25.01.2017

Giveaway-lukijamitti

Nyt mä sain tän vihdoin järkättyä - siis ajan ja paikan pitkään suunnittelemalleni giveaway-lukijamiitille :) Jei!

Te tiedätte mun ongelmat kertyneen kosmetiikan kanssa; työnsä tehnyttä tai "ei edes kiinnosta kirjoittaa tästä" -kosmetiikkaa kertyy asuntoon joka kuukausi niin ettei meinaa sekaan mahtua. Arvon näitä ylimääräisiä tuotteita mielelläni, annan hyväntekeväisyyteen, kavereille tai perheelle. Jostain syystä olen aina mieluiten halunnut jakaa blogin kautta saadun työkosmetiikan nimenomaan lukijoille, koska me yhdessä teemme blogin.

Kosmetiikat_huhtikuu2015_IMG_3516

Koska arpominen ja postittelut ovat aikaavievää puuhaa, keksin giveaway-miitin. Eli tulkaa hakemaan multa tuotteita :) Kyseessä ei ole kirppis, tuotteet eivät maksa mitään.

Koska pelkkä "tässä nää, ottakaa, moi ja kiva tavata" -tyylinen tapaaminen tuntui jotenkin kömpelöltä, kehitin mukaan vähän ohjelmaa. Kutsuin mukaan muutaman pirkanmaalaisen kauneusalan yrittäjän ja kääräisin miitistä pienimuotoisen kauneusillan.

Eli tällainen tilaisuus olisi ensi viikolla tarjolla Tampereella:

Aika: keskiviikko 1. helmikuuta. Kello 18 - noin 20 (saa totta kai lähteä koska haluaa :D)

Paikka: Tampereen Cumulus Hämeenpuisto, Puisto-kabinetti.

Ohjelma:

Mirazin Tiia Tyynysniemi kertoo yrityksen maahantuomista sarjoista, mm. ihana Zuii Organic ja ihana Joik (iik! Joikilla on vihdoin virallinen maahantuoja ^_^)

Kosmetologikoulu Lumovan Mari Helenius (ja kumppanit) kertovat Lumovan palveluista ja tuotteista, Lumova maahantuo mm. edullisempaa versiota Foreo Lunasta.

Ja sitten se giveaway-osuus eli läjä kosmetiikkatuotteita jotka haluavat uuteen kotiin :) Luomivärejä, meikkivoiteita, huulipunia, muita meikkituotteita, kosteusvoiteita, shampoita, hoitoaineita, muotoilutuotteita, hajuvesiä, kynsilakkoja....

(...jossain uutisoidaan kohta; "yksinäinen bloggaaja yritti lahjoa lukijoitaan tapaamiseen"... ^_^)

Tilaisuuteen mahtuu 30 ensiksi ilmoittautunutta (tai kaikki, jos ilmoittautuneita on alle 30 :D)

Edit. Paikat täytetty. Nimimerkin Anni ilmoittautuminen jäi vähän epäselväksi, en osannut tulkita tarkoittiko "Aivan ihana idea" -kommentti ilmoittautumista ^_^ Laitatko minulle vielä viestiä ja varmistat oletko tulossa. :)

Jos tulee perumisia, ilmoitattehan mahdollisimman pian niin voin antaa paikan toiselle.

Ilmoittautuneet:

ESSI, ELLA, SUVI, LEENA, ALISA, HENNA, HEIDI, VIRPI, SATU, ANU, ANNA, LAURA L, ERJA, KAINA, LAURA K, SANNA, SUSANNA, SIRPA T, SAANA, CHATTE, JANE, MAIJA, MARI, KRISTIINA, TIIA, HEINI L, SUPERHOTFEMALE, HANNA, MARIA R, NIINA, ANNIKA ja TUULIA.

Laitan teille tänään myöhemmin sähköpostia. - Edit. Enpäs ehtinytkään, kokeillaan huomenna ^_^

 .

Mukaan saa ilmoittaa kaverin jos kaverikin on Karkkipäivän lukija. Haluan järjestää illan nimenomaan lukijoilleni. Esiintyjät pitävät huolen siitä että ei tarvitse kiusaantuneena kiemurrella jos ei halua sanoa muille mitään ^_^ :D Ja tosiaan - kahta tuntia ei tarvitse paikalla viipyä jos aikataulu sanoo niin. Esitykset ovat kestoiltaan noin 45 minuuttia ja se 30 minsaa jää aikaa yleiseen hälinään ja purkkien kassiin sujautteluun. :)

Olisin vain tosi iloinen jos pääsisitte tulemaan. Ilmoittautua voi tähän kommenttilaatikkoon, liitäthän mukaan sähköpostiosoitteesi.

Postauksen kuvitus ei liity giveaway-tuotteisiin, vaikka osa kuvissa näkyvistä tuotteista varmaan lahjoituksiin päätyykin. En ole ehtinyt kuvata lahjoitettavia tuotteita ja kaikkea en ole vielä saanut edes kasaan. Mutta ihan kivat kassilliset tulossa. Osa tuotteista on avaamattomia ja käyttämättömiä, osa muutamia kertoja testattuja. Merkkaan testatut, niitä voi kotiuttaa harkintansa mukaan.

Testisarjat_IMG_5090

75 comments on “Giveaway-lukijamitti”

 1. Tosi ihana idea-jos asuu Tampereella.....nyyhkis!olisin ottanut kaikki Mossan tuotteet, jos jää yli niin otan ja maksan kyllä postikulut Helsinkiin!vaikka menee varmaan....byääh

  Vastaa

  0
 2. Oi, olisinpa tamperelainen... Toisin nimittäin itsekin mielelläni jakoon lähes täyden Nubian Heritagen suihkugeelin jos se jollekulle kelpaisi, sain itse siitä nimittäin harmillisesti ihottumaa parin käyttökerran jälkeen (ensimmäistä kertaa elämässäni joku kosmetiikkatuote vaikutti allergisoivan) :/ En kyllä tiedä viitsisikö putelia antaa eteenpäin, jos se vaikka sattuisi olemaan ns. maanantaikappale.

  Vastaa

  0
 3. Oi vau, onpa tosi kiva idea! :) Mä en valitettavasti pääse paikalle, mutta halusinpa nyt kuitenkin muuten vaan kommentoida tosi loistavaa ideaa! Vastaavia on varmasti tiedossa tulevaisuudessakin, kun tuskin sun varastot ehtymään pääsee... :D

  Vastaa

  0
 4. Voi harmi. Tuonne olisin niin halunnu tulla, mutta kun just tuolloin reissussa. Olisi ollut kiva vihdoin tavata.

  Iso kiitos Lumene Invisible Illumination-postauksesta. Kävin tänään Sokoksella kokeilemassa ja mukaan lähti sekä sävyseerumi että vaalea hohde.

  Mukavaa iltaa jo etukäteen ?

  Vastaa

  0
 5. Oi kun ihana ajatus. Harmi kun asun näin kaukana.

  Jännästi en yleensä koe asuvani jotenkin maan laitamilla, mutta tänään se tuli jo toistamiseen esiin. Ensimmäisen kerran harmittelin että Ultra Bran festarikeikoista lähin on 300 kilometrin päässä. Tampereelle ei ole ihan niin paljon mutta turhan paljon kuitenkin.

  Vastaa

  0
 6. Hep! Vaikka on varmaan mennyt täyteen jo aikoja sitten:) Ihana idea kuitenkin.

  Vastaa

  0
  1. Joo, sä olit #31 mikäli Annin kommentti oli tarkoitettu ilmoittautumiseksi.

   Vastaa

   0
 7. Mikäli mukaan vielä mahtuu, niin tulisin mielelläni mukaan :)

  Vastaa

  0
 8. Mahtavaa, että sait järjestettyä tuollaisen tilaisuuden. :)

  On varmaan mukava ja hyödyllinen sekä järjestäjälle että osallistujille.

  Vastaa

  0
 9. Ei yllätä (mutta harmittaa!) että tais tulla aika nopsaan täyteen.

  Olisin siis mukana jos pääsis. :)

  Vastaa

  0
 10. Oijoi miten mielenkiintoiselta kuullostaa - tässä vaiheessa voi kai jo sanoa, että onneksi asun niin kaukana, että osallistuminen on senkin puolesta mahdotonta ja täyteenkin miitti on jo aikaa sitten tainnut tulla :D Pitäkäähän hauskaa :)

  Vastaa

  0
 11. Hauska idea! Tampereelle en pääse, mutta jospa hankkisit asuntoauton ja tekisit kiertueen ympäri Suomea? :D Vitsit sikseen. Olisi kiva kuulla millä perusteella kukin tuotteita hamsteroi, eli onko taustalla hyviä käyttökokemuksia, palava into tutustua tuotteeseen johon ei ole vielä tutustunut syystä x tai ihan vain klassinen "tää oli kivan näköinen". Ei tarvitse naaman ja nimen kanssa esitellä, mutta tyyliin kuva puteleista + lyhyt selostus = lukisin.

  Vastaa

  0
  1. Vieläkö mahtuu mukaan? Siinä tapauksessa teen mielelläni matkan Tampereelle ?

   Vastaa

   0
  2. Joo, tää olis munkin mielestä kiva idea kuulla miksi kukakin valitsee mitä valitsee :)
   Varmaan vaikeampi toteuttaa, mutta olisi kiva myös kuulla jälkikäteen löytyikö jotain uusia suosikkeja mukana olleille.

   Vastaa

   0
  3. Samaa mieltä että olisi kiinnostavaa :) Mutta ei varmaan mahdollista toteuttaa, aika ei riittäisi tällaiseen "haastatteluun" enkä halua luoda sellaista fiilistä että seison vieressä oikein syynäämässä mitä sieltä pöydästä nyt kukin haluaa ottaa. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan :)

   Vastaa

   0
  4. Ymmärrän kyllä, enkä mitään haastatteluja kaipaakaan. Jos nyt vaikka pari halukasta innostuisi, niin voisit napata heidän saaliistaan kuvan ja voisivat vaikka sähköpostilla laittaa nimenomaan ihan muutamalla sanalla että "miksi otit?". :D Enkä tosiaankaan jaksaisi kolmenkymmenen ihmisen jaaritteluja lueskella, mutta toisaalta tämmöinen harakka-hamsteri tykkää kuulla mitä ääniä muiden päässä kuuluu. Sitäpaitsi on aina hauska nähdä jos joku tykkää just eikä melkein samoista tuotteista kuin itse, siitä tulee sellainen puolikahjo "oi, en ole yksin" -tyyppinen fiilis. :) Ja ainahan sitä voi jonkun idean poimia. Muita kauneustuoteaiheisia blogeja kun en tule lukeneeksi, niin oon kuule ihan sun varassa näitten juttujen kanssa, mutta ihan fiksuilta nuo kanssalukijatkin ovat vaikuttaneet, joten ei yhtään haittaisi kuulla heidän ajatuksiaan - siis ihan muutamalla sanalla ja yhdellä putelirykelmäkuvalla ryyditettynä. Ei oo pakko, mutta tykkäisin. :)

   Vastaa

   0
  5. Muita kauneustuoteaiheisia blogeja kun en tule lukeneeksi, niin oon kuule ihan sun varassa näitten juttujen kanssa, mutta ihan fiksuilta nuo kanssalukijatkin ovat vaikuttaneet, joten ei yhtään haittaisi kuulla heidän ajatuksiaan

   :) :)

   Katsellaan keskiviikkona jos tulee luontevaa mahdollisuutta toiveesi toteutukseen :)

   Vastaa

   0
 12. Mä haluisin tulla, mut paikat on varmaan jo täytetty.
  Mukavaa iltaa kaikille :)

  Vastaa

  0
 13. Enää ei taida mahtua mukaan? Toivottavasti tulee hauska ilta! Minulle saapui juuri eilen se ripsari jonka voitin täältä kai jo joskus marraskuussa, se lohduttaa kun en nyt varmaan pääse mukaan tällä kertaa :)

  Vastaa

  0
  1. Siis se Max Factorin..? Se tuli vasta nyt..? No huh... Kauampa ovat Factorilla tätä venyttäneet, kampanjahan loppui jo joulukuussa. No, pääasia että tuli :)

   Vastaa

   0
  2. Joo, just se! Itsekin olin alkanut miettiä missä se on, meinasin laittaa viestiä, mutta se ehti kuitenkin tulla ensin. Kirjekuori näytti kuitenkin sen verran elämää nähneeltä, että ties vaikka posti olisi sitä kierrättänyt vähän pidemmän reitin kautta...

   Vastaa

   0
 14. Voi eiiiiii! Olen niin myöhässä taas!

  Jos peruuntumisia tulee, niin minä pääsen paikalle ihan todella lyhyelläkin varoajalla! Voi siis laittaa sähköpostia, vaikka alkuun olisi varttikin (tai vaikka olisi jo alkanut, jos paikalle saa hiipparoida!).

  Vastaa

  0
 15. Ilmoittaudun varasijalle :)
  (pääsen paikalle lyhyelläkin varoitusajalla)

  Vastaa

  0
 16. Voi ei, anteeksi epäselvä viesti! Tarkoitus oli tosiaan vain ihastella miten kiva ja ilahduttava ajatus tällainen on.

  Vastaa

  0
  1. Olen pahoillani että poistin kommentin, venlaalaa, toivottavasti ymmärrät. Puollan ehdottomasti oikeutta kertoa mielipiteensä asioista mutta tällä kertaa en pitänyt sitä soveliaana tässä yhteydessä koska kommentin sisältö oli yhteistyökumppania loukkaavaa, ja kerroit sen ns. kolmantena osapuolena. Ymmärrän senkin jos koet tämän itse puolestasi loukkaavana ja voin vain olla pahoillani, tämä ei todellakaan ole henkilökohtaista mutta en tällä kertaa kokenut soveliaana julkaista tällaista mielipidettä.

   Olen kerran aiemmin tullut portaalin ylläpidon ja kommentissa mainitun henkilön (ei liity tähän yritykseen) taholta pakotetuksi poistamaan tämäntyyppisen kommentin jälkikäteen ja tullut sen jälkeen vähän herkemmäksi sen suhteen millaista sisältöä kommenteissa esitetään.

   Vastaa

   0
  2. Ymmärrän hyvin, enkä loukkaantunut. :) Vähän mietinkin, josko kommentti pääsee koskaan julkisuuteen. En vaan voinut olla kirjoittamattakaan, koska koen tämän ko. yrityksen toiminnan niin epäeettiseksi. Mutta ehkä tämä oli tosiaan väärä väylä ilmaista kokemukseni. Enkä tietenkään toivo, että sinä Sanni joudut minun antipatioideni vuoksi ikävään välikäteen!

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)