20.10.2019

Uusi sarja GRN - Shades Of Nature + ARVONTA <3

Tänään esittelyssä upouusi luonnonkosmetiikan sarja, saksalainen GRN sekä arvonnassa mun lempituotteet GRN:n Essential-sarjasta! :)

GRN on Euroopan luonnonkosmetiikkamarkkinoiden ihan uusimpia tulokkaita; sarja on lanseerattu tänä kesänä. Sarjalla on Cosmos Organic -sertifikaatti ja tuotteet ovat vegaanisia aina kuin mahdollista.

Hintaluokaltaan sarja on keskihintainen.

Valikoimaan kuuluu kolme ihon- ja hiustenhoitosarjaa, miesten sarja, hammastahnoja ja värikosmetiikkasarja.

Essential Elements -sarja on peruskosteuttava hoitosarja normaalille ja sekaiholle sekä hennoille ja kuiville hiuksille.

Rich Elements on hoitosarja vaativalle, kuivalle ja ikääntyneelle iholle sekä kuiville ja käsitellyille hiuksille.

Pure Elements on hoitosarja herkälle, kuivalle ja herkästi ärtyvälle iholle ja herkälle, hilseilevälle tai rasvoittuvalle hispohjalle.

GRN:n värikosmetiikkasarjassa korkean laadun lisäksi ihastuttavat ympäristöystävälliset pahvipakkaukset <3

Suosikkeihini kuuluvat All In One Mascara, huulipunat ja upeat luomiväripaletit.

GRN:n meikkipohja on puikkomainen, sillä nestemäinen muoto vaatisi vähemmän ympäristöystävällisen pakkauksen. Stick-meikkivoide on pakattu täysin maatuvaan pahvipakkaukseen.

Voimakkaasti hohtava, kultainen Highlighting Poweder on sarjan tähtituotteita. Jos pidät kunnon hohdosta, tsekkaa tämä! 😍

Myös aurinkopuuteri on tosi hyvän sävyinen, oikein neutraali kaakaonruskea joka ei taita punaiseen tai keltaiseenkaan, eikä kimalla.

Morning Dew

Luomiväripaletit ovat parasta laatua mitä meidän sarjoissamme on, uskallan sanoa. Tai no, on ehkä korrektia sanoa että tämä on minun mielipiteeni :D ^_^

Paletteja on vain kaksi, eikä yksittäisiä nappeja lainkaan.

Paletti Morning Dew on viileäsävyinen.

Sunset

Sunset-paletti taas hehkuu syvän lämpimiä värejä.

Kummankin paletin värimaailma sopii minusta täydellisesti syksyyn <3

Kummanko sinä ottaisit..? :)

Ihonhoitolinjoista olen ehtinyt tutustumaan kunnolla vasta Essential Elementsiin, ja sieltä lempparikseni porhalsi välittömästi pehmeän kermainen, liukkaasti vaahtoava Cleansing Foam. Vaahdon ystävä arvostaa!

Fluidi-maitomainen silmämeikinpoistoaine vakuutti sekin, se ei kirvele herkissä silmissäni ja tuntuu muutenkin miellyttävältä. Poistaa meikin erittäin hyvin.

Sarjan kosteusvoide on myös suosikki, siinä on kevyt, nopeasti imeytyvä ja "sileästi" levittyvä koostumus. (Sekaiholle sarjasta löytyy fluidimaisempi voide, nimellä "geeli".) Kurkku-uutetta sisältävä kasvovesi on myös ihana - alkoholiton kasvovesi raikastaa ja kosteuttaa, ja 75 ml suihkepullo sopii loistavasti mukaan vaikka lennolle!

Saan arpoa Karkkipäivän lukijoille paketin lempituotteitani.

Pakettiin kuuluvat:

  • Puhdistusvaahto 150 ml
  • Silmämeikinpoistoaine 125 ml
  • Kasvovesi 75 ml
  • Kasvovoide normaalille iholle 50 ml

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin postauksen kommenttilaatikkoon :)

ARVONTA SUORITETTU, onni suosi nimimerkkiä Salena. Voittajaan on otettu yhteyttä.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

  • Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi
  • Arvontaan voi osallistua 20.10.-25.10.2019
  • Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin postaukseen. Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
  • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
  • Voittaja arvotaan 26.10.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
  • Osallistuneiden kesken arvotaan yksi paketti GRN-tuotteita, arvo 52,60€
  • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.com
  • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
  • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä

211 comments on “Uusi sarja GRN - Shades Of Nature + ARVONTA <3”

  1. Uuh aah, miten ihanalta kuulostaa tuo vaahtoputsari!! Kiva olla mukana arvonnassa! Ja pitää ehkä joka tapauksessa kotiuttaa tuo sunset-paletti.. :)

    Vastaa

    0
  2. Mukavaa syyspäivää Sannille.
    Mukana arvonnassa, noita tuotteita kokeilisin mielelläni.

    Vastaa

    0
  3. Oi, mitä ihania kosmetiikkakarkkeja taas <3 Mukaan kivaan arvontaan ehdottomasti :)

    Vastaa

    0
  4. Minulla on moni ihonhoitotuote juuri loppumassa, joten olisi kiva päästä kokeilemaan näitä uutuuksia :)

    Vastaa

    0
  5. Kuulostaapa kivalta, osallistun! Hauska muuten tuo logo, tahdon väkisin nähdä tuon lehden norjalaisena Ø -kirjaimena ja lausun sen päässäni siten "grön". :D

    Vastaa

    0
    1. Alun perin sarjan nimen pitikin olla "Grön", mutta ilmeisesti nimi olikin jo rekisteröity (tai jotain vastaavaa), ja ö pudotettiin pois nimen kirjoitusasusta. Moni edelleen ääntää nimen kyllä Grön... ^_^

      Vastaa

      0
  6. Mukana ehdottomasti! Tätä sarjaa olen kuolannut ja palava halu olisi päästä testaamaan. Vaikuttaa super kiinnostavalta ja laadukkaan oloiselta sarjalta 😊

    Vastaa

    0
  7. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta tuo uusi luonnonkosmetiikkasarja. Kiva, kun näitä nykyään tehdään, ennen hän näitä ei ollut tai ainakaan niistä ei puhuttu kovin paljon.

    Vastaa

    0
  8. Mukana♥️ Olis kiva päästä testaamaan. Muutenkin suosin luonnon kosmetiikkaa.

    Vastaa

    0
  9. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan nämä tuotteet, joten mukana arvonnassa.

    Vastaa

    0
  10. Voi joo, mielelläni näitä kyllä kokeilisin. Eilen messuilla näitä hypistelin, mutta jäi vielä hankkimatta :)

    Vastaa

    0
  11. Mukana! Näin sinut I love me:ssä, mutta siellä oli sen verran porukkaa, etten tullut moikkaamaan. :)

    Vastaa

    0
  12. Mielenkiintoiselta vaikuttaa tämä tuotesarja, olisi kiva päästä testaamaan :)

    Vastaa

    0
  13. Näyttääpä yllättävän vaaleilta swatcheissa nuo luomivärisävyt rosy clouds ja golden hour verrattuna paletteihin.

    Mihin muuten GRN:n poskipunat katosivat nhs:n nettisivuilta? Kävin aiemmin ihastelemassa niitä siellä ja värisävyt näyttivät tosi kauniilta. Olisin ollut kiinnostunut kuulemaan myös mielipiteesi niistä. Mutta eikö niitä nyt tulekaan myyntiin?

    Mukana arvonnassa!

    Vastaa

    0
    1. Mihin muuten GRN:n poskipunat katosivat nhs:n nettisivuilta?

      Ekassa erässä oli jokin tuotannollinen virhe ja osa puuterimaisista tuotteista mureni. Nämä tuotteet korvataan uuden erän tuotteilla :) Tulevat siis myöhemmin myyntiin.

      GRN-poskipunasävyistä kolme on aika tummia/rusehtavia (haluaisin käyttää ilmaisua "aikuiseen makuun" mutta se kuulostaa hömöltä kun itsekin olen jo 40.... :D - mutta tykkään kai sitten "tyttömäisemmistä" poskipunista!). Sävy Pink Watermelon on suosikkini, se on oikein kaunis neutraali roosa (ei lainkaan pinkki niinkuin nimi sanoo).

      Vastaa

      0
  14. Oi mukana! Ihailtiin kaverin kanssa messuilla GRN tuotteita, oli kyllä ihanan näköiset pakkaukset ja ehdottomasti pidän mielessä kun kosme tarpeita tulee. Nappasin kasvovoiteen kotiin testiin, oli niin ihana tuoksu!

    Vastaa

    0
    1. Niin mekin luulimme, mutta valmistajalta tuli ohjeistus että brändinimi on virallisesti GRN. Ilmeisesti 'grøn' olikin jo rekisteröity, tai en tiedä tarkkoja yksityiskohtia.

      Vastaa

      0
  15. Mukana arvonnassa. Kiva kun on tällaisia sarjoja josta löytyy tuotteet päästä varpaisiin, niin hyvä kokemus yhdestä tuotteesta vinkkaa että muutkin voisivat olla hyviä. Miten vertaisit tuota meikinpoistoainetta nimenomaan silmämeikinpoistossa vedellä liukunevaan öljypuhdistukseen (esim Patykan öljy)? Ovatko yhtä tehokkaita vai miten erilaisia?

    Vastaa

    0
    1. Miten vertaisit tuota meikinpoistoainetta nimenomaan silmämeikinpoistossa vedellä liukunevaan öljypuhdistukseen (esim Patykan öljy)? Ovatko yhtä tehokkaita vai miten erilaisia?

      Öljypohjainen putsari on aina kaikkein tehokkain meikinpoistossa. GRN:n silmämeikinpoistoaine on teknisesti emulsio (eli siinä on sekä vettä että öljyjä).

      Toisaalta - en ole testannut GRN:n silmämeikkiputsaria vedenkestävään meikkiin, joten en osaa sanoa jos se vaikka irrottaisikin se :)

      Mitä mieltymysseikkoihin tulee, itse tykkään ehdottomasti enemmän vesi/öljyputsareista tai geeleistä silmämeikinpoistossa. Itse siis valitsisin GRN:n mieluummin kuin esim. Patykan öljyputsarin. Mutta - makuasioita :)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat