06.10.2023

Lavera-uutta: uudet huulimeikit, superhyvä peiteaine ja lasihylsyinen ripsari

Kaupallinen yhteistyö: Lavera

Lavera on jälleen päivittänyt värikosmetiikkakokoelmaansa, ja tällä kertaa suurimman hurraa-huudon meikäläiseltä saa peiteaine! Wow, että se onkin nyt hyvä!

Huulimeikitkin on laitettu uusiksi ja erityistä innostusta minussa aikaansaa huulia kevyesti pullistava huulikiilto. Kuulun tämän huulikiiltotyypin suurkäyttäjiin ja iloitsen, kun Laverallakin on nyt sellainen valikoimassa.

Uutuudet ilmaantuvat jälleenmyyjille loppuvuoden aikana tai alkuvuodesta 2024. Tässä jutussa olen linkittänyt tuotteiden yhteydessä Jolieen, jossa ainoana paikkana kaikki uutuudet ovat jo saatavilla.

Aloitetaan huulipunista. Huulipunia on nyt kolmea laatua: Cream Glow, Comfort Matt ja Candy Quartz. Hetken aikaa on vielä neljäskin, toissa vuonna lanseerattu Velvet Matt, mutta se jäänee pois tai olemassa olevat sävyt siirretään Comfort Matt -nimen alle. Tästä ei ole vielä annettu tietoa - mutta iloitsen, kun lempisävyni Velvet Matt Pink Coral on ainakin toistaiseksi yhä saatavilla!

Kuvassa Cream Glow -huulipunat (15,20€ / 4,5 g), joita Suomen valikoimassa on viisi. Kaikki muut paitsi Watermelon Pink ovat vegaanisia sävyjä.

Laveran huulipunat ovat jo vuosikymmenen olleet mielestäni hinta-laatu-suhteeltaan ihan parhaita huulipunia, eikä uusi Cream Glow -koostumus poikkea tästä jatkumosta.

Laveran huulipunissa miellyttää ihanan voidemainen ja helposti levittyvä koostumus, joka tuntuu mukavalta myös kuivahuulisen huulilla. Kuten kuvasta näkee, uusi Cream Glow -laatu on aivan erityisen kermainen ja jättää kauniin kuullon. Sävyissä ei ole helmiäistä vaan  koostumus on niin sanottu kuultava creme-laatu.

Watermelon Pink - mehukas, aavistuksen pinkkiin taittava vesimelonin punainen
Pink Grapefruit - beigellä murrettu aprikoosin sävy
Peachy Nude - klassinen lämmin nudebeige
Peony - beigeen taittava murrettu nudepinkki
Retro Rose - murrettu ruusu

Kaikki viisi sävyä ovat mielestäni aivan älyttömän nättejä ja toimivia, joukossa ei ole yhtään "kummaa" sävyä. Vaikea valita suosikkiaan, ja oma mieltymykseni on vaihdellut tasaisesti Peonyn, Pink Grapefruitin ja Retro Rosen välillä.

Ehkäpä voiton vie kuitenkin Retro Rose..! 😍  Luonnollinen, sopivan neutraali ja omaa sävytystäni kauniisti pukeva sävy. Tavallaan aika nude sävy, mutta tuo kuitenkin kasvoille väriä.

Instagramissa olen bongaillut muidenkin vaikuttajien rakkauden osoituksia Retro Roselle. Joku kuvaili sitä "my lips but better" -sävyksi.

Tässä huulillani on puolestaan Pink Grapefruit. Sävyssä on aavistus korallia, mikä aina sopii minulle.

Comfort Matt -huulipunista (15,20€ / 4,5g) valittiin Suomeen kaksi. Tämä laatu on mielestäni kenties aavistuksen mattaisempi kuin aiempi Velvet Matt, mutta swatch-kuvassa tämä ei käy ilmi, kun pinta jostain syystä heijastaa valoa. Huulilla sävy on aivan mattainen.

Smoked Rose on savuinen, liilaan taittava nuderoosa.

Primrose on murrettu lämmin pinkki. Oikeastaan sävy on hyvin lähellä Cream Glow -laadun Pink Grapefruit'ia, mutta Pink Grapefruit on vieläkin lämpimämpi  ja"oranssimpi", Primrose on pinkimpi.

Smoked Rose ja Primrose ovat kummatkin vegaanisia.

Candy Quartz (16€ / 4,5g) on koostumus, jollaista Laveralla ei ole aiemmin ollut: se ei jätä huulille käytännössä lainkaan väriä vaan ainoastaan hohtavan kimalteen. Koostumus on todella kevyt. Candy Quartz -punaa voi käyttää myös värillisen huulipunan päällä tuomassa lisäefektin.

Rosewater (kuvassa vaaleanpunainen sävy) tuo viileää, pinkkiin taittavaa hohdetta.

White Aura (kuvassa valkoinen sävy) tuo lämmintä, kultaan taittavaa hohdetta.

Kummatkin sävyt ovat vegaanisia.

Laveran huulikiiltokokoelma kutistui uudistuksen myötä kolmeen sävyyn. High Shine Watergloss (16€ / 4,5ml) on erittäin kiiltävä mutta ei-tahmea huulikiilto.

(Laveralla on muuten parhaimmillaan ollut kahdeksan huulikiiltosävyä..! Ehkä siinä oli jo vähän liikaakin, osa sävyistä oli aika saman kaltaisia. Laveralla on ylipäänsä ennen ollut ihan valtava määrä huulimeikkejä, kun huulipuniakin oli jossain vaiheessa 20 tai enemmänkin. Nyt he ovat ryhdistäneet valikoimaa selvästi.)

Uudet sävyt ovat kirkkaanpunainen Hot Cherry, kultainen ja kimaltava Golden Solaris ja ruusuinen Pink Lagoon. Kaikki ovat vegaanisia. Näistä Pink Lagoon on selvästi helpoin arkisävy ja povaan siitä suosituinta sävyä. Se on myös lähimpänä entistä suosituinta sävyä Rosy Sorbet'ia, mutta Pink Lagoon on punaisempi ja tummempi.

Golden Solaris on jännä väri, joka ei ole huulilla lainkaan niin oranssi kuin kuvissa näyttää. Se on hyvin läpikuultava ja tuo lämpimän säväyksen huulille. Toimii oikein kivasti myös persikkaisten ja oranssien huulipunien päällä.

Lopuksi hoitavien erityiskiiltojen duo. ✨

Hoitavat huuliöljyt ovat olleet trendikkäitä jo pitkään, ja pullistavat huulikiillot vielä pidempään. Nyt Laverallakin on sellaiset.

Juicy Lips Oil (16€ / 5,5 ml) on oliiviöljypohjainen hoitava huuliöljy joka samalla hoitaa ja kiillottaa huulia. Sen sävy on läpinäkyvä.

Cooling Lip Booster (16€ / 5,5 ml) on huulten pintaa kevyesti täyteläistävä ja huulilla kevyesti kihelmöivä kiilto, joka jättää huulille miedon läpikuultavan roosan sävyn. Olen itse aivan koukussa tähän huulikiiltotyyppiin ja olen käyttänyt näitä 15 vuotta. Tykkään niin paljon mentolin tunteesta huulilla, että mentolia on oltava mun huulirasvoissakin. (Enkä ole ainoa tämän viehätyksen kanssa...)

Cooling Lip Booster onkin peiteaineiden ohella mun ehdoton suosikki Laveran uusista meikeistä! 😍

Peiteaineista puheen ollen, tutustutaan seuraavaksi niihin.

Sinä aikana kun olen tehnyt Laveran kanssa töitä (14 vuotta) brändi on uudistanut peiteaineensa varmaan neljä tai viisi kertaa, ja NYT koostumus on viimein viilattu huipputasolle! Neljäntoista vuoden aikana luonnonkosmetiikan värivoideteknologia onkin mennyt huimasti eteenpäin, ja muutoksen on saattanut tuntea myös Laveran meikkivoiteissa.

Huomioitavaa: uudistuksen myötä kiinteä Cover & Care Stick jää pois. Valikoimassa on nyt vain voidemainen peiteaine.

Olen itse peiteaineiden suhteen erittäin vaativa, koska haluan tehokkaan tuotteen häivyttämään rakenteellista silmänalustummuuttani. Ilman peiteainetta näytän kroonisesti väsyneeltä ja valvoneelta, eli peiteaine on yksinkertaisesti must. Laveran uutuus täyttää kriteerini.

Radiant Skin Concealer (17,30€ / 5,5 ml) on niin hyvä, että siitä voi jopa tulla eniten käyttämäni peiteaine. Se ei ole ihan yhtä peittävä kuin paras tuntemani luonnonkosmetiikan peiteaine Absolution, mutta se on miellyttävämmän tuntuinen ja helpompi levittää. (Ja totta kai halvempi ;)) Peittävyys on kuitenkin riittävän hyvä häivyttämään mun todella tummat silmänaluset.

Radiant Skin Concealerissa on ihanan voidemainen tuntuma ja se jättää iholle kevyesti valoaheijastavan pinnan (ei kuitenkaan kimaltavan) joka auttaa vielä pigmentin lisäksi häivyttämään tummuuden vaikutelmaa. Koostumus on huomattavasti peittävämpi kuin Laveran vanhassa Concealerissa, ero on todellakin huomattava. Ihotuntumakin on aivan erilainen: uusi Radiant Skin "nappaa" kiinni ihoon paljon paremmin kuin vanha, ja siksi peittääkin paremmin.

Tälle vahva suositus! Jos tykkäätte Mádaran peiteaineesta, tämä on hyvin saman tyyppinen, mutta hieman voidemaisempi ja iholla vieläkin paremmin liukuva (jos minulta kysytään). Lisäksi löysin itselleni paremman lämpimän sävyn Laveran peiteaineesta: sävy 03 Medium on aika lailla täydellinen sävy minulle.

Sävyt:

01 Ivory: neutraali vaalea

02 Light: viileä, hieman pinkkiin taittava vaalea

03 Medium: lämmin /neutraali keskivaalea beige

04 Tanned: lämmin, keltapohjainen keskivaalea beige

"Pahnanpohjimmaisena" uusi Black Obsidian Mascara (21,90€ / 10 ml).

Tämän maskaran juju on ainutlaatuinen lasinen hylsy. Itse en ole ainakaan vielä missään muussa maskarassa törmännyt lasiseen hylsyyn. Hylsy ei tietenkään vaikuta maskaran suoritukseen, mutta tuo lisäarvoa eleganttien kosmetiikkapakkausten ystäville.

On itse maskarakin hyvä! Mun kriteerit hyvälle maskaralle on massan kerrostuvuus (= volyymia) sekä harjan erottelevuus. Ollakseen aika paksun näköinen, Black Obsidianin kuituharjaksinen harja erottelee ripset yllättävän hyvin ja tällä saa siistit ja kauniisti erotellut ripset (kunhan ei innostu liikaa kerrostamaan). Massa kerrostuu ekojen vetojen hieman kuivuttua todella hyvin, ja saan tällä nopeasti sen näköiset ripset mitä maskaralta odotan. Tulosta ei erota synteettisestä maskarasta.

Lisäksi olen ollut iloinen siitä, että Laveran uudemmat ripsarikoostumukset (Lash To Impress ja tämä Obsidian) eivät tahraa kuten vanhemmat koostumukset. Minulla ei ole ripsareiden kanssa varisemisongelmaa, mutta luonnonkosmetiikan maskarat tuppaavat herkästi leviämään tai tahraamaan, jos silmät kostuvat (puhumattakaan jos ulkona sataa). Luonnollisen maskarakoostumuksen on vaikeampi vastustaa kosteutta kuin synteettisen, tämä on aina ollut luonnonkosmetiikassa haaste, mutta tätä nykyä tässäkin aletaan pienin askelin mennä eteenpäin.

Nykyäänhän on jo olemassa vedenkestäviäkin luonnollisia maskarakoostumuksia, ainakin tämä yksi, mutta sen suoritus ripsissäni oli aivan onneton - lukuun ottamatta sitä, että se todella kesti vettä.

Ainiin, tämän voisin vielä kertoa uusista huulipunista:

Niissä on nyt tuoksu. Ei voimakas, mutta kuitenkin lisätty tuoksu, sellainen miedosti parfymoitu ja vähän makea. Tuoksun aistii kun huulipunaa levittää, ja sitten se katoaa hetken päästä. Ainakin mun käytössä, tuoksuille herkkä saattaa toki aistia tuoksun eri tavoin.

29 comments on “Lavera-uutta: uudet huulimeikit, superhyvä peiteaine ja lasihylsyinen ripsari”

 1. Oi kiitos noiden peiteaineiden esittelystä! Ostan ehdottomasti. Jotenkin vain en ole läheskään täysin tyytyväinen Absolutionin suoritukseen silmienalusillani. Olen halunnut testata Kosasin peiteainetta, mutta kun sitä ei voi ostaa Suomesta mistään. :( Nyt pääsen testaamaan Laveran uutta, aivan ihanaa!

  Ja itselläni on muuten aivan samat kriteerit ja tarpeet peiteaineelle kuin sinullakin (paitsi että minulla on vielä paljon tummemmat silmänaluset!). Pakollinen meikki. En lähde minnekään kotoa ilman peiteainetta, en koskaan.

  Vastaa

  1
  1. Oi kiitos noiden peiteaineiden esittelystä!

   Toivottavasti sopivat sinulle :)

   Mä tykkään tosi paljon Absolutionista mutta Laveran uusi peiteaine levittyy nopeammin ja on vain jotenkin paremman tuntuinen iholla, siksi sitä tulee käytettyä enemmän.

   Laverankin kyllä vielä kiinnitän Korennon kiinnityyspuuterilla, koska pinta on niin voidemainen, samaan tapaann kuin Absolutionissa.

   Vastaa

   1
 2. Kurkkasitko muuten töissä sen erään kulmakynän sävyä? Miltä vaikutti?
  Onko teillä siellä töissä myös sitä Hauschkan peiteainetta?

  Vastaa

  1
  1. Kurkkasitko muuten töissä sen erään kulmakynän sävyä? Miltä vaikutti?

   Meiltä puuttuu Bohon kulmakynästä testerit tällä hetkellä, niin en päässyt vielä testaamaan. Muistuta mua uudestaan jonkin ajan päästä..! ☺️

   Onko teillä siellä töissä myös sitä Hauschkan peiteainetta?

   Meillä on Tampereen myymälässä vain Hauschkan ihonhoitotuoteita mutta ei meikkejä.

   Vastaa

   1
 3. Olin jo menossa huulipuna ostoksille, sit tuli se tuoksu. Voihan kyttyrä, se on juurikin siinä nenän alla. Eipäs heitetä vielä kirvestä veteen, mennään tuoksutteleen paikan päälle 😁
  Peitevoide kiinostaa myös. Laveran meikkivoiteet hapettuu ihollani, mitenköhän tämä peitevoide mahtaa käyttäytyä? Silmänaluseni ovat todella tummat ja olin jo antanut periksi normi kosmetiikalle ja kävin ostamassa Its cosmetics bye bye under eyes, mikä onkin ollut todella hyvä.

  Vastaa

  1
  1. Eipäs heitetä vielä kirvestä veteen, mennään tuoksutteleen paikan päälle 😁

   Kannattaa tehdä näin, ettei vain tule sitten vikaostosta.

   Vähän yllätyin tuosta tuoksusta kun olen niin tottunut Laveran huulipunien hajuttomuuteen, mutta kai tuoksuunkin sitten tottuu.

   Minusta meikkituotteet saisi kyllä jättää hajusteettomiksi, vaikka muuten tuoksuista pidänkin. Tuoksu ei jotenkin kuulu mun kirjoissa meikkituotteeseen. Ymmärrän, että joskus tuoksulla halutaan peittää raaka-aineiden tuoksua, mutta silloinkin voisi värikosmetiikan kohdalla mieluummin valita masking-aineen kuin varsinaisen hajusteen.

   Laveran meikkivoiteet hapettuu ihollani, mitenköhän tämä peitevoide mahtaa käyttäytyä?

   Mun iholla Laveran peiteaine ei hapetu (tai siis ei ainakaan muuta hapettumisen seurauksena sävyä). Mutta tämäkin kannattaa aina testata omalla iholla.

   Muistan, kun hetki sitten kommentoit tuota Bye Bye Under Eyes'ia. Luonnonkosmetiikka ei taida (ainakaan vielä) pystyä kilpailemaan normikosmetiikan peiteaineiden kanssa peittävyyden suhteen, mutta onneksi koostumus on jo parantunut niin paljon, että näitä on jo suoranainen ilo käyttää :)

   Vastaa

   1
 4. ....onko 90-luku tulossa takaisin myös huulipunan suhteen; valkoinen! Oi kun meillä kaikilla piti olla se jäätävä väri joka ei tainnut kenellekään oikeasti sopia. Mutta se oli niin must have.... =)

  Vastaa

  1
  1. ....onko 90-luku tulossa takaisin myös huulipunan suhteen; valkoinen!

   😁😁

   Onneksi tuo ei kuitenkaan ole huulilla valkoinen. 😀

   Oi kun meillä kaikilla piti olla se jäätävä väri joka ei tainnut kenellekään oikeasti sopia. Mutta se oli niin must have.... =)

   Muistan tämän elävästi... Mulla oli myös käytössä fantsuja metallisen ruskeita huulipunasävyjä jotka näytti tooosi freesiltä 14-vuotiaalla, mutta pakko käyttää kun metallisuus oli niin in...! 😅

   Vastaa

   1
 5. Kumpi on mielestäsi kosteuttavampi, Omhun isossa pumppupakkauksessa oleva käsivoide vaiko c/o Gerdin Blueberry Vanilla Fudge Body Lotion? Käytän molempia käsivoiteena.

  Vastaa

  1
  1. Kumpi on mielestäsi kosteuttavampi, Omhun isossa pumppupakkauksessa oleva käsivoide vaiko c/o Gerdin Blueberry Vanilla Fudge Body Lotion?

   Mä sain testiin ainoastaan sen Omhun tuubiin pakatun Seaweed Hand Cream-käsivoiteen, pumppupulloon pakattua Lotion-versiota en ole kokeillut. Mutta se on ohuempi kuin tuubi-versio, sen tiedän. :)

   c/o Gerdin Blueberry Vanilla Fudge Body Lotion oli mun mielestä tosi kosteuttava, ei mitään litkua vaan jopa ravitsevan tuntuinen.

   Vastaa

   1
 6. Ostin Omhun molemmat käsivoiteet sekä tuubin että pullon. Mielestäni niissä ei oikein mitään eroa ole. Jotenkin silti tykkään siitä tuubista enemmän. Imeytyy nopeasti ja kädet ei jää yhtään tahmaiseksi vaan niihin jää ikäänkuin silkkinen pehmeys. 😊
  ps. Kiitos suosituksesta

  Vastaa

  1
  1. Ostin Omhun molemmat käsivoiteet sekä tuubin että pullon. Mielestäni niissä ei oikein mitään eroa ole.

   Aa, okei :) Oletin, että Lotion on jo nimensä puolesta ohuempaa.

   Tosi kiva kuulla, että hankinta oli mieleinen. ☺️ Mitä muuten tykkäät siitä tuoksusta?

   Vastaa

   1
 7. Eikö tähän uuteen blogipohjaan saa tuota vanhassa blogissasi ollutta Asiasana-valikkoa? Se oli nimittäin itselleni kosmetiikan Wikipedia, josta hain kaiken tarvitsemani tiedon tuotteista 🙂 Se on arvokas arkisto, niin sääli jos häviää.

  Vastaa

  1
  1. Pyrkimyksenä saada myös se mukaan :)

   Asiasanoja näkyy jo nyt tuossa sivupalkissa (mobiilissa sivun pohjalla), mutta en rehellisesti oikein tiedä, millä logiikalla asiasanat ovat tuohon "pilveen" valikoituneet, sillä mukana on vain murto-osa.

   Asiasanat saisi sivupalkkiinkin aakkosjärjestyksessä, mutta koska niitä on niin valtavasti, en tiedä saisiko ne kaikki edes näkyviin tuohon. Oma erillinen sivu olisi paras ratkaisu.

   Vastaa

   2
  2. Eikö tähän uuteen blogipohjaan saa tuota vanhassa blogissasi ollutta Asiasana-valikkoa?

   Nyt se saatiin lisättyä bannerin alle navigaatiopalkkiin! :)

   Vastaa

   1
 8. Moikka, ajattelin tänne huikata kun on sama brändi kyseessä..

  Tuossa kesällä puhuttiin laveran ampulleista joiden kanssa mulla kävi vähän huonosti ja olit yhteydessä sinnepäin? En ole kuullut sieltä mitään enkä tykkää valittaa yleensä mistään mutta 😊

  Vastaa

  0
 9. Voisitko tehdä tutorialin peitevoiteen laitosta keski-ikäisen naisen silmänalusiin? Oon nähnyt ja kuullut niin ristiriitaisia ohjeita, että oon aivan sekaisin. Suhun mä luotan.

  Vastaa

  0
  1. Moikka Laura!

   Mä laitan peiteainetta siveltimellä, silloin tulee ohuin ja luonnollisin tulos. Levitän ensin siveltimellä ja häivytän sitten sormella. Laitan 2-3 kerrosta (mulla on niin tummat silmänaluset.)

   Vastaa

   0
  2. En löydä yleistä vastauskenttää, vain näitä kommenttiin vastauksia?

   Onko tuo peiteaine kovin kuivattava? Yleensä jämähtävät myös kuivattavat. Nyt laitan neutraloijaa ja bb-voidetta, mutta tämäkään kombo ei peitä ihan tarpeeksi. Nenänalusille voisi ostaa kyllä jonkun tummemman sävyn.

   Vastaa

   0
  3. En löydä yleistä vastauskenttää, vain näitä kommenttiin vastauksia?

   Hmm, mulla kommenttien yleinen vastauslaatikko näkyy kommenttien alla alimpana, sekä desktopissa että mobiilissa. Mitä selainta käytät..?

   Onko tuo peiteaine kovin kuivattava?

   Tämä on päinvastoin tosi kosteaa, niinkin kosteaa, että se kannattaa kiinnittää puuterilla etenkin jos iholla on juonteita joihin kostea koostumus saattaa kasautua. Tämä peiteaine ei siis "jämähdä ihoon", vaikka tietysti kiinnittyykin, mutta ei kuivu samalla tavalla kuin ns. kestopeiteaineen nimellä markkinoitavat jotka todellakin kuivuessaan jämähtävät ihoon.

   Vastaa

   0
 10. Mun ikuisuussuosikki Laveran huulipunista on ollut Coral Flash ja nyt sitä ei enää saa. Osaatko sanoa, mikä näistä uusista sävyistä olisi lähimpänä? Kiitos!

  Vastaa

  0
  1. Watermelon Pink on lähimpänä, mutta mikään uuden kokoelman sävyistä ei vastaa Coral Flashia.

   Vastaa

   0
 11. Siis pitäisikö tuon Rosewaterin olla huulilla kylmänsävyinen? Olisiko niin, että verrattuna tuohon White Auraan se on kylmempi, mutta omilla huulillani tuokin Rosewaterin kimallus näyttää kultaiselta. Ostin siis tuon Rosewaterin. Uskomatonta, miten kaikki kylmäksi luonnehditut jutut näyttävät minulla aina lämpimiltä. Jotain vikaa varmaan näissä minun huulissani.

  Vastaa

  0
  1. Siis pitäisikö tuon Rosewaterin olla huulilla kylmänsävyinen? Olisiko niin, että verrattuna tuohon White Auraan se on kylmempi, mutta omilla huulillani tuokin Rosewaterin kimallus näyttää kultaiselta.

   Rosewaterissa on sekä kultaista, "hopeista" että pinkkiä kimallusta. Sun huulilla varmaankin tuo kullan vivahde korostuu. Mutta asia on juuri niinkuin arvelet, eli Rosewater on White Auraan verrattuna viileä, mutta sun huulilla jostain syystä kaikki vähänkään lämmin korostuu. White Aura olisi sitten sun huulilla ihan kunnon kultainen. (Eikä sun huulissa ole mitään vikaa, mutta oma pigmentti vaikuttaa siihen, miten sävyt huulilla toistuvat.)

   Tein vielä kämmenselkään vertailuswatchit näistä sävyistä, niin kummassakin on sama voimakas kimallus joka vaihtelee kullan, "hopean" sekä vaaleanpunaisen välillä, mutta Roswaterin pohja on roosapinkki ja White Auran pohja kultainen.

   Mun huulilla Roswater näyttää käytännössä vaalealta, hopeaan taittavalta kimalteelta. Roosaa näkyy ihan aavistus, kultaa ei lainkaan.

   Vastaa

   0
  2. Omilla huulillani efekti on täysin vailla hopean sävyä - sääli, sillä paketissa tuote näyttää tosi kauniin vaalealta ja kylmältä! En voi käyttää tuotetta lainkaan, sillä se tekee huulistani täysin väärän väriset.

   Vastaa

   0
  3. Nämä on näitä huulipunavaikeuksia. Oikeanväristä huulipunaa on äärimmäisen vaikea löytää. Joskus olen miettinyt, että voi kun joku meikkitaitelija sovittaisi eri sävyjä huulille, ja sitä kautta löytyisi hyvä.

   Vastaa

   0
  4. Kannattaa varata aika kauneusneuvojalle :) Ainakin Kicksissä ja mielestöni myös Emotionissa on tällainen palvelu. Siellä ei sitten toisaalta ole luonnonkosmetiikan huulipunia saatavilla. Entä kotikaupunkisi Ruohonnjuuri? Jos asut yhä sillä alueella missä sinut kerran kohtasin, niin siellähän on Ruohonjuuri :) Ruohiksen henkilökuntaan kuuluu myös meikkiasiantuntijoita, toki riippuu myös myymälästä, mutta kannattaa kysäistä omasta Ruohiksesta :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)