10.11.2023

Dermosilin joulu 2023

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

On aika esitellä Dermosilin joulu 2023!

Dermosilin joulukausi on jo käsite ja tapahtuma, jota odotetaan. Tunnetteko toista kosmetiikkabrändiä, joka heittäytyy yhtä syvästi jouluun ja lanseeraa joka vuosi kokonaisen limited edition -joulukokoelman - jota odotetaan jo syksyllä? Itse olen henkeen ja vereen jouluihminen, ja minuun on aina vedonnut Dermosilin panostus jouluun erilaisine grafiikoineen, tuoksuineen ja teemoineen. 😍  Joulu saa mun mielestä olla täynnä kaikkea söpöä ja lapsenmielikin on tervetullut..! ☺️

Mun jouluun kuuluvat aina myös lahjat – arvolla ei väliä, vaan ajatus on tärkein ja se, että lahjan saaja ilahtuu. Kosmetiikkalahjat (ja herkut..!) ovat siitä kivoja, että eivät jää saajansa nurkkiin pölyttymään vaan tulevat käytetyiksi ja syödyiksi. Ainakin kun valitsee fiksusti – käytännölliset käsisaippuat esimerkiksi tulevat taatusti käytettyä jokaisessa huushollissa.

Erityisen ihanan Dermosilin joulusta tekee edullisuus – nämä suloiset joululahjaideat eivät paljon kukkaroa kevennä.

Dermosil joulu

Nyt joulupakkaukset saa vieläkin edullisempaan hintaan: koodilla SANNI saat -15% alennusta kaikista tämän hetken Dermosilin uutuustuotteista, eli Holiday Glam -meikkikokoelmasta, joulun ajan kausituotteista sekä joulukalenterista. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Koodi on voimassa 10.-16.11.2023. Katso kaikki uutuustuotteet täältä.

Extra: koodi on voimassa myös työporukan tilauksissa! 🙂 Alennuksen saa, kun yhteyshenkilö syöttää kampanjakoodin kassalla.

Holiday Glam -meikkikokoelman tuotteista voit lukea lisää tästä postauksestani. Suosittelen erityisesti superkestäviä luomivärikyniä, joilla voi pohjustaa silmämeikin niin, ettei taatusti hievahda mihinkään. 💪

Dermosil joulu käsivoiteet

SEASON-KÄSIVOIDEPAKKAUS 7,90€ 4 x 40 ml

Minikäsivoiteet ovat vuodesta toiseen aina yhtä suosittu pakkaus Dermosilin joulukokoelmassa. Kenellepä ei kelpaisi helposti käsilaukkuun sujahtava käsivoidetuubi - etenkin näin talvella, kun käsien iho kaipaa extrapaljon kosteutusta?

Season-pakkauksen käsivoiteissa on seuraavat tuoksut:

Cinnamon – herkullisen makea yhdistelmä Ceylonin kanelia, appelsiinia ja neilikkaa.

Spicy Tea – sitrusta, kardemummaa ja vaniljaa, mm..!

Crispy Fruits – hillitymmässä tuoksussa on aistittavissa kuivattujen appelsiiniviipaleiden tuoksu

Sweet Apple – makea yhdistelmä omenaa ja kanelia.

Mun suosikit ovat Cinnamon ja Spicy Tea! Cinnamon tuo ihan mieleen ”Amerikan kanelin” ja tämä tuoksu liittyy minulla vahvasti lapsuuden jouluihin ja Amerikan tätien lähettämiin joulupaketteihin. Tiesittekö, että mellä päin yleisempi kassiakaneli on eri tuoksuista kuin makeampi Ceylon?

Dermosil joulu keittiösaippua

FRÖJD-KEITTIÖKÄSISAIPPUAT 9,90€ / 2 x 250 ml

Ahh, keittiökäsisaippuat, näitä (ja mitä tahansa nestemäistä käsisaippuaa) kuluu mulla todella paljon, koska olen jatkuvasti pesemässä käsiä.

Tämän joulun limited edition-keittiökäsisaippuoiden nimet Kumina (Caraway) ja Korianteri viestivät mausteisesta ja yrttisestä tuoksusta, mutta tuoksut ovatkin jotain ihan muuta.

Näissä on muuten käytetty suomalaita kumina- ja korianteriöljyä, ja saippuat on valmistettu Korsnäsissa Dermosilin omalla tehtaalla.

Carawayn makean aromaattinen ja samalla raikas tuoksu on jopa niin ihana, että mun täytyy julistaa tämä tuote omaksi henkilökohtaiseksi suosikkituotteeksi koko Dermosilin joulusta! Tämä on mulla kylppärissä koska tykkään siitä niin paljon, etten halua rajoittaa sitä keittiökäyttöön. Caraway-saippuassa tuoksuvat virallisen tuoksukuvauksen mukaan kuminan lisäksi neilikka, anis ja basilika.

Coriander-saippuan tuoksu on sekin aromaattisen raikas. Tuoksussa on aistittavissa vihreitä korianterin sävyjä, mutta tuoksu on makeampi kuin ”perus”korianteri. Korianteri onkin saanut seuraa mintusta ja sitrushedelmistä.

BERRY BLOSSOM 12,50€ / 140 g ja FRESH FRUITS 12,50€ / 140 g

Ei joulua ilman kynttilöitä. ☺️

Berry Blossom -kynttilässä tuoksuvat makeat marjat vaniljaisella pohjalla, Fresh Fruits -kynttilässä taas on hieman raikkaampi hedelmäinen tuoksu sitruunaisella vivahteella.

Dermosil-tuoksukynttilöiden vaha on muuten täysin luonnonmukaista ja se on valmistettu ruotsalaisesta rypsiöljystä. Kynttilöiden paloaika on 30 tuntia.

Dermosil joulu Angel vartalovoide

COZY-PAKKAUS 12,90€ / 250 ml ja 60 g

Tuoksuteema sen kuin jatkuu… 😍 Cozy-pakkaus sisältää kaksi herkullisen tuoksuista lahjaa piristämään talvipäiviä: Angel-vartalovoide sekä Angel Chai -tee.

Angel-vartalovoide on ihonhoitotuote sinulle, joka rakastat rehellisen makeita jälkiruokamaisia tuoksuja! Angel-voiteen tuoksu tuo mieleen legendaarisen jenkkiläisen Bath & Body Works -myymälän huumaavine tuoksuineen (tietäjät tietää…). Virallisessa tuoksukuvauksessa mainitaan sitrus, persikka ja vanilja, mä sanoisin sokeroitu persikka kohtaa vaaleanpunaisen hattaran! ☺️

Angel on muuten tuttu Dermosilin vuoden 2019 joulukokoelmasta. Se oli niin tykätty, että Dermosil päätti tuoda sen tänä vuonna takaisin. Huomaan, että tällä voiteella tosiaan on faninsa, Instagramissa minulta jo kyseltiin, että ”Onhan tää se sama Angel!”

Cozy-paketin Angel Chai -tee tarjoilee hillitymmän makean tuokion ihanan pehmeällä ja mausteisella yhdistelmällään kookosta, kardemummaa, chiliä ja vaniljaa.

Dermosil joulu makeiset

ARONIA-MARMELADI 4,90€ / 150 g

HERKKU-VANILJAFUDGE 4,90€ / 150 g

Dermosilin joulupuodissa on muitakin syötäviä herkkuja. Aronia-marmeladit ja Vaniljafudge -makeiset täydentävät herkkusuun lahjapaketin – tai miksipä eivät toimisi lahjana itsekseenkin. Täydellinen lahjaidea vaikka työkavereille tai sujautettavaksi osaksi isompaa herkkukoria. 😍

Tsekkaa myös Dermosil-glögi sekä lakritsin ystävän toivelahja, tolkuttoman herkullisen tuoksuinen Licorice-käsisaippua yhdessä laku-karamellien kanssa.

Dermosil joulu Merry käsisaippua

MERRY-KÄSISAIPPUA 6,90€ / 500 ml

Merry-sarja on Dermosil-joulun ”core-sarja”, ja tästä sarjasta löydät käsisaippuan, käsivoiteen, suihkuvaahdon ja vartalovoiteen. Merry-sarjan tuotteissa on makean marjainen tuoksu, joka tulee mm. mustaherukan lehtiuutteesta. 😍 Mustaherukan lehdet tuovat tuotteeseen tuoksun, mutta uute myös hoitaa ihoa.

Puhdistavien aineiden ja mustaherukan lisäksi Merry-käsisaippuassa kosteuttavaa glyserolia, betaiinia ja maitohappoa sekä antioksidanttista mustamarja-aronia-uutetta.

Dermosil joulu

MERRY-KÄSIVOIDE 6,50€ / 250 ml

MERRY-VARTALOEMULSIO 6,50€ / 250 ml

Lisää marjojen tuoksua...

Nopeasti imeytyvässä Merry-vartalovoiteessa ihoa kosteuttavat mm. karbamidi, glyseroli ja sheavoi. Merry-sarjan marjakaksikko mustaherukka ja aronia ovat nekin mukana tuomassa hoitavan lisänsä.

Käsivoiteessa on samat hoitavat aineet, mutta hieman täyteläisempi koostumus.

Merry-tuotteita voi ostaa yksittäin tai setteinä, jolloin mukana tulee myös suloinen lahjakassi. Vartalotuotesetissä (13,50€) on Merry-suihkuvaahto ja -vartalovoide, käsienhoitosetissä (13,50€) on Merry-käsivoide ja -käsisaippua.

Dermosil joulu

LUCKY SHOES -PAKKAUS 14,90€

Tämän paketin mä niin tarvitsin itse! 😂 Mulla on ollut kenkienhoitoaineet lopussa jo pitkään ja oon putsannut kenkiäni tyyliin siivousrätillä ja kasvobalsamilla (!). Kun näin tämän paketin Dermosilin joulukuvastossa olin vain että: tulee tarpeeseen, kiitos!

Lucky Shoes -pakkauksessa on näppärään canvas-laukkuun pakattuna kengänkiillotusliina ja -sieni, väritön kenkävoide sekä kenkäharja.

Tuotteet on tarkoitettu nahkakenkien hoitoon, mutta toki niillä voi huoltaa tekonahkaisiakin jalkineita.

Kengätkin tarvitsevat välillä kosmetiikkaa. ☺️

Dermosil joulu

Tämän vuoden joulupakkausten kuvituksesta muuten vastaa kuvittaja ja lastenkirjailija Sanna Mander. Aivan ihanan iloisia ja värikkäitä kuvituksia! Kolahtaa mun lapsenmieleen. ❤️🎄

Sanna Manderin kuvittaman lahjakassin voi ostaa myös erikseen, hinta 2,50€ ( tai 2,12€ alekoodilla 😀).

KOODILLA SANNI SAAT -15% ALENNUSTA KAIKISTA SESONGIN NORMAALIHINTAISISTA UUTUUSTUOTTEISTA, ALENNUKSEN PIIRIIN KUULUVAN VALIKOIMAN NÄET TÄÄLLÄ.

.

Joko sinä olet tilannut? ☺️

36 comments on “Dermosilin joulu 2023”

  1. Sisko taasen pyysi listan tekemään heti ilmestymispäivänä, otin käsivoidepakkauksen (ihanaa punainen!) kanssa appelsiini tuoksukynttilän.

    Vastaa

    1
    1. Ymmärrän..! :D Tuo Caraway on niin hyvän tuoksuinen, että en ole hetkeen noin hyvän tuoksuista käsisaippuaa haistanut. 🤗 Muutenkin nuo on mukavan erilaisen tuoksuisia.

      Vastaa

      1
  2. Ostin käsivoiteet, käsiseerumin ja kuorinnan ja lakritsipakkauksen. Harmi kun tänä vuonna oli vähemmän kasvotuotteita joulukokoelmassa.

    Vastaa

    1
    1. Painotus oli tosiaan vartalotuotteissa, mutta toisaalta ne myös sopivat laajemmalle kohderyhmälle kuin kasvotuotteet.

      Vastaa

      1
  3. Kiitos tästä Dermosil-vinkkauksesta 😊 Tilaukseen lähti joululahjoja lähinnä joulun kausituotteista. Tuo Season käsivoidesetin pikkutuubit niin herkullisen värisiä ja kätevän kokoisia kuljettaa mukana.

    Vastaa

    1
    1. Kiitos tästä Dermosil-vinkkauksesta 😊 Tilaukseen lähti joululahjoja lähinnä joulun kausituotteista.

      😍 🎁

      (Mä tässä just mietin että pitääkö tilata toinen keittiökäsisaippua-setti... 😛)

      Tuo Season käsivoidesetin pikkutuubit niin herkullisen värisiä ja kätevän kokoisia kuljettaa mukana.

      Tämän vuoden käsivoiteet on kyllä supersöpöt! 🥰

      Vastaa

      1
    2. Harmi vain, että useana vuonna vastaavien pikkutuubien hajustemaailma oli pettymys..😕
      Käsisaippuat, varsinkin ne keittiöversiot, ei ole koskaan pettäneet 😊

      Vastaa

      1
  4. Onpas kyllä kivan näköiset nuo kuvitukset, minäkin tykkään. Ne viime vuoden eläinkuvat ei olleet niin jouluisia, vaikka olivatkin söpöjä.

    Vastaa

    1
    1. Mun mielestä ne viime vuoden eläinkuvitukset oli ehkä ihanin design koskaan...! Tykkään siitä, kun kuvitukset vaihtelee ja on ihan eri tyylisiä eri vuosina. :)

      Vastaa

      3
  5. Onpa ihana tuo kenkienhoitosetti! Ja yllättävän edullinenkin. 😊 Dermosil ei ole itselle kovin tuttu brändinä tai siis tiedän kyllä, mutta en ole tainnut itse testata ehkä. En ainakaan muista, mutta pitää jossain välissä testailla miten sopisi omallekin iholle! ^^

    Vastaa

    1
    1. En ainakaan muista, mutta pitää jossain välissä testailla miten sopisi omallekin iholle! ^^

      Suosittelen aloittamaan esim. seerumeista (niitä on paljon erilaisia ja ovat edullisia) tai sitten klassikoista kuten Extra-voide (kuivat kädet tai jalat rakastavat tätä!), E-vitamiini-puhdistusvaahto tai porkkanaöljy! 🥕🧡

      Vastaa

      2
    2. Pisteet taas Extralle täältäkin, säätilan vaihdoksen laukaisema kropan kutina ei rauhoittunut millään muulla kuin sillä..! 💙👍🏻

      Vastaa

      3
    3. Onkohan muuten luonnonkosmetiikan valikoimissa mitään Extraa vastaavaa? Ainakin useilla merkeillä on jonkinlainen 'yleistehobalmi', usein pohjana sheavoita, mehiläisvahaa ym (jälkimmäinen ei tietenkään kelpaa vegaaneille, mitä en oikein tajua.. eihän mehiläisiä mitenkään se vahantuotanto vahingoita, kuten ei hunajankaan... eikä Extran sisältämä lanoliini myöskään edellytä lampaan hengenmenoa..)

      Jotain erityistä siinä Extrassa on, joka on niin toimiva yhdistelmä monen iholla.. mikähän se voi olla, kun listassa on vain proosallisia raaka-aineita, eikä edes yhtään tehokasta kasviöljyä.. 💙

      Vastaa

      0
    4. Onkohan muuten luonnonkosmetiikan valikoimissa mitään Extraa vastaavaa?

      Ei ole ainakaan osunut mun kohdalle. En ole varma, pystyisikö täysin luonnollisilla ainesosilla edes luomaan Extran kaltaista koostumusta, en oikeastaan usko. Kasvirasvoilla ei saavuta sellaista koostumusta kuin Extrassa on, vaan rasvaisuus on ihan erilaista. Rasva-alkoholejakin toki voi valmistaa luonnon raaka-aineista, mutta ei kaikkia niitä tihentäviä, stabiloivia ja pehmentäviä emollientteja, joita Extrassa on käytetty. Extra on ihan ainutlaatuinen!

      Vastaa

      0
    5. Kiitos ja kumarrus vinkeistä NG ja Sanni! 🥰 Nyt pakkasten tullen iho on ollut kutisevan kuiva ja Cattierin kasvojen hoitotuotteet ovat loppumaisillaan, eikä taida Suomesta enää saada noita omia lemppareita.😔 Toivottavasti löydän yhtä hyvät tuotteet tilalle tai jonkun ulkomaisen firman, mistä Cattierit tulevat nopeasti perille!🤞🏻

      Vastaa

      0
    6. Ecco Verdellä on hyvä valikoima Cattieria ja hyvät hinnat:

      https://www.ecco-verde.com/cattier-paris

      Muutenkin Ecco Verdellä on todella laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa eivätkä postikulutkaan ole pahat. Tilasin tuolta kerran itse ja ainoa mistä en pitänyt oli toimitustapa: sitä ei saanut valita itse, ja paketti tuotiin kuriirilla, eikä sitä ollut itse mahdollista hakea Tampereelta (!!).

      Yhteydenpito kuriirin puolelta (en enää muista mikä yritys oli kyseessä mutta iso logistiikkayritys anyway) oli todella huonoa: en saanut mitään viestiä että pakettia oltiin tuomassa, sen sijaan eräänä päivänä tuli viesti: "Yritimme toimittaa pakettiasi, et ollut kotona, sovi uusi aika tästä linkistä." (Eihän kukaan päivystä kotona odottelemassa paketteja....) Mikään tarjotuista uusista toimitusajoista ei sopinut minulle, eikä pakettia myöskään pystynyt ohjaamaan mihinkään noutopisteeseen. Ainoa vaihtoehto olisi ollut lähteä Pirkkalaan eli naapurikuntaan asti hakemaan paketti kuriirin omista varastotiloista! 😮🙄 Siis haloo, jos mä tilaan paketin Tampereelle, niin kyllä kuljetusyrityksen täytyy se paketti mulle kotikaupunkiini toimittaa - myös noutopisteeseen. Ei voida olettaa, että asiakas joka päivä on kotonaan kuljetusyrityksen ehdottamina hyvin rajallisina aikoina odottelemassa pakettia!

      (Loppu hyvin kaikki hyvin - raivottuani yritykselle he järjestivät lopulta jonkin extrakuljetuksen, mutta tässä välissä ehdin jo lähteä toukokuun Kreikan matkalle ja meni yli kuukausi, että sain pakettini...!)

      Vastaa

      1
    7. Oi tämä kuulostaa ihan Postnordin ja DHL:n toimintatavoilta! Olen useasti odotellut kotona lähetystä joko The Inkey Listin tai jonkun muun firman taholta, vain saadakseni tuon ärsyttävän seurantaviestin 'Yritimme toimittaa lähetystä, mutta emme saaneet vastaanottajaa kiinni' tms. 🙄😃

      Kerran odottelin kuriiripostissa saksalaisen puutarhakaupan pakettia ja se tuli useita päiviä myöhässä.. onneksi taimet olivat niin lujaa tekoa ja hyvin kasteltuja ja käärittyjä, etteivät kärsineet vahinkoa..

      Vastaa

      0
    8. vain saadakseni tuon ärsyttävän seurantaviestin 'Yritimme toimittaa lähetystä, mutta emme saaneet vastaanottajaa kiinni' tms. 🙄😃

      Yhteen aikaanhan Postikin teki tätä - saatoit olla vaikka eteisessä seisomassa, kun postiluukusta putoaa jalkoihisi samaan aikaan lappunen: "Yritin toimittaa tilaavievää kirjettä mutta et ollut paikalla... jne" 😂😂 Eivät vain jaksaneet aina ottaa isoja kirjeitä mukaan rundille. Nuo oli ihan eeppisiä Posti-hetkiä.

      Kerran odottelin kuriiripostissa saksalaisen puutarhakaupan pakettia ja se tuli useita päiviä myöhässä.. onneksi taimet olivat niin lujaa tekoa ja hyvin kasteltuja ja käärittyjä, etteivät kärsineet vahinkoa..

      Ohoh... kasvipakettien toimituksella luulisi olevan jokin takuuaika..! Jos taimet olisivat heittäneet veivinsä, olisit varmaan saanut rahat takaisin..? Onneksi näin ei käynyt..! 🙏🏻

      Vastaa

      0
    9. Huhhuh, mitä säätöä kuriirifirmalta!😦 Ihan älytöntä, että olisi pitänyt hakea naapurikunnasta paketti... Välillä kyl ihmeellisiä Postilla ja Matkahuollollakin nuo pakettien siirrot. Välillä saa ajella 30km erikseen hakemaan jotain pakettia, kun työmatkan varrella oleviin automaatteihin ei mahdu... Mut itteä sit ärsyttää erikseen ajaa päinvastaiseen suuntaan, kun harvemmin on muita menoja samalla suunnalla ja olis niin helppo napata työmatkalta kyytiin. 😅 Tuollaiset kuriiripalvelut tosin toimii meillä hyvin, kun asutaan metsän keskellä, niin yleensä vaan sanon, että jättäkää kuistille paketit. Kerrostalossa / rivitaloissa ja tiheällä alueella paketit todennäköisesti katoaisivat aika sukkelaan. 😔

      Kiitos vinkistä, miepä tsekkaan jos saisin tuolta ne omat suosikit! ❤️

      Vastaa

      0
    10. Ihan älytöntä, että olisi pitänyt hakea naapurikunnasta paketti...

      Jep, eikä mulla ole edes autoa, olisi pitänyt lähteä julkisilla tai parhaimmillaan taksilla hakemaan pakettia.. WTF... Harmi, ettei Ecco Verde käytä yleisempiä kuluttajille suunnattuja logistiikkayrityksiä joilla on tihemmät verkostot. Mutta tosiaan, kuten sanoit - joskus Postin ja Matkahuollonkin automaatit on täynnä. Mulla onneksi on niin monia noutopisteitä lähellä että matkan pituus kasvaa yleensä max. kaksi korttelia jos ekaan automaattiin ei mahdu... 😅

      Tuollaiset kuriiripalvelut tosin toimii meillä hyvin, kun asutaan metsän keskellä, niin yleensä vaan sanon, että jättäkää kuistille paketit.

      Aivan, taajama-alueilla tämä varmasti toimii paremmin..! 👌

      Vastaa

      0
  6. Ennätin jo tehdä tilauksen, koska mukana oli tuotteita todelliseen tarpeeseen. Paketti odottelee noutoaan kaupungin toisella laidalla (matkahuollon yllätys..)..
    Kuvitus on tänä vuonna minunkin mieleen, todella herttainen teema!

    Vastaa

    1
  7. Kiitos vinkistä, täytyykin kurkata Dermosil-valikoiman ihanat uutuudet. Kiinnostaisi samalla myös testata Silky Perfecting - meikkivoidetta. Uskoisin, että koostumus olisi siinä juuri sellainen, josta pidän, mutta mietityttää, löytyyköhän sopivaa sävyä. Mulla on todella vaalea iho, mutta ei punapohjainen, vaan neutraali/lämpimään sävyyn menevä. Käytössäni on ollut L'Oréal Paris True Match -meikkivoide sävyssä 0,5N, joka vaaleudeltaan on just sopiva, vaikkakin se voisi olla pikkuisen lämpimämpi sävyltään. Silti tuo sulautuu ihan hyvin ihoni sävyyn. Osaisitko sanoa, onko tuo Dermosil-meikkivoiteen sävy Light ivory tai Honey paljon tummempi kuin L'Oréalin 0,5N. Mulla ei ole aiempaa kokemusta Dermosil-meikkivoiteiden sävyistä, joten kiitollisena ottaisin neuvosi vastaan. 😊

    Vastaa

    1
    1. Moikka Lily!

      En harmikseni tunne (muista) True Match -meikkivoiteiden sävyjä, ne olivat tutut 10+ vuotta sitten kun olin töissä kosmetiikkamyymälässä. Siihen aikaan oli kätevä vastata kysymyksiin meikkivoiteiden sävyistä, kun sävyt pystyi heti tsekkaamaan töissä :)

      Nyt en ikävä kyllä osaa verrata True Matchin sävyjä Dermosiliin 😢. En myöskään ole testannut Silky Perfecting -meikkivoiteen sävyä Light Ivory, kun se on ilmestynyt sen, jälkeen kun esittelin Silky Perfecting -meikkivoiteen. Silloin kun SP-meikkivoide lanseerattiin, siitä oli vain kaksi (!) sävyä ja Honey oli vaalein.

      Swatch-kuva Honey-sävystä näkyy tässä postauksessani:

      https://karkkipaivablogi.com/2021/10/alkusyksyn-uutuuksia-dermosililta-suosikkina-fantastinen-meikkivoide/

      Vastaa

      1
    2. Kiitos, tuosta swatch-kuvasta oli paljon apua Honey-sävyn arvioinnissa. Kaikkea hyvää! 😊

      Vastaa

      0
  8. Minäkin päädyin tekemään pienen tilauksen, vaikka olen yrittänyt olla aika maltillinen kosmetiikkaostosten kanssa, kun mulla kuluu deodoranttia ja ripsiväriä lukuunottamatta kaikki tuotteet niin hitaasti, että pärjäisin aika vähällä. Mutta tuo Soft Vanilla -luomivärikynä oli sen verran mielenkiintoinen ja minun tyyppinen tuote, että olen miettinyt sitä siitä lähtien, kun joitain viikkoja sitten kirjoitit siitä, joten tilasin sen nyt viimein. Tilaukseen lähti myös tuo keittiökäsisaippuasetti, joita olisi kuitenkin pitänyt ostaa, kun nykyinen loppuu, ja Merry -suihkugeeli. Suihkugeelistä täytyy myöntää, että Dermosilin kuvaston mukana tullut näyte Merry -käsisaippuasta oli sen verran hyväntuoksuinen, että päädyin ostamaan jomman kumman, käsisaippuan tai suihkugeelin, ja tällä kertaa valinta osui jälkimmäiseen, kun mulla on varastossa vielä käsisaippuoita. :)

    Voinko muuten kysyä, miten käytät Dermosilin porkkanaöljyä? Ostin sellaisen kesällä ja olen käyttänyt sitä ihan vaan sellaisenaan, mutta aloin miettiä, mikäköhän olisi järkevin tapa käyttää sitä ja käytänköhän tuotetta ylipäätään oikein..?

    Vastaa

    1
    1. Mutta tuo Soft Vanilla -luomivärikynä oli sen verran mielenkiintoinen ja minun tyyppinen tuote, että olen miettinyt sitä siitä lähtien, kun joitain viikkoja sitten kirjoitit siitä, joten tilasin sen nyt viimein.

      Kerrohan sitten ihmeessä kokemuksia :)

      Tilaukseen lähti myös tuo keittiökäsisaippuasetti, joita olisi kuitenkin pitänyt ostaa, kun nykyinen loppuu, ja Merry -suihkugeeli.

      🤗🙏🏻

      Dermosilin kuvaston mukana tullut näyte Merry -käsisaippuasta oli sen verran hyväntuoksuinen, että päädyin ostamaan jomman kumman

      Näytteet on kyllä hyvä palvelu :) Mainio tilaisuus tutustua esimerkiksi juuri tuotteen tuoksuun ennen ostopäätöstä :)

      Voinko muuten kysyä, miten käytät Dermosilin porkkanaöljyä?

      Sitä voi käyttää monella tapaa, mikään tapa (tuskin) on väärin, sanoisin :) Moni käyttää sitä varmasti sellaisenaan, mä itse tykkään sekoittaa sitä vartalovoiteeseen tuomaan voiteeseen lisää hoitavuutta. Tällöin öljy myös imeytyy ihoon nopeammin. Aina kun öljyn sekoittaa johonkin vesipitoiseen tuotteeseen, se imeytyy paremmin. Kesällä, kun iho ei kaipaa yhtä paljon kosteutta, sekoitan porkkanaöljyn voiteen sijaan kasvoveteen (teen sen kämmenellä). Tällöinkin käytän sitä vartalolla.

      Dermosilin porkkanaöljyä voi mainiosti käyttää myös kasvoilla, mutta itse tykkään käyttää kasvoilla muita öljyjä kun mulla on niitä niin paljon :D

      Vastaa

      2
  9. En välttämättä haluaisi kosmetiikkaa lahjaksi, sillä lahjan ostaja tuskin tietää, millaisia tuotteita haluan käyttää. Sama esim. vaatelahjojen kanssa. Tämä voi kuulostaa vähän itsekkäältä, mutta taustalla tuossa on minulla se ajatus, että käytän esim. käsivoiteena mieluiten vain luonnonkosmetiikkaa.

    Täällä on käynnissä iso ja jännittävä muutos: usean pullon verran maksaläiskiä vastaan käyttämäni Novexpertin Polyphenols jää nyt hetkeksi tauolle, kun korvaavan paikan ottaa Patykan seerumi.

    Sitten vielä yksi huomio: Olaplex oli minulla sikäli turha tuote, että nyt talviaikaan en varsinkaan tarkene tulla suihkusta kahdesti pois - palelee aivan liikaa. Eli tällaiset päähän hetkeksi jätettävät tuotteet eivät toimi. Muutoinhan tuo tuote on toimivuudeltaan loistava, sitä en kiistä.

    Vastaa

    0
    1. En välttämättä haluaisi kosmetiikkaa lahjaksi, sillä lahjan ostaja tuskin tietää, millaisia tuotteita haluan käyttää.

      Tämän vuoksi lahjat kuten saippuat ja suihkutuotteet ovat mielestäni toimivin kosmetiikkalahja; harvalla on yleensä niin tiukka maku käsisaippuan tai suihkugeelin suhteen, etteikö sellainen tulisi käytettyä :) Tuoksuherkät poislukien, mutta tuoksuherkkyys todennäköisesti on lahjan antajalla tiedossakin ja tällöin voi antaa hajusteettoman version. :)

      Täällä on käynnissä iso ja jännittävä muutos: usean pullon verran maksaläiskiä vastaan käyttämäni Novexpertin Polyphenols jää nyt hetkeksi tauolle, kun korvaavan paikan ottaa Patykan seerumi.

      Iloa projektiin :)

      Eli tällaiset päähän hetkeksi jätettävät tuotteet eivät toimi.

      Eivätkö kaikki hoitoaineet toimi siten, että ne jätetään hetkeksi päähän..? Ainakin tulos on aina parempi, jos malttaa antaa hoitsikan olla tukassa minuutin tai pari. Mä seison itse aina suihkukopissa sen aikaa kun hoitsikka vaikuttaa (ilman valuvaa vettä, totta kai).

      Vastaa

      0
    2. Kiitos, ilo käyttää näitä luonnonkosmetiikan huippuseerumeja. :)

      XZ:n hoitoaineen annan olla ehkä puoli minuuttia, ja pakko myöntää, että olen koko tuon ajan lämpimän veden alla (avantouimariksi minusta ei kyllä olisi!).

      Vastaa

      0
  10. Nuo keittiökäsisaippuat olivat ihania! Olen Dermosilin keittiökäsisaippuoiden suurkuluttajia, koska tykkään tehdä kotona usein (ja paljon) ruokaa. Noilla saippuoilla saa kaikki hajut pois käsistä ja pullotkin ovat kauniita - ja kaikki kun vielä tehdään Suomessa.

    Kiitos koodista ;) Minä tilasin uuden setin.

    Vastaa

    0
    1. 🤗

      Dermosilin keittiökäsisaippuat on todellakin best :) Tykkään, kun eivät vaahtoa voimakkaasti ja huuhtoutuvat iholta nopeasti, ja aina tosi hyvät tuoksut.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (51)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat