09.02.2024

DermoDays - kauneutta alle kympillä!

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

Kauneutta alle kympillä! 

Dermosil Dermodays

Halpa hinta - hymy herkässä! 😁

DermoDays -päivien aikana saat laadukkaita kauneustuotteita alle kympillä osoitteessa dermosil.fi. Katso kaikki tarjoukset täältä!

Näin Kreikan matkan ja rajusti kohonneiden ravintolahintojen jälkimaininneissa, tehdäänpä muutama humoristinen vertaus:

💰 Grillattu mustekala arachovalaisessa tavernassa 23€ - Dermosilin keittiökäsisaippua 5,50€

💰 Fetasalaatti Ateenan Elaia-ravintolassa 11,50€ - Dermosilin kosteuttava hydrogeeli 4,50€

💰 Kupillinen kurpitsakeittoa Parnassoksen rinnekahvilassa 15€ - Dermosilin käsivoide 4,50€

Kuulostavatko Kreikan hinnat leppoisilta? Otetaan vielä viikon arkiruokakassin hinta Tampereella 70€ vs. Dermosilin poskipunapuikko 6,50€! 😁

Dermosil Dermodays

DermoDays-kampanjan ajan saat jo valmiiksi edullisia Dermosilin kosmetiikkatuotteita vieläkin halvemmalla, alennukset ovat parhaimmillaan -48%. Kampanja jatkuu 11.2. saakka.

Kaikki DermoDays-tarjoustuotteet löydät täältä.

Tässä omia tärppejäni DermoDays-aletuotteista.

Kuiva iho? Kokeilepa näitä:

Sensitive Extra-voide 6,90€ - ikoninen, erittäin täyteläinen kuivan ihon pehmentäjä

Sensitive Extra Face -voide 6,50€ - klassikon kevyempi versio kasvoille

Vitamin E Hand Butter 4,50€ - ihanan ravitseva ja notkea käsivoide

Pantenolivoide 6,50€ - ärtynyttä ihoa rauhoittava tehovoide kuivalle iholle

Hydrogeeli 4,50€ - yksinkertainen ja toimiva öljytön ihon kosteuttaja

Puuvillahanskat 3€ - pehmeät hanskat voideltujen käsien suojaksi yöllä.

Yksinkertaisen tehokas ihonhoitorutiini kuivalle iholle

Tee näin: levitä iholle ensin vesikosteuttavaa hydrogeeliä, jonka sisältämä glyseroli sitoo ihoon tehokkaasti geelin sisältämää vettä. Bisabolol ja allantoiini tuovat geeliin lisäksi ärtynyttä ihoa rauhoittavan vaikutuksen.

Voit käyttää Hydrogeeliä kasvoilla, käsillä ja koko vartalolla. Sen voi ajatella ikään kuin koko vartalon seerumina. Itse käytän tätä öisin käsienhoidon ykkösvaiheena.

Edit. Hydogeelin pienempi koko 100 ml on jo myynyt loppuun alepäivillä, saatavilla on suurempi koko 250 ml, joka sekin on erittäin edullinen: 7,90€.

Levitä hydrogeelin päälle Sensitive Extra-voidetta vartalon ihon kuivimpiin kohtiin kuten käsiin, jalkapohjiin, polviin ja kyynärpäihin, tai missä vain iho on erittäin kuiva, karhea tai hilseilevä. Extra-voide muodostaa iholle pehmeän ja suojaavan kalvon, joka estää kosteutta haihtumasta.

Levitä kasvoille Sensitive Extra Face -voidetta. Voide sopii yövoiteeksi, ulkoiluvoiteeksi tai oikein kuivalla iholla päivävoiteeksi. Muista myös kasvoille laittaa alle ensin hydrogeeli tai muu vesikosteuttava tuote!

Ärtynyt iho?

Jos ihollasi on punoittavia ja ärtyneitä kuivia kohtia, levitä näille alueille Pantenolivoidetta. Pantenolin sisältämä pantoteenihappo rauhoittaa ihoärtymystä, kosteuttaa sekä auttaa ihon pieniä vaurioita parantumaan.

Jokaisen kotipateekissa tulisi olla pantenolivoide!

Vinkki käsille: jos Extra-voide tuntuu liian paksulta, kokeile Vitamin E Hand Butter -voidetta. Se on notkeampaa ja vesipitoisempaa kuin Extra-voide, mutta kuitenkin hyvin ravitseva ja täyteläinen. Voit toki käyttää samaa voidetta muuallakin vartalolla.

Vinkki-käsille ja jaloille #2: Karbamidivoide. Tuote ei kuulu DermoDays-tarjouksiin, mutta on ehdottomasti paikallaan mainita, koska se on niin tehokas kovettuneen ihon, erittäin kuivan ihon sekä heikentyneen suojabarriäärin hoidossa. Jos edes yllä mainitut tuotteet eivät tunnu auttavan ja ihosi on halkeilevan kuiva ja/tai paksuuntunut, ota apuun Karbamidi-voide (7,50€ / 150 ml). Karbamidi on osa ihon luontaista kosteustekijää ja auttaa paikkaamaan erittäin kuivan ihon vaurioitunutta suojamuuria.

Lukuisia karbamidivoiteita testanneena pidän Dermosilin Karbamidi-voidetta markkinoiden parhaana. 💯 Siinä on korkea pitoisuus (17,5%) karbamidia ja kosmeettisesti todella miellyttävä koostumus. Vaikka nimi on jalkavoide, mikään ei estä käyttämästä tätä myös käsillä - tartun itse tähän tuubiin, kun käsien iho talvisin alkaa halkeilla. Minulla oli tätä äskeisellä Kreikan matkallakin mukana minipurkissa. Säännöllinen käyttö pitää ihon ehjänä ja pehmeänä ja estää ihon halkeilun. 🙏🏻

Dermosil Dermodays

Väriä ilmeeseen kahdella tuotteella?

Piristä kasvosi huuli- ja poskipunalla!

Dermosil-huulipuna sävyssä Retro (6,50€) ja voidemainen poskipunapuikko sävyssä Soft Pink (6,50€) ovat sävymaailmaltaan ihanan helppo kaksikko tuomaan eloa kalpeille talvikasvoille.

Tässä heleässä meikissä:

Kasvoilla Ideal BB-voide sävyssä Medium Beige

Poskilla Poskipunapuikko sävyssä Soft Pink

Huulilla huulipunasävy Retro

.

Kurkkaa kaikki DermoDays-tarjoukset täältä.

Tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 11.2. saakka.

 

8 comments on “DermoDays - kauneutta alle kympillä!”

 1. Mä aloin myös käyttää tuota geeli + Extravoide -yhdistelmää kun sä joskus (viime vuonna..?) suosittelit sitä, ja on ihan parasta kuiville käsille. Ehkä voisi karbamidiakin joskus kokeilla, mutta iho ei sentään halkeile.

  Vastaa

  1
  1. Älyttömän hyvä kysymys ja aihe, Amy :) Olen kanssasi samaa mieltä monesta asiasta, mitä toit esiin omassa blogikirjoituksessasi. Kosmetiikan laatua on todella vaikea mitata, ja lopulta sana onkin aika 'tyhjä' ja merkitys subjektiivinen. Laadukas kosmetiikkatuote voi tarkoittaa hyvin erilaisia asioita eri ihmisille.

   Mitä se minulle tarkoittaa?

   Se tarkoittaa tätä:

   * Huolellinen konseptointi ja tuotekehitys, yleisesti ottaen hyvä stoori brändin ja tuotteiden taustalla.

   Olen kirjoittanut bränditarinan merkityksestä oman postauksenkin, koska pidän sitä niin tärkeänä osa-alueena. Minulle osoittaa laadukkuutta, että tuotteen valmistanut taho konseptoi tuotteen huolellisesti, tutkii kohdeyleisön tarpeet ja räätälöi tuotteen markkinoinnin kokonaisvaltaisesti sen mukaisesti. Informatiivinen, tyylikäs ja helppokäyttöinen verkkosivu, tarkoituksenmukaiset ja brändin arvoja ja viestiä heijastavat pakkaukset ja visuaalinen ilme, ihan kaikki tämä vaikuttaa minulle laadukkuuden kokemukseen.

   * Tuotteen sisältö ja funktionaalisuus.

   Totta kai incilläkin on merkitystä, ja sillä, että sisältö vastaa lupauksiaan ja on suunniteltu tuotteen brändäyksen ja kohdeyleisön mukaisesti. Jos tuote on vaikka brändätty herkän ihon peruskosteuttavaksi kosmetiikaksi, odotan tuotteen sisällöltä aivan eri asioita, kuin jos tuote on brändätty elämykselliseksi luksustuotteeksi. 'Laatu' ei siis ole yhtä kuin joukko mahdollisimman arvokkaita ja supertehokkaita aktiivianeita. Laadukas kosmetiikkatuote on tuote, joka vastaa lupaustaan, on suoritukseltaan kiitettävä ja joka tuo käyttäjälleen hyötyä.

   Esimerkki: meillä voi olla kosteusvoide, joka lupaa kosteuttaa, ja sen myös tekee, mutta jos kosteuttavuuden suoritus on keskiverto, ei tuote ole minusta laadukas. Ainesosilla on tässä vähemmän merkitystä, suoritus tulee ensin. Ainesosavalinnat liittyvät suoraan brändäykseen, yrityksen arvoihin ja viestiin, jonka brändi ja tuote haluaa välittää. Ihoa voi kosteuttaa kaktusviikunaöljyllä ja luomuruusuvedellä, tai glyserolilla ja parafiiniöljyllä. Kumpikin tekee hommansa, mutta valinnat kertovat brändäyksestä ja arvoista, eivät siitä, kumpi kaksikko kosteuttaa paremmin, jos ymmärrät, mitä tarkoitan.

   Vastaa

   4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)