09.10.2021

Alkusyksyn uutuuksia Dermosililta - suosikkina fantastinen meikkivoide

Katsastellaan tänään Dermosilin alkusyksyn uutuuksia. :)

(...ja ei, en testannut näitä eilen palattuani Kreikasta, vaan nämä olivat testattuina jo ennen Kreikan matkaa... ☺️)

Mielenkiintoisimmat uutuudet mielestäni ovat Hydrating-hiustuotteet, Silky Perefecting -meikkivoide sekä retinoliseerumi.

Nyt lokakuun alussa myyntiin on tullut myös uusia tuotteita Dermosilin Ecocert-sertifioituun Nature-sarjaan..! Täytyy hetimiten tutustua myös niihin, ehdin jo aiemmin alkaa vähän huolestua mitä Nature-sarjalle kuuluu, kun sarjassa ei ole tapahtunut pitkään aikaan mitään. Onneksi sarja on ja pysyy valikoimassa! :)

Uusi Hydrating-hiustuotesarja sopii Curly Girl -metodiin; tuotteet ovat silikonittomia ja sulfaatittomia. Vaikka Curly Girl trendinä on jo huippunsa nähnyt, se jätti jälkeensä kuluttajien keskuudessa mielenkiinnon hellävaraisempaa ja voisiko sanoa "muovittomampaa" hiustenhoitoa kohtaan. Muoveilla viittaan silikoneihin. Nehän eivät ole muovia, mutta ne rinnastetaan kiistattomasta tehostaan huolimatta hiustenhoidon "anti"-ainesosiin jotka tuovat hiuksiin muovista pehmeyttä syvemmän hoitavuuden sijaan. Ja kyllähän se joiltain osin pitääkin paikkansa.

Hydrating-linjan myötä Dermosil on vihdoin lanseerannut sulfaatittoman nestemäisen shampoon. Toissakesänä ilmestynyt kiinteä palashampoo on myös sulfaatiton, mutta nyt valikoimaan saatiin myös laajempaan kuluttajakuntaan vetoava nestemäinen sulfaatiton. Ainakin itse kuvittelen, että nestemäinen shampoo yhä puhuttelee suurempaa yleisöä kuin kiinteä.

HYDRATING SHAMPOO JA -HOITOAINE 12,50€ / 250 ml

Kosteuttava ja hoitava Hydrating-shampoo sopii erityisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille. Kuten sulfaatittomalta koostumukselta voi odottaa, koostumus vaahtoaa hyvin miedosti. Kosteuttavia ksylitoliyhdisteitä sekä selvittävän guar-kvatin sisältävä koostumus pesee hiukset hellävaraisesti ja hoitavan tuntuisesti; ei minkäänlaista narskuvuutta havaittavissa ja hiukset tuntuvat huuhdellessa esiselvitetyiltä. Hoitavasta tuntumasta huolimatta hiuspohja jää perusteellisen puhtaan tuntuiseksi ja tyvi on ilmava. Shampoossa on ihana, makeahko tuoksu..! Tätä shampoota minulla oli muuten mukana Kreikassa :)

Silikoniton Hydrating-hoitoaine sopii sekin Curly Girl -metodiin. Hydrating-hoitiksessa on erittäin liukas ja tehokkaasti ja nopeasti selvittävä koostumus sekä ksylitolin myötä kosteutta sitova vaikutus. Tämän hoitoaineen rooli on selvästi olla pikahoitoaine ja tuote auttaa ennen kaikkea selvittämään takut nopeasti. Huuhdellessa hiuksiin ei jää vahvasti hoidettua tunnetta. Sellaisen tunteen saakin sarjan tehohoidolla:

HYDRATING TREATMENT 10,90€ / 125 ml

Hydrating-tehohoito jättää hiuksiin hoidetumman sekä jämäkämmän tunteen kuin hoitis - kuten tehohoitavalta naamiolta sopii toki odottaakin. :) Treatmentissa on voidemainen koostumus ja se levittyy hiuksiin silkkisesti. Naamio ei sisällä silikoneja eli soveltuu Curly Girliin.

Hydrating-tehohoidon hoitaviin ainesosiin lukeutuvat auringonkukansiemenöljy, avokadoöljy, risiiniöljy, moringaöljy, kvinoauute, ksylitoli sekä joukko tehokkaasti selvittäviä ja hiusta silkkiyttäviä kvatteja. Mielenkiintoisesti: ette koskaan näe kvatteja mainittavan minkään brändin markkinoinnissa, koska ne kuulostavat niin tylsiltä verrattuna kuluttajan tunnistamiin ja emotionaalisesti vetoavampiin kasviainesosiin, mutta kvatit ovat hoitoaineen kaikkein tärkein ainesosa. Ilman niitä takut eivät selviä eikä sähköisyys taltu. ;) Myös kvatteja voi valmistaa kasviainesosista. Hydrating-naamion hoitavia kvatteja ovat behentrimonium methosulfate, polyquaternium-47 ja cetrimonium chloride.

Hydrating-naamiossa on myös kookosuutetta joka tuo naamion tuoksuun ihanan kookoksisen ja lämpimän mausteisen vivahteen! Naamion tuoksu onkin suosikkini sarjan tuoksuista. Aivan ihana!

UUSI ZERO WASTE -TUOTE

Mainittakoon myös tämä hiustuoteuutuus: palashampoon rinnalle on tuotu palahoitoaine (7,50€ / 40 g).

Pieni 40 g pala vastaa 300 g tavanomaista hoitoainetta. Pala-tuotteen etuna onkin ympäristöystävällisyyden ohella huomattavasti nestemäistä tuotetta parempi riittävyys. Palatuotteet ovat näin ollen siis myös taloudellisia.

Hyvä tietää: siinä missä palashampoo toimii kaikilla hiustyypeillä samaan tapaan kuin nestemäinen shampoo (ja puhun nyt saippuattomasta palashampoosta, kuten Dermosilin), palahoitoaine on ihanteellinen normaaleille ja suhteellisen hyväkuntoisille hiuksille. Kiinteän muotonsa vuoksi palahoitoaine ei luovuta hiukseen yhtä paljon hoitavia ainesosia kuin nestemäinen, eikä palahoitiksen teho usein riitä hoitamaan todella kuivia, vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia.

Palatuotteiden säilytykseen Dermosililta löytyy nyt myös käteviä saippuapusseja (3,70€ / 2 kpl).

Biohajoavassa saippuapussissa palashampoota, hoitoainetta tai palasaippuaa on helppo säilyttää ja ne pääsevät kuivumaan ilmavasti käytön jälkeen. Verkkomaista pussukkaa voi myös käyttää vaahdottamaan tuotetta paremmin :) Kun kastelet palashampoon sen ollessa pussin sisällä ja hierot shampoota kämmeneen, verkon rakenne saa vaahdon muodostumaan tiheämpänä ja paksumpana. 👌

SILKY PERFECTING -MEIKKIVOIDE 9,90€ / 30 ml

😍 Sannin suosikki! 😍 Uusi Silky Perfecting -meikkivoide on kaikessa loistavuudessaan kuin peittävämpi versio suursuosikistani, Dermosilin Ideal BB-voiteesta. Kuten Ideal BB, myös Silky Perfecting levittyy iholle täydellisen kauniisti ja tuntuu kuin toiselta iholta. Tiedän, että tällaiset ilmaisut kuulostavat superlatiivisuudessaan vähän överiltä, mutta miksipä säästelisin ylistyssanoja kun nämä ovat minusta aidosti ihan sairaan hyviä. 🔥 Sekä Ideal BB että uusi Silky Perfecting -meikkivoide sopivat iholleni kuin räätälöity hanska käteen, ja myönnettäköön, että Silky Perfecting muutti heti meikkipussiini mineraalipuuterin kaveriksi.

(Tiedättekö muuten, mikä etu kaikessa yksinkertaisuudessaan tuo Dermosilin meikkivoiteille paikan mun hyvin harkitussa meikkipussissa esimerkiksi luonnonkosmetiikan monien hyvien meikkivoiteiden sijaan...? Koko. Dermosilin meikkivoide on pakattu pröystäilemättömään tuubiin, ja vie vähemmän tilaa kuin mikään muu käytössäni oleva ja tykkäämäni - ja pakkauksellaan enemmän huomiota hakeva -meikkivoide. Dermosilin arkiset pakkausratkaisut ovat välillä äärettömän käytännöllisiä.)

Ennen / jälkeen Silky Perfecting -meikkivoiteen

Silky Perfecting -meikkivoiteesta on kaksi sävyä, jotka ovat tutut Ideal BB:stä; lämmin vaalea Honey ja neutraali, medium-vaalea Natural Beige. Natural Beige on mun sävy just eikä melkein. Kuvassa iho ennen ja jälkeen Silky Perfecting Natural Beigen.

Silky Perfecting -meikkivoiteen koostumus ei ole mitenkään selkeästi valoaheijastava tai vahvasti hehkuva, mutta iho jää kuulaan näköiseksi. Himmeänkuulaan, olisi hyvä ilmaisu. :) Koostumus blurraa huokosiakin ja ainakin mun iholla vaikutus jo pienellä pisaralla Silky-meikkivoidetta on välittömästi punoitusta neutraloiva, ihon pintaa tasoittava ja huokosia häivyttävä.

Ja: Silky Perfecting-meikkivoide on vieläpä silikoniton...! Tätä en olisi uskonut, niin notkeasti ja vaivattomasti se levittyy. Meikkivoiteen ainesosista jopa yli 95% on luonnollista alkuperää..!

Vaikka jälki on peittävämpää kuin Ideal BB:llä, tulos on silti erittäin luonnollinen.

Rakastan tällaista kuulasta ja luonnollisen näköistä ihoa jonka sävy on tasainen mutta ihon oma rakenne kuultaa läpi. Täysin tasaiseksi meikattu ja vahvan poskipuna-, korostus- & varjostussävy-yhdistelmän kautta uudelleen "elävoitetty" iho ei ole mun juttu ollenkaan henkilökohtaisesti.

En voi muuta sanoa kuin että uusi Silky Perfecting -meikkivoide saa mun varauksettoman faniuden. ❤️ Todella hieno lisä valikoimaan, Dermosil! 👏

Esittelen tässä lyhyesti myös aiemmin kesällä (vai olikohan jo keväällä..?) ilmestyneen Dermosilin meikkivoidepuikon (9,90€ / 9,5g).

Tämä meikkivoide tekee selvästi mattaisempaa jälkeä kuin Ideal ja Silky Perfecting. Se on myös Dermosilin meikkivoiteista peittävin. Tuote on helppo levittää mutta siitä ei tullut omaa suosikkiani. Pidän enemmän notkeista, kosteuttavamman tuntuisista ja kuulaan pinnan tuovista meikkivoiteista. Lisäksi koin, että puikkomeikkivoide tuo huokosia esiin jos sen levittää nopeasti. Voidetta täytyy vähän lämmittää ja notkistaa että se asettuu iholle huokosia korostamatta. (Saman ilmiön olen todennut monien muidenkin kiinteiden meikkivoiteiden suhteen, kyse ei siis ole vain Dermosilista.)

RETINOLISEERUMI 15,50€ / 30 ml

Dermosil on viime vuosina hypännyt mukaan aktiiviainesosatrendin kärryille, ja viimeisin uutuus näillä kärryillä on retinoliseerumi. Ja vaikuttavan retinoidin he ovatkin valinneet: hydroxypinacolone-retinoaatin eli HPR:n, suurelle yleisölle paremmin tunnettu kauppanimellään Granactive Retinoid.

Jos siis tarkkoja ollaan, seerumin nimi on väärin, sillä Dermosilin seerumi ei sisällä retinolia. Pisimpään markkinoilla olleesta retinolista on kuitenkin muodostunut kansan keskuudessa yleisinimitys a-vitamiinijohdannaisille, joten suodaan tämä nimi tuotteelle :) Tavallinen kuluttaja tunnistaa heti 'retinolin' ja tietää, mistä on kyse.

Uusiin retinoideihin kuuluva hydroxypinacolone-retinoaatti on itse asiassa retinolia parempi valinta; se on samalla tehokkaasti ihoa uudistava mutta vailla retinolin ärsyttävyyttä. (Viime aikaista keskustelua seuranneina voisimme kysyä muuan Orion Pharmalta, miksi he eivät valinneet tätä molekyyliä uuteen Bellavitaansa....) HPR on myös ihon hyödynnettävissä nopeammin kuin retinoli; retinolin täytyy ensin muuntua iholla retinoiinihapoksi ennen kuin se voi vaikuttaa, HPR  taas kiinnittyy suoraan ihosolujen a-vitamiinireseptoreihin ja on suoraan hyödynnettävissä.

Dermosilin "retinol"-seerumi on koostumukseltaan lähes nestemäistä ja siinä on mieto, Skin Solutions -sarjasta tuttu tuoksu. Hydroxypinacolone-retinoaatti on saanut seurakseen myös antioksidanttista parsakaalinsiemenöljyä, kombuchaa, pantenolia ja ksylitolia.

Pitoisuuksia emme tiedä, mutta kokonaisuus ainakin vaikuttaa lupaavalta..! :)

Oletko sinä löytänyt lemppareita Dermosilin alkusyksyn uutuuksista? :)

30 comments on “Alkusyksyn uutuuksia Dermosililta - suosikkina fantastinen meikkivoide”

  1. tuubissa oleva meikkivoide alkoi kiinnostaa. Ja on kyllä edullinen hintakin! Täytyy käyttää muutama avattu ja ihan lopussa oleva ensin pois ja sitten tilata tuota kokeiluun. Kauniin pinnan jättää kuvien perusteella ja pidän itsekin juuri tuollaisesta himmeänkuulaasta lopputuloksesta. Kiitos vinkistä! Mukavaa syksyä kaikille. Samoin palahoitoaine kiinnostaa paljon. Saattaisi olla riittävä minun tarpeilleni.

    Vastaa

    0
  2. Tilasin nuo hydrating sarjan tuotteet (shampoo, hoitoaine ja tehohoito), tähän mennessä kokeiltuna shampoo ja hoitsikka ja vaikka hiuksissani toimivat hyvin, niin tuoksu on argh kamala, sellainen keinotekoisen oloinen josta pelkään aina että migreeni iskee. Toivottavasti tehohoito ois kivempi, pitääkin mennä tuoksuttelemaan sekin. Harmi, tuoksujen kanssa on kyllä vaikeeta.

    Vastaa

    0
    1. niin tuoksu on argh kamala, sellainen keinotekoisen oloinen josta pelkään aina että migreeni iskee.

      No voi harmi..! Tuoksut on tosiaan hankala osa-alue, avautuvat niin eri lailla eri ihmisille. Onhan Hydrating-tuotteiden tuoksu tosiaan keinotekoisen makea mutta mä tykkään, etenkin shampoon ja naamion tuoksusta. Naamiossa on kookoksen kautta vähän enemmän luonnollista fiilistäkin ja se on elegantimpi.

      Vastaa

      0
  3. Uusi meikkivoide kuulostaa todella hyvältä ja olisi vielä hajusteetonkin! Pahoin pelkään että vaaleampi sävy ei ole riittävän vaalea, näyttää aika tummalta kuvassa. 🙁 Käytän Madaran meikkivoiteesta vaaleinta sävyä, tai sekoitan siihen hieman seuraavaa sävyä.

    Olen juuri tekemässä Dermosilille kimppatilausta äidin ja anopin kanssa mutta täytyy odotella että yhtä vakkarituotetta (Yövoide käsille ja jaloille) tulee taas varastoon. Mikään muu käsivoide ei toimi minulla yökäytössä niin hyvin, ja on jaloillekin hyvä. Muut vakkarit on Suihku- ja kylpyöljy ja Kulmakynä medium. Jälkimmäisen taisin bongata täältä aikoinaan. 😊

    Vastaa

    0
    1. Pahoin pelkään että vaaleampi sävy ei ole riittävän vaalea, näyttää aika tummalta kuvassa.

      Lisäsin postaukseen swatch-kuvan iholla jossa sävyt näkyy paremmin. Tuossa lautasella otetussa kuvassa sävyt näyttää tosiaan ihmeen tummilta.

      (Minäkin muuten tykkään tuosta käsi/jalka-yövoiteesta...! ☺️)

      Vastaa

      0
  4. Olen kai niin tottunut Youtuben ja Instagramin kansainvälisempään meininkiin kauneuskeskusteluissa, että meinasi mennä kahvi väärään kurkkuun, kun luin että Dermosilin meikkivoiteesta on olemassa vain kaksi sävyä! Ja molemmat tietenkin vaaleita sävyjä. Nykyään kun vaikkapa kymmenen sävyn meikkivoidelanseerauksetkin saavat paheksuvia kommentteja ja sävyvalikoiman inklusiivisuus on tärkeä myyntivaltti. No, Dermosil ei toki ole mikään jättibrändi, ja tuntevat varmasti keskeisimmän asiakaskuntansa tarpeet... Mutta pakko silti sanoa, että yllättävän heikko esitys.

    Vastaa

    0
    1. Dermosililla on aina jostain syystä ollut hyvin vähän sävyvaihtoehtoja meikkivoiteistaan. Varmaan tämä perustuu osittain tuotteiden hintarakenteeseen (kustannustehokkaampaa tuottaa vain muutama sävy), ja osittain kenties juuri siihen, että he tuntevat hyvin perusasiakaskuntansa. Minusta meikkivoidesävyjen niukkuus on oikeastaan aika suomalainen ilmiö kaikkinensa, eihän Lumenellakaan ollut vuosikymmeniin kuin 3-5 sävyä eri meikkivoiteissaan. Asia on muuttunut vasta ihan viime vuosina.

      (En nyt tässä yritä puolustella Dermosiliä sillä tokihan itsekin näkisin mieluusti laajemman sävyvalikoiman, pohdin vain yleisesti.)

      Vastaa

      0
  5. Seerumi, tehohoito ja saippuapussit kuulostaa hyvältä. Kaikki kokeilemani dermosilin meikkivoiteet on olleet liian tummia, keltaisia, ohuita tai liikkuneet iholla turhan nopeasti, että pohja näyttää sotkuiselta. Nuo saippuapussit pitää kyllä hankkia, varmasti käteviä muidenkin merkkien palashampoolle ja hoitoaineille. Dermosilin ikisuosikit väriä korjaavat hehkupuuterihelmet ja tyrni vartalovoide jäivät valikoimasta pois 😔 Ei ole sen jälkeen kovin paljoa tullut tilattua mitään. Hydro- ja aloegeelit on kyllä käteviä ja toimivia tuotteita. Samaten muutamat seerumit & silmänympärysvoide.

    Vastaa

    0
    1. Kaikki kokeilemani dermosilin meikkivoiteet on olleet liian tummia, keltaisia, ohuita tai liikkuneet iholla turhan nopeasti,

      No voi hitsiläinen. Ja kurjaa kuulla, että suosikkituotteesi ovat jääneet pois 😞 Toivottavasti valikoimasta löytyisi vielä tulevaisuudessa joitain uusia pitkäaikaisia suosikkeja - jotka pysyvät valikoimassa. 🙏🏻

      Vastaa

      0
  6. Onkohan joku Dermosilin meikkivoiteista sopiva kuivalle iholle? Ei tahdo oikein mikään tuote sopia…

    Vastaa

    0
    1. Ideal BB-voide on Dermosilin meikkivoiteista kosteuttavin, eli sanoisin se. Toki, jos iho on oikein kuiva, kannattaa melkein ostaa erityisesti kuivalle iholle kehitetty meikkivoide, niissä on "normi"meikkivoivoidetta rasvapitoisempi koostumus. (Dermosilin valikoimassa ei ole sellaista.) Toinen vinkkini on sekoittaa meikkivoiteeseen, kuten esim. Ideal BB-voiteeseen, pieni tippa kasvoöljyä 👌

      Vastaa

      0
  7. Dermosilin ”retinol” seerumi vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, mutta miksi sen pitoisuutta ei kerrota paketissa eikä
    tuoteinfossa? Etkä ilmeisesti sinäkään ”saanut sitä selville”? Mikä salaisuus se nyt on? Hmm..

    Vastaa

    0
    1. Mä en itse asiassa edes kysynyt pitoisuutta, mutta voisinkin sen tehdä nyt jälkikäteen :) Mun oma veikkaus on, että Dermosilin tyypillinen asiakas ei ymmärrä pitoisuuksien ja päälle, eikä purkkiin painettu % todennäköisesti kerro heille mitään tuotteen tehopotentiaalista. Lisäksi, seerumissa käytetty HPR-muoto on eri vahvuinen kuin retinoli, eli jos nyt asiakas tietääkin, että esimerkiksi 0,3% retinolia on jo aika tehokas määrä ja 1% todella tehokas, niin HRP:n kohdalla vastaava vahvuus olisi ihan eri prosenteissa. Näin ollen jo se, että seerumin nimeksi on annettu "retinoliseerumi" mutta käytetty retinoidijohdannainen onkin jokin muu ja toimii eri vahvuudella kuin retinoli, on omiaan sekoittamaan pakkaustekstin antamaa informaatiota jos pakkaukseen painettaisiin aktiiviaineen pitoisuus.

      Vastaa

      0
  8. Hei Sanni ja mukavaa syksyä! Oli kiva lueskella Kreikan reissuista pitkästä aikaa 🤗! Ei liity tähän postaukseen suoraan, mutta seerumin loppuessa olen etsimässä uutta tilalle ja kiinnostaisi kokeilla "jellyjä". Ainakin mossalla ja madaralla taitaa löytyä. Mikä olisi kuivalle ihotyypille sopiva lk-puolelta?

    Sitten, osaatko sanoa kun mulla on ostettuna Bybin kasvoöljyjä toissa keväältä, että miten niitten säilyvyys/teho kestää? Kaikki putelit on avattuja mutta olen vähän huono käyttämään öljyjä, käytän lähinnä silloin kun iho kaipaa extrakosteutta. En oikein tykkää öljyistä ihonhoidossa muutenkaan. Olisiko vinkkejä miten nämä saisi käytettyä loppuun 😃🙉?

    Vastaa

    0
    1. seerumin loppuessa olen etsimässä uutta tilalle ja kiinnostaisi kokeilla ”jellyjä”. Ainakin mossalla ja madaralla taitaa löytyä. Mikä olisi kuivalle ihotyypille sopiva lk-puolelta?

      Mádaran kummatkin jellyt ovat yhtä hyviä kuivalle iholle, mä suosittelen Hydra Intense Rose -jellyä koska se on monipuolisemmin hoitava kuin "perus" Hydra Firm Jelly. :) Tietysti jelly-koostumus ei välttämättä öljyttömänä ole ihan paras mahdollinen kuivalle ihotyypille, mutta jos/kun sen yhdistää lipidejä sisältäviin muihin hoitotuotteisiin, niin toimii varmasti :) (Minä sekoittaisin siihen ilman muuta tipan hyvää kasvoöljyä..! 👌)

      Ja nyt kun luen kommenttisi loppuun ja näen, että et oikein tykkää öljyistä ihonhoidossa ja kysyt vinkkiä Bybin öljyjen hyödyntämiseen: tuo yllä mainitsemani vinkki on tähän mitä käyttökelpoisin! Kokeilepa sekoittaa öljyä vesipohjaiseen seerumiin - näin saat öljyn hyväätekevät vaikutukset iholle mutta ilman öljyistä tunnetta..! Tällainen sekoitus on onnen omiaan nimenomaan kuivalle iholle, koska iho saa kaikki kosteusasapainoa vahvistavat avut samassa annoksessa; humektantteja sitomaan kosteutta ja rasvahappoja paikkaamaan ihon suojamuuria, lukitsemaan kosteutta ja pehmentämään ihon pintaa. 😘

      Nyt mä ihan innostuin! 😍 Hanki jelly (Mossan edullisempi jelly toimii myös tässä yhteydessä) ja sekoita siihen kämmenellä yksi tippa Bybin boosteria. :) Saat ravitsevan, kuivalle iholle sopivan jelly-seerumin! 😙

      Vastaa

      0
    2. Hei mahtavaa kiitos 🤗. Olen kyllä sekoittanut noita välillä kasvovoiteeseen, mutta jotenkin jäänyt kun kesällä tuli käytettyä kevyempiä tuotteita. Tuohon jellyyn ne varmaan humpsahtaa helpommin ja tuota rose-jellyjä olin vähän miettinyt (näin tarjouksen siitä 😁). Ai niin osaisitko sanoa tuosta säilyvyydestä vielä, putelit about puoltoista vuotta vanhoja?

      Vastaa

      0
    3. Öljy säilyy pitkäänkin jos ei altistu valolle ja lämpötilan vaihteluille. :) Jos se on härskiintynyt, sen tuntee hajusta. Oikein säilytettyinä vedettömät, öljypohjaiset tuotteet voivat säilyä vuosia, mun oman kokemuksen mukaan ainakin kolme vuotta. Haju tosiaan kertoo heti, jos öljy on mennyt pilalle.

      Vastaa

      0
  9. Kiitos Sanni jos saat tämän selville niin kerrothan. Sinänsä %-osuus ei kiinnosta minuakaan, enemmänkin kiinnostaa onko tuotteessa erityisen paljon tehoavia aineita vai ainoastaan ns. perushyvä tuote. Eli kannattaako satsata tähän vai löytyykö jostakin tehokkaampikin :)

    Vastaa

    0
    1. Hei Mari! Nyt sain vastauksen. Dermosililta todettiin, että se mitä aiemmin kirjoitin omasta arvauksestani, miksi pitoisuutta ei ole painettu pakkaukseen, pitää paikkansa - pitoisuusprosentit eivät puhuttele Dermosilin tyypillistä asiakasta. Tähän lisättiin Dermosililta, että he käyttävät tuotteissaan joka tapauksessa tehokkaiksi todettuja pitoisuuksia, ja vastauksessa viitattiin verkkosivuilta löytyviin lisätietoihin. Siellä Retinol-seerumin yhteydessä kerrotaan: "21 henkilön testiryhmä testasi tuotetta 28 päivän ajan. Kuukauden säännöllisen käytön jälkeen ihon kosteustasapaino ja kimmoisuus paranivat. Ryppyjen määrä väheni testiryhmällä keskimäärin 16 % ja ryppyjen syvyys ja alue, joilla ryppyjä esiintyi, pienenivät."

      Vastaa

      0
  10. Vertaisitko Silky Perfecting -meikkivoidetta tai Ideal BB-voidetta vanhaan kunnon Natural Coden CC-voiteeseen? Tai olisiko sulla vaihtoehtoisesti vinkata jokin muu vastaava tuote? Mieluummin mattaisemman pinnan tuova, kuin ainakaan Natural Codea kuulaampi. Viimeinen tuubi Natural Codea menossa, enkä keksi uutta nopeasti levitettävää arkimeikkivoidetta, mistä vielä löytäisi sopivan sävyn lämpimälle ihonsävylleni, kaikki on liian punertavia. :/

    Vastaa

    0
    1. Vertaisitko Silky Perfecting -meikkivoidetta tai Ideal BB-voidetta vanhaan kunnon Natural Coden CC-voiteeseen?

      Kyllä :) Mitä suurimmassa määrin. Näiden ihotuntuma on hyvin saman tyyppinen. 😙👌

      Honey on sekä Ideal BB:n että Silky Perfecting -meikkivoiteen lämmin sävy. Ei Natural Beigekään viileä ole, mutta neutraalimpi kuin Honey, ja tietysti vähän tummempi.

      Sävyistä hyvät swatchit täällä:

      https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/sannin-suosikkimeikit-dermosil-paketissa/

      Vastaa

      0
    1. Mä olen (laiskuuksissani) levittänyt ihan sormin, ja levittyy tosi kauniisti - vaikka sormet on mun mielestä huonoin väline meikkivoiteen laitossa :D
      Yleisesti vastaus siihen, millä mikään voidemainen meikkipohjatuote levittyy parhaiten, on mun mielestä Beauty Blender. (Tai muu vastaava munasieni.)

      Vastaa

      0
  11. Harmi, ettei sinulla ole ollut testissä niitä dermosilin uusia luonnonkosmetiikkatuotteita, oliko se nyt Juuri - nimeltään.

    Vastaa

    0
    1. Harmi minustakin - mutta Dermosilille tulee uusia tuotteita niin tiheästi, että aina en ehdi esittelemään kaikkia uutuuksia. Juuri-tuotteet eivät olleet vielä ilmestyneet, kun valitsin tämän postauksen tuotteita.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (55)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat