02.01.2018

Uusi vuosi, uusi seerumi

Nyt koitti Vintner's Daughterin aika. Uusi vuosi avautuu karsimalla ihonhoito pariksi viikoksi minimiin lähtiessäni nyt vihdoin testaamaan viime kesänä ostamaani, elämäni kalleinta yksittäistä ihonhoitotuotetta: amerikkalaista Vintner's Daughter Active Botanical -öljyseerumia.

Vintners Daughter

Vaatimattoman näköisellä pullolla on hintaa 200 euroa. Minua kiinnosti kokeilla ihonhoitoa sellaisesta hintaluokasta, josta en normaalisti koskaan maksaisi. Saako kuuluisalla ihme-eliksiirillä merkittävästi hehkeämmän ihon? Mitä tämän sekoituksen ylivertaisen laadukkaiksi mainostetut öljyt tekevät ihollani jota 30 euron pullon öljyt eivät tee? Kiinnostavaa. Näenkö mitään eroa?

Kokeilu on siirtynyt ja siirtynyt, sillä kesäaikaan en kokenut mielekkäänä hoitaa ihoa pelkällä öljyllä kun iho on tasapainoisimmillaan ja vähiten kuiva muutenkin. Syksystä saakka olen puolestani kietoutunut aasialaisen ihonhoitorutiinin monituotteiseen, kerrostavaan tyyliin, ja on ollut vaikea löytää sopivaa rakoa omistautua vain yhdelle öljylle. Nyt se hetki on luontevasti tässä. Sain juuri loppuun korealaisen Whamisan testijakson ja huomioni kohdistuu seuraavaksi kahdeksi viikoksi vain Vintner's Daughteriin.

Vintner's-"tuhkimoöljycocktail" korvaa seerumit, tiivisteet ja hoitovoiteet ja sitä kuuluu ihanteellisesti käyttää vain yksinään. Jos haluaisin oikein perusteellisesti havainnoida tuotteen aikaansaamia vaikutuksia ihollani, minun tulisi käyttää sitä kuukausi tai mieluusti ylikin, sillä iho uusiutuu noin 28 päivässä. Katsotaan mikä on fiilis kahden viikon päästä, tekeekö mieli jatkaa "yhden purkin naisena" olemista :)

Kosmetiikkafriikille tällaisessa kokeilussa tylsää on eksklusiivisuus ja luopuminen muiden hoitotuotteiden käytöstä näin pitkäksi aikaa. "Vaaranahan" tässä saattaisi myös olla se, että ihme-eliksiiri tekee iholleni sellaisia taikoja etten kokeilujakson jälkeen haluakaan palata muihin tuotteisiin - ja se olisi vähän hankala tilanne kauneusblogia ja tuotearvosteluja kirjoittavalle. ^_^

Vintners_kuva

Kuva: Vintner's Daughter

En ole avannut pulloa ja testannut pisaraakaan ennen eilistä, sillä en halunnut tuotteen vähäisimmässäkään määrin hapettuvan ennenkuin pääsen omistautumaan sen testaukselle. Tuotetta neuvotaan käytettävän kerralla 6-8 tippaa (!! todella paljon ollakseen seerumi !!), ja tipat lämmitetään kämmenten välissä ennenkuin ne viedään iholle painelutekniikalla. Painelua suoritetaan vähintään 30 sekunnin ajan.

Ensikokemus: seerumi on todella, todella voimakkaan tuoksuinen ja öljykoostumukseltaan rasvaisen tuntuinen.

Odotin jännityksellä, olisiko Vintner's Daughter kuivaöljytyyppinen vai täyteläinen, ja melkein harmikseni koostumus osoittautui jälkimmäiseksi. Levitin kasvoille korkeintaan 4 tippaa (hah, vastustin ohjeita heti alkuun...! :D), eikä öljy imeytynyt millään vaikka ollaan tammikuussa ja iho on pakkasviikkojen purema. Jouduin painelemaan loput öljyt kasvopaperiin sillä en vain voi sietää rasvaisen kiiltävää tunnetta ja näkyä ihollani.

Kun ylimääräinen öljy oli imeytetty pois, kasvot tuntuivat oikein mukavilta ja iho pehmeän sileältä. Joskin olin kokevinani pehmeän pinnan alla pientä kiristelyä veden puutteesta johtuen. Pelkkiin öljyihin pohjautuvien hoitotuotteiden ongelmanahan on veden puute; terve iho tarvitsee sekä kosteutta veden muodossa että rasvaa lipidien muodossa. Siksi suhtaudun aina erityisellä kyseenalaistuksella pelkällä öljyllä suoritettuun ihonhoitoon. Tosin; Vintner's Daughterin alla saa käyttää kasvovettä: ohjeissa seerumi neuvotaan levittämään "after cleansing and toning". Taidan soveltaa tätä jatkossa niin, että levitän VD'n iholle sen ollessa vielä kasvovedestä kostea, jolloin saan toivon mukaan lukittua ihoon myös hieman vettä.

Tänä aamuna herätessä iho näytti oikein hyvältä; tasaisen väriseltä, ei-yhtään-kiiltelevältä ja ihohuokoset olivat supussa. Voin kertoa, että näky oli ihan toinen toissapäivän aamuna, kun olin edellisenä iltana laittanut kasvoille korealaisen kollageeni- ja adenosiinipitoisen kangasnaamion. Naamion jäljiltä iho heräsi aamulla huokoset ammottaen, posket kirjavilla läikillä ja nenänpielet punoittaen. Kokonaisuuden viimeisteli muutama punoittava, patiksi kohonnut ihohuokostukkeuma. Olin jälleen kerran vastustanut halua pyyhkiä pois naamion iholle jättämä, imeytymättömän seerumin muodostama tahmea kalvo. Kun se kuuluu taputella ihoon, ei pyyhkiä pois. Ja olen yrittänyt toteuttaa tätä aasialaista "moisturebombing"-lähestymistä.

Kangasnaamio_fiilis

Joo. Välillä voi vain ihmetellä miksi sitä yrittää pitää kiinni jostain vain "kun tuhannet muut ovat siitä niin innoissaan". Eiköhän minun ja "märkärättinaamoiden" yhteensoveltuvuus ole jo käynyt selväksi :) Vain koska kangasnaamiot ovat mieletön hitti, ei tee niistä toimivia jokaisen iholla.

Palaan Vintner's Daughteriin kuun puolessa välissä ja tämän viikon lopulla saatte lukea kokemuksiani korealaisesta Whamisasta.

35 comments on “Uusi vuosi, uusi seerumi”

 1. Mielenkiinnolla odottelen tuloksia! Hirveä hinta mutta mä pihinä ihmisenä kauhistelin jo Madaran SOS-seerumin kolmen-neljänkympin hintaa. Hah, ei se nyt kovin kova ollut, varsinkaan kun tuote on ollut tosi riittoisa!

  Vastaa

  0
  1. Seerumeissa kaikki alle neljän kympin hinnat on mun mielestä edullisia..! :D Olen niin tottunut seerumien kovaan hintatasoon. Alle 3 kympin seerumi on minun silmissäni jo halpa.

   Vastaa

   0
  2. Minäkin kauhistelin tuota madaran seerumin hintaa ja ostin sen kuitenkin -40% tarjouksesta :D Lisäksi se on itselläni kulunut yllätävän nopeasti kun vertaan esim. Absolutionista saamaani näytteeseen, joka kesti koko kesän, vaikka ahkeraan käytinkin sitä :/

   Vastaa

   0
 2. Tämä kokeilu kieltämättä kiinnostaa. Tuo hinta tuntuu niin korkealta.. Onko tätä siis tarkoitus käyttää vain iltaisin?

  Vastaa

  0
  1. Pakkauksessa lukee; "may be used day and night". Toki tuotteen voisi omistaa vain iltakäyttöön ja käyttäisi päivällä muita hoitotuotteita, mutta silloin VD'n potentiaaliset vaikutukset eivät tulisi yhtä selvästi esiin. Tuotteenhan on tarkoitus toimia yksinään ja tarjota iholle kaikki mitä se tarvitsee. Luulen että moni käyttää tätä esimerkiksi vain yöhoitona jo kalliin hinnan perusteella, jotta pullo riittää pidemmälle, mutta minä haluan eliminoida muiden tuotteiden vaikutukset minimiin jotta voin arvioida "ihmeseerumin" vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla :)

   Vastaa

   0
  2. Mielenkiintoista miten tuo toimii meikin alla, jos on noinkin täyteläistä. Toisaalta, jos suositellaan 6-7 tippaa ja laittaa vain 1-4, niin näkyvätköhän ihmetulokset yhtä lailla? ;)

   Vastaa

   0
  3. Toisaalta, jos suositellaan 6-7 tippaa ja laittaa vain 1-4, niin näkyvätköhän ihmetulokset yhtä lailla? ;)

   Ehem, mietin kyllä sitäkin... ^_^ Mutta se on selvää, ettei öljyä ole järkeä käyttää tahmapinnan tuovaa määrää ainakaan päiväsaikaan, muutenhan päälle ei voi laittaa meikkiä. Kun tippoja laittaa maltillisesti (tänä aamuna laitoin kaksi) ja ne imeytyvät kunnolla, meikki levittyy päälle oikein nätisti. Ainakin tämä 100% Puren meikkivoide jota olen parhaillaan testaamassa; ei liukunut paikaltaan mihinkään tai sulanut huokosiin päivän aikana.

   Vastaa

   0
  4. Näinhän se on. :) Mulla on sellainen tunne, että tuon öljyn käyttö ei tule tekemään kummoisia näkyviä ihmeitä hyvinvoivalle iholle. Enkä tarkoita tätä mitenkään negatiivisesti! :) Sillä varmasti hyvien öljyjen käyttö on hyödyllistä ennaltaehkäisevästi. Silti odotan mielenkiinnolla tätä kokeilua.

   Vastaa

   0
  5. Mulla on sellainen tunne, että tuon öljyn käyttö ei tule tekemään kummoisia näkyviä ihmeitä hyvinvoivalle iholle. (..) varmasti hyvien öljyjen käyttö on hyödyllistä ennaltaehkäisevästi

   Minulla on sama suhtautuminen. Kun iho voi hyvin ja on tasapainossa vailla sen suurempia ongelmia, en odota parhailtakaan tuotteilta hienompia vaikutuksia kuin erinomainen kosteus, hehkuva iho (vastakohtana samealle) ja huokosten pitäminen supussa. Minun kasvoillani juonteet ovat selvästi näkyvin "ongelma", ja kun ne sijaitsevat silmien ympärillä jonne öljyä ei levitetä, ei tuote voi vaikuttaa niihinkään.

   Vastaa

   0
 3. Huh, mulla ottaisi sydämeen kipeää painella noin kallista seerumia kasvopaperiin :D Ehkä tuonkin seerumin saisi tosiaan imeytymään paremmin kostealle iholle. Kuivalla iholla öljyt tuntuu helposti jäävän vain pyörimään ihon pinnalle... Toivottavasti tämä tuote osoittautuu hintansa väärtiksi :)

  Vastaa

  0
  1. Huh, mulla ottaisi sydämeen kipeää painella noin kallista seerumia kasvopaperiin :D

   Mietin kyllä sitäkin...! ^_^ :D Mutta tästä eteenpäin annostelen öljyä huomattavasti vähemmän, tänä aamuna kokeilin yhdellä tipalla ja jo se riitti. Mä en toisaalta holvaa tätä kaulalle ja dekolteelle joten tuo suositeltu 6-8 tippaa on todellakin ihan liikaa.

   Vastaa

   0
  2. Käytätkö kaulalle ja decolteelle jotain toista tuotetta vai onko joku muu tietty syy, mikset levitä tätä öljyseerumia myös sille alueelle? :) Itse levitän kasvojenhoitotuotteet aina vähintään solisluihin asti, ettei leukalinjaan syntyisi mitään "hoitorajaa" (eli paremmin hellitty puoli ja hunningolle jäänyt puoli :D).

   Vastaa

   0
  3. Dekolteelle asti en ole koskaan levittänyt hoitotuotteita, tiedän että se on tyhmää koska ko. alueen iholla ikääntymisen merkit näkyvät käsien ohella nopeiten vartalon iholla, mutta en vain jaksa. :/ Levitän dekolteelle vain vartalovoiteen suihkun jälkeen, mutta kasvotuotteita en ulota sille alueelle.

   Kaulalle taas laitan tuotteita vaihtelevasti. Koska kaula ei tunnu kuivalta eli kaipaavan voiteita, sinne pitäisi muistaa laittaa "tököttejä" pelkistä "järki"syistä (jos haluaa hidastaa ikääntymisen merkkejä). Laitan voidetta kaulalle käytännössä vain silloin, jos olen annostellut sitä liikaa ja sitä jää yli kasvoilta. Seerumia en laita kaulalle koskaan. En siis todellakaan ole tässä hyvä kauneudenhoidollinen esimerkki :D

   Vastaa

   0
  4. Eri ihmisten kaulat ja dekolteet ikääntyvät välillä eri tavoin kuin kasvot. Itse en käytä myöskään kaulalle voiteita, ja (anteeksi jos joku kauhistuu) pesen kaulan ja dekolteen suihkugeelillä enkä siis laita voidetta, kun muuten jää tahmainen olo. Olen silti itse subjektiivisesti sitä mieltä, että kaulan iho näyttää ikäistäni nuoremmalta. Joskus ehkä kerran viikossa saatan laittaa kaulalle kevyttä kasvovoidetta, jos en sinä päivänä ole menossa heti ulos, eli ei tarvitse laittaa kaulaliina yms. :) Toivottavasti tämä toiminta ei kostaudu myöhemmin.. :)

   Vastaa

   0
  5. Minäkään en muuten pese kaulaa muuten kuin suihkussa suihkugeelillä. Tietysti osa kasvojen puhdistusaineesta osuu myös yläkaulaan, mutta en hiero putsaria tarkoituksellisesti koko kaulaan.

   Mä en tiedä missä iässä kaula ylipäänsä alkaa "rupsahtaa"... En mielestäni ole havainnoinut yleisesti ainakaan 4-kymppisillä mitenkään ikääntyneen näköistä kaulaa, vaikka kasvoissa voi juonteita tai läiskiä ollakin.

   Vastaa

   0
 4. Voisitko jalostaa tätä empiiristä tutkimusta ja pyyhkäistä toiselle kämmenselälle ja käsivarteen tuon seeruminlevityksenjälkeen ns. mahdolliset levitysjämät? (josniitä siisjatkossa jää).
  Olisi verrokkina toinen kämmenselkä, johon et levittäisi (huomaisiko silloin ennen jälkeen kuvissa eroa).
  Itse olen joskus tehnyt noin uusilla voiteilla ja eroa harvemmin Tummeliin on kämmenselällä havaittavissa (vaikka siis moni rasva on tummelia miellyttävämpää käytössä).

  Ideana samassa kropassa, samoissa olosuhteissa levitetään toiseen käteen tätä kokeiluainetta ja muuten normit käsirasvat käytössä molempiin.

  Vastaa

  0
  1. Uskon ettei jämiä paljon jatkossa jää, koska vähensin jo tänä aamuna tipan yhteen ja sekin tuntui riittävän yhdessä kasvoveden kanssa. Toisaalta koostumus on niin rasvainen että kämmeniin silti jää kiiltävä pinta.

   Mutta toki voin pyyhkäistä kämmenselälle sen vähän mitä kämmeneen öljystä jää :) Mun käsissä eroa voi olla vaikea nähdä kun ihon kunto kämmenselässä on aika hyvä ja kuivuuskin erottuu siinä vähiten. Jos käsissä olisi esim. maksaläiskiä voisi jotain vaikutusta ehkä pystyäkin arvioimaan.

   Vastaa

   0
  2. Heh, sullahan on naamakin kuin vauvan peppu...kun siis oon nähnyt sut ja blogikuvia kun kattelen...

   Mut just tota toiseen kämmenselkään pyyhkäisyä lopuksi ajattelin :)

   Vastaa

   0
  3. Heh, sullahan on naamakin kuin vauvan peppu…kun siis oon nähnyt sut ja blogikuvia kun kattelen…

   Hahah, kiitos ^_^ Onhan se hyvässä kunnossa, hyviä geenejä on kai kiittäminen. Tällä aurinkorääkkäyksellä ei ainakaan voi laittaa elintapojen piikkiin...! :D

   Vastaa

   0
 5. En todellakaan halua pilata tunnelmaasi tämän tuotteen suhteen, ja siis toivon, että ihosi tykkää siitä ja se tekee taikoja sille :)
  Mutta en malta kuitenkaan olla supisematta, kun just luin Katja Kokon blogista, että YLI puolet halvempi Lilfox Seabuck + Neroli Face Nectar -kasvoöljy on ainesosiltaa VD:a laadukkaampi ja imeytyy todella nopeasti.

  http://katjakokko.com/suuri-purkkigaala-2017-parhaat-ihonhoitotuotteet/

  Kuten tiedämme, ihoillamme on erilaisia tarpeita ja mikä sopii yhdelle, ei välttämättä toimi toisella lainkaan. Hyvä, että on valinnanvaraa!
  Ihanaa alkanutta vuotta Sinulle, Sanni!

  Vastaa

  0
  1. Kiitos vinkistä :)

   Ehkä joku muu nappaa kiinni tuosta? :) Luulen että minulle riitti jo VD'n hinnan maksaminen... :D

   Vastaa

   0
 6. Mielenkiintoista, että testaat tuota seerumia. On kyl hurjan hintaista ainetta! Mua kiinnostais kokeilla Dermosilin eco - sarjan uutta seerumia. Hinta oli hiukan yli 10€ :).

  Vastaa

  0
  1. Minulle saapui kyseinen seerumi juuri tänään testiin :) Se joutuu siis odottamaan ainakin kaksi viikkoa ^_^

   Vastaa

   0
 7. On pitänyt kysyä jo aiemmin, mutta kysyn nyt kun aihe hieman sama eli en ihan tavoita eri aineiden kerrostamisen järkevyyttä varsinkaan jos niitä laitetaan iholle perä jälkeen. Imeytyvätkö kaikki aineet ja tekevät sitä mitä niiden väitetään tekevän ? :) Huomaan joskus itse aamulla kasvoja pestessä, ettei kaikki illalla laittamani kasvovoide olekaan imeytynyt, joten siksi olen ihmetellyt kerrostamistakin (jos käyttää todella monia tuotteita).

  Vastaa

  0
  1. en ihan tavoita eri aineiden kerrostamisen järkevyyttä varsinkaan jos niitä laitetaan iholle perä jälkeen. Imeytyvätkö kaikki aineet ja tekevät sitä mitä niiden väitetään tekevän ? :)

   (Aasialaisessa) kerrostavassa ihonhoitotavassa on tarkoitus laittaa iholle todella ohuita, vesimäisiä koostumuksia ja ikäänkuin "saturoida" iho kosteudella. Kerrokset imeytyvät hyvin koska ovat niin ohuita ja vähärasvaisia, kerrostusta voi tehdä jopa yhdellä ainoallakin tuotteella, vaikka kasvovedellä. Päällimmäiseksi sitten laitetaan ihoon ladatun kosteuden haihtumista estävä voidekerros (joka monen mielestä saa jäädäkin vähän "tahmean" tuntuiseksi, itse en kuulu heihin).

   Se, miten järkevää tämän tyyppinen ihon kosteuttaminen on, on lopulta kiinni henkilön omista kokemuksista ja miten iho tällaisen hoidon vastaanottaa :) Ihon kunnosta ja tarpeista riippuen kerrostusta voi suorittaa useammilla tai vähemmillä tuotteilla, oikein kuivaihoinen voi ladata nassuunsa vaikka hoitonesteen, seerumin, emulsion, voiteen ja öljyn ja kaikki imeytyy. Minun iholleni tällainen setti ei imeydy millään enkä näe sen hyötyä, joten toimin omaan ihooni sopivalla kombinaatiolla ja vähemmillä kerroksilla. Olen kyllä kokenut että ihoni on selvästi paremmin kosteutettu nyt kun siirryin kerrostavaan ja enemmän kasvovettä käyttävään tyyliin (pintakuivuus on ollut muisto vain uuteen tapaan siirryttyäni), mutta en usko että se lopulta on mitenkään mullistavaa juuri minun iholleni joka on melkein koko elämäni muutenkin ollut helppohoitoinen ja "tyytyväinen".

   Kysymykseen "tekevätkö kaikki aineet mitä niiden väitetään tekevän" on vaikea vastata yleisellä tasolla, kun henkilöstä ja hänen ihonhoidollisesta tarpeestaan riippuen hoitotuotteiden ominaisuudet voivat vaihdella paljonkin. Itse käytän vain kosteuttavia ja kemiallisesti kuorivia tuotteita jotka lupaavat kirkastaa ja silottaa ihoa ja puhdistaa huokosia, ja tuotteeni tekevät minkä lupaavat. Käyttämäni tuotteet lupaavat myös antioksidanttista suojaa, mikä on yksi (etenkin anti-age) kosmetiikan tärkeimpiä ominaisuuksia, mutta tämän lupauksen toteutumista ei voi todeta silmin reaaliajassa. Antioksidanttien vaikutukset näkyvät ihossa vasta vuosien saatossa joten sen toteutumista on hyvin vaikea arvioida - yritän vain luottaa siihen että antioksidantit todella tekevät ihossani jotain :)

   Vastaa

   0
 8. Hauska miten erilaisia kokemuksia voikaan olla :D hirveen mielenkiintosta mun mielestä.
  Itellä nimittäin käynyt juuri ’päinvastoin’. Kun aloitin tämän korelaistyyppisen tuotteiden kerrostelun ja sheet maskeilun niin ihoni on mennyt paljon paremmaksi. Tossa jokin aika sitten se alko laiskottamaan, joten jätin välistä ja menin aiemmalla linjalla. Kun taas sitten alko kiinnostamaan ja palasin korealaiseen tyyliin ero oli todella näkyvä :D

  Vastaa

  0
  1. Ihon kunto ja sen lähtökohdat vaikuttavat tietysti paljon millainen hoito sopii kullekin :) Voin kuvitella, että esimerkiksi kuivuudesta ja pintakuivuudesta kroonisesti kärsivä saa aasialaisesta "kosteuspommituksesta" ihan huikeaa hyötyä.

   Vastaa

   0
 9. Öljy kuuluu tosiaan levittää iholle aina viimeisenä, näin ymmärsin viimein vuonna 2017 :) Itselle riittää pari pisaraa puhdasta ruusunmarja-tai tyrniöljyä. En todellakaan ymmärrä niin monen brändin suosituksia käyttää öljyä seerumin tapaan ennen voidetta, aasialainen 'ohuemmasta raskaampaaan'-ihonhoitofilosfia on kyllä sangen toimiva.
  Muistui mieleeni kuvauksesi korealaistuotteiden tuoksuista, joita joskus kehuit raikkaiksi, tutunomaisiksi mutta samalla länsimaisesta tuoksumaailmasta poikkeaviksi. Tulipa mieleen, kun juuri levitin kasvoille Skinfoodin Aqua Grape Bounce Essence lotionia (siinäkin nimeä kerrakseen..!) Tämä ainakin on todella vesimäisen raikas, vihertäväkin kukkaisaromi, ja tuntuu heti viileän kosteuttavalta (iho olikin välillä jo tosi kärsinyt..) annokselta helpotusta. En osaa arvostella, erottuuko tuoksu niin oleellisesti täällä myytävistä, miellyttävä se ainakin on.

  Vastaa

  0
  1. En todellakaan ymmärrä niin monen brändin suosituksia käyttää öljyä seerumin tapaan ennen voidetta, aasialainen ’ohuemmasta raskaampaaan’-ihonhoitofilosfia on kyllä sangen toimiva.

   En minäkään ymmärrä, etenkin kun öljy vaatii kosteutta alleen ylipäänsä imeytyäkseen parhaalla mahdollisella tavalla, mutta toisaalta monet öljyt eivät kuitenkaan sijoitu "ohuimmasta raskaimpaan" -järjestyksessä viimeisiksi. Ohuet kuivaöljyt ovat iholla paljon kevyempiä kuin kuivan ihon rasvaiset hoitovoiteet, ja jos näitä käyttäisi samaan aikaan sijoittaisin öljyn ainakin itse hoitovoiteen alle. Kuitenkin niin, että öljyn alla olisi tietysti vielä seerumi tai hoitoneste :)

   Skinfoodin Aqua Grape Bounce Essenceä olen minäkin käyttänyt pari minipullollista :) Tuoksu on aivan ihana. Jossain rinnakkaiselämässä voisin ostaa sitä täysikokoisen pullollisen ja käyttää ilomielin, koostumus oli erittäin paljon mieleen :)

   Vastaa

   0
  2. Nuuskutin taas tuota Aqua Grape-pulloa ja mietin, eikö tällaista vastaavaa osattaisi tehdä vaikkapa Lorkun konsernissa...! en tiedä, siinä oli jotain niin 'aasialaisen raikasta'.
   Toisaalta, löytyy niistä koreabrändiestä tosi vahvoja 'mummoparfyymejakin' (MISSHA...)

   Etude Housen eläinhahmoiset käsivoiteet ovat hellyttävässä söpöydessään myös hyvälle tuoksuvia: se 'harp seal' norppa on aivan ihanan raikas ja kevyt, sekä koostumus että tuoksumaailma (kuvauksen mukaan oliivia ja laventelia..)

   Vastaa

   0
  3. 'Mummo' ja 'Missha' -yhdistelmästä tulee mieleen, off topic, Misshan Geum sul -meikkivoide jonka ostin reissusta, ja jonka rasiaa pidin niin mummomaisena - missä tahansa otankin sen esiin, ihmiset ihastelevat miten kaunis se on...! :D Niin erilaisia voivat maut olla ^_^

   Mä en tainnut Etude Housen käsivoiteta tuoksutella kertaakaan. Se ainoa käsivoide jonka ostin, Tony Molyn, on kyllä tosi hyvä niin tuoksunsa kuin koostumuksensa puolesta :) Kun nyt olen vuoden päätteeksi summaillut Korea-kosmetiikan kokemuksiani, toistaiseksi ainoa tuote jonka koostumuksesta jouduin pidemmän käytön jälkeen toteamaan, ettei se ollutkaan mieleen, on Klairsin C-vitamiiniseerumi. Taas hyvä esimerkki siitä, kuinka tuotteiden "todellinen luonne" usein selviää vasta paljon myöhemmin kuin parin ekan käyttöviikon aikana. Joitain blogiarvioitanikin olen muuttanut jälkikäteen, tai siis lisännyt edit.-tekstin, kun jokin tuote onkin ajan kuluessa alkanut vaikuttaa paljon paremmalta tai huonommalta kuin arviota kirjoittaessani. Klairsin seerumi oli jo saanut paikan mun Vuoden parhaat -listalta, mutta nyt se on poistettu sieltä. Koostumus on lopulta liian öljymäinen makuuni. Ja resepti on kyllä täysi mysteeri - kun kyseessä on vesipohjainen seerumi...! Tuntuma on silti aivan kuin öljyllä.

   Vastaa

   0
  4. Niin, kyllähän tuossa Misshan meikkirasiassa on glamouria, kuten sarjan monessa muussakin tuotteessa... Hiukan tulee mieleen Guerlain :)

   Itse viihdyn enemmän hiukan simppelimmän designin kanssa, en koe olevani niin glamorous olemukseltani.. Toisaalta, jokin supernaisellinen, ylellinen pakkaus valikoimassa voisi olla tervetullutkin, ainaisen funktionaalisuuden joukossa piristämässä.

   Vastaa

   0
  5. Hiukan tulee mieleen Guerlain :)

   Nojoo, totta :) Ehkä vähän Guerlain-vibaa mutta halvan näköisellä toteutuksella :) Makuasioitahan nämä ovat jälleen mutta minuun Geum Sulin design ei uppoa. Laneigen ja Iopen cushion-rasiat olivat tyylikkyydessään valovuosien päässä ^_^

   Vastaa

   0
  6. Minä käytän iltaisin öljyä nimenomaan voiteen alla. Voide levittyy näin paremmin ja uskon öljyn imeytyvät ja hoitavan ihoa enemmän näin. Eli ensin laitan kasvovettä, sitten seerumin, sitten taas kasvovettä ja öljyn. Vasta viimeisenä voiteen. Öljy jota käytän nyt ei ole kosteuttavammasta päästä vaan enemmänkin puhdistava ja hoitava.

   Vastaa

   0
  7. Tällä tuotesetillä järjestys kuulostaa oikein järkevältä, kun alla on jo paljon kosteutta seerumin ja kasvoveden muodossa, on (mielestäni) aika lailla sama, missä järjestyksessä öljyn ja voiteen niiden päälle laittaa. Itsekin laittaisin voiteen viimeisenä, etenkin jos se on täyteläinen.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)