05.07.2017

Voita Urban Decay Primer Potion

Voita maailman paras silmämeikinpohjustaja: Urban Decayn Primer Potion.

UDPP_Sin_IMG_0085

Tuttavallisemmin "UDPP" on yksi blogissani eniten suosittelemiani tuotteita, ja se mullisti aikoinaan oman luomivärielämäni.

UDPP oli 2000-luvun puolivälissä ensimmäisiä todellisia kulttistatuksen saavuttaneita the luomivärinpohjustajia. Nythän loistoyksilöitä löytyy moneltakin merkiltä, mutta minulle juuri UDPP oli se merkitsevä virstanpylväs. Se jakaa meikkielämäni aikaan, jolloin pidin asiaankuuluvana ilmiönä että meikki on liejuuntunut luomivakoon iltapäivään mennessä enkä kuvitellut että muunlaista todellisuutta onkaan, ja aikaan, jolloin meikki pysyy hievahtamatta kellon ympäri.

UDPP on todellakin mineraalimeikkipohjan ohella suurimman ahaa-elämyksen aikaansaanut meikkituote elämässäni. Tulen aina olemaan uskollinen Urban Decayn Primer Potionille. Olen muuten kirjoittanut UDPP:stä Karkkipäivässä ensimmäisen kerran elokuussa 2009 kun olin pitänyt blogia vasta neljä kuukautta..! :)

UDPP_Sin_IMG_0068

Tänään minulla on ilo arpoa teille tällainen taianomainen pötkylä sävyssä Sin.

Kun itse aloin käyttää Primer Potionia sitä ei ollut kuin värittömänä, läpikuultavana Original-versiona, mutta hyvin pian rinnalle ilmestyivät tämä helmenhohtoinen Sin ja mattainen, lämmin nuden sävy Eden.

Alkuperäisen jälkeen tulleet versiot eroavat Originalista ennen kaikkea peittävyydellään ja tasoittavat myös oikein kirjavan ja punoittavan silmäluomen ihon niin että päälle levitetyn luomivärin sävyt toistuvat mahdollisimman uskollisina.

Tällä hetkellä Primer Potioneita on pysyvässä valikoimassa viisi eri sävyä sekä värittömät Original ja hoitava Anti-Age Primer Potion. Anti-Agen koostumus on erilainen ja se on tarkoitettu ikääntyneille, ryppyisille luomille. Aika ajoin kokoelmassa piipahtaa myös limited edition -sävyjä, lämmin beige Fix on viimeisin sellainen. (En tiedä saako sitä Suomesta..?)

UDPP_Sin_IMG_5543

UDPP Sin

Metallinhohtoinen Sin on UDPP-sävyistä Minor Sin -pikkusiskonsa ohella sellainen, joka käy itsessäänkin upeasta nude-luomiväristä. Pohjustuskäytössä vaalea, hohtava nuderoosa Sin sopii ihanteellisimmin ruskeiden, persikkaisten, roosan ja liilan sävyjen alle.

Ja siis tämän kesto... Kun pesin pois kuvaamaani swatchia, se ei hievahtanutkaan tavallisella palasaippualla. Ei myöskään nestemäisellä saippualla. Vasta huolellinen pyyhintä vanulapulla ja silmämeikinpoistoaineella sai Synnin liukenemaan. Nämä siis todellakin kestävät. Meikki ei liukene UDPP-pohjustuksella saunassakaan, testattu on.

UDPP_Original_Sin_IMG_0087

Urban Decay Primer Potion

Itse käytän edelleen vanhaa kunnon Originalia. Hylsykin kun on violetti niin... ^_^ <3

Pakkaukset ovat päivittyneet sen jälkeen kun viimeksi ostin oman UDPP:ni ja kuvassa on edellisen "kauden" tuubi.

*

Jos et vielä ole kokeillut Urban Decayn legendaarista silmämeikinpohjustajaa, nyt olisi mainio tilaisuus koettaa onneaan. (Vaihtoehtoisesti voi tietysti kävellä Sokokselle ja ladata 23 euroa tiskiin ja poistua pohjustajaa rikkaampana :) Ei, Sokos ei sponsoroinut tätä arvontaa ^_^ mutta se on ainoa kauppa Suomessa josta Urban Decayta voi ostaa :) Edit. D'oh - näköjään nykyään myös Stockalta ^_^))

Osallistut arvontaan kertomalla, kuulutko silmämeikinpohjustajan käyttäjiin ja onko sinulla aiempaa kokemusta UDPP:stä.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 9.7. kello 24.00 saakka.

Jätäthän kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville.

Edit. Arpaonni suosi nimimerkki Kukkaa, onnea :) Voittajaan on otettu yhteyttä.

443 comments on “Voita Urban Decay Primer Potion”

  1. No ehdottomasti mukana! Rasvaluomeni tarvitsevat tällaista, jotte ripsiväri ei ole ympäsi silmiä.

    Vastaa

    0
  2. Ei ole aiempaa kokemusta ja tähän asti olen käyttänyt macin paint potia pohjustukseen. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan :)

    Vastaa

    0
  3. Vielä ei ole hyvää pohjustajaa tullut vastaan (monia olen kokeillut), joten en käytä säännöllisesti. Saisiko tämä käyttämään? ;)

    Vastaa

    0
  4. Kokemusta on ainoastaan Avonin pohjustajasta, sekin toimii hyvin mutta kiva olisi kokeilla onko näissä paljonkin eroja.

    Vastaa

    0
  5. Urban Decayn lilaa originaalia on tullut käytettyä jo jonkin aikaa ja on kyllä hyvää kamaa! Kohta olisi uuden hylsyn aika, jospa olisi onni myötä arvonnassa :)

    Vastaa

    0
  6. Voi että, tää olisi tosi kiva ja tarpeeseen tuleva voitto, sillä tällä hetkellä käytössä oleva Too Faced vetelee jo viimeisiään. Yhden purtilon olem muistaakseni käyttänyt sitä perus-UDPP:tä, mainio tuote! :)

    Vastaa

    0
  7. Täältä blogista bongasin UDPP:n ja toista vuotta sitten piti Barcelonasta Sephorasta sellainen kotiuttaa. Enkä ois voinu tyytyväisempi olla! Mulla on tosi rasvaiset luomet ja luomivärit tuppaa karkaamaan luomivakoon alta aikayksikön. UDPP on ollu mun pelastus! En uskonut, että joku tuote vois olla noin hyvä ja toimiva. Myös rillipäänä oon löytäny avun tästä tuotteesta. Tätä kun sipaisee nenän varteen silmälasien alle, niin muovipokat pysyy valumatta paikoillaan. :) Oon laiska käyttämään arjessa luomiväriä, niin toi Synti ois varmaan tämmösen laiskan ihmisen pelastus. :D

    Vastaa

    0
    1. Tätä kun sipaisee nenän varteen silmälasien alle, niin muovipokat pysyy valumatta paikoillaan. :)

      Oo, mahtava vinkki ^_^

      Vastaa

      0
  8. Ei ole UDPP:n voittanutta!
    Luulen, että olen juurikin blogisi kautta tuotteeseen tutustunut ja käyttänyt sitä siitä asti. :)
    En ole koskaan muita pohjustajia kokeillut, miksi vaihtaa hyvästä muuhun?
    Tätä sävyä en ole testannut, joten mukana arvonnassa!

    Vastaa

    0
  9. Minä kuulun UDPP-faneihin myös! Too Faced -pohjustajaa olen tosin myös joskus harkinnut kokeiltavaksi, kun aina kiinnostaa onko ruoho vielä vihreämpää jossain ;)

    Ps. Mielestäni Urban Decayta myydään myös Stockalla

    Vastaa

    0
    1. Ps. Mielestäni Urban Decayta myydään myös Stockalla

      Jep, päivitin tiedon tekstiin :)

      Vastaa

      0
  10. Original on käytössä, ilman en ole. Itseasiassa just eilen mietin että pitäiskö hommata toi Sin sellaisia päiviä varten, kun ei jaksa ripsarin lisäksi laittaa luomiväriä. Mulla kun pohjustaja on ehdoton meikittöminäkin päivinä, mikäli en halua että hiki ja rasva valuu luomilta silmiin mähmäämään.

    Ajattelin muuten tänään käydä ostamassa itselleni jonkun eyelinerin kokeiluun. Totesin tuossa jemmoja penkoessa ettei mulla ole muuta nestemäistä just nyt kun se Essencen tussi. Eli ehkäpä on aika kokeilla uudestaan kun vähän ehkä pääsin kissarajauksen makuun :)

    Vastaa

    0
    1. Mulla kun pohjustaja on ehdoton meikittöminäkin päivinä, mikäli en halua että hiki ja rasva valuu luomilta silmiin mähmäämään.

      Sama.

      Mihin eyelineriin päädyit ostoksilla..? :) Vai jäikö vielä harkintaan?

      Vastaa

      0
    2. Rimmelin Glam eyes lähti mun matkaan. On vanha tuttu ja hyväks havaittu, paitsi ettei kestä vettä. Nyt on silmissä kokeilussa. Nyxin top coat teki pinnasta hieman "himmeän" mutta rajaus ei levinnyt eikä tarttunut siveltimeen. Taivuttimeen irtos vähän rajausta, mutta ei pahasti. Testasin tosiaan eilen kädelle; top coat suojasi rajauksen hyvin vesihanan alla, mutta hankausta ei kestänyt. Mutta katsotaan miten selviää silmissä :)

      Vastaa

      0
  11. Muutamankin minkä-lie-pohjustajan olen joskus hankkinut, mutta ovat unohtuneet parin kokeilun jälkeen kaapin perälle epäpätevinä turhakkeina ja olen tyytynyt osaani suttuisen luomivaon hinkkaajana. Sen verran suolaiselta tuntuu oikeasti toimivan tuotteen hinta, etten ehkä itse tulisi siihen panostaneeksi, mutta oispa kiva päästä kokeilemaan, vieläpä noin kivan sävyisenä :)

    Vastaa

    0
  12. Käytän kyllä pohjustajia, en ole vain löytänyt vielä yhtään hyvää. :) Urban Decay on uusi tuttavuus.

    Vastaa

    0
  13. En ole koskaan käyttänyt UDPP:tä, vaikka olenkin raskaine luomineni sen kokeilua pohtinut jo parin vuoden ajan. Tällä hetkellä käytössäni on essencen luomivärinpohjustusvoide, joka ei edullisesta hinnastaan huolimatta ollut valitettavasti minun käyttööni se sopivin tuote.

    Vastaa

    0
  14. Olen kokeillut muutamia pohjustjia, mutta vielä ei ole sellaista tullut vastaan joka mulla kestäisi, ihan sama mitä sitä luomilleen laittaa niin viimeistään parin tunnin päästä luomet on niin rasvaiset että luomiväristä on jo viiru luomivaossa.. Näitä hehkutuksiasi olen lukenut ja pohtinut UD:n kokeilemista, mutta toistaiseksi en ole raaskinut hankkia.

    Vastaa

    0
  15. Juuri tämä kyseinen sin käytössä, ihan paras ?? välillä yrittänyt kokeilla muita( lähinnä yrittänyt antaa luonnonkosmetiikan vastaaville mahdollisuutta), mutta mikään ei kyllä tätä päihitä ?
    Itsellä vielä erittäin roikkuvat luomet ja luomiväri kasaantuu alta aikayksikön, mutta udppn kanssa pysyy nimensä mukaan kuin synti??

    Vastaa

    0
  16. Aiempaa kokemusta tästä pohjustajasta ei ole, lähinnä olen testaillut edullisempia vaihtoehtoja tai jättänyt luomen pohjustajan välistä.. Innolla kyllä kokeilisin kaiken hehkutuksen lukeneena, en ole vain raaskinut käyttää niin "pieneen" tuotteeseen kahtakymppiä. :)

    Vastaa

    0
  17. Maailman paras pohjustaja. Olin jo luovuttamassa tai ehkä jopa jo luovuttanut luomivärien kanssa, kun UDPP astui kuvioon. Todella merkittävä tuote minulle. Täältä blogistasi sen löysin. Kiitos jälleen kerran <3

    Vastaa

    0
  18. Primer Potion on minulla ehdoton silmämeikin alle, mutta tähän asti olen käyttänyt vain alkuperäistä, väritöntä versiota. Sin-sävyä olisi hieno kokeilla, sillä saisi varmasti makeita efektejä silmämeikkiin!

    Vastaa

    0
  19. Ihana sävy tuo Sin :) Itse en ole koskaan omistanut "oikeaa" luomivärinpohjustajaa, vaan olen aina pohjustanut luomet peitevoiteella. Tämä tietenkin johtaa siihen, että viimeistään työpäivän puolivälissä luomiväri on alkanut kerääntyä luomivakoon :D Olisikin hauska testata olisiko UDPP vastaus ongelmaan!

    Vastaa

    0
  20. Käytän silmämeikinpohjustajaa juhlatilanteissa; silloin kun luomivärit ovat käytössä.
    Urban Devayn silmämeikin pohjustajaa en ole kokeillut. Mielelläni tietysti kokeilisin.

    Vastaa

    0
  21. Juu, en edes katso puuterisiin luomiväreihin päin jos saatavilla ei ole pohjustajaa! Mutta koska harvoin on niin värittä useimmiten mennään.

    Vastaa

    0
  22. Käytä AINA silmämeikinpohjustajaa. Ei tulisi rasvoittuvien luomien kanssa hommasta muuten mitään. UDPP on pohjustajien kuningas, ja oma henkilökohtainen valinta. En tosin ole tämän uuden laadun suurin fani. Mielestäni koostumus on aiemmin ollut parempi.

    Vastaa

    0
  23. Kyllä kuulun silmämeikinpohjustajiin, enkä käytä mitään muuta kuin UDPP:a! Yhdessä välissä UD pääsi loppumaan ja kokeilin jotain muuta: no way; pitävyys ei ollut lainkaan samaa luokkaa. Käytän myös tuota originalia, anti-agestakin on kokemusta yhden putkilon verran, mutta näitä värillisiä en ole kokeillut. Mielellään ottaisin testiin; etenkin, kun tuo käytössä oleva tuubi alkaa olla taas lopuillaan :D

    Vastaa

    0
  24. En kuulu silmämeikin pohjustajien käyttäjiin koska en koskaan ole kokeillut. Mutta niin paljon haluaisin kokeilla tätä jos tämä muuttaisi minunkin silmämeikki rutiinin :)

    Vastaa

    0
  25. Kyllä, täältä Karkkipäivästä luin UDPP:stä ja sen jälkeen olen ollut sen vannoutunut käyttäjä. Olen myös suositellut sitä eteenpäin ja ostanut lahjaksi :) Tuo Sin olisi kiinnostava testata, samoin Eden alkoi kiinnostaa. Käytän pohjustajaa usein yksin ilman luomiväriä, ja näin kesällä luomet jäävät sen kanssa paljon vaaleammiksi kuin muu kasvojen ruskettunut iho, jospa nuo Sin tai Eden toisivat vähän sävyä luomillekin.

    Vastaa

    0
  26. Kyllä, vannoutunut UDPP:n (original) käyttäjä! Hankin omani sinun kehujesi jälkeen, aivan loistava ostos mulle. Olis kiva testata myös tätä sävytettyä ja jos menisi ihan näin "pelkältäänkin".

    Vastaa

    0
  27. Oon jo monta vuotta käyttänyt ja tää todellakin pidentää huomattavasti luomivärin pysymistä. Ei oo heti parin tunnin päästä luomivaossa. Uus putkilo alkais olla tarpeen ☺️

    Vastaa

    0
  28. Silkkinen Sensai on ihanaa. Mutta kokeilen toki mielelläni onko Urban Decay yhtä hyvää.
    - Seijahannele
    PS Kiitos kivasta blogista :)

    Vastaa

    0
  29. Ooooo! Olen käyttänyt pari tuubia juurikin original-versiota vuosien varrella, ja nyt kun viimeinenkin tuubi on loppu, ovat luomiväritkin kummasti jääneet käyttämättä?... En ole ikinä testannut mitään näistä muista versioista, joten olisi kyllä hauskaa päästä testaamaan ja taas meikkaamiseen makuun!

    Vastaa

    0
  30. Kuulun käyttäjiin! Original-versiota on tullut hypisteltyä ja testailtua ystävän meikkipussista. Loistava tuote!

    Vastaa

    0
  31. Käytän aina pohjustajaa. Lily Lolon ja Mary Kayn pohjustajat on nyt käytössä, molemmat hyviä. Urbania en ole koskaan kokeillut. ?

    Vastaa

    0
    1. Tämä on parasta ainetta! Nyt yritän selvitä luonnonkosmetiikan pohjustajalla, mutta seuraavaksi pakaan udpp:iin. Käytän silmämeikin pohjustajaa joka päivä, koska rasvoittuvat liomet on inhat. ☺

      Vastaa

      0
  32. Originalia käytän päivittäin, mutta tällekin tulisi käyttöä varmasti ?

    Vastaa

    0
  33. En ole käyttänyt silmämeikinpohjustajaa, mutta kaipaisin sellaista, luomeni rasvoittuvat ja luomivärini pakkaantuvat uurteisiin todella helposti jos en levitä luomiväriä huolellisesti useita kerroksia joten tämä tuote tulisi kyllä tarpeen ?

    Vastaa

    0
  34. Aamen! Ostin tuon Originalin viime vuonna ja ainoa harmittava asia on että en ollut tajunnut tutustua siihen jo paljon aikaisemmin! Muut kokeilemani pohjustajat ovat olleet superrasvaisilla luomillani yhtä tyhjän kanssa. Mutta tämä pitää! Mielelläni siis testaisin toistakin sävyä :)

    Vastaa

    0
  35. Halppispohjustajasta on mutta omat häät tulossa joten tää tulis tarpeeseen! Harvemmin nykyään muuten käytän edes muuta silmämeikkiä kun ripsiväriä.

    Vastaa

    0
  36. Todellakin kuulun - en edes osaisi meikata ilman pohjustajaa! Tänä vuonna liityin vihdoin UDPP-fanikastiin ja siinä taidan pysyä loppuelämäni, aivan uskomaton tuote <3 Aiemmin käytin Too Facedin silmämeikin pohjustajaa, mutta UDPP vei voiton paremmalla koostumuksella ja pysyvyydellä. Upean sävyinen tuo Sin, tuotahan voisi käyttää yksinäänkin luomivärinä :)

    Vastaa

    0
  37. Mä päädyin pohjusteiden käyttäjäksi sun postauksen myötä missä vertailut UDPP:tä ja Elisabet Ardenin pohjustajaa ja valitsit Ardenin siinä postauksessa paremmaksi. Ostin Ardenin ja tykkään hirveästi.

    Olisikin kiva saada UDPP myöskin kokeiluun :)

    Vastaa

    0
    1. Arden on kyllä älyttömän hyvä ja lyö UDPP Originalin peittävyydellään - mutta UDPP hakkaa Ardenin hinnallaan ja saatavuudellaan. Ardenin Eye Fixiä näkee tosi harvoissa Ardenin myyntipisteissä jostain kumman syystä. :/

      Vastaa

      0
  38. On kokemusta silmämeikinpohjustuksesta! Yleensä pohjustan Macin Paint potilla (soft ochre) mutta Primer potionista ei ole kokemusta. Mielelläni kokeilisin!

    Vastaa

    0
  39. Pohjustan jollain ikivanhalla Lumenella joka ei tunnu loppuvan koskaan mutta tästä ei ole kokemusta :D

    Vastaa

    0
  40. Käytän aina luomivärin alle silmämeikinpohjustajaa, mutta tämä merkki ei ole itselle ollenkaan tuttu vielä.

    Vastaa

    0
  41. Ei ole kokemusta ko.tuotteesta, hankinnassa se on ollut jo useamman vuoden :D Meikkaaminen on kuitenkin niin vähäistä nykyään että olen pärjännyt ilmankin. Lähinnä juhliin tulee laitettua enemmän meikkiä ja silloin on pohjustaja käytössä, tällä hetkellä taitaa olla Dermosilin. Mutta olisi se hienoa päästä tälläistä kulttimaineessa olevaa tuotetta kokeilemaan eli mukana :)

    Vastaa

    0
  42. Käytän pohjustajia rasvoittuvien luomien vuoksi, muuten luomiväristä on iloa noin viideksi minuutiksi. Joitakin on tullut kokeiltua, mutta asiansa hoitava pohjustaja on vielä löytymättä ja silmämeikin käyttö rajoittuu lähinnä ripsiväriin ja rajaustuotteisiin. -_- Olen pitkään halunnut kokeilla UDPP:a, vaan verkosta en osta, kun haluaisin testata sävyjä, ja silloin kun tulee eksyttyä sitä myyviin liikkeisiin, koko tuote painuu mielensopukoissa jonnekin lokero Ö:n tuntumaan.

    Vastaa

    0
  43. Aina pohjustajaa! Udpp:a toinen tuubi menossa (kiitos sinun, Sanni!) nyt on käytössä Eden mutta tuo Sin olisi ihana ?? menisi kesällä ihan yksistään pikameikkinä.

    Vastaa

    0
  44. UDPP kuuluu oman meikkipussi vakioihin! Ilman sitä silmämeikki ei ole sama asia.

    Vastaa

    0
  45. No kyllä on kokemusta monelta vuodelta! Mutta vain originalista. Muutkin ovat houkuttaneet mutta koska original on vaan niin hyvä, niin ei ole toki uskaltanut lähteä hurjastelemaan muilla vaihtoehdoilla. :D Nyt olisi helppo testata, hoh.

    Vastaa

    0
    1. niin ei ole toki uskaltanut lähteä hurjastelemaan muilla vaihtoehdoilla. :D

      ^_^ :D :D

      Vastaa

      0
  46. UDEPP on ihan ehdoton, tosin pientä miinusta saa nykyinen pakkausmuoto. Itselläni on Original ollut käytössä, joskus pienestä näytteestä kokeillut muutkin muttei niistä tällöin oikein kunnon kuvaa saanut. Joskus olen kuullut puhuttavan etteivät nämä muut versiot olisi kaikilla yhtä toimivia kuin Original..?

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat