27.12.2021

Ota haltuun mainio Novexpert! + ihonhoitovinkkejä

Tänään kirjoitan teille mun ammatillisesti suurimpiin lempisarjoihin kuuluvasta Novexpertista. :)

Urani kauneusalalla on alkanut myyjän saappaissa, ja asiakkaiden neuvonta on - tai olisi - yhä lempipuuhaani, jos blogiammattilaisuus ei olisi vienyt mukanaan. Katson kosmetiikkasarjoja kuitenkin yhä (myös) myyjän ja asiakaspalvelijan ammattilasien läpi, ja tietyt sarjat erottuvat edukseen eivät vain laadullisesti vaan myös, voisiko sanoa palvelukonseptiltaan :) Myyjinä työskentelevät ehkä tunnistavat mistä puhun: toiset sarjat vain ovat mukavampia myydä ja tarjoavat helpossa ja asiakaslähtöisessä paketissa ratkaisun kuluttajien pulmiin.

Myyjävuosina suosikkisarjoihini ammatillisesti kuului Clinique. Rakastin myydä Cliniqueta, koska sen logiikka sekä eri ihotyyppien ja -ongelmien kattavuus valikoimassa teki helpoksi löytää tuotteet kaikille asiakkaille. Tähän kun vielä yhdisti hypoallergeenisuuden sekä tieteeseen nojaavan tuotekehityskonseptin, saatiin erittäin paljon suomalaiseen kuluttajaan vetoava paketti.

Voin kertoa, että tänä päivänä Novexpert on minulle kuin "luonnonkosmetiikan Clinique". 🙏🏻 Olen perehtynyt Novexpertiin niin oman kiinnostukseni kuin myöhemmin ammatin puolesta; Novexpert on yksi sarjoja, joiden kanssa teen töitä Transmerilla. Novexpertissa on tietyllä tavalla paljon samaa kuin Cliniquessa, mutta tietysti (minun näkökulmastani) tuotteet ovat vielä laadukkaampia ja ainesosiltaan hoitavampia, eettisyydestä puhumattakaan. (Ja hellävaraisempia: HUH ne Cliniquen ärtsyt alkoholikasvovedet sekä saippuapohjaiset putsarit..!)

Novexpertissa on kaikki kohdallaan; hinta, laatu, eri ihotyyppien huomiointi, allergioiden ja herkkyyksien huomiointi sekä yksinkertainen ja helposti lähestyttävä logiikka. Sarja ei myöskään brassaile ulkonäöllä vaan on ulkoisesti virkistävän vaatimaton. Hienoa on myös vahva tiedetausta; sarjan taustalla on joukko ikääntyvän ihon hoitoon erikoistuneita tutkijoita ja tohtoreita. Ammattilaisena arvostan myös syvästi sarjan sisäistä markkinointia; koulutukset meille Novexpertin kanssa työskenteleville vetää tuotekehitystiimin kemisti, ei markkinointipuolen ihminen, kuten yleisesti on tapana.


Jos tänä päivänä olisin töissä luonnonkosmetiikan erikoisliikkeessä, Novexpert olisi ilman muuta yksi suosikkisarjojani myydä.

Koska en ole myyjä vaan ruudun äärellä työskentelevä sisällöntuottaja, kouluttaja ja bloggaaja, voin intoilla teille sarjan vahvuuksista ruudun ja tekstin välityksellä :) Tänään teen juuri niin: kerron teille, miksi Novexpert on niin hieno ja ennen kaikkea helppotajuinen ja todella monelle sopiva sarja! 😍

6 SARJAA

Novexpertilla on kuusi eri ihonhoitosarjaa, joista kukin rakentuu yhden avainaktiiviaineen ympärille. Novexpert on saanut alkunsa perustajiensa kiinnostuksesta nimenomaan ikääntyneen ihon hoitoon, minkä vuoksi sarja on yhä anti-age-vetoinen ja ihon ikääntyminen huomioidaan kaikissa sarjoissa. Novexpertilta löytyy kuitenkin tuotteita kaiken ikäisille.

Novexpertin kaikki tuotteet ovat:

★ Hypoallergeenisia
★ Alkoholittomia
★ Vegaanisia
★ Vailla säilöntäaineita (Novexpertilla on oma, patentoitu säilöntämenetelmä)
★ Vailla eteerisiä öljyjä
★ Sopivat raskaana oleville ja imettäville

HYALURONIHAPPO / kosteusköyhälle ja ikääntyneelle iholle - Pinkistä sävystä tunnistettava Hyaluronic Acid -linja kosteuttaa ja täyteläistää ihoa.

C-VITAMIINI / samealle, ikääntyneelle ja tukkoiselle iholle - Oranssin sävykoodin Vitamin C -linja sisältää paljon kuorivia ja ihoa kirkastavia tuotteita.

MAGNESIUM / herkälle (ja kuivalle) iholle - Vaalean roosan sävyinen Magnesium-sarja rauhoittaa ja hoitaa herkkää, kuivaa ja helposti ärtyvää ihoa.

SINKKI / epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja ikääntyneelle iholle - Turkoosin sävyinen Trio-Zinc sarja tarjoaa mielenkiintoisen ja tehokkaan yhdistelmän anti-age & anti-epäpuhtaus -hoitoa.

OMEGA / kuivalle iholle - Keltaisesta sävystä tunnistettava, toistaiseksi vain kahdesta tuotteesta koostuva Omega-linja hoivaa erityisesti kuivaa ihoa -  ja saa pian vahvistusta uusista tuotteista! :)

PRO-COLLAGEN / ikääntyneelle ja ryppyiselle iholle - tämä linja ei poikkeuksellisesti sisällä nimikkoainesosaansa, vaan pääaktiiviaineena toimii ruskeasta levästä ja sokerista kehitetty Novaxyline-yhdiste. Novaxyline stimuloi kollageenin tuotantoa ja suojaa jo olemassaolevaa kollageenia. Sarjan tuotteet kiinteyttävät ihoa ja häivyttävät juonteita.

Tässä jutussa annan vinkkejä erityisesti oman ihonhoitorutiinin räätälöimiseen muutaman avaintuotteen avulla ja esittelen Novexpertin ydintuotteet eli kosteuttavat kasvovoiteet sekä seerumit.

Minimalismi on vahvasti osa Novexpertin ihonhoitofilosofiaa, eikä sarjassa esimerkiksi suositella lukuisten eri tuotteiden kerrostusta. Muutamalla laadukkaalla perustuotteella pärjää. Novexpertin minimaalisin kolmen tuotteen ihonhoitorutiini erittäin korkealla hoitavuudella voisi olla tällainen: Omega-puhdistusöljy - Hyaluronic Acid -kasvovesi - Omega-kasvoöljy. 

BOOSTERIT ELI SEERUMIT

Nämä kolme pulloa ovat Novexpertin tunnetuimmat ja suosituimmat tuotteet ja yhtä tai useampaa niistä voi helposti suositella osaksi jokaisen ihonhoitoa.

Hyaluronihappo - intensiivistä kosteutusta ja anti-age-hoivaa. Ikoninen pinkki-musta-pullo sisältää markkinoiden korkeimpiin kuuluvan pitoisuuden hyaluronihappoa. Samalla kun tuote kosteuttaa, se pyöristää ja silottaa ihon pintaa sekä stimuloi pitkällä aikavälillä ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Vinkki: hyaluroniboosteria voi käyttää myös paikallisesti esimerkiksi silmänympärysiholla silottamassa juonteita. Mutta käytä vain ihan pieni tippa! Tämä tuote on todella konsentroitunut.

Omega - täyteläistä ravitsevuutta ja pehmeyttä. Kaikkein monipuolisin Novexpertin tuotteista! Omega-rasvahappoja pursuava öljyboosteri lievittää kuivan ihon karheutta, sitoo kosteutta, pehmentää, vahvistaa ihon suojabarriääriä, uudistaa ihoa ja antaa soluille antioksidanttista suojaa. Tätä voisin suositella kenelle vain täydentämään hoitorutiinia, joko säännöllisesti (kuiva ja ikääntynyt iho) tai tarpeen vaatiessa (muut ihotyypit, esimerkiksi talvella tai kun ihon oma läpäisyeste on syystä tai toisesta heikentynyt).

C-vitamiini - antioksidanttista suojaa ja heleyttä. Suomessa kaikkein suosituin boosteri lataa ihoon jopa 8 tuntia kestävän antioksidanttisen suojan ulkoisia stressitekijöitä vastaan kiitos innovatiivisen ja erittäin stabiilin C-vitamiiniyhdisteen. Samalla tuote kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.

KASVOVOITEET

Novexpertilla ollaan kasvovoiteiden suhteen äärimmäisen suoraviivaisia: joka linjassa on kaksi 24-h-voidetta, toinen koostumukseltaan ohuempi, toinen paksumpi, eikä lainkaan yövoiteita.

Novexpertin ainoa yövoide on C-vitamiinilinjan Peeling Night Cream, eikä sekään ole tavanomainen yövoide vaan kuuriluonteisesti käytettävä, kuoriva tehohoito.

MAGNESIUM

Herkkä, normaali tai nuori iho vailla ikääntymisen merkkejä?

Magnesium-linjan Hydro-Biotic-voiteita voi pitää Novexpertin "peruskosteusvoiteina" jotka sopivat ihan kaikille ja kaiken ikäisille. Sarjan tuotteet on kehitetty herkälle iholle, mutta samalla ne sopivat mille tahansa iholle, koska ne eivät sisällä mitään tietyn ihotyypin erityisteknologiaa kuten syväpuhdistavia happoja tai ikääntynyttä ihoa aktivoivia ainesosia.

Ultramiellyttävän voiteen voi valita joko ohuella Fluid-koostumuksella tai kuivalle iholle sopivalla, täyteläisemmällä Cream-koostumuksella. Voiteissa on mieto, pehmeän makea ja hypoallergeeninen tuoksu. Magnesium-linjan tarkemman esittelyn voit lukea täältä.

HYALURONIC ACID

Kosteusköyhä, veltostunut ja/tai ikääntynyt iho?

Hyaluronihappolinjan Repulp-kosteusvoiteet tarjoavat pitkäkestoista kosteutta ja silottavat ihon pintaa monen eri molekyylikoon hyaluronihappoteknologiallaan, joka täyteläistää ihoa välittömästi.

Repulp-kosteusvoiteen täyteläinen Cream-versio sopii kuivemmalle iholle tai sinulle, joka pidät klassisesta kosteusvoidekoostumuksesta. Täysin öljytön ja raikas Gel-versio sopii rasvoittuvalle tai sekaiholle. Lue lisää Hyaluronic Acid -linjasta täältä.

TRIO-ZINC

Epäpuhdas, rasvoittuva (ja ikääntynyt) iho?

Innovatiivinen Trio-Zinc-linja on kehitetty aikuiselle iholle, jolla on samalla epäpuhtauksia sekä ikääntymisen merkkejä kuten juonteita ja hyperpigmentaatiota. Sarjaa voi käyttää nuorempikin iho, mutta ihan teini-ikäiselle sarjaa ei suositella.

Trio-Zinc-voidekoostumukset ovat Purifying Gel ja ohut fluidiemulsuio Purifying Fluid. Rasvaton geeli sopii oikein rasvoittuvalle iholle, fluidi sekaiholle ja "kuivarasvaiselle" iholle. Trio-Zinc-sarjan perusteellisen esittelyn löydät täältä.

PRO-COLLAGEN

Ryppyinen ja löystynyt iho?

Pro-Collagen-linjan voiteet on kehitetty kypsälle iholle, jolla on jo selkeitä ikääntymisen merkkejä kuten syviä juonteita ja ryppyjä sekä velttoutta. Iholta puuttuu kiinteyttä, se on ohentunut ja "roikkuu".

Voit valita joko hieman kevyemmän Fluid-koostumuksen tai erittäin täyteläisen Cream-koostumuksen välillä. Minusta Fluid'kaan ei ole mitenkään fluidimainen vaan emulsiomainen. Cream-koostumus on Novexpertin kasvovoiteista kaikkein runsain, sen rasvaprosentti on 23%.

Pro-Collagen-linjan voiteet ovat sekä kollageenin tuotantoa aktivoivia että antioksidanttisia. Niiden koostumus myös suojaa jo olemassaolevaa kollageenia ja hidastaa sen haurastumista. Lue Pro-Collagen-linjan mielenkiintoisesta teknologiasta täältä.

ERITYISVOITEET

24-h-voiteiden lisäksi Novexpertilla on kaksi erityiskauneusvoidetta.

Vitamin C Peeling Night Cream on kuoriva, öinen tuhkimohoito jota käytetään kuuriluonteisesti pari kertaa vuodessa esimerkiksi vuodenaikojen vaihtuessa tai ennen tärkeitä juhlia. Voide kirkastaa, tasoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa, se on kokonaisvaltainen kauneusvoide.

Vaikuttavina aineina ovat PHA-happo, maitohappo sekä C-vitamiini.

The Caramel Cream on Novexpertin versio BB-voiteesta; sävyttävä, kosteuttava ja anti-age-vaikutteinen päivävoide. Tämä nimensä mukaisesti karamellin tuoksuinen ihoa kaunistava voide on aivan ihana, mutta saatavilla on vain kaksi sävyä, joista tummempi lienee liian tumma suurimmalle osalle suomalaisia eikä vaaleakaan ole ihan supervaalea. Jos osutte Novexpert-hyllylle, käykää ihmeessä testaamassa sävyt! Esimerkiksi Miia Johansson kuuluu vaalean sävyn faneihin (sävy hänen kasvoillaan täällä..!)

YHDISTÄ! 🙂 OMEGA JA....

Monipuolinen ja korkealaatuinen Omega-öljyboosteri on suosikkituotteeni yhdistää eri Novexpert-tuotteisiin. Sillä voi helposti räätälöidä kaikkien ihotyyppien hoitokokonaisuuden. Omega-boosterin voi mainiosti yhdistää myös muiden sarjojen kuin Novexpertin tuotteisiin.

Mitä ihonhoitototuotteelta ennen kaikkea haemme? Sitä, että tuote vahvistaa ihon omaa, luontaista suojavaippaa ja läpäisyestettä. Tämän kosmetiikka tekee kosteuttamalla ihoa sekä tuomalla ihoon hyviä rasvahappoja, antioksidantteja ja mikroravinteita. Hyvät rasvat eli rasvahapot ovat ihon terveydelle veden ohella kaikkein tärkeimpiä aineita, ilman niitä iholtamme haihtuisi kosteus ja ihon pinta olisi kuiva, karhea ja halkeileva. Laadukkaalla sekoituksella kylmäpuristettuja kasviöljyjä täytämme ihon rasvahappovarastoja ja varmistamme, että ihon oma suojamuuri säilyy ehjänä.

Siksi kasvoöljyn tulisi kuulua jokaisen "ihonhoitoapteekkiin". :) Öljyjä on tunnetusti monen laatuisia, ja ihan kaikki öljyt eivät sovi kaikille ihotyypeille. Joidenkin öljyjen rasvahappokoostumus voi tukkia ihoa. Novexpertin Omega-öljy on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille, ja vaikka se on täyteläinen, se ei sisällä ns. tukkivina tunnettuja öljylaatuja.

OMEGAÖLJY & TRIO-ZINC-VOITEET

Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle en kuitenkaan suosittele Omega-boosteria yksinään, sillä vaikka öljy ei tukkisikaan ihoa, rasvoittuva ihotyyppi ei todennäköisesti ime kaikkea öljyä itseensä. Öljyn määrällä on ihotyypin kannalta olennainen merkitys.

Rasvoittuvalle iholle parempi tapa hyötyä laadukkaiden kasviöljyjen tarjoamista "rakennuspalikoista" on sekoittaa öljyä kasvovoiteen tai -geelin sekaan - pieni tippa riittää. Suosittelen tätä erityisesti kylmään vuodenaikaan, jolloin rasvoittuvan ihon suojabarriääri on yhtä lailla koetuksella kuin normaalinkin ihon. Omegaöljyt todella tuovat fantastista suojaa iholle!

OMEGAÖLJY & HYALURONIHAPPOKASVOVESI

Kasvoöljyä voi keventää ja sen imeytyvyyttä parantaa myös tällä yksinkertaisella kikalla: sekoita kämmenellä öljyn joukkoon kasvovettä. :)

Voit myös tehdä niin, että levität öljyä kasvoille, joille on juuri suihkutettu kasvovettä ja iho on veden jäljiltä vielä kostea. Öljy imeytyy kosteaan ihoon paljon paremmin kuin kuivaan, ja vielä sitoo kasvoveden iholle jättämää kosteutta, tuloksena tuplasti kosteuttava hyöty!

OMEGAÖLJY & REPULP-GEELI

Oma suosikkini!! 🤩 Tämä yhdistelmä on iholleni aivan täydellinen. Kun yhdistän kämmenellä tujauksen Repulp-geeliä ja tipan Omega-öljyä, saan juuri sen raikkaan, kosteuttavan ja samalla erittäin pehmentävän ja ravitsevan hoitococktailin ja ihotunteen, jota niin rakastan ja jota yksikään valmis voide ei tee. Tämä sekoitus tuo iholle maksimaalisesti kosteutta JA hyviä rasvahappoja, antioksidantteja ja vitamiineja!

Muiden brändien tuotteita yhdistellessä käytän cocktailissa seerumia, mutta Novexpertin tuotteissa Repulp-geeli toimii paremmin kuin Hyaluronic Acid -seerumi. Tämä siksi, että olen todennut geelikoostumuksen toimivan parhaiten, ja Hyaluronic-seerumi on nestemäistä. Lisäksi se on niin konsentroitunutta, että se sopii käytettäväksi yksinään ja hyvin niukalti. Repulp-geeliä voi laittaa kerralla isomman tujauksen, jolloin sekoituksesta tulee tasapainoinen ja kosmeettisesti miellyttävämpi :)

Rasvoittuvalle iholle sopiva geelikaveri on Trio-Zinc-geeli.

TUHKIMOVINKKI:
INSTANT LIFTING-SEERUMI + IHOTYYPPISI MUKAINEN VOIDE

Novexpertin valikoimassa on muuan vähälle huomiolle jäänyt nerokas tuote: Instant Lifting Serum. Tuote on ymmärrettävästi jäänyt sarjakaverinsa, tunnetun Hyaluronic Acid -"julkkis"seerumin varjoon, mutta Instant Liftingille on oma, ihan erilainen käyttötarkoituksensa.

Tämä tuote on ihon pikakaunistaja: se napakoittaa ihoa välittömästi baobab-uutteeseen ja akasiakumiin pohjautuvalla teknologiallaan. Nämä aineet muodostavat ihon pintaan kalvon, joka "kiristää" ja silottaa ruttuista ja velttoa ihoa.

Instant Lifting -seerumia voi käyttää yksinään, tai sitä se voi sekoittaa 50/50-suhteessa ihotyyppisi mukaiseen kasvovoiteeseen.

INSTANT LIFTING SERUM & PRO-COLLAGEN ANTI-AGE EXPERT -VOIDE

Esimerkkikombo ikääntyneen ihon liftaavaan voidekomboon: sekoita yhteen Instant Lifting -seerumia ja Pro-Collagen-voidetta.

Seerumi tuo voiteeseen välittömästi silottavan ja ihoa ryhdistävän vaikutuksen, kun taas voiteen sisältämät aktiiviaineet silottavat ja kiinteyttävät ihoa pitkällä aikavälillä.

Lopuksi...

NOVEXPERTIN PUHDISTUSAINEET

Valikoimassa on viisi erilaista puhdistusainetta ja kaikki tunnetuimmat koostumukset ovat edustettuina: vaahto, geeli, maito, öljy ja misellivesi. Koostumuksen voi valita ihotyypin tai oman mieltymyksen mukaan. Mikäli käytät vahvaa meikkiä, suosittelen joka tapauksessa ainakin öljyputsaria, jolla lähtee kestävinkin meikkivoide.

Express Radiant Cleansing Foam - aprikoosikreemin tuoksuinen unelmankuohkea pumppuvaahto on oma suosikkini Novexpertin putsareista. Vaahto sisältää myös kuorivaa glukonolaktonia, jonka ihoa kirkastavan vaikutuksen saat jättämällä vaahdon kasvoille 20 sekunnin ajaksi ennen huuhtomista. Koostumus on sulfaatiton.

Clear Skin Foaming Gel - geelimäinen, antibakteerinen ja miedosti vaahtoava putsari normaalille, epäpuhtaalle tai ja sekaiholle. Koostumus on sulfaatiton.

Cleansing Oil With 5 Omegas - hoitava ja ravitseva öljypuhdistaja kuivalle iholle ja/tai vahvan meikin poistoon. Öljy ei ole täysin veden kanssa emulgoituvaa laatua, mikä on tarkoituksellista, koska tuotteen halutaan jättävän iholle hoitavia öljyjä. Pakkauksen mukana tulevalla kasvoliinalla öljyn saa poistettua kaikkein perusteellisimmin (mikäli et halua iholle jäävän öljyjä).

Hydro-Biotic Milky Cleanser - hoitava ja rauhoittava puhdistusmaito herkälle ja kuivalle iholle tai kenelle vain, joka suosii maitomaista puhdistajaa.

Micellar Water With Hyaluronic Acid - kosteuttava pudistusvesi kaikille ihotyypeille.

*

Oletko sinä löytänyt suosikkituotteita Novexpertilta? :) Jaatko innostukseni sarjaa kohtaan? ☺️

Novexpertin tuotteita myyvät mm. Sokos, Stockmann ja Ruohonjuuri sekä lukuisat verkkokaupat kuten Jolie, House Of Organic ja Natural Goods Company.

55 comments on “Ota haltuun mainio Novexpert! + ihonhoitovinkkejä”

 1. Jees, kyllä kiinnostaa! Zinc-sarjasta on ollut hurjasti kuuriluonteista iloa ja apua maskia kokopäivätyössä käyttäessä. Hyaluronihapposeerumin ostin joskus kauankauan sitten jostain joulun jälkeisestä alesta (Sokos vai apteekki?) ja vasta blogista tajusin, että oli hyvä ostos. Toki oli hyvä myös käytettäessä. 🙂 Hinta on vähän tyyris, mutta tarjouksia bongailen.

  Oma purkkikokoelma alkaa olla linjaa Madara/Mossa, Whamisa & the Ordinary ja niiden lisäksi vierailevia tähtiä, joista Novexpert on yksi.

  Nyt täytyy muuten kommentoida, että näin kännykän ruudulta lukien tässä jutussa oli niin paljon asiaa, että pitäisi ottaa kynä ja paperi avuksi, jos koittaisi hahmottaa ostoslistaa. Nuo "paritukset" ovat tosi näppäriä! Tämän jutun kylkeen kaipaisin.... excel-taulukkoa tai vuokaaviota. 😀 Ja olen ihan tosissani, mikä yllättää minutkin. 😂 Ja lisäksi haluaisin pohjan, johon voisi koostaa itselleen perussetit ja öö huoltosetit (talvi/kesä, päivä/yö,kuorinta, täsmähoidot jne.) muistiin, ettei tarttisi aina tarjouskampanjoiden aikaan yrittää plärätä blogista vinkkejä. Vai onko joku tämmöinen app olemassa? Tai jos työnantajasi sellaisen löisi kasaan, niin lähtisin heti testaamaan. Joku tarve tässä nyt on selkeästi päällä. 🙂

  Vastaa

  0
  1. Tämän jutun kylkeen kaipaisin…. excel-taulukkoa tai vuokaaviota. 😀

   Hihih...! 😄

   Kyllä mulla itse asiassa oli postausta aloittaessani mielessä tehdä sinne muutamia esimerkki-ihonhoitorutiineja eri ihotilanteisiin, mutta sitten minusta alkoi tuntua, että postaus oli jo todella pitkä ja raskas, ja päätin jättää esimerkkirutiinit/tuotekombot pois. Pitäisiköhän joskus tehdä niistä oma postaus.... :)

   Mullahan riittäisi Novexpertista - kuten myös monesta muusta lempisarjastani - vaikka kuinka paljon sanottavaa, vinkkejä ja ideoita, mutta postauksissa pitäisi aina yrittää pitää kohtuus..! :D Jos laittaa yhteen postaukseen liikaa asiaa, voi tulos olla päinvastainen mitä tavoitteli, eikä yleisö jaksa lukea. 🙈

   Vastaa

   0
 2. Magnesium suihke ja Alima pure meikkipohja yhdessä tekee ihostani täydellisen.

  Vastaa

  0
 3. Voisitkohan auttaa? Oon tykännyt santen brilliant care hoitoaineesta, se on ollut just passeli mun hiuslaadulle jo monta monituista vuotta. Nyt santea on vaikea saada mistään, joten ehkä olisi aika löytää korvaaja. Olisko vinkata mitään helpommin saatavilla olevaa joka olisi santea vastaava? Muistelen, että sullakin Sante ollut joskus käytössä ...

  Vastaa

  0
  1. Esimerkiksi Mádaran hoitoaineet ovat minusta lähellä Santen Brilliant Caren koostumusta, voisit kokeilla esimerkiksi Mádaran Gloss & Vibrancy -hoitoainetta :)

   Organic Shopilla on edullisimmat hyvälaatuiset luonnonkosmetiikan hoitoaineet (ja selvittävät --> Santessakin käytetty kvattiteknologia), mutta ne ovat lirumpia koostumukseltaan kuin Brilliant Care ja Mádaran hoitikset. Selvittävyys on kyllä hyvä. Voithan testata myös Organic Shoppia, jos lirumpi koostumus ei haittaa :)

   Vastaa

   0
 4. Tuli joskus v 2016-2017 kokeilluksi Magnesium-linjan Fluidia... olihan se ihan kivan tuntuista, mutta kovin imelän tuoksuista ainetta..!
  Jotenkin tämä sarja hehkutuksineen on jäänyt etäiseksi. Ehkä siksi, että olen tehoaineiden suhteen kiinnittänyt huomiota enemmän varsinaisiin täsmäliemiin The Orinaryn ja The Inkey Listin aarreaitoista :)
  Novexpert säteilee jotenkin ylimainostetun ja hienostelevan brändin imagoa.. ei sytytä..
  Pahoittelut, tarkoitus ei ole loukata sinulle rakasta sarjaa, mutta kun kerran kysyit... ;)

  Vastaa

  0
  1. Et loukkaa lainkaan, mielipiteitä ja kokemuksia on monia 🙂 Se vain kuulosti jännältä, että Novexpert saattaa jollekulle näyttäytyä ylimainostettuna brändinä, minusta kun tuntuu, että yhä vuosienkin jälkeen kuulen sarjasta tosi vähän missään. Somessa näkyy lähinnä C-vitamiiniseerumi mutta muuten brändin ympärillä on mediassa aika hiljaista, etenkin nyt kun Katja Kokkokin on lopettanut oman sarjansa myötä yhteistyöt ja sisällöt muiden lempibrändiensä kanssa (joihin Novexpert kuului).

   Vastaa

   0
  2. Hehkutus on keskittynyt muutaman tähtituotteen ympärille, juurikin nuo C-vitamiini-sekä Hyaluronihapposeerumit. Voi olla, että ne ovat todella hintansa väärtejä. Jotenkin vain kaikki kertomasi sarjan tarkkoihin tutkimuksiin pohjautuvasta markkinointihehkutuksesta luo aivan päinvastaisen kuvan kuin mihin on pyritty...

   Vastaa

   0
  3. Eri ihmiset toki kokevat viestinnän eri tavalla. NG:hen ei nyt vedonnut Novexpertin kieli :) Ja sehän on ihan ok :)

   Vastaa

   0
 5. Oon löytäny suosikkeja ❤ Novexpertin C-vitamiiniseerumi on yks parhaista seerumeista mitä tiedän! Myös hyaluronihappokasvovesi kuuluu mun suosikkeihin, mulla on sitä aina kotona 😍 Puhdistusöljy on ihan ok, vaikka tykkäänkin enemmän emulgoituvista öljyistä. Puhdistusgeeli on myös hyvä kesällä, mutta näin talvella on liian kuivattava... mäkin ihmettelin tuota kommenttia että Novexpert on ylimainostettu, mun mielestä sitä ei näy juuri missään enkä ois varmaan ikinä kiinnostunu siitä jos et ois hehkuttanu sitä. Mun mielestä paremminkin sen imago on aika tylsä, vaikka tuotteet on oikeesti tehokkaita ja niillä on hyvä hinta-laatusuhde 😊

  Vastaa

  0
  1. Ihana kuulla että olet löytänyt hyviä tuotteita! 🤗

   Jep, minunkin mielestäni Novexpertin imago on rehellisesti aika tylsä, eikä brändi mielestäni (ja suureksi harmikseni) osaa tuoda kuluttajille esiin sitä tieteeseen, kunnianhimoon ja kompromissittomuuteen liittyvää arvomaailmaa, jonka he meille ammattilaisille niin hienosti välittävät. Novexpert on oikeasti aikamoinen "nörtti-tiedemiesten sarja", ja tuotekehitystä ohjaavat paljon enemmän tämän nörttiporukan visiot juuri oikealla tavalla toimivasta, tehokkaasta tuotteesta kuin vaikkapa markkinoiden kysyntä tai viimeisimmät trendit. Tämä on virkistävän epäkaupallista. 👏 Tuotteet jäävät arkisen näköisiksi ja markkinointibudjettia ei juuri ole, mutta tuotekehitys onkin sitten omaa luokkaansa ja pennit ohjataan mieluummin siihen kuin ulkoiseen habitukseen.

   Vastaa

   0
  2. Tuo sun kuvaus menisi nappiin, jos kyseessä olisi The Inkey List tai The Ordinary. :)

   Vastaa

   0
  3. Just tällaisena minäkin Novexpertin näen! Ja siksi sitä niin pidänkin! On hienoa että tuotteet puhuvat puolestaan eikä niitä myydäkseen tarvita kaupallisia hössötyksiä. 😊

   Vastaa

   0
 6. En tiedä mikä tuossa puhdistusöljyssä oli mutta tukki ihohuokosia, joten käyttämättä jäi. Ilmeisesti ei vaan sopinut ihotyypilleni, kaksoispuhdistus muuten hyväksi todettu.

  Vastaa

  0
 7. Ostin syksyllä omega boosterin, ja se ei kyllä ole tehnyt mitään vaikutusta :( mielestäni ihoni ei tule siitä pehmeämmäksi yhtään, toki mitään varsinaisen huonoakaan en ole havainnut. Lisäksi tuoksu on tunkkainen ja pipettiä saa tosissaan puristaa jotta saisi tavaran ulos. Oma omegani on kylläkin valkoisessa pullossa mutta lienee samaa kuin kuvissasi, jos näitä ei ole montaa versiota? Onneksi ostin sen alennuksesta 25€ hintaan, niin ei haittaa niin paljon.

  Jos käytän öljynä Mossaa tai Pulpe de vie'tä, oikeasti tunnen pehmentävän vaikutuksen. Ostinkin jo uuden Pulpen ja nyt väkisin käyttelen Novexperttiä pois.

  Ehkä jos kokeilen vielä jotain muuta tuotetta, mutta ihan ei ensikokemus vielä vakuuttanut yhtä paljon kuin toivoin!

  Vastaa

  0
  1. Oma omegani on kylläkin valkoisessa pullossa mutta lienee samaa kuin kuvissasi, jos näitä ei ole montaa versiota? Onneksi ostin sen alennuksesta 25€ hintaan, niin ei haittaa niin paljon.

   Ohoh..!! 😮 Tuon täytyy olla todella vanha Omega-boosteri, pullo on ollut musta jo varmaan, hmm, ainakin neljä vuotta..? Kun itse tutustuin Novexpertiin kesällä 2018, pullo oli jo musta. Joissain vanhoissa markkinointimateriaaleissa olen nähnyt noita valkoisia boosteripulloja, hyaluronihappo-boosterikin on ollut joskus valkoinen.

   Nyt melkein veikkaan, että ostamasi öljy ei ole enää ollut kunnossa. Onneksi et kuitenkaan maksanut täyttä hintaa. Olen vähän hämmästynyt (jopa järkyttynyt), että jollain myyjällä on hyllyissä jäljellä noin vanhoja tuotteita...!

   Vastaa

   0
  2. Mitä ihmettä, onko tosiaan niin kauan kun musta pullo on vaihtunut valkoisen tilalle? Ostokseni ei siis ollut mistään maalaiskylän sekatavarakaupasta vaan Tampereen Sokokselta, ehkä 3+1-päiviltä ! Sokoksen sivuilla näkyy kuvassa vielä tuo valkoinen pullo vaikka varastosaldoja ei juuri olekaan...
   Heitä tuon lopun siis heti pois, ja antaneen uuden mahdollisuuden joskus kun saan varmistettua että tavara on tuoretta

   Vastaa

   0
  3. Mitä ihmettä, onko tosiaan niin kauan kun musta pullo on vaihtunut valkoisen tilalle?

   Tein Sherlock Holmesin työtä Googlessa ja tuo valkoinen pullo on tosiaan vuodelta 2017, ja vaihtunut mustaksi 2017/2018 vaihteessa tai vuoden 2018 alussa. Valkoista pulloa on ollut ainakin Joensuun Sokoksen alessa vielä jouluna 2018 (luen eräästä suomalaisesta kauneusblogista :)), joten voi olettaa, että varastoa on kenties riittänyt joissain paikoissa vielä vuoteen 2019. Mutta että sitä olisi ollut myynnissä vielä tänäkin vuonna, se kuulostaa aika hurjalta...! Mistähän ihmeestä Tampereen Sokos on tuon erän saanut...? Itse Tampereella asuvana törmäsin mustaan Omega-pulloon Tampereen Sokoksella jo 2018, eli silloin valkoinen oli jo korvattu uudella lookilla. Ostin omat ensimmäiset Novexpertini nimenomaan Tampereen Sokokselta. Tänä syksynä Omega-pullo on jälleen päivitetty, tosin se on yhä musta, keltainen teksti vain on uudella grafiikalla. Näin vanhan grafiikan mustia pulloja (sekä Omegaa että Hyaluronihappoa) alessa Treen Sokoksella syksyllä, kun nuo uudet pullot tulivat.

   Jos myös valkoinen Omega-pullo on ollut tänä syksynä myynnissä Sokoksella, en keksi muuta selitystä kuin että jostain on putkahtanut (?) esiin vanha jämävarasto. Vähän kyllä hämmästyttää, että Sokoksella edes alessa myytäisiin tuotetta, joka on vähintään neljä vuotta vanha... 😬

   Vastaa

   0
  4. Hei, mä kommentoin aiemmin ja kerroin että ostin syksyllä alesta omega boosterin joka olikin vajaa. Nyt kun luen näitä kommentteja niin pakko tulla lisäämään että ostin sen Oulun sokokselta alesta ja pullo oli valkoinen!! Ihmettelinkin sitä jo silloin. Nyt kaivoin tuon tyhjän pullon vielä tarkistaakseni että kyllä se on valkoinen ja pullossa ei näy mitään päivämäärää. Voiko olla totta että sokokselta olisi löytynyt isompi satsi niin vanhoja tuotteita ja pistetty myyntiin ?!

   Vastaa

   0
  5. Voiko olla totta että sokokselta olisi löytynyt isompi satsi niin vanhoja tuotteita ja pistetty myyntiin ?!

   En tosiaan osaa vastata miten näin vanhoja tuotteita on yhä ollut myynnissä vuonna 2021, asia tuntuu täydeltä mysteeriltä.

   Fakta on se, että valkoisessa pullossa oleva Omega-öljy on poistunut vuonna 2017 tai viimeistään alkuvuodesta 2018. Jos googlaa, löydät materiaalia valkoisella pullolla vuodelta 2017, mutta vuoden 2018 jutuissa pullo on jo musta. Katja Kokko vieraili Novexpertin tehtaalla Ranskassa kesällä 2018, ja myös tämän jutun kuvissa on musta Omega-pullo. Tuubitoleranssin postauksessa kesältä 2017 näkyy musta Hyaluronic Acid -pullo, ja on hyvin todennäköistä, että boostereiden ulkonäkö on päivitetty samaan aikaan. Uskon, että valkoinen pullo on siis poistunut vuonna 2017.

   Harmi, kun taitaa olla liian myöhäistä enää tässä vaiheessa kysyä Sokokselta, mistä he ovat tuon valkoisen erän saaneet. Tuskin Novexpert on enää vuoden 2017 jälkeen valmistanut tuotetta tässä pakkauksessa (miksi olisi...?), joten tuotteiden on pakko olla vähintään neljä vuotta vanhoja. Ei siis ihmekään, jos sisällössä on ollut vikaa.... 🙁

   Vastaa

   0
  6. Ei mitenkään hämmästytä, sillä Sokoksen 3+1-päivillä on näkynyt muiltakin merkeiltä epäilyttävän vanhoilta vaikuttavia pakkauksia...
   Kun kysyin myyjältä, eikö tuotteet saattaisi ehkä jo mahdollisesti parhaat päivänsä nähneitä, sain esitelmän PAO-symbolista (Period After Opening) ... siitä, miten kauan tuote saa vanheta varastossa ennen avaamista, ei ollut mitään puhetta... :/

   Vastaa

   0
  7. Tuollainen on kyllä törkeää. Itse teen nykyään hyvinkin usein niin, että jos tuote on isommassa alennuksessa, niin tarkistan valmistajalta valmistuspäivän. Se PAO-symbooli tarkoittaa, että tuote säilyy 36 kk avaamattomana. Tämä kuulostaa pitkältä ajalta, mutta olen törmännyt myynnissä oleviin tuotteisiin, jotka on valmistettu neljä vuotta aikaisemmin.. Netissä löytyy Batch Code lukijoita, mutta ne eivät juuri sisällä luonnonkosmetiikan merkkejä.

   Olen itsekin ostanut Sokoksen nettikaupasta yhden Patykan voiteen kauan sitten, ja kun kysyin Patykan asiakaspalvelusta kuinka kauan tuote säilyy, niin selvisi että se olisi pitänyt käyttää ostopäivästä 3kk:n sisällä. Onneksi en ollut avannut pakkausta, joten sain palautettua sen ilman reklamaatiorumbaa.

   Vastaa

   0
  8. Olen tosi hämmentynyt siitä, että Sokoksellakin harrastettaisiin tällaista. :/ On todella riskaabelia myydä useita vuosia hyllyssä seisseitä tuotteita, koska PAO-merkintä ei tosiaan kerro mitään siitä, miten kauan sitten tuote on valmistettu. Siksi pidän koko PAO-merkintää kyseenalaisena. Merkintä toimii ainoastaan, jos kuluttaja voi luottaa siihen, ettei tuote ole tehtaalta lähdettyään seissyt varastoissa tai hyllyssä enempään kuin pari vuotta. On myyjän asia ylläpitää tämä luottamus.

   PAO-merkintähän kertoo, että tuote säilyy valmistuksensa jälkeen vähintään 2,5 vuotta. Kun aletaan lähestyä 2,5 vuotta, voi erityisesti luonnonkosmetiikan kohdalla pitää kohtuullisena odotuksena, että tuote on saavuttamassa maksimaalista käyttöikäänsä. Siksi en yrityksenä rohkenisi myydä luonnonkosmetiikkaa, joka on saapunut varastolle yli kaksi vuotta sitten. Puhumattakaan kosmetiikasta, joka on valmistettu neljä vuotta sitten..... Aikamoista riskin ottoa. Laki sallii tämän, mutta maalaisjärjen pitäisi jo sanoa, ettei näin vanha luonnonkosmetiikka voi enää olla kuranttia tavaraa.

   Vastaa

   0
  9. Olen myös hämmästynyt, että muillakin on kokemuksia Sokoksen myymistä vanhentuvista tuotteista. En ole osannut edes ajatella että tälläistä tapahtuisi. Varsinkin uusien tuotteiden osalta ei osaa pakkauksen ulkonäön perusteella arvioida valmistusaikaa.
   Herääkin kysymys että miksi kosmetiikkaan ei selkeästi merkitä valmistusaikaa edes kuukauden tarkkuudella kuten ruokatuotteisiin?

   Vastaa

   0
  10. Herääkin kysymys että miksi kosmetiikkaan ei selkeästi merkitä valmistusaikaa edes kuukauden tarkkuudella kuten ruokatuotteisiin?

   Asia, jota olen vilpittömästi aina ihmetellyt..!

   Valitettavasti asia taitaa liittyä puhtaasti kaupallisiin agendoihin. Moni kosmetiikan tuote säilyy valmistamisensa jälkeen käyttökelpoisena pelottavan pitkään, puhutaan monista vuosista jopa vuosikymmeniin (puuterimaiset meikkituotteet). Esimerkiksi normikosmetiikan shampoo tai hoitoaine ei välttämättä mene miksikään kymmenessä vuodessa. Nimimerkillä kokemusta on. Tujut säilöntäaineet pitävät siitä huolen. Normikosmetiikan voidemaisetkin tuotteet voivat hyvin säilyä 5 + vuotta.

   Jos kuluttaja kuitenkin näkisi pullon kyljestä, että tuote on vaikka 3, 5 tai 7 vuotta vanha, tämä "epätuoreus" luonnollisestikin aiheuttaisi negatiivisen mielleyhtymän eikä tuote menisi läheskään niin hyvin kaupaksi. On siis kaupallisesti viisasta jättää valmistuspäivämäärä mainitsematta. Suuri osa PAO-merkityistä normikosmetiikan tuotteista säilyy kuitenkin käyttökelpoisina yli 3 vuotta - kuluttaja vain ei ostaessaan tiedä tuotteen olevan mahdollisesti jo sen ikäinen. Ja asia halutaan myös pitää niin.

   Siksi - jos haluaa tietää ostamansa kosmetiikkatuotteen iän, on ostettava joko pientuottajien käsin tehtyä kosmetiikkaa tai sellaista luonnonkosmetiikkaa, joka säilyy alle 2,5 vuotta --> tällöin parasta ennen -päivämäärä on pakollinen, ja pystyt sen perusteella laskemaan valmistusajan yleensä vuoden tarkkuudella. Jotkut ihanat brändit palvelevat asiakkaitaan myös merkkaamalla valmistuspäiväyksen...! <3 Whamisa tekee niin, ja mielestäni myös Evolve teki niin ainakin ennen (uudemmissa tuotteissa on alkanut näkyä PAO-merkintää).

   Vastaa

   0
  11. Jenni: 'Herääkin kysymys että miksi kosmetiikkaan ei selkeästi merkitä valmistusaikaa edes kuukauden tarkkuudella kuten ruokatuotteisiin?'

   Koreassahan tämä on normikäytäntö. Siellä kuluttajat haluavat kuulemma mahdollisimman tuoretta tavaraa, joten valmistuspäivä on merkitty pakkaukseen. Ainakin korealaismerkkien tuotteissa. (En ole varma, onko kyse preferenssistä vai lainsäädännöstä, sitä pitänee kysyä Korea-matkaajilta:))

   Vastaa

   0
  12. No oh, nyt oli opettavaista lukea kommentteja. Ostin tuota omegaboosteria loppuvuodesta 2018. Ihmettelin pahaa, eltaantunutta hajua. Mielestäni tuote muutenkin oli kuraa. Ja siis otin sen heti käyttöön ja se oli alusta asti sellaista, ei niin että olisin muhitellut sitä itse jossain kuumassa peilikaapissa kuukausitolkulla... olin niin kiukkuinen paskatuotteesta että en ole tainnut kauheasti novexpertiä ostaa sen jälkeen, vaikka periaatteessa sarja kiinnostaakin. Ja nytkin ihmettelin sun hehkutusta että miten kukaan voi tykätä sellaisesta oksettavan, eltaantuneen hajuisesta toimimattomasta mönjästä. Mutta se mun oli valkeassa pullossa, eli olisiko ollut jotain vanhaa ja jo valmiiksi pilalla 🤢 toki jos valkeat pullot ovat poistuneet 2017 ei loppuvuosi 2018 ole ihan niiiin paha, mutta ehkä silti tuote onkin ollut valmiiksi pilalla eikä luonnostaan sellaista eltaantunutta ällölirua. Ostin omani sieltä keskon nyt edesmennestä putiikista helsungissä, hehku vai mikä olikaan..? Aika mälsää, jos tuollaisiin isoihin toimijoihin ei voi luottaa että myisivät laadukasta tavaraa :/ mutta nyt uskallan ainakin antaa novexpertille uusia mahdollisuuksia ☺ mutta hyi, olenko lätkinyt naamaani jotain vanhaa pilaantunutta mönjää 😖Onneksi siitä hajosi pipetti n. Puolessa välin pulloa niin heitin loput hyvällä omallatunnolla roskiin...

   Vastaa

   0
  13. Valitettavasti kuulostaa siltä, että ostamasi tuote on ollut pilaantunut.:/ Vaikka valkoista pulloa vielä myytiin ja valmistettiin vuonna 2017, sinun ostamasi pullo on hyvin voinut olla vaikka vuoden 2015 tai 2016 erää. Veikkaisin vuotta 2016, mielestäni Novexpert lanseerattiin Suomessa vuonna 2017 jolloin sinä vuonna Suomeen tulleet tuotteet on todennäköisesti valmistettu edellisenä vuonna. Omega-öljy on siis avatessasi saattanut olla jo kolme vuotta vanha.

   Todella ikävää, että näiden vanhentuneiden valkoisten pullojen ansiosta ties kuinka moni on saanut Novexpertista huonon kuvan... :/ Tässä oli taas kirpaiseva esimerkki siitä, millaisen riskin kauppa ottaa myydessään epäkuranttia tavaraa.

   Vastaa

   0
 8. Hermostuin parisen vuotta sitten alati pahenevaan akneen, ja googletellessa löysin Novexpertin joka oli kai tuolloin alkanut lyödä itseään Suomen markkinoilla läpi ainakin siinä mielessä, että siitä alkoi löytyä blogipostauksia. Trio zinc -linja on vaatimattomasti sanoen pelastanut aikuisen akne-ihoni! Peeling night lotion pitää aknen räjähtämisen kurissa, kun mitään tujumpia lääkekuureja en enää voi syödä. Tästä linjasta minulla on käytössä kaikki tuotteet puhdistuksesta lähtien, nämä ovat aivan erinomaisia myös hinta-laatusuhteeltaan! On erittäin mukavaa että voin rauhallisin mielin luottaa siihen, etten tee ihonhoitotuotteilla hallaa iholleni. Voin lämpimästi suositella sinkkilinjaa kun tuntuu siltä, ettei mikään auta ja kaikki on kokeiltu.
  C-vitamiiniboosteri on tietysti vielä kruununa, mikään tuote ei ole saanut/saa aikaan yhtä huomattavaa glow upia ihon sävyä tasoittaen ja kirkastaen, ja vaikka hinta välillä kirpaisee, tarjoan sen mielihyvin kovia kokeneelle iholleni :)
  Kiitos kattavasta postauksesta, joka tarjosi uusiakin tuotteita jatkoon :)

  Vastaa

  0
  1. Trio zinc -linja on vaatimattomasti sanoen pelastanut aikuisen akne-ihoni!

   Ihan mahtava kuulla..! 🙏🏻

   Todella hyödyllistä, kun jaatte konkreettisia kokemuksianne tuotteista kommenteissa. :) Kiitos siitä..! Kokemusten jakaminen auttaa muita muodostamaan mielipidettä, kun on toistenkin kokemuksia ja fiiliksiä, kuin vain minun. Ja yhtä lailla toki negatiivisetkin kokemukset ovat tervetulleita ja tärkeitä.

   Voin lämpimästi suositella sinkkilinjaa kun tuntuu siltä, ettei mikään auta ja kaikki on kokeiltu.

   😍🙏🏻

   Vastaa

   0
 9. Mulla on juuri oivallinen It's Skin Li Effector -lakritsiseerumi loppumassa, joten kaipa pitää vihdoin ottaa tuo C-vitamiiniseerumi testiin kun näin sopivaan aikaan muistutit asiasta :) Vähän huvittavasti sen saa näin joulun jäljiltä ostettua edullisimmin lahjapakkauksessa puhdistusvaahdon kanssa - mieluiten ostaisin vain tarvitsemani seerumin, mutta hölmöä maksaa siitä enemmän kuin kahden tuotteen lahjapakkauksesta. Raportoin siis varmasti alkuvuodesta, alkaako naama kirkastua!

  Vastaa

  0
  1. Vähän huvittavasti sen saa näin joulun jäljiltä ostettua edullisimmin lahjapakkauksessa puhdistusvaahdon kanssa

   Sen sai tuossa pakkauksessa edullisimmin jo ennenkin joulua..! 😀 Pakkaus on hassusti hinnoiteltu halvemmaksi, kuin mitä seerumi yksin normaalisti maksaa..! 😄 Mutta nyt varmasti joulunjälkeis-alessa vieläkin edullisemmin..!

   Ihanaa, jään odottamaan raporttia..! 😍

   Vastaa

   0
 10. Novexpert on minun luottosarja! Kuiva, atooppinen ja herkkä hipiäni rakastaa tätä sarjaa! Olen kokeillut monia sarjan tuotteita ja vakituiseen käyttöön on jäänyt öljyputsari, maitoputsari, hyaluronihapposeeruumi, öljyboosteri, velvety scrub, repulp mask ja velvety hydro-biotic cream. Ja erityisesti kesäisin käytössä on mg-suihke. Välillä tulee kokeiltua muitakin merkkejä mutta näihin tuotteisiin palaan aina takasin. Novexpert on hypoallerginen, luotettava ja toimiva. Pidän heidän imagostaan, joka ei ole "viherhippihihhuli" luonnonkosmetiikkaa vaan tieteeseen ja ammattitaitoon perustuvaa luonnonkosmetiikkaa.

  Vaikka sarja on jokaisen hehkutuksen arvoinen niin on muutama käyttömukavuuteen vaikuttava miinus mainittava. Joissain tuotteissa on huonot pakkaukset. Maitoputsarista minulla aina hajoaa kansi niin että korkin nuppi katkeaa ja jää siihen reikään kiinni mistä aine tulisi ulos. Öljyputsarin pumppu taas on niin huono, että usein joudun avaamaan koko korkin ja kaatamaan pullosta öljyä kädelle jolloin sitä aina tulee liikaa. Toivottavasti uudistuneissa pakkauksissa pumppu olisi parempi. Syksyllä ostin vielä alesta vanhalla kuosilla olevaa öljyboosteria, joka harmikseni osoittautui maanantaikappaleeksi ja sisälsi alle puolet tuotteesta. Kuittia minulla ei ollut joten asialle ei mitään voinut.

  Odotan innolla Omega linjaan tulevia uusia tuotteita! Näin talvella kaipaisin balmia joten sellaista toivon! Myös vartalonhoitotuotteita olisi mielenkiintoista nähdä. 😊

  Vastaa

  0
  1. Onpa kiva lukea tällaisia kokemuksia :)

   Mitä pakkauksiin tulee, öljyputsarista olen samaa mieltä ja itse asiassa pakkauksesta on tullut vastaavaa palautetta muiltakin asiakkailta. Pumpussa on siis selvästi jokin vika, ja toivon, että vika on saatu eliminoitua uudessa pakkauksessa. En ole vielä käyttänyt uutta pakkausta.

   Vartalotuotteet olisivat tosiaan mielenkiintoinen laajennus, mutta vähän epäilen, että niitä koskaan tullaan Novexpertilla näkemään. Cyrille (perustaja) ja muut tuotekehityksen nörtit taitavat olla liian kiinnostuneita ikääntyneen ihon ja kasvojen hoidosta..! 😄

   Odotan innolla Omega linjaan tulevia uusia tuotteita!

   Uudet tuotteet olivat muuten juuri tänään ilmestyneet Novexpertin saitille, tosin yhä salaisesti blurrattuina..! 😅

   https://novexpert-lab.com/collections/gamme-omegas

   Minäpä tiedän jo mitä ne on mutta en voi vielä kertoa..! :D Ja kiitos meneillään olevan Esse-haasteen, en pääse näitä vielä omalla ihollani kokeilemaan kolmeen viikkoon...!

   Vastaa

   0
 11. Kaivelin jemmojani ja otin just paketistaan sarjan Lip'Up -huulivoiteen, jota en vielä ole kokeillut. Mitä mieltä olet siitä? Sopinee hyvin talven keleihin, kun lupailee mm. vähentää huulien rohtumista.

  Olen kokeillut useita sarjan tuotteita, kuten seerumeita, voiteita ja öljyä. Puhdistusmaito kirvelsi silmiä ja siksi en osta toiste. Kasvovesi ja Repulp Cream olivat oikein sopivia. C-vitamiini seerumi ei tehnyt taikojaan mun iholla, samoin Magnesium-suihke jätti vaisun vaikutelman. Seuraavaksi kiinnostaa kokeilla Pro-Collagen-voidetta.

  Vastaa

  0
  1. Kaivelin jemmojani ja otin just paketistaan sarjan Lip’Up -huulivoiteen, jota en vielä ole kokeillut. Mitä mieltä olet siitä? Sopinee hyvin talven keleihin, kun lupailee mm. vähentää huulien rohtumista.

   Tykkään! Oivallinen hybridituote joka sävyttää ja hoitaa huulia. Omilla huulilla en voi väittää näkeväni täyteläistymisefektiä kovinkaan selvästi, mutta tuote on muilta osin kaikin puolin tosi hyvä! Siinä on myös se kevyesti kihelmöivä tunne, johon olen Carmex- ja Blistex -huulivoiteissa niin koukuttunut :)

   Vastaa

   0
 12. Kiitos Sanni tästä! Oon himoinnut tauon jälkeen C-vitamiiniseerumia mutta en ole suoraan sanottuna raaskinut ostaa. Nyt löysin sen kuitenkin 25 eurolla kuten myös tuon omega-boosterin joten tilasin molemmat! Omega onkin itselleni uusi tuttavuus, arvoin pitkään sen ja hyaluronihapposeerumin välillä.

  Vastaa

  0
  1. Nyt löysin sen kuitenkin 25 eurolla kuten myös tuon omega-boosterin joten tilasin molemmat!

   Jee, kivaa..! 🤗 Jään odottamaan Omega-kokemuksia lähitulevaisuudessa :) Jos se tosiaan tuntuu yksinään liian täyteläiseltä, sekoita kasvoveteen tai geeliin (geeliseerumiin)..! 😍

   Vastaa

   0
 13. Kerroin joskus aikaisemmin, että olin ostanut Novexpertin puhdistusöljyn ja pyysit silloin kertomaan kokemuksia, kun olen avannut sen. No nyt on avattu ja kokeiltu viikon verran ja on oikein hyvä tuote! ☺ Itse asiassa tämä emulgoituu veden kanssa omalla ihollani paremmin kuin Patykan puhdistusöljy. Kunhan vesi on lämmintä. En ole käyttänyt mukana tullutta liinaa. Iho puhdistuu ja jää tosi pehmeäksi.

  Olen muuten viime aikoina kokeillut välillä myös kaksoispuhdistusta ilman vaahtoa. Eli ensin öljypuhdistus ja sen jälkeen puhdistusmaito tai miselligeeli. Ja ilmeisesti toimii noinkin. :)

  Novexpert-kokeilua olen laajentanut Magnesium-sarjan voiteeseen. Siihen rauhoittavaan. Se todellakin rauhoittaa ihoa todella hyvin esim. pakkaspäivän jälkeen ja tuntuu hyvin ravitsevalta, mutta omalla ihollani se ei imeydy kunnolla ja jää tahmaiseksi. Eli käytän sitä vain öisin. Mutta muutoin tosi kiva ja ihoa oikeasti rauhoittava ja hoitava voide.

  Vastaa

  0
  1. No nyt on avattu ja kokeiltu viikon verran ja on oikein hyvä tuote! ☺

   Kiva kuulla :) Minullakin Omega-putsari emulgoituu paremmin kuin Patykan öljyputsari.

   Se todellakin rauhoittaa ihoa todella hyvin esim. pakkaspäivän jälkeen ja tuntuu hyvin ravitsevalta, mutta omalla ihollani se ei imeydy kunnolla ja jää tahmaiseksi.

   Tähänkin minulla on vinkki 😄 Sekoita voiteeseen kämmenellä kasvovettä niin se imeytyy paremmin :) Itse teen parhaillaan niin Essen Nourish Moisturiserin kanssa joka on makuuni vähän liian paksua eikä imeydy riittävän nopeasti. Kasvovesi notkeuttaa koostumuksen ja tekee siitä helpommin levittyvän ja imeytyvän :) Yövoidekäytössä tällä ei toki välttämättä ole merkitystä.

   Vastaa

   0
 14. Hyvä postaus, tuli totaalihurahdus. :D Tein kunnon hintavertailut ja eilen kotiutui hyaluroni-sarjasta boosteri, Repulp-geeli ja -naamio sekä kasvosuihke ja huulivoide. Toisesta paikasta laitoin vielä tilaukseen Omega-boosterin ja Instant lifting-seerumin.Kerkesin kokeilla huulivoiteen, kasvosuihkeen, geelin ja Ha-boosterin, vaikuttivat kaikki hyviltä. :) Mulla kosteusköyhä stressinaama.

  Näin joulun jälkeen löytyi aika paljon aleja ja noita vanhan mallisia pulloja halvemmalla.

  Vastaa

  0
  1. Jee, ihana kuulla..! 🤗 Hyvää uutta vuotta sinulle ja uusille kosmetiikka-vauvoillesi..! :)

   Vastaa

   0
 15. On jotenkin niin surullista, että äitini (jolla iän tuomat muutokset näkyvät ja joiden väheneminen ei varmaankaan haittaisi häntä) ei käytä mitään tällaisia tehokeinoja, mitä kuitenkin on olemassa. Hän laittaa kasvoilleen vain apteekin perusvoidetta (ei siis edes Bellavitaa).

  No, itse olen noudattanut vähän eri linjaa: tänään hyllyyni pääsi Bybin silmänympärysvoide täydentämään muita hoitotuotteita. Ihon hoitamisesta huolimatta koen, että olen nyt rupsahtanut äkisi viime viikkojen aikana. Olen kyllä ollut sairaanakin, joten kasvoilta puuttuu esim. ulkoilun tuoma terve hehku, mikä tekee jo paljon, mutta muutenkin piirteet ovat valahtaneet. Kaikki ihonhoidon ja meikkien tarjoama apu tulee kyllä tarpeeseen, vaikka eivät ne toki ihmeisiin pysty.

  Olisin muuten kysynyt, onko tämä C-vitamiiniseerumi mielestäsi ihan pätevän oloista tavaraa

  https://pureandcare.dk/en/produkt/serum-vitamin-c/

  Ai niin muuten, missäköhän postauksessa kyselin sinulta ihonhoidosta ja kommentoit siihen, ettet ymmärrä kysymystä? Tapahtui joulukuun puolella. Sattuisitko muistamaan?

  Vastaa

  0
  1. Ai niin muuten, missäköhän postauksessa kyselin sinulta ihonhoidosta ja kommentoit siihen, ettet ymmärrä kysymystä? Tapahtui joulukuun puolella. Sattuisitko muistamaan?

   Se oli oliiviöljypostauksessa:

   https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/lauantai-18-12-2021-hulluna-oliivioljyyn/

   Kysyit, miksi Weledan Skin Food Light ei lukitsisi öljyä ihoon: "Haluaisin kysyä tähän tuotteeseen liittyen, miksi tämä ei ole omiaan lukitsemaan öljyä (esim. Mega Boosteria) ihoon ennen Algamariksen aurinkovoiteen laittoa?"

   En ymmärtänyt kysymyksestä mitään..! :D Ensinnäkään öljyjä ei tarvitse "lukita" ihoon, sillä ne ovat itsessään lukitsijoita. Vesikosteus on se, joka vaatii lukitsemista, ja lukon muodostavat öljyt, vahat ja rasvat. Toisekseen en ymmärtänyt sitä, miksi esitit lähtökohtaisesti teesin, ettei Weledan Skin Food Light olisi "omiaan lukitsemaan öljyä"..? Öljy ei ylipäänsä tarvitse lukkoa, mutta mistä oli tuo ajatus, että juuri Skin Food Light ei olisi "omiaan" siihen..?

   Pure and Caren C-vitamiiniseerumista en osa sanoa oikein muuta, kuin että se sisältää harvinaisemman mutta jonkin verran ihan hyviä tutkimustuloksia saaneen C-vitamiiniyhdisteen (etyyliaskorbiinihappo).

   Incidecoder on hyvä tietopankki, ja sieltä löytää monista ainesosista puolueettomat ja tiedepohjaiset arviot:

   https://incidecoder.com/ingredients/ethyl-ascorbic-acid#details

   Etyyliaskorbiinihaposta todetaan:

   "Overall, Ethyl Ascorbic Acid is a very promising but not a fully proven Vitamin C derivative. It's worth a try, especially if you are after Vitamin C's skin-brightening effects." Eli "Yleisesti, EAA on lupaava mutta ei teholtaan täysin todennettu C-vitamiinijohdannainen. Se on kokeilun arvoinen, jos haet C-vitamiinilta ihoa kirkastavia vaikutuksia."

   Vastaa

   0
  1. Moikka! Trio-Zinc -linja on kokonaisuudessaan epäpuhtaan ihon hoitoon :)

   PODista en osaa sanoa, siitä ei ole koskaan ollut puhetta Novexpertin koulutuksissa. Kysyn tästä Novexpertilta ja palaan kun saan vastauksen.

   Vastaa

   0
  2. Sopivatkohan nämä POD/ epäpuhaan iho hoitoon…

   Hei Reeta! Sain nyt vastauksen Novexpertin kouluttajalta :) Novexpertin tuotteet sopivat erinomaisen hyvin POD-iholle, sillä ne sisältävät tulehdusta laskevia ainesosia. Erityisen hyvä sarja POD-iholle on herkän ihon Magnesium-linja, mutta kaikkien Novexpertin linjojen tuotteita voi käyttää sekaisin keskenään ja jos ihollasi on sekä epäpuhtauksia että POD-oireita, voit luoda oman hoitokokonaisuuden yhdistelemällä Trio-Zinc - ja Magnesium-linjan tuotteita.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (47)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)