23.01.2022

Punaa huuleen: Kjaer Weis The Red Edit

Esittelyssä Kjaer Weisin The Red Edit -huulipunasarjan neljä uutuussävyä. 💋

Huulipunat olen saanut töistä. Hassua kyllä huulipunista on nykyään muodostunut meikkivoiteiden ohella minulle lempparimeikkituotteita esitellä blogissa. :) Hassua siksi, että en ole koskaan ollut ultimaattinen huulipunaihminen vaan meikkityylini on ehdottomasti enemmän silmämeikkipainotteinen. Nyt iän myötä tässä on kuitenkin selvästi tapahtumassa muutos.

"Pakinoin" tästä muutoksesta lisää postauksen lopussa. :)

Kirkas punainen huulipuna on itselleni luumun sävyjen ohella se kaikkein epä-omimman tuntuinen huulimeikki, mikä ihan harmittaa, sillä rohkean punaiset huulet ovat yksinkertaisuudessaan upea look.

Minun ja kirkkaanpunaisen huulimeikin "vaikea" suhde pohjaa epäilemättä huulteni sävyyn ja laatuun. Minulla on luonnostaan hyvin kalpeat huulet joissa on epäselvä raja, ja pelkästään tämän vuoksi voimakkaan sävyisen huulimeikin tekeminen vaatii työtä, aikaa ja huolellisuutta.

Huulimeikkiin voi mennä minulla paljon pidempi aika kuin silmämeikkiin, sillä symmetrian saavuttaminen lähes rajattomilla huulilla ei ole helppoa. Siksi läpikuultavat huulikiillot ja pehmeät, murretut huulipunasävyt ovat aina olleet minulle mieluisampia kuin vahvat huulipunavärit.

Käytän punaista huulipunaa lähes pelkästään juhlatilaisuuksissa. Ja niitäpä ei tässä ihan hurjasti ole ollut tarjolla pariin vuoteen. Siksi... tuntuu vilpittömästi tosi kivalta, kun on blogin kautta ikäänkuin perusteltu "tilaisuus" laittaa punaista huulipunaa. 😍

Luksusluonnonkosmetiikkasarja Kjaer Weisin The Red Edit -huulipunakokoelma täydentyi lokakuussa neljällä uudella sävyllä, jotka saapuivat Suomeen joulun alla.

Sävyt ovat creme-laatua; eivät täysin mattaisia mutta eivät kiiltäviäkään. Olisiko oikea termi sitten semi-matta..? Fearless on sävyistä ainoa, jossa on aavistus metallista helmiäisyyttä. Peittävyys on erinomainen, sävyissä on runsas pigmentti ja ne ovat koostumukseltaan "jämäköitä". Authentic on sävyistä liukuvin.

Euphoria - lämmin, hieman tiileen taittava punainen

Authentic - viileä, marjainen punainen

Fearless - viileä ja kirkas punainen, aavistuksen metallinen

Confidence - lämmin, kirkas, oranssiseen koralliin taittava punainen

Confidence on sävyistä rohkein, se on todella kirkas ja sopii nimensä mukaisesti itsevarmalle henkilölle. Sanoisin, että todellinen statement-huulipuna!

Authentic on mielestäni sävyistä "helpoin", sen pehmeästi murrettu marjaisuus tekee siitä sopivan monelle ihonsävylle.

Euphoria on mattaisin ja parhaimmillaan selvästi lämpimällä ihonsävyllä.

Fearless-sävyn kevyt metallisuus tekee siitä kiehtovan ja jännittävän. Se on sävyistä tummin ja yllätyin, miten hyvin se sopi minulle..!

Arvaatteko, mikä sävyistä on suosikkini..? :)

Paljastan sen lopussa! ☺️

Olen käyttänyt Kjaer Weisin huulipunia näissä meikkikuvissa myös poskipunana. Rakastan voidemaisia poskipunia ja ne ovat kasvoillani nykyään imartelevampia kuin puuterimaiset. Voimakkaan sävyisestä huulipunasta saa helposti lantrattua miedomman sävyn poskille sekoittamalla sitä meikkivoiteeseen. Sekoita sävy valmiiksi kämmenselällä. Kevyt ja kosteuttava meikkivoide on tähän hommaan paras! (Liian pigmenttinen syö huulipunankin pigmentin.) Käytin omassa sekoituksessani Essen meikkivoidetta.

Authentic

Lookin tuotteet:

Meikkivoide: Esse Foundation, sävy 3

Poskipuna: Kjaer Weisin huulipuna sävyssä Fearless sekoitettuna Essen meikkivoiteeseen

Luomivärit: Kjaer Weis Charmed ja Transcend

Rajaus: Kicks Beauty One Stroke Liquid Ink Eyeliner sävy Brown

Ripsiväri: Kjaer Weis Im-Possible Mascara

Kulmaväri: Kjaer Weis Brow Gel sävyssä Medium Brown

Fearless

Lookin tuotteet:

Meikkivoide: Dermosil Silky Perfecting Foundation, sävy Natural Beige

Poskipuna: Kjaer Weisin huulipuna sävyssä Authentic sekoitettuna Essen meikkivoiteeseen

Luomivärit: MAC Sable ja Kjaer Weis Charmed

Rajaus: Kicks Beauty One Stroke Liquid Ink Eyeliner sävy Brown

Ripsiväri: L'Oreal Volume Million Lashes Feline

Kulmaväri: Kjaer Weis Brow Gel sävyssä Medium Brown

Confidence

Lookin tuotteet:

Meikkivoide: Esse Foundation, sävy 3

Poskipuna: Lavera Charming Rose

Luomivärit: nudensävyistä vaaleaa essencen Mosaic Blush -poskipunasta sekä häivähdys MACin Naked Lunch -sävyä

Rajaus: Laveran luomiväri sävyssä Matt'n Copper

Ripsiväri: L'Oreal Volume Million Lashes Feline

Kulmaväri: Dermosil-kulmakynä, sävy Medium

Euphoria

Lookin tuotteet:

Meikkivoide: Dermosil Silky Perfecting Foundation, sävy Natural Beige

Poskipuna: Kjaer Weisin huulipuna sävyssä Euphoria sekoitettuna Essen meikkivoiteeseen

Luomivärit: MAC All That Glitters ja MAC Wedge

Rajaus: yläluomella Kicks Beauty One Stroke Liquid Ink Eyeliner sävy Brown, alaluomella Chanel Stylo Waterproof -kynä sävyssä 887 sekä MACin Sable-ja Wedge luomivärit

Ripsiväri: L'Oreal Volume Million Lashes Feline

Kulmaväri: Dermosil-kulmakynä, sävy Medium

Mun suosikki näistä on:

Authentic 💋

Niin. Ja siitä huulipuna vs. silmämeikki -aiheesta. :) Olen huomannut omilla kasvoillani, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän voimakas ja tumma silmämeikki vanhentaa minua (lisää). Vahvat silmämeikit eivät enää imartele vaan päinvastoin tuovat tunkkaisen ja raskaan vaikutelman. Sitä vastoin huulimeikit raikastavat ja tekevät ilmeestä nuorekkaamman.

Tietysti asiaan vaikuttaa myös se, että ikä näkyy silmänympäryksilläni paljon enemmän kuin huulillani. Vahva meikki silmissä korostaa ohentunutta kreppi-ihoa, ja kun iho veltostuu, ei silmämeikkiä ylipäänsä voi enää rakentaa samoilla nyansseilla kuin nuorempana. Tilanne huultenympärysiholla on vielä toinen, joten satsaan nyt mieluummin siihen osastoon :) Jos vaikka maskiaika ehtisi päättyä ennen kuin suun ympäryskin valahtaa...! :D

Oletteko te huomanneet muutoksia meikkimieltymyksissä iän myötä? 

37 comments on “Punaa huuleen: Kjaer Weis The Red Edit”

  1. Kyllä, valitettavasti iän myötä on meikkaaminen hiipunut,kun se tosiaan tekee raskaamman ilmeen 🙁. Itsellä on tummat piirteet, joten sinänsä ei tarvitse esim. kulmia ja ripsiä juuri värjätä ja vahvakin meikki saattoi sopia. Sain jo kuitenkin 3kymppisenä kuulla että kevyt meikki sopii mulle paremmin ja näin itsekin koin.

    Rakastin kyllä kokeilla luomiväriyhdistelmiä kaikissa sateenkaaren väreissä, mutta nykyisin ei tule laitettua kuin maanläheisiä sävyjä, ja niitäkin ainoastaan juhliin (eli todella harvoin) 😃. Sanoisin meikkaamisen myös hiipuneen sen vuoksi, ettei tule enää baareissa, yökerhoissa tai juhlissa riekuttua. Mihinkäs muualle sitä bilemeikin voisi tehdä 🙉.

    Ja mitä tulee huulipuniin, niin tykkäisin kyllä käyttää, mutta en jotenkin osaa. Niistä tulee liian juhlava fiilis ja saa kuulla kommentteja tyyliin "mihin olet menossa". Olen kyllä yrittänyt käyttää myös vaaleampia punia, mutta jotenkin tuntuu että ne myös vanhentavat omaa ilmettä. Ehkä hölmö kysymys mutta onko sinulla ideoita missä tilanteissa voisi tummempia punia käyttää?

    Vastaa

    0
    1. Saan kiinni kaikesta mitä kuvailet ja voin samaistua moneen..! Mulla tosin voimakkaan meikin käyttö lähti hiipumaan ennen kaikkea sen seurauksena, kun lopetin myyjän työt. Myyjän työssä ns. inspiroiva meikki kuului työasuun, ja oli tosi kivaa meikata juuri siksi kun tiesi, että sillä oli selkeä funktio ja se tuki mun ammattiroolia. Toki olin tykännyt meikata omaksi huviksenikin jo 14-vuotiaasta, mutta kyllä ne kaikkein näyttävimmät meikit ilman muuta sijoittuivat aikaan, kun olin töissä kosmetiikkaliikkeessä. Baareissa käymisen lopetin jo alle 3-kymppisenä, ja itse asiassa aloin meikata vahvemmin vasta sen jälkeen..! :D

      Huulipunasta tuli minullekin pitkään juhlava fiilis, ja tulee edelleenkin, mutta ei maanläheisemmistä ja hillitymmistä sävyistä. Persikkaisia ja murrettuja marjan ja roosan sävyjä voin käyttää helposti arjessakin. Voimakas huulipunasävy on kuitenkin todellakin se kaikkein juhlavimman tunteen tuova osa meikissä, eikä mikään silmämeikkiviritys parhaina vuosinanikaan tule lähelle punaisten huulten juhlavuutta..!

      Ehkä hölmö kysymys mutta onko sinulla ideoita missä tilanteissa voisi tummempia punia käyttää?

      Mun vastaus ei ehkä tuo apua, mutta vastaan näin: minusta tummempaa punaa kannattaa käyttää milloin vain, vaikka lähikaupan maidonhakureissulla, jos se tuntuu itsestä hyvältä ja omalta. :) Minusta meikkiin ei ole sääntöjä, vaan meikki on parhaimmillaan osa kantajansa persoonaa ja itseilmaisua. Se on kuin vaate, asuste tai hiustyyli. Se on parhaimmillaan osa sinua sellaisena kuin just sä olet. Jos jokin huulipunasävy tuntuu vaikealta ja tulee tunne, että pitää "keksiä" paikkoja tai yhteyksiä joissa sitä käyttää, sanoisin, että älä käytä.

      Mä en varmasti koskaan tule käyttämään arjessa punaista huulipunaa vaikka se päheältä näyttääkin. :) Se ei vain ole minua. Punainen huulipuna on mulle juhla-asuste, ja juhlissa nautin, kun saan kantaa sellaista "korua". ☺️

      Vastaa

      0
  2. Kauniita kaikki! Rakasta vahvan punaista huulipunaa, enkä yleensä muunlaisia käytäkään. Mutta näin keski-ikäisenä suurin kammotus on punan karkaaminen huulilta suuta ympäröiviin juonteisiin tai muuten vaan sellainen suhruuntuminen. Apua! Mikä olisi pomminvarma (tai edes -varmin) keino estää tämä? Pohjustus, millä? Tarpeeksi kuiva huultenrajauskynä, mikä?

    Vastaa

    0
    1. Apua! Mikä olisi pomminvarma (tai edes -varmin) keino estää tämä? Pohjustus, millä? Tarpeeksi kuiva huultenrajauskynä, mikä?

      Pomminvarmaa keinoa en ikävä kyllä tunne, mutta hyvä pohjustus ja kestävä huulipunalaatu auttaa ilman muuta. Valitettavasti en saa nyt millään päähäni mun THE suosikki-huulimeikin pohjustajaa jota myin kaikille asiakkaille myyjävuosinani, se oli silikoninen puikko jolla pystyi käsittelemään myös huulten ympärykset. Se täytti huultenympärysihon pieniä juonteita estäen huulipunan karkailua ja toimi taianomaisesti. Saattaa kyllä olla, ettei ko. tuotetta enää edes ole, koska mun myyjävuosista on niin kauan. Olin hetken aikaa varma, että ko. tuote oli Bare Mineralsin, mutta Google ei löytänyt huulimeikinpohjustajaa tältä merkiltä.

      Tuollainen silikoninen, väritön tuote jolla voi käsitellä huulten ympärykset toimii jopa paremmin ikääntyneillä huulilla kuin perinteinen huultenrajauskynä. Kun huulten ympärillä on juonteita, on kaiken a ja o muodostaa "stopperi" joka estää huulipunaa karkaamasta näihin juonteisiin. Kestävä ja hieman kuivakka huulipunalaatu auttaa myös, sillä kuivakka ja jämäkkä koostumus ei luonnollisestikaan karkaa yhtä herkästi kuin notkea ja rasvainen.

      Jos joku tätä lukeva saa päähänsä, mikä tuo kuvailemani puikon muotoinen, silikoninen huulimeikinpohjustaja on, pliis huikatkaa..! Vähänkö ärsyttää kun en saa nimeä millään mieleen, yritin selata blogin arkistojakin koska olen ihan varma että olen joskus kirjoittanut siitä tänne, mutta ei löydy... Jollain toisella merkillä voi toki oli vastaavia tuotteita. Tuleeko kellään mieleen..?

      Vastaa

      0
    2. En tiedä tuotetta, mutta kysyin eräältä ystävältäni joka käyttää juuri juonteiden takia huuliprimeria, niin hän sanoi käyttävänsä sekä MACin, että Elizabeth Ardenin huuliprimereita. Jälkimmäinen on tuubissa ja MACin puikkomuodossa.

      Vastaa

      0
    3. Mulle tuli myös vastaan tuo MACin tuote, kun googlailin huuliprimereita, mutta jäin miettimään, onko se kuitenkin olennaisesti erilainen kuin tuote, jota ajan takaa. Kicksin sivulla tuotetta kuvataan näin:

      "Prep + Prime Lip on neutraali kosteuttava huultenpohjustustuote, joka silottaa huulten juonteita. Huulipunan tai huulikiillon alla käytettynä se tekee huulimeikistä tasaisemman, kauniimman ja kestävämmän.
      Levitä sitä huulipunan päälle päivän aikana virkistääksesi lookia ja pehmentääksesi huulia."

      Se tuote, joka minulla on mielessä, ei missään tapauksessa sovi huulipunan päälle levitettäväksi eikä sitä kyllä voi kosteuttavaksikaan kutsua. MACin tuote kuulostaa notkealta ja huulirasvamaiselta, ja mun on jotenkin vaikea kuvitella, miten sillä saisi ihanteelliset ja kestävät stopperit huulten ympäryksille? Tuotteen kerrotaan pehmentävän ja silottavan juonteita huulten pinnalla (kuten huulirasva tekee), mutta ei mainita mitään siitä, voiko tuotetta levittää myös huulten reunojen ulkopuolelle täyttämään ihossa olevia juonteita. Täytyy joskus tutustua tähän tuotteeseen kun kuljen MAC-pisteen ohi :)

      Sen sijaan tuo Elizabeth Ardenin Lip Fix kuulostaa ominaisuuksiltaan juuri siltä tuotteelta, jota Katariinalle suosittelisin! 😍 Se vain ei ole puikossa eli ei ole sama tuote jota itse myin, mutta pääasia että ominaisuus ja käyttötapa on sama :)

      https://www.kicks.fi/elizabeth-arden/meikki/huulet/lip-primer/advanced-lip-fix-15-ml

      Vastaa

      0
    4. Tuli muuten ihan yhtä-äkkiä mieleen, että voisiko Patykan Wrinkle Filler toimia huulten ympärillä? Luonnollisena vaihtoehtona. :) En voi itse kokeilla, kun juuri huulten ympärillä ei ole juonteita, mutta tuli vain ajatuksena mieleen.

      Vastaa

      0
    5. Täyyypä kokeilla :) Ainakin se varmasti silottaa myös huulenympärysjuonteet, mutta toimiiko se yhtä tehokkaana stopperina huulipunan karkailulle kuin synteettinen vastine, sitä on vaikea sanoa.

      Vastaa

      0
    6. Olisko kyseessä Guerlainin..? Heillä ainakin oli entisaikaan kuvausta vastaava tuote..
      (Huom: ei-huulipunaihmisellekin tämä on jostain syystä iskostunut mieleen.. ehkä siksi, että se oli aikoinaan niin hehkutettu ..)

      Suosikkisävysi on oikein kaunis, ei lainkaan liian hillitty tai kevyt :) Itselleni en uskaltaisi noin näyttävää laittaa, joten mukava aina katsella upeita punia muiden ihmisten huulilla...

      Vastaa

      0
    7. Guerlain ei kuulunut meidän liikkeen valikoimaan, joten Guerlain se ei voinut olla. Mutta googlasin, ja Guerlainin KissKiss Liplift Primer tosiaan toimii myös huulten ympärillä, tai ohjeiden mukaan sitä voi levittää myös huulten rajojen ulkopuolelle. 🙂👍

      Kicksin sivuilta löysin tällaisen tuotteen, joka ulkonäöltään vastaa lähes täysin sitä, jota itse tykkäsin myydä, mutta merkki on eri:

      https://www.kicks.fi/lh-cosmetics/meikki/huulet/huultenrajauskynat/ultimate-lips-primer?gclid=CjwKCAiA3L6PBhBvEiwAINlJ9Eh27_qrNSTTd2oeBYyKd1JNSJ6UeOC3OZRtJ6MJkckhLT_-bX_qhBoCVYsQAvD_BwE

      Vastaa

      0
    8. Trinny London-merkillä on myös nimenomaan pienten juonteiden täyttöön tarkoitettu silikonipohjainen tuote, Miracle Blur, jonka tarkoitus on estää huulipunan karkailu juonteisiin ja silotella hieman esim. otsajuonteita tai aknearpien muodostamia "koloja". Pakkaus on hieman epäkätevän oloinen purnukka ja hintakin posti-ja tullikuluineen korkea, mutta tuotteesta on ainakin brändin sivuilla hyvin esimerkkikuvia ja mahdollista googletella käyttökokemuksia, jos se kuitenkin voisi toimia juuri omiin tarpeisiin.

      Vastaa

      0
    9. Hei
      Nuorena ihmettelin noita huulipunan karkailuja. Nyt ymmärrän, mistä on kyse!

      Estän huulipunan karkaamisen levittämällä huultenrajaukseksi "silmäliimaa" eli UD:n Eyeshadow Primer Potionia, jota käytän myös luomilla. Minulla toimii!

      Vastaa

      0
    10. Minullekin tuli mieleen UDPP, mutta sitten ajattelin, että se saattaa jonkun huultenympärysiholla olla vähän liian kuivaa, niin en uskaltanut suositella..! :D Mutta hyvä kuulla, että ainakin jonkun iholla toimii..! 🙏🏻

      Vastaa

      0
  3. Kuvien perusteella tuo Euphoria näyttää kivalta, mutta en silti osaisi pitää tuon väristä huulipunaa. :)

    Vaikka tunnen parikin ihmistä, jotka käyttävät kirkkaan punaisia huulipuna hyvinkin kasuaalisti, niin itse en tunne oloani kotoisaksi näissä sävyissä. Jos käytän voimakkaan sävyistä huulipunaa, niin se taittaa aina ruskeaan ja luumuun.

    Minunkin huulipunasuhteeni on muuttunut. Uskon, että se johtuu sekä kasvojen ihon että huulten ihon muutoksista. Itselläni huulet eivät ole vielä niinkään ryppyiset, mutta mielestäni sävy on jotenkin muuttunut tai sitten sävy en epätasaisempi. Eli jo hyvin lähellä huulten sävyä oleva huulipuna tuo heti freesimmän vaikutelman.

    Vastaa

    0
    1. Mullakin huulten sävy on muuttunut, mutta se muuttui pysyvästi kalpeaksi jo teininä. Lapsuuskuvissa mulla on paikoin hyvinkin tummanpunaiset huulet ja näytän ihan oudolta, kuin olisin purrut itseäni huuliin..! :D Mutta lukion luokkakuvissa huulet ovat jo vaaleat. En laittanut koulukuviin lainkaan huulimeikkiä koska se oli sitä aikaa, kun en käyttänyt huulilla mitään meikkiä, en huulikiiltoakaan. Nyt tuntuu ihan hullulta, että meikkaisi koko kasvot mutta jättäisi huulet paljaiksi..! :D

      Vastaa

      0
    2. Joo, niin tuntuu. Tällä hetkellä ei olisi todellakaan mahdollista, mutta muistan, että itsekin tein niin aikoinaan. :D

      Mutta aikoinaan oli monta mieltymystä, jotka tuntuvat nyt vierailta. Esimerkiksi muistan, että nuorempana kammoksuin edes satiinin hohtoisia luomivärejä. Kaikki luomivärini olivat täysin mattaisia. Käytin Make Up Storen vitivalkoista mattaluomiväriä sekä kulmien alla että silmän sisänurkassa. Auts. Varsinkin kesällä kontrasti oli aika hurja. Nykyään pidän satiinisista luomiväreistä, ja vaikka käyttäisin mattaväriä, lisään päälle ihan hieman jotain satiinista, ainakin liikkuvan luomen keskelle.

      Vastaa

      0
    3. Mä olen aina pitänyt enemmän valoaheijastavasta vaaleasta, mutta muistanpa senkin ajan, kun en oikein osannut meikkiostoksilla tehdä selkoa (!!) eri koostumusten välillä. :D En siis osannut luomiväriä valitessa kiinnittää huomiota siihen, onko sen laatu kuultava vai mattainen. Puhutaan ajasta, jolloin olin alle 20-vuotias. Tämä tuntuu nyt kertakaikkisen omituiselta, mutta niin se oli. Ostin luomivärejä kivan sävyn perusteella, mutta laadun mattaisuus/valoaheijastavuus selvisi minulle vasta käytön myötä. Ja muistan, että olin aina vähän pettynyt, jos/kun jokin vaalea sävy osoittautui mattaiseksi. Niin epä-pro sitä on joskus ollut..! :D Muistan jopa sen, että minulla meni pitkään ylipäänsä tajuta, miksi jotkin luomivärit näyttivät niin paljon imartelevimmilta ja häivyttyivät paremmin. Jossain vaiheessa oivalsin, että ominaisuus liittyi kuultavuuteen.

      Muuten - vastaan sähköpostiisi tällä viikolla! :) En ole pystynyt taas riittävästi keskittymään vastatakseni, kun päässä lepattaa niin paljon..! :D

      Vastaa

      0
    4. Ymmärrän tuon kuultavuusongelman. :D Mulla oli sama tilanne metallisten sävyjen kanssa. Ihmettelin useinkin sitä miksi sävy näytää niin erilaiselta silmäluomella, kunnes ymmärsin että kyseessä on metallinen sävy, joka heijastuu valosta riippuen erisävyisenä kuin miltä se näyttää paletissa.. :D Kerran lukioaikana jopa ostin yhden Diorin paletin (luultavasti ensimmäisen jonka omistin) koska paletti näytti niin ihanalta, sävy oli pastellinen ja hento. Haaveilin siitä pitkään ja säästin siihen. En edes ymmärtänyt, että olisin voinut pyytää myyjää kokeilemaan sitä luomelle. Ja heti kun kotona pääsin kokeilemaan, niin huomasin että se shiftaa keinovalossa purppuran ja jopa sinisen eri sävyjä.

      Ei mitään stressiä sähköpostin kanssa. :)

      Vastaa

      0
    5. Mulla oli sama tilanne metallisten sävyjen kanssa. Ihmettelin useinkin sitä miksi sävy näytää niin erilaiselta silmäluomella, kunnes ymmärsin että kyseessä on metallinen sävy, joka heijastuu valosta riippuen erisävyisenä kuin miltä se näyttää paletissa.. :D

      Noniin, "hyvä", 😅, meitä on siis muitakin..! ☺️

      Vastaa

      0
  4. Jep, nyt 4-kymppisenä mulla on silmämeikissä hyvin nopea nude-look, pärjään nykyään muutamalla luomivärillä koko vuoden.. Toista se oli 20 vuotta sitten, kun luomet räiskyi eri väreissä. Mutta ihan hyvä näin :) Vielä kun oppisin meikkaamaan huulet noin nätisti kuin sinä Sanni! Todella tyylikkäitä ja kauniita kuvia! Onko niin, ettei sulla ole näissä kuvissa huulissa mitään rajausta? En käsitä, miten suoraan puikosta saa punan noin tarkasti huulille.. Vai veditkö siveltimellä..?

    Vastaa

    0
    1. Vielä kun oppisin meikkaamaan huulet noin nätisti kuin sinä Sanni!

      Voi kiitos Nina..! ☺️

      Mulla ei ole näissä kuvissa rajausta, mutta olen levittänyt huulipunan huulten ulkoreunoihin pikkuisella tarkkuussiveltimellä. Suoraan puikosta en saisi näin siistejä reunoja huulilleni.

      Vastaa

      0
  5. Tumma silmämeikki tekee monista vanhan näköisiä. Huomaa misseistä, heille tehdään missikisoihin aina tummat smokey eye -meikit ja he näyttävät kolmikymppisiltä. Sitten osallistujat ovatkin vain 18-vuotiaita! En ihan ymmärrä, miksi niin tehdään.

    Vastaa

    0
    1. Tumma silmämeikki tekee monista vanhan näköisiä.

      Taitaa olla totta. Ei se juuri nuorennakaan - joskin oikein tummat ja tehokkaat rajaukset saavat ikääntyneissä kasvoissa pienet ja "ryppyihin kadonneet" silmät tehokkaasti esiin ja se, että silmät ylipäänsä tulevat esiin, voi tehdä ilmeestä hieman nuorekkaamman. Paula Koivuniemi on hyvä esimerkki. Mutta tämä efekti toimii vain selvästi ikääntyneissä kasvoissa.

      Vastaa

      0
  6. Authentic on näistä lempparini sekä sävyn puolesta että sinun naamallasi :) Onnea myös uuteen kotiin!

    Tulit mieleen, kun bongasin apteekista pitkän rivistön uudistuneita Ekopharman tuotteita; söpöjä pinkkejä, liiloja ja sinisiä pakkauksia eri marjasarjoille. Kaikissa sarjoissa oli niin paljon tuotteita, ensimmäinen ajatus oli että näissä on kyllä aivan liikaa testattavaa Sannille :D

    Vastaa

    0
    1. Tulit mieleen, kun bongasin apteekista pitkän rivistön uudistuneita Ekopharman tuotteita; söpöjä pinkkejä, liiloja ja sinisiä pakkauksia eri marjasarjoille. Kaikissa sarjoissa oli niin paljon tuotteita, ensimmäinen ajatus oli että näissä on kyllä aivan liikaa testattavaa Sannille :D

      Heh, hauska sattuma - olen nimittäin juuri viime päivinä keskustellut Ekopharman PR-henkilön kanssa sarjan uudistukseen liittyvästä sekavuudesta..! 😄 Mulla meni pasmat sekaisin jo siitä, että nyt Ekopharmalla on yhtäkkiä kaksi herkän ihon sarjaa; Herukka ja Mustikka..! Miksi..? 😀 No, osallistun helmikuun alussa uudistykseen liittyvään webinaariin, olen varmasti sen jälkeen viisaampi..!

      Vastaa

      0
  7. Kauniita lookeja! Tykkään eniten Confidence-meikistä! Se on tosi raikas, ihosi hehkuu... ja nuo Sinun ihanat hiukset :)

    Ikä on tuonut muutoksia meikkiin ja ehkä kaikenkaikkiaan vähentänyt meikin määrää. Silmäni ovat aina olleet pienet, mustat, lyhytripsiset ja syvällä eli aika mitättömät. Nuorena sain vähän näyttävyyttä kissarajauksilla, mutta enää ne eivät sovi, nyt kun raskaat luomet ovat raskautuneet entisestään. Luomien pohjustus on ihan must, muuten ei luomivärejä kannata ajatellakaan!

    Huulipunia olen käyttänyt aina, nuorena vaaleampaa ja siitä hitaasti tummuvaa. Ihan mattaisimmat ja tummimmat sävyt olen hylännyt. Tykkään nykyään mattaisista, mutta aika rasvaisista punista, persikkaisen punaisina. Onneksi huulipuna ei karkaile mihinkään- vielä!

    Ongelmani on meikkipohja. En ole koskaan tykännyt meikkivoiteista vaan käytän meikkipuuteria. Ja sen päällä vielä muuta puuteria. Teen tosi kevyen pohjan, en yritäkään peittää kaikkia ihon "virheitä" enkä halua meikin kerääntyvän otsaryppyihin. Silmänaluksia en enää puuteroi. Mutta mitenkähän oppisin pois kamalasta mattapinnan pakosta! Haluaisin, että kestäisin edes pientä kiiltoa (kuulautta, sitähän se on ja muilla se näyttää hyvältä)! Mutta heti, jos nenä tai otsa kiiltää vähänkin, lisään puuteria (tai jos en voi, painelen salaa paperilla). Mulle vähänkin kiiltävä iho on heti "tuhruinen" tai "likainen", vaikka tiedän, että olen ihan väärässä! Mun pitäisi saada jotenkin pääni uudelleenohjelmoitua! :D

    Vastaa

    0
    1. Kauniita lookeja! Tykkään eniten Confidence-meikistä! Se on tosi raikas, ihosi hehkuu… ja nuo Sinun ihanat hiukset :)

      Kiitos NK! ☺️

      Mutta mitenkähän oppisin pois kamalasta mattapinnan pakosta!

      Oletko kokeillut kevyesti kuultavaa puuterimeikkipohjaa..? Esimerkiksi Everyday Mineralsin Semi-Matte tai Korennon Heleyttävä mineraalipohja voisi olla hyvä testattava jonka kautta lähteä totuttelemaan vähän kuultavampaan pintaan. :) Ne eivät ole selkeän hohtavia vaan hyvin hillitysti kuultavia. Kuultavuutta voi myös lisätä erillisillä kuulto-tuotteilla, sen sijaan että käyttää koko kasvoilla valoa heijastavaa meikkipohjaa. Mitä jos kokeilisit tuoda kuultoa highlighter-tuotteiden avulla..? Halvimmillaan voit ostaa edullisen satiinisen vaalean luomivärinapin, ja sudit siitä poskipäille pikkuisen kuultavuutta..? :)

      Vastaa

      0
    2. Hyviä vinkkejä! Kiitos! :)

      Mulla oli joskus ammoin mineraalimeikkipuuteri (en yhtään muista merkkiä, varmaan ekoja Suomen markkinoilla), mutta totesin, etten saa sitä mitenkään kyllin ohueksi kerrokseksi (suht rasvaisen päivävoiteen päälle) ja se oli melkein helmiäinen! Lahjoitin sen äkkiä äidilleni! Mutta nyt aion testailla mineraalipohjat uudelleen, ne ovat varmasti kehittyneet PALJON tässä välissä!

      Mulla jopa on highligter (parikin, eri sävyjä) ja käytän niitä lähinnä kulmakarvan alla, kulmaluulla. Mutta juhlameikkiin (milloinkahan viimeksi...) laitan niitä peräti poskipäille! Vanha koira on (melkein ainakin) oppinut uuden tempun. Mutta nenänvarteen en varmaan koskaan tule laittamaan kiiltoa, saati nenänpäähän! :D

      Vastaa

      0
    3. Mineraalimeikkipohjissa on todella laaja skaala erilaisia tekstuureita :) Löytyy voimakkaan hohtavia kuten myös täysmattaisia ja kaikkea siltä väliltä :) Valtaosa kuuluu kuitenkin ns. semimattaisiin tai satiinisiin laatuihin. Nuo suosittelemani kaksi ovat ainakin hyvin kaukana helmiäisestä. 👍

      Mulla jopa on highligter (parikin, eri sävyjä) ja käytän niitä lähinnä kulmakarvan alla, kulmaluulla. Mutta juhlameikkiin (milloinkahan viimeksi…) laitan niitä peräti poskipäille! Vanha koira on (melkein ainakin) oppinut uuden tempun.

      ☺️👌

      Nenää en minäkään tykkää "kiillotella", muu osa naamasta saa kyllä hohtaa :D

      Vastaa

      0
    1. Kommentoin tätä juuri Elli A:lle, toimiiko tämä myös huulten ympäryksillä "stopperina"...?

      Vastaa

      0
    2. Siis tätä MAcin huuliprimeria? Sekä huulilla että ympärillä..? (Nyt en ihan osannut tulkita tätä lausetta... 😅 "Sillai ympärillä että huulilla".)

      Vastaa

      0
  8. Osaisitko antaa "halppis" versioista vinkkejä sävyistä fearless ja confidence? :-) toisen noista ehkä raaskisi ostaakin...

    Vastaa

    0
    1. Moikka! En valitettavasti osaa yhtään 😕, käytän niin vähän huulipunaa enkä etenkään näitä kirkkaanpunaisia sävyjä, joten en tunne kirkkaanpunaisia huulipunia muilta merkeiltä kuin niiltä, joita saan blogin kautta testiin. Myyjävuosina olisin kenties osannut auttaa, silloin tuli töiden puolesta tutustuttua kaikkien myymiemme sarjojen huulipunasävyihin.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat