04.10.2023

Tervetuloa uudelle sivulleni

Tervetuloa Karkkipäivän uudelle sivulle. :)

Karkkipäivä-blogi on ollut olemassa 14 vuotta, ja nyt viimein tuli aika omalle domainille.

Haluan kiittää kaikkia lukijoitani, jotka ovat pitäneet Karkkipäivän hengissä ja aktiivisena aikana, kun monet blogit ovat hiljentyneet ja hiipuneet pois. Olette aivan mahtavia, ja olen teistä valtavan kiitollinen! ❤️ Harvalla somekanavallakaan näkee yhtä aktiivista keskustelua ja osallistumista kuin Karkkipäivän kommenttilaatikossa.

Upeaa, kuinka autatte kommenteissa myös toisia ja keskustelette keskenänne. Olen oppinut kommenttilaatikon keskusteluista huimasti ja saanut uusia näkökulmia - ja tarkistanut omaakin kantaani kiitos keskustelun.

Karkkipäivän juttu on aina ollut vuorovaikutteisuus, opimme täällä puolin ja toisin. Olen iloinen, että henki on yhä säilynyt sellaisena. ❤️

Uuden sivun layout ei ole vielä täysin valmis ja sitä viilaillaan, mutta arkisto on paikoillaan ja löydät kaikki vanhat postaukset joko sivupalkista (desktop-näkymä) tai sivun lopusta (mobiilinäkymä).

Tervetuloa!

39 comments on “Tervetuloa uudelle sivulleni”

  1. Onnea uudesta alustasta!
    Tallennettu heti suosikkeihin/kirjanmerkkeihin.
    Onko tänne tulossa samanlaista Haku- toimintoa kuin vanhemman puolella, johon pystyi esim. kirjoittamaan tuotemerkin ja löytämään kaikki postauksesi, josta siitä löytyy asiaa? Toki samantyypoistä löytyy ihan googlen haulla "Karkkipäivä ja merkki". Tai kaikki reseptivinkit?
    Onnea onnea!!

    Vastaa

    2
    1. Tervetuloa Minna! ☺️

      Onko tänne tulossa samanlaista Haku- toimintoa kuin vanhemman puolella

      On tulossa! :) Mä olen itse ihan taidoton koodailuissa niin olen mun it-tukihenkilön varassa, hän lisäilee tänne elementtejä pikku hiljaa. :)

      Vastaa

      1
  2. Ihanaa uutta!

    Ja jos saa mussuttaa niin kommentti klikki jutun loppuun 😗

    Vastaa

    1
  3. Jee, kiva että blogi jatkuu! En juurikaan ole kiinnostunut kosmetiikasta, mutta sun postaukset saa pysymään juuri ja juuri kärryillä siitä mihin kannattaa panostaa tai kiinnittää huomioita. Kiitos siis sinulle kansanvalistustyöstäkin :)

    Vastaa

    1
  4. Ei se sattuma ole, että juuri sinun blogisi seuraajat ovat pysyneet mukana. Kirjoitat kiinnostavasti ja informatiivisesti!

    Vastaa

    2
  5. Onnea uudest sivusta! Kyllä tämä on nykyisin yksi kahdesta blogista, jota seuraan. Muut kiinnostavat ovat lopettaneet kirjoittamisen ja uusia on tosi vaikea löytää. Ehkei niitä kirjoiteta enää ollenkaan, vaan pelkät kuvat on se juttu.

    Vastaa

    2
  6. Onnea omalle uudelle blogille :) tämä sivu näyttää paljon helpommalta ja mukavammalta selata vanhoja juttuja. Ei mainokset ja bannerit hypi silmille, lisäksi kommenttikenttä näyttää helpommalta. Pitää lueskella taas ajan kanssa vanhoja postauksia <3

    Vastaa

    2
  7. Onnea uuteen kotiin! Ainakin helpompi muistaa kuin se terve.jotakin. En nimittäin juuri koskaan jaksa käyttää kirjanmerkkejä.

    Vastaa

    1
    1. Ainakin helpompi muistaa kuin se terve.jotakin

      Joo, nyt on loogisin osoite...! 😅

      Tervetuloa Lou! 🙂

      Vastaa

      1
  8. Onnea! Raikkaat ja omannäköisen sivut!

    Jos tässä alkuvaiheessa saa heittää käyttäjäkommentteja ja antaa palautetta, niin saisiko kommentteja näkymään ensimmäisestä lähtien? Nyt kommentit-nappia painamalla sivusto heittää ihan alas siihen kohtaan, josta voi itse kommentoida, ja muiden kommentit joutuu etsimään skrollaamalla. Jos kommenntikentässä on paljon asiaa, niin ekan viestin etsiminen menee aika hankalaksi. (Osasinkohan selittää tätä yhtään ymmärrettävästi?)

    Vastaa

    1
    1. Kiitos palautteesta Maijja :) (Ja tervetuloa! ☺️) Hyvä huomio kommenttilaatikosta. Välitän toiveen it-tukihenkilölleni, varmasti asian saa muokattua.

      Vastaa

      1
  9. Täälla ollaan myöskin, onnea uusille sivuille, hyvältä näyttää! :)

    Vastaa

    1
  10. Onnea vaan uusille sivuille❤ Aivan ihana kuva Kreikasta.

    Muutenkin sivusto näyttää olevan luettava ja kauniskin. Tallennettu suosikkeihin.

    Vastaa

    1
  11. Sydämellisesti onnea uudelle, omalle blogisivullesi! Tämä näyttää todella hyvältä, kaunis rauhallinen layout ja selkeät toiminnot. Tulen täällä luuraamaan yhtä ahkerasti kuin sillä entiselläkin. Säännöllisesti vilkaisen mitä on meneillään, ja usein onkin juttuja jotka tällaista ei-niin-meikkiorientoitunutta tyyppiäkin kiinnostaa. Parasta mahdollista jatkoa valitsemallasi tiellä, Sanni!

    Vastaa

    1
  12. Paras blogi. Kirjoittaja todellakin näkee vaivaa juttujensa eteen.

    Saisiko muuten historia-kohdassa näkyviin kaikki jutut järjestyksessä muidenkin kuin vain käsillä olevan kuukauden kohdalla (aiempien kuukausien nimeä klikattuaan joutuu selaamaan postaukset läpi, jos etsii jotakin tiettyä).

    Vastaa

    1
    1. Kiitos Nimetön 🙏🏻❤️

      Saisiko muuten historia-kohdassa näkyviin kaikki jutut järjestyksessä muidenkin kuin vain käsillä olevan kuukauden kohdalla

      Kun klikkaat kuukauden edessä olevaa pientä nuolta, postaukset avautuvat kronologisessa järjestyksessä viereen samoin kuin ylimpänä käsillä olevassa kuukaudessa on valmiina :)

      Vastaa

      1
  13. Onnea uuteen osoitteeseen! Ihanaa, että kirjoitat. 🥰 Ainoa blogi, jota luen. Rakastan sun perusteellisia analyysejä ja kritiikkejä, mietiskelyjä ja kauniita kuvia. ❤️

    Vastaa

    1
  14. Näyttää hyvältä uudet sivut! Kaipaan vain sydän-nappulaa postaukseen ja kommentteihin :D

    Vastaa

    1
    1. Kysynpä it-tueltani onnistuuko tämä :) Se olisikin kyllä kiva lisä! ☺️

      Edit - ja nyt lisätty! 💜🙏🏻

      Vastaa

      3
  15. Wau, nyt on hyvä uudistus.
    Tuttu löytyy ja vanhat lempparit/asiat löytyy helpommin. Tosi paljon helpommin selattavat sivut nyt.

    Kiitos kun olet jatkanut blogia.
    Otavan kanssa seuraamme tiiviisti tätä ja koitan kommentoida kun on sellaisen tarve :)

    Vastaa

    1
  16. Onnea uuteen blogikotiin! Hassusti jotain epämääräistä ikävää ailahti rinnassa, kun deletoin vanhan blogin kirjanmerkin.🥰

    Vastaa

    0
    1. ❤️

      (Mua riipaisi silloin, kun siirryin Indiedaysilta A-Lehdille.... Menetin niin paljon sivuasetuksia joita ei ollut mahdollista saada A-Lehdillä. Nyt onneksi saan ne taas takaisin!)

      Vastaa

      0
  17. Täällä ollaan edelleen! Ihanalta näyttää uusi blogikoti, onnea tulevaan ❤️

    Vastaa

    0
  18. En yleensä kommentoi blogeja, mutta nyt ajattelin jättää kommentin, koska olen iloinen, että tämä blogi jatkuu, vaikka monet blogit ovat hiljentyneet tai bloggarit siirtyneet tekemään sosiaalista mediaa. Olen lukenut blogiasi aina silloin tällöin, erityisesti, jos tarvitsen tietoa kosmetiikasta tai ihan vain arjen piristykseksi! Täältä saa paljon tietoa enkä usko, että se olisi mahdollista esim. somekanavilla. Tosi kiva blogi!

    Vastaa

    1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (51)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat