27.10.2023

Smuuti Skin - kun odotukset eivät kohdanneet

Ostin testiin kotimaisen Smuuti Skin -sarjan puhdistusbalmin. Harvemmin käyttökokemus eroaa näin paljon tuotteen brändäyksen ja ulkonäön luomista ennakko-odotuksista.

Smuuti Skin on Suomessa kehitetty ja Etelä-Koreassa valmistettu K-Beauty-sarja. Historiallisesti, brändi teki kaiken ennakkomarkkinoinnin pelkästään somessa ja kun sarja tämän vuoden tammikuussa lanseerattiin, tuotteet myivät loppuun parissa tunnissa. Osoitus TikTokin voimasta.

Markkinointikanavasta ja mainoskuvista voi päätellä, että sarja on kehitetty nimenomaan nuorelle kohderyhmälle. En siis itse kuulu Smuutin kohderyhmään, mutta en aio tässä "ryppyillä" tuotteista kalkkeutuneen 4-kymppisen näkökulmasta, vaan kertoa yleisellä tasolla, miksi odotukseni sarjan puhdistusbalmia kohtaan eivät täyttyneet.

Tässä on mielestäni ainesta yleisesti kiinnostavaan mielikuvat vs. todellisuus -pohdintaan markkinoinnin näkökulmasta. :)

Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm

Mitä mielleyhtymiä kuvassa näkyvä tuote teissä herättää?

Pakkauksessa on ihanan herkulliset värit ja nimi vesimelonisorbetti tuo ainakin allekirjoittaneelle välittömästi mieleen jonkin raikkaan makean jälkiruoan. Smuuti-tuotteiden mainosviestinnässä korostetaan tuotteiden hedelmäisyyttä sekä herkullisuutta; sanat 'herkullinen' ja 'hedelmäuutteet' toistuvat tuon tuostakin.

Näillä spekseillä odotin ilman muuta kohtaavani purkkia avatessani tainnuttavan herkullisen tuoksun. Mutta....

Vesimelonisorbettibalmi osoittautui täysin hajuttomaksi.

Tuote on hajusteeton sekä tuoksuton, siinä eivät tuoksu edes raaka-aineet.

Olin aivan hölmistynyt kohdatessani tämän totaalisen hajuttomuuden. Balmi on kyllä miellyttävää käyttää; se sulaa iholle nopeasti ja levittyy paljon paremmin kuin 99% luonnonkosmetiikan balmiputsareista, mutta kun hedelmäpommi-mielleyhtymillä markkinoidusta tuotteesta puuttuu kokonaan tuoksu, on kokemus tyrmäävän ristiriitainen: kuin saisi jäätelöä tilatessa käteensä tötteröllisen jäähtynyttä mannapuuroa.

Kirmasin tutkimaan Smuuti Skinin sivua uudestaan. Eikö täällä tosiaan missään puhuta tuoksuista? Lopulta löysin tuotetietojen kohdalta viimeiseltä riviltä maininnan "ei sisällä lisättyjä hajusteita", mutta missään sarjaa yleisesti esittelevissä teksteissä hajusteettomuus ei nouse esiin. Pakkauksen printeissä ei ole sanakaan hajusteettomuudesta ja Smuutin somesta löydän yhden ainoan maininnan hajusteettomuudesta. Sen sijaan viestinnässä korostetaan vegaanisuutta ja eläinkokeettomuutta.

(EU:ssa on muuten suositeltu luopumaan eläinkokeettomuuteen viittaavista mainosväittämistä kokonaan, sillä kaikki EU:ssa myytävät kosmetiikkatuotteet ovat lain vaatimuksesta eläinkokeettomia. Tällä väittämällä ei siis voi EU:ssa erottautua muista kosmetiikkatuotteista tai antaa ymmärtää olevansa tällä ominaisuudella kilpailijaa parempi.)

Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm

Käy ilmi, että kaikki Smuuti Skinin tuotteet yhtä lukuun ottamatta ovat hajusteettomia.

Tässä ei ole mitään väärää, päin vastoin. On hienoa, että markkinoilla on hajusteettomia vaihtoehtoja.

Se mitä ihmettelen on hajusteettomuuden näkymättömyys Smuuti Skinin markkinoinnissa. 

Kuten alan ihmiset tietävät, hajusteettomuus tai tuoksullisuus ovat erittäin tärkeä teesi ihon- ja hiustenhoitotuotteiden markkinoinnissa ja kohderyhmän valinnassa. Tuoksu jakaa kuluttajia merkittävästi, ja moni ostaa tuotteen juuri siksi kun se tuoksuu ihanalle, tai juuri siksi kun se on täysin tuoksuton.

Siksi ihmettelen Smuutin valintaa jättää hajusteettomuus viestinnässään lähestulkoon piiloon. Hajusteettomuus ON valinta. Kirkkaasti suurin osa markkinoiden kosmetiikkatuotteista on hajustettuja, ja silloin kun hajusteet jätetään pois, sillä on jokin tarkoitus. Yleensä tarkoitus liittyy herkkäihoiseen tai hajusteille herkkään kohderyhmään. Mutta - herkkäihoiset ja allergiset eivät ole Smuutin kohderyhmää, eivätkä he viestinnälläänkään pyri tavoittamaan hajusteherkkien asiakkaiden huomiota.

Siksi jään miettimään: miksi hajusteettomuus?

Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm

Sarjan mainoskuvia katsellessa ei voi välttyä mielleyhtymältä, joka vie ajatukset herkullisen hedelmäisiin tuoksuihin, ja hedelmistä ammentavat nimet vahvistavat mielikuvaa. En todennäköisesti ole ainoa asiakas, joka odotti Smuuti-tuotteelta jotain purkkien ulkonäköä enemmän vastaavaa käyttökokemusta.

Trooppisen smoothien näköisen purkin sisältö oli elämykseltään kuin apteekin perusvoidesarjan hyperneutraali putsari. Watermelon Sorbet? Pikemminkin paksunnettu ja vaaleanpunaiseksi värjätty Lipolan. Tämä oli mulle floppi.

Entä putsarin suoritus muuten?

En valitettavasti voi antaa siitäkään kiitosta. Kehuja heruu sentään balmin miellyttävästä ihotuntumasta; tämä ei kitkaa iholla lainkaan, kuten suuri osa luonnonkosmetiikan balmiputsareista mun iholla tekee, vaan sulaa heti juoksevaksi öljyksi. Toinen plussa tulee balmin hyvästä huuhtoutuvuudesta: se emulgoituu ja lähtee iholta helposti veden mukana. Hinnasta ja saatavuudesta tulee  vielä kolmas piste: tämä on todella edullinen (15,95€ / 100 ml)  ja saatavilla marketeissakin.

Mutta siihen jäävät kiitokset. Huuhtelun jälkeen iholle jää todella kiristävä ja samalla myös nahkean kalvomainen tunne. Tämä putsari kuivattaa ihoani, ja myös jättää iholle ikäänkuin vahamaisen tunteen. Tuotteessa onkin synteettistä vahaa, lukuisten muiden synteettisten rasvamaisten aineiden ohella.

En sano, että juuri tuotteen synteettisyys tekee siitä (mun kirjoissa) huonon, ehei. Tämä vain on todella pesevä, ja sen toimintaperiaate on kuta kuinkin päinvastainen kuin ihoa hoitavien ja tasapainottavien balmiputsareiden. Synteettinenkin putsari voi pestä hellästi. Tämä ei tee sitä, ja iholle jäävä vahamainen kalvo viimeistelee mun ja vesimelonisorbetin suhteen toivottomaksi.

Joku teistä on varmasti kokeillut Smuuti Skinin tuotteita - olisi kiva kuulla kokemuksianne. 🙂

Odotitko tuotteilta hyvää tuoksua? Haittaako tuoksuttomuus? Ovatko tuotteet muuten toimineet ihollasi?

48 comments on “Smuuti Skin - kun odotukset eivät kohdanneet”

  1. Täysin sama kokemus kuin sinulla. Hajuton ja mauton. Olen kosmetologi ja ihan ammatillisesta mielenkiinnosta halusin kokeilla sarjaa. Olen myös yli 40, joten oletin tuotteista balmin sopivan minullekin. Tuote jätti joka lailla kylmäksi. Itse petyin jopa siihen tärkeimpään eli pesutulokseen. Ripsivärit oli mustina renkaina silmien ympärillä ja ne oli pestävä pois toisella tuotteella. En keksi yhtään syytä, miksi ostaisin balmin (tai muutakaan sarjasta) uudestaan. Ehkä tämä oli nyt vain huippuesimerkki somen ja somevaikuttajien voimasta. Ote Keisarin uudet vaatteet -tarinasta. Ja jälleen yksi syy, miksi en tee hankintoja influenssereiden suositusten pohjalta.

    Vastaa

    8
  2. En ole kokeillut mutta hämmentävää. Juuri tuon Watermelon-maininnan takia en olisi tuota ikinä ostanut koska inhoan vesimelonin tuoksua. :D Onko tuotteessa raaka-aineissa sitten vesimelonia vai mistä se nimi tulee?

    Vastaa

    3
    1. Onko tuotteessa raaka-aineissa sitten vesimelonia vai mistä se nimi tulee?

      Siellä on pieni tujaus vesimeloniuutetta. ☺️ (Jolla ei poispestävässä tuotteessa ole mitään vaikutusta. ;))

      Vastaa

      3
  3. Minustakin tuoksuttomuus oli tosi yllättävää (ja aika mälsää). Odotin purkin perusteella kunnon vesimeloniesanssia :D Kaikki muu kyllä itselleni toimii. Tykkään sinun laillasi balmin tuntumasta ja huuhtoutuvuudesta. Rasvaiselle iholleni ja paksulle meikilleni pesevyys on sopiva kaksoispuhdistuksen ekaksi vaiheeksi.

    Vastaa

    1
  4. Itse kyllä liitän K-Beautyn luontevasti hajusteettomuuteen. En muista törmänneeni voimakkaasti tuoksuvaan korealaiseen kosmetiikkaan, vaan yleensä tuotteet ovat hyvin neutraaleja (vaikken tiedäkään ovatko virallisesti hajusteettomia).

    Vastaa

    7
    1. Ei tämän minunkaan mielestä tarvitsisi voimakkaasti tuoksua - mutta saisi se joltain tuoksua puhtaasti markkinoinnin perusteella..!

      Vastaa

      1
  5. Ostin kosteussuihkeen ja seerumin 3plus1ltä, ne kosteuttaa. En ees tajunnu niitä hajuttomiksi, en oo siis haistellu 😄
    Yhtään mainostakaan en oo nähnyt joten en ees tienny olevan "kotimaista".

    Vastaa

    1
  6. Heti sillon tammikuun lopulla ku julkaistiin toi sarja ostin testiin seerumin. Ja se osoittautui myös pettymykseksi, ei tuoksunut milleen,ehkä vähän jollekin kemikaalille.. Ja jätti iholle ällöttävän nahkeen ja tahmasen tunteen, ei millään imeytynyt vaikka kuinka laittoi vaan pari tippaa, en myös huomannut minkään näköstä muutosta ihoon, tosin finnejä puski enempi. Harmitti, mut käytin tuotteen loppuun. Annoin vielä "viimeisen mahdollisuuden" merkille ostamalla suihkutettavan kasvoveden ja sekin jättää naaman nahkeaksi, ainut hyvä puoli suihkeessa oli se miten se suihkautuu naamalle (tulee sellasena sumuna).

    Vähän kyllä heräsi kyseinalastus kaikkia some videoita kohtaan jossa esim. sitä seerumia läträtään naamaan, ku yks tipallinenkaan ei imeydy omaan kuivaan naamaan ja suihketta sumutetaan huolella.. 🙈 Ei voi muuta sanoa ku tulipahan kokeiltua ja tietysti hyvä jos kyseinen sarja ilmeisesti sopii jollekin. Voi olla myös et en itsekään oo sitä kohderyhmää ku ikää 30.

    Vastaa

    2
  7. Meinasin ostaa, mutta luin parikin arvostelua jossa tuli ilmi etteivät ole kauhean kosteuttavia ja toi tuoksuttomuus. Rakastan vesimelonin tuoksua ja olisin voinut ihan vain sen perusteella napata testiin. Onneksi en ottanut. Mihin mahtoi hypetys perustua kun eivät kovin kummoisilta vaikuta 😞

    Vastaa

    1
  8. Samaa mietin itse I love me messuilla kun nuuhkaisin ensimmäistä kertaa tuota balmia purkista. Petyin, koska luonnollisesti luulin itsekin nenääni hulahtavan ihanan makean hedelmätuoksun. Itse tuotteita en ole kokeillut enkä tämän pettymyksen jälkeen tule kokeilemaankaan. Tässä tosin hyvin näkyy se, miten tärkeä osa markkinoinnilla on mielikuvien ja bränditarinan luomisessa. Onnistunut markkinointi tuotesarjalla siis, se on pakko sanoa.

    Vastaa

    3
  9. Balmi on hyvä kaksoispuhdistuksen ekassa vaiheessa koska meikkiä on reilusti. Voide rullasi meikin ja meninasi tulla paniikki silloin aamulla kun testasin. Meikittömiin päiviin jätti iholle glown. Seerumi ja kasvovesi tyhjän kanssa kumpikaan ei kosteuttanut/ tehnyt juuri mitään. Itse tykkään ettei tuotteissa ole hajustetta. Moni kbeauty on mielestäni neutraali tuoksultaan paitsi poikkeuksena huxley. Olen ostanut balmia toisen kerran ja itselleni se toimii mascaran otan erikseen pois koska vaatii vahvemman tökötit. :D olen 36, mutta uudet tuotteet kiinnostaa aina.

    Vastaa

    2
  10. Omaan ostoskoriini sattui sitten varmaan se ainoa tuoksullinen tuote, joku rasva se oli. Voin sanoa, että siinä on kevyt vesimelonin kaltainen tuoksu, mutta se ei oikeastaan ole lainkaan hyvä juttu, koska tuoksu on omaan nenään elähtänyt ja epämiellyttävä.

    Vastaa

    1
    1. Omaan ostoskoriini sattui sitten varmaan se ainoa tuoksullinen tuote, joku rasva se oli

      Joo, se Watermelon Jelly Cream on ainoa tuoksuva tuote. Mikähän ihmeen logiikka tässäkin....

      Vastaa

      1
  11. Käteni tai sormenpääni eivät tällä hetkellä ole kuivat mutta sormien päissä on syviä avohaavoja. Yritän vuorata sormet laastareilla, mutta vaikeaa on (pesen hiukset siivoushanskat kädessä). Voisiko näihin ajatella jotakin paksua balmia sen kosteussuihke + sen sitominen voiteella ihoon -tempun sijaan (ymmärsin, että tämä toimisi nimenomaan kuiville käsille).

    Vastaa

    1
    1. Levittäisin sormen päihin runsaasti Bepanthenia ja sitten laastaria päälle. Tarvitset ainetta, joka edesauttaa haavojen parantumista, ja Bepanthen on sellainen.

      Vastaa

      3
    2. Huikkaan vinkiksi - jos siulla on tarve laastaroida sormenpäitä tässä välissä, ennen kuin alkavat parantua, niin kannattaa ostaa Compeed rakkolaastareista niitä kapeita versioita. Ne kestävät nimittäin monta päivää ja suojaavat kipeitä haavoja, miulla nuo ovat kestäneet myös suihkussa käymisen irtoamatta. 😊 Ne myös vähentävät kipua eli esimerkiksi ompelijalla työnteko onnistuu, jos sormenpäät ovat haavoilla. Joka talven apu itsellä! ❤️

      Itse postaukseen - oletin, että nää tuoksuisivat herkulliselle ja olisivat täyteläisiä tuotteita! Aikamoinen antikliimaksi, kun odottaa ihanaa tuoksua ja sit ei olekaan minkäänlaista tuoksua. 😦 Saavat siis jäädä kauppaan miun osalta, miulle on tärkeää et tietyt tuotteet tuoksuvat hyvältä.

      Vastaa

      0
    3. Tosi hyvä vinkki nuo Compeed-laastarit sormenpäihin, kiitos Milla! Näistä olisi ollut mullekin hyötyä viime talvena, kun sormet olivat kuivuudesta halkeilleet haavoille.

      Aikamoinen antikliimaksi, kun odottaa ihanaa tuoksua ja sit ei olekaan minkäänlaista tuoksua. 😦

      Antikliimaksi on todellakin oikea sana kuvaamaan tätä kokemusta..!

      Vastaa

      1
  12. En ole testannut mutta pidän vesimeloninsta. Mutta kaikki vesimelonikarkit, - jäätelöt ja - kosmetiikka (tyttären huulirasva) jonka pitäisi tuoksua tai maistua vesimelonilta haisee vain pilaantuneelle vesimelonille, ainakin minun nenässä.

    Vastaa

    1
  13. Asiakas palautti tämän balmin kauppaan (jossa olen töissä), ja syynä oli se että tämä haisee asiakkaan mielestä kauhealle ja hän oli odottanut tuoksutonta tuotetta (balmia oli tökkäisty kerran sormella). Testailtiin tuotetta monen myyjän voimin, eikä kukaan saanut minkäänlaista tuoksua tästä irti (tietenkään, koska ei pitäisikään). Silti asiakas osti saman tuotteen juuri palauttamansa tilalle. Tuli vaan tämmöinen erikoinen asiakaskohtaaminen mieleen tästä. :)

    Kun Smuuti tuli myyntiin niin olin myyjänä täysin ällistynyt siitä miten hulluna sitä kyseltiin, ja miten tuote-erät katosivat minuuteissa hyllyltä aina kun niitä tuli. Olin aina luullut olevani kosmetiikan aallonharjalla ja hyvin kärryillä trendaavista asioista, mutta nyt se käsitys romuttui kertaheitolla. :D En käytä Tiktokia, ilmeisesti töiden takia pitäisi!

    Vastaa

    2
    1. Tässä keississä nähtiin TikTokin voima (Suomen olosuhteissa) konkreettisemmin kuin koskaan aiemmin. Ei jää varmastikaan tähän brändiin.

      Siinä oli osattu aivan täydellisesti hyödyntää some-markkinoinnin "lainalaisuudet" ja toimivan somekampanjan sabluuna.

      Mulle tulee mieleen toinen esimerkki menneisyydestä, ajalta, jolloin TikTok ei vielä vaikuttanut. Tässäkin tapauksessa hyödynnettiin somea, ennen kaikkea YouTubea joka siihen aikaan oli suurin vaikuttajamarkkinoinnin kanava. Maybelline Baby Lips - kuka muistaa kreisin hypetyksen näiden ympärillä? :D Siis umpitavallinen sävytetty huulirasva - joka oikeasti hädin tuskin kosteutti huulia..! Mutta tässäkin oli taitavasti luotu vaikuttajien avulla fiilis, että "pakko saada tää!!" Keisarin uudet vaatteet IRL, todellakin.

      Vastaa

      7
    2. Meillä puhdistusbalmia on käytetty jo usean putelin verran, mutta on kieltämättä balmiksi kuivattava. Muutama kuukausi sitten ostettu purkki tuoksui mielestäni pahalle, jotenkin homeiselle ja erilaiselle kuin aikaisemmat purkit. Nyt uudempi purkki tuoksuu taas tavallisen tuoksuttomalle. Voisiko näissä olla eräkohtaisia eroja.

      Vastaa

      0
  14. Vinkkivitonen niille, jotka haluavat vesimelonilta tuoksuvaa kosmetiikkaa: Ariul Watermelon Hydro. Tuotteet ihan perus, mutta haju on ihana (omasta mielestäni)!

    Itse en onneksi ehtinyt Smuutia ostamaan, ennen kuin luin jostain blogista, että se on tosiaankin hajuton. Hajuttomuus ei sinänsä haittaa, mutta kuten sanoit, purkit antavat mielikuvan herkullisen hedelmäisestä tuotteesta. Jota Smuuti ei vissiin olekaan.

    Vastaa

    3
  15. Tympeä pettymys. ☹ Ostin innoissani ja tuoksuttomuus yllätti. Odotin mukavaa hedelmäistä tuoksua, koska vesimeloni ja tuotteen smoothieltä kuulostava nimi. Hajusteettomuudesta huolimatta haisee "säilöntäaineelta", todella pahalta. Minun oli tarkoitus kysellä sinulta, että voisiko jollain konstilla lisätä tuoksua? 😃 Käytän tätä nyt äkeissäni loppuun, ketuttaa joka ilta tuon tuoksun takia, eikä kyllä muutenkaan ole ykkönen ripsivärin poistamisessa tai kasvojen kosteuttamisessa. Pöh sentään!

    Vastaa

    0
    1. Minun oli tarkoitus kysellä sinulta, että voisiko jollain konstilla lisätä tuoksua? 😃

      Voi tähän lisätä pari tippaa eteeristä öljyä :) Muista sekoittaa hyvin ja pitää määrä vähäisenä, jotta eteeriset öljyt eivät kosketa ihoa lantraamattomina.

      Vastaa

      1
  16. Ostin jelly creamin (?), en ole nimestä varma, mutta se kevyt, geelimäinen kosteusvoide. Joo ei. Ei toiminut. Oli mielettömän tahmainen, ei tuntunut imeytyvän ihoon millään, ja kasvot kiiltelivät ihan hulluna ja ihon pinta olin kuin olisi liimaa sivellyt, aivan tahmea. Vaikka maltillisesti levitti.

    Tämä tuote oli hypetykseen verrattuna suurin pettymys ehkä ikinä :D Onneksi ei hintaa ollut enempää kuin jonkin verran toista kymppiä.

    Vastaa

    1
  17. Mä pidän tästä puhdistusbalmista. Cliniquen vastaavalle balmille tämä on halpisversio (josta oon tykännyt myös).
    Pesee vesipestävät meikkini ja aurinkovoiteet pois (ykkösvaiheen pesu), sit toisena joku muu.

    Ruokakaupasta löytyy maaseudulta, edullinen, ihoni ei ärtynyt tästä yhtään (vaikka nyt tuulee ja räiskii vettä ulkohommissa ja iho isolla rasituksella). Hajusteettomuus iso plussa, edullisen hinnan lisäksi.

    Kiitos kun kirjoitit tästä tuotteest. Balmin lisäksi muut sarjan tuotteet mulle outoja/en ole kokeillut.

    Vastaa

    1
    1. Mä pidän tästä puhdistusbalmista. Cliniquen vastaavalle balmille tämä on halpisversio (josta oon tykännyt myös).

      Nyt kun sanot niin tämä tosiaan koostumukseltaan muistutta Cliniquen balmiputsaria :)

      Hyvä juttu tässä sarjassa on tosiaan laaja saatavuus ja edullinen hinta. Ja toki myös hajusteettomuus hajusteherkkien näkökulmasta (jos vain tämä tieto ylipäänsä tavoittaa hajusteherkät kuluttajat - en usko, että hajusteallerginen asiakas ensimmäisenä tarttuu tämän näköisiin purkkeihin, joiden tuotekuvauksessa hajusteettomuus ei käy ilmi.....)

      Vastaa

      1
  18. Olisi kyllä hyvä että mainitsisivat tuoksuttomuudesta - jotta me tuoksuyliherkät tietäisimme, että on olemassa myös hajusteettomia tuotteita joiden pakkaus EI ole tylsä sininen/valkoinen/neutraali! Pakkauksen nähtyäni oletin että tuote hajustaisi koko huoneen ennen kuin purkkia edes avaisi. Päätin kuitenkin lukea postauksen vaikka tuumasin etten ole sen kohderyhmää ollenkaan. Yleensäkään hajusteherkät eivät ole kosmetiikkablogien/somepostausten kohderyhmää, niin tulee luettua todella paljon sellaisistakin tuotteista joita en voisi koskaan käyttää. Pakko jotain tylsyyteensä lukea.. Todella mielenkiintoista että tuote ei sisälläkään hajusteita! Ja hyvä myös tietää että tuote on huono :D

    Vastaa

    1
    1. Olisi kyllä hyvä että mainitsisivat tuoksuttomuudesta - jotta me tuoksuyliherkät tietäisimme, että on olemassa myös hajusteettomia tuotteita joiden pakkaus EI ole tylsä sininen/valkoinen/neutraali!

      Jep. No tämäpä just. Mikähän esti heitä lisäämästä pakkaukseen simppelisti Fragrance Free, se olisi ollut helppo ja tervetullut palvelus hajusteherkille asiakkaille. (Vinkki Smuutin valmistajalle, jos joku teidän porukasta sattuu lukemaan näitä ;)) TikTok- ja IG-logot on kyllä painettu pakkaukseen, mutta hajusteettomuus ei ole brändin mielestä maininnan arvoinen. 🤷‍♀️

      Ja hyvä myös tietää että tuote on huono :D

      Tuote oli huono mun iholla :) Tänne sekä mun Instagramiin on kommentoinut myös ihmisiä, joiden iholla tämä toimii hyvin eikä aiheuta kiristelyä. Kannattaa antaa tälle mahdollisuus, jos olet etsinyt hajusteetonta ja edullista balmiputsaria. Osa kirjoittaa jakavansa mun kokemuksen mutta osa on tykännyt.

      Vastaa

      1
  19. Oon kokeillut tuota kasvosuihketta. Käytin loppuun vaikken niin tykännytkään. Pakkaus jäi käyttöön: Nyt siinä on umpitylsässä pakkauksessa olevaa Änglamarkin kasvovettä, josta tykkään enemmän.

    Vastaa

    0
    1. Mä olen myös harrastanut tätä: siirrän tylsempiä kasvosuihkeita tai kasvovesiä kauniimpiin tai toiminnallisuudeltaan parempiin suihkepakkauksiin :) Olen tosi tykästynyt suihkutettavuuteen enkä oikein ei-suihkutettavia kasvovesiä enää käytäkään.

      Vastaa

      1
  20. Onneksi tämä näytti hyllyssä jo sen verran 'halpikselta', ettei edes kiinnostanut tutustua.. (en tarkoita hintaa, vaan tyyliä/laatua.)

    Sain muuten näytteen Korresin uudesta seerumista, ja täytyi pistäytyä verkkosivuilla lukemassa lisää. Oletko viime aikoina ollut tekemisissä Korresin kanssa? Aika lailla hintaa kaikilla heidän seerumeillaan.. Raaka-aineet voivat olla tehokkaitakin, mutta vaikea sanoa, kuinka osuva hinta-laatu-suhde niissä on.

    Kotimainen Norre Nordic ja Kajo ovat varmaan jo sulle tuttuja. Melko high end nekin hintaluokassaan.. NN:n öljyissä on sen verran hintaa, että ainakaan kokeilematta ei tulisi mieleen hankkia..

    Vastaa

    0
    1. Oletko viime aikoina ollut tekemisissä Korresin kanssa?

      Olen tutustunut muutamiin heidän kasvouutuuksiinsa kun kävin myymälässä alkusyksystä. Odotin kovasti Santorini Grape -sarjaa ihan jo nimen perusteella (😅) mutta osoittautui, että sarja ei olekaan mun ihotyypille niin en vienyt tuttavuutta pidemmälle asteelle.

      Black Pine -linjan uusi kaksifaasinen seerumi sen sijaan sopisi minullekin ja vaikuttaa potentiaalisesti oikein hyvälle. Voi olla, että testaan tämän, kun mulla on muutenkin suunnitteilla kaksifaasisille ihonhoitotuotteille omistettu postaus. 😊

      Mitä tulee Korres-seerumien hintatasoon, en näe hintoja erityisen "pahoina" tässä maailmantilanteessa, kun kaikkien tuotteiden hinnat ovat nousseet voimakkaasti. Mielestäni hinnat ovat aika lailla samaa tasoa kuin muutkin saman kategorian (voisiko sanoa "semi-selektiivisillä") brändeillä. Esim. Wild Rose Spotless -seerumi, joka on Korresin C-vitamiiniseerumi, maksaa 2€ enemmän kuin Novexpertin C-vitamiiniseerumi. Probioottinen ja kosteuttava Greek Yoghurt -seerumi puolestaan on edullisempi (42€) kuin tämän kategorian semiselektiiviset seerumit yleensä.

      Mutta joo: puhtaasti seerumien pohjien (eli öljy- tai vesipohjaisten aineiden seos) puolesta maksaisin mieluummin luonnollisista aineista, siinä mielessä Korres-tuotteiden hintarakenne on kalliimpi kuin luonnonkosmetiikan. Mun mielestä. (Täytyy aina tämäkin korostaa, koska en sano tätä minään yleisenä totuutena.)

      Kotimainen Norre Nordic ja Kajo ovat varmaan jo sulle tuttuja.

      Norre on tuttu vain nimenä, Kajolta olen testannut yhden öljyputsarin joka on oikein hyvä. Kajo näyttäytyy mulle hyvin design-vetoisena sarjana mutta ainesosatkin ovat oikein päteviä.

      Kiitos muuten kun muistutit Norren olemassaolosta, tähän sarjaan voisinkin tutustua tarkemmin. :) Tuotteet vaikuttavat todella hyviltä mutta joo, hinta on kyllä arvokas..! Hinta muodostuu epäilemättä raaka-aineiden rinnalla ennen kaikkea pienistä tuotantoeristä. Kun sarjassa on vain kolme kasvoöljyä ja ainoa myyntikanava vaikuttaa olevan sarjan oma verkkokauppa, hinnat on pakkokin pitää korkeina että saa edes jotain katetta tuotteistaan, koska myyntivolyymit ovat varmasti hyvin pikkuisia. Mitä enemmän volyymia, sitä paremmat mahdollisuudet joustaa hinnoissa.

      Vastaa

      0
    2. Joo, ymmärrän tuon pienten erien korkean hinnan ja myyntivaltin.

      Se saamani testeri on Korresin uudesta White Pine-sarjasta, ilmeisesti vaihdevuosimuutoksiin suunniteltu. Raportoin kokemuksesta, kun olen käyttänyt loppuun..

      Vastaa

      0
  21. (Sorry - jostain syystä puhelin jätti kaikki kappalejaot pois, ja tiivisti kaiken tekstin samaan pötköön..!)

    Vastaa

    0
  22. Yllätyin iloisesti kun tässä balmissa ei ollut tuoksua, vesimelonin tuoksu nimittäin karkottaisi itseni varmasti ostajien joukosta :D Käytän tätä kaksoispuhdistuksessa, eikä sen pesuteho itselle riittäisi puhdistamaan ihoa kunnolla. Ihmettelinkin arvosteluita, joissa tämän sanottiin riittävän. Käytän siis mineraalimeikkejä myöskin. Tämä on minusta hyvä ja edullinen puhdistusbalmi kaksoispuhdistukseen, toki tuntuu että ihan pieni nokare tätä ei riitä, vaan mineraalimeikkien vuoksi ne jotenkin imaisevat sen eikä liu'u iholla hyvin ellei tätä ota reilun pikkurillin kokoista nokaretta. Oma ihoni on normaali sekaiho. Ostin myös kokeiluun seerumin, eikä sen teho yksin riitä 36v:lle, mutta se toimii erittäin hyvin sinulta opitussa kikassa, jossa sekoitetaan öljyä seerumiin. Sillä tavoin kombosta ei tule liian raskas omalle iholle.

    Vastaa

    0
  23. Ilmeisesti cream-versio sitten tuoksuu vesimelonilta. Iltasanomissa oli juttu kosteusvoiteista ja testaaja kehui tuoksua ja kosteutustehoa. Mainitsi vielä erikseen ettei keksi tuotteesta mitään huonoa jos "hajusteet vain sopivat".

    Vastaa

    0
  24. Tästä huomaa, millainen vaikuttaja kiinalainen Tik Tok on käyttäjilleen.
    Vaikka kauniiseen purkkiin laitettaisiin kaninkakkaa, niin ihmiset kyseenalaistamatta ostavat tuotteen uskoen sen tekevän ihmeitä.
    Onneksi tässä tapauksessa kysymys on kuitenkin ainoastaan kosmetiikasta, mutta jokaisen kannattaisi miettiä, millainen vaikutus Tik Tokilla on merkityksellisimmissä asioissa.
    Kommenttini saattaa mennä jo politiikan puolelle, eikä kuuluisi tänne, anteeksi siitä Sanni, mutta oli ihan pakko avautua.

    Vastaa

    0
  25. Aijjaa, mielestäni taas oli ihana ja hyvin iloinen yllätys, kun kerrankin marketissakin on edullisesti jotain kivasti brändättyä, houkuttelevalta kuulostavaa ja nätisti ja värikkäästi pakattua hajusteettomanakin. Lähes ikinä ennenhän mitään tällaista ylellisyyttä ei hajusteita välttäville ole suotu. Ainakin omassa pakkauksessa vielä lukee isoin kirjaimin "VEGAN & FRAGRANCE FREE". Tuotteen ainesosatkin on vapaasti luettavissa pakkauksen kyljestä ennen ostopäätöstä. Itse asiassa koin tuotteen brändäyksen kerrankin korrektiksi, koska tuotteen ominaisuus, tällä kertaa väri, tulee oikeasti markkinoidusta hedelmästä, eikä synteettisistä hajusteista ja/tai väriaineista. Enkä oikein ymmärrä, miksi hajusteettomuus ei voisi olla suomalaisen yrityksen Koreassa valmistetuissa tuotteissa hajusteiden kanssa tasaveroinen valinta. Yhä enemmän on paljon kuluttajia, jotka kaipaavat hajusteettomia tuotteita syystä tai toisesta. Niille, jotka haluavat hieroa hajusteita kasvoihinsa on silti edelleen melko paljon valinnavaraa....

    Vastaa

    1
    1. Aijjaa, mielestäni taas oli ihana ja hyvin iloinen yllätys, kun kerrankin marketissakin on edullisesti jotain kivasti brändättyä, houkuttelevalta kuulostavaa ja nätisti ja värikkäästi pakattua hajusteettomanakin.

      Varmasti tämä on positiivinen asia hajusteherkille, sitä en epäile :) Enkä itsekään näkisi hajusteettomuudessa niin minkäänlaista ihmetystä, jos tuotteita markkinoitaisiin eri tavalla.

      Vastaa

      0
  26. Smuuti Skinin voide on tosi hyvä. Jättää ihon kosteutetuksi eikä ole öljymäinen. On kuitenkin aika tahmainen, mutta sopii tosi hyvin meikin alle, niin ei tarvitse primeriä. Lempi voiteeni.

    Vastaa

    1
  27. No mä oon sitten varmaan ainoa ketä on tykännyt näiden seerumista ja siitä jelly creamista. :D Mun 40v iholle molemmat sopi eikä itse huomannut mitään häiritsevää kalvoa, vähän siitä joo jää muttei häiritsevästi.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (51)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat