainen (ehkäpä jopa kotimainen) luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteilla reilu nelikymppinen saisi koottua itselleen sellaisen perusrutiinin ihonhoitoon? Kohtuuhintaisella tarkoitan juurikin vaikka tätä Circuloven hintaluokkaa. Perusrutiinilla puolestaan sellaista tyyliä, että tarpeellinen määrä purkkeja, mutta ei mitään ylimääräisiä hifistelyjä. 😄

   Voisiko vastaus olla vaikkapa juuri Circulove..? ☺️

   Jos haluat enemmän vaihtoehtoja seerumeihin ja putsareihin, Laponie Of Scandinavia (myös kotimainen luonnonkosmetiikkasarja) on erinomainen vaihtoehto.

   Ja ihan esimerkinomaisesti, mistä tuotteista se perusrutiini kannattaisi koota? Jos oot jo kirjoitellut aiheesta, pelkät linkitkin ovat enemmän kuin toivottuja.

   Tässä yksi juttu aiheesta:

   https://karkkipaivablogi.com/2024/03/yksinkertaisin-ohje-hyvaan-ihonhoitoon-vinkit-neljaan-eri-rutiiniin/

   Mutta lyhyesti: perusrutiinissa olisi mielestäni hyvä olla lempeä putsari (öljypohjainen tai maito), kosteuttava kasvovesi sekä kosteuttava kasvovoide tai öljy. Itse suosin öljyä. Kolmella laadukkaalla tuotteella siis jo pärjää. Jos haluaa kohdentaa hoitoa vaikka ryppyihin tai pigmenttiläiskiin, sitten on hyvä hankkia näihin kohdentuva seerumi kuten retinoli tai niasiiniamidi.

   Vastaa

   3
 6. Moikka Sanni! Olisiko sinulla joskus mahdollista tehdä uutta postausta hiusöljyistä? Olisi mielenkiintoista kuulla sun mielipiteitä sekä luonnonkosmetiikan että ei-luonnonkosmetiikan hiusöljyistä sillä tuntuu et nyt on pinnalla paljon erilaiset hiusöljyt taas hiusten vahvistamisen ja kasvatuksen apuna (laimennettu rosmariiniöljy/vesi päänahkaan, argan öljy latvoihin ym). Myös näiden ei luonnonkosmetiikan tuotteiden öljyt kuten Olaplex ja Kerastase arviot kiinnostaa :)

  Vastaa

  1
  1. Olisiko sinulla joskus mahdollista tehdä uutta postausta hiusöljyistä?

   Kiitos ehdotuksesta, laitetaan korvan taa :)

   Rosmariiniöljy on tosiaan tuonut nostetta hiusöljyihin, vaikka sen hyödyt ovat täysin erilaiset kuin perinteisten, hiuksen pituuksia hoitavien öljyjen. Rosmariinin eteerinen öljy vaikuttaa hiuspohjassa ja hiustupessa, eli sen vaikutusmekanismi on hyvin erilainen kuin hiuksen pituuksia hoitavien öljyjen.

   Normibrändien kuten Olaplex ja L'Oreal hiusöljyt ovat tyypillisesti silikonien ja öljyjen sekoituksia, eli nekin vaikuttavat vielä eri tavalla, kuin 100% öljyt. :)

   Vastaa

   1
 7. Hei Sanni, kiitos näiden tuotteiden jakamisesta: ostin Calm-seerumin ja Smooth-hoitoöljyn. Molemmat ovat aivan fantastisia tuotteita ja öljyn silkkisyys on suorastaan taianomaista. Seuraavana aamuna iho on sametinpehmeä!

  Vastaa

  0
  1. Ihana kuulla, Taina! 🙏🏻😍 Nämä OVAT ihan tajuttoman hyviä! Ja tosiaan: se silkkisyys...! ✨

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)