21.10.2019

Asiakkaan "laihialaisvinkki" - näin säästät kosmetiikassa! :D

Pakko jakaa yksi erityinen asiakaskohtaaminen, ja ennenkaikkea hauska "laihialaisvinkki" viikonlopun messuilta ^_^

Minua lempeästi huvitti, mutta samalla olin niin samalla aaltopituudella asiakkaan kanssa!

Osastollemme tuli miesasiakas, joka tutkaili shampoo- ja suihkugeelihyllyä intensiivisesti. Hän kokosi syliinsä erinäisiä Lavera-shampoita, ja jäi tutkimaan vihreäetikettistä shampoota.

Kun tarjosin miehelle apua, hän kysyi minulta satunko tietämään, oliko vihreäetikettinen shampoo yhtä paksua koostumukseltaan kuin kaksi muuta jotka hänellä oli sylissään. En osannut heti lonkalta vastata, sillä siitä kun testasin kaikki Laveran shampoot on jo vuosia.

Keksin sitten, että testeristähän asia on helppo selvittää, ja puristin shampoota kämmenelleni. Vertasimme ulospuristuvaa geeliä miehen suosikkishampooseen, joka oli kuulema Gloss & Bounce. "Siinä on ihan paras, paksuin koostumus." Vihreäetikettinen Freshness-shampoo oli paksua, mutta ei ihan yhtä paksua kuin G & B.

Mies pyysi minua selvittämään kaikkien Lavera-shampoiden paksuuden, ja niin myös tein. Puristin vuoron perään kämmenelleni kaikkia Laveran shampoita miehen arvioidessa koostumuksen viskositeettiä huolellisella tarkkuudella.

Mies valitsi shampoot joissa oli tihein koostumus ja latasi niitä koriinsa yhteensä 10 tyytyväisen näköisenä.

Sitten hän avasi minulle ostostensa taustaa.

"Minä käytän näitä suihkugeeleinä. Teidän shampoissanne on ihan paras, paksuin koostumus. Se tekee niistä paljon riittoisampia kuin suihkugeelistä. Tykkään kyllä teidän suihkugeeleistäkin mutta ne ovat ohuempia."

"Sitäpaitsi shampoon litrahinta on paljon alempi," hän lisäsi iloisesti.

Saatoin vain nyökkäillä hyväksyvästi, mieshän harjoitti ihan samaa "laihialaisuutta" kuin itsekin usein teen - jo verenperintönä! :D Ja mies oli ihan oikeassa; lirummat, ohuemmat koostumukset valuvat herkästi lattialle ja niitä hulahtaa muutenkin pullosta ulos enemmän kuin paksua koostumusta. En nyt sano että Laveran suihkugeelit ovat liruja, mutta ovat ne ohuempia kuin shampoot, niinhän suihkugeelit melkein aina ovat..!

Sanoin miehelle hymyillen, että tämähän oli ihan loistovinkki. Mies kertoi ostavansa messuilta aina vuoden suihkugeelit kerralla ja lähti shampookoreineen kassalle ilmeisen tyytyväisenä.

Tämä oli yksi tämän vuoden hauskimpia I Love Me -muistoja. :) Vinkkiä saa hyödyntää vapaasti 😊

7 comments on “Asiakkaan "laihialaisvinkki" - näin säästät kosmetiikassa! :D”

 1. Selvästi säästeliäs mies! En ole ikinä katsonut millainen koostumus miesten tuotteissa on, kaipa samanlainen kuin naistenkin. Oma mies käyttää niitä 3-in-1 suihkugeelejä eikä ole todellakaan kiinnostunut miesten kosmetiikasta; kunhan on vaan jotain. Mutta käytän itsekin jotain käsienkuorintaa jaloissa suihkussa, oon ehkä jollain pahalla hoitoaineella pessyt kroppaa jos on halunnut kuluttaa jonkun pois...käytän myös jotain intiimipesuainetta ihan koko kropalle esim reissussa kun tulee aina niitä näytepulloja :) jotain säästäväisyyttä siis ettei heitä roskiin tuotetta jossa vielä jäljellä, vaan yrittää käyttää sen jotenkin pois :)

  Vastaa

  0
 2. Jokainen tyylillään :D
  Ei liity tähän postaukseen, mutta osaatko sanoa onko mitään helppoa keinoa nähdä incistä / onko jotain sertifikaattia palmuöljyttömälle kosmetiikalle? Älä suotta ryhdy mihinkään hirveään selvitystyöhön, ajattelin vain kysäistä jos sinulla sattuu olemaan valmiiksi tiedossa :)

  Vastaa

  0
  1. En tiedä sertifikaateista, mutta Cosmethics-sovelluksessa on valmis hälytyslista palmuöljystä. Kyseessä on ns. premium-lista eli sen saaminen omiin hälytyksiin vaatii tilauksen (4,99€/kk tai 19,99€/vuosi).

   Postauksen aiheeseen liittyen yksi hyvä säästövinkki on myös siirtyä palasaippuoihin, jonka voi suihkussa vaahdottaa esim. pesusienellä tai -puffilla. Ainakin Mádaran aiemmat palasaippuat (katajanmarja ja hunaja-kauramaito) ovat olleet todella riittoisia. :)

   Vastaa

   0
  2. Palasaippuat ovat tosiaan se ihan kaikkein riittoisin - ja ympäristöystävällisin - puhdistusmuoto :) Kaikille vain ei saippua sovi, koska se on emäksinen puhdistusaine ja kuivattaa toisten ihoa.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)