14.03.2018

Tervehdys

 

Sanni_Zermatt_Zmutt_IMG_4730

Hei kaikki! En ole ihan vielä palaamassa tauolta, mutta halusin laittaa pienen tervehdyksen ja kertoa, että voin hyvin ja paussi on tehnyt hyvää. Voi sanoa, että kuvan sininen pipo on viihtynyt päässäni tiiviisti viimeisen kuukauden aikana ja olen nauttinut talvesta ulkoillen enemmän kuin koskaan. Ihanaa, että tänä vuonna saatiin kunnon rehellinen talvi :)

(...ja miksi minulla on kuvassa hihaton paita keskellä talvea, siitä voin kertoa ehkä myöhemmin. Mutta lyhyesti: tuli kuuma :))

Luonnonkaunismessut

Haluan myös vinkata, että tämän viikon perjantaina ja lauantaina on Helsingissä Pro Luonnonkosmetiikka ry:n järjestämät Luonnonkaunis-messut.

Jos olette sinne päin suuntaamassa, niin tulkaa moikkaamaan minua Laveran (NHS Oy) osastolle, olen siellä töissä kumpanakin messupäivänä. Tuttuun tapaan tämä puhelias "kosmetiikkapapupata" pursuaa ihonhoito- ja meikkivinkkejä, ja nyt NHS:n talliin on muuten liittynyt myös meikkimerkki Benecos. Ah, sudit odottavat jo valmiina rivissä meikkivyössä...! ^_^ NHS:n osastolla on kaikki Laveran tuotteet -40% alennuksessa ja varmasti messujen muillakin osastoilla on huikeita tarjouksia, joten nyt kannattaa napata kiinni tilaisuudesta täydentää tuotevarastot superhinnoin :)

Ohjelmassa on myös mielenkiintoisia luentoja, kuten Sulapac-pakkausvaihtoehdoista muoville, Naviterin (Ekopharma, Atopik...) Anni Linnavirran luento luonnonkosmetiikasta herkkäihoisille sekä Anja Nysténin luento kosmetiikkamainonnasta. Nämä omia tärppejäni :)

Ainoa miinus siinä, että on itse töissä on se, ettei pääse kuuntelemaan noita kiinnostavia esityksiä. :) Mutta menkäähän te :) Koko ohjelman voi lukea täältä.

Kuulemisiin! <3 On sellainen kutina, että olen palailemassa blogin pariin tämän kuun aikana. Mutta rauhassa, rauhassa :)

33 comments on “Tervehdys”

 1. Kiva kuulla sinusta ja mukava tietää, että voit hyvin! Leppoisia kevättalven päiviä!

  Vastaa

  0
 2. Ihana kuulla että olet nautiskellut talvesta sekä tauosta, ja kiva kuulla sinusta edes tämän verran blogin puolella :) Instassa sentään muutaman kuvan verran on päässyt tunnelmiasi seuraamaan. Mukavaa alkavaa kevätkautta ja ehkä nähdään messuilla, sekä "tervetuloa takaisin" :)

  Vastaa

  0
 3. Kuulostaa ihanalta! Mukava kuulla, että olet nauttinut tauosta ja palautunut hyvin näinkin nopsaan. :) Kivoja messuja!

  Vastaa

  0
  1. Kiitos :)

   Todellisesta palautumisesta ei varmaan tiedä ennenkuin olen palannut nettielämän pariin, mutta toki toivon että olisin onnistunut tauon avulla muuttamaan some/internet-rutiinejani. Käytäntö näyttää :) Jos jotain, niin ainakin olen etääntynyt numeroiden seuraamisesta mikä on jo tärkeä askel kohti "terveempää" bloggailua.

   Ihanaa kevättä sinulle :)

   Vastaa

   0
 4. Kiitos kun vinkkasin luonnonkosmetiikkamessuista, olen elänyt jossain pimennossa kun on mennyt ihan ohi että ne ovat tulossa! Olisikin tarvetta joillekin kaapintäydennyksille, messuilta voisi tehdä löytöjä :) ja luennot vaikuttaa supermielenkiintoisilta myös!

  Vastaa

  0
 5. Kiva kuulla Sanni, että menee hyvin :) Ihanaa, että osaat ottaa aikaa itsellesi. Me uskolliset lukijat pysymme kelkassa, olipa tauko vaikka vuoden tai kaksi!

  Kaunista kevättä <3

  Vastaa

  0
 6. Heu! olipa ihana nähdä kuvasi!! Pidä taukoa vaan ja voithan postata tulevaisuudessa vähemmän sekin riittää sulta :) kiitos kun tulit kertoon voivasi hyvin

  Vastaa

  0
 7. Itsellänikin oli tässä alle viikon mittainen nettiloma, ja voi kun teki hyvää - sai energiaa pitkäksi aikaa.

  Tässä sinun taukosi aikana olen mm. hurmaantunut Whamisasta ja siirtynyt käyttämään puhdistusöljyä (tätä en olisi tehnyt ilman blogiasi, sillä en edes kokenut, että puhdistusmaito olisi ollut huono), testannut läjäpäin peitevoiteita, tilannut vihdoinkin Dermosilin Kanerva-seerumin ja ostanut pitkästä aikaa oikean käsivoidepurkin (Urtekramin tuoksuttoman; voin jo sanoa, että tulen ostamaan tätä helppoa ja halpaa tuotetta jatkossakin). Mukava, kun nyt pääsin kertomaan sinulle näistä kosmetiikkakuulumisista, joihin olet ainakin osaan syypää hyvässä mielessä. :)

  Hyvää tauon jatkoa ja palaamisiin sitten jossakin vaiheessa!

  Vastaa

  0
  1. Mukava kuulla kosmetiikkakuulumisiasi, Jonttu :) Iloa purkkien pariin ja kaunista kevättä <3

   Vastaa

   0
  2. Kanerva-seerumi saapui juuri. : ) Jos on vielä lisätarvetta tuoksun kuvailuun, niin lisäänpä oman lusikkani soppaan: ko. seerumi tuoksuu ihan lapsuuden vaniljanmakuisille Ville Vallaton -puikkojäätelöille (näitä myytiin isoissa pakkauksissa, joissa oli muitakin makuja mukana, mutta tuo Kanerva seerumi lainaa ihan suoraan tuota vaniljapuikon tuoksua). : )

   Vastaa

   0
  3. Ai niin, aika iso löytö on ollut se, että peiteaineita saa nyt myös vedenkestävinä! Esim. Smashboxilla ja Catrice Cosmeticsilla on vedenkestävät peitevoiteet valikoimissaan. Catricen peitevoide Liquid Camouflage on todella hyvä hintaansa nähden (ainut miinus tuoksusta, mutta se kumoutuu tuotteen muuten niin hyvällä suorituskyvyllä). Nyt on siis kyynelpitoisten hetkien ja esim. kovien liikuntahetkien tai uimisen ajan peiteaineongelmat ratkaistu. Näitä on varmaan myös muillakin merkeillä.

   Vastaa

   0
  4. Mä olen aina kokenut että useimmat peiteaineet ovat mun iholla aika vedenkestäviä, tai vettä hylkiviä vähintään. Tai sitten kokemus liittyy siihen, että olen niin monta vuotta käyttänyt Estee Lauderin Double Wear -peittaria ja se ei pienistä tai suuremmistakaan kosteusaltistuksista hievahda :)

   Vastaa

   0
  5. Joo, kyllä esim. ihan Maybellinikin pitää kevyellä puuteroinnilla vettä, mutta nuo oikeat vedenpitävät pysyvät myös suihkun läpi tosi hyvin, jopa silloinkin, vaikka niitä yrittäisi esim. puhdistusmaidolla puhdistaa.

   Vastaa

   0
 8. Ihanan raikas ja hyvinvoivan näköinen kuva sinusta. :) Kiva kuulla, että hyvin voit.

  Vastaa

  0
 9. Vanhempien juttujesi kuvat eivät näy, esim. 2009 vuodelta kokeilin kesäkuukausia ja juttujen kuvissa näkyy vain Photobucketin virheilmoitus.

  Vastaa

  0
  1. Näin on, lähes koko vuoden 2009 kuvat lakkasivat valitettavasti näkymästä kun Photobucket viime kesänä muutti käyttöehtonsa ja muuttui maksulliseksi. Näin ollen harmillisesti kaikki Photobucketin kautta blogiini lisätyt kuvat (ensimmäinen blogivuosi maaliskuuhun 2010 saakka) lakkasivat näkymästä. :(

   Vastaa

   0
 10. Heippa Sanni! Olipa kiva nähdä sinut ihan ”livenä” messuilla :) Olet kyllä kaunis ihminen niin sisältä kuin ulkoisestikin! :)

  Harmittaa vaan, kun NHS:n osastolla oli ilmeisesti jotain vikaa kassakoneen kanssa? Tyhmänä kotona vasta tarkistin kuitin ja luvattua alennusta Laveran tuotteista ei ollut tullutkaan :( Lähetin heille jo asiasta s-postia, mutta jäin vielä miettimään, että toivottavasti tuon heidän kassakoneongelman takia ei syntynyt päivän aikana muita kaltaisiani ”uhreja” :(

  Toivottavasti jotenkin viestivät asiasta asiakkailleen, jotta tarkistasivat ostostensa loppusummat.

  T: Tyhmä kun en tarkistanut kuittia - mutta höynäytetty olo silti jäi

  Vastaa

  0
  1. Hei HeLi,

   Onpa ikävä kuulla että kohdallasi on sattunut ilmeinen kömmähdys ja alennus on jäänyt saamatta. Kassasysteemiä tuntematta (en työskennellyt kassalla) en osaa sanoa lyötiinkö messualennus manuaalisesti jokaisen tuotteen kohdalla vai antoiko kassa sen automaattisesti, joten en uskalla arvailla mitä maksutapahtuman yhteydessä on tapahtunut, mutta varmasti NHS:ltä tämä hyvitetään sinulle jollain tapaa. Todella harmillinen juttu ja olen pahoillani että näin pääsi käymään.

   Forwardoin viestisi NHS:n toimitusjohtajalle vielä varmuuden vuoksi mutta epäilemättä he vastaavat henkilökohtaiseen viestiisi joka tapauksessa.

   Toivottavasti messut olivat muuten mukava kokemus ja mukaan tarttui kömmähdyksestä huolimatta hyviä tuotteita :) <3

   Vastaa

   0
  2. Hei HeLi

   Pahoittelemme kovasti virhettä, joka meillä on hinnoittelun suhteen tapahtunut. Korjasimme virheelliset hinnat päivän aikana välittömästi, kun tämän huomasimme. Olen saanut sähköpostisi ja vastannutkin sinulle. Hyvitämme sinulle virheemme tietenkin.

   Kiitos vielä kun kävit osastollamme! Oikein hyvää kevään jatkoa.

   Ystävällisin terveisin,
   Merja
   http://www.nhs.fi

   Vastaa

   0
 11. Hei Sanni!

  Kiitos ihanasta, sydämellisestä ja myös ssuperhyviä vinkkejä sisältäneestä meikkineuvonnasta perjantaina messuilla!
  Nyt levittyy nätisti poskipunat! :-)

  Olet kyllä aivan ainutlaatuisen ihana ihminen, on tosi hyvä että pidät
  jaksamisestasi huolta, näin säteilet hyväntahtoisuuttasi ympäristöön mahdollisimman pitkään ja me muut senkun nautimme :-)

  Kaikkea hyvää ja halit,

  t.Sari (tuo tummahuulinen huulipunantestaaja)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)