27.05.2023

Mádaran uusi Skinonym -meikkivoide + voita Mádaran meikkivoide

Kaupallinen yhteistyö: Mádara

Täältä tulisi viimein esittely Mádaran uudesta Skinonym-meikkivoiteesta :) Voit myös voittaa itsellesi toivomasi Mádaran meikkivoiteen.

SKINONYM SEMI-MATTE PEPTIDE FOUNDATION (39,90€ / 30 ml) on Mádaran värikosmetiikka-perheen uusi jäsen.

Iloisia uutisia mattaisempien meikkivoiteiden ystäville: kuten nimi kertoo, Skinonym on puolimattainen meikkivoide. Mikäli olet kokenut Mádaran Skin Equal -meikkivoiteen liian hehkuvana, kokeilepa Skinonymia. Skinonym ei ole klassisen mattainen, mutta selvästi himmeämpi sekä paljon vähemmän "öljyinen" kuin Skin Equal.

Ihastuttavan kevyt ja miellyttävän tuntuinen koostumus on aloe vera -pohjainen ja sisältää mm. antioksidanttisia pioninjuuri- ja mustikkauutteita sekä ihoa kiinteyttävän luonnollisen peptidiyhdisteen. (Lue lisää Mádaran käyttämistä peptideistä täällä.) Mattaisuutta tuovat kaoliini, riisitärkkelys sekä silica. Skinonym sisältää myös mehiläisvahaa, eli tämä meikkivoide ei ole vegaaninen.

Skinonym-meikkivoiteesta on alkuun saatavilla kuusi sävyä. Sävykartalle on saatu myös uusi välisävy: neutraali beige #35 True Beige. Ehkä tämä sävy pian liittyy täydentämään myös Skin Equalia..?

True Beige sopii sinulle, jonka ihon sävy on lämmin tai neutraali keskivaalea. Aiempi ainoa keskivaalea sävy #30 Ivory Beige on viileä, eikä Mádaralla oikein ollut kunnon vaihtoehtoa lämpimälle keskivaalealle sävylle (on pitänyt sekoittaa yhteen sävyjä 20 ja 40). True Beige on odotettu ja todella hyvä lisäys! 🙏🏻

Minun ihoni on niin lämmin, että sävy #40 Sand on yhä kaikkein paras, - ja itse asiassa Skinonymin Sand on iholleni vieläkin täydellisempi match kuin Skin Equalin Sand. Vaikka sävyt Skinonym- ja Skin Equal -meikkivoiteissa ovat samannimiset ja niiden on tarkoitus vastata toisiaan, niissä on koostumuseroista johtuen pieniä nyanssieroja. Skinonymin sävy 40 on hitusen Skin Equalin Sand-sävyä vaaleampi, ja kun testasin Skinonym-Sandia huhtikuiselle, vielä talven "kalpealle" iholleni, match ei olisi voinut olla täydellisempi! 😍

(Skin Equalin #40 menee paremmin kesäruskettuneella iholla.)

Katsokaa, eikö ole ihan mun sävy! :)

Tässä kasvoilla Skinonymin sävy #40 Sand. Huulilla sekä poskilla Mádaran Velvet Wear -huulipuna sävyssä #34 Whisper. Whisper on todella kaunis ja wearable, aavistuksen persikkainen nudebeige.

Pyysin tätä postausta varten myös nämä kolme Velvet Wear -huulipunan sävyä, jotka ovat ilmestyneet sen jälkeen, kun Velvet Wear -kokoelman ensimmäiset sävyt lanseerattiin.

Mun mielestä Mádaran huulipunakoostumus on niin loistava, että halusin esitellä nämä kolme uudempaakin sävyä! Tutustu Velvet Wear -huulipunaan lähemmin täällä. Kyseessä on satiininen, erittäin ohut, ei-yhtään-kuivattava "barely there" -huulipunakoostumus kauniilla, luonnollisilla nudehenkisillä sävyillä. Annoin Velvet Wearin koostumukselle arvosanan 10+ 😍

Sassy - Whisper - Aura

Mun kokemus Skinonymista?

Odotin Skinonymin olevan peittävämpi kuin Skin Equal, koska mattaiset koostumukset usein formuloidaan peittäviksi. Skinonym osoittautuikin läpikuultavammaksi kuin Skin Equal, ainakin minun ihollani. Ja tykkään siitä! 👌 Vaikka rakastan Skin Equalin hehkua, Skinonym tekee mielestäni luonnollisemman näköisen ihon. Koska pinta ei ole täysin mattainen vaan pikemminkin satiininen, jälki on äärimmäisen kaunis ja luonnollinen, luoden "my skin but better" -vaikutelman. Iho heijastaa luonnostaan valoa, eikä täysmattainen iho näytä luonnolliselta. Skinonymin satiininen pinta vastaa ihon luonnollista himmeää kuultoa.

Koska Skinonymissä on suhteessa vähemmän öljyjä ja rasvoja kuin Skin Equalissa, koostumus tuntuu myös ohuemmalta. Se levittyy napakammin kuin Skin Equal, mutta vähempiöljyisyys ei millään lailla verota Skinonymin työstöaikaa.

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden ongelmanahan oli pitkään niiden nopea jymähtäminen ihoon sekä epätasainen levittyvyys, kun pigmentit eivät ehtineet kunnolla levittyä iholle ennen kuin meikkivoide jo "kuivui " ihoon. 2020-luvun luonnolliset meikkivoiteet ovat kuin toisesta maailmasta, ja Mádaran luomukset kuuluvat parhaimmistoon. Levittyvyys on niin täydellisen miellyttävä, että enää ei voida puhua puolella sanallakaan erosta normikosmetiikan meikkivoiteiden liukuvuuteen.

Luonnonkosmetiikassa ei tietenkään käytetä silikoneja, jotka aikaansaavat synteettisen meikkivoiteen liukuvuuden, mutta uuden teknologian luonnolliset esteriöljyt mahdollistavat luonnonkosmetiikassa saman suorituksen - ilman silikoneja. 👏

Mádara-look

Meikkivoide: Skinonym, sävy #35 True Beige

Peiteaine: Luminous Concealer, sävy #33 Sand

Poskilla: Guilty Shades-monitoimiväri, sävy #63 Seduction

Huulilla: Velvet Wear -huulipuna, sävy #37 Sassy

Kulmakarvat: Grow & Fix -kulmakarvageeli, sävy 02 Smoky Blonde

Ripset: Come Closer Infinite Lash Mascara

💜 VOITA JUST SUN MÁDARA-MEIKKIVOIDE 💜

Saan arpoa kolmelle teistä Mádara-meikkivoiteen. 🙂

Osallistut arvontaan kertomalla, kumpi Mádaran meikkivoiteista olisi sun meikkivoide. Voit voittaa valitsemasi meikkivoiteen.

🌔 Puolimattainen ja superluonnollinen Skinonym

vai

☀️ Valoaheijastava ja kosteuttava Skin Equal

Osallistumisaikaa on kuun loppuun, 31.5.2023 saakka.

Edit. Arvonta suoritettu. Voittajat ovat: Aud, Unkki ja Ansu.

Säännöt:

Arvonnan järjestää Karkkipäivä &  Mádara Suomi
Arvontaan voi osallistua 27.-31.5.2023
Osallistua voi vastaamalla arvontakysymykseen
Osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl Mádaran meikkivoiteita, arvo à 39,90€
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Osallistumalla arvontaan hyväksyt säännöt.

315 comments on “Mádaran uusi Skinonym -meikkivoide + voita Mádaran meikkivoide”

  1. Sekin Equal haluan hehkua, matassa tulee helpommin esiin virheet, mutta tuo uusi vaikuttaa myös hyvältä

   Vastaa

   0
 1. Osallistun arvontaan. Ostin juuri Skin Equalin, koska ajattelin samoin, että tämä toinen olisi liian matta. Mutta nyt alkoi kiinnostaa nimenomaan Skinonym!

  Vastaa

  0
  1. Rupesi houkuttelemaan Skinonymin Sand, sillä sävy kuulostaisi täydelliseltä minulle joka sekoittaa Skin Equalin 20 ja 40 sävyjä 😅

   Vastaa

   0
  2. Kaipaan hehkua, joten skin equal kuulostaa kiinnostavalta. Hyvältä näyttää kyllä tuo toinenkin!

   Vastaa

   0
 2. Haluaisin kokeilla uutta skinonym-meikkivoidetta 😍 sand olisi varmasti minunkin kesäsävy 😊

  Vastaa

  0
 3. Kyllä mä luulen, että itselle sopivampi olisi puolimattainen ja superluonnollinen Skinonym.

  Vastaa

  0
 4. Skin Equal olisi kiva testata, se varmaan olisi parempi kuivalle iholleni 😍

  Vastaa

  0
 5. Varmaankin Skinonym, tykkään luonnollisista voiteista.

  Mitenhän tätä käytettäisiin aurinkovoiteen kanssa? Käytän yleensä sävyttäviä aurinkovoiteita kesäisin, kun en tiedä, miten meikkivoiteen kanssa toimitaan. Siis aurinkovoide + meikkivoide tekee tosi tuhdin kerroksen kasvoille. Tulee käytettyä meikkiä kesäisin vain ulkona (terassilla, festareilla).

  Vastaa

  0
  1. Mitenhän tätä käytettäisiin aurinkovoiteen kanssa? (...) Siis aurinkovoide + meikkivoide tekee tosi tuhdin kerroksen kasvoille.

   Jep, juuri näin, tulee tuhti kerros. "Tylsä" fakta on se, että paras aurinkovoiteen päälle sopiva meikki on puuteri. Tai sitten voi käyttää sävytettyä aurinkovoidetta, kuten kerrot tehneesikin :)

   Mutta jos käyttää aurinkovoidetta kevyemmin, eli ei täyttä suojakertoimen vaatimaa määrää vaan esimerkiksi saman verran kuin kosteusvoidetta, sitten meikkivoiteen voi levittää päälle tavalliseen tapaan. Suojakerroin on tällöin ehkä noin puolet aurinkovoiteen ilmoittamasta. Tämä kerroin voi toki riittää, jos oleskelee auringossa vain vähän aikaa.

   Vastaa

   0
  2. Eli meikkivoiteen kanssa on parasta käyttää isoa hattua ulkona ollessa😄

   Vastaa

   0
  1. Haluaisin kokeilla Skinonymia, koska se luultavasti sopisi iholleni näin kesällä paremmin kuin enemmän öljyjä sisältävä Skinequal. True beige vaikuttaa sopivalta sävyltä.

   Vastaa

   0
 6. Tätä uutuutta skinomy olisi loistava päästä kokeilemaan, skin equal on ollut jo pitkään käytössä 👌🏻😊

  Vastaa

  0
 7. Skin equal on ollut yksi suosikeistani, mutta haluaisin ehdottomasti testata myös Skinonymia! Eli jos arpaonni osuu kohdalle, olisi skinonym valintani 🤗

  Vastaa

  0
 8. Skinonym kuulostaisi omalta! En oikein tunne oloani kotoisaksi kovin peittävissä meikkivoiteissa, tämä voisi siis olla oikein passeli ☺️

  Vastaa

  0
 9. Ehdottomasti Skinonym. Mulla on se Lavera ja vaikka se on kivan peittävä, niin sen öljyisyyden ( jota somessa kuvataan ihanan kuultavaksi ) vuoksi on jäänyt käyttämättä. Ja toi Skin Equal kuulostaa just samanlaiselta. Kuultavuus ja öljyisyys ei mulle ole synonyymejä.

  Vastaa

  0
  1. Skin equal kiinnostaa syksyä ajatellen! Madaran meikkivoiteet eivät ole entuudestaan tuttuja.

   Vastaa

   0
 10. Skinonym olisi ihana testata! Skin equal ei valitettavasti toiminut omalla iholla.

  Vastaa

  0
 11. Skinonym kiinnostelisi kovasti, vaikka skin equal on kyllä huippu tuote 😊 Toivottavasti tuo väliväri tulee myös skin equaliin!

  Vastaa

  0
 12. Skinonym kuulostaa juuri siltä, mitä haluan hyvältä meikkivoiteelta!

  Vastaa

  0
 13. Skinonym ranteelle kokeiltuna oli todella luonnollinen, valitsen siis sen.

  Vastaa

  0
 14. Skinonym vois olla täykky 🤩 Todella kaunis meikki sulla kasvoilla, Sassy-sävy on loistava päivettyneellä ihollasi 😊

  Vastaa

  0
  1. Todella kaunis meikki sulla kasvoilla, Sassy-sävy on loistava päivettyneellä ihollasi 😊

   Kiitos Paula! ☺️

   Vastaa

   0
 15. Ehdottomasti Skinonym! 😍 En oo vielä kokeillu mutta vaikuttaa kiinnostavalta. Tykkään kyllä myös Skin Equalista, mutta varsinkin kesällä se on vähän liian öljyinen ja paksu... useimmiten en edes käytä kesällä meikkivoidetta vaan pelkkää sävyttävää aurinkovoidetta, mutta joskus kuitenkin kaipaa jotain vähän peittävämpää. Luulen että mullekin sopis toi uus True Beige -sävy 👌

  Vastaa

  0
 16. Skinonym olisi kiva testata. Skin Egualia olen käyttänyt jo pitkään ja tykkään tuotteesta.

  Vastaa

  0
 17. Jee vihdoin tämä postaus, olen odotellutkin tätä arviota. Itse en oikein osaa olla hehkuvassa/"kosteassa" meikissä, niin Skinonym olisi mun valinta, ja True Beige näyttää just oikealta sävyltäkin

  Vastaa

  0
  1. Jee vihdoin tämä postaus, olen odotellutkin tätä arviota.

   🙏🏻🙂

   Vastaa

   0
 18. Kyllä kiinnostaisi kokeilla tätä valoaheijastavaa ja kosteuttavaa Skin Equal meikkivoidetta! :)

  Vastaa

  0
 19. Skin Equal on ollut luottomeikkivoide heti sen ensihetkistä lähtien, mutta uskallan veikata että tykkäisin Skinonymistä vielä enemmän 😍

  Vastaa

  0
 20. Skinonym <3 Porcelain 10 vaikuttaisi sopivalta.
  Kuullostaa ja näyttää tosi hyvältä. :)

  Vastaa

  0
 21. Olisi kiinnostavaa päästä kokeilemaan tuo skinonym, matta ja luonnollisuus samassa paketissa olisi just hyvä yhdistelmä!

  Vastaa

  0
 22. Skinonym kuulostaisi mulle paremmalta. En olekaan koskaan kokeillut Madaran meikkejä :)

  Vastaa

  0
 23. Ehdottomasti testaisin tän uuden skinonymmeikkivoiteen 😊 etenkin jos koostumus on ohut ja pinta jää himmeäksi.

  Olen vannoutunut mineraalipohjan käyttäjä, mutta joskus se tuntuu "kuivalta",vaikka alla olisikin hyvät kosteutukset. Itseasiassa tänään testasin ekaa kertaa ikinä sekoittaa lilylolon pohjaan öljyä (djusien fruitglaze) ja levitin seoksen sormin iholle. Hieman liian kiiltäväksihän se jäi,joten jouduin sutimaan vielä otsa,nenä,leuka-alueelle siveltimellä pelkkää mineraalipohjaa. 🤭

  Vastaa

  0
  1. Itseasiassa tänään testasin ekaa kertaa ikinä sekoittaa lilylolon pohjaan öljyä (djusien fruitglaze)

   Ohoh, wow..! :) Oon kuullut että jotkut sekoittaa mineraalipohjaa kosteusvoiteeseen, mutta öljysekoituksesta en ole ennen kuullut :) Mutta mikäpä ettei..! Vähän sellainen Tash DD Glow -tyyppinen tai Korennon seerumimeikkivoide tyyppinen suunta :)

   Vastaa

   0
  2. Bongasin tän ohjeen Jolien stoorista,kun esitteli alimapuren mineraalimeikkipohjaa ja sen käyttötapoja. Ajattelin, että toimii varmaan Lilylolollakin tuo öljyyn sekoittaminen.
   Tykkään kuitenkin enemmän mattaisemmasta,joten kyllä se kabukilla pyörittely on enemmän mun juttu (ihan jo siksikin, että sen voi tehdä ilman peiliäkin vessanpöntönkannella istuen silmät ristissä aamuisin). 🤭

   Vastaa

   0
  3. kyllä se kabukilla pyörittely on enemmän mun juttu (ihan jo siksikin, että sen voi tehdä ilman peiliäkin vessanpöntönkannella istuen silmät ristissä aamuisin). 🤭

   Jep, tämä on yksi munkin ykkössyistä rakastaa mineraalipohjaa!

   Vastaa

   0
 24. Hei,
  Kiva arvonta, minulle sopisi Skinonym ja uskoisin sävyn #35 olevan parhain.

  Vastaa

  0
 25. Ehdottomasti skinonym! Käytän nyt skin equalin ja city cc:n sekoitusta ohuemman koostumuksen saamiseksi

  Vastaa

  0
 26. En todellakaan tiedä, kumpi olisi parempi. Mutta veikkaan, että Skin Equal.

  Vastaa

  0
 27. Näistä kahdesta Skinonym kuulostaa sopivammalta! Käytän tällä hetkellä Skin Equalia josta tykkään kovasti, mutta tää uusi vaikuttaa vieläkin paremmalta 😊

  Vastaa

  0
 28. Skin Equal! Olen jo pitkään halunnut testata sitä, mutta vielä en ole "saanut aikaiseksi".

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)