26.01.2022

Kuivan ihon pelastaja: Novexpert Omega-sarja

Esittelyssä uutuuksia kuivalle iholle: Novexpertin Omega-sarja on laajentunut! 😍

Disclaimer: olen töissä Novexpertin maahantuojalla.

Vain kahdesta tuotteesta (kasvoöljy & öljyputsari) tähän saakka koostunut Omega-sarja saa odotettua täydennystä voidemaisista tuotteista: sarjaan liittyy kaksi kasvovoidetta sekä kasvonaamio.

Novexpertilla mikään ei tapahdu hujauksessa, ja voidemaisten Omega-tuotteiden kehitys alkoi jo kolme vuotta sitten. Heh, välillä kun kuuntelen Novexpertin tuotekehityksen tarinoita minulle tulee tunne, että Novexpert'han on brändinä vähän niinkuin mun persoonallisuus: äärettömän perusteellinen, (hidas) ja perfektionistinen. 😄 Asioita hiotaan juuri niin pitkään kunnes saavutetaan täydellinen tulos - tai vähintään se rima, jonka tiimi on tuoteidealle asettanut. "Ihan hyvä" ei riitä, vaan tavoitteena on aina paras.

Mitä tekemistä vauvoilla on kuivan ihon hoitotuotteiden kanssa?

Omega-linjan uutuuksien inspiraationa on toiminut vernix caseosa, vastasyntyneen vauvan ihoa peittävä vahamainen kelmu, joka suojaa vauvan ihoa kohdussa. Tämä paksu, pehmeän rasvainen kalvo on tavallaan meidän ihkaensimmäinen kosteusvoiteemme. Se kosteuttaa ja ravitsee vauvan ihoa ja suojaa vauvaa lämmönmenetykseltä ja patogeeneiltä.

Novexpertin tutkijatiimi perehtyi vernix caseosan koostumukseen ja hyödynsi tietoa Omega-voiteiden koostumuksissa. Voiteissa on imitoitu vernix caseosan vesi/lipidi/proteiini-suhdetta, tuloksena erittäin tehokkaasti ihoa suojaavat ja ravitsevat koostumukset jotka ehkäisevät kosteuden haihtumista, samalla täydentäen iholle elintärkeää lipidipitoisuutta niin ihon pinnalla -> hydrolipidikalvo kuin epidermiksessä -> ihosolujen välinen "sementti".

Omega-rasvahapot

Kuten nimi Omega kertoo, tuotteiden vaikuttavat avainainesosat ovat omega-rasvahappoja, aivan kuten sarjan aiemmissakin tuotteissa. Yleisesti kuulee puhuttavan vain kolmesta rasvahaposta (omega-3, -6 ja -9), mutta kaiken kaikkiaan on olemassa kahdeksan omega-rasvahappoa. Näistä viisi on hyödyllisiä iholle, ja kaikkia viittä käytetään Novexpertin Omega-tuotteissa.

Omega-5 ja omega-7 ovat harvinaisia omegoita, joihin ei juuri törmää kosmetiikkatuotteissa, vaikka ne ovat iholle hyväksi. Miksi? Koska niitä saa niin harvoista lähteistä. Omega-7-rasvahappoa saa ainoastaan tyrniöljystä (tieteen tämänhetkisen tiedon mukaan) ja omega-5:a saa granaattiomenasta sekä muskottipähkinästä. Omegoja 3, -6 ja -9 puolestaan on saatavilla runsaasti niin kasvi- kuin eläinperäisistä (kala) lähteistä.

Novexpertin Omega-sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja kaikki rasvahapot ovat kylmäpuristetuista ja luomulaatuisista kasviöljyistä:

OMEGA-3: inca inchi- ja camelina-öljy. Primäärivaikutus: rauhoittava, laskee tulehdusta.

OMEGA-5: granaattiomenan siemenöljy. Primäärivaikutus: uudistava, nopeuttaa ihon paranemista.

OMEGA-6: seesaminsiemen- ja auringonkukansiemenöljy. Primäärivaikutus: ravitseva.

OMEGA-7: tyrniöljy. Primäärivaikutus: anti-age; buustaa kollageenisynteesiä.

OMEGA-9: jojoba- ja marulaöljy. Primäärivaikutus: suojaava, ehkäisee kosteuden haihtumista.

OMEGA PROTECTIVE RICH CREAM 33,90€ / 40 ml

Kenelle? Kuivalle iholle ja normaalille iholle tarvittaessa (esimerkiksi talviaikaan)

Tämä on sarjan kahdesta voiteesta kevyempi ja notkeammin levittyvä. Koostumus on silti täyteläinen ja voide lievittää ihanasti kuivan ihon epämukavaa tunnetta. Yllä lueteltujen kasviöljyjen lisäksi voide sisältää runsaasti sheavoita. Humektanttien osastoa edustavat glyseroli, ksylitoli, trehaloosi ja aloe vera.

Tuoksu on kevyen hedelmäinen.

Tarjousvinkki: Novexpertin tuotteet ovat tällä hetkellä -30% alennuksessa Joliella. Omega-uutusvoide maksaa siellä tällä hetkellä 27,93€.

OMEGA EXTRA-RICH REPAIR CREAM 39,90€ / 40 ml

Kenelle? Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Extra Rich -voide on koostumukseltaan erittäin täyteläinen ja sopii oikein kuivalle iholle, esimerkiksi atoopikoille. Hoitavat ainesosat ovat samat kuin Protective-voiteessa mutta eri pitoisuuksilla. Extra-Rich -voiteessa on lisäksi skvalaania.

Voide on pakattu hygieeniseen ja ilmatiiviseen pakkaukseen; purkin sisällä on ilmatiivis tyhjiöpussi ja voidetta annostellaan painamalla purkin kantta. Sormin "kaiveltavat" tuotteet eivät kuulu Novexpertin laatustandardeihin ja kaikki sarjan voiteet on pakattu hygieenisiin pakkauksiin, joista ne annostellaan pumppumekanismilla.

Extra-Rich-voiteessa on eri tuoksu kuin Protective Rich Creamissa, Extra-voiteen tuoksu on pehmeä ja aavistuksen kukkainen, miedompi kuin Protective-voiteessa.

Nice to know: Omega-voiteiden tuotekehityksessä kiinnitettiin erityistä huomiota voiteiden ihotuntumaan. Vaikka voiteet ovat täyteläisiä ja suojaavia, niiden ei haluttu jättävän ihoa rasvaisen ja kiiltävän näköiseksi. Voiteiden koostumuksia hiottiin moneen kertaan, jotta niistä saatiin runsaudestaan huolimatta hyvin imeytyvät ja sellaiset, että ihon pinta jää himmeäksi. Siinä todella onnistuttiin :) 👍

ULTRA-NOURISHING SOS MASK 29,90€ / 50 ml

Kenelle? Kuivalle iholle tai lievittämään tilapäisesti kuivuneen ja ahavoituneen ihon tilaa.

Sarjan SOS-naamio on todellinen "krokotiilinahkan" lievittäjä. Sitä voi käyttää poispyyhittävän naamion tavoin (vaikutusaika vähintään 15-20 minuuttia) tai yövoiteen sijaan yön yli -naamiona, jolloin vaikutus on tehokkain.

Sheavoin ohella naamioon extra-runsautta tuo täyteläinen kokum-voi. Naamion tuoksu on Omega-sarjan tuotteiden miedoin; sama pehmeä kukkaistuoksu kuin Extra-Rich-voiteessa, mutta vieläkin miedompana.

Vinkki kuivan ja herkän ihon tehohoitoon: kuori iho ensin Magnesium-linjan hellävaraisella Hydro-Biotic Scrub-voidekuorinnalla ja levitä kasvoille sitten Omega Ultra-Nourishing SOS -naamio. Saat naamiosta parhaat tehot ja ultra-pehmeän ihon..!

KILPAILU

Kiinnostaisiko kokeilla kuivan ihon sankareita? 😍🔥

Saan arpoa teille setin, jossa kaikki viisi Omega-sarjan tuotetta:

  • Booster Serum Wih 5 Omegas -kasvoöljy
  • Cleansing Oil With 5 Omegas -puhdistusöljy
  • Protective Rich Cream
  • Extra-Rich Repair Cream
  • Ultra-Nourishing SOS Mask

Osallistut kilpailuun kertomalla, miksi juuri sinä haluaisit voittaa tämän setin. 🙂

Edit. // Arvonta suoritettu, voittaja on sichao

KILPAILUN SÄÄNNÖT

  • Arvonnan järjestävät Karkkipäivä-blogi ja Transmeri Oy
  • Arvontaan voi osallistua 26.1.2022.-31.1.2022
  • Arvontaan voi osallistua vastaamalla kilpailukysymykseen Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
  • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
  • Voittaja arvotaan 1.2.2022 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
  • Osallistuneiden kesken arvotaan Novexpert Omega -tuotesetti, arvo 184,50€
  • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.com
  • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
  • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä

198 comments on “Kuivan ihon pelastaja: Novexpert Omega-sarja”

  1. Kyllä kiinnostaa ja kovasti. Novexpertin ideologia ja lähestymistapa ovat kiinostavia. Ja kuiva ihokin minulla on, se vaatii näin talvisin erikoista hoitoa.

    Vastaa

    0
    1. Jotain novoexpertin suihketta olen testannut ja on täydellinen miun rutikuivalle iholle.
      Olisipa hienoa testata eri voiteita tältä merkiltä.

      Vastaa

      0
  2. Ai mikä sarja, pakko päästä tutustumaan🤩Säästä riippumatta vietän paljon aikaa ulkosalla aktiivikoirani ja ulkoharrastusten parissa. Naamaa siis kiristää harva se päivä, etenkin kun sää vaihtelee nyt näin paljon. Muutenkin ihoni huutaa apua aina vuodenaikojen muuttuessa, mutta tämä talvi on ollut kyllä aikamoinen koettelemus tässä säätilojen vuoristoradassa😬
    Hurraa siis Novexpertille tuli voittoa arvonnassa tai ei, sarja vaikuttaa juurikin iholleni tehdyltä ja varmasti tuote jos toinenkin kotiutuu ihoni pelastajaksi😄

    Vastaa

    0
    1. Olisi kiva päästä kokeilemaan tätä sarjaa, mitä olet useasti kehunut. Rakastan kaikkia öljyjä ja puhdistusöljyjä…Tulisi tarpeeseen välillä vähän hemmotella itseään.😊

      Vastaa

      0
  3. Haluaisin kokeilla näitä tuotteita, koska ensimmäistä kertaa ihollani näkyy ikääntymisen tuomat merkit ja näin ollen olenkin täysin ummikko ihonhoidon maailmassa ja sopivat tuotteet vasta etsinnässä. Tähän vuodenaikaan iho on kuivimmillaan ja olisi mukava saada helpotusta punoittavalle ja kiristävälle nassulle, joka kelpuuttaa harmillisen harvan tuotteen pinnallensa.

    Vastaa

    0
  4. Ihoni on tänä talvena kuivempi kuin vuosiin, olisi mahtavaa päästä hellimään sitä näillä tuotteilla! Novexpert on muutenkin kiinnostanut jo jonkin aikaa, tuo omegaöljy varsinkin. :)

    Vastaa

    0
  5. Olen kokeillut aiemmin omega-kasvoöljyä ja tykkäsin siitä. Muidenkin linjan tuotteiden kokeilu talven kuivattamalla iholla kiinnostaisi kovasti.

    Vastaa

    0
  6. Olen juuri nyt siinä tilanteessa, jossa mikään aiempi hoitotuote tai yhdistelmä ei tunnu auttavan ihon kuivuuteen. Haasteena on se, että kosteutuksen kerrostamisesta huolimatta kasvoöljyt tuntuvat vain pahentavan tilannetta, enkä ole löytänyt voidetta jossa olisi juuri se täydellinen vesi- ja öljykosteuden tasapaino mitä tämä herkkä ja kuiva iho nyt tuntuisi kaipaavan. Novexpertin omegat ovat vielä kokeilematta ja ne taitavat mennä testiin seuraavaksi 😊

    Vastaa

    0
  7. Mun superkuiva iho varmaan rakastaisi näitä! Ja on ihana kokeilla uusia tuotteita. Jos vaikka löytyisi uusia lemppareita :)

    Vastaa

    0
  8. Raskaus +talvipakkaset +ffp2-maskin käyttö 7h päivässä ovat pitäneet huolen, että iho rapisee lastuina poskista ja leukapielistä. Iho joisi varmaan pullollisen seerumia, jos vain raaskisin läträtä :D Näistä tuotteista voisikin seuraavaksi kokeilla apuja!

    Vastaa

    0
  9. Oi, mitkä ihanat tuotteet! Mulle kyllä kelpaisi tämä setti, koska ihoni on nyt talvella paikoin hilseilevän kuiva ja kuivia läiskiä löytyy, johon meikkivoide rumasti kasaantuu. Näistä voisi olla todellakin apu mun iho-ongelmiin. :)

    Vastaa

    0
  10. Kaikki tuotteet vaikuttaa mielenkiintoisilta, sarja on ihan uusi itselle ja uutuudet on mielenkiintoisia, etenkin kasvoöljyt+seerumit on tuotteita joista en ole löytänyt sellaista joka olis jääny vakikäyttöön, enkä vaihtaisi toiseen. 👍🏼

    Vastaa

    0
  11. Kuivaihoisena nämä kiinnostaa kovasti. Just alesta ostin ekat Novexpertin seeruminit ja olen vaikuttunut.

    Vastaa

    0
  12. Oi mitä tuotteita 😍
    Luonnonkosmetiikka alkaa kiinnosta mua yhä enemmän ja enemmän. Novexpertin C-vitamiini boosteri on ollut käytössä nyt ja se on niin ihana. Olisi mahtavaa saada kokeilla muitakin Novexpertin tuotteita

    Vastaa

    0
  13. Todellakin kiinnostaa tuotteet. Käytän muutamaa Novexpertin tuotetta muutenkin ja olen tykännyt kovasti. Nyt talvi-iho kaipaisi täyteläisempää voitelua. Toivottavasti onnetar suosii :)

    Vastaa

    0
  14. Joitain Novexpertin tuotteita on ollut joskus käytössä ja niistä tykkäsinkin. Miten tämä merkki ei muistu mieleen, kun toimivia tuotteita yritän metsästää 😅 Talvi-iho on taas ihan korppukuiva ja tuntuu, ettei mikään kosteutus tahdo riittää, ongelma vaan pahenee vuosi vuodelta. Lähestymistapa vauvojen ihon kautta on kyllä todella mielenkiintoinen!

    Vastaa

    0
  15. Koska olen Novexpert-fani ja kokeilisin mielelläni myös näitä Omega-tuotteita :)

    Vastaa

    0
  16. Oon, kylläpä kiinnostaa! Mä olen koukuttunut nyt ihan Novexpertiin ja nuo tuotteet sopisi myös kätevästi lapsille, ei tartteisi jokaisella omia purtiloita. Viisivuotias on hyvin tarkka voiteiden ihotunnusta ja haluaa vain nopeasti imeytyviä voiteita, joten näistä voisi löytyä myös ratkaisu siihen.

    Osaatko muuten vertailla, että miten sen pinkin linjan sos-naamio/-voide eroaa tästä naamiosta? Mä käytän sitä lähinnä yövoiteena, en raaski pyyhkiä pois (eikä mitään pyyhittävää jääkään,mikäli sitä ei lotraisi ihan tolkuttomasti).

    Vastaa

    0
    1. Osaatko muuten vertailla, että miten sen pinkin linjan sos-naamio/-voide eroaa tästä naamiosta?

      Repulp Mask sisältää hyaluronihappoa ja on enemmän kosteutta sitova ja ihoa täyteläistävä, Omega-linjan naamio on ravitsevampi ja tuo ihoon enemmän öljyjä ja rasvoja joita puuttuu kuivalta iholta. Myös Repulp Mask toimii SOS-kosteusnaamiona, mutta Omega-naamio on vielä paljon sitä ravitsevampi. Repulp Mask on myös enemmän anti-age-vaikutteinen.

      Vastaa

      0
  17. Novexpertin tuotteita löytyy aina kaapistani ja mm.puhdistusöljyä on kulunut jo useampi purkki. Nämä uutuudet haluan ehdottomasti testata kuivalle iholleni sillä rakastan täyteläisiä voiteita! Tuo kasvoöljy on myös kokeilematta.

    Vastaa

    0
  18. Talvella atooppinen ihoni on varsin haastava hoidettava, joten tuotteet pääsisi tosi toimiin. 🤩

    Vastaa

    0
  19. Mielelläni kokeilisin Omega-linjan tuotteita. Varsinkin nyt talviaikan iho kuivuu herkästi ja vaatii erityistä huolenpitoa. Tykkään myös Novexpertin ideologiasta ja lähestymistavasta.

    Vastaa

    0
  20. Kiinnostaa kovasti nämä uudet tuotteet. Novexpertin tuotteita minulla on ollut käytössä jo vuosia. Nämä uutuudet ovat varmasti timanttia ❤️

    Vastaa

    0
  21. Haluaisin voittaa tämän setin, sillä en ole vieläkään päässyt kokeilemaan erittäin mielenkiintoisen Novexpertin tuotteita. Omega-sarja kuulostaa varsin varteenotettavalta sarjalta minun kuivaa ihoani varten. Kiitos taas ihanan kattavasta tuotepostauksesta! :)

    Vastaa

    0
  22. Olen atoopikko ja etenkin talvisin ihoni menee varsin karseaan kuntoon, vaikka hoitotuotteet on huolella valittuja. Olisikin hauskaa kokeilla näitä tuotteita, jos ihonhoidossa olisikin mahdollista päästä vähän helpommalla. Jakaisin osan voittotuotteista myös siskolle ja äidille, joilla molemmilla on myös älyttömän kuiva iho.

    Vastaa

    0
  23. Olisi huikeaa päästä kokeilemaan tämän sarjan tuotteita. Ikääntynyt kuiva iho kaipaisi kunnon piristyspommia :)

    Vastaa

    0
  24. Minua kiinnostaa päästä kokeilemaan Novexpertin tuotteita. Sen lisäksi ihoni on näin talvisin todella kuiva, joten Omega-sarja tulisi myös siinä mielessä tarpeeseen.

    Vastaa

    0
  25. Ihoni suorastaan huutelee näitä tuotteita. Tämä talvi ei ole ollut pahimmasta päästä mutta yleensä tammikuussa kasvot ovat juonteiset ja kiristelevät. Sitten taas jos haluaa ulkoilla ei voi hirveästi vesikosteutta läträtä paleltumisriskin vuoksi. Joten tällaiset suojaavat ja hyvin imeytyvät tuotteet olisivat täsmäratkaisu talvikuukausille. Näihin täytyisi kyllä tutustua.

    Vastaa

    0
  26. Kävin juuri kosmetologilla kuulemassa tuomion ihoni kunnosta, ja kuulema kuivuus vaivaa, vaikka kuinka olen koittanut kerrostella kasvovesiä ja seerumeita ja kosteusvoiteita! :O Ostin sieltä sitten mukaan ihan jeesuskalliit tuotteet, koska haluaisin saada kärsineen ihoni kuntoon ennen toukokuisia häitä. Noin pidemmällä aikavälillä useamman sadan euron tuotteet ei kuitenkaan oikein ole kestävä ratkaisu (voin sanoa, että lompakkoni itkee verta), joten näillä voisi olla hyvä jatkaa sitten kun ökykalliit putelit on käytetty loppuun :D
    Pitkä ja perusteellinen tutkimustyö kuulostaa erittäin hyvältä lähtökohdalta ihonhoitotuotteiden kehittämiseen. Merkki ei ole itselleni tuttu ennestään, mutta mielelläni kyllä testaisin.

    Vastaa

    0
  27. Haluaisin kokeilla näitä talven kuivattamalla iholla. Sarjan c-vitamiiniseerumi on ainakin huippu, jo toinen purnukka käytössä.

    Vastaa

    0
  28. Voittaisin nämä mielelläni, koska joudun olemaan kevättalvella paljon reissussa, ja nahka kuivuu varmasti!

    Vastaa

    0
  29. Kaveri on valitellut, ettei pakkasen kurittamiin poskiin auta mikään. Hänet yllättäisin tällä setillä :)

    Vastaa

    0
  30. Koska talvella iho on tosi kuiva ja vaikuttaa muutenkin tosi laadukkaalle sarjalle

    Vastaa

    0
  31. Nämä kuulostaa täydellisiltä talveen! Mulla on se täydellinen talviajan voide vielä löytämättä, voisiko se olla jompi kumpi näistä? Haluan voittaa koska haluan kokeilla voiteita ja koska omegaöljy on huippu!

    Vastaa

    0
  32. Tuotekuvausten perusteella tuotteet sopisivat hyvin kuivalle ja ajoittain herkälle iholleni. Eli ehdottomasti olisin kiinnostunut kokeilemaan tuotteita. 🙂 Setti on kokonaisuudessaan hyvä. Kokeilua täydentäisin vielä omalla kasvovedellä ja kuorinnalla. Setti mahdollistaa pitkän kokeilun ja sitä kautta mahdollisen ihon kunnon paranemisen. ❤️

    Vastaa

    0
  33. Kasvoöljy onkin kiinnostanut jo aiemminkin, ja olisi kiva tutustua myös tuoreisiin versioihin sarjasta. Talvea on vielä jäljellä ja kuivuutta vastaan taistelu jatkuu!

    Vastaa

    0
  34. Kokeilisin mielelläni tätä sarjaa, nyt ei olekaan ollut vähään aikaan yhtään Novexpert-tuotetta päivittäisessä käytössä. Etsinkin tuubissa tai pumppupurtilossa olevaa voidetta, joten tämä vaihtoehto menee varmasti kokeiluun ennenpitkää. 😊

    Vastaa

    0
    1. Jatkona omaan kommenttiini vielä kysymys, jonka unohdin aiemmin kysyä:
      Näin talviaikaan suosikkivoiteeni on Whamisan Nourishing cream, voisiko Novexpertin Omega-sarjasta esim. tuo rich protective-voide oleva olla lähellä sitä?

      Vastaa

      0
    2. Kumpikaan Novexpertin Omega-voiteista ei ole ihan vastaava kuin Whamisan Nourishing Cream, mutta Extra-Rich-voide (purkkiin pakattu) on lähempänä. Tuubiin pakattu Protective Cream on kevyempi kuin Whamisan Nourishing, Extra-Rich taas on vähän paksumpi.

      Vastaa

      0
  35. Tämä olisi suoranainen unelma kuivalle iholleni.
    Muutenkin merkki kiinnostaa, koska olen siitä paljon hyvää kuullut mutta en vielä mitään testannut.

    Vastaa

    0
  36. En ole vielä kokeillut Novexpertin tuotteita,olisi kiva tutustua niihin🤗

    Vastaa

    0
  37. Hei nyt kiinnostaa! Naama on näkkäriä, olen laiminlyönyt lapsen syntymisen jälkeen ihonhoitoa, SOS!

    Vastaa

    0
  38. Ihon pinta on tällä hetkellä rutikuiva, vaikka mulla on laadukkaat luonnonkosmetiikan tuotteet käytössä (Kahinan öljyputsari, Djusien hoitoneste ja Bybin ja Kjaer Weisin öljy). Tosi iso tarve olisi siis tuhdille voiteelle, super ihanalle öljyboosterille (joka on ollut aiemmin mulla käytössä ja viimeistä pisaraa myöten käytetty!) naamiolle ja tottakai putsarille myös <3

    Vastaa

    0
  39. Oi tämä olisi ihana voitto, jotenkin tuntuu että huolien keskellä naamataulukin kärsii ja vanhenee niin nopeaa tahtia juuri nyt 😬

    Vastaa

    0
  40. Kylläpä on mielenkiintoinen sarja, iho todella herkkä ja kuiva tällä hetkellä, extrasuoja ei olisi pahitteeksi :) Ja jos arpaonni suosii, jaan osan ystävilleni! :)

    Vastaa

    0
  41. Haluaisin voittaa tuotesetin, koska olen testannut muutamia Novexpertin tuotteita (öljyputsari, kuoriva naamio sekä kuorinta) ja tykästynyt niihin kovasti 🤩

    Vastaa

    0
  42. Olisi ihana saada testata nämä juuri näissä vaihtelevissa talviolosuhteissa😍Rakastan Novexpert sarjaa, seerumit ovat lemppareita sekä hyaluronihappopitoinen misellivesi best❤

    Vastaa

    0
  43. Oi mikä setti! 😍 Ehdottomasti haluaisin voittaa juuri nämä tuotteet! Kuivaihoisena purkit tulisivat omaan käyttöön ja mielelläni tutustuisin Novexpertin valikoimaan laajemmin, nyt käytössäni on vain c-vitamiiniseerumi.

    Vastaa

    0
  44. Oo mikä arvonta! Tämän haluaisin koska talvisin iho todella kuiva, pintakuivuutta, kiristelyä ja maskin käytöstä aiheutuvaa kuivumista nenän alapuolella, iho tälläkin hetkellä kuoriutuu suorastaan. 😔 Mikään rasva ei ole auttanut, enkä tiedä auttaako, kun maskia on vaan pidettävä töissä. Tarpeeseen kuitenkin tulisi!

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat