17.10.2019

Kaikkea ihanaa on viikonloppu tulvillaan!

Wuu-huu, vuoden kiireisin viikko lähenee loppuhuipentumaansa ja huomenna avautuvat ovet Suomen suurimmille kauneusmessuille, I Love Me'hin.

Ihan varmasti alatte olla jo ihan täynnä joka tuutista tunkevaa I Love Me -höpinää messutärppeineen, mutta ettehän kuvittele että malttaisin olla listaamatta kaikkea kivaa myös meidän osastolta? :D 💖

Ja nyt kun olen rentoutunut arvontojenkin suhteen viime vuoden GDPR-ahdistuksen helpotuttua, heitän riemulla kehiin jälleen uuden arvonnan - voit voittaa Laveran uusimpaa uutta eli sheet maskeja..! Kangasnaamiot ovat niin uusia ettei niitä vielä ole missään myynnissä vaan ne lanseerataan vasta I Love Me -messuilla.

Jess, Laveran valikoima täydentyy trendikkäillä sheet maskeilla, ja niitä tulee yhteensä neljä erilaista.

GLOW-naamio ravitsee ja heleyttää - sopii samealle, kuivalle ja väsyneelle iholle tai milloin vain kun haluat "extra-glow'ta", vaikka ennen juhlia! Aktiiviaineina mm. litsi-hedelmän, granaattiomenan ja vadelman uutteet sekä auringonkukkaöljy.

HYDRO-naamio kosteuttaa ja raikastaa avokado- ja kurkku-uutteen sekä hyaluronihapon voimin - sopii kaikille ihotyypeille.

PURIFYING-naamio syväpuhdistaa aktiiviaineinaan salisyylihappo, papaijaentsyymi ja minttu - sopii rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

FIRMING-naamio kosteuttaa, ravitsee ja häivyttää ikääntymisen merkkejä, tehoaineinaan karanjaöljy, hyaluronihappo ja alppitähtiuute.

OSALLISTUT ARVONTAAN KERTOMALLA KOMMENTTILAATIKOSSA, MINKÄ NAAMION HALUAISIT VOITTAA. Arvon siis yhden naamion per voittaja, ja sujautan voittopakettiin myös mukavan kasan ihania Lavera-näytteitä 😍

Yhden naamion arvo: 9,13€.

EDIT. Arvonta suoritettu. Voittajat ovat: jenna_ (Glow-naamio), Sannamarianna (Purifying-naamio), Babo (Firming-naamio) ja Kaitlin (Hydro-naamio). Voittajiin on otettu yhteyttä.

...ja eivätpä uutuusarvonnat tähän lopu, lauantaina - ehh, who am I kidding, ei vain ehdi..!, sunnuntaina, on luvassa uuden GRN-sarjamme Essential Elements -suosikkituotteideni arvonta! ^_^ Stay tuned!

Meillä on messuosastolla kaikki tuotteet -40% tarjouksessa, joitain tuotteita jopa vielä halvemmalla, joten kevyellä lähtee.

Olen ihan superinnoissani ja oikein puhkun intoa päästä vaahtoamaan asiakkaille suosituksia..! :) Ollessani töissä kosmetiikkaliikkeessä haaveilin pääseväni joskus töihin pelkästään luonnonkosmetiikkaa myyvään liikkeeseen, ja messuosasto on käytännössä kosmetiikkamyymälä pienoiskoossa! :)

Ai että, tulkaapas grillaamaan meikää niin katsotaan alkaako kaikkien meidän edustamien brändien tuotteet olla hallussa..! :D

Tässä omia suosikkejani meidän sarjoista messuhintoineen.

LAVERA

Firming-ampullit 13,09€ - tarvitseeko näitä enää edes esitellä... :P

Hydro Effect -seerumi 14,28€ - klassikkokosteutusta, varmaan Laveran suosituin tuote!

Firming-silmänympärysvoide 17,92€ - tähän turvotusta laskevaan sy-voiteeseen metalliapplikaattorilla olen "hurahtanut" vasta viime aikoina, tavallaan löysin sen uudestaan (itse asiassa luettuani toisen bloggaajan hehkutusta) ja nyt käytän sitä melkein päivittäin. Säilytän tuubia jääkaapissa ja viileällä, sileällä metallipäällä on ihana silitellä silmäpusseja matalammiksi :D

Maskarat; Powerful Lashes, Deep Darkness, Natural Definition 9,88€

Poskipunat Charming Rose ja Columbine Pink 9,88€ - Charming Rose on kaikille sopiva hillitty klassikko ja Columbine Pink uudempi, hohtavampi kaveri

Luomivärit Matt'n Biscuit (Se Aina Tarpeellinen Ihonvaalea sävy) ja Shiny Silver (vekkuli vihertävänharmaa duochrome-sävy, ei hopeinen!) 5,33€

Huulipunat Dainty Rose ja Caramel Glam 8,36€ - nämä vain on niin ihanan sävyiset <3 Dainty Rose on eniten käyttämäni Lavera-puna koskaan.

Natural Concealer 9,88€ - meidän kaikkien brändien paras peiteaine

UUTUUKSIA: Vihdoin Lavera lanseeraa suojakertoimellisen päivävoiteen..! Tätä on odotettu! Basis Sensitiv Tinted Moisturising Cream SPF 10 maksaa messuilla 12,14€, sävyjä on kaksi.

Tämä on niin tuore tapaus että olen ehtinyt testata voidetta vasta kahdesti. Voin sanoa, sain todella kauniin - ja kestävän! - pinnan beautyblenderillä levitettynä. Sormilla voide ei levittynyt mielestäni kovin hyvin mutta kostealla "munasienellä" Tinted SPF 10 Cream asettui iholle kuin unelma.

BENECOS

Kabuki-sivellin 8,39€ - se paras edullisin kabukisivellin

Kulmakarvageeli 3,59€ - tästäkin olette kuulleet jo "joka" tuutista..!

It Pieces refill-luomivärit 2,39€ (!!) 😍

Mun suurimmaksi refill-luomivärisuosikiksi on yllättäen noussut roosabeige Ballerina Glam (kuvassa sävy poskipunan vieressä), siinä on tosi mukava arkinen sävy ja tosi kauniisti levittyvä, pehmeä ja silkkisen kuullon koostumus.

Toinen suosikki on odotetusti liila Prismatic Pink, mutta tämä sävy, vaikka hyvälaatuinen ja ihanan sävyinen onkin, saa miinusta pienestä glitteristä joka varisee levittäessä. Se täytyy aina teipata pois meikkauksen jälkeen.

Huulipuna Pink Honey 4,79€ - mun suosikki Benecosilta, ajanut ohi Pink Rosen!

Nude-kajal, sävy White 2,39€ (ei ole valkoinen vaikka nimi on White) - nudekajal on aina must!

Kynsilakat Peach Sorbet ja Desire 3,06€

UPCIRCLE

UpCirclen valikoima on pieni mutta "pippurinen"! :) Alkuperäisten kahvivartalokuorintojen lisäksi sarjassa on kasvokuorintoja, palasaippuoita ja öljyseerumi.

Coffee Body Scrub Tangerine 12,54€ - herkullinen mandariini on edelleen mun suosikki, mutta uutuus Kaakao on myös aivan ihana!

Serum with Coffee Oil 12,54€ - mä nimitän näitä itsepintaisesti kasvoöljyiksi enkä seerumeiksi mutta kutsukoon kukin miten tykkää, tämä on ihanan tuntuinen, erittäin laadukas 100% kokonaisiin kasviöljyihin perustuva kasvoöljy. :) (..Ja Natakin tykkää, hehheh ^_^)

CATTIER

Cattier-tuotteiden ranskankieliset nimet on muuten niin vaikeita ääntää, ja osa niin pitkiäkin, että huomaan mieluummin käyttäväni niistä suomenkielisiä tai englanninkielisiä ilmaisuja. Caresse d'Herboriste-meikinpuhdistusaine, anyone?

Miselligeeli 9,13€ - mun alkuperäinen Cattier-rakkaus!

Kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine 10,05€ - superhyvä! Ja pullokin punaisine väreineen on jotenkin niin makea, siihen on ihana tarttua kylppärin hyllyssä! :D

Herkän ihon seerumi 19,15€ - ihanan tuntuinen ja tuoksuinen seerumi, ylipäänsä kaikki Cattierin herkän ihon tuotteet ovat tosi hyviä.

First Wrinkles -päivävoide 17,11€  - miellyttävän tuntuinen ja tuoksuinen kasvovoide ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Tätä on kaksi koostumusta; Light ja Rich.

Kasvovesi 7,83€ - tähän suihkutettavaan kasvoveteen olen koukuttunut ihan varkain, se on seissyt kylppärissä lukuisten muiden kasvovesien joukossa "muina miehinä" mutta yhtäkkiä huomasin käden ojentuvan aina vain tiheämmin sitä kohti. Rosée Florale -kasvovedessä on jännä, raikas eteeristen öljyjen tuoksu joka ei yllättäen tuoksukaan yhtään ruusulta. Luulen että juuri tämä aromaterapeuttinen ulottuvuus on koukuttanut minut tuotteeseen, mä olen tuoksujen vietävissä..! ^_^ Ja kyllä tämä vesikin hyvältä iholla tuntuu, mä koen tämän ennen kaikkea raikastavana!

Ultra-Nourishing-käsivoide 7,83€ - täyteläisten käsivoiteiden aatelia, nannaa rutikuiville käsille.

GRN

Essential Elements -vaahtoputsari 7,74€ - aijjai, tätä mä tuun niin tarjoamaan asiakkaille messuilla, on niin ihanan tuntuinen, liukkaan kermainen vaahtoputsari että..! Tämä kaveri on muuten sunnuntaina arvottavassa paketissa, vink vink. Sunnuntain postauksessa ehdin kertoa GRN:stä vähän enemmän.

Essential Elements -silmämeikinpoistoaine 6,54€ - maitofluidimainen silmämeikinpoistoaine joka hoitaa hommansa eikä kirvele silmissä - jälkimmäinen minulle herkkäsilmäisenä ehdoton kynnyskysymys silmämeikinputsareissa.

Essential Elements Cucumber & Hemp -kasvovoide 9,54€ - ihanan notkea ja kevyt, nopeasti imeytyvä kasvovoide.

Luomiväripaletit 13,14€ - oih, näiden sävyt..! Ja uskallan sanoa että laadullisesti parhaita meidän kaikkien brändien luomiväreistä. Todella hyvä pigmentti, silkkinen koostumus ja loistava levittyvyys.

Huulikiillot 8,94€ - tosi miellyttävän tuntuinen huulikiilto, tähänkin voi liittää "parhaat meidän".... -liitteen, GRN:n huulikiillot mm. pysyvät huulilla pidempään kuin monen muun luonnonkosmetiikkamerkin.

All-In-One Mascara 11,34€ - paras kaikista GRN:n ripsareista, tekee tosi siistiä jälkeä, erottelee ja tuuheuttaakin ihan kivasti.

NURME

Kasvovedet (Ruusuvesi, Kamomillavesi ja Laventelivesi) 6,88€ - niin yksinkertaisia, niin hyviä.

Nähdään siis toivon mukaan messuilla viikonloppuna! :)

Meidät löytää osastolta 7 G 130. Mä olen töissä kaikkina päivinä perjantaista sunnuntaihin. Saa tulla moikkaamaan!

ARVONNAN SÄÄNNÖT

  • Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi
  • Arvontaan voi osallistua 17.10.-20.10.2019
  • Arvontaan voi osallistua kertomalla minkä Laveran kangasnaamion haluaa voittaa. Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
  • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
  • Voittaja arvotaan 21.10.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
  • Osallistuneiden kesken arvotaan 4 kpl kangasnaamioita, yhden arvo 9,13€
  • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.com
  • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
  • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä

139 comments on “Kaikkea ihanaa on viikonloppu tulvillaan!”

  1. Mä voisin kokeilla tuota hydro-naamiota. Aika kalliilta tuntuu. Ostin just Kicksin kangasnaamioita tarjouksesta ja niiden reilun neljän euron hintakin tuntui isolta, kun on kyse vaan kerran käytettävästä tuotteesta. Oon ostanut peel off -naamiota myös reilun neljän euron hintaan ja tuntuu, että siinä menee mun naamion kipuraja. Täältä löysin apteekista parin euron kivoja naamioita. Tykkään naamioista. Ne on hyvää vapaapäivän hemmottelua :)

    Pitikö tässä erikseen sanoa, että saat käyttää yhteystietoja arvonnasta tiedottamiseen? No, siis saat :)

    Vastaa

    0
    1. Pitikö tässä erikseen sanoa, että saat käyttää yhteystietoja arvonnasta tiedottamiseen? No, siis saat :)

      Ilmeisesti enää ei tarvitse, ainakaan A-Lehtien ohjeistuksen mukaan. :)

      Vastaa

      0
  2. Glow! Käytän kangasnaamioita lähes joka ilta, laveran versio olisi hyvin kiintoisaa kokeilla ;)

    Vastaa

    0
  3. PURIFYING-naamio kuulostaa kiinnostavalta! Luotan yleensä savinaamioihin, mutta kiinnostaa nähdä miltä "puhdistava" sheet mask tuntuis. :-)

    Vastaa

    0
  4. Hydro-naamio. Huomaa että talvi alkaa tehdä tuloaan, nassu on tosi pintakuiva nyt

    Vastaa

    0
  5. Hydro sopii talven lähestyessä erinomaisesti 👌😁

    Hauskoja messuja Sanni! En pääse itse paikalle (säästyypähän rahat 😂)

    Vastaa

    0
    1. En pääse itse paikalle (säästyypähän rahat 😂)

      Heh... ^_^ Toisaalta messulöydöt(kin) voivat säästää rahaa :D Jotkut hankkivat messuilta koko vuoden ihonhoito- ja suihkutuotteet kun tiedossa on aina muhkeat alet :)

      Ehkä ensi vuonna..? Mukavaa viikonloppua!

      Vastaa

      0
  6. PURIFYING-naamio sopisi mun epäpuhtauksiin taipuvalle iholle varmasti parhaiten :)

    Vastaa

    0
  7. Hei Sanni.
    Olen seurannut blogiasi jo vuosia ja muistan kun Laveralla oli vartalon kosteusvoide, mikä oli ainoa millä sai takapuolenkin ihon sileäksi. Harmikseni tuote lopetettiin vähän sen jälkeen kun sen sinun blogisi kautta löysin. Muistako tuotteen? Mietin vain että olisikohan nykyisessä valikoimassa yhtä hyvää ja tehokasta vartalon kosteuttajaa?

    Syys terveisin Maikki

    Vastaa

    0
    1. Olen seurannut blogiasi jo vuosia ja muistan kun Laveralla oli vartalon kosteusvoide, mikä oli ainoa millä sai takapuolenkin ihon sileäksi.

      Tarkoitatkohan Estelle & Tildin vanhaa vartalovoidetta..? Siitä käytin tuollaista "pepun silottaja" -ilmaisua ^_^ Ihan vastaavaa voidetta en ole sen koommin löytänyt muilta sarjoilta, mutta koostumukseltaan lähimmäksi tulee Yliopiston Apteekin YA Naturae -vartalovoide, joka valmistetaan (käsittääkseni) samalla tehtaalla Helsingissä kuin tuo E & T:n voide. Estelle & Thildin vartalotuotteet valmistettiin alun alkaen Suomessa (nyt Tanskassa).

      Laveralta tehokkaimmin kosteuttava vartalovoide on Regenerating Body Milk (Karpalo & Argan).

      Vinkkaan myös kokeilemaan Cattierin isoissa puolen litran pakkauksissa myytäviä vartalovoiteita, niissä on erittäin miellyttävä koostumus ja ravitseva koostumus. :) Litrahinta on Laveraa edullisempi.

      Vastaa

      0
    2. Kiitos vastauksestasi.
      Kokeilempa ehdottamiasi tuotteita heti miten.

      terveisin Maikki

      Vastaa

      0
  8. Purifying voisi olla sopivin. En malta odottaa, että pääsen messuille :)

    Vastaa

    0
  9. Glow! :) minulta jäävät messut välistä messujen tukeman turkistarhauksen vuoksi. Ei valitettavasti mene yksi yhteen etiikkani kanssa. :(

    Vastaa

    0
    1. Tuo turkis-juttu on kyllä todella inhottava ja selvisi meillekin vasta jälkikäteen. :( Olemme seuranneet muutaman päivän aiheesta syntynyttä keskustelua ja pohdimme NHS:n tulevaisuutta tapahtumassa. I love me -messut ovat meille merkittävä tapahtuma ja suhtaudumme asiaan vakavasti.

      Vastaa

      0
  10. Glow-naamio kiinnostaa,ehkä heleä naama tekis vähän henkisestikin heleämmän olon :')

    Vastaa

    0
  11. Tähän aikaan syysväsymyksen painaessa nuo kaikki naamiot tulisi niin tarpeeseen, mutta jos yksi pitää valita, niin ehkä se olisi tuo GLOW-naamio, vähän extrabuustia arkeen! :)

    Vastaa

    0
  12. Flow-naamio tekisi hyvää näin syksyn samentamalle iholle. :) Kivaa päivää ja hyvää messuviikonloppua sinulle!

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (71)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat