16.08.2023

Mun ihonhoitorutiini: tarjouksessa suosikkituotteeni kasvoille

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic. * Sisältää mainoslinkkejä.

Syksyn Luonnonkosmetiikkapäivät ovat täällä! Tuttuun tapaan luonnonkosmetiikan verkkokauppa House Of Organicin viisipäiväiset tarjouspäivät pitävät sisällään sadoittain tarjouksia, jotka vaihtuvat päivittäin.

Tämän kertaisessa Luonnonkosmetiikkapäivät-postauksessa mun teemana on lemppari-ihonhoitorutiinini. Tarjoustärpeistä löydät suosikkituotteitani, jotka rakentavat mun ihonhoitorutiinin. 💕 Jokaisessa tuotekategoriassa on myös hajusteeton vaihtoehto.

Tästä päiväkohtaisiin tarjouksiin:

* KESKIVIIKON TARJOUKSET

* TORSTAIN TARJOUKSET

* PERJANTAIN TARJOUKSET

* LAUANTAIN TARJOUKSET

* SUNNUNTAIN TARJOUKSET

.

Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset postikulut kaikkien päivien tilauksiin. (Myös, vaikka tilaisit vain yhtenä päivänä.) Tilaukset yhdistetään automaattisesti.

Mun nelikymppisellä iholla on klassisia ikääntymisen merkkejä kuten juonteita, kuivuutta, lisääntynyttä herkkyyttä sekä jonkin verran pigmenttiläiskiä. Yleisesti ihoni on kuitenkin aika tasapainoinen, etenkin lämpimään vuodenaikaan.

Ihonhoitorutiinini avainsanat ovat tehokas kosteutus, antioksidantit sekä muutama tarkoin valittu anti-age-aktiiviaine. Oikeastaan myös minimalismi: en kerrosta montaa eri tuotetta, vaan kolme on yleensä maksimi. Panostan yksittäisten tuotteiden laatuun, en tuotteiden määrään.

Tuotteiden muodossa ihonhoitorituaalini avainsanat ovat:

⭐️ PUHDISTUSÖLJY

⭐️ KOSTEUTTAVA KASVOVESI

⭐️ SEERUMI

⭐️ KASVOÖLJY

⭐️ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Kasvovoiteita käytän enää harvoin, samoin vaahtoavaa puhdistusainetta, mutta näillekin on yhä paikkansa ja hetkensä. Tuossa kuvassa mulla on silti naamassa voidetta, joo! 😀 Vakituisesti käyttämäni voidemaiset tuotteet ovat aurinkovoide, emulsiomaiset seerumit sekä puhdistavat savi/mutanaamiot.

ÖLJYPUHDISTUS

Öljypuhdistus on tätä nykyä ihonhoitoni kulmakiviä. Kuten viime vuonna kirjoitin, olen ihan öljyyntynyt ja vaahtoavien putsarien valta-asema elämässäni on päättynyt. (Jotain, mitä en olisi ikinä uskonut tapahtuvan..!)

Tämän päivän hienostuneet öljyputsarit jättävät ihon niin ällistyttävän pehmeän ja mukavan tuntuiseksi, että jo pelkästään sensorinen elämys on siirtänyt minut öljyjen leiriin. Kun pehmoisiin poskiin yhdistää lyömättömän puhdistustehon, ei tarvitse miettiä, miksi cleansing oil on nykyään mun putsari numero 1.

Tässä neljä loistavaa öljyputsaria, joista jokainen huuhtoutuu (mun iholla) erinomaisesti:

* Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil 33€ / 100 ml (norm. 39€) - tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin

Öljyputsareiden ykkönen. 🏆 Täydellinen koostumus, täydellinen huuhtoutuvuus ja iholle jää täydellisen miellyttävä tunne. Vain voimakas tuoksu voi olla joillekin liikaa.

* Evolve Kalahari Dream Cleansing Oil 18€ / 100 ml (norm. 24€) - tarjouksessa lauantaina

Toinen superhyvä öljyputsari, jossa on vaaleanpunainen sävy ja ihana kirsikkainen karkkituoksu. Tästä on myös * 30 ml matkakoko! 😍

* Laboratoires de Biarritz Cleansing Oil 17€ / 200 ml (norm. 23,90€) - tarjouksessa perjantaista eteenpäin

Se edullisin öljyputsari! 🔥 Laboratoires de Biarritzin kukkaisen tuoksuinen öljyputsari myydään poikkeuksellisen isossa 200 ml pullossa ja hintaa on vähemmän kuin monessa 100-millisessä. LdB on ollut tänä kesänä mun ykkösputsari.
Huom: mun iholta tämä huuhtoutuu täydellisesti, mutta Instagram-keskusteluissa on selvinnyt, että joidenkin iholla LdB:n putsari ei emulgoidu täysin.

Vinkki huuhtoutumisongelmiin (jos sellaisia on): kannattaa huuhtoa öljyputsari mahdollisimman lämpimällä vedellä, se parantaa emulgoitumista.

* Hajusteeton: Laponie Nourishing Oil Cleanser 28€ / 100 ml (norm. 36€) - tarjouksessa lauantaina

Ykkösvalinta superherkälle iholle. Laponien kahden raaka-aineen hajusteeton Oil Cleanser on kuin minimalistinen vastine Djusien Liquid Silk -putsarille. Huuhtoutuvuus on täydellinen ja ihotuntuma priima. Putsarin arvokasta hintaa selittää mm. arvokas Miron-lasipakkaus sekä ruotsalainen erikoislaadun rypsiöljy, joka on rasvahappo- ja antioksidanttiprofiililtaan niin korkealaatuista, ettei tuote tarvitse säilöntäaineita = plussaa herkälle iholle.

* Hajusteeton: Taiga Cleansing Oil 16€ / 100 ml (norm. 20,90€) - tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin

Taigan öljyputsari on edullisempi hajusteeton valinta. Erittäin hyvä tämäkin, ja erityisplussaa Taigan putsari saa meikäläiseltä korkkipakkauksestaan, joka mahdollistaa pullon kuljetuksen reissuissa. Suurin osa öljyputsareista pakataan pumppupulloon, joka on vaikea tai mahdoton kuljettaa matkatavaroissa ilman että pumppu sylkee tuotetta ulos.

VAAHTOPUHDISTUS

* Evolve Daily Detox Facial Wash 15€ / 100 ml (norm. 19,90€) - tarjouksessa torstainaista eteenpäin

Evolven geelimäinen vaahtoputsari on ollut suosikkejani jo kohta vuosikymmenen. Siinä on ihana tuoksu, koostumus tuntuu lempeältä (vaikka nimenä on detox..!) ja geeli huhtoutuu iholta hyvin. Arvostan myös *matkakoon olemassaoloa! Daily Detox on aina mulla mukana matkoilla.

Vaikka käytän nykyään 90% ajasta pelkästään öljyputsareita, teen silloin tällöin kaksoispuhdistuksen, jolloin vaahtoputsarikin pääsee hommiin. Tai jos kaipaan iholle raikasta tunnetta (eikä iholla ole meikkiä tai aurinkovoidetta), pesen ihon pelkällä vaahtoputsarilla.

KASVOVESI

* Pure Beauty Birch Sap Mist 18€ / 100 ml (norm. 22,90€) - tarjouksessa lauantaina

Pure Beautyn Birch Sap Mist on kenties paras kotimainen kasvovesi, jonka tunnen.

Kosteuttava ja antioksidanttinen koostumus sisältäen koivunmahlaa, glyserolia, hyaluronihappoa ja pakurikääpää on yksinkertaisen nerokas. Tuoksukomponentti fenetyylialkoholi (ei kuivattavaa alkoholia) tuo kasvoveteen kevyen ruusuisen ja makean tuoksun sekä toimii säilyvyyttä parantavana aineena.

* Lavera Hydro Refresh Face Mist 9€ / 100 ml (norm. 11,90€) - tarjouksessa sunnuntaina

Hiljattain nimensä vaihtanut Lavera Hydro Refresh -kasvovesi on edullista kultaa. Merilevää, hyaluronihappoa, kurkku- ja viinirypäleuutetta sisältävä kasvovesi on superkosteuttava ja tuntuu iholla kevyesti liukkaalta. Hoitonesteeksikin tätä voisi jopa kutsua. Älä anna alkoholin incissä hämätä – tämä beibi on kosteuttavuudessaan ja etenkin hintaluokassaan verraton. Kymmenet lukijapalautteet vahvistavat tämän!

* Whamisa Deep Rich Mist 36€ / 100 ml (norm. 45,90€) - tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin

Deep Rich Mist on sitten arvokkaampien kasvovesien kultaa. Jos saisin valita vain yhden ainoan kasvoveden, se olisi tämä. Kaksifaasinen Deep Rich Mist yhdistää öljyn ja kasvoveden ollen hoitavampi kuin tavanomainen kosteuttava kasvovesi. Periaatteessa Deep Rich Mist voi riittää yksinään etenkin lämpimässä ilmastossa, ja korvaa kasvoveden, seerumin sekä kasvoöljyn. Öljyn pitoisuus suihkeessa on 8%. Hoitaviin ainesosiin lukeutuvat mm. centella asiatica, kaura- ja tomaattiuute, porkkanaöljy ja lakritsiuute. Kevyesti metsämansikkainen tuoksu viimeistelee huikean paketin.

* Hajusteeton: Laponie Balancing Essence 22€ / 50 ml (norm. 28€) - tarjouksessa torstaista eteenpäin

Hajusteettomien kasvovesien ykkönen on (jälleen) Laponie. Tämä aivan vesimäisen tuntuinen vesi on hämmentävän kosteuttava. Nimenä onkin essence, joka kertoo ”tavallista” kasvovettä hoitavammasta koostumuksesta. Kosteuttava ja rauhoittava hoitoneste sisältää ektoiinia, glyserolia, rakkoleväuutetta sekä lakritsiuutetta. Ektoiini on uusi herkän ihon sankariainesosa, jota alat tavata pikku hiljaa muissakin kuin Laponien tuotteissa, kuten tässä jutussa alempana esitellyssä Evolven uutuudessa.

* Hajusteeton: Taiga Beauty Essence 20,90€ / 100 ml - ei tarjouksissa

Edullisemman kosteuttavan kasvoveden – tai hoitonesteen – tarjoaa Taiga Cosmetics. Tämän kasvoveden erikoisuus on PHA-happo, joka tuo Beauty Essenceen myös hyvin miedosti kuorivan vaikutuksen. Beauty Essence kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Puolukan antioksidantit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta.

SEERUMIT

Käytän sekä kosteuttavia että anti-age-seerumeita. Osalla on tietysti kumpikin vaikutus, mutta luokittelen itse esimerkiksi hyaluronihapposeerumit puhtaasti kosteuttaviin tuotteisiin.

* Mádara Time Miracle Hydra Firm Jelly 29€ / 75 ml (norm. 37,90€) - tarjouksessa torstaina

Mádaran alkuperäinen, kirkas jelly on mun holy grail -tuotteita. Se on aivan tajuttoman kosteuttava sekä lisäksi ihanan pehmeän tuntuinen iholla. Kun jelly-koostumus lanseerattiin, se todellakin osui ja upposi meikäläiseen! Lisäksi Mádaran Hydra Firm on ihan täydellinen kaveri öljylle öljy & seerumi -sekoituksissa. Öljy muodostaa sen kanssa aivan erityisen hyvän cocktailin!

* Hajusteeton: Evolve Hyaluronic Serum 200 28€ / 30 ml (norm. 37€) - tarjouksessa torstaista eteenpäin

Evolven klassikko-hyaluronihapposeerumi on lähes yhtä hyvä kuin Mádara. Myös se toimii erittäin hyvänä parina öljyille! Ero tulee käytännössä vain paksuudesta: Evolven geeli on ohuempaa kuin Mádaran jelly. * Matkakoko 10 ml on tarjouksessa perjantaina 11€ (norm. 15€)

* Novexpert Vitamin C Booster 45€ / 30 ml (norm. 58,90€) - tarjouksessa perjantaista eteenpäin

The one and only. C-vitamiini ja A-vitamiini (sekä niiden johdannaiset) ovat ne kaksi anti-age-ainesosaa, joiden tehokkuudesta kaikki asiantuntijat ovat yksimielisiä. Jos siis haluat päästä helpolla, etkä jaksa ”vaivata päätäsi” erilaisten anti-age-tarjokkaiden rönsyilevällä buffetilla, luota A:han ja C:hen, ne toimivat takuuvarmasti. 👍 Mun valinta C-vitamiinin suhteen on Novexpert, vailla epäilystä. Novexpertin käyttämä C-vitamiiniyhdiste kuuluu markkinoiden stabiileimpiin.

Puhdas askorbiinihappo on vielä tehokkaampaa anti-age-mielessä, mutta se on myös huomattavasti heikommin säilyvää kuin johdannaiset, sekä vaatii koostumukselta paljon toimiakseen, esimerkiksi hyvin alhaisen pH:n (mikä ärsyttää monien ihoa). Tämän vuoksi oma suosikkini on löytynyt johdannaisten joukosta, ja Novexpert on kokonaisuudeltaan paras.

* Evolve Bio-Retinol + C Booster 25€ / 15 ml (norm. 34€) - tarjouksessa sunnuntaina

❤️‍🔥 Tämä kaveri on aivan SUPER: kevyessä öljyseerumissa yhdistyvät A- sekä C-vitamiini ja lyhyt inci on tyrmäävän tehokas mutta samalla hellävarainen. Suosittelen tätä ihan kaikille, jotka tykkäävät öljypohjaisista hoitotuotteista ja etsivät hyvää anti-age-tehotippaa.

Bio-Retinol + C Boosteria voi käyttää seerumin tavoin voiteen alla, tai yksinään kasvoöljynä oman ihotyypin ja mieltymysten mukaan. Sitä voi myös sekoittaa kasvovoiteeseen. Mä tykkään käyttää tätä kasvoöljyn tavoin, ja alle sujautan tietysti kosteuttavan vesipohjaisen seerumin.

C-vitamiinia on Evolven boosterissa rasvaliukoisen Ascorbyl Tetraisopalmitate -yhdisteen muodossa ja A-vitamiinia ruusunmarjaöljyn muodossa. Ruusunmarjaöljy sisältää luonnostaan puhdasta A-vitamiinia. Tehoa vahvistaa bakuchiol, jolla on A-vitamiinin kaltaisia ihoa uudistavia vaikutuksia.

Kirsikkana kakun päällä on tyrniöljy, jonka äärimmäisen ravinnerikas koostumus sisältää mm. C-vitamiinia, beetakaroteenia (A-vitamiinin esiaste) sekä harvinaista Omega-7-rasvahappoa eli palmitoleiinihappoa, joka stimuloi kollageenisynteesiä.

Oikeasti, tämä cocktail on ihan hervottoman hyvä! 🤩 Nappaa *täältä! Tarjouksessa sunnuntaina.

* Frantsila Ruusu & Turve -seerumi 19€ / 30 ml (norm. 23,90€) - tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin

Kotimainen Frantsila tarjoaa asteen erilaisen lähestymiskulman anti-age-rituaaliin. Tässä edullisessa seerumissa klassinen ruusunmarjaöljy saa seurakseen harvinaisemman anti-age-aktiivin, turpeen. Turve on meille tutumpi syväpuhdistavista kasvonaamioista tai kylpylä-hoitoloista, kiitos puhdistavien ja ihon aineenvaihduntaa elvyttävien ominaisuuksiensa. Turpeella on kuitenkin myös ihon ikääntymisen merkkejä kokonaisvaltaisesti hidastava vaikutus. Se laskee tulehdusta, rikastuttaa ihoa hapella ja ravinteilla, tasoittaa ihonväriä ja kiinteyttää.

Ruusun ja turpeen ohella Frantsilan seerumi hakee tehoja eteerisistä öljyistä ja kukka- & lehtiuutoksista, joista maininnan arvoisia ovat mm. frankinsensi, siankärsämö, ruusu ja hevoskastanja. Tämä on todellinen ”vanhan kansan” ihonhoitococktail – sinulle, johon kansanlääkintään ja yrtteihin perustuva viisaus vetoaa. :)

✨(On kiehtovaa, kuinka moni nykyhetken tunnettu ja paikkansa vakiinnuttanut ihonhoidon aktiiviaine on peräisin nimenomaan kansanlääkinnästä ja ollut käytössä satoja tai tuhansiakin vuosia… Sitten se lanseerataan uudelleen modernin kauneudenhoidon koostumuksiin valjastettuna – loistoesimerkkeinä vaikkapa centella asiatica ja bakuchiol, joita on käytetty vuosisatoja Intian ja Kauko-Idän lääketieteessä.)✨

Bakuchiolia öljypohjassa ja emulsiossa

* Hajusteeton: Laponie Renewing Serum 26€ / 20 ml (norm. 39€) - tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin

Bakuchiolista puheen ollen, tarjoillaan viimeisenä seerumivinkkinä Laponien bakuchiolia sisältävä Renewing Serum.

Aikaisemmin nimellä Brightening Treatment tunnettu seerumi (kumpaakin nimivarianttia on vielä myynnissä) kirkastaa ja uudistaa ihoa ja silottaa juonteita yhdistelmällä arganöljyä, bakuchiolia ja bisabololia. Laponielle tyypillisesti tämä seerumi sopii myös erittäin herkälle iholle. Koostumus on kevyen emulsiomainen.

KASVOÖLJY

Kasvoöljyissä minulla on varmasti kaikkein eniten suosikkeja, ja voisin listata ihania öljyjä loputtomiin. 🤓 Kokemuksesta kuitenkin tiedän, että asiakkaat eivät halua kymmentä eri vaihtoehtoa, joten yritän aina tiivistää. Tällä kertaa vinkkeihin mahtui neljä öljyä:

* Djusie Fruit Glaze 47€ / 30 ml (norm. 55€) - tarjouksessa perjantaista eteenpäin

Djusien Fruit Glaze on sopii ihan kaikille ja kaikkiin iho-”ongelmiin” - paitsi tuoksuherkille käyttäjille. Skvalaania, viinirypäleen siemenöljyä, ruusunmarjaöljyä ja puolukansiemenöljyä sisältävä silkkinen öljy tekee kaiken: ravitsee, kirkastaa, tasapainottaa, uudistaa, kiinteyttää ja suojaa ihoa antioksidanttisesti. Erityisen silkkisestä koostumuksesta saamme kiitää skvalaania, joka tekee öljystä ohuemman ja ”kuivemman”. Skvalaani on ihoidenttinen lipidi joka imeytyy ihoon erittäin helposti.

Fruit Glazen luonut Katja Kokko on sanonut, että Fruit Glaze jopa liuottaa mustapäitä, eli se sopii myös epäpuhtaalle iholle.

* Evolve Rosehip Miracle Oil 28€ / 30 ml (norm. 37€) - tarjouksessa sunnuntaina

Ruusunmarja-linjalla jatketaan. :) Tällä kertaa tämä hieno ja monipuolinen öljy on paketoitu Fruit Glazeakin ohuempaan esteriöljypohjaan. Ruusuinen Rosehip Miracle sisältää ruusunmarjan hedelmäöljyä, jossa joidenkin lähteiden mukaan on vielä siemenöljyäkin enemmän A-vitamiinia, seuranaan argan-, mustakumina-, auringonkukka- ja rose otto -öljyä. Rose Otto on ruusun terälehdistä höyrytislattua arvokasta eteeristä öljyä, jolla on niin ikään anti-age-vaikutuksia.

* Evolve Blue Velvet Ceramide Serum Oil 33€ / 30 ml (norm. 43€) - tarjouksessa keskiviikosta eteenpäin

* Matkakoko 13€ / 10 ml (norm. 18€) tarjouksessa lauantaina

Evolven uusin öljytulokas Blue Velvet pääsi sekin oitis suosikkeihini! Viehättävä tuoksu ja kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus yhdistettynä poikkeuksellisen mielenkiintoisiin öljyihin ja uutteisiin teki minusta heti tämän sinisävyisen uutuuden ystävän.

Blue Velvetissä on erittäin kompleksi koostumus verrattuna Evolven muihin öljyihin. Skvalaanista, kamellia-öljystä ja neljästä esteriöljystä muodostuvaan pohjaan on sekoiteltu jos jonkinmoista aktiiviainetta fytosteroleista punalevään ja lukuisiin kasviuutteisiin (laskin kymmenen..!) sekä frankinsensin, Blue Tansyn ja ruusugeraniumin eteerisiä öljyjä. Eksoottisten kasviuutosten joukossa on mm. ayurvedasta tunnettuja rohdoskasveja kuten neem, tulsi ja bimbi.

Vähän harmi, ettei Evolve itse avaa näiden uutteiden roolia tuotteessa, olisin utelias kuulemaan tuotekehitystarinan tämän erityislaatuisen öljyn takana. Evolve nostaa Blue Velvet Ceramiden avainaineiksi skvalaanin, keramidit ja kamelliaöljyn sekä sinisen sävyn öljyyn tuovan Blue Tansyn, eli marokkolaisen kamomillan. Keramideja ei ole lisätty erikseen, vaan ne tulevat osana kasviöljyjä kuten jojobaa ja auringonkukkaöljyä.

Blue Velvet -öljyn vaikutus on ravitseva, barriääriä korjaava sekä herkkää ja ärtynyttä ihoa rauhoittava.

Blue Ceramidea markkinoidaan serum-nimellä, mutta kuten Bio-Retinol + C:n kohdalla, tätä voi käyttää oman mieltymyksensä mukaan joko seerumin tai kasvöljyn tavoin.

* Hajusteeton: Laponie Face Oil 35€ / 30 ml (norm. 44€) - tarjouksessa perjantaista eteenpäin

Lopuksi, aina-niin-luotettava Laponie tarjoaa kaikille sopivan kasvoöljyn, hajusteettomana ja minimalistisella incillä.

Neljästä korkealaatuisesta öljystä koostuva Face Oil sisältää argan-, kaura-, ruusunmarja- ja vadelmansiemenöljyä. Superhyvä öljy niin herkälle, ongelmaiselle, ikääntyneelle, kuivalle kuin rasvoittuvalle ja näppyläiselle iholle. Tämä öljy ei ole ohut ja ”kuiva”, mutta ei kuitenkaan (oikein annosteltuna) jätä rasvaista tunnetta ihoon vaan imeytyy samettiseksi. Vaikutus on kosteutta lukitseva, ravitseva, tasapainottava, rauhoittava ja uudistava. Ja totta maar antioksidanttinen.

Nice to know: Laponie käyttää niin korkealaatuisia öljylaatuja, että ne säilyvät tavanomaista pidempään härskiintymättä ilman erillistä antioksidanttilisää. Tavallisesti öljyseoksiin lisätään aina E-vitamiinia tai jotain muuta antioksidanttia hillitsemään öljyjen hapettumista. (Siksi näet öljyjen seurana lähes aina tocopherolin.) Laadusta riippuen toiset öljyt vastustavat hapettumista paljon paremmin ilman lisättyä antioksidanttia, ja Laponie käyttää tällaisia öljyjä.

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Silmänympärysvoiteissa olen aivan erityisen vaativa, ja edellytän voiteelta hyvän kosteuttavuuden ja pehmentävän ihotuntuman lisäksi myös hyvää asettumista iholle. En voi sietää iholla pyöriviä tai liian vetisiä koostumuksia, vaan voiteen on imeydyttävä paikoilleen nopeasti vaikka olisi täyteläinen.

Nämä voiteet täyttävät mun vaatimukset!

* Mádara Smart Anti-Fatigue Eye Rescue Cream 31,90€ / 15 ml - ei tarjouksissa

Mádara on pitkään ollut mun eniten käyttämä silmänympärysvoide alempana esitellyn Bybin Eye Plumpin ohjella. Smart-voiteen juju on antioksidanttisuus, ja tästä huipputyypistä voisikin käyttää ilmaisua broad-spectrum-antioksidanttisuoja. Siinä missä Eye Plump soveltuu parhaiten iholle, jolla on jo ikääntymisen merkkejä, Smart sopii myös ennaltaehkäisemään niitä.

* Hajusteeton: Taiga Cosmetics Anti-Age Eye Cream 22€ / 15 ml (norm. 27,90€) - tarjouksessa lauantaina

Kotimaisen Taigan silmänympärysvoiteessa on ihanan napakka koostumus joka asettuu iholle kuuliaisesti, imeytyy hyvin ja jättää ihon pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Ilo käyttää!

Ikääntynyttä ihoa hoitaa pätevä tiimi sisältäen mm. arganöljyä, ruusunjuurta, erittäin antioksidanttista ja ihoa elvyttävää kuusen oksatyviuutetta, ksylitolia ja kaakaovoita.

* Hajusteeton: Joik Organic Light Eye Contour Cream 19€ / 15 ml (norm. 25€) - tarjouksessa torstaista eteenpäin

Heitetään vielä vinkki rehellisesti kevyemmästä silmänympärysvoiteesta. Joikin Light Eye Contour Cream on äärimmäisen kosteuttava ja ravitseva tapaus, ja hyvin ohut. Joik on mestari koostumustyypissä, jossa lähes nestemäisen ohuesta emulsiosta saadaan hyvin ravitseva = eli jättää ihoon pehmentäviä ja hoitavia rasvoja. Jos et ole paksun täyteläisten koostumusten ystävä, mutta koet, etteivät kevyet koostumukset usein kosteuta riittävästi, kokeilepa Joik’ia.

* Hajusteeton: Bybi Eye Plump Overnight Eye Cream 21€ / 15 ml (norm. 27€) - tarjouksessa sunnuntaina

Bybin silmänympärysvoide on mun ykkönen. Tai – se mahdollisesti jakaa ykkössijan Mádaran Smartin kanssa, mutta Bybin koostumus vetää vielä hitusen pidemmän korren kiitos bakuchiolin. Tyypillisesti käytän Mádaran Smart'ia aamuisin ja Bybin Eye Plump'ia iltaisin.

Skvalaania, sheavoita, helokkiöljyä, parsakaaliuutetta, ksylitolia, bakuchiolia ja lesitiiniä sisältävä silmänympärysvoide on yksinkertaisesti (mulle) täydellinen. Violettia sävyään myöten. 💜

KASVOVOITEET

Lopuksi tuotekategoria, jota käytän kaikkein vähiten. Kasvovoide ei välttämättä enää kuuluu ihonhoitorutiiniini edes viikottain, mutta yhä tulee joskus päiviä, jolloin tekee mieli laittaa öljyn sijaan voidetta. Talvella, jos iho tuntuu oikein kuivalta, käytän sekä öljyä että voidetta.

Tässä kolme loistavaa voidetta:

* Hajusteeton: Joik Moisturising Cream 21€ / 50 ml (norm. 28€) - tarjouksessa sunnuntaina

Joikin kasvovoiteen kohdalla voi sanoa samat sanat kuin silmänympärysvoiteen: todella ohut ja kevyt koostumus, joka kuitenkin jättää iholle ravitun ja erittäin pitkäkestoisen kosteuden tunteen. Joikin voiteet eivät ohuudestaan huolimatta ole sitä tyyppiä, joka vain hulahtaa ihoon ja kohta tuntuu, kuin ei olisi mitään voidetta laittanutkaan. Koostumukset sopivat normaalista jopa kuivalle iholle.

* Hajusteeton: Evolve Pro+Ectoin Soothing Cream 27€ / 60 ml (norm. 37€) - tarjouksessa perjantaista eteenpäin

Evolven uutuusvoide on Blue Velvet -öljyn tavoin kohdennettu herkkäihoiselle asiakkaalle. Nimi paljastaa tuotteen tähtiraaka-aineen: täällä tapaamme jälleen mainion ektoiinin, joka rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa sekä vahvistaa suojabarriääriä. Se, että herkän ihon kuningatarbrändi Laponie on valkannut ektoiinin yhdeksi suosikkiraaka-aineekseen, kertoo paljon. ✨

Pro+ Ectoin -voiteen muihin ihoa hoitaviin hyviksiin lukeutuvat mm. sheavoi, kameliaöljy, aloe vera, hyaluronihappo sekä pakurikääpä.

* Evolve Daily Renew Cream 25€ / 60 ml (norm. 34€) - tarjouksessa lauantaina

Daily Renew on vanhimpia suosikkivoiteitani. Toisin kuin monen muun tuotteen kohdalla, Daily Renew'sta en osaa oikein edes sanoa, mikä tarkalleen ottaen tekee siitä niin hyvän - se vain tuntuu iholla todella hyvältä. (Asiakaspalautteiden perusteella moni muukin kokee näin.) Silkkinen voide on kosmeettisesti hyvin elegantti ja hiottu, ja edustaa esimerkiksi täysin erilaista formulaatiotyyppiä kuin vaikkapa Joikin voiteet. Kumpikin kosteuttaa tehokkaasti, mutta on ihan eri näköinen ja tuntuinen.

Daily Renew on koostumukseltaan semitäyteläinen ja sisältää mm. aprikoosinkivi-, seesami-, granaattiomena- ja arganöljyä.

* Mádara SOS Hydra Recharge Cream 32€ / 50 ml (norm. 41,90€) - tarjouksessa lauantaina

Viimeisenä Mádaran luotettava SOS-voide, joka nousee Evolven Daily Renew'n rinnalle mun suosikki-kasvovoiteena. Hydra Recharge on vieläkin kosteuttavampi, mutta kenties vähemmän elegantti kuin Daily Renew. SOS-voiteessa on vähän Joikin tapaan ohut mutta silti hyvin ravitseva koostumus.

Mm. jojobaöljyä, ruusuvettä, tyrniuutetta ja lesitiiniä sisältävä superkosteuttaja on varma valinta kuivalle, stressaantuneelle ja kosteusköyhälle iholle.

6 comments on “Mun ihonhoitorutiini: tarjouksessa suosikkituotteeni kasvoille”

  1. Monta tuotetta varsinkin noissa seerumeissa ja öljyissä, joita aion tulevan talven aikana kokeilla, koska silloin iho aina kuivuu.
    Sitten yksi ihmettelyn aihe😄 Sinä varmaan tiedät, että onko Novexpertin puhdistusöljyn koostumus muuttunut vai oivalsinko vasta nyt miten superhyvä tuote se on? Ensimmäinen käyttökokemus pitkä aika sitten oli, että se jää iholle, enkä sitä mukana tullutta liinaa tykännyt käyttää. Tänä kesänä annoin uuden mahdollisuuden ja ihastuin täysin. Niin täyteläinen, puhdisti aurinkovoiteet ja meikit ja mikä ihmeellisintä, huuhtoutui täydellisesti lämpimällä vedellä. Ja iho on voinut selvästi hyvin, kun sillä puhdistan. Enää sen mukana ei tule sitä liinaa, enkä sitä tarvitsekaan. Jos tuote ei ole muuttunut, huuhtoutumiseen on selityksenä varmaankin se, että huuhdon lämpimämmällä vedellä kuin ennen, en kuumalla tietenkään😄 supertuote, jonka löysin blogisi kautta joskus, kuinkas muutenkaan💕

    Vastaa

    0
    1. Monta tuotetta varsinkin noissa seerumeissa ja öljyissä, joita aion tulevan talven aikana kokeilla, koska silloin iho aina kuivuu.

      🙂👍

      Sinä varmaan tiedät, että onko Novexpertin puhdistusöljyn koostumus muuttunut vai oivalsinko vasta nyt miten superhyvä tuote se on?

      Koostumus ei ole tietääkseni muuttunut, ainakaan tästä ei ole tiedotettu virallisesti mitään. En tiennyt sitäkään, ettei mukana enää tule puhdistusliinaa..! :D Mulla on muistikuva, että olisin talvella yhä myynyt Sokoksen työkeikalla kyseistä putsaria liinan kera. Täytyykin käydä kurkkaamassa, onko tällä hetkellä myynnissä olevat ilman liinaa.

      Voisikohan olla, kuten mietitkin, että huuhdot putsarin nykyään lämpimämmällä vedellä ja se siksi jättää erilaisen tunteen..? Veden lämpötila on ratkaiseva, viileällä vedellähän emulgoituminen jää "puolitiehen" ja ihoon varmasti jää öljyä. Mutta Novexpertin putsari on toisaalta tarkoituksella formuloitu siten, ettei se huuhtoudu ihan 100% koska iholle halutaankin jättää hieman öljyjä.

      Novexpert on kuitenkin näistä "semihuuhtoutuvista" mielestäni kirkkaasti paras, eli iholle jäävä öljyn määrä on niin hienoinen, ettei pestessä tule sitä tunnetta että hemmetti, eikö tää nyt liukene iholta..! :D Esim. Patykan öljyputsarithan jättävät niin reilusti öljyä, että ihon pintaan jää aivan silminhavaittava rasvainen pinta ja tunne.

      supertuote, jonka löysin blogisi kautta joskus, kuinkas muutenkaan💕

      Ihana kuulla! 🤗😘

      Edit. Kävin Tampereen Sokoksella ja siellä Novexpertin öljyputsarin mukana tulee yhä puhdistusliina.

      Vastaa

      0
    2. Tuo minun viimeisin öljy on tilattu netistä, mutta en muista mistä. Liekö liina unohtunut tai jäänyt sinne pakkauspapereiden uumeniin minun silmien ulottumattomiin😂 Mutta ei haittaa, kun en sitä tarvitse.
      Vielä tuosta öljypuhdistuksesta. En olisi ikinä uskonut, että pelkkä sopiva puhdistusaine voi muuttaa ihon kuntoa niin paljon. Minulla on ollut aina rasvainen t-alue ja posket couperoottiset. Novexpertin puhd.öljyn ansiosta molemmat ongelmat tasoittuneet. Ja on kyllä aikamoisen ihanaa se öljyn hierominen kasvoilla ennen suihkua tai saunaa, puhdistuksesta on tullut vielä mukavaakin😂 Tuon saman sarjan suosittelemasi Vitamin C boosterin taidan kokeilla seuraavaksi🤗

      Vastaa

      0
    3. Jaan täysin kokemuksesi öljypuhdistuksesta! 🙏🏻 Sen ihoon hierominen on ihanaa..! Ja öljyputsaus tosiaan taianomaisesti tasapainottaa ihoa oli ihon kunto sitten mikä tahansa; kuiva, rasvoittuva tai epäpuhdas. Tärkein syy siihen on se, että öljyputsari ei vaurioita ihon suojabarriääriä eikä rasita mikrobiomia. Kun ihon mikrobiomi saa työskennellä rauhassa, iho pysyy tasapainoisena! 🙏🏻 Mikrobiomin ja suojabarriäärin vauriot ja epätasapainotilat ovat merkittäviä tekijöitä kaikenlaisen iho-oireilun taustalla oli kyse sitten kuivuudesta, epäpuhtauksista tai liiallisesta rasvoittumisesta.

      Vastaa

      0
  2. Mä jatkan toisella supertuotteella! Sun blogista luin Sapienicin M-U Remover with Kaolin Clay -putsarista ja voi ihme, se on ihan parhautta! En olisi ikinä ostanut "omin päin", koska oon minäkin tykästynyt öljymäisiin putsareihin. Lievästi atooppinen ihoni rakastaa tätä. Miellyttävä käyttää, tuoksuu sopivan huomaamattomasti ja se tunne, mikä jää kasvoille, on vaan niin parasta. Ihosta tulee puti-puhdas, pehmeä ja ihana. Myös hinta ja pakkaus miellyttää. Kiitos - tack - merci - danke - thänx - ευχαριστώ !

    Vastaa

    0
    1. Ihan mahtava kuulla! 🤗☺️

      Se ON kyllä todella hyvä! Emulsioputsareiden aatelia.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat