23.07.2020

Jälkkärin tuoksuista laatuluonnonkosmetiikkaa - esittelyssä Novexpert C-vitamiini-tuotteet

* Sis. mainoslinkkejä

Novexpert - tämä "outo" brändi joka ei ole iskenyt Suomessa suuren yleisön tietoisuuteen.

- Onko se normikosmetiikkaa?
- Varmaankin, ainakin näyttää siltä!
- Vai onko se luonnonkosmetiikkaa..? Siinähän lukee 100% natural..?
- Ei kai, eihän noissa näy mitään sertifikaattiakaan...


Novexpert on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (Ecocert), ja erittäin laadukasta sellaista. Sarja on kotoisin Ranskasta ja sen on kehittänyt joukko ikääntyvän ihon hoitoon erikoistuneita tutkijasetiä ja tohtoreita.

Esittelin Novexpertin kaksi vuotta sitten otsikolla "Piiloon jäänyt vihreä anti-age-sankari", ja sitä se vähän edelleen on, siis piiloon jäänyttä. (Sarjassa on muuten nykyään muitakin kuin anti-age-tuotteita.) Tuosta postauksesta voi halutessaan käydä lukemassa enemmän Novexpertin tarinasta ja sedistä tuotekehityksen takana. Ihan nimekästä, vakuuttavaa porukkaa.

NOVEXPERTIN TÄRKEIMMÄT SPEKSIT sinulle, jota tieteellinen diipadaapa ei niin kiinnosta:

  • Moderni luonnonkosmetiikkasarja
  • Korkeat pitoisuudet oikeasti vaikuttavia, tutkittuja aktiiviainesosia
  • Tuotteet ovat koostumuksiltaan kuin normikosmetiikkaa, hyvä sarja henkilölle joka haluaisi siirtyä luonnollisempaan kosmetiikkaan mutta on ollut aiemmin pettynyt koostumuksiin
  • Jälkiruokamainen tuoksumaailma (tämä varmasti jakaa mielipiteitä, minä kuulun niihin jotka tykkää! Tuoksut ovat makeita mutteivat imeliä)

Tänään esittelen Novexpertin C-vitamiini-sarjan, jonka seerumi on kuulunut suosikkeihini siitä saakka kun sen ensi kerran hyppysiini sain. Olen saanut Novexpertin tuotteet töistä.

Natural Goods Companylla on parhaillaan menossa kuun loppuun jatkuva "lähes kaikki tuotteet -15% kamppis", ja laitoin postauksen hintatietoihin NGC:n normi- sekä alehinnat.

Haluan muuten läpinäkyvyyden nimissä kertoa, että kun kirjoitan Karkkipäivässä töistä saamistani tuotteista, minulla on edelleen vapaus kirjoittaa niistä mitä haluan, oma rehellinen kokemukseni.

Transmerilla on sama rehellisyyteen pohjautuva ajatusmaailma kuin Nordic Health Systemsillä, mitä arvostan suuresti. Valitsen itse mistä oman taloni tuotteista haluan kirjoittaa, eikä sisältöön puututa. Arvelen tämän olevan useimmille blogini vakituisille lukijoille selvää, mutta selvyyden vuoksi halusin tuoda sen vielä esiin. :)

* EXPRESS RADIANT -PUHDISTUSVAAHTO

19,90€ / 150 ml (nyt 16,92€)

❤️ SUOSIKKI ❤️

Ahh, miten ihana puhdistusvaahto..! Olen hulluna kimmoisiin, liukkaasti vaahtoaviin pumppuvaahtoihin (kutsun näitä 'pumppuvaahdoiksi' erona ei-pumpattaviin, veden kanssa vaahtoa muodostaviin vaahtoputsareihin), ja tämä kuuluu sen kategorian aateliin..!

Vaahto on erittäin täyteläistä ja hyvin koossapysyvää, ei hajoa ja lässähdä iholla nesteeksi kuten jotkut vähemmän "kiinteät" pumppuvaahdot tekevät. Putsarissa on Novexpertille tyypillinen makea, jälkkärivanukkaan tai kreemin mieleen tuova tuoksu - C-vitamiinsarjan ollessa kyseessä tuoksu on sitruksisen hedelmäinen.

Express Radiant -putsaria voi käyttää kahdella tapaa; joko normaalisti pyörittelemällä vaahtoa kostealla iholla kunnes meikki ja lika on irronnut, tai jättämällä vaahdon ensin iholle vaikuttamaan 20 sekunnin ajaksi, jolloin glukonolaktoni (PHA-happo) ehtii lempeästi kuoria ihoa, ja sen jälkeen voi pyöritellä meikin ja lian irti ja huuhtoa.

Puhdistusvaahto on sulfaatiton. Se sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisesti samealle ja epäpuhtaalle (koska kuoriva ja kirkastava vaikutus..!)

* BOOSTER À LA VITAMINE C -SEERUMI

49,90€ / 30 ml (nyt 42,42€)

❤️ SUOSIKKI ❤️

Novexpertin stabiili c-vitamiiniseerumi sisältää peräti 25% pitoisuuden c-vitamiinia. Tykkään ihan kaikesta tässä seerumissa; ihanan tuntuisesta koostumuksesta (fluidimainen, tuntuu kosteuttavalta ja jättää ihon pehmeäksi, ei yhtään tahmainen), tuoksusta (hedelmäisen makea), supersuojaavasta pakkauksesta (värjätyn lasipullon sisällä seerumi on vielä vakuumipussin sisällä) sekä uskottavasta teknologiasta ja tietysti korkeasta aktiiviainepitoisuudesta.

Minulla on muitakin C-vitamiiniseerumeita (jotka esittelin tässä postauksessa), mutta muita ei oikein tee mieli käyttääkään koska Novexpert on niin miellyttävän tuntuista.

Intoilin muuten jo kaksi vuotta sitten Novexpertin Ranskan sivun perusteellisesta informaatiosta, ja nyt sivut on päivitetty vieläkin helppolukuisemmiksi ja informaatioltaan selkeämmiksi.

Me numeronisset ja kosmetiikkanörtit ilahdumme, kun jokaisen tuotteen yhteydessä kerrotaan tuotteen koostumus eri faasien pitoisuuksineen - kuinka suuri osa tuotteesta on vettä, kuinka paljon öljyjä, vaikuttavia & hoitavia aineita sekä rakenteeseen vaikuttavia teknisiä ainesosia. Klikkaamalla faasia ('Assets' tarkoittaa ihoa hoitavia aineita) avautuu lista ainesosista, joista "faasi" koostuu.

Yhdellä silmäyksellä pystyy siis näkemään, kuinka suuri osa pullon sisällöstä on ihoa hoitavia aineita ja kuinka suuri osa teknisiä ainesosia. Veden pitoisuus ei muuten kerro suoraan koostumuksen nestemäisyydestä, vaikka näin voisi ajatella - esimerkiksi putsarissa on vähemmän vettä kuin seerumissa, vaikka se on olemukseltaan nestemäisempää. Seerumissa on 53% vettä, mutta siinä on myös geeliyttäviä ainesosia jotka tekevät nesteestä paksumman kuin putsarissa.

* THE EXPERT EXFOLIATOR -KUORINTA

24,95€ / 50 ml (nyt 21,21€)

Tähän tuotteeseen tutustuin jo kaksi vuotta sitten, ja se sai aikaan sekä ihastusta että ihmetystä. Kyseessä on kaksivaikutteinen kuorinta - tyyppi, joka muuten on nykyään hyvin muodikas, eli tuotteessa yhdistyy sekä kemiallinen että mekaaninen kuorinta.

The Expert Exfoliator -tuotteessa kemiallisesta kuorinnasta vastaa PHA-happo (glukonolaktoni), mikä on hieno juttu - kuulun PHA:n faneihin ja ilahdun aina kun näen sitä käytettävän. PHA onkin ilahduttavasti yleistynyt kuluttajatuotteiden puolella viimeisen kolmen vuoden aikana. (PHA omaa AHA-hapon ominaisuuksia ja on tehokas kuorija, mutta on koostumukseltaan paljon AHAa hellävaraisempi ja sopii herkemmällekin iholle.)

Mekaanisesta kuorinnasta vastaavat pehmeät jojobarakeet sekä karkeammat aprikoosinkivirakeet. Jälkimmäinen on se valinta, jota ihmettelen, mutta ehkä tämä on vain mun henkilökohtainen (epä)mieltymysseikka.

Minusta jauhettu aprikoosinkivi ei ole se lempein kuoriva raetyyppi, ja mieluummin olisin nähnyt Novexpertin tasoisessa sarjassa jonkin vähän hienostuneemman pienempipartikkelisen mekaanisen kuorivan aineen, omiin suosikkeihini kuuluu esimerkiksi jauhettu bambu. Aprikoosinkivi sopii minusta paremmin vartalonkuorintatuotteisiin.

Voihan olla, että aprikoosi on valittu puhtaasti visuaalisen elämyksen perusteella; hedelmän kivimuruset näkyvät geelissä ja tukevat kenties osalle kuluttajista kuvaa kunnon "scrubista" ja sitä myöten tehokkaasta tuotteesta.

* RADIANCE LIFTING EYE CONTOUR -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

36,50€ / 15 ml (nyt 31,03€)

C-vitamiinilinjan silmänympärysvoide lupaa välitöntä liftausta silmänympärysiholle. Sillä onkin selvästi ihoa "kiristävä", napakoittava vaikutus. Tämän vaikutuksen saavat aikaan voiteen sisältämät kasvikumit (Acacia Senegal ja Rhizobian) sekä baobab-uute.

'Voide' on itse asiassa väärä sana, koostumus on ohutta, geelimäistä fluidia. Myös tässä tuotteessa on makea, jälkiruokamainen tuoksu - pehmeämpi kuin C-vitamiinisarjan muissa tuotteissa.

Minulla on Lifting Eye Contouriin kahtiajakoinen suhde - samalla tykkään sen selvästi ihon pintaa napakoittavasta vaikutuksesta (sen havaitsee vaikka ei olisi lukenut tuotekuvaustakaan - joskushan luulemme havaitsevamme jotain vain, koska odotamme sitä) mutta samalla tuote ei ole minulle riittävän kosteuttava.

Meikki (kuten peiteaine ja meikkivoide) suositellaan levittämään välittömästi geelin päälle, siis jo ennen kuin geeli on täysin kuivunut, jotta napakoittava "kalvo" ei hankaudu irti meikkiä levittäessä.

Täytyykin muuten kokeilla tätä joskus niin, että laitan alle ensin voidemaisemman, kosteuttavamman silmänympärysvoiteen ja sitten Radiance Liftingiä päälle kun toinen voide on täysin imeytynyt.

Tuote, jolla on potentiaalia piristää silmänympärysaluetta huomattavasti - mutta ei mielestäni sovi kuivalle iholle.

* THE PEELING NIGHT CREAM -YÖVOIDE

39€ / 40 ml (nyt 33,15€)

❤️ SUOSIKKI ❤️

Sokerina pohjalla miedosti kuoriva yövoide. Vaikuttavina aineina ovat PHA-happo sekä maitohappo, ja totta kai mukana on myös C-vitamiinia joka kirkastaa ihoa ja häivyttää juonteita. Kosteuttavaan rykmenttiin kuuluvat mm. glyseroli, aloe vera, hyaluronihappo, sheavoi, jojobaöljy sekä skvalaani.

Tätä "tuhkimovoidetta" suositellaan käytettävän kuukauden tai kahden kuurina ennen tärkeitä juhlia tai vaikka kuvaussessiota. Kuukauden kuurilla tuotetta käytetään joka ilta, kahden kuukauden kuurilla joka toinen ilta. Oletan, että "joka toinen ilta" -suositus koskee erittäin herkkää ihoa. Alle voi laittaa muut tavanomaiset ihonhoitorutiinin tuotteet kuten hoitonesteet ja seerumit - paitsi kuorivaa seerumia en suosittelisi.

Voide on koostumukseltaan ohutta ja geelimäisehköä. Koska en ole paksujen yövoiteiden ystävä, pidän kovasti tämän koostumuksesta. Iho tuntuu aamuisin äärimmäisen pehmeältä ja sileältä, ja kuorivan vaikutuksen, vaikka mieto onkin, kyllä tuntee.

En ole käytänyt tätä (vielä) kuurinomaisesti, mutta taidanpa tehdä niin syksyllä tai talvella ja katsoa, olisiko tällä vielä lisävaikutusta kesän tuomien pigmenttimuutosten haalistumiseen. Minulla on tänä kesänä tullut selvästi enemmän pigmenttilaikkuja kasvoihin korkeista suojakertoimista huolimatta - minulla on pigmenttiläiskiä jopa vatsassa...!

Kuinka monelle teistä Novexpert on jo tuttu merkki?

Minua vähän harmittaa, kun sarjan imago on jotenkin niin pliisu ja tuotteet tylsän näköisiä - laatu on nimittäin huikea ja koostumukset aivan ihania..!

40 comments on “Jälkkärin tuoksuista laatuluonnonkosmetiikkaa - esittelyssä Novexpert C-vitamiini-tuotteet”

  1. Kylläpä kuulostaa ihanilta! Osaatko sanoa onko Express radiant puhdistusvaahdossa öljyjä? Tykkään käyttää juuri tuollaisia pumppuvaahtoja, mutta ripsipidennysten takia en voi käyttää öljyjä sisältäviä tuotteita. Siksi lemppariksi on nyt muodostunut Filorgan puhdistusvaahto.

    Vastaa

    0
    1. Osaatko sanoa onko Express radiant puhdistusvaahdossa öljyjä?

      Täysin öljytön! :) Kokeile ihmeessä!

      Vastaa

      0
  2. No näitähän on melkein pakko hankkia! Satutko tietämään, millaisia suosituksia on PHA:n ja C-vitamiinin käytöstä rosacea-iholle? Tsekkaan toki vielä lääkäriltä, mutta kosmetiikkapuolen suositukset kiinnostavat myös.:)

    Vastaa

    0
    1. Satutko tietämään, millaisia suosituksia on PHA:n ja C-vitamiinin käytöstä rosacea-iholle?

      Nyt on muuten todettava, että en tiedä...! Jouduin kääntymään Googlen puoleen, joten sinulla on todennäköisesti samat tiedot kuin minulla... C-vitamiinin sanotaan olevan rosacea-iholle hyväksi, koska se vahvistaa pintaverisuonia (tällaista c-vitamiinin vaikutusta en ollut kuullutkaan, mutta se tuli esiin monessa keskustelussa ja lähteessä). PHA'stakin löysin hyviä kokemuksia rosacea-ihoisilta. Mutta varmista ihmeessä lääkäriltä..!

      Vastaa

      0
  3. Kiinnostaa tuo c-vitamiiniserum. Käytän jo superhyvää Urangin öljyserumia, mihin väliin tämä vitamiiniserum laitettaisiin vai onkohan kaksi serumia jo liikaa?:)

    Vastaa

    0
    1. Ei ole liikaa! :) Sopivat oikein hyvin yhdessä käytettäväksi, etenkin kun toinen on vesi- ja toinen öljypohjainen. C-vitamiiniseerumi tulisi öljyseerumin alle. :)

      Vastaa

      0
  4. Luin tämän postauksen huolella, vaikka olen niitä jotka eivät ollenkaan innostu tästä sarjasta. Tuoksut ovat mielestäni makeita, mutta tunkkaisia, ja ne eivät jää miellyttävinä kasvoille. Kokeilin kerran sarjan sävyttävää päivävoidetta, tai vastaavaa, ja se tuoksui jotenkin toffeelle.

    Minulla on tuo kaksitehoinen kuorinta, mutta en vaan tykkää siitä. Ihosta tulee kyllä tosi pehmeä ja kirkas, mutta se on vaan jotenkin blaah.. :) On muuten totta, että rakeet voisivat olla pienempiä. Verrattuna esimerkiksi Patykan vastaavaan kaksitehoiseen kuorintaan, jossa on ihana ylellinen tuoksu ja pienet tiheät rakeet, tämä on vain.. tylsä ja edullisen oloinen.

    En myöskään lämmennyt c-vitamiiniseerumille, vaikka yritin antaa sillekin mahdollisuuden. The Ordinaryn Ascorbyl Glucoside Solution 12% c-vitamiiniseerumi on vaan niin hyvä ja täysin imeytyvä mun iholla.

    Novexpertin purkkien ulkonäkö tuo mieleeni erään 90-luvun (voi hyvin olla että sarja elää ja voi hyvin edelleen) markettisarjan, mutta en nyt saa sen nimeä mieleeni.

    Tuo kuoriva yövoide kuulostaa ihanalta, mutta aion nyt malttaa mieleni ja olla ostamatta. :)

    Vastaa

    0
    1. Kokeilin kerran sarjan sävyttävää päivävoidetta, tai vastaavaa, ja se tuoksui jotenkin toffeelle.

      Jep, minustakin sen tuoksu muistuttaa toffeeta :)

      Yllätyin alussa sarjan karamellimaisista tuoksuista, kun Novexpert kuitenkin haluaa profiloitua kosmeseuttiseksi ja "tieteelliseksi" sarjaksi. Tuoksumaailma on jokseenkin ristiriidassa tämän imagon kanssa, mutta minua se ei henkilökohtaisesti vaivaa, sillä tykkään tuoksuista ja olen huomannut tuoksujen muodostavan vahvan tekijän siinä, miksi pidän Novexpert-tuotteita niin puoleensavetävinä.

      Onpa tylsää, että tuoksut välittyvät sinulle tunkkaisina. Mutta eihän näille yksilöllisille aistimuksille mitään "voi", sama tuoksu voi olla yhdelle ihastus ja toiselle vastenmielisyys. Toinen lukija kertoi minulle juuri, että hänen nenäänsä minun rakastamani Cattier-kasvoveden tuoksu on niin kamala, että hän ei välttämättä pysty käyttämään koko tuotetta tuoksun takia..! :D

      Verrattuna esimerkiksi Patykan vastaavaan kaksitehoiseen kuorintaan, jossa on ihana ylellinen tuoksu ja pienet tiheät rakeet, tämä on vain.. tylsä ja edullisen oloinen.

      Jep, Patykan duo-kuorinta on koostumukseltaan minustakin parempi, se on aivan ihana..! En ihan ymmärrä miksi mikään taho päätyy valitsemaan kasvoille karkea- ja suurirakeisen raetyypin, mutta, nohh... Kuten pohdin, ehkä Novexpertissä on aprikoosinkivijauheella haettu visuaalista vaikutusta. Moni muu yleisesti käytetty mekaaninen raetyyppi on vaaleaa ja näkymätöntä, eikä luo vastaavaa visuaalista efektiä.

      Muuten, kun luin Novexpertin kuorinnan incin uudelleen, tajusin, että siellähän on jojoba- ja aprikoosinkivirakeen ohella käytetty myös bambujauhetta ja vielä jauhettua laavakiveä. Sitä suuremmin ihmettelen raekoostumusta. Mukana on peräti neljää raetyyppiä, ja silti rakeiden tiheys on jätetty hyvin väljäksi. Vaikea ymmärtää neljän eri raetyypin funkiota, kun selvästi mekaanisen kuorinnan osuus on haluttu jättää kemiallista miedommaksi. Jos minua olisi konsultoitu (hehheh 😁), olisin sanonut Novexpert-tiimille että laittakaa nyt ihmeessä pelkkää erittäin hienojakoista bambua.

      Vastaa

      0
    2. Novexpertin tuoksumaailma ei ole mielestäni niinkään kauhea tai pahan tuoksuinen, vaan ennemminkin vaan tunkkainen makeuden lisäksi.

      On totta, että tuoksut ovat todella subjektiivisesti koettavia. Ja siksi onkin hyvä, että vaihtoehtoja on paljon. :) Olen muuten itsekin törmännyt siihen, että Cattierin tuotteet jakavat mielipiteitä. Itse en ole vielä törmännyt heillä ikävän tuoksuiseen tuotteeseen, mutta monia tuotteita (käsivoiteet mukaan lukien) on netissä moitittu pahan hajuisiksi. Itse tykkään Cattierin tuoksuista. Eli hyvä, että on vaihtoehtoja! :D

      Toinen asia on muuten kosmetiikan sävyt. Oletko itse pohtinut niitä? En siis tarkoita sävyttäviä tuotteita vaan Ihan kosteusvoiteen omaa sävyä. Olen huomannut, että jostain syystä pidän vaaleanpunaisista tai siihen taittavista voiteista (valkoisten lisäksi) enemmän kuin keltaiseen taittavista. :D Patykan kaksitehoinen kuorinta on muuten vaaleanpunaista. Ihan hullulta varmaan kuulostaa tuo väriasia. Synteettisen kosmetiikan vihertävät tai siniseen taittavat voiteet olivat minusta aikoinaan ikäviä. Ostin kesän alussa alesta Cattierin rauhoittavan yövoiteen (on muuten hyvä!), joka on persikanroosan sävyinen ja miedon tuoksuinen. Tykkään siitä tosi paljon. Jälkikäteen mietin, johtuuko osa siitä voiteen sävystä.. :) Osaatko sanoa ovatko voiteiden sävyvalinnat kuinka tietoisia?

      Vastaa

      0
    3. Toinen asia on muuten kosmetiikan sävyt. Oletko itse pohtinut niitä? En siis tarkoita sävyttäviä tuotteita vaan Ihan kosteusvoiteen omaa sävyä.

      Olen miettinyt :) Kyllä sävyjutut ovat usein harkittuja juttuja ja niillä haetaan tukea tuotteen viestiin. :) Vaaleanpunainen sävy yhdistyy kuluttajan mielessä hellävaraisuuteen ja hoitavuuteen, ja sitä käytetään paljon herkän ja kuivan ihon tuotteissa, sekä ikääntyneen ihon. Joissain tapauksissa, kuten vaaleanpunaista savea sisältävissä tuotteissa, saven mineraalit tuovat voiteeseen sen vaaleanpunertavan sävyn luonnostaan.

      Vaaleanpunaisessa on jotain "luksusta" verrattuna muihin sävyihin. Ikääntyneen ihon voiteissa sitä on viime vuosina käytetty myös konkreettisesti heleyttävänä ainesosana - voiteissa on vaaleanpunertavia pigmenttejä joilla luvataan tuoda iholle ruusuista hehkua :) Oletko nähnyt näitä voiteita? Ainakin L'Orealin brändeillä on ollut näitä. Myönnän, että ovat kyllä houkuttavan näköisiä verrattuna vaaleisiin voiteisiin :)

      Ulkopakkauksissa ja visuaalisessa viestinnässä vaaleanpunainen on perinteisesti kuivan ihon sävy, vihreä rasvoittuvan ja sekaihon ja sininen normaalin ihon.

      Kieltämättä sinertävät voiteet ovat vähän outoja... niillä haetaan tietysti raikkauden fiilistä, mutta ei vetoa ainakaan meikäläiseen. Kellertäviäkin kasvovoiteita näkee joskus... sekin on vähän hassu sävyvalinta.

      Vastaa

      0
    4. Nyt kun mainitsit, niin olen nähnyt niitä L'Orealin mainoksia, joissa on Jane Fonda. Niissä on mainostettu ikääntyvän ihon voidetta, jossa on vaaleanpunainen sävy, joka antaa hehkua. :)
      En tiennytkään, että vaaleanpunainen väri valikoidaan noin tietoisesti. Mielenkiintoista.

      Ja näissä Cattierin herkän ihon voiteissa on vaaleanpunaista savea. Samoin muuten Mossan rauhoittava kosteusvoide on vaaleanpunaista. Tuo Mossan voide on muuten sellainen, että se tuoksuu omaan nenääni makealle, mutta ei tunkkaiselle.

      Vastaa

      0
  5. 2 putelia seerumia on mennyt (toinen puolella hinnalla ostettu ja toinen saatu), ihan normihinnalla en taivu ostamaan, vaikka laatua onkin ;) Kuorintaa olen käyttänyt yhden tuubillisen (saatu sekin...) ja tykkäsin kyllä. Rakeet ovat erittäin epähienostuneet, mutta kun ei kovasti hankaa niin tuote on erittäin herkku :)

    Vastaa

    0
    1. Rakeet ovat erittäin epähienostuneet, mutta kun ei kovasti hankaa niin tuote on erittäin herkku :)

      Jep! 🙂 Minäkin vältän kovaa hankaamista tämän kanssa.

      Vastaa

      0
  6. Mulla on ollut tuo yökuorinta jonkin aikaa ja se on ihana!!! Aamulla iho on älyttömän pehmeä ja tasaisen tuntuinen. Iho on 50-vuotias . Kuurina en ole kokeillut, pari kertaa viikossa vain. Nyt aurinkoaikana olen pitänyt taukoa. Tämä ja Dermosilin retinoliyövoide on mun suosikkeja ja nyt tuo seerumi minua alkoi houkuttaa kovasti.

    Vastaa

    0
    1. Olipa kiva kuulla samansuuntainen kokemus yövoiteesta..! Se on kyllä ihana tuote!

      Vastaa

      0
  7. Minulla on vuosia ollut toisessa poskessa maksaläiskä vaikka käytän ympäri vuoden vähintään 40 sk kasvoilla. Tänä keväänä aloitin Novexpertin C-vitamiiniseerumin ja lisäksi Trio-zink sarjan peeling night lotionin käytön. Aika nopeasti maksaläiskä alkoi vaalentua eikä se ole tullut esiin koko kesänä. En tiedä kumpi tuote vaikutti vai molemmat yhdessä mutta olen vakuuttunut tästä merkistä. Muutenkin ihoni on hyvin herkkä uusille tuotteille mutta näistä ei ole tullut mitään ongelmia.

    Vastaa

    0
    1. Oi, mahtava kuulla näin positiivinen kokemus! Huraa..! 🤗 Kyllä vain kosmetiikallakin voi saada näkyviä tuloksia 🙂

      Nuo tuotteet varmasti tukevat toisiaan, mutta veikkaan, että C-vitamiiniseerumi on tärkeämmässä roolissa koska C-vitamiini nimenomaan tunnetaan ihon pigmenttiläskiä kirkastavasta vaikutuksestaan. Totta kai kemiallinen kuorintakin kirkastaa, joten yhteiskäytössä tällainen kombo on aivan loistava pigmenttimuutosten häivytyksessä...!

      (...josta tulikin mieleen, että minähän voisin kokeilla C-vitamiinia mun vatsan pigmenttiläiskiin..! Projekti..!! 😀)

      Vastaa

      0
    2. Harmi kun en ottanut ennen kuvaa maksaläiskästä :) Nyt tilasin kuorivan yövoiteen, uskon että toimii myös hyvin :)

      Vastaa

      0
    3. 👍☺️

      Huomasithan Jolien alen..? Novexpert -20% tänään. Tai ehkä tilasit yövoiteen NGC:n alesta..? (Onneksi näitä aleja on usein..! <3)

      Vastaa

      0
    4. Olipa hyvä tieto tuo vaalentuminen juurikin tämän postauksen yhteydessä! Nimim. toisessa poskessa kaksi maksaläiskää ja herkähkö iho.

      Vastaa

      0
  8. Tilasin joskus talvella jostain halvennuksella tuon c-vitamiiniseerumin. En tiedä tuliko mulle joku maanantaikappale, mutta pumppupullo oli kyllä huono. Suutin räki tuotetta ja se jäin jotenkin jumiin, joten sitä sai olla nyppimässä koko ajan ylös. Ärsytti ja olin onnellinen, kun se loppui. Tuote itsessään ei tuntunut iholla oikein miltään, mutta samalla se sai kyllä kiinnostumaan c-vitamiinituotteista. Toisaalta asiaan saattaa myös vaikuttaa tämä ikä, ei enää +40, vaan -50.

    Kirjoituksesi perusteella ostin taannoin Kicksin c-vitamiini sleep maskin ja se on ollut kyllä miellyttävämpi ihotuntumaltaan ja käyttökokemuksena. Harmillisesti se ei tosin ole luonnonkosmetiikkaa. Saatan kyllä antaa tuolle oranssille putelille vielä toisen mahdollisuuden.

    Vastaa

    0
    1. En tiedä tuliko mulle joku maanantaikappale, mutta pumppupullo oli kyllä huono. Suutin räki tuotetta ja se jäin jotenkin jumiin, joten sitä sai olla nyppimässä koko ajan ylös.

      Voi eihh..! Kuulostaa kyllä siltä, että sinulle on sattunut huono pullo. :( Minulla on nyt toinen pullo menossa ja kummassakin suutin on toiminut ongelmitta; suutinta voi painaa hallitusti joko osittain tai "loppuun saakka" ja se annostelee nätisti ja kontrolloidusti pisaran seerumia. Mullakin menee hermo huonosti toimiviin pumppuihin, niistäkin on valitettavan paljon kokemusta. Usko pois, jos jokin pumppu ei toimi minulla niin tuon sen kyllä omassa arviossani esiin - en voi sietää "räkiviä", seinään ampuvia tai muuten vain oikuttelevia pumppuja jotka pahimmillaan haaskaavat arvokasta tuotetta sylkemällä sitä väkisin liikaa ulos. :D

      Kiva kuulla, että Kicksin C-vitamiini-tuote kuitenkin toi miellyttävän kokemuksen. :)

      Jos vielä annat Novexpertin seerumille mahdollisuuden, toivon, että tällä kertaa saat toimivan pullon..!

      Vastaa

      0
    2. Siis mullakin on samansuuntainen kokemus seerumin pullosta, oli jotenkin halvan tuntuinen ja toimi miten sattui. Seerumista sinällään tykkäsin (tuoksu ihan paras!), ja jopa huonosta pullosta huolimatta voisin ostaa sitä uudelleen. Kunhan olisi tarpeeksi hyvässä alessa. :D (Tää on muuten paha, kun löytää kivoja tuotteita alessa, niin en vaan pysty ostamaan uutta yksilöä normihinnalla, vaikka en yhtään pidä itseäni nuukana. C-vitamiiniseerumin ostin muistaakseni melkein puoleen hintaan. Kosmetologini myi mulle myös taannoin ihanan, 90 euron yövoiteen -50% alella, ja nyt mietin että mitäs hittoa teen kun voide alkaa loppua. Ehkä vain pääsen yli typerästä pakkomielteestäni. :D)

      Vastaa

      0
    3. Siis mullakin on samansuuntainen kokemus seerumin pullosta, oli jotenkin halvan tuntuinen ja toimi miten sattui.

      No voi kääk...! Onpas kurjaa..! :( Miten mulla onkin sitten käynyt niin hyvä tuuri pullojen suhteen... Täytyy välittää tämä palaute Novexpertille.

      (Tää on muuten paha, kun löytää kivoja tuotteita alessa, niin en vaan pysty ostamaan uutta yksilöä normihinnalla, vaikka en yhtään pidä itseäni nuukana.

      Mä saan tästä ihan täysin kiinni - ostan itsekin kaikki kalliimmat (lue: 50€ ja siitä ylöspäin) olevat tuotteet alennuksesta - ja mielellään tietysti halvemmatkin jos sopiva tilaisuus sattuu...! :D Mulla ei ole ikinä niin kiire ettenkö malttaisi odottaa, että jokin arvokkaampi hankinta on mahdollista tehdä alennuksella. Hyödynnän mm. Sokoksen asiakasomistajapäiviä tähän tarkoitukseen, tiedän että niitä tulee monta kertaa vuodessa ja ajoitan arvokkaammat hankinnat aina niihin päiviin. Viimeksi ostin asiakasomistaja-alennuksella Darphinin SK50-voiteen (se Cliniquen DSD:n kaksonen). :)

      Myös luonnonkosmetiikan puolella on käytännössä mahdollista hankkia lähestulkoon kaikkien merkkien tuotteet alehinnalla, joitain poikkeuksia kuten Esse ja Less Is More lukuunottamatta (tietyt brändit eivät salli tuotteitaan myytävän tarjoushinnoin). Koko valikoiman kattavia alekamppiksia on nykyään säännöllisesti ympäri vuoden kaikilla vähänkään suuremmilla luonnonkosmetiikan verkkokaupoilla, eli kun malttaa ajoittaa ostoksensa niihin (ja ostaa sitten vaikka kerralla enemmän ettei lopu kesken ennen seuraavaa alea), ei tarvitse koskaan maksaa täyttä hintaa 👍 :)

      Vastaa

      0
  9. Ihanaa että nostit taas Novexpertin esille. Se on minulle melko uusi tuttavuus. Olen käyttänyt muutaman kuukauden kyseisen sarjan C-vitamiini seerumia ja olen myös ihastunut siihen, sitä löytyy aina itseltäni kotoa. Haluaisin kokeilla myös tuota puhdistusvaahtoa, saakohan sillä hyvin meikin irtoamaan kuontalosta? Yleensä käytän kyllä ensin puhdistusöljyä ja sitten vasta jotakin puhdistusvaahtoa, sillä konstilla saa kyllä ainakin meikin irtoamaan.

    Vastaa

    0
    1. Haluaisin kokeilla myös tuota puhdistusvaahtoa, saakohan sillä hyvin meikin irtoamaan kuontalosta? Yleensä käytän kyllä ensin puhdistusöljyä ja sitten vasta jotakin puhdistusvaahtoa, sillä konstilla saa kyllä ainakin meikin irtoamaan.

      Mä käytän nyt kesällä meikkipohjana vain mineraalipuuteria tai sävytetty kasvoaurinkovoide + mineraalipuuterikomboa, ja olen saanut kaiken irtoamaan helposti Novexpertin vaahdolla. Toki jos käyttää vahvan peiton meikkivoidetta, niin suosittelen aina puhdistusöljy + vaahto -komboa. Toisaalta - fysikaalisen suojakertoimen aurinkovoide vaatii myös usein öljypuhdistuksen, mutta kyllä mä olen kokenut että Novexpertin vaahto liuottaa luonnonkosmetiikan aurinkovoiteenkin. Ainakaan iholle ei jää mitään "leftover"-tuntumaa (mineraalifiltterin kyllä tuntee iholla jos kaikkea ei saa puhdistuksella irti) eikä kasvovesivanulappuunkaan jää likaa.

      Luulen, että Novexpert-putsarin sisältämä kuoriva glukonolaktoni myös osaltaan auttaa irrottamaan mitä tahansa "möhnää" ihon pinnasta :)

      Vastaa

      0
  10. Kiva lukea näistä tuotteista. Minulla on tällä hetkellä käytössä Urangin vaahtoava putsari, josta innostuin luettuani siitä blogissasi, kiitos suosituksesta! :) Nyt jäi Novexpertin putsari kiinnostamaan, kun Urang alkaa olla lopuillaan...Onko jompi kumpi näistä sinun mielestäsi ollut parempi tai miten vertaisit näitä kahta?

    Myös tuo seerumi kuulostaa kiinnostavalta. Minulla on käytössä tällä hetkellä Kora Organicsin C-vitamiiniseruumi. Oliko niin, että sinulla ei ollut kokemusta tuosta Koran seerumista?

    Vastaa

    0
    1. Urangin ja Novexpertin vaahtoputsarit on kutakuinkin yhtä kermaisia ja liukkaita, mutta Novexpert vetää mun mielestä pidemmän korren ihanalla sitruksen makealla tuoksullaan ja kuorivalla vaikutuksellaan..! Lisäksi se on melkein puolet halvempi kuin Urang..! 😍 (Ei huono asia..!)

      Koran C-vitamiinseerumista mulla ei ole kokemusta. Voisi kyllä senkin hankkia testiin, tykkään selvästi enemmän näistä vesipohjaisista C-vitamiinituotteista kuin vedettömistä - olkoonkin, että vedettömiä koostumuksia pidetään lähtökohtaisesti tehokkaampina. Kyllä mun iholla kuitenkin lopulta kosmeettinen miellyttävyys voittaa..! (Kunhan aktiiviaineella on mahdollisuus vaikuttaa ko. formulassa!)

      Vastaa

      0
    2. Hyvä pointti tuo hinta, melkoinen ero!

      Olisi tosi hauska kuulla mielipiteesi tuosta Kora seerumista. :)

      Vastaa

      0
  11. Kalispera Sanni!
    Terveisiä Ateenan kentältä, saavuin tänne tänään, mutta matka jatkuu kohti Kretaa ja uutta kotia Agios Nikolaoksessa. Olen ensimmäistä kertaa Kreikassa sitten vaippaiän ja toivon että Kreikka avautuu minulle yhtä maagisena kuin sinulle.
    Toivottavasti sinäkin pääset syksyllä matkaan. Äkäkä huoli kommenteista ettei pitäisi matkustaa. Kreikan kaipuu on monilla suuri sillä tänäinenkin lento Ateenaan oli täynnä!
    Ei liittynyt taas mitenkään postaukseen mutta halusin lähettää iloiset terveiset Kreikan lämmöstä :)

    Vastaa

    0
    1. Kiitos Reina...! ❤️ Et tiedäkään miten tämä kommentti ilahdutti..! 🤗 Toivotan sinulle ihanaa aikaa Kreetalla - ihanko olet menossa asumaan Agios Nikolaokseen...?

      Vastaa

      0
    2. Agios Nikolaos on suloisen nostalginen paikka sielultaan. Siinä on jotain merkillistä menneen maailman henkeä, jota ei muualla Kreetalla tai Kreikassa tunne. Ehkä osansa on sillä, että sen massaturismin kulta-aika oli vuosikymmeniä sitten. Ihana paikka kertakaikkiaan! 💘

      Vastaa

      0
    3. Hei, ihan olin unohtanut tulla katsomaan vastauksen. Kyllä muutin asumaan Agios Nikolaokseen ja näillä näkymin olen täällä lokakuun puoliväliin asti. Ensimmäinen aamu uudessa kodissa oli jotain niin henkeäsalpaavaa kun asunnon molemmilta parvekkeilta aukesi merinäköala. Ei yhtään enää harmittanut kello kahdelta yöllä matkalaukkujen raahaaminen hissittömän talon viidenteen kerrokseen. Näköala saa minut edelleen päivittäin hymyilemään. Lisäksi työpaikkani on myös merenrannalla ja työpöytäni on aivan kokoseinän ikkunan vieressä joten merta saa ihailla koko päivän ❤️
      Täällä Kreetalla myös huomaa turistien kadonneen ja moni hotelli ja ravintola onkin suljettu. Nyt uuden pulman toi valtion uudet rajoitukset joiden mukaan kaikkien ravintoloiden tulee sulkea viimeistään keskiyöllä.
      Uusi ystäväni joka työskentelee kahvilassa/baarissa kertoi että hänen varasuunnitelmansa on muuttaa maalle isoäitinsä asuntoon ja ostaa lampaita ja yrittää elättää itsensä sillä.
      Kreikan valtio tuntuu toimivan hyvin ripeästi koronatilanteen muutuessa ja uusia sääntöjä saattaa tulla parin päivän välein. Poliisit myös valvoo ahkerasti esim. Maskipakon noidattamista ja 150€ sakkojen pelko saa ihmiset noudattamaan rajoituksia.
      Vaikka ensimmäinen Kreikka kokemukseni on normaalista poikkeava olen silti onnellinen täällä ollessani.

      Vastaa

      0
    4. Kyllä muutin asumaan Agios Nikolaokseen ja näillä näkymin olen täällä lokakuun puoliväliin asti. Ensimmäinen aamu uudessa kodissa oli jotain niin henkeäsalpaavaa kun asunnon molemmilta parvekkeilta aukesi merinäköala. Ei yhtään enää harmittanut kello kahdelta yöllä matkalaukkujen raahaaminen hissittömän talon viidenteen kerrokseen. Näköala saa minut edelleen päivittäin hymyilemään. Lisäksi työpaikkani on myös merenrannalla ja työpöytäni on aivan kokoseinän ikkunan vieressä joten merta saa ihailla koko päivän ❤️

      Ohhh, kuulostaa aivan ihanalta..! Voin vain kuvitella miten autuaaksi tuollainen ympäristö tekee... <3 Voi, Kreikka... on niin ikävä..!

      Itse jouduin nyt hyväksymään "tappioni" ja luopumaan Kreikasta tältä syksyltä. Ei tässä tilanteessa vain tunnu hyvältä matkustaa, ja haluan päästä nauttimaan Kreikasta ilman maskeja ja varotoimenpiteitä. Pettymys on suuri, mutta en vain usko että pystyisin kunnolla rentoutumaan ja nauttimaan matkalla.

      Toivotan sinulle ihanaa syksyä sinne Agios Nikolaokseen..! Siellä on arki varmasti helpompaa koronankin keskellä kuin manner-Kreikassa. Nauti..! ❤️

      Vastaa

      0
  12. Olen ihastunut luonnonkosmetiikan Novexpertin C-vitamiinibuusteriin. Mutta olen miettinyt juuri c-vitamiinin säilyvyyttä sekä sen hapettumista. Novexpertin seerumihan on jo valmiiksi värjätty keltaiseksi, hapettuessa väritön muuttuu juuri keltaiseksi, ja tässä tuotteessa sitä on juuri vaikea arvioida värin vuoksi, vähän arveluttavaa kun kuitenkin kyseessä luonnonkosmetiikka. Joka tapauksessa olen tästä seerumista tykännyt kuitenkin kolmen pullon verran. 

    Vastaa

    0
    1. Minäkin pohdin tuota keltaista sävyä, kun esittelin seerumin ensimmäisen kerran, ja pidin sävyvalintaa vähän kyseenalaisena juuri sitä näkökulmasta, että se tekee kuluttajalle vaikeaksi arvioida onko tuote hapettunut.

      Myöhemmin olen päätynyt pitämään Novexpertin sävyvalintaa esteettisenä elämysjuttuna (samaan tapaan kuin vaikka nuo aprikoosinkivimurut kuorinnassa); keltainen väri liitetään c-vitamiiniin, ja värivalinnalla halutaan vahvistaa kuluttajan fiilistä c-vitamiinia pursuavasta vitamiinituotteesta. Lisäksi keltainen väri on tietysti pirteämpi kuin läpinäkyvä, jollainen seerumifluidi olisi ilman lisättyä väriä.

      Koska pakkaustekniikalla on muuten pyritty varmistamaan tuotteen säilyminen ensiluokkaisesti (en ole minkään muun merkin C-vitamiiniseerumissa kohdannut yhtä hyvää, hapettumista ja valon vaikutusta estävää pakkaustekniikkaa), tuntuu epätodennäköiseltä, että yritys olisi päätynyt kikkailemaan värillä estääkseen kuluttajaa havaitsemasta hapettumista.

      No,

      Vastaa

      0
  13. Minulla on tuo Novaexpertin peeling night cream, aivan ihana tuote! Kiinnostuin tuosta c-vitamiini seerumista..jäin vaan miettimään, että voiko niitä käyttää yhtäaikaa? Ensin siis seerumi ja sitten kuoriva yövoide?

    Vastaa

    0
  14. Novexpert on tuttu merkki. Kokeilin joskus tuota kuorintaa ja hankasin liian rajusti, tuli punainen ja kuiva läikkä ohimoon... Repulp-naamio ei tehnyt oikein mitään huomattavaa vaikutusta. Pidän mielessä tuon C-vitamiinivoiteen, voisin kokeilla sitä vielä.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (86)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat